ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ «ΟΛΥΜΠΙΑ» ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ! «ΝΑΙ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ CDS»!

 Ορθότατη η κίνηση των ομολογιούχων που καταστράφηκαν από το δόλιο PSI, με ατράνταχτα επιχειρήματα στην φαρέτρα.

Υπάρχει όμως και το «λεπτό» σημείο: Εάν η δικαιοσύνη επιμείνει στη «νομιμότητα» του κουρέματος των ομολόγων, τότε η συμμορία που έβαλε την χώρα στο μνημόνιο, αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες που επισύρουν την ισόβια κάθειρξη.

Ο λόγος;

Αφού το «κούρεμα» των Ελληνικών ομολόγων είναι συννομο, γιατί δεν έγινε εξ’ αρχής, αλλά επί δύο χρόνια γινόταν μετακύλιση των ομολόγων σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία κλπ, με αντικατάσταση του χρέους στο αποικιοκρατικό Βρετανικό δίκαιο;

Όπως έχουμε αποκαλύψει, δεκάδες δις Ελληνικών ομολόγων που βρισκόντουσαν στην κατοχή ξένων τραπεζών, επενδυτικών οίκων κλπ, αγοράστηκαν ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ από κρατικούς λειτουργούς για να κουρευτούν στην συνέχεια. Πως αγοράστηκαν; Μα με τις περιβόητες «δόσεις του μνημονίου»!

Εάν η δικαιοσύνη αποφανθεί λοιπόν πως οι μικροομολογιούχοι έχουν «άδικο», πρέπει να οδηγήσουν την κυβέρνηση Παπανδρέου αλλά και τον διοικητή της ΤτΕ στο εδώλιο. Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης, ισχύουν για όλους.

Αν αποδειχθεί η χειραγώγηση, τινάζεται στον αέρα το κούρεμα του 2012
Περιπτώσεις χειραγώγησης, σύγκρουσης συμφερόντων από μεγάλες ξένες και ελληνικές τράπεζες και άλλες αθέμιτες πρακτικές στο «κούρεμα» των ομολόγων ερευνούν, μέσω μεγάλων δικηγορικών γραφείων, οι περίπου 15.000 ιδιώτες ομολογιούχοι των οποίων οι τίτλοι «κουρεύτηκαν» το 2012.
Οι δικαιούχοι λένε πως θα προσφύγουν δικαστικά, ενώ οι δικηγόροι τους φέρονται να δηλώνουν πως στην υπόθεση υπάρχει «σύγκρουση συμφερόντων». Πολύ σοβαρή κατηγορία…
Πρόκειται για το Σύλλογο Φυσικών Προσώπων, Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου, ο οποίος μάλιστα έχει ήδη προσφύγει στον ΟΗΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα του enet.gr τον Ιούνιο.
Δεν το αποδέχονται
Μεγάλο τμήμα των μελών του συλλόγου αποτελείται από τα 3.000 μέλη του συνδικαλιστικού σωματείου της ΟΣΠΑ (Ομοσπονδία Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας), που δεν είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν παθητικά το κούρεμα το οποίο επιβλήθηκε στις περιουσίες τους, χωρίς οι ίδιοι να συναινούν -όταν μάλιστα υπήρχαν ρητές δεσμεύσεις από τον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, περί του αντιθέτου. Μέλη του Συλλόγου φυσικά είναι και άλλοι ιδιώτες. Μεταξύ αυτών και Αμερικανοί υπήκοοι, γεγονός που εξυπηρετεί τη στρατηγική των δικηγορικών γραφείων.
Μάλιστα οι ξένοι δικηγόροι τους, που εμφανίζονται ως ιδιαίτερα «επιθετικές νομικές φίρμες», ισχυρίζονται προς τους «Financial Times» «πως εμπλέκονται σε σύγκρουση συμφερόντων», γιατί τράπεζες, που μόνον αυτές είχαν το δικαίωμα να αγοράζουν και να πωλούν ομόλογα (primary dealers), «φέρονται να εμφανίζονται αργότερα ως πωλητές δομημένων προϊόντων που κερδοσκοπούσαν με την περίπτωση στάσης πληρωμών από την Ελλάδα».
Οι δηλώσεις αυτές, που παρουσιάζονται στους «Financial Times», προέρχονται από το δικηγόρο Γιάννη Κυριακόπουλο, ο οποίος μεταξύ 2009-2013 ήταν διευθύνων σύμβουλος του Αμοιβαίου Κεφαλαίου (ΑΕΔΑΚ) το οποίο διαχειριζόταν τα κεφάλαια των Ασφαλιστικών Οργανισμών και, σύμφωνα με το βιογραφικό του, συμμετείχε ο ίδιος στις διαβουλεύσεις για το κούρεμα. Τώρα η νομική φίρμα στην οποία εργάζεται συνεργάζεται και με αμερικανική νομική φίρμα.
Αν οι ομολογιούχοι καταφέρουν να αποδείξουν πως έγινε κερδοσκοπία, χειραγώγηση ή σύγκρουση συμφερόντων με το PSI, το θέμα είναι ευρύτερο και δεν αφορά μόνον τους ίδιους, αλλά και τη χώρα.
Τι κύρος μπορεί να έχει η όλη μεθόδευση και διαδικασία του κουρέματος που τσάκισε τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία και τα αποθεματικά τους, αν αποδειχθεί ότι οδηγήθηκε η οικονομία της χώρας σε «τεχνική χρεοκοπία» και «κούρεμα» (default), επειδή πράγματι κάποιοι κέρδιζαν με αθέμιτες πρακτικές;
«Ψάχνουμε σε υποθέσεις που αφορούν αμέλεια, συγκρούσεις συμφερόντων, τη χειραγώγηση των CDS και την εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών από γνωρίζοντες (inside trading)» στα ελληνικά ομόλογα, φέρεται να δήλωσε στους «F.Τ.» ο κ. Κυριακόπουλος.
Από το αμερικανικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται η (επίσης αμερικανική) νομική φίρμα, της οποίας είναι τώρα στέλεχος ο πρώην διαχειριστής που διαχειρίστηκε το κούρεμα στα κεφάλαια των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων, λένε πως «ανυπομονούν να συνεργαστούν» μαζί του για το θέμα.
Η δεύτερη αμερικανική νομική φίρμα, μάλιστα, αποκαλύπτει στους «F.Τ.» πως είχαν κάνει γραπτή πρόταση το 2011 στον Γ. Παπανδρέου, να ασκήσει αγωγές κατά των υποτιθέμενων κερδοσκόπων στα ελληνικά ομόλογα. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας, η κυβέρνηση δεν δέχθηκε την προσφορά αυτή, που προέβλεπε ότι αμοιβή θα δινόταν μόνον αν κέρδιζαν την υπόθεση.
Θυελλώδεις συζητήσεις
Ο κ. Κυριακόπουλος θυμίζει τις θυελλώδεις συζητήσεις στη Βουλή για τα CDS και τις ανοιχτές πωλήσεις ελληνικών ομολόγων (πωλήσεις που έγιναν χωρίς οι πωλητές να έχουν τα ομόλογα), όπως επίσης και τις συζητήσεις που γίνονταν για το αν παρέχονταν ευνοϊκοί όροι για ανοιχτές πωλήσεις ομολόγων στις ελληνικές και ξένες τράπεζες.
Ο ίδιος θυμίζει και μελέτη της Ε.Ε. το 2010, η οποία διαπίστωσε «πως δεν υπήρχαν πειστικές αποδείξεις ότι τα CDS προκαλούν αύξηση του κόστους δανεισμού στα κράτη της Ευρωζώνης». Αλλά τον Νοέμβριο του 2012, όταν η κρίση εξαπλώθηκε και σε άλλα κράτη της Ευρωζώνης, απαγορεύτηκαν πανευρωπαϊκά τα ασφάλιστρα CDS για κρατικά ομόλογα… Εκτοτε το ενδιαφέρον για CDS κατέρρευσε διεθνώς!
Του Ν. ΚΩΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
enet.gr

15 σκέψεις σχετικά με το “ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ «ΟΛΥΜΠΙΑ» ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ! «ΝΑΙ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ CDS»!

  1. Πουτισαν απο τα cds…..!

    Πεινα ελληνακο….

    κλαψε…..κακομοιρη!

    Η επιστημη πλεον σηκωνει ψηλα τα χερια για τη μοιρα σου……

    Μου αρέσει!

  2. Πάάάάάλι ΚΑΙ πάλι, τίς ίδιες χιλιοειπωμένες μπούρδες.

    Νά πήγαινες, ΕΣΥ, εξυπνάκια (κουτοπόνηρε λαοπλάνε), νά εξασφάλιζες ΤΟΤΕ,
    τήν συναίνεση τού 75 % τών ομολογιούχων, ώστε νά ενεργοποιηθούν τά CAC’s,
    καί νά μήν κυνηγάνε τήν Χώρα, στά διεθνή Δικαστήρια.
    Καί γιά αυτό τό 75 %, αγοράστηκαν (Ψόφια), όσα ΕΠΡΕΠΕ από τά σέ ξένες τράπεζες.

    Τό κούρεμα έγινε, όταν έπρεπε ΚΑΙ μπορούσε νά γίνη.
    ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ, μόνον γιά τούς ανόητους ψεκασμένους.

    Καί γιά τά CDS :
    Από ξένη, ολότελα, πίττα, τί μέ νοιάζει κι΄άν καεί ? ΤΖΟΓΟΣ ΣΤΟ NEW YORK ήτανε.
    Από ΔΙΕΘΝΗ, τζογαρίστικα λεφτά, φάγανε όσοι ΤΖΟΓΑΡΑΝΕ μέ τά CDS :
    Ούτε διφραγκάκι ελληνικό λεφτό, ούτε δανεικό, ΔΕΝ χάθηκε μέ τά CDS .

    ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ. …. Τίς μπούρδες τών ΑΡΧΙ-Κομπιναδόρων Δικηγόρων θά μάς σερβίρετε γιά …..Ντοκουμέντα ? Άσε, δέν θά πάρω.

    Τό ….μπουρδο-σερβίρισμα Αυτο, ΔΕΝ ειναι το μοναδικο εγκλημα των προδοτων…
    Σωρεια αλλων… Η ιστορια θα το αναδειξει…
    (Τό …χειρίζομαι ΚΑΙ ΕΓΩ, αυτό τό ….εργαλειάκι μέ τούς ….ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    Άλλωστε, τό μόνο «προσόν» πού απαιτείται, είναι η γενικευμένη ΧΑΖΟΜΑΡΑ !

    Μου αρέσει!

    1. Χαζομάρα έχετε εσείς εκει στο ΝΔουλοΠασοκοκιστάν. Τι χαζομάρα δηλαδή. Προδοσία. Αστα τα σάπια ανύπαρκε. Το λέει και το ονομά σου. Ουτε φαντασία δεν έχετε εκει στο social media army του Σαμα-ράκου σας.

      Μου αρέσει!

  3. Εσυ τουλαχιστον Ζαρντοδικεροπικε εισαι αυτοψεκασμενος,βαζεις το προιον του μονιμου αυνανισμου σου σε μπουκαλακι και μ’ αυτο αλοιφεσαι απο τις οπλες ως τα κερατα,περνωντας το,η εξυπναδα σου ευθυνεται,για αρωμα Ντιορ,ειπαμε,οι προτιμησεις του καθενος τον χαρακτηριζουν σε μεγαλο βαθμο.

    Μου αρέσει!

  4. Αν παλιά εκλέβες το κρατος τώρα υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες αφορμές για να το κλεψεις .
    Πολυ απλα για να επιβιωσεις, γιατι αποδείχτηκε οτι ειναι ενα κρατος άπατεωνων τελικα

    Μου αρέσει!

  5. Ο Λύκος μαλλί αλλάζει, μυαλά δεν αλλάζει…..διαβάστε το παρακάτω :

    Οκτακόσια εννέα χρόνια εφέτος από εκείνη τη 13η Απριλίου του 1204, όταν οι Φράγκοι και Φλαμανδοί στην πλειονότητά τους, αλλά και Γερμανοί, Λομβαρδοί, Tοσκάνoι και φυσικά Βενετοί που αποτελούσαν το σώμα της Δ΄ Σταυροφορίας κατελάμβαναν και λεηλατούσαν την Κωνσταντινούπολη, στο όνομα του Πάπα Ιννοκέντιου Γ΄ και σε παρέκκλιση της πορείας τους προς τους Αγίους Τόπους, επωφελούμενοι από τις εσωτερικές διαμάχες και τις δυναστικές έριδες στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία.
    Η Δ΄ Σταυροφορία υπήρξε καταλυτική για τη μετέπειτα εξέλιξη της ιστορίας αλλά πέρα από τις πολιτικές συνέπειές της, που θα μετρούνταν για αιώνες, οι πολιτιστικές εξακολουθούν να υφίστανται και σήμερα, εδραιωμένες προ πολλού από το δίκαιο του κατακτητή. «Η Κωνσταντινούπολη άδειασε από κάθε πλούτο δημόσιο, ιδιωτικό και εκκλησιαστικό» λέει η επίκουρη καθηγήτρια Βυζαντινής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κυρία Αθηνά Κόλια-Δερμιτζάκη. Η δική της επιστημονική αναφορά στη «Λεηλασία και μεταφορά κινητών και πολιτισμικών αγαθών στη Δύση», προϊόν έρευνας στο θέμα, αποτελεί μια συνοπτική πλην πλήρη καταγραφή όχι μόνο των σπουδαιότερων έργων τέχνης και κειμηλίων, που άλλα καταστράφηκαν και τα περισσότερα έγιναν λεία των Σταυροφόρων-κατακτητών, αλλά κυρίως των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε η διαρπαγή τους, με τις μαρτυρίες των ιστορικών της εποχής και των πρωταγωνιστών των γεγονότων.

    Μου αρέσει!

  6. ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΤΗ (ΦΡΟΥΔΩΝ) ΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/10/13
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ). ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ…ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ…ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ …ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ …ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!???
    ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ. (ΣΗΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 6% ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100.000 Ε)
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΣ-ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΕΣ-ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ…ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΨΕ ΟΥΤΕ 1 Ε ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ FUNDS SΤHN ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΑ 200% ΚΑΙ ΑΝΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ (ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΗΓΑΝ ΤΟ 2042 (ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΤΑ…ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ 1 ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΡΟΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΩ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ . ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ (ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΓΙΑ… ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑ,,(ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ…ΕΚΛΕΨΑΝ…) ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    Σ΄’ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ? ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΜΕΡΟΥΣ…ΤΩΝ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΩΝ (ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ…ΤΡΥΠΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΑ…ΧΑΣΑΜΕ),
    ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ…ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ…ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΠΑΡΩ (ΑΝ) (ΣΙΓΑ ΜΗ) ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ (ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ –ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ –ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ –ΣΑΜΑΡΑΣ- ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΣ..ΔΕ ΛΕΩ
    ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ …ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΙΜΑΙ …ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙO ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ (ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΩΝ) ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.ΕΔΩ ΠΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ…ΠΑΝΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΜΑΣ…ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ…ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ-ΔΙΑΠΛΕΚΩΜΕΝΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ (ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ).ΤΟΤΕ …ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (χαχα) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΘΑ …ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ …ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΗΣΤΩΝ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ,ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΤΕ-ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.(ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΑΒΟΥΑΡ-ΒΙΒΡ ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ)
    ΝΑ ΤΟΝ …ΧΑΙΡOMAΣΤΕ…
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ….ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ…ΣΥΡΙΖΑ. ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ…ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ …ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ…ΣΩΣΕΤΕ ΚΙ’ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ…

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.