ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ – ΟΜΠΑΜΑ!

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΟΜΠΑΜΑ: Όλα τα θέματα επί τάπητος. ΣΥΖΉΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΜΕ!

Οι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι συζητήθηκαν και τα Ελληνοτουρκικά. Εξαιρετικά «περίεργο» ρεπορτάζ…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μεταφέρουμε ολοκληρωμένη την ανταπόκριση των σκοπιανών από τις ΗΠΑ και βγάζουμε λαβράκι! Συζητήθηκαν όλα. Συζητήθηκε μέχρι και η στήριξη της πολιτικής της Τουρκίας! Ακολουθεί η ανταπόκριση των σκοπιανών απο σχετική διαδυκτιακή πύλη και διαπιστώστε μόνοι σας τι μας ετοιμάζουν:

Συνάντηση Kerry – Σαμαράς ήταν παραγωγική(;)

Στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει μόλις τελειώσει τη συνάντηση ο

Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Τζον Κέρι…..

08082013211802_andonis%20samaras.jpg

Η τελευταία ενημέρωση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη συνάντηση του εκπρόσωπου Jen Psaki που είπε ότι λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος δεν έχει καμία πρόσθετη πληροφορία.
– Ο κ.Carrie και ο πρωθυπουργός Σαμαράς είχαν μια παραγωγική συνάντηση στην οποία επισημαίνεται η αντοχή της ελληνοαμερικανικής εταιρικής σχέσης. Ο γραμματέας κ. Carrie αναγνώρισε ότι η Ελλάδα κάνει δύσκολες αλλά αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς ομολόγων και να αρχίσει να αναπτύσσεται οικονομικά. Ο γραμματέας κ. Carrie υπογράμμισε την αλληλεγγύη με τον ελληνικό λαό που πραγματοποιούν αυτές τις σημαντικές αλλαγές. Ο Γραμματέας κ. Carrie μίλησε για αμυντική συνεργασία με την Ελλάδα και υπογράμμισε τη σημασία να έχουν οι ΗΠΑ μια ισχυρή σύμμαχος του ΝΑΤΟ σε αυτή τη σημαντική περιοχή(;). Επίσης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή, δήλωσε ο ανταποκριτής κ.Psaki.
Στη συνάντηση, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ μεταξύ κ. Σαμαρά με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να παραστεί και η υπουργός Οικονομικών Cejku Lu (όπως και συνέβει!).
Ο κ.Σαμαράς συνέχισε τις προσπάθειες για να αφήσει την εντύπωση, στα ελληνικά ΜΜΕ που παρακολουθούν την επίσκεψη, ότι το ζήτημα της ονομασίας θα πρέπει να αναβαθμιστεί σε υψηλότερο επίπεδο συζητήσεων δηλ. στο Λευκό Οίκο, και όχι στη συνάντηση που είχε ο κ. Σαμαράς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Αυτό, παρά την ανακοίνωση του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ότι είναι ένας από τους στόχους της επίσκεψης στην Ουάσιγκτον του κ. Σαμαρά αναμένεται να το συζητήσει η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της προεδρίας της ΕΕ, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014. Ο κ.Μπάιντεν στα σχόλια που αναφέρει η «Καθημερινή» δεν αναφέρει το όνομα «Μακεδονία». Ωστόσο σημειώνεται ότι η ελληνική προεδρία της ΕΕ αναφέρεται σε μια σειρά από ερωτήματα όπως διαφωνία ονόματος της ΦΥΡΟΜ και στην Ευρω-Ατλαντική οικονομική ένωση. Στη συνέχεια η συζήτηση επεκτάθηκε, για την πρόοδος της Αλβανίας για την ένταξη στην Ε.Ε. και στη διαμάχη με την Ελλάδα για τα θαλάσσια σύνορα. Επίσης έγινε συζήτηση για την ολοκλήρωσης της οικονομικής ζώνης της Σερβίας και του Κοσσυφοπεδίου και φυσικά στηντουρκική διαπραγματεύση για ένταξη στην ΕΕ, καθώς και στις απαιτήσεις των τουρκικών αρχών να συμμετέχουν σε μια πιθανή συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ.
Εν τω μεταξύ, ελληνικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν ότι ο μεσολαβητής στις συνομιλίες για τη διαφωνία του ονόματος, Μάθιου Νίμιτς, θα παραστεί στη σύνοδο του κ. Σαμαρά με το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Ban Ki-moon το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Υόρκη.
Αναμένεται ότι η θα συζητηθεί διαφορά Σκοπίων – Ελλάδας, και η κατάσταση της Κύπρος. Δύο θέματα που οδηγούν στον ΟΗΕ και σε μία κατάσταση στην οποία η Ελλάδα αποφύγει την εντατικοποίηση των συνομιλιών, να είναι ως βασικά θέματα σε αυτή τη συνάντηση.
πηγημεταφρασης
http://kalmopias.blogspot.gr/2013/08/blog-post_5258.html

8 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ – ΟΜΠΑΜΑ!

  1. Ποιός «μακεδονομάχος»;
    Στις 16-12-1991 υπέγραψε ως ΥΠΕΞ τη συμφωνία για τη διάλυση της τέως Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να έχει λυθεί το θέμα του ονόματος.
    Πέρα από τον εγκληματικό τρόπο με τον οποίο οι «δυτικοί», με τις ευλογίες του απαράδεκτου Γιέλτσιν (που μόλις είχε «αποκαθηλώσει» στον Γκορμπατσώφ), έφεραν το αίμα και την καταστροφή στη γειτονική μας χώρα, ο δήθεν «μακεδονομάχος» (που μετέπειτα είπε πώς εφήρμοσε απλώς την εντολή του Μητσοτάκη, ενώ διαφωνούσε) δεν είχε καν το ανάστημα να εκφράσει δημόσια την υποτιθέμενη διαφωνία του, να αρνηθεί να βάλει την υπογραφή του και να παραιτηθεί εάν ο Μητσοτάκης επέμενε, αλλά ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ενώ ήταν μια «ευκαιρία» να έχει λυθεί το θέμα του ονόματος μια και καλή τότε.
    Τελικά, μόνον ο Δρεττάκης είχε πριν από 30 περίπου χρόνια το σθένος να παραιτηθεί παλικαρίσια, όταν ο Α. Παπανδρέου του ζήτησε να μην ισχύσει ο, μόλις ψηφισμένος, νόμος για τον Φ.Α.Π.
    Οι υπόλοιποι για την καρέκλα και τα οφέλη της έκαναν γαργάρα το ο,τιδήποτε.

    Μου αρέσει!

  2. Ρε παιδια, πως το ξερετε οτι οι Σκοπιανοι λενε την αληθεια;;; Αφου στην Ελλαδα εχουμε καναλια σαν το Μεγα και το Σκαι, εσεις πιστευετε οτι τα Σκοπια δεν εχουν αντιστοιχα ΜΜΕ προπαγανδας/μπουρδολογιας ωστε να επηρεαζεται η κοινη γνωμη;; Μην δινεται και πολυ βαση μεχρι να χτυπησει ο Ιγνατιου με αρθρο, τοτε θα μαθουμε τι παιχτηκε στις συναντησεις πραγματικα. Αυτος θα μας τα πει απ’εξω-απ’εξω και θα βγαλουμε το νοημα…

    Μου αρέσει!

  3. Με γεμάτο καλάθι επιστρέφει ο Σαμαράς!!!!
    Λεπτομέρεια το καλάθι είναι για τους Αμερικάνους.
    Χωρίς καμία έκπληξη το ταξίδι όλα έγιναν όπως είχαν προκαθοριστεί
    από τους Αμερικάνους βέβαια, πήραν όσα ζήτησαν μόνο για να πουν καλά λόγια
    και φωτογραφίες που δεν στοιχίζουν τίποτα γι´ αυτούς και τα οποία θα προσπαθήσει να τα πουλήσει ο Σαμαράς στους ιθαγενείς.
    Όχι να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά ήταν όλα τόσο προβλέψημα ώστε και τα αποτελέσματα του ταξιδιού αλλά και τη….φωτογραφία ( προσέξτε τη) την είχαμε αναρτήσει εδώ
    http://ionath.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html
    από το Σάββατο 3 Αυγούστου

    Μου αρέσει!

  4. Επειδή νομίζετε εσείς οι Σαμαραδες και όλη η φασιστική προδοτική κυβέρνηση μαζί με τους δολοφόνους αμερικανούς που τεμάχιςαν την Κύπρο μας να βάλετε καλα στο νου σας οτι η Μακεδονία εδώ και 7000 χρόνια είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η Κύπρος είναι ένα αναγνωρισμένο ανεξάρτητο δημοκρατικό κράτος και δεν θα το κάνατε τουρκικό προτεκτοράτο.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.