«Εμφύλιος» στην Αίγυπτο… Με εισαγόμενα μαντρόσκυλα των τοκογλύφων…

20130817-104400.jpg
Οπως ακριβώς ο «εμφύλιος» στην Συρία…
Οπως ακριβώς θέλουν και τον «εμφύλιο» στην Ελλάδα.
Οπου οι τοκογλυφοι ήθελαν να εισπράξουν, έβαλαν μπροστά τους
Ισλαμοφασίστες μπράβους. Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία, Συρία, Αίγυπτος. Μόνο η παλλαϊκή αντίσταση των γηγενών θα μπορέσει να τους τσακίσει.
Νίκη στον λαό της Αιγύπτου, νίκη στον λαό της Συρίας, νίκη της ανθρωπότητας απέναντι στους βαρβάρους του Βερολίνου, της ΝΥ, της Στέπας

32 σκέψεις σχετικά με το “«Εμφύλιος» στην Αίγυπτο… Με εισαγόμενα μαντρόσκυλα των τοκογλύφων…

 1. Βαρβάροι του Βερολίνου, της ΝΥ, της Στέπας.

  Συμφωνω απολυτα.

  Αλλα εμεις που δεν ειμαστε βαρβαροι , τους αποδεχομαστε.

  Μεχρι και οι λαθρομεταναστες στην Αμυγδαλεζα αντεδρασαν, εμεις στα » μπανια του λαου» και δοσιλογοι οργιαζουν και οριζουν πιθανες ημερομηνιες αντιδρασης αμς.

  Γκαιμπελισμος στα καλυτερα του.

  Καλημερα ΜΑΣ ραγιαδες.

  «Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα. Τον κυνηγάς και κρύβεται. Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει. Τον σκοτώνεις και σωπαίνει».

  Ίων Δραγούμης

  Μου αρέσει!

  1. και οι Αιγύπτιοι πάντως για να διώξουν τον Μόρσι βγήκαν στους δρόμους…αλλιώς θα είχαν φορτωθεί τις αδελφες μουσουλμάνους για πάντα,και αν τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν 5-10 χιλιάδες αλλοδαπούς ταλιμπάν,αν κάθοταν σπίτια τους φρόνιμοι και συνέχιζε να κυβερνά ο Μόρσι,του χρόνου θαχαν να αντιμετωπίσουν 50 χιλιάδες και βάλε…..

   Μου αρέσει!

   1. Ἄν ξεσηκωθοῦμε θὰ βροῦν εὐκαιρία νὰ πετάξουν τοὺς ισλαμολάθρο ἐναντίον μας.

    Ἡ Αἴγυπτος καὶ Συρία εἶναι ἰσλαμικές χῶρες καὶ φρόντισαν νὰ φέρουν τοὺς ἰσλαμοφασίστες μὲ ὕπουλα πραξικοπήματα(Μουμπάρακ,Ἀσὰντ).

    Ἐδῶ ποὺ εἶναι χριστιανικὴ χώρα θὰ προσπαθήσουν νὰ τοὺς πετάξουν ἐναντίον μας διότι δῆθεν τοὺς κακομεταχειριζόμεθα καὶ θὰ ἔρθουν τὰ «καλά» ἰσλαμάκια γιὰ βοήθεια τῶν κακόμοιρων ὁμοθρήσκων,ἤ θὰ βροῦν κάποια ἄλλη ἀφορμή.

    Δὲν εἶναι τόσο εὖκολο ἐδῶ νὰ ἐξεγερθῆς.
    Τὸ ἔχουν μελετήσει καλά τό θέμα.

    Ὁπωσδήποτε δὲν θὰ καθήσουμε στὸν καναπὲ ὅπως λένε μερικοὶ.
    Ἤδη καθόμαστε σὲ ἀναμένα καρβουνα,ἀλλά χρειάζεται ὁ κατάλληλος χρόνος γιὰ νὰ ξεσηκωθῆς ὥστε νὰ ὑποστῆς τὶς λιγότερες ἀπώλειες,καὶ τότε θὰ αἰσθανθοῦν οἱ εὐρωπαῖοι τὶ ἐστὶ βερύκοκκο καὶ πῶς ἡ Δύσις θὰ χάση τὴν Ἑλλάδα διὰ παντός.

    Τὴν ἔχετε γιὰ βλάκα τὴν Ἀρκούδα;
    Καιροφυλακτεῖ!

    Μου αρέσει!

   2. Κόριννα την καταλληλη στιγμή για πότε τη βλέπεις; αφού έχουν ξεπουληθεί τα πάντα μαζί με τα 11 εκατομύρια ιθαγενείς; να περιμένουμε να πάρουν τα σπίτια όλων των Ελλήνων; να πάρουν και όσες επιχειρήσεις έχουν απομείνει; να χαρίσουμε πετρέλαια,χρυσό και αέριο; να χαρίσουμε την Θράκη,την Ήπειρο και καμμία εκατοστή νησιά και έπειτα; να πούμε σε 396 χρόνια περίπου να πέσουμε μέσα;

    Μου αρέσει!

   3. Κόρρινα, τι ισλαμολάθρο και κολοκύθια μουσουλμανικά να πετάξουν εναντίον μας; Τι θεωρίες είναι αυτές; Μιλάς λες και ηγείσαι φεμινιστικού αγώνα σε μια παραδοσιακά ισλαμική χώρα. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι άκρως παραπλανητική και επικίνδυνη η αντίληψη που θέλει τον Ελληνικό Κόσμο να φοβάται ένα τέτοιο ενδεχόμενο και να παραμένει γι’ αυτό το λόγο αδρανής.
    Ο Ελληνικός Κόσμος διεξάγει το δικό του αγώνα και πρέπει να ενεργήσει σύμφωνα με τα παραδοσιακά Ελληνικά Κριτήρια. Οι λόγοι για τους οποίους και ο χρόνος στον οποίο θα διαβεί τον Ρουβίκωνα -οφείλουν να είναι- και θα είναι αμιγώς Ελληνικοί, είτε πρόκειται για αποθέωση είτε πρόκειται για τραγωδία.
    Το ιμπεριαλιστικό ισλάμ λόγω εγγενών αδυναμιών δεν πρόκειται να πετύχει ποτέ το στόχο του, και αυτό το γνωρίζουν καλά όλες οι φάρες του. Αυτό το γνωρίζει, επίσης καλά, και η Δύση, ειδικά οι Ευρωπαίοι.
    Κανένα Ισλάμ δεν μπορεί να απειλήσει τον Ελληνικό Κόσμο, αυτό το ομολογούν και οι Πέτρες. Ένας τρόπος μόνο υπάρχει• να καλλιεργήσεις σε τέτοιο βαθμό την ισλαμοφοβία που να σε κάνει να ακρωτηριαστείς, να αποσυντεθείς και να ευνουχιστείς από μόνος σου, και εντέλει να εξισλαμιστείς οικειοθελώς.
    Θεωρώ, στους κρίσιμους χρόνους που βιώνουμε, ότι μπορεί να προκαλέσετε -εκόντες άκοντες- μεγάλο κακό στον Ελλαδικό Ελληνισμό όσοι προωθείτε την παραπάνω αντίληψη ως σοφή και προτιμότερη στρατηγική.
    Και ενώ γνωρίζετε ιστορικά ότι ο κόσμος (κατ’ άλλους ο λαός), όταν προβαίνει μαζικά σε μια κίνηση ανατροπής, σε μια πράξη συλλογικής αντίστασης, δεν κινείται βάσει αναλυτικής στρατηγικής αλλά βάσει φρονήματος και βάσει πίστεως, επιχειρείτε με εργαστηριακά στρατηγήματα να διαταράξετε την αξιολογική του αντίληψή περί μείζονος και αληθινού κινδύνου και να τον καταστήσετε -α λα μαρξολογικά- υποκείμενο μιας ξεφτισμένης θεωρίας παιγνίων που έχει να κάνει με τη σύγκρουση των πολιτισμών. Πάψτε λοιπόν να χειραγωγείτε και να τρομάζετε τον κόσμο, αφήστε τον να βρει τον παλμό του. Κι άμα του τη δώσει να ξεσηκωθεί, να ξεσηκωθεί όταν του καπνίσει.

    Μου αρέσει!

   4. Toriki,

    Φαίνεται πώς τὸ ισλάμ ἦρθε ἐδῶ γιὰ τουρισμὸ καί ὄχι γιὰ ἐποικισμὸ,καὶ ὅταν τὰ συμφέροντα «κάποιων» κινδυνεύσουν δέν θὰ τοὺς στρέψουν ἐναντίον τῶν γηγενῶν.

    Συμφωνεῖ καὶ ὁ Scott μαζί σου.

    Εὔχομαι νὰ ἔχετε δίκιο,ἀλλά ἂν ὄχι,ποῦ θὰ σᾶς βρῶ νὰ σᾶς πῶ i told you so?

    Μου αρέσει!

   5. Όλως τυχαίως μετέτρεψαν τα στρατόπεδα σε κέντρα κράτησης
    Όλως τυχαίως δεν τους απελαύνουν
    Όλως τυχαίως τα μμε σιωπούν σε κάθε έγκλημα των μεταναστών
    Όλως τυχαίως δεν γνωρίζουν τον αριθμό των μεταναστών
    Όλως τυχαίως όλα αυτά τα κάνει η κυβέρνηση και τα κόμματα συμπαρίστανται
    Όλως τυχαίως

    Μου αρέσει!

  2. Η κατάλληλη στιγμή δεν είναι θέμα συγκυρίας αλλα οργάνωσης.
   Μιλάτε με τους συνέλληνες και συνανθρώπους σας.
   Βοηθήστε τους οσο μπορείτε.
   Ενας λόγος συμπαράστασης μπορει να είναι αρκετός.
   Επιμείνετε σε οτι σας ενώνει και ξεχάστε οτι σας χωρίζει.
   Εαν επιθυμείτε προσωπικη και εθνικη επιβιωση, προετοιμαστείτε.
   Οργανωθείτε. Οπλιστείτε. Γρηγορείτε.

   Μου αρέσει!

   1. Επιμείνετε σε οτι σας ενώνει και ξεχάστε οτι σας χωρίζει

    εκεί είναι όλη η υπόθεση……αλλά που να νιώσουμε οι ραγιάδες….κυριαρχεί το διαίρει και βασίλευε

    Μου αρέσει!

 2. Δίκηο έχεις Κόριννα.
  Με σχεδόν 10000000 πάνω κάτω, μουσουλμάνους λαθραίους νέους,ετοιμοπόλεμους πράκτορες, που έχουν την οικονομική ευχέρεια να ζουν τουλάχιστον άνετα στην χώρα μας, στην οποία έχουν φύγει αρκετοί από τους δικούς μας νέους, οι εναπομείναντες να μην γνωρίζουν ούτε να λύσουν ή να δέσουν ένα όπλο,καταλαβαίνεις ότι ο *εμφύλιος* για τον οποίο πολύς λόγος γίνεται τελευταία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος κατά την δική μου γνώμη.
  Από κοντά βέβαια και τα μέσα της προπαγάνδας τους, που έχουν λυσσάξει για το δίκαιο του παιδιού,κάτι που είναι τουλάχιστον περίεργο αφού δολοφονείται ολόκληρη η Ελλάδα από τα ισλαμά και δεν ακούγεται το παραμικρό από την τηλεόραση.
  Τα εγκλήματα είναι αόρατα από αυτούς και μόνον όταν κάτι τους συμφέρει το βγάζουν παραέξω και ουρλιάζουν για το δίκαιο (που φυσικά είναι δίκαιο, αλλά όχι γιατί το λένε αυτοί).
  Διάβασα κάτι από έναν αξιόλογο μπλόγκερ που προσπαθεί να προλάβει αυτά που έρχονται για να προστατεύσει τα παιδιά της Ελλάδας που τα σπρώχνουν στην σφαγή.

  *Φοβάμαι για την νέα θυσία του νέου έφηβου ! Προσέξτε τα ελληνόπουλα ,προσέξτε τα παιδιά σας … με μεγαλύτερη προσοχή ,με δεκαπλάσια αγάπη ..μιλήστε μαζί τους και κάντε τα να κατανοήσουν ότι αυτή η μάχη είναι δικό μας δημιούργημα ! Είναι δικό μας καθήκον να την φέρουμε στο τέλος της! Φροντίστε οι νέοι μας να μην παρασυρθούν ούτε από την φαινομενικά δική μας απραξία αλλά ούτε από το βρασμό της νεότητας τους!

  Άκουσε με γιε μου , εσύ που αναζητας ,εσύ που ψάχνεις τα πάντα …δεν είναι δική σου μάχη αυτή ….είναι απόλυτα δική μας …εμάς τον μεγάλων …μην πιστέψεις ούτε μια φορά ότι δεν θα την δώσουμε την ώρα που πρέπει! Τα δικά σου χρόνια των 15-16 ετών είναι η Ελπίδα μας και ο θησαυρός μας ! Μην επηρεαστείς μικρέ μου ,μην ακούσεις κανένα , μην σε προκαλέσει κανένας …. γιατί αυτή την φορά πρέπει να νικήσουμε και έχουμε μια μόνο ευκαιρία !!

  Άκουσε με παιδί μου , εκεί έξω αναζητούν την σπίθα της αιτίας , μας έχουν είδη κάνει το τεστ πριν μερικά χρόνια όταν άλλος ένας άγγελος θυσιάστηκε . Εκεί έξω θέλουν τυχαία να βρουν το επόμενο θήραμα για την θυσία στον Θεό του χάους …να μην βρίσκεσαι εκεί παιδί μου!

  Τα λέω τώρα για να μπορέσεις να με ακούσεις έστω και στην υστατη στιγμή , να μπορέσεις να ακούσεις τον ψίθυρο μου….ΤΡΕΞΕ ΜΙΚΡΕ!!

  Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί , θα προσπαθήσω να σου φωνάξω άλλα μόνο αν έχεις κατανοήσει θα με ακούσεις ….Αυτός ο πόλεμος παιδί μου ανήκει σε αυτούς που τον δημιούργησαν και όχι στο μέλλον του πολιτισμού μας που είσαι εσύ!! Να μην είσαι εκεί ….και αν είσαι να έχεις την καρδιά ανοικτή συνέχεια … να την ακούσεις πότε θα φωνάξει …ΤΡΕΞΕ ΜΙΚΡΕ!

  Σας αγαπάμε πολύ περισσότερο από ότι θα μπορουσατε να πιστέψετε ….και θα σας το αποδείξουμε σε αυτή την Ζωή σας …σαν να είμαστε η τελευταία σκάρτη γενιά που θυμήθηκε ότι δεν μπορεί να αφήσει άλλο χρέος!

  Stranger…Όπως το Ύδωρ χορεύει μέσα στον Χαλκό θα ταξιδέψω για να σε προλάβω …… να έχεις την καρδία ανοικτή να ακούσεις τον ψίθυρο μου…ΤΡΕΞΕ ΜΙΚΡΕ..!… μην τους αφήσεις … να κάνουν αυτό που δεν πρέπει !*

  Ζητώ συγγνώμη και από την Ολυμπίτσα μας για το σεντόνι…

  Μου αρέσει!

 3. Οι αραβικές χώρες υποστηρίζουν τον Στρατηγό Αλ Σίσι

  Οι ηγέτες μιας σειράς αραβικών κρατών υποστήριξαν τη θέση του βασιλέα της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος τάχθηκε υπέρ των μέτρων της προσωρινής κυβέρνησης της Αιγύπτου για την αποκατάσταση της τάξης στη χώρα.
  Η κυβέρνηση του Μπαχρέιν εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως η κυβέρνηση της Αιγύπτου έχει το δικαίωμα της αποκατάστασης της τάξης στη χώρα, του πολέμου κατά της τρομοκρατίας και της βίας.
  Ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ του Κουβέιτ σημείωσε: «Η κυβέρνηση του Κουβέιτ υποστηρίζει τα μέτρα της αιγυπτιακής κυβέρνησης για την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

  Τον βασιλέα της Σαουδικής Αραβίας υποστήριξε επίσης και η Ιορδανία.

  h@@p://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8C-%CE%B1%CE%BB-%CF%83%CE%AF%CF%83%CE%B9

  Μου αρέσει!

 4. Νομιζω πως αυτοι που ζητουν εμφυλιο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ειστε εσεις οι ιδιοι.
  Λες τελικα εσεις να ειστε τα μαντροσκυλα των τοκογλυφων;
  Ή επεσε σαρκοκοπτικη ψωρα;
  Α ρε Ελλαδιτσα τι παλληκαρια βγαζεις…

  Μου αρέσει!

  1. Υπαρχει μια διαφορα που σου διαφευγει,σκοπιμως,για να παρουσιασεις αναγκαια την υπακοη μας στους εγκληματιες της κυβερνησης.Εμεις,οι απλοι Ελληνες,παρ’ ολες τις ιδεολογικες διαφορες μας,ξερουμε τον κοινο εχθρο και θα αποφυγουμε την αλληλοσφαγη,στρεφομενοι εναντιον των υπαιτιων της συμφορας μας,ενω οι εντολοδοχοι της Ν.Ταξης,που κυβερνουν,προσωρινα,κατακρεουργουν συλληβδην τον πληθυσμο,με την ελπιδα πως θα διασωθουν μονο μεσα απο το χαος μιας αναταραχης,μιας συγκρουσης μεταξυ των λαθρομεταναστων και των γηγενων κατοικων αυτης της χωρας,αλλα εις ματην,το στομα των προφητειων ειναι αψευδες,τα ψωμια των καθαρματων λιγοστευουν μερα τη μερα παρα την,προσκαιρη,απουσια των ενδειξεων για την ελευση του μεγαλου γεγονοτος,του ανατρεποντος τα σχεδια δολιων εγκεφαλων.

   Μου αρέσει!

 5. ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΒΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!! ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 1-2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΣΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;;;
  ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!! ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ!!!!
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!!!!
  ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΕΪΓ ΒΟΛΑΝ, ΤΙΣ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ ΚΛΠ, ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!

  Μου αρέσει!

  1. Ρε Ηλεκτρα εγω απ’ο,τι βλεπω,ολοι εδω μεσα κλεισμενοι στα σπιτια τους για μηνες ειναι.
   Τρεις φορες χειροτερα απο απεργια ειναι.
   Ουτε για κατουρημα δεν πανε να μην αφησουν το σκαμπω του υπολογιστη.
   Νομιζω λοιπον,πως η προταση σου ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΠΕΤΥΧΕ.
   Μηπως θα ηταν καλλιτερα,για αλλαγη,να βγουμε εξω απο τα σπιτια μας και να κανουμε κανα μεροκαματο δουλεια;
   Μπας και νικησουμε τους δανειστες μας;
   Λεμε τωρα…

   Μου αρέσει!

   1. Πρωτον,δεν ειμαι γέρος.
    Δευτερον,ειμαι πραγματικα ψυχοπαθης με τον Σαμαρα(κι οχι με την Ν.Δ).
    Τριτον,δεν βρεθηκε ακομη ο ανθρωπος που θα με δεσει.
    Τεταρτον,δεν σχολιασα τιποτε για την Ν.Δ. σ’αυτο το σχολιο.
    Πεμπτον,δεν μ’αρεσουν τ’αυγα.
    Εκτον,αρχισα να πιστευω πως με θαυμαζεις.

    Μου αρέσει!

 6. ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,
  ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ (ΤΟΥ ΛΑΟΥ) ΟΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ!!!! ΟΠΩΣ ΠΧ, ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!
  ΔΙΚΕΡΕ,
  ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ;;;; Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!

  Μου αρέσει!

  1. Τεσσερα πραγματα βοηθησαν την Φυλη μας να ξεπερασει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ και να ξανακανει προκοπη:
   Πιστη,υπομονη,επιμονη,πονηρια.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.