ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο «ζωτικός χώρος» του Κλάους (Deutche Telekom) και του Βόλφγκανγκ

nazi guard concentration campΓράφει ο  Γιάννης Κριτσαντώνης

Όταν στις 9 Νοεμβρίου του 1989 βρέθηκα για 12 μέρες στο Βερολίνο με δημοσιογραφική τότε αποστολή της ΕΡΤ να καταγράψω τα συγκλονιστικά γεγονότα της πτώσης του Τείχους (δεν υπήρχαν ακόμη στην Ελλάδα ιδιωτικά κανάλια), ένας Ιταλός συνάδελφος της ΡΑΙ, που βρισκόταν με το συνεργείο του δίπλα μου, πάνω σ ένα από τα όρθια ακόμη κομμάτια του Τείχους, στην πλατεία Πότσδαμ, θυμάμαι ότι  σχολίασε με προβληματισμό: «Τώρα η Γερμανία ενώνεται και ίσως γίνει και πάλι ισχυρή. Μένει να δούμε και φοβάμαι για το τι θα κάνει στο μέλλον, ας πούμε μετά από 20 χρόνια…». Ο συνάδελφος είχε πέσει έξω… μόνο ως προς τον χρόνο…!

Κοντεύουν  βέβαια να συμπληρωθούν 24 γεμάτα χρόνια από τότε, αλλά η Γερμανία, ξεκίνησε πολύ νωρίτερα (μόλις τέσσερα χρόνια μετά την ενοποίησή της) να «ανακατώνει» (ήπιος όρος) πάλι την Ευρώπη με τα ηγεμονικά καμώματά της. Και όποιος δεν το βλέπει αυτό σήμερα έχει το κεφάλι του χωμένο στην άμμο!

Κλαους Κίνκελ και Βόλφγκανκ Σόϊμπλε: Δύο άνθρωποι σε θέσεις-κλειδιά τότε για την «επαναφορά» της Γερμανίας στον ηγεμονισμό. Και δεν είχαν περάσει ούτε τέσσερα χρόνια από την πτώση του Τείχους. (Όταν ισοπεδωνόταν η Γερμανία από τους συμμάχους, ο Σόϊμπλε ήταν ήδη 4 ετών. Ο Κίνκελ 9. Άρα θα πρέπει να θυμούνται την καταστροφή. Τουλάχιστον ο ένας).

Κλάους Κίνκελ:  Ο περιβόητος δικηγόρος, φανατικός νεοφιλελεύθερος πρόεδρος του FDP (1993 – 1995), αρχηγός της Καγκελαρίας, επικεφαλής τότε (1979 – 1982) της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND) αλλά και ως υπουργός Εξωτερικών της ενοποιημένης πλέον χώρας του (1992 -1998), έκανε το 1993 την κυνικότερη δήλωση για τις προθέσεις της Γερμανίας, (δήλωση που επικαλέστηκε στην υπεράσπισή του στο δικαστήριο ακόμη και ο Μιλόσεβιτς): «Δύο αποστολές κυριαρχούν στο μυαλό μας. Στο εσωτερικό, πρέπει να γίνουμε πάλι έθνος και προς τα έξω να πετύχουμε κάτι που έχουμε αποτύχει δύο φορές πριν..». Φοβερό!. Με αυτό το «δόγμα» ο Κίνκελ και αφού πρώτα κουρελιάζει το γερμανικό Σύνταγμα που απαγόρευε την παρουσία Γερμανών στρατιωτών έξω από τη χώρα, συμμετέχει με Γερμανούς πιλότους και γερμανικά αεροπλάνα (με πρόσχημα και κάλυψη τη συμμαχία του ΝΑΤΟ) στο βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας. Αφού βέβαια πρώτα είχαν φροντίσει οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών να υποδαυλίσουν το μίσος μεταξύ χριστιανών Σέρβων και μουσουλμάνων Βόσνιων και Κροατών. Ο Κλάους Κίνκελ άνοιγε δρόμο, δηλαδή, νοτιοανατολικά για «ζωτικό χώρο» της Γερμανίας, διαλύοντας ένα κυρίαρχο κράτος. Σήμερα, διακεκριμένοι οικονομολόγοι εκτιμούν ότι οι συνολικές απώλειες της Σερβίας αγγίζουν τα 400 δις. ευρώ (398), ενώ μετά τη Σερβία τις μεγαλύτερες απώλειες έχει η Βοσνία- Ερζεγοβίνη με περίπου 150 δις. ευρώ. Και ακολούθησαν τα Σκόπια με 20,8 δις., η Κροατία με 10,4 δις και η Σλοβενία με 8,4 δις. ευρώ. Υπολογίζουν δηλαδή οι αναλυτές ότι τα τελευταία 20 χρόνια το ΑΕΠ της Σερβίας κυμάνθηκε σε ποσοστό κάτω του 50% από εκείνο που θα μπορούσε να έχει αν δεν υπήρχαν οι κυρώσεις και οι νατοϊκοί βομβαρδισμοί…

Βόλφγκανκ Σόϊμπλε: Νομικός κι αυτός, προέρχεται από το βαθύ συντηρητικό σύστημα εξουσίας (CDU) της Γερμανίας. Διετέλεσε, όπως και ο Κλάους Κίνκελ, αρχηγός Καγκελαρίας, υπουργός «Ειδικών Υποθέσεων» (1984-1991) και υπουργός Εσωτερικών. (1990 επί Κόλ και 2005-2009 επί Μέρκελ). Ένθερμος υποστηρικτής του πολέμου στο Ιράκ, του Γκουαντανάμο, του νεοφιλελευθερισμού και της αύξησης της εξουσίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Ως υπουργός Εσωτερικών «ζήτησε τη σύλληψη υπόπτων για θέματα τρομοκρατίας, τη χρησιμοποίηση του γερμανικού στρατού για την τήρηση της τάξης στο εσωτερικό της Γερμανίας(!), την παρακολούθηση του internet για υποκλοπές email από κυβερνητικές υπηρεσίες και δολοφονίες τρομοκρατών από τις αρχές ασφαλείας», σύμφωνα με δημοσίευμα του Spiegel το2007.( Ναι , ναι μην απορείτε. Αυτόν ακριβώς θαυμάζει και εκθειάζει σήμερα ο κρατικοδίαιτος τραπεζίτης Στουρνάρας!) Δούλεψε για λίγο ως δικηγόρος και εφοριακός. Πλασαριζόταν ως «αδιάφθορος», αλλά αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το κόμμα, όπως και ο Κόλ, το 2000, αφού παραδέχτηκε ότι κι αυτός είχε λάβει παράνομη δωρεά για το κόμμα του από έμπορο όπλων, μέσω λογαριασμών στην Ελβετία! Έμεινε ανάπηρος μετά από απόπειρα δολοφονίας του από («ψυχονευρωτικό» – έτσι αποφάνθηκε το δικαστήριο) Γερμανό πολίτη το 1990. (Μικρή παρένθεση για την ιστορία: Ο πολίτης αυτός ζητούσε επίμονα επί μήνες με επιστολές του στον Σόιμπλε να πάρει νόμιμη θέση για την απομάκρυνση καλωδίων υψηλής τάσης έξω από το σπίτι του που προκαλούσαν πονοκεφάλους σ αυτόν και στα μικρά παιδιά του… Αλλά ο Σόιμπλε τον «έγραψε κανονικά» μη απαντώντας ποτέ στα δίκαια αιτήματα του πολίτη. Έτσι ο άλλος στην απόγνωσή του, φαίνεται ότι αποφάσισε να… «μιλήσει» στον υπουργό εσωτερικών με… άλλο τρόπο!)  Ο Σόϊμπλε, λοιπόν σήμερα συνεχίζει, στην ουσία, το έργο του Κίνκελ (να ανοίγει δρόμο για «ζωτικό χώρο») πάντα νοτιοανατολικά…. Ο Κίνκελ «έφτασε» μέχρι το Κόσσοβο σπέρνοντας τη διχόνοια κι εκεί, με τα γνωστά αποτελέσματα… Ο Σόϊμπλε «ερωτοτροπεί» ακόμα σήμερα με τα Σκόπια, καταστρέφοντας παράλληλα την Ελλάδα, με τους τρόπους που αυτός γνωρίζει πολύ καλά και ζούμε όλοι στο πετσί μας.  Μαζί με τη Μέρκελ, δηλαδή, εξακολουθεί να εφαρμόζει τη συνταγή Κίνκελ: «Στόχος μας, να πετύχουμε ό,τι δεν πετύχαμε δύο φορές πριν»…  Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό του… χαρακτήρα του το ότι όταν καλείται κάθε τόσο σε εκπομπές της γερμανικής Τηλεόρασης κομπάζει πως «σκέφτεται τρεις φορές ταχύτερα από τους άλλους». Οι δε λέξεις-κλειδιά για να ανοίξει τον υπολογιστή του, όπως λένε συνεργάτες του,  είναι άλλοτε «Der Sieger» (ο νικητής) και άλλοτε «Der Gewinner»  (ο κερδισμένος).

Το είπα και στην αρχή: Όποιος δεν το βλέπει αυτό σήμερα, έχει το κεφάλι του χωμένο στην άμμο! Και όταν το πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι «ηγέτες», θα έχουν περάσει 10 χρόνια (όπως και με τον Χίτλερ), αλλά τότε η Γερμανία του Σόιμπλε και της Μέρκελ θα έχει σκορπίσει τον (ίσως… οικονομικό αυτή τη φορά) όλεθρο!

 Μικρή και… ασήμαντη λεπτομέρεια: Ο Κλάους Κίνκελ είναι σήμερα πρόεδρος του Ιδρύματος της Deutsche Telecom AG, αλλά ασχολείται κυρίως με φιλανθρωπικά ζητήματα επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του και σε άτομα με… αναπηρία.

42 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο «ζωτικός χώρος» του Κλάους (Deutche Telekom) και του Βόλφγκανγκ

  1. Δυστυχώς,τό τείχος καί οι κατασκευαστές του,αποδείχτηκαν ιμιτασιόν γι αυτό καί έπεσαν μέ τό πρώτο άνεμο…

   Μου αρέσει!

   1. Αυτή η φώτο βρίσκεται στο Νταχάου. Κι ο αξιωματικός είναι ναζί.

    Χαίρομαι που επιτέλους αναγνωρίζεις ότι όλα τα σκ@τά μυρίζουν το ίδιο.

    Μου αρέσει!

    1. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΩΣ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;
     ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ EBRAIKIS NKVD.
     ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ.

     Μου αρέσει!

   2. Ενημέρωσε λοιπόν το Νταχάου να αφαιρέσει την συγκεκριμένη φωτογραφία από τα εκθέματα του, ως πλαστή.

    Ή δεν σε κόβει μέχρι εκεί μικρό μου;

    Κι εγώ που νόμιζα ότι επιτέλους κατάλαβες.

    Μου αρέσει!

    1. ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ «ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ» ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΓΧΑΣΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
     ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ;

     Μου αρέσει!

   3. Wednesday, July 31, 2013
    Η αναφορά Λόϊκτερ απομυθοποιεί το Ολοκαύτωμα των Εβραίων – Βίντεο

    Ο Frederick «Fred» A. Leuchter, Jr. είναι ένας ειδικευμένος εμπειρογνώμονας απ’ το Αμερικανικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στην τεχνολογία εκτέλεσης θανατοποινιτών και συγγραφέας μιας έκθεσης που καταρρίπτει τους μαζικούς τρόπους θανάτωσης των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

    Έχει απασχοληθεί απ’ το Αμερικανικό κράτος στις ΗΠΑ για να βελτιώσει τα μέσα της θανατικής ποινής. Απ’ τη θέση του αυτή έχει εκπληρώσει συμβάσεις εξοπλισμού για θανατική ποινή με πολλά κράτη.

    Όταν έκανε δηλαδή την έρευνα για τους θαλάμους αερίων στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης θεωρούνταν απ’ τους κορυφαίους στο κόσμο ειδικούς στο θέμα.

    Έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο όταν υπερασπίστηκε στο δικαστήριο τον αρνητή Ολοκαυτώματος Ernst Zundel.

    Μου αρέσει!

   4. Όχι φώναξε τον φωτοσοπά να μας διαφωτίσει. Και μετά πές του να στείλει την ανάλυση του και στο Νταχάου.

    Μου αρέσει!

   5. Εγω δεν καταδεχομαι να συγκρινω την καταστροφη της Ελλαδας και τις δολοφονιες των Ελληνων απο τους ναζι,
    με τα ψευτικα ολοκαυτωματα των ολοκαυτωμενων.Αυτο το αφηνω σε σενα και το συναφι σου.

    Μου αρέσει!

   6. Ναι αλλά δεν έχεις ενδοιασμούς να κατηγορείς τις Ελληνίδες συνταξιούχες άνω των 70 ως παρτουζιάρες .

    Είσαι τόσο ανόητη που δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι δεν έχει καμία σημασία αν ήταν ψεύτικο ή αληθινό.

    Ο σκοπός επετεύχθη.

    Μου αρέσει!

   7. Sever Plocker

    Stalin’s Jews

    We mustn’t forget that some of greatest murderers of modern times were Jewish

    Published: 12.21.06, 23:35 / Israel Opinion

    Here’s a particularly forlorn historical date: Almost 90 years ago, between the 19th and 20th of December 1917, in the midst of the Bolshevik revolution and civil war, Lenin signed a decree calling for the establishment of The All-Russian Extraordinary Commission for Combating Counter-Revolution and Sabotage, also known as Cheka.

    Within a short period of time, Cheka became the largest and cruelest state security organization. Its organizational structure was changed every few years, as were its names: From Cheka to GPU, later to NKVD, and later to KGB.

    We cannot know with certainty the number of deaths Cheka was responsible for in its various manifestations, but the number is surely at least 20 million, including victims of the forced collectivization, the hunger, large purges, expulsions, banishments, executions, and mass death at Gulags.

    Whole population strata were eliminated: Independent farmers, ethnic minorities, members of the bourgeoisie, senior officers, intellectuals, artists, labor movement activists, «opposition members» who were defined completely randomly, and countless members of the Communist party itself.

    In his new, highly praised book «The War of the World, «Historian Niall Ferguson writes that no revolution in the history of mankind devoured its children with the same unrestrained appetite as did the Soviet revolution. In his book on the Stalinist purges, Tel Aviv University’s Dr. Igal Halfin writes that Stalinist violence was unique in that it was directed internally.

    Lenin, Stalin, and their successors could not have carried out their deeds without wide-scale cooperation of disciplined «terror officials,» cruel interrogators, snitches, executioners, guards, judges, perverts, and many bleeding hearts who were members of the progressive Western Left and were deceived by the Soviet regime of horror and even provided it with a kosher certificate.

    All these things are well-known to some extent or another, even though the former Soviet Union’s archives have not yet been fully opened

    to the public. But who knows about this? Within Russia itself, very few people have been brought to justice for their crimes in the NKVD’s and KGB’s service. The Russian public discourse today completely ignores the question of «How could it have happened to us?» As opposed to Eastern European nations, the Russians did not settle the score with their Stalinist past.

    And us, the Jews? An Israeli student finishes high school without ever hearing the name «Genrikh Yagoda,» the greatest Jewish murderer of the 20th Century, the GPU’s deputy commander and the founder and commander of the NKVD. Yagoda diligently implemented Stalin’s collectivization orders and is responsible for the deaths of at least 10 million people. His Jewish deputies established and managed the Gulag system. After Stalin no longer viewed him favorably, Yagoda was demoted and executed, and was replaced as chief hangman in 1936 by Yezhov, the «bloodthirsty dwarf.»

    Yezhov was not Jewish but was blessed with an active Jewish wife. In his Book «Stalin: Court of the Red Star», Jewish historian Sebag Montefiore writes that during the darkest period of terror, when the Communist killing machine worked in full force, Stalin was surrounded by beautiful, young Jewish women.

    Stalin’s close associates and loyalists included member of the Central Committee and Politburo Lazar Kaganovich. Montefiore characterizes him as the «first Stalinist» and adds that those starving to death in Ukraine, an unparalleled tragedy in the history of human kind aside from the Nazi horrors and Mao’s terror in China, did not move Kaganovich.

    Many Jews sold their soul to the devil of the Communist revolution and have blood on their hands for eternity. We’ll mention just one more: Leonid Reichman, head of the NKVD’s special department and the organization’s chief interrogator, who was a particularly cruel sadist.

    In 1934, according to published statistics, 38.5 percent of those holding the most senior posts in the Soviet security apparatuses were of Jewish origin. They too, of course, were gradually eliminated in the next purges. In a fascinating lecture at a Tel Aviv University convention this week, Dr. Halfin described the waves of soviet terror as a «carnival of mass murder,» «fantasy of purges», and «essianism of evil.» Turns out that Jews too, when they become captivated by messianic ideology, can become great murderers, among the greatest known by modern history.

    The Jews active in official communist terror apparatuses (In the Soviet Union and abroad) and who at times led them, did not do this, obviously, as Jews, but rather, as Stalinists, communists, and «Soviet people.» Therefore, we find it easy to ignore their origin and «play dumb»: What do we have to do with them? But let’s not forget them. My own view is different. I find it unacceptable that a person will be considered a member of the Jewish people when he does great things, but not considered part of our people when he does amazingly despicable things.

    Even if we deny it, we cannot escape the Jewishness of «our hangmen,» who served the Red Terror with loyalty and dedication from its establishment. After all, others will always remind us of their origin.

    h@@p://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

    ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ.
    ΧΟΧΟΧΟΧΟ

    Μου αρέσει!

   8. ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΧ ΔΙΚΕΣ ΣΛΑΝΣΚΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ

    Μου αρέσει!

   9. ΠΑΥΛΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΒΡΩΜΕΣ ΔΕΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ Η ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ?

    Μου αρέσει!

   1. Εκει στο τειχος του Βερολινου επρεπε να εχουν εντοιχισει ολα τα φασιστικα υπολοιπα που ειχαν απομεινει ανα την Ευρωπη.Σημαντικο μερος θα κατειχαν τα βρωμερα και σιχαμερα υπολοιματα των προδοτων ταγματασφαλιτων

    Μου αρέσει!

   2. Και η Μερκελ κυριε;;
    Η αρχηγος της κομμουνιστικης νεολαιας της Ανατολικης Γερμανιας;
    Γιατι δεν αναφερετε ποτε αυτην την σημαντικη πτυχη της ζωης της;;

    Μου αρέσει!

   3. σκατα στην χοντροπουτανα μερκελ ζητω ο συντρ ΒΑΛΤΕΡ ΟΥΛΜΠΡΙΧΤ και ο ΙΟΥΔΑΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΜΑΡΚΟΥΣ ΒΟΛΦ

    Μου αρέσει!

   4. βασιλικη ομογενης,λευτερια στην βορειο ηπειρο

    Γιατι ποιος αφησε απ εξω τη Μερκελ.Απο τα εκατομμυρια των Γερμανων του 38-47 ελαχιστοι δεν ηταν χιτλερικοι.Τα εκατομμυρια που ζητωκραυγαζαν τον παρονοικο Αδολφο ,δεν ηταν Ελληνες ,Γιουγκοσλαβοι ,Πολωνοι κλπ,κλπ,ηταν Γερμανοι.
    Βεβαια ειχαμε και εχουμε ακομη στην Ελλαδα θιασωτες του Αδολφου ,οπως εσεις αγαπητη μου ,οπως η ιδεολογικη βαση της Χ.Α ,μην ξεχνιομαστε….

    Μου αρέσει!

 1. ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ

  ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ τΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

  Μου αρέσει!

 2. Οι Γερμανοί είναι απλώς μαριονέτες των Ρότσιλντ και νομίζουν ότι κάποιοι είναι οι θεόχαζοι.
  Πιο βόδια λαός δεν έχει υπάρξει τα τελευταία 100 χρόνια από δαύτους.
  Απλώς τους έχουν ψήσει ότι είναι δυνατοι , τα ρομπότ.

  Μου αρέσει!

  1. Γι’ αυτο και πολεμουν τις χωρες οπου οι τραπεζες δεν ανηκουν σ’ αυτους(ορα ΙΡΑΝ),τους περιμενουν ομως εκπληξεις αν τολμησουν να ενοχλησουν το μεγαλο κρατος των σιιτων.

   Μου αρέσει!

 3. Βόδια είναι και αυτοί που αντί για τους Ρότσιλντ κατηγορούν τους Γερμανούς για όλα τα δεινά τους. Αφού, όπως σωστά γράφει ο/η Σιλάιλα οι Γερμανοί είναι μαριονεττες των Ροτσιλντς

  Μου αρέσει!

  1. Η Μερκελ ηταν αρχηγος της κομμουνιστικης νεολαιας της Ανατολικης Γερμανιας.
   Αυτο σκοπιμως το ξεχνατε..

   Μου αρέσει!

   1. Το προβλημα μας δεν ειναι μονο η Μερκελ ,αλλα και κάτι παλληκαρια εγχωρια που δηλωνουνε θαυμαστες του Αδολφου και ολως τυχαιως ειναι μαζεμενα στη Χ.Α

    Μου αρέσει!

 4. @sholiastes
  Εδω υπαρχει ενα θεμα που αν δεν διευθετηθει πιστευω να καταλαβαινετε οτι δεν μπορω να ξανασχολιασω.
  Εχετε τα mail μας και γνωριζετε ποιος γραφει απο την αρχη με το ιδιο nic.
  Παρακαλω κοιταξτε το.
  http://olympia.gr/2013/07/31/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84/#comment-1271090

  Μου αρέσει!

 5. Εγω ξερω οτι οι γερμανοι μας δολοφονουν -ληστευουν-καταστρεφουν και συκοφαντουν εδω και αιωνες χωρις να απαιτουμε να πληρωσουν για τα εγκληματα τους.Διαβαστε ποιοι ειιναι οι ηθικοι αυτουργοι της γενοκτονιας του μικρασιατικου Ελληνισμου και του κατσαπλιασματος των περιουσιων τους,δεν θα κουρασω αναφεροντας εγκληματα κατα τον β΄π.π ,απλα θα θυμισω οτι το 1953 τους χαρισαμε το χρεος ,οτι το 1989 με την ενωση τους στηριξαμε και δεν κερδοσκοπισαμε με την ενωση τους και φυσικα οι βαρβαροι με μυαλο πηθικου ξερουν μονο απο φοβο και συνεχιζουν να συμπεριφερονται σαν πρωτογονοι κατσαπλιαδες-που ειναι-.Αν δεν τους στειλουμε στα διεθνη δικαστηρια απαιτωντας αποζημιωσεις για τα εγκληματα που διεπραξαν σε βαρος της χωρας μας θα φταιμε και θα στιγματιστουμε σαν δειλοι που καταδικασαν τα εγγονια τους στην εξαθλιωση επειδη δεν ειχαν το θαρρος να προκαλεσουν τον κλεφτη -κατσαπλια και τον δολοφονο στα διεθνη δικαστηρια να πληρωσει για τα εγκληματα του ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!!! Η ΔΕΙΛΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.