Πάνος Καμμένος: Στην φυλακή οι δόλιοι της ΕΛΣΤΑΤ και οι νταβατζήδες συνεργοί τους.

20130820-145433.jpg

«Χαιρετίζουμε την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των πλαστών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και για την προσπάθεια κουκουλώματος των ποινικών ευθυνών εκείνων που μας έσπρωξαν στα νύχια της τρόικας και οδήγησαν σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την πρώτη στιγμή αναδείξαμε μέσα από τη Βουλή το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και αποκαλύψαμε τη συγκάλυψη που παρέχουν η συγκυβέρνηση και ο
διορισμένος υπουργός Οικονομικών σε εκείνους που φέρουν βαρύτατες ευθύνες σε βαθμό κακουργήματος.

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζητήσαμε από τις 13 Αυγούστου όταν η κ. Ζωή Γεωργαντά προέβη σε πρωτοφανείς καταγγελίες για τη στάση της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση και για τις προσπάθειες απόκρυψης της αλήθειας, ώστε να μη λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.

Τις καταγγελίες της κ. Γεωργαντά και την ανακοίνωσή μας ανέδειξαν τα τηλεοπτικά κανάλια Extra και Kontra, όμως δεν τις πρόβαλαν ποτέ οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας.

Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια, για την αποκάλυψη της οποίας αγωνιζόμαστε καθημερινά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».

26 σκέψεις σχετικά με το “Πάνος Καμμένος: Στην φυλακή οι δόλιοι της ΕΛΣΤΑΤ και οι νταβατζήδες συνεργοί τους.

  1. ΡΕ εσείς εκεί στους ΑΝΕΛΛ…. μασάει η κατσίκα ταραμά:
    μπλα..μπλα…. και σταματημό δεν έχουμε..δλδ ποτε θα πανε φυλακη οι υπαιτοι και οι ψευτες :
    δλδ κανενα ςδεν φταιει παρα μονο καποιοι ηλιθοοι υπαληλοι που εκτελουσαν πιθηνια εντολες …ποιοι εδινα ομως εντολες …και ποιοι ακομη συνεχιζουν να δινουν:
    ποιοι προσφέρουν άλλοθι στους δοτούς διαχειριστές εξουσίας των κατοχικών …διεθνών τοκογλύφων:
    …. τελικά ..εκεί στους ΑΝΕΛΛ και στους άλλους «επαναστάτες» βλέπε ΣΥΡΙΖΑ …ΚΚΕ…όταν βγείτε απο την θάλασσα και στεγνώσετε απο το καλοκαιρινό ανέμελο, πλατσούρισμα …. εδώ είμαστε όλος ΛΑΟΣ να σας απολαύσουμε και να γελάσουμε …
    **** με την μόνη πολιτική δύναμη ηθική κοινωνική – εθνική αξία….να εχει μείνει μόνη και να αγωνίζεται . φυσικά εννοείται η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ…
    την οποία οι ηθικοί αυτουργοί, οι φερόμενοι ιδιοκτήτες-επ[επιχειρηματίες … οι υπηρέτες των έκνομων -παρανόμων – ΜΜΕ, προσπαθούν να εξαφανίσουν…. έχουν πλάκα όμως ….αυτό το 25% θα το φάνε αμάσητο και ωμό …

    Μου αρέσει!

    1. Εμεις εδω στους ΑΝΕΛΛ θα επικροτουσαμε οποιαδηποτε κινηση γινοταν για το καλο της πατριδας ………..αλλα δυστυχως τιποτα.Προφανως ο Καμμενος ενοχλει και με τα λογια αλλα κυριως με τις πραξεις.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

      Μου αρέσει!

      1. πεστα πεστα ετσι ειναι
        βλεπε πολεμικες αποζημιώσεις. βλεπε ελ.στατ. βλεπε παπαντρεου βλεπε κατασχεση πρωτης κατοικιας και σταματιμο δεν εχει. σε ολλα μα σε ολλα δικιο ειχει και δικαιωνεται καθημερινα. απλοσ τα ΜΜΕ του μπομπολα και του ψυχαρη προσπαθουνε να τον βγαλουν παρατραγουδο αλλα δεν μπορουν ποια ερχεται η ωρα και σε αυτα τα λαμογια

        Μου αρέσει!

  2. Ναι , ναί φίλε Πάνο Καμμένε,
    τα ίδια μας έλεγαν και οι :
    1.Ανδρέας Παπανδρέου
    2.Κώστας Μητσοτάκης
    3.Κώστας Σημίτης
    4.Κώστας ΚΚαραμανλής
    5.Γιωργάκης Παπανδρέου
    6.Αντώνης Σαμαράς
    …πριν εκλεγούν όμως, γιατί μετά ……… άλλα λόγια ν΄αγαπιώμαστε !!!!!
    Μάλλον γιά «φυλακή» στις Βερμούδες, σε τροπικούς παραδείσους, Παρίσι, Λονδίνο, Κοπενχάγη και σε άλλα «κάτεργα» εννοείς, γιατί ξέρεις πολύ καλά, άσχετα τι λες τώρα, ότο «κόρακας» κοράκου μάτι δεν βγάζει…….και δυστυχώς μόνο κοράκια μας κυβερνήσανε έως τώρα…..
    Αλλά ούτως ή άλλως γνωρίζεις ότι θα είσαι ο «Κουβέλης» της νέας τετρα-τρικο-ματικής κυβέρνησης που θα σχηματιστεί μετά τις επερχόμενες «εκλογές», δηλαδή :
    1/2 ΠασοκοΝεαΔημοκρατία, διότι όπως έλεγε και ο Χαρίλαος : ένα ειν του κόμμα !!
    3. ΤρσιπρΑλαβάνος
    4. Πρώην Ανεξάρτητοι Έλληνες

    Μου αρέσει!

    1. Ρε τον πανουλη…
      Ρε τον Κουβελη…
      Ρε τους καραμασωνους…

      θυμηθηκαν οτι υπαρχει ο λαος…

      Κοιτα να δεις τι κανει
      η καλη και αφθονη μασα…
      αλλα και ποτε ανοιξαν τα ματια τους να δουν οτι κατιτις δεν παει καλα στην κοινοβουλευτικη δημοκρατια τους….

      Μηπως ερχονται εκλογες ?

      Μου αρέσει!

      1. Καλέ μου φίλε,
        πόσες προεκλογικές τηλεοπτικές δηλώσεις και δεσμεύεσεις των προγενεστέρων θέλεις να δεις που μετά την εκλογή τους, γίναν ..άλλα λόγια ν΄αγαπιώμαστε ;;;;;;;; Αυτά δεν μας πείθουν πλέον……δώκαμεν …δώκαμεν

        Μου αρέσει!

      2. Νικο, ειναι λιγα τα βιντεο που παρουσιαζεις σε σχεση με το μπλα μπλα μπλα που εχουμε ακουσει μεχρι τωρα.
        Απο λογια παχια χορτασαμε.

        Μου αρέσει!

      3. ΔΑΦΝΗ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ!
        ΑΠΛΩΣ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ!
        ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ….
        ΓΙΑ Ο Λ Ο Υ Σ ΟΜΩΣ….

        Μου αρέσει!

      4. Νικο, ειχε τοσα χρονια στην διαθεση του να δρασει… Τι εκανε ?
        Με το μπλα μπλα μπλα δινεις ελπιδες στον κοσμο, αλλα οταν σε παρουν χαμπαρι… τελειωσες.
        Τωρα προ των εκλογων ξαναρχιζει…

        Να ξανααραδιασουμε
        το οτι βουλευτες του ψηφισαν υπερ του ξεπουληματος της πατριδας ?
        το οτι στο κομμα του εχει φιλοτουρκους βουλευτες ?
        το οτι….
        το οτι…
        Διεγραφει καποιος για τα ματια και δεν το πηραμε χαμπαρι ? Κουνηθηκε φυλλο ?

        Αυτοι δεν ειναι πατριωτες…

        Μου αρέσει!

      5. Νικο απευθυνομαι σε σενα για να σου πω πως χανεις την ωρα σου προσπαθωντας να μιλησεις με επιχειρηματα σε ανθρωπους που συνειδητα πετουν λασπη.Το θετικο ειναι οτι ο κοσμος που στηριζει τον Καμμενο γνωριζει το ρολο τους.Ειναι προφανες οτι τον φοβουνται γιατι ειναι αληθινος.

        Μου αρέσει!

  3. ρε παιδια εκει στην Συγγρου μπαινει κοσμος μεσα κατηγορει το κομμα σας και δεν κανετε τπτ; διακοπες ολοι; ρε παιδι μου τι γινετε!

    Μου αρέσει!

    1. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

      Μου αρέσει!

  4. καλα που εισαι και εσυ πανο καμμενο και εχουμε καποια ελπιδα να σωθουμε οτι ελεγεσ πριν τισ εκλογεσ περυσι ολα μα ολα μασ ηρθαν στο κεφαλι εισαι ο μονοσ που τα βαζεισ με το κατεστημενο και τα λεσ ολα με το ονομα τουσ εφτασε πλεον ο καιροσ ο κοσμοσ να νανοιξη τα ματια και τα μυαλα του προτου να ειναι πολυ αργα.καλα ελεγε ενασ δημοσιογραφοσ οτι αν τα καναλια παιζανε 3 λεπτα τον πανο καμμενο τα ποσοστα του θα ηταν 40 τοισ εκατο.το προγραμμα που εχεισ δημοσιευση στο διαδικτυο για την διασωση χωρασ πολιτων πρεπει πλεον να το διαβασουν ολοι οι ελληνεσ.εφτασε πλεον η ωρα να σωσουμε τα παιδια μασ τα εγγονια μασ και τον τοπο μασ.ευχομαι να γινη το καλυτερο για την πατριδα μασ.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.