Ο ένστολος βρυκολακας επιτίθεται μέσα από την φυλακή στον «ευσεβή» φονιά.

Κατηγόρησε τον διάδοχό του για την σιωπή του – Έκανε αναφορά και στις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος επανέλαβε πως δεν μπορεί να λέει κανείς τον πρώην στρατάρχη, τρομοκράτηΠυρά κατά του Ταγίπ Ερντογάν καθώς επίσης και κατά των δικαστών εξαπέλυσε με επιστολή του στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet» ο πρώην επιτελάρχης Μπασμπούγ. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπασμπούγ την προηγούμενη εβδομάδα καταδικάστηκε σε ισόβια για
απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο πρώην επιτελάρχης κάνει λόγο για εμπαιγμό των κατηγορουμένων και προσβολή στο στράτευμα.
«Περιμέναμε να ακούσουμε τα ονόματά μας λες κι ο δικαστής κλήρωνε τα ονόματα από σακουλάκι», γράφει ο Μπασμπούγ και συνεχίζει: «Ακόμη κι αν κάποιος πάει για κρεμάλα, αυτό δεν θα έπρεπε να γίνει με ευπρέπεια, με κανόνες και σεβασμό προς τον άνθρωπο;»

Παράλληλα κατηγόρησε τον διάδοχό του για την σιωπή του. Μάλιστα έκανε αναφορά και στις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος επανέλαβε πως δεν μπορεί να λέει κανείς τον πρώην στρατάρχη, τρομοκράτη.

«Η απόφαση αυτή άνευ συζήτησης ανακηρύσσει την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και κατά συνέπεια το ίδιο το στράτευμα ως παράνομη ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση» αναφέρεται στην επιστολή μεταξύ άλλων.
Και προσθέτει: «Ο Διοικητής που σήμερα κατέχει την θέση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου, βάσει των υποχρεώσεων που πηγάζουν από την θεσμική του ευθύνη, για πόσο καιρό θα επακολουθεί να σιωπά, μπροστά σ’ αυτή την απαράδεκτη απόφαση, την οποία δεν απεδέχθη και αντέδρασε και κ. Πρωθυπουργός;»

Η όποια ερμηνεία που υπερασπίζεται την απόφαση είναι εκτός λογικής και επ’ ουδενί δεν ικανοποιεί την κοινή γνώμη, τονίζει ο Μπασμπούγ στη επιστολή του.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο ένστολος βρυκολακας επιτίθεται μέσα από την φυλακή στον «ευσεβή» φονιά.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.