ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΣΤΑΤ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Πριν από λίγο, σε τηλεοπτική εκπομπή (Κόντρα – Επί του πιεστηρίου) η Ζωή Γεωργαντά προέβη σε μία καταγγελία που πρέπει να προκαλέσει σεισμό τόσο στους προϊσταμένους της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, κυρίας Ελένης Πεδιαδίτη, αλλά και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεωργαντά κατήγγειλε ότι η ανακρίτρια την κάλεσε την προπερασμένη Παρασκευή για να «βρεθούν», ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά, η συνάντηση είχε τον χαρακτήρα …νουθεσίας!

Εδώ πλέον διακυβεύεται ο τελευταίος πυλώνας του πολιτεύματος. Η ίδια η δικαιοσύνη. Εάν η κυρία Γεωργαντά ψεύδεται, η ανακρίτρια οφείλει άμεσα να το καταγγείλει και να κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Εάν όμως οι καταγγελίες της κυρίας Γεωργαντά ισχύουν, τότε οι προϊστάμενοι της κυρίας ανακρίτριας θα πρέπει άμεσα να κινηθούν, διότι εδώ γίνεται κουρελόχαρτο η ποινική δικονομία. Σε ένα θέμα Εθνικής σημασίας, αφού η έκβαση αυτής της υπόθεσης είναι η τελευταία ευκαιρία της χώρας όχι μόνον να απαλλαγεί από την μνημονιακή λαίλαπα θεσμικά, αλλά και να διεκδικήσει τα δέοντα για την καταστροφή που υπέστη από την συμπαιγνία δανιεστών – κρατικών λειτουργών.

Εν προκειμένω, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου εάν δεν υπάρξει διάψευση, έχει πλέον καθήκον να διερευνήσει και τον ρόλο της ανακρίτριας. Εφ’ όσον πάντα ισχύει η καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά.

Εδώ φαίνεται περίτρανα και η μεθόδευση «τακτοποίησης» της υπόθεσης στην πλέον «χαλαρή» εποχή του έτους. Στα μπάνια του λαού.

Να τιμωρηθεί λοιπόν η κυρία Γεωργαντά εάν ψεύδεται. Εάν λέει αλήθεια, να τιμωρηθούν αυτοί που βιάζοντας την δικαιοσύνη, καταστρέφουν το μέλλον της πατρίδας, αφού διερευνηθούν τα κίνητρα τους.

Διαβάστε επίσης: ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΣΤΟΡΥ ΤΟΥ ΡΗΜΑΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

94 σκέψεις σχετικά με το “ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΣΤΑΤ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 1. Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε και για ποια δημοκρατία ????
  Ο Ελληνικός λαός κατάλαβε πλέον τι γίνετε γύρο του .
  Η ΩΡΑ που όλοι περιμέναμε ήρθε να ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ …
  Παίρνουμε την πατρίδα μας πίσω ο καναπές τελείωσε
  ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα …

  http://keed-hellas.blogspot.com/2013/08/blog-post.html

  Μου αρέσει!

  1. Τσέπωσαν εφέτος 2013, 155 εκατομμύρια Ευρώ δήθεν εξομοίωσης, με τους βολευτές της τσέπης τους. Περιμένεις από τέτοιους ανθρώπους ειδικών μισθολογίων δικαιοσύνη. Χειρότεροι από δικαστές τουρκοκρατίας έγιναν. Μαζί με τους πασάδες βουλευτές κλέβουν τον λαό νόμιμα αλλά ανήθικα.

   Μου αρέσει!

   1. ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    Η ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ
    ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ
    ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟ ΛΑΟ ?

    θΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ

    ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,
    ΤΟ ΠΟΥ…ΝΑΚΙ

    Μου αρέσει!

   2. …’Οχι τίποτε άλλο ρε παιδιά!…Μας έφυγε επιτέλους η απορία για το ΠΩΣ δεν θα «ακούμπαγαν»τον GAP!…Διάλεξαν τον πιό «δημοκρατικό»τρόπο,μέσω της «αδιάφθορης»,»ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ»

    Μου αρέσει!

   1. Αποφυλακίζεται η αποκαλούμενη «θηλυκή συμμορία» του ΙΚΑ Καλλιθέας……

    Μαρκογιαννάκης … πρώην εισαγγελέας, νύν δικηγόρος ανωτάτων στελεχών του υπουργείου Οικονομικών , κοινώς λαμογιών καταδικασθέντων σε 53 χρόνια φυλακή και πρόεδρος της Λίστας ΛΑΓΚΑΡΝΤ….. α και πολιτικάντης ολκής…

    Βρώμα … Δυσωδία …Αηδία …μπλιάχχχχχχχχχχχ

    Μου αρέσει!

  2. Το θέμα μάλλον…ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ εθνικό…
   Κάποιοι κρύβονται που κατέχουν πόστα και κινούν μαριονέτες στην Ευρώπη…
   Αφορά μάλλον…ΟΛΗ την Ευρώπη…ή κάνω λάθος ?

   http://olympia.gr/2013/03/09/%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CF%83%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%86%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1/
   Θα δείξει

   Μου αρέσει!

 2. Ελάτε παιδιά, η Γεωργαντά απέχει μακράν από το να ψεύδεται.
  Η γυναίκα αν υπάρχει κάτι που απέδειξε είναι η ακεραιότητά της.
  Υπόστήριζε αφελώς επί χρόνια το πασοκ όσο πίστευε ότι ήταν ευγενές και εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της χώρας, κι όχι απλώς ψήφιζε αλλά είχε και προσωπικές σχέσεις με τους Παπανδρέου.
  Μέχρι που συνειδητοποίησε ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως τα νόμιζε. Είχε κάθε προσωπικό συμφέρον να συναινέσει και όχι μόνο δεν το έκανε αλλά πήρε δημοσίως θέση.
  Αν υπάρχει κάτι που την χαρακτηρίζει αυτό είναι η ακαιρεότητα και η ειλικρίνια.

  Το γεγονός ότι η Πεδιαδίτη τον Μάρτιο άφησε την κατάθεσή της στο αυτοκίνητο για να την «κλέψουν» οι «αγνωστοι» σαμποτάροντας την ίδια της την έρευνα, πριν καταλήξει με συρραφή εκφράσεων από τις καταθέσεις των μαρτύρων και με ακύρωση υπό μορφήν αξιώματος, των καταθέσεων Γεωργαντά Λογοθέτη Στρόμπολου, ως προσωπικές γνώμες, είναι ενδεικτικό του ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι.

  Αρχίσαμε και τις μαφιόζικες «νουθεσίες» τώρα.
  Η ανακρίτρια παιδιά διαπράττει το ποινικό αδίκημα της ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
  Κι εδώ έχουμε κατά την γνώμη μου και σύσταση συμμορίας κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων και δικαστικών λειτουργών προκειμένου να υποθαλφθεί ο εγκληματίας Γεωργίου!

  Μου αρέσει!

  1. Σοφία, τα έχω περάσει με ανάλογο τρόπο τα όσα περιγράφει η Γεωργαντά. Και τα περνάω ακόμη. Και μάλιστα με προσπάθεια … νουθεσίας μου, και από πρώην δικηγόρους μου.
   Εκείνος ο Γ.Γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης, έχει ακούσει τίποτα ;
   Εκείνος ο ΣΔΟΕ έχει μήπως βρει κάτι καταγγελίες που είχαν χαθεί, αλλά μετά βρέθηκαν, αλλά μετά χάθηκαν που πρόσφατα ξαναβρέθηκαν ;

   Μου αρέσει!

   1. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η Κ.ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΕΖΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΘΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΘΑ.ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.Κ.ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    Μου αρέσει!

  2. Σοφία, είσαι μέσα στην πραγματικότητα… όπως ακριβώς τα γράφεις.
   Αν η Ελλάδα είχε 10 ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
   Όσοι την γνωρίζουν, ξέρουν ότι πρόκειται περί μιας ΕΝΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
   ΚΥΡΙΑ!
   Όσο για την Πεδιαδίτη…. έχουν να βγουν πολλά….
   Στην ώρα τους!

   Μου αρέσει!

   1. Δεν θα φάει όμως, η Πεδιαδίτη.
    Η Γεωργαντά αντί να τρομάξει βγήκε και την τηλεξεφώνισε.

    Μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα.
    Ήθελε να το κουκουλώσει και τώρα την πάτησε η ίδια.
    Τι θα κάνει; θα δώσει συνέχεια σ’ αυτό που ήθελε γρήγορα γρήγορα να παραχώσει όπως η γάτα το σκατό, για να μην εκτεθεί ή θα κάνει ότι δεν το έμαθε πως την καταξεφτίλησε η Γεωργαντά;
    Αν δεν μιλήσει σημαίνει ότι είναι λερωμένη -που είναι φυσικά! Σύσκατη είναι όχι απλά λερωμένη- αν μιλήσει το κρατάει το θεματάκι στην επικαιρότητα.

    Τι θα κάνεις μωρή Πεδιαδίτη τώρα; θα κάνεις ότι σκοντάφτεις, σαν την κότα του Αρκά;

    Όπως καταλαβαίνετε όλοι ελπίζω, απ’ αυτά τα κοτίσια καραγκιοζηλίκια το καθεστώς κυκλοφορεί με πάμπερς.
    Είναι χεσμένοι πάνω τους και κάνουν τους αδιάφορους.

    ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΞΕΦΡΕΝΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ.

    Μου αρέσει!

  3. To whom it may concern.

   Με τη παρούσα δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά, ότι σε περίπτωση που δεν κληθεί σε απολογία και δεν τιμωρηθεί με παραδειγματική τιμωρία η ανωτέρω αναφερόμενη ανακρίτρια ή δεν αποκαλύψει αυτούς που την πίεσαν να πάρει την απόφαση αυτή, που εκθέτει το ήδη χειμαζόμενο δικαστικό σώμα:
   1. Δεν πρόκειται να ψηφίσω ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και
   2. Δεν πρόκειται να ψηφίσω κόμματα που θα έχουν στις τάξεις τους βουλευτές η στελέχη των κομμάτων αυτών.

   Μου αρέσει!

 3. Που το περιεργο ?
  Τα ξεφτυλογεροντια του συμβουλιου της τραπεζοκρατιας εβγαλαν συνταγματικα τα παντα , μεγαλυτερη αποδειξη απο αυτο υπαρχει οτι ενεργουν ως μαριονετες της κυβερνησης?
  Αυτοι οταν αποκατασταθει η Νομιμοτητα στην χωρα πρεπει να δικαστουν απο πολιτες , για καθε υποθεση αναλογως ποιον εβλαψαν
  Τελος επιτηδευματος απο μικροεπιχειρηματιες , χαρατσι απο ανεργους , κουρεμα ομολογων απο ομολογιουχους και τελος εσχατη προδοσια κατευθειαν απο την στρατιωτικη διοικηση

  Μου αρέσει!

 4. Οταν κυβεται η eurostat απο πισω μην περιμενετε να πειραξουν κανεναν στην Ελλαδα απο δαυτους.. Γιατι αν αποδειχτει οτι η ελστατ τα μαγειρεψε κατοπιν υποδειξεως της eurostat τοτε θα γινει της πορνης στην Ευρωπη/Ελλαδα. Θα πανε πολλοι μεσα ντοπιοι/ξενοι..

  Μου αρέσει!

  1. Ιωάννης_Τ

   Αὐτὸ τὸ τελευταῖο πού γράφεις πρέπει νά γίνη.
   Τιμωρία σὲ δικοὺς καὶ ξένους διότι τὸ ἔγκλημα τῆς Ἐθνοκτονίας,παγκοσμίως μόνο ἐδῶ στὴν χώρα μας συμβαίνει.

   Καινούργια Νυρεμβέργη χρειάζεται.
   Θὰ γίνη ὅσα χρόνια καὶ νὰ περάσουν γιατὶ τὸ ἄδικο εἶναι πολύ μεγάλο.

   Μου αρέσει!

 5. Ενταξει,ενταξει.Παντως η εν λογω ιστοσελιδα,»ολυμπια»,

  τασσεται εναντιον της δημευσης περιουσιας Ελληνων,απο διεθνη νεοταξιτικα λαμογια,οταν αυτη γινεται σε αργιες και εορτες,

  και μαλλον [ ΥΠΕΡ!!! ] οταν γινεται σε κανονικες εργασιμες ημερες.Πανω απ’ ολα το ηθος και η ευπρεπεια! (και ο «σαμαρας»…)

  Μου αρέσει!

 6. Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!
  Αν χρειαστεί, θα παραστώ και ως μάρτυρας στα όσα κατήγγειλε!
  Η Πεδιαδίτη, δεν υπολόγισε σωστά!
  Αν η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΕΤΩΝ, αποφασίσει την παραπομπή της, θα υπάρξουν μαρτυρίες που θα την … κάψουν!
  Ούτε μπορείτε να φανταστείτε ποιών….

  Μου αρέσει!

  1. Το θέμα είναι οτι το ξέρουν και δεν θα τολμήσουν. Κάποιο νομικό τερτίπι θα τους ξελασπώσει.
   Αν χρειαστείς άτομο και βοήθεια από το Αν. Αιγαίο είμαι μαζί σου.

   Μου αρέσει!

  2. >>>ΒΑΡΆΤΕ ΤΟΥΣ …
   ΉΔΗ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΊ ΠΛΉΡΩΣ ,
   ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΎΣ ΕΑΥΤΟΎΣ ΤΩΝ … … …
   ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΏΡΑ & ΣΤΙΓΜΗ ΕΊΝΑΙ ΔΙ’ ΑΥΤΟΎΣ ,
   ΑΝΥΠΌΦΟΡΟΣ …
   ΔΈΝ ΑΝΤΈΧΕΤΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΑΡΑ-ΔΙ-ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ.. . .. >>>

   Μου αρέσει!

 7. ΟΝΕΙΔΟΣ :

  Ο ψευδομάρτυρας υπέρ της δωσιλογικής οικογένειας «Παπακωνσταντίνου» που διεψεύσθη από το ΣΔΟΕ , διορίσθηκε παρανόμως αφού είχε καταθέσει ως μάρτυς στην εν λόγω υπόθεση , ως ο εισαγγελέας που θα εισηγηθεί την παραπομπή ή μη του αστέρα της εν λόγω οικογενείας κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

  Ο πολυεκατομμυριούχος σ ταλινικός προλετάριος κ. Φ. Κουβέλης , εκ του πονηρού της παραγραφής προκάλεσε δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις προκειμένου να παραγραφούν τα σε βαθμό κακουργήματος αδικήματα των κ.κ. Γ. Παπανδρέου , Γ. Παπακωνσταντίνου και Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλου. Για το φόβο δε των Ιουδαίων καταργούν και το ν. 1608/1950 για να πέσει στα μαλακά αν δικασθεί {απίθανο} ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

  Δηλαδή το σχέδιο είναι να τον απαλλάξουν λόγω παραγραφής των αδικημάτων του, που προβλέπει το άρθρο 86 του Συντάγματος του κ. Τούρκογλου – Βενιζέλου, συμμέτοχου στην ιδιοκτησία της Ελλάδας , της Δικαιοσύνης και των Ελλήνων . Κι’ αυτό διότι ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ , κ. Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλος βαρύνεται με τα ίδια αδικήματα που βαρύνεται ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Φασκελοκουκούλωτα δηλαδή .

  Τέλος η ανακρίτρια για την μήνυση της κ. Γεωργαντά , κ. Ελένη Πεδιαδίτη , συνεχίζοντας την παρανομία της άλλης Ελένης , όχι της Ωραίας , αλλά αυτής του κ. Δελατόλλα , απέδωσε δικαιοσύνη σε καφετέρια , όπου είχε προσκαλέσει σε ιδιωτική συνάντηση με την κ. Γεωργαντά, όπου της συνέστησε να τα παρατήσει και να συμβιβασθεί με τους ληστοσυμμορίτες που αυτή κατήγγειλε. Αγγελικός ο κόσμος της διορισμένης από τους δυνάστες Ελληνικής Δικαιοσύνης . Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 8. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 1η ΜΑΗ, Η 17Ν, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ κ.ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ…….? ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΑΚΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ’89? ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Ο ΠΕΦΩΤΙΣΕΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ? ΒΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ……..

  Μου αρέσει!

  1. Δε τους χρειαζεται πια το συστημα τους δηθεν τρομοκρατες, απλα γιατι δεν αισθανονται κανενα κινδυνο. Δουλευει το συστημα υπνου στο ζενιθ. Γινονται πραγματα και θαυματα και δεν ανοιγει μυτη. Ο ΓΑΠ κανει τα μπανια του, τα αλλα σκυλια απολαμβανουν τους μεζεδες τους και η Εθνοκαθαρση προχωραει χαλαρα…..

   Μου αρέσει!

 9. Η κυρια Γεωργαντα απεδειξε την ακεραιοτητα του χαρακτηρα της απο καιρο.
  Και την καθαροτητα της….
  Η αποφαση ομως της ανακριτιας βρωμαει! !!!
  Καιρος λοιπον , οσοι αγωνιζονται εναντια στους πουλημενους πολιτικους,
  να ριξουν τη προσοχη και τον αγωνα …
  και στη δικαιοσυνη.
  Να γινει λογο και πραξη
  το εν ονοματι του Ελληνικου λαου.
  Καιρος να ψαχνουμε και να καταγραφουμε καθε λαμογια οπουδηποτε. ,
  προ παντων στους Θεσμους….
  Η Ιταλια ειναι καλυτερη;;;
  Εκει ελαμψαν δικαστες , και τους υποστηριξαν οι πολλοι….
  λουφαζοντας συναδελφοι τους λαμογια….
  Καιρος λοιπον…. να οδηγουνται και να λογοδοτουν Και εδω στη δικαιοσυνη λαμογια.
  Αν φοβουνται οι νενεκοι τη σπαθα του σουλτανου ως προς την καριερα.,,
  να φοβουνται και τη σπαθα του Θεοδωρη.,.
  Σπιτακι τους και να βρουν… δουλεια….

  Μου αρέσει!

 10. ΑΙΣΧΟΣ !!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!Μετά από αυτή την καταγγελία η Πεδιαδιτη πρέπει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ αμέσως από τους ανώτερους της αλλιώς θα εκτεθεί όλο το ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ σ´υστημα.
  Βέβαια να μου πεις έιναι ήδη εκτεθειμένο μάλλον διαλυμένο!!!!!Κατηγορούν και Βάζουν επιλεκτικά στη φυλακή όποιον τους υποδείξουν και για άλλους κάνουν τα στραβά μάτια…..

  Μου αρέσει!

 11. ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
  ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ, ότι πριν από μερικά χρόνια, στη κορύφωση της σύγκρουσης μου με το ναζιστικό-σιωνιστικό καθεστώς της Αθήνας, η σαπίλα του ΣΕΥΥΠ, μέσα σε δέκα (10) μέρες, άλλοτε με απειλές καταστροφής της ….καριέρας (τρομάρα τους τα βλήτα) άλλοτε με «γλυκίσματα» (να μου δώσουν από Θεσσαλονίκη εικονικές εντολές ελέγχου για τα νησιά του…. Αιγαίου, να πάω…. οικογενειακώς να ξεκουραστώ!!!!!) προσπάθησε να με εκτροχιάσει και να με εντάξει στον διεφθαρμένο κόσμο της.
  Την πρώτη έστειλαν από την Αθήνα τρεις (3) !!!!!! επίορκους επιθεωρητές, εκ των οποίων ο ένας χαβαλές ήταν απόγονος ιστορικής οικογένειας της…. Μάνης!!!! Αν και ήταν σιωπηρός, συμμετείχε ο αλήτης! Ήλθαν και με απείλησαν με κάθε τρόπο!!!! Χτύπησα τη γροθιά στο μαχαίρι και το τσάκισα.
  Τη δεύτερη φορά, μετά από λίγες μέρες, ο άθλιος Σαμπατακάκης, έστειλε έναν βοηθό του, ο οποίος αφού μου δήλωσε χεσμένος ότι δεν συμφωνεί με όσα μεθοδεύουν σε βάρος μου, και άκουσε από τό στόμα μου, ότι δεν με ενδιαφέρει τέτοια βρόμικη θέση, απήλθε άπρακτος!!!
  Την τρίτη φορά, ήλθε στη Θεσσαλονίκη ο ίδιος ο Σαμπατακάκης με…. δώρα και μαλαγανιές, αλλά και σαφέστατα με απειλή, ότι σε λίγους μήνες δεν θα με επέλεγαν για τρίτη θητεία επιθεωρητή. Η απάντησή μου ήταν Αρβανίτικη: ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΕΣ.
  Είμαι υπερήμανος που δεν με επέλεξαν ξανά οι σάπιοι!!! Είναι ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής!!!!
  Έτσι λειτουργεί η σαπίλα. Σαν μια μαφιόζικη συμμορία εκβιαστών. Είναι όμως και θέμα δικής μας παιδείας και νοοτροπίας, για να υιοθετήσουμε μια σθεναρή στάση σύγκρουσης για να την τσακίσουμε. ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!
  Αν υπάρχει δικαιοσύνη, να ελέγχει κάθε καλοκαίρι τους ανύπαρκτους ελέγχους στα νησιά, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ. Εύκολα θα διαπιστώσουν ότι οι εκθέσεις είναι πανομοιότυπες και ανούσιες, με 1-2 περιπτώσεις τζερτζελέ…. Όλες οι επιθεωρήσεις έχουν διαβρωθεί για να υπηρετούν το διεφθαρμένο καθεστώς.

  Μου αρέσει!

 12. πρεπει ολοι οι Ελληνες να »αγανακτησουμε »πρωτα οχι εξω απο τη βουλη αλλα εξω απο τον αρειο παγο και τα δικαστηρια .τα συνθηματα του λαου πια πρεπει να εχουν στοχο πρωτα αυτους που εκπροσωπουν τη δικαιοσυνη ,ακομη ακομη και να φοβηθουν αν χρειαστει,οχι για τιποτε αλλο απλα για να κανουν σωστα τη δουλεια τους αλλιως θα τους φαει και αυτους η μαρμαγκα μαζι με τους »φιλους »πολιτικους.απο εκει πρεπει να γινει η αρχη απο τους δικαστες……και απο την τηλεοραση ….να δειξουμε τις προθεσεις μας πως ειμαστε ολοι ετοιμοι να καταλαβουμε τα καναλια που παιζουν πρωτιστο ρολο σε ολο το παιχνιδι μετα ολα θα ερθουν μονα τους……..αυτη ειναι η σειρα πιστευω

  Μου αρέσει!

 13. ΦΡΙΚΗ-ΦΡΙΚΗ!!!! Ιδου που φθάσαμε…..Η άμεση διαλεύκανση αυτού του φοβερού σκανδάλου αποτελεί αυτή τη στιγμή το πρώτιστο καθήκον της κυβέρνησης, γιατί είναι περιττό να επισημάνω ότι διακυβεύεται το μέλλον της Ελλάδας. Παρότι, τα πολυάριθμα ανεξήγητα στην υπόθεση αυτά εύκολα εκλαμβάνονται όχι μόνο ως ενδείξεις, αλλά και ως αποδείξεις του λόγου του αληθές της Ζωής Γεωργαντά, ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΑΝΗ Η υπόθεση που έγινε σκοτεινή εξαιτίας απαράδεκτων μεθοδεύσεων. Και…βέβαια, να προσέχει η Ζωή Γεωργαντά από….ατυχήματα, πιθανά ως συνέχεια νουθεσιών.

  Μου αρέσει!

  1. Κυρία Νεγρεπόντη,εισαγγελέας δεν ήσασταν, αν δεν κάνω λάθος και παρακαλώ διορθώστε με. Μιλώ πάντα επωνύμως και καταγγέλω τα κακώς κείμενα. Στην διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων σας, δεν είδατε τη σαπίλα της δικαιοσύνης; Αν ναι, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΤΟΤΕ;

   Μου αρέσει!

   1. Κάνετε πολύ-πολύ μεγάλο λάθος, και σκέπτομαι ότι αν κάποιος δεν είναι βέβαιος δεν πρέπει να μιλά και να εκτίθεται, έστω και στην περίπτωση που κάποιοι τον πιέζουν να το πράξει. Διότι, όπως γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν, έστω και στοιχειωδώς, σε όλο το διάστημα της μακράς μου ενεργού υπηρεσίας-αλλά, φυσικά και μετά-, δημοσίευσα εκατοντάδες άρθρα, αλλά και βιβλία (δείτε π.χ. ένα απ’ αυτά με τίτλο «Οικονομία-Κοινωνία-Παιδεία, αυτό το χάος», άλλο η Συνωμοτική Παγκοσμιοποίηση, άλλο, Όχι στη Λιτότητα, άλλο Τα παιδιά της Παγκοσμιοποίησης κλπ, κλπ», αλλά και αναρίθμητα άρθρα μου, παντού, αλλά κυρίως στον Οικονομικό Ταχυδρόμο. Να κάνουμε, λοιπόν, κριτική, είναι υγιές και απαραίτητο. Αλλά, όχι όταν είμαστε ανίδεοι. Όχι όταν θέλουμε να δούμε την ημέρα νύκτα.

    _____

    Μου αρέσει!

   2. Και, τώρα, διαβάζω προσεκτικά τι μου γράφετε! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ εγώ;;; Φυσικά όχι. Ημουν πρύτανης και καθηγήτρια στο Παν/μιο Μακεδονίας! Διερωτώμαι ποιος μπορεί να σας είπε ότι…..ήμουν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;χωρίς φυσικά ουδόλως να υποτιμώ το επάγγελμα, απλώς δεν έχω σχέση μ’αυτό!

    _____

    Μου αρέσει!

 14. Αν ελεγε ψεματα, να ειστε σιγουροι οτι τωρα θα ηταν η μια αγωγη και μηνυση μετα την αλλη εναντιον της και θα φροντιζαν να ειναι και τα αντιγραφα των αγωγων πρωτοσελιδα σε ολες τις εφημεριδες.

  Η γυναικα δεν λεει ψεματα σε καμια περιπτωση. Απλα, οσο ειμαστε προτεκτορατο και αλλοι κανουν κουμαντο, δηλαδη δεν υπαρχει νομοθετικη, εκτελεστικη και δικαστικη ανεξαρτησια στο εθνος-κρατος που ονομαζεται Ελλαδα, αυτα θα γινονται, μην σας κανει καμια εντυπωση!

  Για να δουλεψει η δικαστικη εξουσια στην Ελλαδα ειδικα σε τοσο σοβαρα θεματα πρεπει: α) Να δημιουργηθει Ανωτατο Συνταγματικο Δικαστηριο του κρατους με εντελως αυτονομη και ανεξαρτητη εξουσια (δηλαδη οι δικαστικοι που θα το απαρτιζουν δεν μπορουν να τοποθετουνται στις θεσεις τους απο τον πρωθυπουργο ή αλλα κυβερνητικα οργανα), και β) Να αποδεσμευτει η χωρα απο τους τοκογλυφους και ισως απο την ευρωζωνη για να εχει μεγαλυτερη ανεση κινησεων μεσα στην ΕΕ.

  Αν πω να βγει απο την ΕΕ ωστε να μην διαταζουν οι Βρυξελλες και οι Γερμανοι τι θα γινει στα κοινα της Ελλαδας, θα πεσουν πολλοι να με φανε. Συμφωνω οτι την Ελλαδα τη συμφερει γεωπολιτικα αυτη τη στιγμη να ειναι μελος της ΕΕ, αλλα και οι Βρυξελλες ειναι ενας αδιαψευτος κλοιος γυρω απο τη νομοθετικη, εκτελεστικη και δικαστικη εξουσια των χωρων-μελων, αρα και της Ελλαδας, που δεχονται τις συνθηκες της ΕΕ και τροποποιουν τα Συνταγματα τους και τους νομους τους να εναρμονιστουν με τις ντιρεκτιβες των Ευρωπαικων Οργανων!

  Εφοσον ειναι κοινο μυστικο οτι η Ελληνικη Ελστατ μαγειρεψε τα νουμερα σε συνεννοηση με την Ευρωπαικη Ελστατ, νομιζετε οτι αυτη η υποθεση θα εφτανε στο τελος με «δικαιο» αποτελεσμα για τον Ελληνικο λαο;; Ξερετε τι πανηγυρι εχει να γινει σε ολο τον κοσμο εναντιον της ΕΕ αν βγει καταδικαστικη αποφαση, δηλαδη αποδειξουν οτι μαγειρεψαν τα νουμερα;;; Θα ζητησουν μετα να γινει ερευνα και για την Ευρωπαικη Ελστατ και αυτο κανενας δεν θα το ηθελε γιατι θα καταρευσουν ολοι οι τοκογλυφοι της Ελλαδας.

  Ας ειμαστε ρεαλιστες…Εγω απο την αρχη δεν περιμενα οτι θα καταληξει πουθενα αυτη η υποθεση…

  Μου αρέσει!

 15. Διαλέξαμε νταβατζη;
  μέσα ή έξω;
  «πεφωτισμένοι,χαρισματικοί νομικοι»
  θέλουν να ασχοληθούν ή περιμένουν να λάβουν τις γνωστες
  υπέρογκες αμοιβές;
  γιατι και μέσα με σωστές κινήσεις και έξυπνες συμμαχίες,κλονίζεται το οικοδόμημα.
  ιδιαίτερα τώρα που τρίζει.
  νομική πρωτοβουλία και στήριξη λαϊκή απο πίσω,μετά προστίθενται κι αλλα αιτήματα,ας αρχιζει η ακολουθία προ του κυρίως σεισμου

  Μου αρέσει!

 16. Το Πεδιαδιτη εχει οικια?

  Τα κομμουνια την περιφρουρουνε?

  Αν κλεισει ενα σπιτι να ναι αυτο της Γεωργαντα ή της Πεδιαδιτη?

  Ποια ειναι η ποινη για προδοσια?

  Οταν η Δικαιοσυνη ειναι οχι τυφλη, αλλα πορνη, ποιος πρεπει να αναλαβει?

  Αλλαγη πλευσης για τις λαικες αντιστασεις προς οικιες και οχι στη Βουλη.
  Εκει που νιωθουν ανετοι……

  Μου αρέσει!

  1. @ Θεσσαλος,

   Αὐτὸ πού γράφεις στὶς δύο τελευταῖες προτάσεις πρέπει νὰ κάνουμε.

   Ἡ Δικαιοσύνη δὲν εἶναι πόρνη.
   Πόρνοι εἶναι αὐτοί ποὺ δῆθεν μου τὴν ὑπηρετοῦν.

   Μου αρέσει!

   1. Προς παπ-Αρι :

    Ολοι οι πουλημενοι εχουν σχεση συναδελφικη με τα κομμουνια ειδικα με τα συγκεκριμενα που περιφρουρουν τη Βουλη κατα τη διαρκεια διαμαρτυριων….

    Και το στομα σου πλυσιμο οταν απευθυνεσαι σε μενα..

    Μου αρέσει!

 17. …τό ξερα πως έχει δίκιο ο σοφός ντουβαρογράφος όταν έγγραφε πάνω στο τρισάθλιο, κίτρινο ντουβάρι του δικαστικού μεγάρου Κεφαλονιάς…» η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια… δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους»

  Μου αρέσει!

 18. ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΣΑΛΑΓΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΡΙΤΟΚΛΕΙ

  ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  Μου αρέσει!

 19. Πιστεύω ότι η κ.Γεωργαντά λέει την αλήθεια.Επίσης πιστεύω ότι δεν θα πήγαινε «ξυπόλυτη στα αγκάθια» και για αυτό έκανε την καταγγελία της δημόσια μέσω της τηλεόρασης.
  Η δικαιοσύνη είναι σάπια και πάει παρέα με το σάπιο πολιτικό καθεστώς. Ελπίζω και εύχομαι να τιμωρηθούν όλοι οι επίορκοι τουλάχιστον το οφειλουμε στα παιδιά μας.

  Μου αρέσει!

 20. Και αυτό το σκάνδαλο «γαργάρα» θα το κάνουμε, και τα επόμενα και τα μεθεπόμενα, όπως και τα προηγούμενα …..
  Εμείς εδώ στην Ολυμπία, οι «γνωστοί – άγνωστοι» δηλαδή (νά μαστε ΄καμμιά 100στή;;;;;) θα συνεχίσουμε να λέμε τα δικά μας, να κουτσομπολεύουμε, να βριζόμαστε (κατά περίπτωση), να ξεκινάμε «επαναστάσεις» και «αγώνες», να κάνουμε «δίκες» και «εκτελέσεις», κάθε φορά που το blog ανεβάζει μιά είδηση, ή μία άποψη.
  Η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων θα λειάζεται στις παραλίες, θα παίζει τέννις, θα πίνει σαμπάνιες αντί γιά νερό (δες Μύκονο), θα πίνει καφεδιές, θα λικνίζεται στους Ρέμους, Κιάμιδες & Σία τα βράδια, θα ψάχνει γιά κανένα «προγραμματάκι» γιά «κονόμα», κανένα μέσον γιά «βόλεμα» και θα ψηφίζει στις εκλογές τον εκάστοτε μεγαλύτερο ψεύτη.
  Οι αδύναμοι και «ακάλυπτοι» είναι γι αυτούς παράπλευρες απώλεις. Η «άλωση» της Ελλάδας από ληστοσυμμορίτες, η παράδοση γεωγραφικών τμημάτων της χώρας σε ξένα συμφέροντα, η αλλοίωση της γλώσσας και της ιστορίας , είναι γραφικότητες.
  Ζητούμενο η διασφάλιση των δικών μας συμφερόντων και όσο γιά τον συνέλληνα και την πατρίδα, φωτιά και μπούρμουλη.
  Ο καθένας φωνάζει μόνον όταν η «φωτιά» φτάσει στη δική του αυλή.
  Οι επικυρίαρχοι μας έχουν μελετήσει ανά τους αιώνες και «γνωρίζουν» καλά και τις αρετές και τα πάθη μας. Όσο μένουμε παθητικοί στην καθημερινότητά μας θα το εκμεταλλεύονται. Το πως μπορούμε να τους νικήσουμε είναι απλό και γνωστό. Όμως αρνούμεθα να το πράξουμε.
  Σταματάμε να πληρώνουμε φόρους και τέλη και ζητάμε από τα ένστολα παιδιά μας να πάψουν να υπακούν σε διαταγές κατακτητών.
  Ούτε μήνα δεν θα αντέξει η κυβέρνηση και οι παρατρεχάμενοι.
  Το τι θα κάνουμε μετά είναι άλλη ιστορία.
  Όμως αυτό το τόσο απλό γιατί δεν το κάνουμε και συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε γιά να μας κάνουν ότι κάνουν ;;;;;;; ιδού το τι θα πρέπει να αναλογισθούμε….και, δυστυχώς, θα καταλάβουμε και θα προτιμήσουμε να κάνουμε ότι κάνουμε κάθε ημέρα…ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

  Μου αρέσει!

  1. @AΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ (στις 4:33 μμ)
   Εχετε απολυτο δικαιο, μας εχουν εμποτισει, χρονια τωρα,
   οτι τα προβληματα λυνονται μονον με οδικες φωνασκιες,
   δηλαδη, διαδηλωσεις, με βημα ταχυ, συνθηματα του τυπου
   «νομος ειναι το δικαιο του εργατη», «κατω η πλουτοκρατια»,
   «θανατος στους ιμπεριαλιστες» και πολλες αλλες παρομοιες
   ανοησιες, τις οποιες, εμεις το ποπολο, τις δεχομασταν σαν
   σοφιες.
   Προσωπικα δεν δεχομαι την «ωριμανση καταστασεων» για να
   επιτευχθουν στοχοι και θεωρω οτι πριν απο ολα πρωτιστως
   χρειαζεται συστηματικη οργανωση, που μονον ενας νεος σε
   ολα οργανισμος, ο οποιος δεν θα εχει την παραμικρη σχεση
   με το παρελθον μπορει να υλοποιησει.
   Διαβασα ως αυτη την στιγμη ολα τα σχολια που συνοδευουν
   την αναρτηση και ειδα οτι ουδεμια αναφορα υπηρξε για το τι
   κανουν τα κομματα και οι «ηγετες» τους για το τεραστιο θεμα
   που δημιουργησε η φοβερη μαρτυρια της κυριας Γεωργαντα.
   Και φυσικα δεν εννοω ουτε τον Σαμαρα, ουτε τον Βενιζελο
   που συγκυβερνουν, ουτε επισης τους Καραμασνληδες, τους
   Παπαντρεηδες, τους Σημιτηδες, τους Μητσοτακηδες και τους
   Καρατζαφερηδες. Αλλά τους Τσιπρηδες, τους Καμμενηδες,
   τους Μιχαλολιακηδες, τις Παπαρηγισες και τον «αντ’ αυτης».
   Σιγη ασφαλειας, που κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν ειναι
   τυχαια γιατι και αυτους τους «κρατανε» γερα, οπως και τους
   προαναφερθεντες και τους εχουν μονιμως στο «κατσε κατσε»
   και «σηκω σηκω», με δυο λογια, δηλαδη, το «κωλοδακτυλο
   παει συννεφο»και στους μεν και στους δε.
   Παρ’ ολα αυτα, υπαρχουν αρκετοι μεταξυ ημων, οι οποιοι
   προσδοκουν ανασταση απο αυτους τους νεκρους, δηλαδη,
   που εξακολουθουν να περπατανε μονον απο κεκτημενη
   ταχυτητα και παρα την μποχα και την βρωμα που αποπνεουν,
   δυστυχως για την Ελλαδα μας, δυστυχως για ολους εμας.
   Δεσμός

   Μου αρέσει!

 21. «κυρία» Πεδιαδίτη, έχετε την εντύπωση πως τη γλυτώσατε;;;;

  Και επειδή ΞΕΡΩ πως με διαβάζετε, σας λέω τούτο:

  ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ!

  Πείτε τα τώρα, γιατί… αύριο, ουκ έστι καιρός….

  Πόπη Σουφλή

  Μου αρέσει!

  1. Εχει δυο επιλογες:

   Η μια ειναι η προαναφερθεισα

   «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ!

   και η αλλη επιλογη να μην επιλεξει την πρωτη επιλογη ωστε να δεχτουμε αναγκαστικα οτι δεν της επεβαλλε κανεις κατι, παρα αυθορμητα και χωρις βια επιλεγει να συγκαταλεχθει στο προδοτικο σκυλολοι που λυμαινεται το Εθνος.

   Μου αρέσει!

 22. ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΟΡΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ; ΠΟΙΟΣ, ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΨΗ; ΜΗΠΩΣ ,ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ «ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ»;

  Μου αρέσει!

 23. Η κομβικότερη υπόθεση. Το κουμπί. Το κλειδί. Από κει θα ξηλωθεί το πουλόβερ της φρίκης. Γι αυτό καίγονται. Αλλά ό,τι κι αν γίνει κυρία Ζωή Γεωργαντά, η δική σας αξία δεν θα πέσει ποτέ. Γιατί βγάλατε ασπροπρόσωπους όλους τους καθαρούς Έλληνες. Κι αφείστε τη μαντάμ Ελέν να συνδέει τ’ όνομά της με τον απόπατο των προδοτών και πρακτόρων.

  Όλοι ντου στα κανάλια για πίεση….

  Μου αρέσει!

 24. Ρε αδέρφια, καλή και αναγκαία η πληροφόρηση και το πρώτο βήμα όλων είναι η ενημέρωση (η ακαθοδήγητη (independent and objective)).

  Κρίνοντας από τον εαυτό μου, πρώτο από όλους, παρόλο το καλό που μας κάνει η ενημέρωση από το αγαπημένο Ολυμπία και άλλα αξιόλογα μπλογκς, αισθάνομαι ως η μετεξέλιξη του κομμουνιστή. Κάνω την επαναστατική γυμναστική μου, του πληκτρολογίου πλέον μόνο, εκτονώνομαι βγάζοντας τα απωθημένα μου στο προφορικό (τέλος πάντων γραπτό στο πληκτρολόγιο) λόγο και φτου και από την αρχή. Πως να μην εναποθέσω τις ελπίδες μου στη Χρυσή Αυγή, παρόλες τις επιφυλάξεις μου, η οποία έχει οργάνωση, πρόγραμμα και ιδεολογία την οποία μου τη μαθαίνει στην πράξη και όχι στα λόγια;
  Σίγουρα υπάρχουν τίμιοι και αληθινοί Έλληνες πατριώτες (και πιστεύω ότι είμαστε και πάρα πολλοί αλλά χωρισμένοι) σε κάθε ιδεολογικό χώρο έστω και πλανημένοι, όπως ίσως πρώτος εγώ αλλά πως θα μπορούσε να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να βρεθούμε μεταξύ μας ακαπέλωτοι;

  Ίσως ένα τίμιο μπλογκ να άξιζε την προσπάθεια να πάρει αυτή την πρωτοβουλία.
  Ίσως μια ομάδα από τίμιες ομάδες μπλόγκερς, ακόμη καλύτερα, θα μπορούσε να πάρει την πρωτοβουλία. Nα προσπαθήσει δηλαδή, να επιτύχει την οργάνωση και συντονισμό των συνελλήνων, από όποιο ιδεολογικό χώρο, που αισθανόμαστε την ανάγκη ότι πρέπει να δράσουμε και είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε με όποιο τίμημα και ακαπέλωτοι αλλά και χωρίς καμία επιφύλαξη ότι κάνουμε το πρέπων και δέον σύμφωνα με την ιστορική υποχρέωσή μας (ως άνθρωποι και όχι μόνο ως Έλληνες διευκρινίζω).

  Απλά κάποιες σκέψεις, στην προσπάθεια μου να βάλω την οργή μου στη μπάντα και να προσπαθήσω με, ας το πούμε, καθαρό μυαλό να σκεφτώ το πως θα μπορούσαμε να αμυνθούμε στα σύγχρονα (έσω/έξω) επιθετικά όπλα του εχθρού.

  Μακάρι να ενέπνευσα κάποιο/ους συνέλληνα/ες.
  Μακάρι να εκφράσουμε ανοικτά όλοι τις ιδέες μας.
  Και μακάρι να βρεθούν οι άξιοι συνέλληνες, οι οποίοι τις αποτελεσματικές ιδέες θα τις αναγνωρίσουν, πιστέψουν και μπορέσουν να αξιοποιήσουν.

  Καλή δύναμη και καλή φώτιση σε όλους μας.
  Είθε η μητέρα Παναγιά μας να μας βοηθήσει με τις πρεσβείες της.

  Μου αρέσει!

 25. @ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Πολύ σωστά. Μακάρι τα πατριωτικά μπλογκς να κάνουν ένα κάλεσμα, αν κι αμέσως θα πέσουν από δίπλα τα τσακάλια,οι παλιές καραβάνες της «αντίστασης» να μας καπελώσουν ή να προβοκάρουν.
  Πάντως να ξέρεις, «ο λόγος έχει δύναμη» λένε. Διεισδύει, διαβρώνει, καθηλώνει. Δημιουργεί ένα κλίμα. Άλλωστε το έχουμε και ανάγκη, μην ξεχνάς πόσα χρόνια υποστήκαμε την προπαγάνδα ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ απ’ τις φυλλάδες και τα κανάλια των νταβάδων.

  Μου αρέσει!

 26. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!
  ΞΕΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ «ΞΕΧΑΣΕ» ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ- ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ!
  ΣΑΜΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ;
  Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ…. -πάω στοίχημα- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΡΕΠΟΥΣΗ, Η ΔΡΑΓΩΝΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑ, Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, Ο ΓΑΠ, Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΕΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ» ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ (και προφανώς ξαναψηφιζόμενοι (και με στοίχημα πάλι) ΚΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
  ΞΥΠΝΑΤΕ!
  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ, ΠΛΑΔΑΡΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
  ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΘΑ «ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ» ΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ!
  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ….
  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

  Μου αρέσει!

 27. Η κκΖωή Γεωργαντά μιλα για όλους και για όλα!!!
  H καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πρώην μέλος Δ.Σ ΕΛΣΤΑΤ Κα.Ζωή Γεωργαντά, στην εκδήλωση της Γραμματείας Διεθνών & Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» με θέμα «Από την Ευρώπη της Κρίσης στην Ευρώπη της ευημερίας των Λαών», στην εισήγησή της με θέμα, «Η Ελλάδα και η ένταξη μας στο μηχανισμό των μνημονίων»

  Μου αρέσει!

 28. Στο επιχείρημα ότι το έλλειμμα φούσκωσε τεχνηέντως ώστε να μπούμε στο μηχανισμό στήριξης η αντίθετη γνώμη είναι η εξής. Στο μηχανισμό μπήκαμε τον Απρίλιο 2010(23-4) ενώ το έλλειμμα ανακοινώθηκε 15,6 % επί του ΑΕΠ στις 15 Νοεμβρίου 2010.Τι απαντά σε αυτό η κ. Γεωργαντά και όσοι την υποστηρίζουν;

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s