Η ΔΗΜΑΡ καλύπτει την ληστεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!!!

Έριξαν τις μάσκες! Σκάνδαλο πολλαπλάσιο απο αυτό του Κοσκωτα αποκάλυψε η δικαιοσύνη, για την πώληση συζητά η ΔΗΜΑΡ καλύπτοντας πλήρως την εγκληματικη μεθόδευση Στουρνάρα για να καλύψει την συμμορία Παπανδρέου! Διαβάστε:

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

«Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.) οδηγήθηκε υπό τον έλεγχο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (ΤΧΣ) και τώρα βρίσκεται υπό διαδικασία πώλησης», αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

«Η Δημοκρατική Αριστερά θεωρεί ότι το ΤΧΣ που διαχειρίζεται χρήματα ύψους €50 δις, τα οποία πρέπει να μεταφερθούν στο Ευρωπαϊκό φορέα Χρηματοπιστωτικής στήριξης (ESM), επιβάλλεται να επιλέξει με διαφάνεια και ισονομία την προσφορά αγοράς για το ΤΤ που διασφαλίζει το καλύτερο οικονομικό και κοινωνικό αποτέλεσμα για τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη. Η Δημοκρατική Αριστερά υποστηρίζει τη διασφάλιση:

• των θέσεων εργασίας των εργαζομένων του Τ.Τ.
• των εργασιακών – συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των εργαζομένων του Τ.Τ. τα οποία είναι
συμβατά με τα αντίστοιχα που ισχύουν στις υπόλοιπες Τράπεζες.

Δεν πρέπει να ισχύσει κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε στους εργαζόμενους της ΑΤΕ με την απώλεια των συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων.

Σε κάθε περίπτωση η Δημοκρατική Αριστερά θεωρεί ότι πρέπει να διατηρηθεί η αυτόνομη λειτουργική παρουσία και διαφύλαξη του κοινωνικού χαρακτήρα του Τ.Τ. ως προς την παροχή υπηρεσιών στους πολίτες».

10 σκέψεις σχετικά με το “Η ΔΗΜΑΡ καλύπτει την ληστεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!!!

 1. Και νομίζουν ότι αμα το κάνουν φούστικα, ως απλοί στρατιώτες του γραικυλισμού, της πρακτοριάς και της ξεφτίλας, δεν θα τους πάρουμε είδηση.

  Μου αρέσει!

  1. Να πάει στο διάολο λοιπόν ο ΡΗΜΑΔ Κουβέλης και ακόμα παραπέρα. Αλλά όμως είναι και Αριστερά και Δημοκρατική, αφού έτσι αυτοπροσδιορίζεται.

   Μου αρέσει!

 2. ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ!!!!!
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ 1824 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΤΕ ΚΩΛΛΕΤΗΔΕΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΙ ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΗΔΕΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΔΕΣ ΣΕΡΠΙΕΡΗΔΕΣ ΚΛΠ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΑΦΟΥΖΑΙΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ ΛΑΤΣΑΙΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΙ ΚΟΚΚΑΛΗΔΕΣ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΔΕΣ ΚΛΠ.

  ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΛΟΓΩ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ Κ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

  Μου αρέσει!

  1. ~~~Κάνε λιγάάάκι υπομονή , κκαλή μαςς Barbara .. . .
   σέ διαβάζω καί μού ‘ρχεται , ειλικρινώς , να ΜΠηδήξω , από τόν ΕΞΏΣΤΗ μου . .. … .. .. ..

   Μου αρέσει!

 3. Μάλλον έχουν συμφέροντα «φίλιες» επιχειρηματικές δυνάμεις της ΡΗΜΑΔ στο συγκεκριμένο deal.
  Αλλά τώρα χτυπούν για τα καλά οι «καμπάνες» του 1%-2%. Τους «εκοψαν» και τις «δημοσκοπικές ενέσεις» πλέον.
  Αντε, παρέα με την ΟΑΚΚΕ.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.