Οι Γερμανοί ομολογούν ότι το περιβόητο κούρεμα κατέστρεψε μόνο τους Ελληνες. Ομολογιούχους και δημόσιο. Η συμμορία του Παπαδήμου κάποτε θα πληρώσει.

Γερμανία: Πληθαίνουν οι φωνές κατά νέου «κουρέματος»

Απώλειες για τον Γερμανό φορολογούμενο, λόγω νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, προβλέπουν οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και καλούν τους συμπατριώτες τους να αντισταθούν, αλλά και τον Βόλφγκανγκ
Σόιμπλε να πει την αλήθεια.

«Αυτή τη φορά δεν θα πρόκειται για νέα δάνεια, αλλά για ελάφρυνση του χρέους με άμεσες απώλειες για τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό», δηλώνει ο εκπρόσωπος των Σοσιαλδημοκρατών για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής Κάρστεν Σνάιντερ στο Focus και επισημαίνει ότι αυτό ήταν το αποτέλεσμα από τις αποσβέσεις για τα δάνεια του πρώτου προγράμματος για την Ελλάδα, όπου το γερμανικό μερίδιο ήταν περισσότερα από 15 δισεκατομμύρια ευρώ.

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών στην Αθήνα, ο κ. Σνάιντερ τον καλεί «να πει την αλήθεια στους Γερμανούς, ακόμη και αν είναι πικρή», ενώ σε ό,τι αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τάσσεται κατά της δυνατότητας απευθείας ανακεφαλαιοποίησης από τον μηχανισμό ΕΜΣ. «Δεν θέλουμε να μετατραπεί ο ΕΜΣ σε Ταμείο Τραπεζικής Ευθύνης», δηλώνει.

8 σκέψεις σχετικά με το “Οι Γερμανοί ομολογούν ότι το περιβόητο κούρεμα κατέστρεψε μόνο τους Ελληνες. Ομολογιούχους και δημόσιο. Η συμμορία του Παπαδήμου κάποτε θα πληρώσει.

 1. δηλαδή ρε μαλακ@ Γερμανε δεν σας έφτασαν όσα φαγατε από την τοκογλυφια θέλετε να μας φατες και τις καταθέσεις .όχι ρε να πλήρωσε εσείς την αναδιάρθρωση του χρέους αρκετά φαγατε κολοουνοι.

  Μου αρέσει!

 2. ο παπαδημος δεν ηθελε το κουρεμα.

  οι γυφτοπασοκοι με το μπενυ και το σαμαρα το θελανε,γιατι θα εσωζε την ελλαδα.
  αυτοι φταινε.

  Μου αρέσει!

 3. Αυτο το καποτε….εχει αρχισει να μου τη δινει…..

  Γιατι ..πατριωτττςςς….καποτε?

  Γιατι οχι ..Χθες????

  αντε…..απο Αυριο???????

  Μου αρέσει!

 4. το όνομα του Παπαδήμου είναι από τα πρώτα στον κατάλογο των 9500 ατόμων που νομίζαν ότι θα κατέστρεφαν την Ελλάδα

  υπάρχει σωτηρία

  ξαναεμφανίστηκε ο Μέγας Αλέξανδρος που είναι 48 ετών

  ρωτήστε την κα Γεριτσίδου να σας πει ποιός είναι

  Μου αρέσει!

 5. Olympiada, τις 2 πρώτες προτάσεις του τίτλου σου τις δέχομαι.
  Για την τρίτη πρόταση θα πω, δεν πειράζει, καλοκαίρι είναι άσε τον φίλο μου να βιώνει ‘όνειρα θερινής νυκτός…’
  Ρεαλιστικά, πιστεύω ότι κανείς και καμία τους ποτέ ΔΕΝ θα πληρώσουν για όσα έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν, προφανώς απτόητοι, μια και ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά τη λύση «του σάπιου φρούτρου και της…καμένης γής»…
  Σου τα γράφω, όπως πάντα, με αγάπη

  Μου αρέσει!

 6. Σε ένα από τα μεγάλα ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις «φαμίλιες». Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»!. Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

  ΠΕΤΡΟΣ

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.