Ο Αλβανός σοσιαληστής μαντέψτε από ποιό «ίδρυμα» θα ζητήσει βοήθεια…

Τώρα θα ξεκινήσει να «βρει» το μέγεθος της μαύρης τρύπας από την διακυβέρνηση Μπερίσα, ο νέος πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι ΡάμαΟ νέος πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, που αναλαμβάνει καθήκοντα τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, δήλωσε ότι η αλβανική
οικονομία θα «αναγεννηθεί», όμως θα πρέπει πρώτα «να μάθουμε πόσο βαθιά είναι η ‘μαύρη τρύπα’ που δημιουργήθηκε στον προϋπολογισμό από την απερχόμενη κυβέρνηση».

Ο κ. Ράμα ανέφερε ότι για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει τη βοήθεια ενός διεθνούς φήμης χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

«Πρέπει να γνωρίζουμε με ακρίβεια, το ταχύτερο δυνατόν, πόσο μεγάλη είναι η ‘μαύρη τρύπα’ του προϋπολογισμού που δημιουργήθηκε αυτά τα χρόνια από τις καταστροφικές οικονομικές και δημοσιονομικές πολιτικές της κυβέρνησης Μπερίσα και για τον λόγο αυτό χρειαζόμαστε μια βαθύτερη ανάλυση, αντικειμενική και ανεξάρτητη» έγραψε, σήμερα, στη σελίδα του στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ο κ. Ράμα.

«Το βήμα αυτό θα το κάνουμε αμέσως μόλις αναλάβει καθήκοντα η νέα κυβέρνηση. Σήμερα, απλώς θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια σημεία του έργου που θα μεταμορφώσει ριζικά το σύστημα χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και θα προετοιμάσει την Αλβανία για την εφαρμογή των ευρωπαϊκών προτύπων του δημόσιου τομέα» γράφει ο κ. Ράμα στο Facebook.

Ο ίδιος, λίγες μέρες πριν, δήλωσε ότι το Ινστιτούτο Στατιστικής INSTAT «θα υποστεί μεγάλες αλλαγές και δεν θα παραμείνει μία δομή που ‘κατασκευάζει’ ψευδή στοιχεία για να ικανοποιήσει την κυβέρνηση».

Η νέα κυβέρνηση του αριστερού συνασπισμού υπό το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα θα αναλάβει καθήκοντα τον Σεπτέμβριο, μετά τη νίκη στις βουλευτικές εκλογές της 23ης Ιουνίου.

15 σκέψεις σχετικά με το “Ο Αλβανός σοσιαληστής μαντέψτε από ποιό «ίδρυμα» θα ζητήσει βοήθεια…

 1. από το σωφρονιστικό ίδρυμα κορυδαλλού! .ο αραβαντινος θα οριστεί σύμβουλος σε θέματα στελέχωσης της κυβέρνησης από ικανά στελέχη .το βρηκα ?

  Μου αρέσει!

  1. Όντως στην Αλβανία αυτό έμαθα ότι λένε.
   Μας το μετέφερε γνωστός μου Αλβανός. Τι λες μου χάζεψες; του είπαμε όλοι, πώς είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο; δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ; Προβληματίστηκε είναι η αλήθεια.

   Αλλά μετά που το ξανασκεφθήκαμε, έχοντας υπ΄όψιν με τι ανεκδιήγητους μ@λάκες έχουμε να κάνουμε θεωρήσαμε ότι είναι ικανοί να πουν ότι έχουμε υποχρέωση (εκτός από το τζαμί) να δανείσουμε και την Αλβανία….

   Μου αρέσει!

 2. Να δώσουμε στον σύντροφο σοσιαληστη Ράμα μερικά από τα πετρέλαια που, όπως σας τόνισα και παλαιότερα, δεν υπάρχουν, αφού το EEZ της φτάνει μέχρι το ύψος της Άρτας! Έτσι μόνο θα σωθεί η Μεγάλη και Φυσική Albania. Θα μου λένε ήδη συγχαρητήρια από το Rockefeller Foundation γι’ αυτή τη προσφορά στην ανθρωπότητα! Στις κάλτσες λοιπόν να με ψηφίσετε! Έχω και 10 εκατομμύρια θέσεις να δώσω, μην το ξεχνάτε!

  Μου αρέσει!

 3. Κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπεράσματα… Δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο αν τοποθετούσε υπουργό δημόσιας τάξης τον Ιλίρ Κούπα, όταν αυτός κατορθώσει να περάσει τον Καλαμά… Η σύνθεση της υπόλοιπης κυβέρνησής του θα εξαρτηθεί από την επόμενη θεαματική απόδραση από κάποια ελληνική φυλακή…;

  Μου αρέσει!

  1. Ο Ιλιρ Κουπα είναι ήδη στην Αλβανία και πίνει το φραπεδάκι του, ξεφτυλίζοντας την «περήφανη» Ελληνική αστυνομία, που απλά περιορίζεται στην εισπρακτική λογική των κατοχικών δυνάμεων.

   Μου αρέσει!

 4. Ο ίδιος, λίγες μέρες πριν, δήλωσε ότι το Ινστιτούτο Στατιστικής INSTAT «θα υποστεί μεγάλες αλλαγές και δεν θα παραμείνει μία δομή που ‘κατασκευάζει’ ψευδή στοιχεία για να ικανοποιήσει την κυβέρνηση».
  _____________

  ΙΝΣΤΑΤ αυτοί (αλήθεια; έτσι το λένε; δεν πιστεύω να κάνης πλάκα εεε;)
  ΕΛΣΤΑΤ εμείς

  Ίδια συνταγή.

  Άρα το ίδρυμα θα πρέπει να είναι ή το ΔΝΤ ή κάνας σόρος

  Ιντώ τσοτσιαλισμός ιντώ τσοτσιαλισμός

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.