(Βιντεο): Ο Συριακός στρατός είχε εντοπίσει χημικά και αυτοσχέδιες ρουκέτες έξω από την Δαμασκό, στα χέρια των εισβολέων!

7 σκέψεις σχετικά με το “(Βιντεο): Ο Συριακός στρατός είχε εντοπίσει χημικά και αυτοσχέδιες ρουκέτες έξω από την Δαμασκό, στα χέρια των εισβολέων!

 1. Τα αμερικανικά τσοντοκάναλα φαντάζομαι ότι είτε θα κάνουν τον σύριζα δηλ. μούγγα στην στρούγκα, είτε θα λένε δεν ξέρουμε ποιανού είναι… (η σαουδική βαρβαρία δεν θα ξέρουν ποιον ενισχύει…)
  Ο Obamandreu πώς θα συνεχίσει την ψευτολογία μετά απ’ αυτά;

  Μου αρέσει!

 2. Να και οι χορηγοί του σκοταδισμού.
  Η χώρα που κουνάει το δάχτυλο για τα «ανθρώπινα δικαιώματα»

  Θαυμάστε λαϊκή κουλτούρα…

  Μου αρέσει!

  1. Ο καταδικασθείς σε θάνατπ 9ΔΙΚΑΙΩΣ) και εκτελεσθείς είχε βιάσει και σκοτώσει μία γυναίκα. Καλά να πάθει λοιπόν.

   Μου αρέσει!

 3. Τέτοια οπλα χρησιμοποιούν συνήθως ως υστατη πράξη απελπισίας οι νικημένοι κατά κράτος τρεπόμενοι εις ατακτον υποχώρησιν / φυγήν , οι ισλαμοφασίστες καί οχι αι κυβερνητικαί δυνάμεις τής Συρίας αι οποίαι τούς εχουν κατατροπώσει ανακαταλαμβάνοντας σχεδόν ολες τίς θέσεις τους ! Βεβαίως καί οι συνήθεις «υποπτοι » οι «περιούσιοι » οι οποίοι εχουν δημιουργήσει τήν ανάφλεξη εις τόν κόσμο αποκομίζοντας αστρονομικά κέρδη !

  Μου αρέσει!

 4. η μέση ανατολή είναι η χαρά του έμπορου όπλων. δεν είμαι με τους ισλαμιστές εισβολείς, ούτε με τους συριζουνίτες και τους πασοκσιίτες, αλλά ο ασάντ είναι και αυτός μεγάλος κάφρος.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.