O αμοραλισμός του Στουρνάρα, οι κατσαπλιάδες της Αριστεράς και ο αντιστασιακός της συμφοράς Παπούλιας

Η γελοιότητα και η υποκρισία της πολιτικής μας ζωής σε όλο της το μεγαλείο.Ο Τσίπρας και ο Γλέζος αφού αντάλλαξαν του κόσμου τα μπινελίκια στο πρόσφατο συνέδριο, με αφορμή την διάλυση των συνιστωσών, αίφνης αγαπήθηκαν και πηγαίνουν στο ραμολί «αντιστασιακό» Παπούλια για να διεκδικήσουν τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Ο Τσίπρας ο οποίος πρόσφατα προσκύνησε το καροτσάκι του Σόιμπλε-πριν το μυστηριώδες ταξίδι στις ΗΠΑ-αποφάσισε σήμερα να κάνει αντίσταση και να μην συναντήσει τον Γερμανό υπουργό. Να δούμε τι θα κάνει την Κυριακή που έρχεται ο Αμερικανός υπ. Οικονομικών.

Ο γνωστός δανειστής του Παπανδρέου Παπούλιας, ο οποίος περνάει μεγάλο διάστημα στη Γερμανία συνοδεύοντας την σύζυγό του, παριστάνει τον σκληροτράχηλο διεκδικητή των αποζημιώσεων ενώ τρία χρόνια τώρα υπογράφει όλα τα κατοχικά Μνημόνια, δίχως να διαθέτει την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί.

Στο μεταξύ οι παπαρολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρουν, χωρίς ντροπή, καταφύγιο σε βαρυποινίτες στη συνείδηση του κόσμου συνδικαλιστές ΔΕΚΟ.

Με αυτά και με τ΄ άλλα χθες το βράδι έξω από τη Βουλή δεν κατάφεραν να συγκεντρωθούν ούτε δυο πούλμαν νοματαίοι. Η κατάντια και ο ξεπεσμός της Αριστεράς αφήνει τον λαό στο έλεος του δουλοπρεπούς Στουρνάρα, ο οποίος θεωρεί επιτυχία να παίρνει τις δόσεις. Προφανώς έτσι αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη.

Την ίδια στιγμή ο καννιβαλισμός του λαού συνεχίζεται με μια καταιγίδα φόρων δίχως προηγούμενο.

Ποιος Σαμαράς, ποιος Βενιζέλος, ποιος Στουρνάρας θα τολμούσαν να κυβερνούν μ΄αυτό τον χυδαίο τρόπο αν αντί των σημερινών κατσαπλιάδων της Αριστεράς υπήρχαν στην ηγεσία της σοβαροί, συνεπείς και αξιόλογοι άνθρωποι;

Βλέπεις όμως το σύστημα βολεύεται με κάτι τέτοιους κατσαπλιάδες και τους βοηθά να ευδοκιμήσουν-όπως συμβαίνει και με τους δημοσιογράφους…

http://kourdistoportocali.com/articles/22664.htm

 

28 σκέψεις σχετικά με το “O αμοραλισμός του Στουρνάρα, οι κατσαπλιάδες της Αριστεράς και ο αντιστασιακός της συμφοράς Παπούλιας

 1. «Η συνέχισης του πολέμου της 28ης Οκτωβρίου του 1940 έγινε η αιτία να προκαλέση τη Χιτλερική εισβολή…..Σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ο λαός πετούσε τα όπλα και παραδινότανε ή συμμαχούσε με τον Άξονα, όπως ο ηρωικός βουλγαρικός αδερφός»

  «Μανιφέστο» του ΚΚΕ 4/5/1941

  μην μασατε.

  οι παλιες αγαπες,των ναζιστομουτρων,δεν ξεχνιουνται ευκολα.

  Μου αρέσει!

  1. Έχουν λυσσάξει από το κακό τους τα ορφανά του Στάλιν και των Γκουλάγκ, με την 1η Γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, που έχει προγραμματιστεί για την 4η Αυγούστου, στην πόλη της Καλαμάτας. Και βάζουν τα κατά τόπους σωματεία-σφραγίδες που έχουν υπό τον έλεγχόν τους να εκδίδουν ανακοινώσεις και να ζητούν από τις αρχές του «αστικού κράτους» να απαγορεύσει την εκδήλωση!

   Ανάμεσα στα άλλα σωματεία-σφραγίδες των σταλινοτσολιάδων που εξέδωσαν ανακοινώσεις, είναι και της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης (πρόκειται δηλαδή για καθηγητές που διδάσκουν τα παιδιά μας!), που αναφέρει τα εξής:
   «Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-Κ.I. καταγγέλλει ότι στις 3 και 4 Αυγούστου 2013, πρόκειται να πραγματοποιηθείφεστιβάλ στην Καλαμάτα, αφιερωμένο στον 4αυγουστιανό δικτάτορα και υποστηρικτή της ιδεολογίας των Χίτλερ – Μουσολίνι, Ιωάννη Μεταξά…
   Είναι πρόκληση για το λαό μας μια τέτοια εκδήλωση που βιάζει τη μνήμη των δολοφονημένων από τη μεταξική δικτατορία εργατών του Μάη του ’36 στη Θεσσαλονίκη, των χιλιάδων εξόριστων που παρέδωσαν οι Έλληνες φασίστες στους Ιταλούς – Γερμανούς και Βούλγαρους καταχτητές.».
   Αφήνουμε στην άκρη τα περί του «υποστηρικτού της ιδεολογίας του Μουσολίνι» -όταν οι κουκουέδες, που έλεγαν τότε ότι «ο Μεταξάς κάνει πόλεμο φασιστικό-κατακτητικό» ομιλούν για τον «πατέρα του ΟΧΙ», πρέπει να πλένουν το στόμα τους με ροδόσταμο- και πάμε στα περί των εξορίστων, που κατά σύμπτωση είναι και επετειακά!
   Αφού υπενθυμίσουμε ότι την εποχή της εισόδου των Γερμανών στην Ελλάδα ίσχυε ακόμα το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ, ας δούμε, την τύχη των σκληρών κομμουνιστών κρατουμένων της Ακροναυπλίας.
   Τον Ιούνιο του 1941, λοιπόν, η Βουλγαρική Πρεσβεία απαίτησε από τις γερμανικές αρχές την απελευθέρωση των κομμουνιστών κρατουμένων της Ακροναυπλίας! Οι Γερμανοί βεβαίως, μπορεί να είχαν συνάψει σύμφωνο με την ΕΣΣΔ, αλλά δύσκολα θα συναινούσαν στην απελευθέρωση επικινδύνων κομμουνιστών. Για να τους πείσουν, λοιπόν, οι Βούλγαροι ισχυρίστηκαν ότι οι κρατούμενοι αυτοί δεν ήταν ακριβώς κομμουνιστές, αλλά Βούλγαροι αυτονομιστές. Και τους έπεισαν, αφού πρώτα οι 27 κομμουνισταί εδήλωσαν «Βούλγαροι»! Ιδού, λοιπόν, η έγγραφη απόδειξη της κομμουνιστικής προδοσίας, με ημερομηνία 28 Ιουνίου 1941:
   ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

   ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ
   Διεύθυνσιν Εθνικής Ασφαλείας
   Γραφείον Ε΄ Αθηνών
   «Περί απελευθερώσεως κρατουμένων κομμουνιστών παρά της Μυστικής Αστυνομίας του Γερμανικού Στρατού».
   Λαμβάνω την τιμήν να αναφέρω τα κάτωθι: Τας μεσημβρινάς ώρας της σήμερον, προσήλθον εις το στρατόπεδον δύο Γερμανοί αξιωματικοί της Μυστικής Γερμανικής Αστυνομίας του Στρατού, συνοδευόμενοι υπό Βουλγάρου διερμηνέως, υπαλλήλου της εν Αθήναις Βουλγαρικής Πρεσβείας, και ητήσαντο την απελευθέρωσιν των εν τη προσηρτημένη καταστάσει κομμουνιστών:
   1) Ζησιάδης ή Τερπόφσκυ Λάζαρος, Δενδροχώριον Καστοριάς.
   2) Καλλιμάνης Ζήσης, Καλοχώριον Καστοριάς.
   3) Κωνσταντινίδης ή Κούσης Ιωάννης, Λαγκάδια Δράμας.
   4) Κέντρος Πέτρος, Μοναστήριον Φλωρίνης.
   5) Καρατζάς Αναστάσιος, Δενδροχώριον Καστοριάς.
   6) Χουρσιώτης Δημήτριος, Μικρά Ασία.
   7) Λέσκας Δημήτριος, Αγ. Αθανάσιος Εδέσσης.
   8) Λασκαρίδης Κων/νος, Ασωμα Κομοτηνής.
   9) Μόσχος Λάμπρος, Μακροχώριον Καστοριάς.
   10) Μπαξεβάνης ή Καλαϊτζής Εμμανουήλ, Σέρραι.
   11) Μπιλάκης Κυριάκος, Σάμος.
   12) Ντάκος ή Αδαμόπουλος Λάζαρος, Πάτραι.
   13) Μπέϊκος Αθανάσιος, Καστοριά.
   14) Παπάς ή Παπαδόπουλος Παναγής, Βουλιαμάκι Καστοριάς.
   15) Ουρούμης Φώτιος, Μύλοβα Βεροίας.
   16) Σκουπακίδης Μιχαήλ, Θεσσαλονίκη.
   17) Τσίπας Ανδρέας, Κωνσταντινούπολις.
   18) Τζίκας Παντελής, Καστοριά.
   19) Τσίστηνας Διαμαντής, Καστοριά.
   20) Τσίμας Ανδρέας, Καστοριά.
   21) Δελιόπουλος Ζήσης, Καλοχώριον Καστοριάς.
   22) Ευθυμιάδης Θεόδωρος, Καστοριά.
   23) Σωτηρίου Νικόλαος, Φλώρινα.
   24) Χαραλάμπους Μιχαήλ, Μ. Ασία.
   25) Χαριζάνης Ρουσαλήμ, Σέρραι.
   26) Μποζίνης Λάζαρος, Απόσκεπος Καστοριάς.
   27) Παπανεδέλιος Στυλιανός, Φλώρινα.
   Όλοι οι ανωτέρω εαμοβούλγαροι, δεν ήσαν τυχαία πρόσωπα, ούτε αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση μετά την απελευθέρωσή τους. Αντιθέτως, κατέλαβαν σπουδαίες θέσεις στον κομματικό μηχανισμό του ΚΚΕ. Ο Α. Τσίπας π.χ., έγινε γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ μέχρι το φθινόπωρο του 1941, οπότε τη θέση του πήρε ο Σιάντος, ο Α. Τζήμας (πιο γνωστός ως «Σαμαρινιώτης») έγινε μέλος του Π.Γ. του ΚΚΕ και πολιτικός καθοδηγητής του Γεν. Στρατηγείου του ΕΛΑΣ, ο Λ. Ζησιάδης ή Τερπόφσκυ, έγινε μέλος της Γραμματείας Βορείου Ελλάδος του ΚΚΕ. ο Κ. Λαζαρίδης έγινε μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ, κ.τ.λ. Επίσης, ετύγχαναν πράκτορες της Βουλγαρίας, όπως αποκαλύπτει ο Αρθούρος Ζάϊτς (προξενικός γραμματεύς της εν Αθήναις γερμανικής πρεσβείας κατά την περίοδον της κατοχής), στο βιβλίο του «Η γερμανική κατασκοπεία στην Ελλάδα»: «Από τους εν λόγω 27 κομμουνιστές, όπως εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε, οι 22 ήταν πράγματι όργανα των βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών».
   Τέλος, ιδού πως περιγράφει ο Τζήμας, σε έκθεσή του προς την καθοδήγηση του ΚΚΕ, την επομένη ημέρα της απελευθερώσεών των 27: «Στην Αθήνα, την επομένη το πρωί, άρχισε με προσοχή η αποσυμφόρηση των αποσκευών και το κλείσιμο ραντεβού για την βουλγαρική πρεσβεία. Από εκεί περάσαμε όλοι και εφοδιαστήκαμε με βουλγαρικές ταυτότητες. Μαζί με άλλους συντρόφους, Σλαβομακεδόνες κυρίως, ταξιδέψαμε με το αυτοκίνητο της βουλγαρικής πρεσβείας για την Θεσσαλονίκη» (πηγή: Γ. Φαράκου «Άρης Βελουχιώτης. Το χαμένο αρχείο – Άγνωστα κείμενα»).
   Κάθε φορά, λοιπόν, που θα ανοίγουν το απύλωτο στόμα τους οι κουκουέδες, να έχουν υπόψη τους ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»!

   Μου αρέσει!

   1. Η Αμερική είναι το μόνο έθνος στην ιστορία που κατά τρόπο θαυμαστό πέρασε από τον βαρβαρισμό στον εκφυλισμό χωρίς το συνήθες διάλειμμα του πολιτισμού

    Μου αρέσει!

 2. Αυτή η φωτογραφία είναι, πρωτίστως, θέμα αισθητικής.

  Μπορεί να γίναμε φτωχοί, αλλά, η φτώχεια ποτέ δεν θα μας αναγκάση να φτωχύνουμε και αισθητικά.

  Μου αρέσει!

  1. Ακριβώς!!
   Δυο απο τα πιο γελοία άτομα στη χώρα μας σήμερα. Θα έπρεπε να τρώνε κλωτσιες απο την ημέρα που γεννήθηκαν μέχρι να ψοφησουν.

   Μου αρέσει!

 3. Και μετά ρωτάνε αθώα οι αριστεροί: Μα εμείς κυβερνάμε;
  Κάτι χειρότερο: Παρακυβερνάτε παριστάνοντας την αντίσταση με μόνο σκοπό να μανιπουλάρετε τον κόσμο.
  Ο τρόπος που καπέλωσαν τους αγανακτισμένους είναι ενδεικτικότατος, χώρια οι απανωτές προβοκάτσιες σε κάθε διαδήλωση.
  Καθήκια άπλυτα.
  Όσο για το ραμολί, του ιδίου φυράματος.
  Η «αντίσταση» είναι ουσιαστικά το άλυτο πρόβλημά μας.

  Μου αρέσει!

   1. Εσύ πάντως δεν έχεις πάρει χαμπάρι σε τι λατρεμένη «ένωση» ζεις και ποιοι «μαρξισταί» σας,μας πηδάνεεεεεεε ρεεε!!!

    Μου αρέσει!

   2. χαχαχαχαχαχα Για ψάξου μέσα και έξω στην Ένωση.
    Θα πάθεις ατύχημα οπαδέ της ιουδαικής ιδεολογίας.

    Μου αρέσει!

 4. η επανασταση του 1821 ποτε δεν ολοκληρωθηκε εμεινε στη μεση με τους ιδιους κοτζαμπασηδες τις ιδιες ιερες συμμαχιες κ τους ιδιους ραγιαδες!! κατι πηγε να γινει μετα το περας της κατοχης αλλα κ εκει η ιερα συμμαχια μαζι με τους γερμανοτσολιαδες ερριξαν το ζαρι εμφυλιος κ ετσι μειναμε ραγιαδες μεχρι σημερα..

  τωρα που καλλουμαστε να κανουμε την επανασταση μας κανουμε την αυτοκριτικη μας κ ενω βλεπουμε οτι φταιμε οχι γιατι δεν τα φαγαμε μαζι τους αλλα γιατι τους ανεχτηκαμε κ τους διαιωνισαμε ενα αιωνα ολοκληρο.

  τωρα ειμαστε στη φαση του ποιος φταιει περισσοτερο κ μεχρι να αποφασισουμε θα φτασουμε παλι στο σημειο οτι εμεις φταιμε γιατι δεν αντιδρασαμε τη ωρα που επρεπε!
  αγωνας χωρις αιματοχυσια δεν γινεται αυτο ειναι το μονο βεβαιο κ αφου στη περιπτωση μας κανενας μας δεν ειναι διατεθειμενος να χυσει το αιματακι του δεν προκειται να γινει κ καμμια επανασταση εκτος απο αυτη των ιδεων των θεωριων συνομοσιας κ του πληκτρολογιου !!!
  το καλη ανταμωση στα γουναραδικα !εχει γινει καλη ανταμωση στα πανηγυρια της ερτ των αγανακτισμενων των απολυμενων με σουβλακι φραπε κ συνθηματα της πλακας τοσης οσης ειμαστε κ εμεις !! ενας λαος της πλακας που δεν τον παιρνει κανενας στα σοβαρα γιατι δεν παιρνει σοβαρα ο ιδιος τον εαυτο του!!!

  Μου αρέσει!

 5. Αν θεωρείτε οτι ο δεξιός -πλέον- εκπροσωπείται απο τη ΧΑ ή δεν ήσασταν ποτέ δεξιοί ή είστε τόσο αριστεροί όσο οι πασόκοι ψηφοφόροι του $ύριζα…

  Ετσι απλά.

  Για να τα λέμε όλα, ωστόσο, ούτε η Νέα Δημοκρατία πλέον μπορεί να εκφράσει τον δεξιό, τον έχει προδώσει στα ευαίσθητα θέματα της πατρίδος, της κοινωνίας, της αξιοκρατίας.

  Ηταν τυχαία τα νούμερα του Καμμένου;

  Το κακό είναι οτι τώρα που ξεθύμανε ο θυμός του δεξιού, οι φωνές δεν φτάνουν, Πάνο.

  Υγ: Αυτοί που λένε οτι οι ιδεολογίες πέθαναν, οτι δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί, είναι οι χειρότεροι φασίστες, είναι οι λύκοι με προβιές, αυτοί που χαίρονται όταν όλα ισοπεδώνονται. Αλίμονο, όταν θα φτάσει η μέρα που ο θυμός και η αγανάκτηση γίνουν ιδεολογία…

  Μου αρέσει!

  1. «Αλίμονο, όταν θα φτάσει η μέρα που ο θυμός και η αγανάκτηση γίνουν ιδεολογία…»

   Θα συμπληρώσω επίσης ο λαϊκισμός και ο κομματικός οπορτουνισμός!

   Πάντως πρέπει να αναγνωρίσεις ότι έχει μεγάλη ευθύνη το πολιτικό σύστημα για την κατάντια που ζούμε, καθώς ένα μεγάλο μέρος των πολιτικών έχει απαξιώσει εδώ και χρόνια τα δημοκρατικά ιδεώδη, τον κοινοβουλευτισμό και το κυριότερο το περί δικαίου αίσθημα.

   Μου αρέσει!

   1. «Θα συμπληρώσω επίσης ο λαϊκισμός και ο κομματικός οπορτουνισμός!»

    Δεν το έβαλα, σε μέσες άκρες, διότι το θεωρώ δεδομένο.

    Οσο για τις ευθύνες, προφανώς και έχει τη μερίδα του λέοντος, ωστόσο, εδώ κρύβεται η ουσία του φασισμού της ΧΑ και των αριστερών «Αγανακτισμένων»: ο συνδικαλισμός είναι αξία, τα κοινωνικά κεκτημένα(συμβόλαιο) είναι αξία, οι άνθρωποι που τα υπηρετούν κρίνονται.

    Εν ολίγοις, δεν μπορούμε να πούμε οτι ο συνδικαλισμός ή οι αξίες της Αριστεράς ή της Δεξιάς είναι για τα σκουπίδια ή πρόδωσαν τη χώρα, αλλά οι διεφθαρμένοι άνθρωποι που για ίδιον όφελος ισοπέδωσαν ή παραχάραξαν αυτές τις σταθερές της κοινωνίας.

    Οτιδήποτε διαφορετικό οδηγεί στην απαξία, με ό,τι αυτό το γεγονός συνεπάγεται.

    Μου αρέσει!

  2. η κοινοβουλευτικη δημοκρατια οφειλει να διασφαλιζει πρωτιστως, την ιδιωτικη περιουσια.
   οταν σταματησει να το κανει ,διεμβολιζει την ιδια την υπαρξη της.

   Μου αρέσει!

   1. Αυτό ακριβώς λέω Φωτεινή, αυτό είναι το λάθος.

    Διόρθωση: οι βουλευτές που υπηρετούν την κοινοβουλευτική Δημοκρατία διεμβολίζουν την ίδια την ύπαρξή της.

    Μου αρέσει!

   2. φυσικα αυτα ειναι γνωστα σε ολους,πλην του σαμαρα,στουρναρα,λαζαριδη,βαρβιτσιωτη.

    αυτο ειναι απο την ομιλια του Ν.Μιχαλολιακου νομιζω στην βουλη ,για το πολυνομοσχεδιο φορομπηχτικης πολιτικης και για το επομενο που θα ρθει στην βουλη ,για την φορολογηση ακινητης περιουσιας.

    « «η ακίνητη περιουσία γίνεται βαρίδι και ενοχή» και πως «φτάσαμε στο σημείο το να επενδύει κανείς στην πατρίδα του, σε γη ή περιουσία, να είναι μέγα αμάρτημα και όλοι οι αετονύχηδες να είναι οι ευνοημένοι της υποθέσεως».

    Μου αρέσει!

   3. Φωτεινη
    δεν θα δεις σε κανενα ΜΜΕ την ομιλια του Μιχαλολιακου.Δεν αρεσουν οι αληθειες που λεει η ΧΑ.

    Μου αρέσει!

   4. Βασικά σημεία της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην ολομέλεια της Βουλής για το Πολυνομοσχέδιο:

    “Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το Μνημόνιο, την ταφόπλακα του Έθνους.
    Το να επενδύει πια κανείς στην πατρίδα του ή να κατέχει περιουσία έχει καταστεί μέγα αμάρτημα.
    Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να ελεγχθούν οι φοροφυγάδες.
    Οι απολύσεις στο Δημόσιο είναι κατ΄ ουσίαν μια τιμωρία από την τρόικα, αφού δεν θα ωφελήσουν.
    Δεν γίνεται να αναζητούμε οικονομική ανάκαμψη με την υπερφορολόγηση των πολιτών.
    Δεν είναι η Ελλάδα ευρωπαϊκή, η Ευρώπη ήταν κάποτε Ελληνική. Τώρα είναι η Ευρώπη των τοκογλύφων.
    Όλοι υβρίζουν την Χρυσή Αυγή. Το φρόνημα είναι ελεύθερο, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και υπερήφανοι γι΄ αυτό.

    Πείτε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Ευρώπη των τοκογλύφων. Καλύτερα δραχμή, παρά υποταγή!”

    Μου αρέσει!

   5. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
    ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΣΥΝΟΔΟΣ Α΄
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚΕ΄
    Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Νάκος): Το λόγο έχει ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής, κ. Παναγιώταρος.

    ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. (…) Τη δεύτερη τροπολογία που τροποποιεί τις προϋποθέσεις απόκτησης δικαιωμάτων επί ιδιωτικών και δημοσίων νήσων και νησίδων, την υπερψηφίζουμε.

    Δεν είναι η τέλεια, αλλά το γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων είναι μια καλή ασφαλιστική δικλίδα για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, πώληση, οτιδήποτε έχει να κάνει με νησίδες και βραχονησίδες στην πατρίδα μας.

    Εξάλλου ήμασταν εμείς αυτοί που και σε μια αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια πριν από μερικούς μήνες είχαμε θέσει το εν λόγω θέμα.

    Και αφού εξαπέλυσε ένα λογύδριο κατά της …Τουρκικής επιθετικής επιχειρηματικότητας, κατέληξε.

    Γι’ αυτό και υπερψηφίζουμε την εν λόγω τροπολογία.

    Ευχαριστώ.

    Μου αρέσει!

   6. Κούτσουρα δαυλιά καμμένα, Βασιλική.

    Λόγια του αέρα, ευκολάκια για λαϊκή κατανάλωση….

    Δεν έχει πρόγραμμα ο $ύριζα για το πώς θα βγούμε από τα Μνημόνια, με το ΠαΣοΚ μέσα, και έχει η ΧΑ με τα έμπειρα οικονομικά στελέχη του LSE (London school of economics), σαν τον Κασιδιάρη ας πούμε;

    Αλήθεια ποιος είναι τομεάρχης οικονομίας στη ΧΑ;

    Μου αρέσει!

 6. Μας ξεφυτρωσε αλλος σαμαρας….

  Να μην ξεχασει το Τσιπρακι να μας πει στο τελος το »ουδεις αναμαρτητος»….
  και να προσεχει τα ματια του…

  Αληθεια τι τον εβαλαν να υπογραψει στην Αμερικη?
  και τι υποχωρηση τον αναγκασαν να κανει για να διαδεχθει τον σαμαρα?
  Γεροδεμενα ναυτακια του ατλαντικου μηπως??????

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.