Ποιο είναι το όραμα σας κε Πρωθυπουργέ ;;

Η παρακάτω επιστολή διαβιβάστηκε 29-7-2013, στο Αρχηγό της ΝΔ και Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Ποιο είναι το όραμα σας κε Πρωθυπουργέ ;;

Πριν από ένα χρόνο κληθήκαμε να επιλέξουμε, μεταξύ των εκφραστών του «κακού» και του «χειρότερου» σεναρίου, όντας ήδη εξουθενωμένοι από τη διετή μνημονιακή λιτότητα, στην οποία μας είχαν οδηγήσει οι έξωθεν και έσωθεν επιβαλλόμενοι αναποτελεσματικοί πειραματισμοί.

Τότε μας καλέσατε σε συστράτευση, για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων :

–         Την ανάκτηση της αξιοπιστίας της Χώρας μας στο εξωτερικό (ως εργαλείο για μια αξιοπρεπή και ισότιμη επαναδιαπραγμάτευση, με τους εταίρους μας)

–         Την προώθηση και εφαρμογή ουσιαστικών δομικών μεταρρυθμίσεων στο Κράτος, στην Οικονομία και στην Κοινωνία, για τον εκσυγχρονισμό της Χώρας μας

–         Την προώθηση της «Ανάπτυξης», ως το μόνο αποτελεσματικό αντίδοτο στην 5ετή ύφεση της οικονομίας μας και στην αναζωογόνηση της χειμάζουσας κοινωνίας μας

Είναι πολλοί που με επιπολαιότητα βιάστηκαν και μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης της Χώρας, ζητούσαν απτά αποτελέσματα και νέες εκλογές!! Άλλοι (όπως και εγώ), πιο εγκρατείς, ανέμεναν εσείς να σηματοδοτήσετε την έναρξη έστω επίτευξης των στόχων σας, για να σας κρίνουν …… επί του αποτελέσματος !! Τους τελευταίους λοιπόν μήνες, που έντονα προβάλλετε το (ψυχολογικής στήριξης) «success story» των στόχων και των μεθοδεύσεων σας, καλούμαι πλέον και εγώ «ο απλός πολίτης» (που όμως σκέπτεται), να αξιολογήσω την πρόοδο και κατά συνέπεια την αξιοπιστία σας.

–          Αν και οι ενδείξεις είναι πολλές, θεωρώ ότι η πρόσφατη άρνηση αποδέσμευση της δόσης του Ιουνίου (4 δις) από τους εταίρους μας, ως ότου διευθετηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια της διαθεσιμότητας, ακόμη και των 80 μόλις ατόμων (έναντι των 4.500), αλλά ακόμα και της διαδικαστικής έκδοσης του ΦΕΚ στο πολυνομοσχέδιο, που όμως ήδη είχε ψηφίσει η Βουλή,  δηλώνει έμπρακτα και αδιαμφισβήτητα ότι οι συνομιλητές μας, εξακολουθούν να μη μας εμπιστεύονται !!

–          Μεταρρυθμίσεις ….. (!!) ακούμε συνεχώς να νομοθετούνται, μεταρρυθμίσεις ακατανόητες για τον απλό κόσμο, που ακόμα και αυτές παραμένουν παγωμένες ….. μέχρι να μεταρρυθμιστεί το Κράτος (κατά το γνωστό φαύλο δίλημμα : ποιο έγινε πρώτο, το αβγό ή η κότα). Όσο για αποκρατικοποιήσεις …… ουδέν νεότερο (άλλη μια ένδειξη διοικητικής ανικανότητας και διεθνούς αναξιοπιστίας – αφού κανένας δεν κάνει συνέταιρο έναν αφερέγγυο) !!

–          Η Ανάπτυξη, που ήταν και είναι η «σημαία» της πολιτικής πλατφόρμας σας, είναι άφαντη, ανύπαρκτη και δεν πρόκειται να τη δούμε, αν αυτή δε διέλθει προηγουμένως από τις Βρυξέλλες και την Ευρώπη γενικότερα και συνολικά (δηλαδή από το 2015 και έπειτα – μέχρι τότε οι Έλληνες, θα βιώνουμε σχεδόν μια 10ετία ύφεσης, κόντρα σ’ όλες τις κοινωνικές και οικονομικές θεωρίες).

Το 2010, που αποδεχθήκαμε το μοιραίο μνημόνιο των δανειστών μας και εναποθέσαμε τις τύχες μας, στα παγκοσμιοποιημένα οικονομικά μοντέλα της Τρόικα, ήταν εμφανές ότι ο στόχος της «εσωτερικής υποτίμησης», απαιτούσε ….. να καεί το λίπος που είχαν αποταμιεύσει οι Έλληνες, για να βιώσουν έτσι την οδύνη της ανασφάλειας, να υποταχθούν στη εργασιακή διαφώτιση των καθοδηγητών (ανταγωνιστικότητα) και να πειθαρχήσουν στις εντολές των εκτελεστικών οργάνων τους (κοινωνική προσαρμογή). Τρία (3) χρόνια μετά, που το λίπος των περισσότερων Ελλήνων έχει καεί και πλέον και έως ότου καεί και αυτό που απομένει στους ολίγους, οι λιπόσαρκοι Έλληνες θα καίνε πλέον τις σάρκες τους και το μυϊκό ιστό από τα βασικά όργανα της επιβίωσης των.

Παράλληλα με τη διαδικασία «λιποαναρρόφησης», ήταν εμφανές και επιστημονικά επιβεβλημένο, ότι έπρεπε να ξεκινήσει και η Ανάπτυξη νέου υγιούς μυϊκού ιστού, που όμως δεν έγινε, αν και εσείς πράγματι έγκαιρα το είχατε επισημάνει !! Τώρα λοιπόν αντιμετωπίζουμε μια λιπόσαρκη, εξουθενωμένη, ασθενική και κακορίζικη κοινωνία, που απαιτεί όχι μόνο νέο μυϊκό ιστό για να αναστηλωθεί, αλλά και λίπος, για την αναγκαία καύση ενέργειας, ώστε να ανανήψει και να ξανακινηθεί.

Κύριε πρωθυπουργέ, το πρόβλημα που έχετε τώρα να αντιμετωπίσετε (και μαζί σας, μοιραία όλοι μας), είναι ότι :

–          Ο νέος μυϊκός ιστός – η νέα γενιά των 25-35 ετών, έχει ατροφήσει σε βαθμό μη αναστρέψιμο. Καταδικάστηκε ανεπιστρεπτεί, διότι όταν και αν ποτέ βρεθεί αυτό το αναγκαίο  για τις καύσεις του λίπος, αυτός θα είναι πλέον βιολογικά πεπερασμένος και υπερκερασμένος, από τους επερχόμενους πιο νέους …. ιστούς.

–          Παράλληλα, τα μοναδικά όργανα που μπορούσαν να παράσχουν, έστω και μια μειωμένη – ανεπαρκή ποσότητα καύσιμου λίπους, οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, κατεστάλησαν και καταστράφηκαν, μεθοδικά και συστηματικά, από τα λάθος φάρμακα και τις λαθεμένες οριζόντιες διαγνώσεις της θεράπουσας Τρόικα και των ντόπιων νοσηλευτών μας.

–          Μη υπάρχοντος πλέον, του εσωτερικού – Εθνικού λίπους, που θα μπορούσε υπό διαφορετικές περιστάσεις …. και (σοβαρούς Εθνικούς) σχεδιασμούς, να ενεργοποιήσει την ανάπτυξη, είναι επόμενο ότι θα χρειαστούν μεταγγίσεις και μεταμοσχεύσεις από εξωτερικούς δότες, με όλα τα ρίσκα (συμβατότητας) και τους περιορισμούς που θα μας επιβάλλονται (εκάστοτε, για τις επόμενες δεκαετίες).

Χωρίς κάποια αμυδρά αποτελέσματα, που να μπορούν να γίνουν αντιληπτά και να ανακουφίσουν έστω και ενδεικτικά το λαό, που να αναπτερώσουν την ελπίδα του και να χαλυβδώσουν τη θέληση του, θεωρώ ότι η επικοινωνιακή εκστρατεία σας, που εκφράζετε με τα συνθήματα τύπου success story και οι «αισιόδοξες» δηλώσεις συμπαράστασης των «ατσαλάκωτων» ξένων συνομιλητών σας, είναι άκρως επικίνδυνες πρακτικές και υψηλού ρίσκου μεθοδεύσεις, διότι μετά το εξαντλημένο πλέον Εθνικό λίπος, αναλώνουν επικίνδυνα και τα όποια ψυχικά αποθέματα των Ελλήνων.

Η πολιτική ασφάλεια που (θεωρείτε ότι) σας παρέχει, η παντελής έλλειψη αξιόλογης και συγκροτημένης Αντιπολίτευσης και ο ωμός εκβιασμός του τύπου: «στο ευρώ με Σαμαρά ή στο χάος της δραχμής με Τσίπρα», έχει τα όρια του, που προσδιορίζονται από …. την έννοια και τη διάσταση του χάους, πάνω σ’ αυτούς που μπορεί (πλέον) να επηρεάσει. Αν δηλαδή, οι περισσότεροι συμπολίτες μας, βιώνουν ήδη το χάος και την ανέχεια, ποιοι απομένουν για να ανησυχήσουν και να υποκύπτουν ;; Ένας νέος ….. «χορός του Ζαλόγγου», δεν θα είναι καθόλου απίθανος για τους Έλληνες (αντιθέτως, είναι πηγαία γονιδιακή πρακτική μας) και αυτό ίσως και να εξηγεί καλύτερα από οποιαδήποτε επιστημονική ανάλυση, τη ραγδαία άνοδο ακραίων αναρχο-φασιστικών «πολιτικών» κοιτίδων (ειδικά στη χαμένη γενιά, του 65% των ανέργων νέων).

Επειδή βαίνουμε ολοταχώς, προς μια αυτοεκπληρούμενη «προφητεία» το Φθινόπωρο, καλείστε να μας εξηγήσετε ΑΜΕΣΑ, ευθαρσώς και χωρίς (πολιτικές) περιστροφές, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ !!! Ποιο είναι το στίγμα μας, Ποιος είναι ο (εφικτός) προορισμός μας και Τι αναμένουμε εκεί να συναντήσουμε, ….. αλλά αφού προηγουμένως έχετε λάβει σοβαρά υπόψη σας, αν το πλήρωμα που διαθέτετε, μπορεί και αντέχει για να καβατζάρει !! Άλλως, είτε θα απομείνετε με ένα πλοίο φάντασμα έρμαιο στη φουρτούνα, είτε θα αντιμετωπίσετε μια ανταρσία, μια στάση που θα οδηγήσει στο αιματοκύλισμα και στο πραγματικό χάος, που ΕΣΕΙΣ θα έχετε προκαλέσει !!

Κύριε Πρωθυπουργέ, παρακαλώ να λάβετε επίσης υπόψη σας ότι :

–          Πολλοί που παραμένουν εγκρατείς και προσηλωμένοι στις δημοκρατικές επάλξεις, μπορούν να ζουν, να ελπίζουν και να αγωνίζονται, αρκεί να έχουν ελεύθερο και αξιοπρεπή αέρα, για να αναπνέουν. Η προδοσία και η ταπείνωση, είναι αυτή που μπορεί να τους στρέψει εναντίον και να τους κάνει τους πλέον αποφασισμένους τιμωρούς, του κάθε Εθνικού μειοδότη ή υπαίτιου Εθνικής καταστροφής.

–          Το 2013-14, δεν είναι και δε μπορεί να γίνει ούτε 2009, ούτε 2011, όπου οι προκάτοχοι σας, με πολιτικές στρεψοδικίες «απηλλάγησαν» των ευθυνών τους, μέσω πολιτικών διαδικασιών (εκλογών). Τα σημάδια των ακραίων αντίπαλων ανατρεπτικών εκφράσεων, δεν είναι πλέον μακριά στον ορίζοντα, αλλά γύρω από το σκάφος σας, μέσα στο Κοινοβούλιο μας … και οργανώνονται για σύγκρουση, την οποία και ΕΣΕΙΣ φαίνεται να προκαλείτε ή και ενδεχομένως να επιδιώκετε το τελευταίο διάστημα.

–          Πολλοί «στοχαστικοί» προσομοιάζουν τα σημερινά δείγματα συνταγματικών και κοινοβουλευτικών εκτροπών του δημοκρατικού πολιτεύματος μας (με επίκληση της «κατάστασης εκτάκτου ανάγκης» της Χώρας), με τις αλήστου μνήμης εποχές του 1965. Μόνο που δε μπορεί, δεν πρέπει και αποκλείεται αυτό να επαναληφθεί. Είναι πρόσφατη η Ιστορία, ΟΛΟΙ έχουν πάρει τα μαθήματα τους και τις ευθύνες σήμερα, θα πρέπει να τις αναλάβουν, ΑΥΤΟΙ που εκ της θέσης και τα πεπραγμένα τους, τους αναλογούν. Δηλαδή, πολιτική διέξοδος και «άφεση αμαρτιών» των υπευθύνων, μέσω εκτροπής του πολιτεύματος, είναι αδιανόητη. «Μειοδότες» και «Ανάξιοι», είναι πλέον υπόλογοι στον ίδιο βαθμό και χωρίς ελαφρυντικά.

Κύριε Πρωθυπουργέ, όσοι μάθαμε να υπηρετούμε ιδανικά και αξίες, ξέρουμε ότι είμαστε υπηρέτες της παράδοσης μας και αναλώσιμοι, στο μείζον όφελος της Πατρίδας μας.

Αν και εσείς αισθάνεστε στρατευμένος σε τέτοια ιδανικά, τότε δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα και σε κανένα. Απλά πρέπει να κάνετε το καθήκον σας, έχοντας όμως δίπλα σας το πλήρωμα σας, που θα πρέπει να βρείτε τρόπο και να το συσπειρώσετε και να το εμπνεύσετε – και αυτό θα γίνει μόνο αν σας δει όρθιο, αγέρωχο και υπερήφανο απέναντι στη φουρτούνα και όχι με το μαστίγιο, πάνω από τα ταλαίπωρα κεφάλια τους.

Ως παλιός, έμπειρος ναυτικός, σας διαβεβαιώνω ότι, καμιά φουρτούνα δε μπορεί να βουλιάξει σκάφος, στο οποίο ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα του, είναι αποφασισμένοι να την αντιμετωπίσουν. Αντίθετα, καράβια έχουν βουλιάξει μέσα στο λιμάνι, από ανάξιους Κυβερνήτες και άναρχα πληρώματα.

 

Με εκτίμηση

Υποναύαρχος ε.α. Κ. Βουλγαράκης ΠΝ

70 σκέψεις σχετικά με το “Ποιο είναι το όραμα σας κε Πρωθυπουργέ ;;

    1. Να εξαφανίσει την Ελλάδα , να εξαθλιώσει τους Έλληνες γιατί επιμένουν να είναι Ορθόδοξοι και δεν προσκυνούν τον Πάπα και να μετατρέψει την χώρα σε χώρο που θα ανήκει στους Γερμανούς – Ούννους αποκλειστικά . ..

      Αυτό είναι το όνειρό του .. Όταν θα κάνουν την πρώτη τελετή στον εωσφόρο ( που λατρεύουν ) μέσα στο Άγιο Όρος , τότε θα έχουν ολοκληρωθεί και όλα τα σχεδία τους ( νομίζουν ) …

      Μου αρέσει!

        1. Άσε του Τσίπρα και πες μας για το όραμα του πορνοξενοδόχου σου .. Μήπως να γεμίσει την Ελλάδα μπράβους , τσατσάδες και πουτ@νες ..??

          Μου αρέσει!

      1. Μαλλον προκειται να βαλει σε κλουβια,- οπως στο τσιρκο,-
        αρκετους απο τον τσιριζα, μαζι με τον αρχηγο του.
        Μετα περιοδεια σε ολη την επικρατεια, με παρα πολυ φτηνο εισιτηριο 0,15 Ευρω.
        Θα την γλητωσουν μονο οσοι ειναι χριστιανοι..
        Ετσι εσυ δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις…
        Γιαυτο μιλα ελευθερα ..
        Σ ακουμε..

        Μου αρέσει!

      1. Ενας ελληνοφωνος Εβραιος δεν εχει τιποτα να μας πει…μονο τα κηρυγματα τους απ’το ταλμουδ, δλδ, νοητικες και προφορικες αφοδευσης!

        Μου αρέσει!

    2. Και οπως ειπε η αριστερη και προοδευτικια
      Ελενα Ακριτα,
      που στα 50 της λαμβανει ακομη την συνταξη του πατερα της,
      ως αγαμη θυγατερα,αν και εχει παντρευτει τρεις φορες,
      καλυτερα να τρως απο τα σκουπιδια
      παρα απο τα σκατα της ΧΑ.

      ειναι το ηθος της αριστερας και της προοδου…

      Μου αρέσει!

  1. γιατί Ολυμπία το όραμα το δικό σας και τού κόσμου πιο είναι;

    ότι κάπως ξαφνικά θα βρεθούν κάποιοι καλοί άνθρωποι και θα κάνουν θέσεις εργασίας και μισθούς

    για να τελειώνουμε

    σε ένα ελεύθερο έθνος με εθνικιστική ολοκληρωτική διακυβέρνηση μπορούν να αναπτυχθούν όλες οι δυνάμεις τής φυλής, δηλαδή παραγωγή, επιστήμη, τέχνες γράμματα, στρατιωτικές δυνάμεις

    το πρόγραμμα αυτό το έχει μόνο η Χρυσή Αυγή αλλά σε δημοκρατικό πλαίσιο

    εμείς πάμε ένα βήμα πιο πέρα και εφαρμόζουμε την ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ όπως εμφανίζεται στα ομηρικά έπη για όποιον τα έχει διαβάσει…οι άριστοι συνάζουν τους αχαιούς….

    βέβαια εμείς οι νοσταλγοί τής 4ης Αυγούστου δεν έχουμε δημοκρατικές αγκυλώσεις, αυτός που παλεύει να επιβιώσει προφανώς δεν είναι αρμόδιος για την διακυβέρνηση τής πολιτείας.

    Μου αρέσει!

      1. ολοκληρωτικός σημαίνει ότι η εξουσία είναι κεντρική και όχι αποκεντρωμένη αλλιώς αντιμετωπίζεις τούς κινδύνους τών Βυζαντινών Θεμάτων, δηλαδή κάτι σαν την Ευρώπη τών Περιφερειών που αποδομούν το κεντρικό κράτος

        όλοι είναι υπόλογοι στην κεντρική εξουσία και το κράτος δεν «συγκυβερνάται» απο συνδικαλιστές και δημάρχους.

        ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ…..ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

        Μου αρέσει!

      2. χορτασαμε απο Δημοκρατια.
        εγινε καταχρηση της τα τελευταια 40 χρονια.
        για καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να ξανακανουμε την Πατριδα μας αναστολη σε ολα.
        ΟΙ σημερινοι αλλωστε την εχουν καταργηση εδω και 4 χρονια για τα δικαιωματα των τοκογλυφων. εμεις το κανουμε αντιστροφα, υπερ των Ελληνων και της Πατριδος.
        Λοιπον μαγκες σας εχουν τελειωσει τα επιχειρηματα. αστο , ελιωσαν οι καραμελες σας.

        Μου αρέσει!

      3. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ «ΑΛΛΟΥΣ» ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ,…) ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΤΕ» ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!
        ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ «ΕΛΕΓΧΕΤΕ»;;;

        ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ «ΔΗΘΕΝ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ!!

        ΤΟΤΕ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ «ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ» ΣΟΥ;;;;

        ΥΓ

        ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

        ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ! ΑΥΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ-ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ..
        ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ, ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ…

        Μου αρέσει!

      4. απαντώ στον «ΝΙΚΟΣ»

        εγώ δεν είπα ότι είμαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και όπως έχω ξαναναλύσει εδώ μέσα, οι δημοκράτες όταν δεν τους βγει καλά το σύστημα που έχουν στήσει λόγω δικών τους λαναθασμένων επιλογών, σκούζουν ότι δεν υπάρχει «πραγματική δημοκρατία», εννοώντας ότι στην «πραγματική δημοκρατία» όλοι είναι happy.

        πράδειγμα επιτυχυμένων ολοκληρωτικών συστημάτων είναι η 4η Αυγούστου αλλά και η πιο λάιτ 21η Απριλίου.

        δεν θεωρώ ότι έχουμε έλλειμα δημοκρατίας κοινοβουλευτικής, σαν κοινοβουλευτισμός δουλεύει ρολόι αλλά προφανώς είναι ακατάλληλο σύστημα διακυβερνήσεως

        δεν κατηγόρησα κανέναν για αυταρχισμό, όλοι μπορούν να πουν την άποψή τους σήμερα, αδιαφορο ποιος λέει την άποψή του, το θέμα είναι ποιος την εφαρμόζει την άποψή του

        τα Βυζαντινά Θέματα είχαν το πρόβλημα τού ότι επειδή ήσαν περιφέρειες διοικούμενες από στρατιωτικούς διοικητές πολλές φορές στασιάζανε για να ανεξαρτητοποιηθούν αφού τα όπλα έχουν την εξουσία και όχι οι πολιτικές αποφάσεις.

        η διαφορά από τον κομμουνισμό είναι ότι δεν έχω σαν όραμα τις εργασιακές συνθήκες και συμβουλια του προλεταριάτου και φυσικά δεν υποστηρίζω την εφαρμογή τών εκτελέσεων και τών πηγάδων, αφήνεις τον αντίπαλο να λειώνει, αφήνεις ελεύθερους τους κομμουνιστές να φωνασκούν και να διαδηλώνουν οπότε τελειώνει το παραμύθι ότι μας «βασανίζει» η Χούντα….

        Μου αρέσει!

      5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ.

        ΜΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ ΩΣ «ΠΡΟΤΥΠΑ» ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση ως ιστορική προσωπικότητα τον Ι. Μεταξά με όλα τα λάθη του κυρίως ως προς το «ολοκληρωτικό’ και ανελεύθερο καθεστώς του) ΚΑΙ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ.
        ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ!
        ΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΠΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!…

        ΤΟ «ΚΡΙΣΙΜΟ» ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ;;
        Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;

        Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΑΟ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
        ΑΠΛΩΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ «ΛΥΣΕΙΣ» ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ!!!

        Μου αρέσει!

      6. προτείνω μια εξέλιξη δηλαδή τής 4ης και τής 21ης όπου δεν θα υπάρχει λογοκρισία αν και αυτά είναι τεχνικά θέματα που θέλουν πιο εκτενή συζήτηση

        κυβερνά αυτός που θα καταφέρει να κάνει την επανάσταση ο οποίος έχει έναν περίγυρο συνεπαναστατών και έχει επαφή με τον λαό, αντίθετα με τα όσα λέγονται, επί χούντας είχες δυνατότητα να πας να μιλήσεις στους τοπικούς άρχοντες, θυμίσου την περίπτωση Ολυμπιακής που τους έκλεισες ο Παττακός σε ένα δωμάτιο τους εργαζομένους με τον Ωνάση και τους είπε δεν θα βγείτε αν δεν βρεθεί λύση.

        οι «ακόμα μεγαλύτεροι κίνδυνοι» είναι κάτι σχετικό, σχετικό με το τί θεωρείς εσύ κίνδυνο και με το ποιοι θεωρείς ότι είναι οι δυνατοί κίνδυνοι στην δημοκρατία, δηλαδή αν πριν μερικά χρόνια σου έλεγα ότι αλλόφυλοι στην Ελλάδα θα σφάζουν, οι Έλληνες θα αυτοκτονούν και δεν θα έχουν τα δικαιώματα τών ταλιμπάν και θα προσπαθούμε να χτίσουμε τζαμιά, θα μου έλεγες πιθανόν ότι στην δημοκρατία δεν γίνονται αυτά.

        βασικό πρόβλημα στην δημοκρατία είναι ο ορισμός της, δηλαδή η δημοκρατία δεν επιδιώκει την καλύτερη και εθνικά προτιμώμενη λύση αλλά την αποφαση μιας απρόσωπη ς πλειοψηφίας η οποία δεν φέρει και ευθύνες όπως ένας κυβερνήτης που μπορεί και να ανατραπεί από αντιπραξικόπημα.

        δηλαδή δεν γουστάρω την δημοκρατία από την ίδια της την φύση και όχι λόγω τού ότι δεν λειτουργεί καλά

        ΔΙΟΝΥΣΙΕ ΒΟΥΤΕ

        αυτοί που κυβερνούν είναι ομοϊδεάτες μου στο «ολοκληρωτικό κομμάτι» όχι στο εθνικό και το κοινωνικό

        Μου αρέσει!

        1. Ναι καλά ..

          Το μόνο που προτείνεις είναι να κυβερνά ο Μιχαλολιάκος μαζί με το σόι του και να μεταφέρει την βουλή από το Σύνταγμα στην Λιοσίων στο πορνοξενοδοχείο του ..

          Άσε μας ρε μάστορα , σας έχουμε καταλάβει ..

          Σήμερα κατούρησες ..??

          Μου αρέσει!

      7. ξέχασα σχετικά με τον «λαό με επίπεδο» που θέλει η δημοκρατία, πάλι σχετικό, τί εννοείς επίπεδο και πού θα το βρει το επιπεδο ο λαός;

        σήμερα όταν κάποια λαϊκή αντίληψη και ετυμηγορία δεν αρέσει σε κάποιους λένε ότι «δεν εχει επίπεδο ο λαός»

        δηλαδή όταν στο Χαλάνδρι δεν θέλανε τους γύφτους στο σχολείο και όταν ο κόσμος ψηφίζει χρυσή αυγή ή όταν οι πολίτες απηυδούν με την εγκληματικότητα τότε «δεν έχουν επίπεδο» αρα οι απόψεις τους δεν λογίζονται στον δημοκρατικό διάλογο

        το «επίπεδο» καλλιεργείται από κάποιο πολιτειακό καθεστώς, οι μάζες δεν αυτοοργανώνονται ούτε φιλοσοφούν

        Μου αρέσει!

      8. Το υψηλο επιπεδο εντος της βουλης πριν την εμφανιση της ΧΑ….

        ΤΟ… ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ… «ΜΑΖΕΨΕΙ» ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
        29/07/2013

        Τις τελευταίες ημέρες τα παπαγαλάκια του… συνταγματικού τόξου ζητούν μετ’ επιτάσεως έναν… Γιαγκούλα, για να βάλει σε τάξη τους… «άτακτους» βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, εκθειάζουν τον Μεϊμαράκη και τον εκλιπαρούν να πάρει το θέμα πάνω του και να είναι… αμείλικτος. Κι αυτός, ανταποκρινόμενος στην απαίτηση. έκανε την αρχή καθήμενος δίπλα στον Σταλινάκη-Δραγασάκη την ώρα που μιλούσε βουλευτής της Χρυσής Αυγής, για να του δείξει τη… συμπαράστασή του.

        Έχει, όμως, το ηθικό ανάστημα ο κύριος αυτός να κάνει τον… κάργα στην Χρυσή Αυγή; Δε θα πάμε μακριά. Μόνο 2 χρόνια πίσω. Τότε που συζητιόταν στη βουλή η υπόθεση της παραλαβής των γερμανικών υποβρυχίων. Τότε, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι το ψευδώνυμο του Μεϊμαράκη, επί υπουργίας του στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης ήταν «ο κ. προστάντζας» (για ευνόητους λόγους…).

        Απαντώντας ο Μεϊμαράκης πέρασε στην αντεπίθεση με… τακτ, κι όχι χρησιμοποιώντας ύβρεις σαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που θα… μαζέψει:
        “Δεν μπορεί το περιθώριο, οι νονοί, τα λαμόγια να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή, να λέμε ότι είναι σάπια και να μην τους αντιμετωπίζουμε γιατί δήθεν θα ρίξουμε το δικό μας επίπεδο».

        Η συνέχεια ήταν πολύ χειρότερη. Ιδού το ήθος του ανθρώπου που θα… χαλιναγωγήσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

        «Έκπληκτοι έμειναν όλοι οι παρευρισκόμενοι στη Βουλή ακούγοντας τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να εκτοξεύει βωμολοχίες εις βάρος του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Ι. Κοραντή. Αυτό μάλλον δεν είχε ξαναγίνει! Τέτοιο επεισόδιο, έστω και φραστικό, μέσα στη Βουλή, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, αποκλείεται να είχε γίνει.

        Ο βασικός πρωταγωνιστής ήταν ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευ. Μεϊμαράκης, ο οποίος κυριολεκτικά ξέσπασε με ακατονόμαστες εκφράσεις κατά του βουλευτή του ΛΑΟΣ Ι. Κοραντή».

        Ο διάλογος:

        Την Τρίτη καταφτάνει στη συνεδρίαση, ο Ι. Κοραντής, ο οποίος στρέφεται στον πρώην υπουργό Άμυνας και του λέει:

        – Καλημέρα

        Έξαλλος ο Ε. Μεϊμαράκης του απαντά:

        – Μου λες και καλημέρα εμένα ρε αλήτη, περιθωριακέ, εσύ που θες να με πας στο ειδικό δικαστήριο;

        Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ μένει εμβρόντητος, δεν απαντά αλλά αυτό διόλου πτόησε τον πρώην υπουργό, ο οποίος εκτός μικροφώνου του λέει:

        – Σκα..μαλ… καραγκιόζη έλα έξω, βγες έξω να σε γ…

        Άλαλοι έμειναν οι παριστάμενοι βουλευτές και ο κ. Κοραντής έκανε το σταυρό του…».

        (ΥΓ) 1: Μιλάμε για πολύ ήθος, τρέχει κι από τα… μπαντζάκια του!

        (ΥΓ) 2: Οι παλιολινάτσες των ΜΜΕ, που κάθε φορά που δημιουργείται κάτι με βουλευτή της Χρυσής Αυγής δήθεν εξανίστανται και παπαγαλίζουν «πρωτοφανές», «αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά» κ.τ.λ., δε τα θυμούνται τα… κατορθώματα του Μεϊμαράκη; Για δες, κι έχουν περάσει μόνο δύο χρόνια από τότε…

        Μου αρέσει!

      9. βασιλικη ομογενης,λευτερια στην βορειο ηπειρο

        Το επιπεδο της βουλης ανεβηκε με τον ουροντα δημοσιως ,καθως και με τους αλλους υποδικους.

        Μου αρέσει!

    1. BOYTE προσπαθείς να προκαλείς συνεχώς και έχεις κουραστεί και εσύ ο ίδιος να μην τσιμπάει ο άλλος πλέον στις κουταμάρες σου

      υποστηρίζω κοινοβουλευτικά Χρυσή Αυγή αλλά πιστέυω σε τρατιωτικά πραξικοπήματα

      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

      τι δεν καταλαβαίνεις και συνέχεια βαράς μπαλοθιές;

      Μου αρέσει!

      1. Υποστηρίζεις τσέπη σου και τα κοινοβουλευτικά σου φράγκα .. Τέτοιο μισθό που θα ξαναβρείς ..??

        Όλους θα σας τσακίσω .. Και τους τριακόσιους .. Έναν , έναν με την σειρά …

        Μου αρέσει!

      2. Βαλε του Βουτου δυο ερωτηματα
        α) ο συριζα ,λογω εκλογικου αποτελεσματος ,πηρε μεγαλη κομματικη επιδοτηση.Ποιο ειναι το κοινονικο εργο που προσφερε στον λαο με τα χρηματα αυτα;;
        β) Γιατι ο συριζα εχει βγαλει τον σκασμο σχετικα με την αποκαλυψη του Κασιδιαρη περι του αφορολογητου των βολευτων,οταν ο λαος πληρωνει φορο και για τα κοτετσια;;

        αν παρης μια εντιμη απαντηση ,εγω θα φαω τις κοτσιδες μου…

        Μου αρέσει!

        1. Πόσα προϊόντα είχε μέσα η σακουλίτσα που μοιράσατε την περασμένη εβδομάδα στους φουκαράδες που ταλαιπωρήσατε μέσα στην ζέστη τόσες ώρες για να ακούσουν πρώτα τις μπούρδες τους πορνοξενοδόχου από το μπαλκόνι ..?? Πόσο σας κόστισαν οι ακροατές ..?? Πότε θα ξαναφάνε αυτοί ..??

          Μου αρέσει!

      3. Κατι ειπα για εντιμη απαντηση…οι κοτσιδες μεχρι την μεση θα φτασουν περιμενοντας….

        Μου αρέσει!

      4. ΒΟΥΤΕ μαζί σου είμαι, τσάκισέ τους και τους 300

        το λάθος τού Παπαδόπουλου είναι ότι έβαλε την δημοκρατία στον γύψο

        και όχι στον τάφο

        Μου αρέσει!

        1. Ωραία απόκτησα τον πρώτο ακόλουθο ..

          Τέρμα όμως τα δημόσια κατουρήματα , εντάξει …?? Θέλω σοβαρότητα και κοσμιότητα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις , συνεννοηθήκαμε ..??

          Μου αρέσει!

    2. Διαστρεβλωμενες εννοιες παρουσιαζεις, και ακρως κομουνιστικες, αρα επικινδυνες. Παραδειγμα, ‘Αριστοκρατια’ κατα την ομολογια του θιασωτη και υπερμαχου αυτης της θεωριας ως διακυβερνησης ενος Εθνους, δλδ, του Πλατων, στο εργο του «Πολιτεια», αποσαφηνιζει πως η διακυβερνηση και η ευημερια μιας πολιτειας διασφαλιζεται οταν γινεται απο τους ‘αριστους’, δλδ, τους εκλεκτους απο συγκεκριμενες ευδοκιμουσες και προνομιουχες οικογενειες, οχι σε περιουσια μονο αλλα σε ‘μορφωση’ σε τεχνες σε κοινωνικους κυκλους των ομοιων τους κλπ, εδω βλεπε, δημαγωγια/ρητορικη και ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ!!
      Η ιεραρχεια στην παλαια ΕΣΣΔ, η Πρωσικη αυτοκρατορια, οι Ολιγαρχιες της αρχαιας Αθηνας, μηπως διαφερουν και σε πολλα;; Η μοναρχια τυχαινει να εχει περισσοτερη ανθρωπια απο την ‘αριστικρατια’.
      Διοτι στην αριστοκρατια ΟΛΑ, ακομα και η καθημερινοτητα, θα υπαγορυεονται στην εκκλησια του Δημου απο τους ‘αριστους’ και τα ‘συμβουλια’ τους, αυτοι ‘θα’ ειναι παντογνωστες και παν σοφιστες και βεβαιως ΔΕΝ θα λογοδοτουν στον Δημο. Καλως ηρθαμε στην ΕΣΣΔ, Hellenic style!!.

      Οχι και παλι ΟΧΙ!
      Αριστοτελης και μονο. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Οπου στην ευδοκιμουσα πολιτεια της αξιοκρατιας, θα στερειται απο τα αγαθα της πολιτειας ΜΟΝΟ ο αυτος που θα αποδειξει να ειναι αναξιος ως πολιτης.
      Αναξιος σε μορφωση, αναξιος σε εργα, αναξιος σε αγωγη και παιδεια, αναξιος σε πιστη(προς την κοινωνια/εστια/Εθνος).
      Οι τζαμπατζηδες οι ρουφιανοι/χαφιεδες/λιγουρια/θρασυδειλοι/τεμπεληδες = ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ εφ ορου ζωης.

      Αγαπητε, βλεπεις με την αξιοκρατια εμπεδωνεις σε μια κοινωνια την εννοια της αρετης και την τεκμηριωνεις μεσω παιδειας. Και κατι αλλο, ειναι Ελληνικη αρχη και διεπει το Γενος μας μεσα στις χιλιετηρηδες που εχουμε διανυσει, πως η ατομικη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ειναι ΠΗΓΗ ΘΕΪΚΗ, δεν θα την παραδωσουμε σε δηθεν μια ομαδιτσα με μεγαλομανης βλεψης, δλδ, σε αυτοποκαλουμενους ‘αριστους’. Τετοιοι ‘αριστοι’ μονο για λεπιδι Σπαρτιατικο ειναι!!!

      Μου αρέσει!

    3. Αγαπητε μου,υπαρχουν και οι εχοντες εκκλησιαστικη συνειδηση που αποζητουν την πνευματικη αριστοκρατια,ενω εσεις αναπαραγετε παλι το ενδοκοσμικο προτυπο της πεπτωκυιας φυσης μας,κατι,ασφαλως που ειναι αναποφευκτο,καθ’ ην στιγμη μιλαμε για κομματα.

      Μου αρέσει!

  2. Πολύ ευγενικός ο επιστολογράφος. Εγώ πάντως δεν αναρωτιέμαι καθόλου γιά το όραμα του Σαμαρά :Είναι τα συγχαρητήρια της Μέρκελ και τα μπράβο του Σόϊμπλε.

    Μου αρέσει!

    1. Μα αυτο ειναι και το οραμα και το success story του καθε εγκαθετου. Θα αλλαξει ο Μανωλιος επειδη ειναι τα ρουχα του αλλιως;; Δεν νομιζω.

      Μου αρέσει!

  3. Το βασικό του όραμα είναι να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν τα μεγάλα αφεντικά του πλανήτη Ροτσίλερ.
    Τέτοια τιμή του κάνανε.

    Μου αρέσει!

    1. Σιλάϊλα
      όλα τα βιογραφικά των υποψηφίων εγκρίνονται από τον Ρόθτσαϊλντ

      και εσύ να βάλεις υποψηφιότητα, το βιογραφικό σου θα σταλεί σε αυτόν για να το εγκρίνει

      αν δεν το εγκρίνει θα σε φάει το σκοτάδι

      ποιόν αρχηγό κόμματος τον τρώει τώρα το σκοτάδι;;;;;

      κάποιος που δεν εμφανίζεται καθόλου στα πουλημένα κανάλια;;;;;;

      για σκέψου ποιός είναι ;;;;;

      Μου αρέσει!

      1. Το ξέρω χαρά μου. Το ίδιο ισχύει και για τους επιστήμονες που διακρίνονται, για τους καλλιτέχνες, για τις τάσεις της μόδας, μέχρι και το κίνημα για την απελευθέρωση της γυναίκας από αυτούς έγινε για να μπορούν να φορολογούν και το υπόλοιπο μισό του πλανήτη.
        ‘Οσο για τον πολιτικό, αν είναι αυτός που σκέφτομαι εμένα δεν με ενδιαφέρει αν με πουλησε ενεργά ή αν άφησε τους άλλους να με πουλήσουν για να γλυτώσει αυτός τον κώλο του και την καλοπέρασή του.
        Εμένα με νοιάζει ότι δεν έκανε τίποτε για να το σταματήσει. Ο τρόπος που με πουλησε είναι δευτερεύουσας σημασίας.

        Μου αρέσει!

  4. το βασικο οραμα της καστας ειναι να κρατησουν τα κλεμμενα και να κερδισουν το κατιτις τους.

    ποιο ειναι το κατιτις τους;
    το φωναζουν συνεχεια.

    Μου αρέσει!

  5. Επειδη το εβαλα και σε αλλο ποστ ειναι η τελευταια εδω. Το οραμα Σαμαρα συμφωνα με την πολιτικη του ερχεται απο το 40.

    h**p://tvxs.gr/webtv/%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%82-1940

    Μου αρέσει!

    1. Άσχετο:
      Αν κάποιος προέβαλε ως δικαιολογία πως
      «άναψα φωτιά για να ζεσταθώ» και έτσι προκλήθηκε η πυρκαγιά
      θα το δεχόσουν;

      Μου αρέσει!

      1. Για ρίξε μια ματιά εδώ h..p://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/ameleia-gia-ellines-prothesi-gia-allodapoys-tis-antas-psarra
        και πες μου
        Φωτιά κατακαλόκαιρο για να ζεσταθούν;

        Μου αρέσει!

    1. ΕΥΤΧΩΣ ΠΟΥ «ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ»!!!!!…

      ΠΙΟ …ΠΙΝΟΚΙΟ ΣΕ ΛΕΝΕ …ΞΙΦΙΑ!

      ΑΧΑΧΑΧΧΑΑ!…

      Μου αρέσει!

    2. Κάπου κυκλοφόρησε βίντεο τού σαμαρά,όπου αποχωρώντας από συνέντευξη,ακούστηκε νά λέει ,…..γαμώ τό κεφάλι μου,ό μ@λ΄@κας…..αυτό
      τό βίντεο κυκλοφόρησε καί στό εξωτερικό,όπου τά αφεντικά τού σαμαρά,τράβαγαν τά μαλιά τους από απελπισία….

      Μου αρέσει!

      1. ΕΥΓΕ ΝΙΚΟΛΑ….αυτό τό βίντεο είναι μιά τεράστια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…..

        Δείχνει τή ποιότητα,τό ήθος τών εδώ φιλιππινέζων τής διεθνούς τοκογλυφίας……..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ καμμία ελπίδα σωτηρίας από τέτοιους πολιτικούς

        Η μόνη σωτηρία τών Ελλήνων,φαίνεται μόνον σέ ενδεχόμενο ένοπλο αγώνα των.Ελλήνων……τίποτα λιγότερο…

        Μου αρέσει!

  6. Τὸ ὄραμά του εἶναι νὰ μείνη Πρωθυπουργὸς πάσῃ θυσίᾳ(τὸ πάσῃ θεοῦ ἦταν τοῦ ζαβοῦ).

    Εἶναι καὶ τὸ ὄραμα τῆς πεθερᾶς του ἄλλωστε.

    Μου αρέσει!

    1. Κόριννα
      η τελευταία σου πρόταση δείχνει ότι γνωρίζεις καλά τα πράγματα ……..

      η ιστορία θα γράψει για τν γαμπρό της ότι έκανε την ίδια δουλειά με τον παπού του τον Μπενάκη στον πόλεμο του 1940 με τους Γερμανούς

      είναι αυτό που λέμε «σόϊ πάει το βασίλειο» ή «το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά»

      Μου αρέσει!

  7. ΚΑΝΕΝΑ

    Από: http://www.olympia.gr [mailto:comment-reply@wordpress.com]
    Αποστολή: Wednesday, July 31, 2013 11:09 AM
    Προς: civi2000@otenet.gr
    Θέμα: [Νέο άρθρο] Ποιο είναι το όραμα σας κε Πρωθυπουργέ ;;

    olympiada posted: «Η παρακάτω επιστολή διαβιβάστηκε 29-7-2013, στο Αρχηγό της ΝΔ και Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Ποιο είναι το όραμα σας κε Πρωθυπουργέ ; Πριν από ένα χρόνο κληθήκαμε να επιλέξουμε, μεταξύ των εκφραστών του «κακού» και του «χειρότερου» σεναρίου, όντας ήδ»

    Μου αρέσει!

  8. O ανωτερω κυριος ειναι ο τυπικος ψηφοφορος της ΝΔ «τυφλός τα τ’ ώτα, τον τε νουν, τα τ΄όμματ΄ει». Δεν αναφερομαι φυσικα στα βολεμενα κομματοσκυλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που εχουν καθε λογο να ψηφιζουν οπως ψηφιζουν αλλα τους συνταξιουχους προβεβηκότες την ηλικιαν. Ο ανωτερω κυριος :
    * δεν ακουσε τι ελεγε ο απατεωνας αντωνακης το Σεπτεμβριο του 11 στη ΔΕΘ και τι εκανε 3 μηνες μετα μετα του Εφιαλτη Παπαδημου
    * δεν ειδε ποια ηταν η πρωτη αποφαση του αντωνακη : το κλεισιμο της υποθεσης Siemens
    * δεν καταλαβαινει οτι ολα αυτα που κανει ο δοσιλογος τονης μετα του δοσιλογου μπενυ δεν ειναι αποτελεσμα βλακειας ανεπαρκειας κλπ αλλα συνειδητη εξοντωση των Ελληνων υπερ των δανειστων.
    Αν η επιστολη δεν ειναι αποτελεσμα εκπτωσης νοητικων λειτουργιων λογω ηλικίας και ο ανωτερω υπηρξε πραγματι ανωτατος αξιωματικος του ΠΝ τοτε πλεον των αλλων ανησυχω τα μαλα για την αποτρεπτικη ικανοτητα της χωρας μας ΚΑΙ σε επιπεδο εμψυχου δυναμικου……
    Να σας διευκολυνω λοιπον λιγο Κ. Βουλγαρακη. Το ΟΡΑΜΑ του σαμαρα ειναι η μετατροπη της Ελλαδας σε αποικια της Γερμανιας και των Ελληνων σε πενητες υπηρετες των Γερμανων και των «Ελληνων» ολιγαρχων – συνεργατων τους.

    Μου αρέσει!

    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.
      ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΑΛΙ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ…ΧΕΡΑΚΙ ΑΛΛΟΥ…ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

      Μου αρέσει!

  9. δεν έχει όραμα, εντολές από τους υπαλλήλους του «Σιωνισμού του Rothschild’ παίρνει και τις εκτελεί

    οι εντολές λένε :

    ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    έχει και συνεργάτη τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

    Μου αρέσει!

  10. δεν υπάρχει κανένας ΝΑΣΕΡ στην Ελλάδα;;;;;

    δεν υπάρχει κανένας ΣΙΣΙ στην Ελλάδα;;;;;

    μήπως πρέπει να κάνουμε εισαγωγή ενός πατριώτη από την Αίγυπτο;;;;

    ή το κράτος είναι τόσο καλά οργανωμένο και δεν επιτρέπει σε κανέναν πατριώτη να πάρει τα ινία της χώρας;;;

    Μου αρέσει!

    1. Θα τον εμφανισει ο Θεος την καταλληλη στιγμη και θα παρουν την αγουσα στα αζητητα της ιστοριας ολοι οι νεοταξοπληκτοι,ως εκλειπει καπνος εκλειπετωσαν,οι λεκεδες στη διαχρονια του πολιτισμου μας.

      Μου αρέσει!

  11. ΥΠ(Ν)ΟΝΑΒΑΡΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ @@ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΓΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ??

    ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ!

    Μου αρέσει!

    1. Ωραια, λες πως εχει @@ και θα σπασει αυγα. Θελω να σε πιστεψω, μπορεις να μου πεις αυτα τα μαμημενα αυγα ΠΟΤΕ θα σπασουν;; Ποσο αλλο θα περναμε αυτο το μαρτυριο ως Εθνος και Λαος μεχρι να σπασουν αυτα τα ΜΑΜΗΜΕΝΑ αυγα;; Χρονοδιαγραμμα υπαρχει ή μετα απο 250χρονια θα εχουμε καταφερει κατι;;

      Μου αρέσει!

  12. Μιά απορεία εχω
    ,η βασιλικη ομογενης,λευτερια στην βορειο ηπειρο

    πότε δεν βρισκεται εδω μέσα; Πιθανόν να ειναι ανέργη,πιθανόν να μην ασχοληται με τα οικιακα,ολα αυτα εν μερει φυσιολογικα,το λογαριασμο του ιντερνετ η Χ.Α τον πληρωνει;οπως επισης και τη διατροφη της
    Καπου 18 ωρεςκαθε μερα εδω μεσα ειναι και γραφει,παραξενα πραγματα…..

    Μου αρέσει!

    1. Παλια με πληρωνε η Μοσαντ ,αλλα τα χαλασαμε στον λογαριασμο,καθοτι τσιφουτηδες.
      Μετα ανελαβε η ΜΙΤ λογω του οτι τα τσουγκρισε για ενα φεγγαρι με την Μοσαντ,
      και ηθελε πληροφοριες εκ των εσω.
      Υστερα ανελαβε η ΣΙΑ αλλα και αυτη δεν τιμησε την υπογραφη της στο συμβολαιο.
      Τον τωρινο εργοδοτη δεν μπορω να τον αποκαλυψω ,λογω του οτι το συμβολαιο δεν εχει ληξει.

      Μου αρέσει!

      1. H μοσαντ αποκλειται ,η MIT αποκλειεται επισης,οι υπολοιποι πιθανοι.
        Αλλα βεβαια ο πιο σιγουρος ειναι ο μεταλαγμενος ερυθρομελανος ,αυτος που προσφατα εβαλε και τα γαλανολευκα στα εμβληματα του.Και βεβαια δεν ειναι αναγκη να υπαρχουν χρηματικές απολαβες ,υπαρχουν και αλλες…

        Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.