Λήψη μέτρων ασφαλείας ζητούν οι Εισαγγελείς με αφορμή την Λάρισα

Λήψη μέτρων ασφαλείας ζητούν οι Εισαγγελείς με αφορμή την Λάρισα

Την συμπαράσταση του στην εισαγγελέα καθώς και τους πολίτες που διέτρεξαν κίνδυνο από την σημερινή έκρηξη στη Λάρισα εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Με αφορμή δε και παρεμφερή πρόσφατα περιστατικά, η Ένωση υπογραμμίζει ότι οι
δικαστές και οι εισαγγελείς «ασκούν και θα εξακολουθήσουν να ασκούν με σθένος, υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα τα καθήκοντά τους» και ότι «οι προερχόμενες από το χώρο της ανομίας προσπάθειες εκφοβισμού τους θα μείνουν χωρίς αποτέλεσμα».

Καλεί, τέλος, την εκτελεστική και νομοθετική Εξουσία να κατανοήσουν ότι το λειτούργημα του δικαστή και του εισαγγελέα, ενέχει ιδιαίτερη επικινδυνότητα και ότι υπάρχει άμεση η ανάγκη λήψης όλων των αναγκαίων μέτρων δημιουργίας και διατήρησης συνθηκών ασφάλειας, εντός των οποίων θα εξασφαλίζεται αποτελεσματικά η απονομή της Δικαιοσύνης με ανεξαρτησία, σθένος και παρρησία, ακώλυτα από πράξεις εγκληματικής βίας.

4 σκέψεις σχετικά με το “Λήψη μέτρων ασφαλείας ζητούν οι Εισαγγελείς με αφορμή την Λάρισα

 1. Όχι μόνο δεν αποδίδουν δικαιοσύνη αλλά θέλουν και προστασία οι πουτάνες του λαθρόλαγνου ανθέλληνα νεοδημιοκράτη Σαμαρά….
  Σκότωμα θέλουν, κανείς δεν θα τους λυπηθεί από την στιγμή που βάζουν τους Έλληνες φυλακή και αφήνουν ελεύθερα τα λαθροσκουπίδια να δολοφονούν!
  Κακό ψόφο σε όλους τους και σκατά στο τάφο τους!

  Μου αρέσει!

 2. —–Ξεκαθάρισμα λογαριασμών , μεταξύ τών ανθρώπων τού σκότους ….. «δικαίωνε» κι «αδίκωνε» .. .. ..
  ….. χρεώματα επί χρεωμάτων καί «υποσχετικές» επί «υποσχετικών» … … … …

  —–Αφήστε τους να γανωθούνε μεταξύ των … … … … …να το ‘φχαριστηθούνε . –

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.