ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. ΣΥΜΦΩΝΩ.!!!!!

20130811-120520.jpg

Εχω και εγώ πάρει την ίδια απόφαση: Μου έχουν πάρει τη δουλειά, το μισθό, τη σύνταξη, την περίθαλψη και τόσα άλλα.
Δεν θα μου πάρουν και το σπίτι. Δεν θα μου πάρουν τη γη μου. Δεν θα μου πάρουν τη ζωή. Δεν θα αποφασίζουν για το πώς θα ζήσω…, παραβιάζοντας όλα τα βασικά δικαιώματα του πολίτη, όπως ορίζονται, από διεθνείς διατάξεις, το Σύνταγμα, την Ηθική, τις Αξίες και τις Αρχές μας…

Σας στέλνω μια επιστολή που έστειλα
στην Πρόεδρο του ΟΑΕΕ και παρακαλώ να την αναρτήσετε στο site.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

Υπηρεσία : ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
Πόλη : ΑΘΗΝΑ
T.K. : 10671
Αριθμός : 22
Διεύθυνση : ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Τηλέφωνο 1 : 210 3729752
Τηλέφωνο 2 : 210 3729786
Fax : 210 3212537

Αγ.Παρασκευή 01/08/2013

Αξιότιμη Κυρία ΚΩΤΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ,

Σ ας γράφω για να εκφράσω την άποψη μου σχετικά με τις ρυθμίσεις υποχρεώσεων προς τον οργανισμό.

Γνωρίζω ότι προσφάτως αναλάβατε τα νέα σας καθήκοντα και ότι οι περισσότερες αποφάσεις είναι κυβερνητικές, αλλά νομίζω ότι σας διοικητής αυτού του οργανισμού πρέπει να προτείνετε στην κυβέρνηση λύσεις για τα προβλήματα του οργανισμού, οι οποίες θα είναι δυνατόν να υλοποιούνται από τους ασφαλισμένους και ο οργανισμός να εισπράττει και να μπορεί να χρηματοδοτείται.

Αποφασίστηκε μια πρόταση για την ρύθμιση η όποια είναι αδύνατον να υλοποιηθεί από τους ασφαλισμένους που οφείλουν αφού για να ενταθούν στη ρύθμιση αυτή ,πρέπει οι ασφαλισμένοι να καταβάλλουν ολες τις οφειλές του τρέχοντος (2013 ) έτους.

Είμαι σίγουρος από τα στοιχεία που έχετε ότι θα συμφωνείται μαζί μου.

Όλοι οι επαγγελματίες είναι σε κακή κατάσταση και προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και δόντια την μικρή τους επιχείρηση ζωντανή ,και περιμένουν να γυρίσει το κλίμα της οικονομιόταν ,αν δεν την κρατήσουν τι θα γίνει ,θα είναι άνεργοι και τα πράγματα ακόμη χειρότερα θα γίνουν γι’ αυτούς ,τις οικογένειες τους και τον οργανισμό.

Υπάρχουν ασφαλισμένοι που έχουν τις προϋποθέσεις να βγούν στη σύνταξη, αλλά λόγο οφειλών δεν μπορούν να υποβάλλουν το φάκελο τους, δεν μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές λόγο αυτής της μη λειτουργικής απόφασης ρύθμισης και τι γίνεται ? ούτε ο οργανισμός εισπράττει ούτε οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν.

Το πρόβλημα αυτό θα οξύνεται καθημερινά και πρέπει να δοθεί μια λύση ,θεωρώ άμεσα ,η οποία θα βοηθήσει τον οργανισμό.

Οι υπηρεσίες άρχισαν και στέλνουν ειδοποιητήρια για να προσέλθουμε εντός 10 ημερών να ρυθμίσουμε τις οφειλές με το συστήματα που υπάρχει,και μας τρομοκρατείτε ότι θα προβείτε σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για αναγκαστική είσπραξη.

Έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει δυνατότητα να πληρώσουμε και δεν το κάνουμε? Μπορεί μέσα σε τόσες χιλιάδες κάποιοι να ξεφεύγουν το καταλαβαίνω, αλλά η πλειοψηφία είμαστε μουσκεμένοι και δεν φοβόμαστε την βροχή.

Είμαστε νοικοκύρηδες και ξαφνικά γίναμε πτωχοί, κυριολεκτικά.

Έλαβα και εγώ μια τέτοια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ την οποία σας την στέλνω στο ΦΑΧ και θέλω να αναφερθώ στο προσωπικό δράμα ,γιατί αυτό που ζω είναι δράμα, τραγωδία, δεν ζω τη ζωή ,απλώς υπάρχω. Πολλές φορές είπα να βάλω τέλος στο δράμα αυτό, αλλα καθημερινά το παλεύω γιατί είμαι αγωνιστής και θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου.

Αναρωτιέμαι όμως πόσο θα αντέξω αφού ούτε τα φάρμακα που χρειάζομαι για την καταπολέμηση της κατάθλιψης στη οποία έχω περιέλθει δεν μπορώ να προμηθευτώ ,αφού ο οργανισμός σας θέτει προϋπόθεση έκδοσης βιβλιάριου υγείας την εξόφληση των οφειλών. Όλα αυτά τα χρόνια πλήρωνα εισφορές στο ΙΚΑ στην ανώτατη κλάση διότι σαν στέλεχος ο μισθός μου ήταν πάντοτε μεγαλύτερος από την ανώτατη κλάση ,πλήρωνα φόρους υψηλούς αφού είχα υψηλό εισόδημα και σιγά –σιγά χάνω τα καλύτερα 5 χρόνια της τελευταίας 10ετιας για τον υπολογισμό της σύνταξης μου, θεωρείτε ότι αυτό είναι δίκαιο και δημοκρατικό ? αυξήσατε και τα όρια ηλικίας.

Νομίζετε ότι αυτό δημιουργεί μια κοινωνία ίσων ευκαιριών ,γνωρίζετε ότι ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων στους δημοσιογράφους πχ είναι τα 2 (ΔΥΟ) !!! καλύτερα χρόνια στην ασφαλιστική τους ζωή.??? Νομίζετε ότι όλα αυτά και άλλα πολλά θα είναι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ όπως την οραματίζεται ο πρωθυπουργός μας και πατριώτης μου???.

Προτείνετε στην κυβέρνηση να καταργήσει όλα αυτά τα ασφαλιστικά τερτίπια που δημιουργήθηκαν και γνωρίζουμε πως, και να συνδέσει την σύνταξη μέσω της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος και του ύψους του δηλωθέντος εισοδήματος για 40 χρόνια ,ώστε να υπάρχει κίνητρο για την δήλωση εισοδήματος και λήψη σύνταξης.

Καταργείστε όλες τις επιβαρύνσεις (ασφαλιστικές εισφορές για τους εργοδότες και εργαζόμενους) ,βάλτε σύστημα πληρωμής μέσω τραπεζών των μισθωτών μεικτό μισθό και οι τράπεζες να αποδίδουν στο κράτος τον φόρο.

Το ανθρώπινο δυναμικό των ταμείων εκπαιδεύστε το να εκδίδει μόνο συντάξεις και να ελέγχει τις επιχειρήσεις.

Ποια επιχείρηση θα έχει κίνητρο να απασχολεί εργαζόμενους χωρίς να τους δηλώνει ? καμία ,και ποιος εργαζόμενος θα εχει συμφέρον να δέχεται μικρότερες αμοιβές αφού θα γνωρίζει ότι θα του μειωθεί η σύνταξη? Κανένας.

Καταλαβαίνετε πόσο θα βοηθήσει την ανάπτυξη η εφαρμογή μιας τέτοιας λύσης πιστευω, αρκεί να σπάσουμε αυγά και να κοιταξουμε το μελλον.

Κατάγομαι από την Μεσσηνία από πτωχή αγροτική οικογένεια ,και όπως καταλαβαίνετε έχω μεγάλη εμπειρία από αγροτικές εργασίες, αφού για να ζήση η οικογένεια έπρεπε και τα παιδιά να βοηθούν.

Έχω ζήσει την φτώχια ,στο πετσί μου μα δεν με πειράζει ,είμαι υπερήφανος που έχω γευτεί αυτές τις καταστάσεις και ξέρω πως βγαίνει το ψωμί και είμαι ολοκληρωμένος σαν προσωπικότητα, δεν έχω κανένα κόμπλεξ.

Κατάφερα να σπουδάσω οικονομικά στην Α.Β.Σ.Π με πολλές στερήσεις και εργαζόμενος στη διάρκεια των ετών φοίτησης μου δεν αντέγραψα ποτέ μου, όπως πολλοί φοιτητές κάνουν γιατί είχα ένα όραμα να μάθω όσο γίνεται περισσότερα και να συμβάλλω στην ανάπτυξη της χώρας μέσα από τις επιχειρήσεις αποκτώντας θέση στελέχους.

Δεν είχα ποτέ την επιθυμία να διοριστώ στο δημόσιο, γιατί για μένα η εργασία είναι μια διαδικασία δημιουργίας.

Αυτό το έχω περάσει και στα παιδιά μου ,και γενικότερα σε όλη την οικογένεια μου και το ίδιο λέω σε κάθε ανθρωπο που γνωρίζω.

Δεν θεωρώ τον εαυτόν μου μορφωμένο επειδή τελείωσα ένα πανεπιστήμιο και παρακολούθησα αρκετά σεμινάρια για να βελτιώσω τις δεξιότητες μου για να κάνω όσο το δυνατό καλύτερα τα καθήκοντα μου.

Παραθέτω τα λόγια του ΣΩΚΡΑΤΗ , αυτού του φιλοσόφου ,για τον οποίο θέλουμε οι σύγχρονοι ΕΛΛΗΝΕΣ να υπερηφανευόμαστε ότι ειμαστε απόγονοι ,αλλά στην πράξη είμαστε …………….

«Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ είπε η μόρφωση , είναι θέμα συμπεριφοράς. Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;

1. Πρώτα απ’ όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις , αντί να ελέγχονται από αυτές

2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με γενναιότητα και λογική

3. Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές

4. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και αντιπαθείς ανθρώπους καλοπροαίρετα

5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους

6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες και τις αποτυχίες τους

7. Τελικά, αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και τη δόξα τους»

Από το 1980 που ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα σαν βοηθός λογιστού και αργότερα που ανέλαβα καθήκοντα σαν προϊστάμενος λογιστηρίου και οικονομικός διευθυντής ,προσπάθησα να τηρήσω όλες τις σχετικές διατάξεις νόμων στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου και για αυτό απολύθηκα σχεδόν από όλους τους έλληνες εργοδότες μου. Καταλαβαίνετε γιατί πιστεύω.

Τον Μάιο του 2007 σε ηλικία 54 ετών είχα την τελευταία απόλυση και επειδή δεν μπορούσα να βρω εργασία και απογοητευμένος από την σήψη του συστήματος αποφάσισα να δημιουργήσω μια δικιά μου επιχείρηση, και έκτοτε είμαι ασφαλισμένος στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ σας ,πλήρωνα κανονικά τις εισφορές μου και τους φόρους μου σαν νομοταγής πολίτης που είμαι.

Ήρθε όμως αυτό που αποκαλούμε κρίση και εκεί που δεν χρωστούσα πουθενά άργησαν τα προβλήματα, τελικά δεν άντεξα και έκλεισα την επιχείρηση.

Σήμερα εξήντα ετών ,για να συνταξιοδοτηθώ πρέπει να εξαγοράσω πλασματικό χρόνο και να πληρώσω τα οφειλόμενα αλλά δεν έχω την δυνατότητα ,τι να κάνω να αυτοκτονήσω ? να κλέψω δεν είμαι κλέφτης, να πουλήσω ναρκωτικά δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω ,να γίνω λαμόγιο ,δεν ήμουν ποτέ και δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα και στα πιστεύω μου.

Να πάω στο εξωτερικό για εργασια πάλι δεν μπορώ γιατί αγαπώ την Ελλάδα. Τι πρέπει να κάνω ?

Σκέφτηκα λοιπόν να σας γράψω την κατάσταση και ελπίζω να δώσετε ,εσείς που κυβερνάτε λύσεις βιώσιμες.

Γνωρίζω ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και πρέπει να τον αξιοποιείτε ,άλλα τι καλύτερη αξιοποίηση πέραν από τα δώσετε λύσεις σε προβλήματα ??

Παρακαλώ να έχω την άποψη σας στο E-MAIL μου ,και δώστε και στον Υπουργό ασφάλισης αυτή μου την τοποθέτηση, ακόμη και στον πρωθυπουργό μας.

Στείλτε μου το E-MAIL σας για να σας στείλω και το βιογραφικό μου σημείωμα.

Θα ήθελα στο χρόνο που εσείς κρίνετε να έχουμε μια συνάντηση στο γραφείο σας.

Ευχαριστώ πολύ

ΚΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

—————————-

την εικόνα δημιούργησε ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ
http://www.ithacanet.gr/article/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%BA%CF%89%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CF%89

29 σκέψεις σχετικά με το “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. ΣΥΜΦΩΝΩ.!!!!!

 1. Πώς όμως μπορεί να ξεσηκωθεί κάποιος ο οποίος έμαθε τόσα χρόνια να φιλάει κατουρημένες ποδιές για να βρει μία θεσούλα; Δεν έχουμε καταλάβει ότι από το ’80 και εδώ ακόμα και το εκπαιδευτικό σύστημα συμμετείχε σε αυτήν την υποδούλωση του πολίτη; Γιατί έμπαιναν όλοι στα πανεπιστήμια ακόμα και με μηδέν, που λέει ο λόγος, με τις ψεύτικες υποσχέσεις ότι η τάδε σχολή θα τους προσφέρει σίγουρη δουλειά, κλπ; Γιατί έπεφτε συνεχώς ο πήχυς σε όλους τους τομείς και ο κάθε ένας είχε την ψευδαίσθηση ότι μπορούσε να κάνει το οτιδήποτε εύκολα, να παίρνει έναν παχυλό μισθό, να γίνεται πασίγνωστος από την μία μέρα στην άλλη κάνοντας καραγκιοζιλίκια στην τηλεόραση, να παίρνει πτυχία χωρίς να διαβάζει, κλπ; Αυτά τα τριάντα χρόνια υπήρξαν η κυριαρχία της μετριότητας. Ο κάθε άνθρωπος δημιουργεί γύρω του αυτό που έχει μέσα του. Αυτό, λοιπόν, δημιούργησαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν στα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια: αυτό που είχαν μέσα τους. Γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν. Το ρουσφέτι δεν ήταν παρά μία διαδικασία εξάρτησης του μέτριου πολίτη από ένα ακόμα πιο μέτριο πολιτικό σύστημα. Ο εξαρτώμενος δεν εξεγείρεται. Μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα άλλαξαν θα περάσει καιρός. Ούτως ή άλλως αυτοί οι οποίοι συνήθως αλλάζουν τον κόσμο είναι οι λίγοι. Αυτοί που το σύστημα πάντα χαρακτηρίζει γραφικούς όταν το ενοχλούν.

  Μου αρέσει!

 2. Γιατί οι επαγγελματικοί σύλλογοι δεν οργανώνουν τα μέλη τους ώστε να κάνουν μια καθολική στάση πληρωμών για ένα ή δύο δίμηνα προς τον ΟΑΕΕ ενάντια στη τρομοκρατία των κατασχέσεων;
  Το ταμείο δεν μπορεί να αντέξει ούτε ένα δίμηνο στην περίπτωση αυτή.
  Τότε να δείτε πως παίρνουν πίσω τις απειλές και σταματάνε να κάνουν τα γνωστά αντισυνταγματικά τους κολπάκια.

  Μου αρέσει!

  1. Πρώτα κοιτάμε,ποιοί είναι πίσω από αυτούς τούς επαγγελματικούς συλλόγους καί μετά βλέπουμε γιατί ΟΛΑ πάνε κατά συρροή,στραβά….

   Μου αρέσει!

 3. Το πρόβλημα σας ρε Νεοέλληνες είναι ότι ξεπουλάνε την χώρα σας εδώ και χρόνια και εσείς θέλετε να ξεσηκωθείτε μετά από τόσο καιρό επειδή θα μας πάρουν τα σπίτια.. Αυτό είναι το όριο μας δηλαδή; Μέχρι εκεί μας νοιάζει το τί γίνεται; Μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού μας; Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζουμε αυτή την χώρα…

  Μου αρέσει!

 4. Αφήστε τα σχόλια και ξεσηκώστε άμεσα τον κόσμο.´Ολοι στους δρόμους ,φωτιά και λάβα στους προδότες που ξεπουλάν τον τόπο και εξαθλιώνουν τους ´Ελληνες γιατί αυτό επιβάλλει το καλό της Πατρίδας και των Πολιτών.

  Μου αρέσει!

 5. εδω καποιοι ξεσηκωθηκαν,παντως.
  Συριζαιοι κατα Χρυσης Αυγης.

  Φασιστες, Κουφαλες,ερχονται οι Πουσταρες.
  απιστευτο,ε;;

  κι ομως.

  Μου αρέσει!

  1. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΑ’ ΣΟΥΡΓΕΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ!

   Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥΣ;;;

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΡΙΧΝΟΥΝ…

   Μου αρέσει!

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ……………
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΕΛΕΙΠΑΝ!!! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ 1,2,3
   ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΩΚΤΟΛΑΓΝΕΙΑ!!!!!!!!!!
   ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ……

   Μου αρέσει!

 6. Αδελφέ μου, μυαλό δεν έχεις βάλει. Τι κάθεσαι και γράφεις στα διορισμένα υπαλληλάκια που φίλησαν κατουρημένες ποδιές; Δικά σου χρήματα είναι αδελφέ μου αυτά που έδωσες στο ΚΛΕΒΕ και αντί να σου τα επιστρέψουν -έστω ως αχρεωστήτως καταβληθέντα- σε απειλούν με κατάσχεση του σπιτιού και της οικοσκευής.
  Κανένα διάλογο με τα ζόμπι. Εμείς, όπως και να ‘ρθει θα ζήσουμε. Αυτά, αν πάψουμε να τους δίνουμε το αίμα μας, θα ψοφήσουν.
  Κάτσε και ψάξε ποιους καλύτερους Μεσσήνιους (τους καλύτερους λέμε) έχει διαλέξει ο συμπατριώτης σου πρωθυπουργός για πόστα εντός κι εκτός Μεσσηνίας από τότε που ανέλαβε. Εσχάτως, έμαθα, φέρνει νέο φρούτο για Διοικητή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Δυστυχώς όσο υπάρχουν τόσοι Έλληνες της διπλανής πόρτας που δέχονται να παίξουν το παιχνίδι των εκδουλεύσεων, θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.
  Εσείς, οι απανταχού Μεσσήνιοι, να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι. Να βγάλετε στον τάκο τους χλεχλέδες. Που είναι το συλλογικό σας αίσθημα; Eξαντλείται σε μια κομπορρημοσύνη για το λάδι και σε έναν τοπικισμό; Αλλά απ’ ό,τι βλέπω και ακούω ο ένας -όταν δεν ειναι αδιάφορος- βγάζει τα μάτια του άλλου.
  Το ίδιο ισχύει και για τους παραδίπλα, και για τους Πατρινούς και για τους Κορίνθιους και για τους Λάκωνες.
  Τώρα, βέβαια, εσύ έχεις γίνει Αθηναίος. Και μην προσπαθείς να πείσεις για το αντίθετο. Και η Αθήνα έχει γίνει η μεγάλη επαρχία που συντηρεί το φαύλο κύκλο και κρατάει σε ομηρία, σε καταστολή, σε φυλακή τον καλό Μεσσήνιο εαυτό σου.
  Κάτι σε κρατάει στην Αθήνα, γι’ αυτό η επιστολή σου -με συγχωρείς αν σε στεναχωρώ- πάει στο βρόντο, και το ξέρεις.
  Δεν είσαι εσύ η έκπληξη, καλέ μου φίλε, ούτε μπορείς να είσαι. Τα παιδιά σου και τα παιδιά όλων των απανταχού πικραμένων της αστυφιλίας θα είναι η έκπληξη. Αν θες τη γνώμη μου, κάνε τον καημό σου πέτρα και αποσύνδεσε τους ευσεβείς σου πόθους από την έγνοια για το μέλλον των παιδιών.

  Μου αρέσει!

 7. Εύγε κύριε Καγιά για το άρθρο σας,όμως σας διαφεύγει το γεγονός ότι απευθύνεστε σε αισχρά και αδίστακτα τομάρια,που το μόνο τους μέλημα είναι η εξυπηρέτηση συμφερόντων και αναγκαστικά θα πρέπει ο λαός να ματώνει,μέχρι σιγά σιγά να πεθάνει!!

  Αν τυγχάνατε και εσείς λαμόγιο,τομάρι,αδίστακτος,καιροσκόπος και το υπόλοιπο τρισάθλιο συναπάντημα,κάποια στιγμή στο παρελθόν[εώς σήμερα] θα καταλήγατε μεγαλοεπιχειρηματίας με αμύθητη περιουσία!!Ασφαλώς βρώμικη περιουσία, που κάθε άλλο παρά με το σταυρό στο χέρι θα είχε αποκτηθεί!!!

  Στην εποχή μας μόνον οι αληταράδες και τομάρια επιβιώνουν!!Βλέπε μεγιστάνες και σημερινοί πολιτικοί!!

  Μου αρέσει!

  1. Μάλλον ……το μόνο τους μέλημα είναι η εξυπηρέτηση ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ συμφερόντων και YΠΕΡ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕEΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ αναγκαστικά θα πρέπει ο λαός να ματώνει,μέχρι σιγά σιγά να πεθάνει!!

   Μου αρέσει!

 8. Διαδώστε παντού τήν στάση πληρωμών πρός τράπεζες ,εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, χαράτσια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΠΟΥΘΕΝΑ.
  ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ καί ΑΠΕΙΘΕΙΑ . Η μόνη γρήγορη καί αποτελεσματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Καί στίς 9 Σεπτεμβρίου έξω από τήν Παλαιά Βουλή συγκέντρωση, εθνοσυνέλευση καί νά ορκίσουμε προσωρινή κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων υπό τόν ακαδημαίκό Βασίλη Μαρκεζίνη. Εκεί θά στείλουμε τελεσίγραφο στόν πρόεδρο τής Δημοκρατίας κ.λ.π.
  Θά επανέλθω σύντομα, αλλά θά πρέπει νά αφήσουμε τίς ηλίθιες αντιπαραθέσεις καί νά επικοινωνήσουμε μεταξύ μας.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
  Αφήστε φίλοι τίς ανούσιες φλυαρίες καί ας μεταδώσουμε παντού τό μήνυμα τής ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
  Νικηταράς
  nikitaras.2013@yahoo.gr

  Μου αρέσει!

 9. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ……ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ…… ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ….. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ…….ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.