ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ THE MALL! ΓΡΟΘΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

ΣΤΕ: Ακυρώνει την οικοδομική άδεια ανέγερσης του «The Mall Athens»

Βόμβα του ΣΤΕ στα… θεμέλια του εμπορικού κέντρου «The Mall Athens»…

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε άκυρη την οικοδομική άδεια ανέγερσης του εμπορικού κέντρου «The Mall Athens» στο Μαρούσι Αττικής.

Ειδικότερα, οι σύμβουλοι Επικρατείας, μετά από μια δικαστική διαδρομή μιας δεκαετίας και πλέον, καθώς η υπόθεση απασχόλησε και το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, με μεγάλη πλειοψηφία έκριναν ότι ο Ν. 3207/2003 που επέτρεψε την κατασκευή του
μεγαλύτερου στην νοτιοανατολική Ευρώπη εμπορικού κέντρου 75.000 τετραγωνικών μέτρων, δεν είναι νόμιμος, καθώς δεν προηγήθηκε -όπως απαιτεί το Σύνταγμα- η έγκριση περιβαλλοντικής μελέτης. Με τον επίμαχο νόμο 3207/2003 χορηγήθηκε οικοδομική άδεια ανέγερσης του The Mall, ιδιοκτησίας της εταιρείας Lamda Development, του Ομίλου Λατση. Όμως κάτοικοι του Αμαρουσίου προσέφυγαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο και ζητούσαν την ακύρωση της οικοδομικής άδειας κατασκευής του εν λόγω εμπορικού κέντρου.

Οι δικαστές, έκριναν ότι ο επίμαχος νόμος είναι αντισυνταγματικός, κρίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν διοικητικές πράξεις όπως η έκδοση οικοδομικής αδείας να θεσπίζονται με νόμο, γιατί έτσι φαλκιδεύεται το δικαίωμα των πολιτών για δικαστική προστασία.

Αναλυτικότερα, οι σύμβουλοι Επικρατείας δέχθηκαν ότι μπορεί η διοίκηση (αρμόδιοι υπουργοί) με νόμο να χορηγεί οικοδομική άδεια (κάτι ανάλογο είχε γίνει και με την υπόθεση της εκτροπής του Αχελώου στο Θεσσαλικό κάμπο), ωστόσο έκριναν ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να γίνεται στο πλαίσιο των συνταγματικών επιταγών (άρθρο 24 του Συντάγματος) και με τις προδιαγραφές που θα τηρούνταν εάν γίνονταν με διοικητική πράξη, δηλαδή με υπουργική απόφαση.

Κατόπιν αυτών κρίθηκε ότι η οικοδομική άδεια για την κατασκευή του επίμαχου εμπορικοί κέντρου είναι άκυρη γιατί δεν συντάχθηκε μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και οι πολεοδομικές ρυθμίσεις έγιναν με μελέτη που δεν ήταν επαρκής και αιτιολογημένη.

Ωστόσο, δικαστικοί κύκλοι σημείωναν, ότι παρ΄όλα αυτά υπάρχει νομική λύση, προκειμένου να αποφευχθούν τα δυσάρεστα, όπως είναι τη κατεδάφιση του επίμαχου εμπορικού κέντρου. Η λύση είναι να συνταχθεί εκ των υστέρων η μελέτη περιβαλλοντικών ορών, έτσι ώστε να θεραπευτεί η νομική αδυναμία που προέκυψε. Μάλιστα, οι δικαστικοί κύκλοι, επικαλούνται σχετική απόφαση του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων που επιτρέπει παρόμοιες λύσεις.

Η δημοσίευση της απόφασης της Ολομέλεια του ΣτΕ αναμένεται με το νέο δικαστικό έτος που αρχίζει 17 Σεπτεμβρίου 2013.

Newsbomb.gr

38 σκέψεις σχετικά με το “ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ THE MALL! ΓΡΟΘΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

 1. Ξεκαρφωμα για τα μομολα
  Ο ολυμπιας δεν εχασε την ευκαιρια και αρχισε το λιβανιστηρι στους συνεργατες των κυβερνωντων

  Μου αρέσει!

 2. Φοβερή βόμβα ρε Ολυμπία.
  Θα πάει ο Λάτσης ένα χαρτί (το οποίο θα πάρει αμέσως) καθυστερημένα Ε και!!
  Και οι δικαστές βγαίνουν «έντιμοι και αδέκαστοι» και τίποτε δεν θα αλλάξει.
  Για μια φορά ακόμη.

  Μου αρέσει!

 3. οι αντιφα γιατι δεν ριχνουν τις μολοτωφ εκει ;;
  ετσι και το αχτι τους θα βγαλουν και θα κανουν κατι καλο…
  μονο τα καταστηματα και την περιουσια του λαου καταστρεφουν..

  Μου αρέσει!

  1. Βρε βλαμμένη ολόκληρη βόμβα έσκασαν μέσα και βγήκαν τα φασιστάκια του είδου σου να υπερασπιστούν την νομιμότητα και το δικαίωμα των νοικοκυραίων να επισκέπτονται άφοβα τα Mall…
   Που ζεις στούρνε ;
   Μην πηγαίνεις μόνο στα συσσίτια της ΧΑ, κάτι ρίχνουν στο φαγητό και σας κάνουν ακόμα πιο ηλίθιους απ’ όσο είστε από μόνοι σας…

   Μου αρέσει!

   1. Σιγά ρε λιοντάρι της αντίστασης σου θίξανε το μαγαζάκι των αντίφα. Χαχα Πόσο είσαι; δεκαπέντε; Άκου «ολόκληρη βόμβα»! Γκρεμίστηκε κανένα γλαστράκι από καμία βιτρίνα; (χαχα)

    Μου αρέσει!

   2. ´.και μετα που εσκασε η βομβα πηγατε τα απλυτα συντροφια με τα αλβανα και τα πακιστανα για πλιατσικο οπως κανετε στα μικρομαγαζα;;;;

    Μου αρέσει!

 4. Όλα τα λεφτά είναι η τελευταία παράγραφος που λέει επί λέξει :
  «Η λύση είναι να συνταχθεί εκ των υστέρων η μελέτη περιβαλλοντικών ορών, έτσι ώστε να θεραπευτεί η νομική αδυναμία που προέκυψε.»
  Για τους Λάτσηδες πάντα υπάρχει λύση, ακόμα και η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη «καταλαβαίνει» τα προβλήματα των «αδυνάτων». Κατά τα άλλα, όλα είναι σωστά, ούτε πρόστιμα, ούτε τίποτα άλλο, λοιπόν μήπως πρέπει να αλλάξω και εγώ το επίθετο μου σε Λάτση;

  Μου αρέσει!

   1. Για ποιό περιβάλλον μιλάτε ρε παιδιά;;;
    Γι αυτό που έχει ξεσκίσει με τις πράξεις του ή με την ανοχή του, ο κάθε αγράμματος Δήμαρχος, σε όλη την Επικράτεια;;;

    Μου αρέσει!

   2. Ακριβώς έτσι θα φέρουν το περιβάλλον στα μέτρα των Λάτσηδων και του Mall, tailor made εργασίες έτσι για τα μάτια του κόσμου ή καλύτερα στάχτη στα μάτια του κόσμο.

    Μου αρέσει!

  1. Αυτές οι κακουργηματικές πράξεις,ΔΕΝ αναφέρονται,επειδή είναι αδύνατον νά θεραπευτούν ,εκ τών υστέρων…

   Μου αρέσει!

 5. Τα «εκ των υστέρων» είναι κουραφέξαλα .. Η ύπαρξη του μωλ δημιουργεί νέα περιβαλλοντικά δεδομένα , επομένως η προηγούμενη περιβαλλοντολογική κατάσταση δεν υφίσταστε πλέον για να μπορεί να μελετηθεί , άρα θα πρέπει το περιβάλλον να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση για να μπορέσει να γίνει η μελέτη επί του προηγούμενου περιβαλλοντολογικού χώρου …

  Κανένα τρικ δεν μπορεί να διορθώσει το σφάλμα που έχει γίνει , εφόσον το κτήριο είναι χωρίς οικοδομική άδεια πρέπει να κατεδαφιστεί ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς χρονοτριβές ..

  Μου αρέσει!

   1. Και λοιπόν ..?? Να τα πληρώσει αυτός που τα έβαλε εκεί …

    Τι πάει να πει είναι αργά …?? Το δίκαιο είναι δίκαιο .. Μήπως έχουμε πριβέ δίκαιο ..?? άλλο το δίκαιο του Λάτση , άλλο το Βαρδινογιάννη και άλλο αυτό που εφαρμόζουν σε εμένα ..??

    Μου αρέσει!

   2. Όταν έβαζαν φυλακή τον Ρέστη για 5 εκατομμύρια ( που δεν είναι και σίγουρο ότι έχει διαπράξει αδίκημα , αφού δεν έχει ακόμα δικαστεί ) ρώτησε κανείς το τι θα γίνουν οι χιλιάδες εργαζόμενοι που δουλεύουν σε αυτόν και το αν θα καταστραφούν οι χρηματιστηριακές του αξίες ..??

    Μου αρέσει!

 6. Ελα ρε συ!
  Μόνο δέκα χρονια κάνανε να βγάλουν μια αποφαση ;
  Και γαμω τα κωλοχανεια.
  Αλλα πέρα απο την πλάκα αυτο το Στε πρεπει να καταργηθεί

  Μου αρέσει!

 7. > ΕΠΙΣΗΣ //

  ΣΟΚ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟ

  Στο δρόμο για τη φυλακή βρίσκονται ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε, Γεώργιος Γεράρδος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Γεράρδος και το εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γεώργιος Λιάσκας, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ισόβια -και ισόβια με επιπλέον 9 χρόνια κάθειρξη ο τελευταίος- από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση υποσυνείδητης κατήχησης, παράνομης κράτησης και πλύσης εγκεφάλου, που απασχολούσε το τελευταίο διάστημα τη δικαιοσύνη.

  Πιο συγκεκριμένα ο «εγκέφαλος» του εγκλήματος Γεώργιος Λιάσκας με την βοήθεια των συνεργών του φαίνεται ότι ως άλλος Telly Savalas στην περιπέτεια του πράκτορα 007 «On Her Majestyʼs Secret Service» διέρρηξε τις οικίες όλων των υπαλλήλων, πωλητών αλλά και του προσωπικού ασφαλείας των καταστημάτων ΠΛΑΙΣΙΟ και τοποθέτησε παράνομες οπτικοακουστικές συσκευές με σκοπό τον «υπνωτισμό» τους. Από την ενδελεχή έρευνα που διεξήχθη από τις αστυνομικές αρχές, εικάζεται ότι οι κατηγορούμενοι δρούσαν αργά την νύχτα και επί καθημερινής βάσης όταν όλοι οι υπάλληλοι τις εταιρείας κοιμόντουσαν. Τότε, με την ενεργοποίηση ειδικών φώτων συγκεκριμένων εναλλασσόμενων χρωμάτων σε συνδυασμό με τo playback της ηχογραφημένης κασέτας που είχαν εγκαταστήσει στα σπίτια των άτυχων νέων, πετύχαιναν την ύπνωση με προφανή σκοπό την πλύση εγκεφάλου.

  .. ΣΥΝΕΧΕΙΑ .. http://www.agioritikovima.gr/arxeio/26119-ok-me-kandalo?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

  Μου αρέσει!

  1. Όμως ο υπνωτισμός του Γ.Α.Π δεν είναι μύθευμα, έτσι δεν είναι;;;; Θυμόσαστε πως μιλούσε και πως κοιτούσε το παιντί ;;;;;; όλα γίνονται στην εποχή μας !!!! Εκτός και δεν ήταν υπνωτισμένος, αλλά μακριά από εμένα ….η άλλη εκδοχή !!!! Πως υπέγραφε στους συνεργάτες του ;;;;GAP ή κάνω λάθος ;;;;;;
   Πάντως καλά μας δούλεψε, πρέπει να το αναγνωρίσουμε !!!!!

   Μου αρέσει!

 8. ….κάτι ανάλογο είχε γίνει και με την υπόθεση της εκτροπής του Αχελώου στο Θεσσαλικό κάμπο),
  ___________________
  Δηλαδή τι ανάλογο;
  Ιδιας βαρύτητας έργο είναι η υδροδότηση του Θεσσαλικού κάμπου με το πολυκατάστημα;

  Το γεφυροκατασκεύασμα στην Εθνική οδό ποιός το ενέκρινε και πότε;
  Ποιός το κατασκεύασε και πότε;
  Επιτρέπετε να χτίσω ΕΓΩ κάτι ανάλογο;

  Μου αρέσει!

 9. Άρα όσοι έχουν αυθαίρετα να κάνουν περιβαλλοντικές μελέτες για να γλιτώσουν τα πρόστιμα.
  Πόσο είναι το πρόστιμο που αναλογεί στο MALL, σύμφωνα με τον νέο νόμο των αυθαιρέτων;

  Μου αρέσει!

 10. Nα γκρεμιστεί να τελειώνουμε. Τα 3000 άτομα θα βρουν δουλειά στο κέντρο της Αθήνας και στις γύρω συνοικίες, οι οποίες καταστράφηκαν εμπορικά από τότε που άνοιξε αυτό το έκτρωμα. Απορώ πώς πηγαίνουν εκεί για καφέ. Του φτιάξανε και σταθμό τρένου και προαστιακού και δρόμους και ένα σωρό. Ποσοστά έπαιρναν οι κυβερνώντες; Και τώρα εμείς πληρώνουμε τα μεγαλοπιασίματα και τις «επενδύσεις». Αυτό βλέπω να γίνεται και με την Εθνική Βιβλιοθήκη στο Φάληρο και την Λυρική. Νέο mall με ολίγον κουλτούρα. Θα χρυσοπληρώσουμε και εκεί την πρόσβαση.

  Μου αρέσει!

  1. Εδώ σταμάτησαν τα σχολεία να πηγαίνουν εκδρομές με πούλμαν στην Ακρόπολη και έστελναν τα παιδιά με πούλμαν στο μωλ …

   Μου αρέσει!

 11. θα του κλασουν μια μαντρα του λατση……,η οικογενεια λατση ειναι μια εκ των 4-5 οικογενειων που κανουν κουμαντο την ελλαδα,οι δικαστες πηραν απο τους πολιτικαντιδες εντολη να βγαλουν τετοια αποφαση για να ζητησουν ανταλαγματα η να πιεσουν καποια κατασταση,αυτα ειναι μεγαλα παιχνιδια και παντα παρασκηνιακα,δεν μπορει την μια μερα να περνας φωτογραφικες διαταξεις για να δουλευουν οι εργαζομενοι με μισθους πεινας στα mall και τα franchise και την αλλη να βγαζεις παρανομο το mall………..

  Μου αρέσει!

 12. «οκειμένου να αποφευχθούν τα δυσάρεστα, όπως είναι τη κατεδάφιση του επίμαχου εμπορικού κέντρου. Η λύση είναι να συνταχθεί εκ των υστέρων η μελέτη περιβαλλοντικών ορών, έτσι ώστε να θεραπευτεί η νομική αδυναμία που προέκυψε. Μάλιστα, οι δικαστικοί κύκλοι, επικαλούνται σχετική απόφαση του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων που επιτρέπει παρόμοιες λύσεις.»

  Τι δεν καταλαβαίνετε βρε μπετά;

  Μου αρέσει!

  1. Αν υπήρχε τέτοια λύση δεν θα ήταν κάποιοι «κύκλοι» , αλλά πολύ συγκριμένες Δικαστικές και Νομικές απόψεις .. Το κάποιοι «κύκλοι» είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του … Το κτήριο είναι παράνομο και όσοι έχουν αγοράσει μαγαζιά μέσα θα πληρώσουν υπέρογκα ποσά όπως πχ καλέστηκαν να πληρώσουν αυτοί που πήρανε σπίτι δωρεάν από την εργατική εστία και είχαν αυθαιρεσίες που δεν έφταιγαν αυτοί … Το ίδιο θα συμβεί τώρα και εκεί … Ακόμα και αυτοί που νοικιάζουν , δεν θα μπορούν να θεωρήσουν άδειες αφού το κτήριο είναι αυθαίρετο ..

   Κατάλαβες σιδερόστοκε .. ??

   Μου αρέσει!

 13. Απόφαση κόλαφος

  πρόκειται να εκδοθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με το εμπορικό κέντρο «The Mall Athens», στο Μαρούσι Αττικής. Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε άκυρη την οικοδομική άδεια ανέγερσης του εμπορικού.

  Αυθαίρετο το «The Mall Athens»!

  «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ »

  Πανελλήνια πολιτική κίνηση

  Το αυθαίρετο MALL και η δικαστική δικαίωσή μας

  Από τις Σκουριές τις Ιερισσού μέχρι το MALL στο Μαρούσι και το Τοπλού της Κρήτης ο Ελληνικός Λαός στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή, ότι έκαναν μεγάλο λάθος που τον υποτίμησαν.

  Μακριά από τις θεατρικές παραστάσεις όλων -των συνυπεύθυνων για τη χρεοκοπία της χώρας- κομμάτων (προϊόντων της Διαπλοκής που επιχειρεί να ρίξει προσχεδιασμένα στη φτώχεια το λαό, ποδοπατώντας την Αξιοπρέπεια του), ο Ελληνικός Λαός μέσω της κατοχυρωμένης από το Σύνταγμα (κερδισμένης με σκληρούς αγώνες και αίμα) Ανεξάρτητης Δικαστικής Εξουσίας – την οποία »λοιδορούν» συνεχώς με τις ενέργειές τους οι περαστικοί πολιτικοί παραγοντίσκοι – έστειλε μήνυμα σε όσους μας θέλουν γονατισμένους και παραδομένους.
  Απέναντι σε ένα πανίσχυρο (φαινομενικά) κύκλωμα διαφθοράς (ιδιωτών – πολιτικών παραγόντων) η Δικαστική Εξουσία, κάνοντας για μια ακόμα φορά δεκτή την προσφυγή μας

  – Όχι μόνο επισφράγισε την ομόφωνη απόφαση 1528/03 της Ολομελείας του ΣτΕ με την όποια είχε κρίνει αμετάκλητα το MALL αυθαίρετο
  – Αλλά για πρώτη φορά απέναντι στη Διαπλοκή (η οποία απαιτεί μέσω των συνεργατών τους στη Νομοθετική Εξουσία) να τους παραδώσουμε γη και ύδωρ, ενέργεια και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας μετατρέποντάς μας δούλους στον τόπο μας, η Δικαιοσύνη, αναλαμβάνοντας τις αρμοδιότητές της ως Ανεξάρτητη Εξουσία, παρεμβαίνοντας στις παρανομίες της Νομοθετικής Εξουσίας ξεκαθάρισε ότι
  « Δεν είναι δυνατόν (προς εξυπηρέτηση μάλιστα παρανόμων ιδιωτικών συμφερόντων) να θεσπίζονται με τον μανδύα του νόμου διοικητικές πράξεις, γιατί έτσι φαλκιδεύεται το δικαίωμα των πολιτών για δικαστική προστασία».
  Η ακύρωση του κατάπτυστου νόμου 3207/03, τον οποίο για την προώθησή του ο Βενιζέλος (προκειμένου να ανατρέψει παράνομα την Ομόφωνη απόφαση 1528/2003 της Ολομελείας του ΣΤΕ που έκρινε αμετάκλητα το MALL ως το μεγαλύτερο αυθαίρετο όλης της Ευρώπης), μετέτρεψε τη Βουλή σε Πολεοδομία, απέδειξε ότι η απληστία αυτών οι οποίοι βάσει προγράμματος μας χρεοκόπησαν για να μας λεηλατήσουν και να ικανοποιήσουν τον αρρωστημένο νου τους, δεν έχει όριο.
  Κατεστραμμένες γειτονιές, οδοφράγματα, περιβαλλοντικές καταστροφές, κλειστά μαγαζιά και εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμοι μικροεπαγγελματίες και υπάλληλοι άνεργοι στο δρόμο με μοναδικό στόχο να κερδίζουν
  – Η οικογένεια Λάτση (όπως η ίδια έχει δηλώσει) 300.000 ευρώ την ημέρα σε ενοίκια
  – και τα ’’ανάλογα’’ ενοίκια από τα παράνομα κτήρια που πήρε στο ίδιο συγκρότημα και εκμεταλλεύεται η Πρόεδρος των Ο.Α. 2004 Αγγελοπούλου η οποία βοήθησε στην κατασκευή αυτού του πολεοδομικού εκτρώματος ώστε να θεωρηθεί ως Ολυμπιακό Έργο, ανεξάρτητα αν ολοκληρώθηκε … 3 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες !!
  Μετά την απόφαση της Ολομέλειας του ΣΤΕ και την αποστολή του φακέλου στη Δικαιοσύνη ο πρωταγωνιστής κ. Βενιζέλος μαζί με τον κ. Παυλόπουλο (ο οποίος με νομοθετική ρύθμιση και με την πρακτική ανοχή όλων των κομμάτων) πέρασαν τεράστιες παράνομες υπεραξίες Δημόσιας γης στον ιδιώτη θα πρέπει πλέον να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους

  α) για το παράνομο MALL
  – για το οποίο η παραπληροφόρηση, κρύβοντας επιμελώς την πραγματικότητα (ενώ όλοι γνωρίζουν την αλήθεια του ότι το MALL είναι αμετάκλητα αυθαίρετο αφού παραβιάζονται οι πολεοδομικοί όροι, οι επιτρεπόμενες χρήσεις γης και η δόμηση της περιοχής), Επικαλούμενη … ανώνυμους κύκλους » προώθησε» σε δημοσιεύματα για λόγους εντυπωσιασμού ψευδέστατα ότι η «παρανομία μπορεί να θεραπευθεί» με σύνταξη ..εκ των υστέρων κάποιας δήθεν περιβαλλοντικής μελέτης,
  β) και παράλληλα για την επαναφορά της μάστιγας των πελατειακών σχέσεων με στόχο
  – να χρεοκοπήσουν με δανεικά τη χώρα με τα γνωστά επακόλουθα
  – να ελέγχεται το εκλογικό σώμα ώστε να περνάνε τέτοιους παράνομους νόμους όπως ο 320/2003
  – και για να μετατρέψουν την νέα γενιά σε επαίτες συμβασιούχους – δούλους όλων των διεφθαρμένων και συνυπεύθυνων πολιτικών κομμάτων και παραγόντων.
  Κατηγορούμενοι και για αλλά αδικήματα (μαζί με άλλους πολιτικούς παράγοντες) για εσχάτη προδοσία, προσωρινά κρυπτόμενοι πίσω από τη Βουλευτική Ασυλία την οποία ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος προώθησε στην αναθεώρηση του Συντάγματος πιστεύοντας ότι πλέον η διαφθορά, η διαπλοκή και ο ίδιος θα είχαν ελεύθερο πεδίο να μας πάρουν έως και το νερό που πίνουμε.
  Και με την προώθηση του φακέλου του πολεοδομικού μορφώματος MALL στον Εισαγγελέα, η Ποινική Δικαιοσύνη πλέον ξεπερνώντας κάθε έξωθεν πίεση, οφείλει (και πιστεύουμε ότι θα το πράξει), να εξετάσει παράλληλα με την όλη υπόθεση
  – Με τι ανταλλάγματα προωθήθηκε αυτός ο επαίσχυντος νόμος 3207/03,
  – και φυσικά τις σχέσεις των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων με τη διαπλοκή και κατά πόσο η δημιουργία του φερομένου δημόσιου χρέους είναι προϊόν εγκληματικών ενεργειών (θέμα για το οποίο η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας των πολιτικών αυτών προσώπων, με τη Βουλή δυστυχώς σύσσωμη από το ένα άκρο μέχρι το άλλο να αρνείται επίμονα να συγκαταθέσει.
  Κάτι που αποδεικνύει στην πράξη ότι αντί του διαχωρισμού «αριστερός – δεξιός» θα πρέπει πλέον να αναφερόμαστε σε αυτόν, του «ηθικού και ανήθικου».
  Με την απόφαση αυτή του ΣτΕ, η Δικαστική Εξουσία αποδίδοντας στο όνομα του Ελληνικού Λαού για μια ακόμα φορά δικαιοσύνη ξεκαθαρίζει στη διαφθορά και τη Διαπλοκή -εντόπια και ξένη – ότι έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ανοχής .
  Κλαπάκης Δορύλαος
  Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας πολιτικής κίνησης »ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»

  http://www.axioprepeia.gr

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.