
Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος είχε ανατραπεί μετά τη λαϊκή εξέγερση εναντίον του το 2011, πρόκειται να τεθεί σε κατ’οίκον περιορισμό, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το γραφείο του μεταβατικού πρωθυπουργού της χώρας.
Ο Μουμπάρακ αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος την Πέμπτη από τη φυλακή του Καΐρου όπου κρατείται.
«Στο πλαίσιο του νόμου περί εκτάκτου ανάγκης, (η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων)
έδωσε εντολή ο Μοχάμεντ Χόσνι Μουμπάρακ να τεθεί υπό κατ’ οίκον κράτηση» ανέφερε ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού.
Την Τετάρτη, αιγυπτιακό δικαστήριο έδωσε εντολή για την αποφυλάκιση του Χόσνι Μουμπάρακ. Είχε προηγηθεί η απαλλαγή του από κατηγορίες για υπόθεση διαφθοράς.
Η Εισαγγελία ανακοίνωσε πως η απόφαση είναι οριστική και δεν μπορεί να ασκηθεί έφεση.
Έτσι, δημοκρατικά πάντα, Χαίρε σισι, ηγέτη των δημοκρατων, ανά τον κόσμο…
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Μια ερωτηση μονο:
Με τον μουμπαρακ η αιγυπτος ηταν ησηχη ? ΝΑΙ η, ΟΥ ?
Με το σανταμ ηταν ησυχο το ιρακ ? ΝΑΙ Η, ΟΥ ?
Με τον ασαντ ηταν ησυχη η συρια ? ΝΑΙ Η, ΟΥ ?
Τελος με το κανταφι ηταν ησυχη η λιβυη ? ΝΑΙ Η, ΟΥ ?
Καταλαβες κατι απο αυτα ?
Εχουν ολες αυτες οι χωρες…»δημοκρατια»,»ελευθερια» και ευημερια..
Ξυπνα πριν κανουν και τη δικη σου χωρα ετσι…
Εκτος και εισαι απο αυτους, που θελει να γινει ετσι…
Τοτε θα μας βρεις μπροστα σου…
ΔΙΑΛΕΞΕ λοιπον..
Σταυρο Η, ημισελινο στη σημαια ??
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
οχι δεν ειχαν καμια ηρεμία και αυτο φαινεται απο τους εκτοπισμούς,δολοφονίες και διαφορα ακραια κινηματα που γιγαντώθηκαν αιφνης.
Τωρα αν εσυ,αρέσκεσαι να ζεις με φαντασιώσεις,να πας να μείνεις εκει.Γνωστος μου που αποκλείστηκε 20 μερες στην αιγυπτο,τις περασε με γενια και περουκα,για να μη τον παρουν πρεφα.
Καθεστώτα τέτοιου τυπου,ειναι σίγουρο οτι το μόνο πραμα που θα προκαλέσουν,θα ειναι ακριβώς αυτό που είπες,»ημισέληνο» ή «σταυρό»
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Φωναξε την κλιντον να σου δωσει παρασημο.
Καταλαβα καλα που ανηκεις, τι σκεπτεσαι και τι …»πουλας.»…
Ειναι ματαιο λοιπον να συζηταμε…
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Ο Θερμος Αυγουστος ειναι υπεροχος μηνας για διακοπες στις ακρογιαλιες τις Ερυθρας θαλασσας.!!! Just in time,!!!!!!!!!!!!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Reblogged this on Oxtapus *beta.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Η εξέλιξη υπογραμμίζει την αφέλεια όσων πιστεύουν ότι επαναστάσεις γίνονται όταν στρατιωτικοί περίπολοι συλλαμβάνουν εκλεγμένους ηγέτες άσχετα με το πόσο αυτοί ήταν πετυχημένοι ή όχι.
Αν στις 3 Ιουλίου έγινε επανάσταση τότε που είναι τα λαϊκά κινήματα και οι ηγέτες του; Που είναι οι λαϊκές επιτροπές; Που είναι οι συνελεύσεις που ζυμώνουν αφηρημένα το μέλλον με μαγιά προερχόμενη από εκείνο το μοναδικά εύφλεκτο και ρευστό υλικό που είναι φτιαγμένα τα όνειρα; Που είναι στην τελική οι πολιτοφυλακές ενός Ροβεσπιέρου που θα σώσουν την χώρα από την αντεπανάσταση;
http://nontobenews.com/2013/08/20/kundera/
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
«Η εξέλιξη υπογραμμίζει την αφέλεια όσων πιστεύουν ότι επαναστάσεις γίνονται όταν στρατιωτικοί περίπολοι συλλαμβάνουν εκλεγμένους ηγέτες άσχετα με το πόσο αυτοί ήταν πετυχημένοι ή όχι.»
* * * * * *
Εκλεγεις καποιον που υποσχεται κατι συγκεκριμενο,
Αφου εκλεγει, αυτος κανει ακριβως τα αντιθετα….
Οι περιπολοι φταινε τοτε ?
Για λεγε ….
Μου αρέσει!Μου αρέσει!