Μπίζνες και Τρομοκρατία. Πάνω από 100 δις το κόστος της εγχώριας διαπλοκής. Μια μεγάλη έκρηξη απειλεί το πολιτικό και επιχειρηματικό μόρφωμα.

 Από τον Κάρλος

H αίσθηση ότι μια μεγάλη αποκάλυψη μπορεί να ανατινάξει το εγχώριο πολιτικοεπιχειρηματικό σύμπαν είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

Η Ουάσιγκτον έχει ήδη ανάψει πράσινο φως για να ανατιναχθούν συγκεκριμένα τζάκια στην Αθήνα, τα οποία για την ώρα «προστατεύει» ένα σύστημα εντός της Δικαιοσύνης.

«Η χώρα κάθεται στην κυριολεξία πάνω σε μια ατομική βόμβα καθώς η διαπλοκή, παλαιά και νέα, αλληλουπονομεύεται και αλληλουποστηρίζεται πάνω σε έναν άγραφο κώδικα σιωπής ο οικονομικός προυπολογισμός του οποίου ξεπερνάει τα 100 δις-κάποιοι μιλούν για διπλάσιο νούμερο! Με απλά λόγια το ¼ του ελληνικού χρέους είναι δημιούργημα των σχέσεων διαπλοκής ανάμεσα στην πολιτική και επιχειρηματική εξουσία από το 1974 ως σήμερα…»

Αυτό είναι πάνω κάτω το συμπέρασμα έκθεσης που έχει στην διάθεσή του ο Λευκός Οίκος για το ελληνικό οικοσύστημα. Κι αυτή η έκθεση θα είναι το κύριο αντικείμενο των συνομιλιών Σαμαρά-Ομπάμα στο Λευκό Οίκο.

Οι Αμερικανοί εκτιμούν πως το μεγαλύτερο κομμάτι της διαπλοκής είναι «γερμανοτραφές», εξ ου και η σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στην Ε.Ε και το ΔΝΤ.

Η άρνηση του εκπροσώπου της Βραζιλίας στο ΔΝΤ να εγκρίνει την δόση προς την Ελλάδα κάθε άλλο παρά προσωπική του πρωτοβουλία υπήρξε, όπως επιχειρείται να παρουσιασθεί εκ των υστέρων.

Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ στην Ελλάδα είχαν στο διάστημα των 3 χρόνων την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα 30% από τον τρόπο που λειτουργεί η γερμανοκινούμενη διαπλοκή στη χώρα μας.

Εκεί ακριβώς βρίσκεται το κουμπί των εξελίξεων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Αμερικανοί θεωρούν την ελληνική τρομοκρατία της μεταπολίτευσης από ένα σημείο και πέρα made in Germany  και ο στόχος δεν ήταν άλλος παρά να ενισχυθεί η γερμανική διείσδυση στην Ελλάδα σε βάρος της αμερικανικής.

Ήδη έχουν καταγραφεί οι γερμανόφιλοι και οι αμερικανόφιλοι επιχειρηματίες.

Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο θα είναι καταιγιστικές…

http://www.kourdistoportocali.com/articles/22940.htm

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Οι χορηγοί του τρόμου έχουν ονοματεπώνυμο.

16 σκέψεις σχετικά με το “Μπίζνες και Τρομοκρατία. Πάνω από 100 δις το κόστος της εγχώριας διαπλοκής. Μια μεγάλη έκρηξη απειλεί το πολιτικό και επιχειρηματικό μόρφωμα.

 1. μια χωρα που θεμελιωνεται στο παρα – παραοικονομια παραπαιδεια παρα υγεια λογικο ειναι να μην ειναι κρατος αλλα παρακρατος ..το διαταυτα ομως ειναι ενα : εμεις ειμαστε πολιτες ή παραπολιτες?

  Μου αρέσει!

 2. Μ@λ@κίες

  Δηλαδή αν το 1/4 του χρέους το φάγανε οι γερμανόφιλοι, οι αμερικανόφιλοι πόσο φάγανε;

  Το ενδεχόμενο να μην έχουμε νταβαντζή δε παίζει; Άντε στο διάολο όλοι σας που εξυπηρετείτε συμφέροντα με τις πληρωμένες πένες σας…

  Μου αρέσει!

  1. «Το ενδεχόμενο να μην έχουμε νταβαντζή δε παίζει;»

   Θα παίξει αδερφέ αλλά μόνο όταν αναλάβει η Χρυσή Αυγή.
   Αυτό μπορεί και να μην το πιστεύεις. Δεν πειράζει.
   Με κανένα άλλο τρόπο (από τους γνωστούς) δεν πρόκειται να παίξει.
   Αυτό πιστεύω ότι το έχεις καταλάβει.

   Μου αρέσει!

 3. το μόρφωμα έχει όνομα

  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  μοιραία εντός ετών οι δημοκρατίες είτε εκφυλίζονται είτε μετατρέπονται σε εγκληματικά καθεστώτα τα οποία όμως έχουν την δημοκρατική νομιμοποίηση κατά το γράμμα τού νόμου

  για παράδειγμα σήμερα μετά από όλα όσα έχουν συμβεί θα έπρεπε όλα τα παλαιά κόμματα να έχουν εξαϋλωθεί

  εδώ θα είμαστε στις επόμενες εκλογές να δούμε την ΝΔ με 15%, το ΠΑΣΟΚ μέσα στην βουλή και το Συριζα με κάνα 15% καθώς και όλα τα άλλα μορφώματα

  Μόνο η Χρυσή Αυγή διαφέρει

  Μου αρέσει!

  1. Τό κλεπτοκρατικό τόξο,έχει απόλυτη ανάγκη τή λεγόμενη δημοκρατία γιά τή μοιρασιά-λεηλασία τής πίτας…είναι όπως οι συμμορίες πού λυμαίνονται κάθε πόλη καί στίς οποίες οι πολίτες αδυνατούν νά αντιδράσουν,επειδή τό πολιτικοδικαστικό σύστημα είναι υποχείριό τους.

   Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,φαίνεται νά αποτελεί σήμερα τή μοναδική ελπίδα εξόδου από τόν δημοκρατικό εφιάλτη διάλυσης τής Πατρίδας.

   Μου αρέσει!

  2. Αὐτὸ συμβαίνει διότι ὅλες οἱ δημοκρατίες ἔχουν ἐπιθετικὸ προσδιορισμὸ,ἀκριβῶς γιὰ νὰ νομίζη ὁ λαὸς ὅτι ἔχει δημοκρατία.

   Ἡ πραγματικὴ δημοκρατὶα δὲν ἀρέσει.
   Ἀκόμα καὶ στὴν ἀρχαιότητα ἦταν «λόγῳ μὲν δημοκρατία,ἔργῳ δὲ ἑνὸς ἀνδρὸς ἀρχὴ».

   Τὸ καλλίτερο πολίτευμα εἶναι ἡ Ἀριστοκρατία,ἀλλὰ τὸ πρόβλημα εἶναι πῶς καὶ βάσει ποίων κριτιρίων καὶ ἀπὸ ποιούς θὰ ἐκλέγωνται οἱ Ἄριστοι.

   Τὸ καλλίτερο θὰ ἦταν νὰ ἐπαναστατήση ὁ καθένας ἐναντίον τοῦ κακοῦ του ἑαυτοῦ γιὰ νὰ ἔχουμε καὶ νὰ λειτουργήση ἡ ἰδανικὴ δημοκρατία.

   Αὐτὸ ὅμως εἶναι ἄπιαστο ὂνειρο.

   Μου αρέσει!

   1. Ἕπαινο γιά τήν άριστη γνώση τής Ελληνικής γλώσσης,,.

    Επαινο γιά τήν άριστη γνώση τής Αρχαίας Ελληνικής γραμματείας..Πλάτωνας-Αριστοκρατία..

    Επαινο γιά τήν εδώ παρουσία-κόσμημα,πολιτισμό στό ιστολόγιο.

    Μου αρέσει!

 4. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΑ!
  ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ.
  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!!
  ΠΟΙΑ ΩΡΑ;;;
  ΑΥΤΗ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ ΤΗΣ…
  ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ;;;
  ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΩΡΑ!!!
  ΕΝΑ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NUMBER ONE ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
  ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ;;;ΘΕΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ;;;
  ΠΑΡΤΕ ΤΟ!!!ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΙΜΑ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ!!!!!!!!
  ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΑΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΟ ΟΦΕΛΟΣ;;;;;;;;;;
  Η ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΕΔΙΟ.
  ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ………..
  ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ…
  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΛΕΜΜΑΤΑ, ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ….ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…..!!!!
  ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
  ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ…!!!
  ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ!!!
  ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΡΙΣΤΑ!!!
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ!
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

  Μου αρέσει!

 5. Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.

  Ισοκράτης….

  Μου αρέσει!

 6. Σωπάτε, ρε! Ξυπνήσατε επί τέλους Αμερικάνοι; Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Άντε να μας ξεμπλέξετε τώρα και γρήγορα πριν τιναχτεί ο κόσμος στον αέρα
  λόγω γερμανικής αλαζονείας και πονηριάς μαζί και αμερικανικής αφέλειας.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.