Καταιγισμός πολυπολιτισμικής…τηλε-εκπαίδευσης

Από τον παρελθόντα μήνα έχει ξεκινήσει από τους τηλεοπτικούς σταθμούς μία υπερπροσπάθεια (;) πολυπολιτισμικής τηλε-εκπαίδευσης.
Από τις 10 προβαλλόμενες ταινίες οι 9,8 προωθούν σχέσεις κυρίως μεταξύ ανθρώπων διαφορετικού χρώματος (για να γίνεται εμφανής η πολυπολιτισμικότητα) ή ομοφιλοφιλικών συμπεριφορών.
Το θέμα των ταινιών δεν είναι το ζητούμενο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο  γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί ασυνείδητα ένα πρότυπο. 
Πρόκειται δηλαδή για στυγνή προπαγάνδα και αυτό είναι το ενοχλητικό. Αντίστοιχα ενοχλητικό με την κυβερνητική προπαγάνδα τύπου «Success Story» που μας επιβάλλεται καθημερινά, με κυβερνητικά παπαγαλάκια να περιδιαβαίνουν τα τηλεπαράθυρα προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είμαστε «ηλίθιοι» που δεν καταλαβαίνουμε ότι η φτωχοποίησή μας, το ξεπούλημα των θεσμών και της χώρας είναι για …το καλό μας!!!
Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιό είναι το νέο προνόμιο ή διευκόλυνση, που έλαβαν ή θα λάβουν οι Ιδιωτικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί, εκτός από το μαύρο της ΕΡΤ; Γιατί σίγουρα κρύβεται κάποια υπόσχεση ή δέσμευση ένθεν και ένθεν πίσω από τον καταιγισμό πολυπολιτισμικής τηλε-εκπαίδευσης…. 
Βεβαίως το τηλεχειριστήριο βρίσκεται στα δικά μας χέρια…
Ι. Δέμος

36 σκέψεις σχετικά με το “Καταιγισμός πολυπολιτισμικής…τηλε-εκπαίδευσης

  1. Ας αποφασίσουν οι Ελληνίδες (τις οποίες εγώ θεωρώ από τις ομορφότερες στον πλανήτη) εάν είναι προτιμότερο γι’ αυτές να τσουτσουνίζονται με βρωμόγυφτους Πακιστανοαφγανομπαγκλαντεσιανούς κι αν θέλουν τα παιδιά τους να έχουν γυφτέ χρώμα.

    Μου αρέσει!

    1. ΟΙ όντως ομορφότερες καί ζουμερότερες Ελληνίδες δέν παύουν από τό νά είναι γυναίκες…

      Φυσικός νόμος επιτάσσει σέ ΟΛΕΣ τίς γυναίκες,νά επιλέγουν τόν ρωμαλεότερο,ομορφότερο,πλουσιότερο άνδρα,πού θά πέσει στό δρόμο τους…

      Καθήκον ,λοιπόν τών Ελλήνων,νά γίνουν ρωμαλέοι,όμορφοι,πλούσιοι,μακριά από μίζερους πολιτικούς,ώστε νά απολαμβάνουν τά κάλη τών
      Ελληνίδων…

      Μου αρέσει!

      1. Τελευταία άρχισε να τους αρέσει να κουνάνε την συκιά οι ρωμαλέοι όμορφοι και μη πλούσιοι άρα οι γυναίκες έχουν σκληρό ανταγωνισμό .
        Οσο για τα Πακιστα……….σκατά τι να πω ……το χρώμα των παιδιών σας μάρανε ή ότι θα γεννηθούν και άλλα πακιστανοαφγ……….σκατά ;

        Μου αρέσει!

      2. Ηλέκτρα,ανησυχητικό τό σχόλιό σου…..σημαίνει παράδοση καί απαξίωση τού ανδρικού πληθυσμού,επιλογή παθητικής στάσης μπρός στήν
        ομοβροντία απολύσεων,φτάσαμε τό 30 % στούς ανέργους….αντί εκείνης τής υγιούς στάσης μέ αντεπίθεση καί διεκδίκηση πού διαχρονικά
        χαρακτηρἰζει τόν άνδρα-κυνηγό….τέτοια διέξοδο,νομίζω,παρέχει,μέ βέβαια αποτελέσματα,τό σημερινό κόμμα τής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

        Μου αρέσει!

      3. Δεν απαξιώνω τους άνδρες , σέβομαι τον άνδρα και το θεωρώ ισάξιο της γυναίκας . Αλλά μιλάς γι΄απολύσεις ….το τρίτο φύλο είναι σε καλύτερη μοίρα , οι αλλο προτιμούνται , άνδρες – γυναίκες , και μην μου πεις ότι δεν πάνε οι Ελληνες για δουλειά …είναι παλιό και ξεπερασμένο . Οσο για τη Χ.Α , όσο θα βάζουν απαγορευτικά ….ο κόσμος θα την προτιμάει και σε τελική ανάλυση καλύτερα με τους Ελληνες πάρα με πουλημένα »σύκα».
        Νομίζω σε κάλυψα….
        😉

        Μου αρέσει!

    2. Ενώ οι Ελληναράδες του καφέ και καναπέ είναι καλύτεροι αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα με τα μπυροκοίλια και το μπινελίκι και τις διαταγές ααχχαχαχαχα αλά 80ς και κριτική στους πάντες και τα πάντα. Βρε ουστ, ο κόσμος αλλάζει πλησιάζουμε αισίως τα 8 δις και η ΕΕ είναι μια χώρα γέρων.

      Μου αρέσει!

      1. Σα να μου φαίνεται ότι περιγράφεις τον εαυτό σου ! Δεν είναι όμως έτσι όλοι οι Έλληνες. Και βέβαια το ούστ σας το επιστρέφουμε γιατί σας χαρακτηρίζει μιας και απευθύνεται σε σκύλους .

        Μου αρέσει!

      2. Λέγε ότι θέλεις, Πυρόβλημα σου γνωστό το έργο και το κόμπλεξ κατωτερότητας των Ελλήνων. Περιγράφω ότι είδα από σχολεία πανεπιστήμια συγγενείς κτλ τίποτα παραπάνω, απλά πρώτα πρέπει να βλέπουμε τα χάλια μας και μετά να το ρίχνουμε στον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία. Ξανά ρε ουστ βρωμο-ρατσιστές.

        Μου αρέσει!

      3. ZardoZ
        …Πυρόβλημα σου γνωστό το έργο και το κόμπλεξ κατωτερότητας των Ελλήνων.
        ΄_______________
        Άρα δεν είσαι Έλληνας, οπότε τι σκας για το τι θα κάνουμε εμείς
        Δες την ράτσα σου (μιας και μιλάς για ρατσισμό) κι άσε εμάς
        Κάπως θα βρούμε να πορευτούμε
        Γνωρίζω πως ράτσες έχουν τα σκυλιά(τα ζώα εν γένει) οι άνθρωποι έχουν φυλές.

        Μου αρέσει!

    3. 55% γυναίκες 45% ανδρες έχει ο πληθυσμός της Ελλάδας.αν δεν σου κάθεται καμμία ίσως να μην φταίει ότι ξενοτσουτσουνίζουν αυτές…ίσως εσύ έχεις το πρόβλημα…..

      Μου αρέσει!

      1. Μανος2626, είσαι τελείως καθυστερημένος και – απ’ ότι φαίνεται από το κόμπλεξ που εκπέμπεις – ποοοοολύ στερημένος….

        Μου αρέσει!

      2. Θες να μοιραστείς μαζί μου την τεχνική σου για μία «παχια παχια»; Απ’ ότι καταλαβαίνω πρέπει να είσαι μετρ.

        Μου αρέσει!

      3. ρε παλουκάρι εσυ γκρινιάζεις που σου τρώνε τις γκόμενες οι μαυροι όχι εγω.εγω δεν έχω κανενα παράπονο.δεν πασχω απο αγαμια.και γυναικα εχω και παιδια…εσυ την έχεις κανει λαστιχο.αντε γεια…..

        Μου αρέσει!

      4. Ρε βλακέντιε, είπα εγώ πως μου τρώνε τις γκόμενες οι μαύροι; Τόσο ανόητος πια…!!! Εμ, καλά λένε πως «το πολύ το τάκα τάκα κάνει το παιδί μ@λ@κ@».

        Μου αρέσει!

      5. αμα κοιταξεις καθρεφτη θα δεις την παροιμια Live…..συρε και γαμησου τωρα γιατι πολυ μας τα ζαλισες τα αρχιδια μπουζουκοκεφαλε…..

        Μου αρέσει!

      6. Τυχερή είσαι μωρή αδερφή. Αλλά έτσι έχετε μάθει, να λέτε κουβέντες εκ του ασφαλούς. Παλιοξεφωνημένο τραβέλι, γκέουλα.

        Μου αρέσει!

      7. χτυπα τον κώλο σου να πέσουν οι καπότες….που την έχεις δει και εθνικος νταβας που θα κάνει κουμαντο στις Ελληνιδες..ουστ ρε…..λουλουκα

        Μου αρέσει!

      1. !!!!!!!!!!!! και βέβαια είναι ρατσίστριες σπανιότατα θα πάνε με αλλοδαπό, ενώ οι άντρες θεωρούν μέγα κατόρθωμα να πάνε με αλλοδαπές !!!!!

        Μου αρέσει!

      2. Κατηγορούν τις γυναίκες αλλά εκείνοι έχουν το »ελευθέρας » , οι συντάξεις …οι συντάξεις του μακαρίτη που για να »χαρεί » στα στερνά ….δανειζόμαστε για να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις του τις μεταθανάτιες .
        Καλησπέρα , κυρίες μου ……
        🙂

        Μου αρέσει!

  2. Ε όχι και οι ομορφότερες του πλανήτη ρε παιδιά, κόψτε κάτι. Δεν νομίζω ν’ αφθονούν εδώ επιδερμίδες σαν πορσελάνη, μάτια τυρκουάζ-βιολετί, χαμόγελα σα διαφήμιση, σώματα αγαλματένια, ύψος, παράστημα, κομψότητα, απλότητα…Τις βλέπεις και γρέντζες ακόμα με τα καμηλό παλτώ και τα φυσικά ξανθά σαντρέ μαλλιά και ζαλίζεσαι.

    Μου αρέσει!

    1. Τί λές Popaia μου;
      Τὴν νέα γενιὰ τὴν ἔχεις προσέξει;

      Μοῦ ἔλεγαν πώς θὰ βρῶ στὴν Ἀγγλία γυναῖκες μὲ καταπληκτικὸ δέρμα καὶ ὡραῖο σῶμα.
      Δὲν εἶδα παρά μόνο μία(ἑτῶν 18)μὲ ὡραῖο δέρμα.
      Οἱ περισσότερες εἶχαν μπαλκόνια σὰν τῆς συγχωρεμένης Jane Mansfield καὶ ὀπίσθια δύο καθησμάτων.
      Νὰ μὴ μιλήσω γιὰ τὸ ντύσιμο.
      Ἔχεις δεῖ,χειμῶνα καιρὸ γυναῖκα νὰ φορᾶ πολύ πόντο μὲ λίγη κάλτσα καὶ αὐτὸ σέ πέδιλο παπούτσι;

      Ἀντιθέτως,οἱ Ἑλληνίδες τοῦ Λονδίνου πάντα ἄψογες.

      Μοῦ εἶπαν καὶ γιὰ τὶς κομψές Γαλλίδες.
      Ἀκόμα τὶς ψάχνω.

      Ὅμως ὡραῖες γυναῖκες εἶδα στὴν Πολωνία,ἀλλά καμμία δὲν εἶχε τὰ ζεστὰ καὶ ὡραῖα μάτια μιᾶς Ἑλληνίδας.

      Μου αρέσει!

    2. Πάντως κυκλοφορεί μία θεωρία που λέει ότι σε παγκόσμιο επίπεδο,οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου είναι στην Βενεζουέλα και οι πιό απελευθερωμένες στην Δανία!!

      Θεωρία πάντα και μόνον στο διαδίκτυο!!

      Μου αρέσει!

      1. Λατινοαμερικάνες παίζουν χωρίς συναγωνισμό…..κάθε χρόνο σχεδόν μις κόσμος απο Βενεζουέλα βγαίνει…. για να μην πούμε για τις Βραζιλιάνες…..όλα βέβαια είναι θέμα γούστου…..άλλος προτιμάει το σοκολατί χρώμα,άλλος το μεσογειακό,άλλος της Άπω Ανατολής…άλλος το εκρού του νεκρού των Βορειοευρωπαιων……υποκειμενικά είναι όλα…..

        Μου αρέσει!

  3. Και ποίο το άσχημο να συνευρίσκονται ερωτικά άνδρας με γυναίκα που ‘χουν διαφορετικό χρώμα δέρματος;;;Πχ μία ελληνίδα με έλληνα,μία κινέζα με έναν έλληνα,βουλγάρα με έλληνα ή μία ελληνίδα με σομαλό;; 🙂 🙂

    Μου αρέσει!

    1. Καλά εεε;;;
      Τέτοια ερωτήματα βγάζουν δύο ίσως και τρία διδακτορικά
      Μπορεί και τέσσερα.
      θυμπύκνωθη νοημάτων τε και εδευνών.
      Ιιιάααχ μα πόθο τυχεδή είμαι;
      πόθο τυχεδή;

      Μου αρέσει!

      1. τι μου θυμισες τωρα….
        ειχα εναν συμμαθητη στο σχολειο και μου ελεγε συνεχεια..
        τι τγομεγο,τι τγομεγο,
        να μη μπογω να πω το γο.

        Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.