ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ! ΠΑΡΟΥΣΙΑ «ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ» Η «ΑΝΑΚΡΙΣΗ» ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ!

Εάν είχε συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη ευνομούμενη χώρα, ήδη κάποιες καρέκλες θα έτριζαν. Η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και να είναι αμείλικτη.

Σε λίγο περισσότερα…

67 σκέψεις σχετικά με το “ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ! ΠΑΡΟΥΣΙΑ «ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ» Η «ΑΝΑΚΡΙΣΗ» ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ!

    1. φαγαν τον Πεπόνη και τον Μουζακιτη…

      ΟΛΑ ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΟΥΝ …

      δειτε τις αποφασεις του ΣτΕ για τα μνημονια, τους ομολογιουχους, την ΕΡΤ , τις απολύσεις…

      οι δικαστές ειναι το πιο φιλοχουντικό σώμα της ελληνικης κοινωνίας μετά τους νδουλους….

      Μου αρέσει!

  1. Εδώ είναι αμείλικτη για 1,40 αλλά δίνει τον κυβερνητικό νομικό σύμβουλο στον διωκόμενο για κακούργημα εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.
    Είναι αμείλικτη σ’ αυτούς που φέρουν το όνομα και το dna Έλληνας μόνο και μόνο επειδή το φέρουν.

    Μου αρέσει!

    1. Τωρα τι να κανουμε;Να παραστησουμε τα βοδια που ληρωνουν ΟΤΙ τους πουν ή να στησουμε τους προδοτες πολιτικους-τοκογλυφους-μιντιαρχες-παπαγαλακια απεναντι στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Δικαιοσυνη αφου πρωτα προχωρησουμε στον λογιστικο ελεγχο του χρεους; Ωρε διλημμα!!!!!

      Μου αρέσει!

    2. Αν εισαι ο παγκαλος που μαζι με τους αλλους που ξερει τα εφαγε ….οχι μονο να τα πληρωσεις αλλα να τα χεσεις και απο το στομα.

      Μου αρέσει!

      1. Θαρρω οτι απαντησες στον «επαναστατη» Δεν θεωρω οτι μπερδευτηκες με το ¨διλημμα»..Οσο για τον παγκαλο-βενιζελο κλπ.η τιμωρια τους πρεπει να ειναι να ειναι πενητες δεμενοι με αλυσιδες και να τρωμε μερικα εκατοστα απο εκει που φτανουν.

        Μου αρέσει!

    3. NA ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ
      ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ
      ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
      ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ
      ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ
      ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕ.

      Μου αρέσει!

  2. Πρόκειται για τεραστίων διαστάσεων ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του οποίου η πλήρης διαλεύκανση επιβάλλεται άμεσα. Είναι απαράδεκτο ν α ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΕΙ ένα ολόκληρο Έθνος και να συγκλύπτονται οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (αν αποδειχθούν τέτοιοι). Πάντως, η απροθυμία επίλυσης του θέματος, καθώς και πλήθος θλιβερών ενεργειών και παραλείψεων γύρω απ’αυτό ενθαρρύνουν υπόνοιες ότι κάτι πολύ κακό έχει συμβεί και αποκρύπτεται με δόντια και νύχια. Και σ’αυτό, πιθανότατα συμμετέχει και ξένος ή ξένοι παράγοντες.Οτι κι αν είναι ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ.

    Μου αρέσει!

      1. Ξεφευγεις Δικερουλη,εφθασες τις οκτω λεξεις,απομακρυνσου απο τα μερη οπου ελλοχευει ο κινδυνος ατυχηματος,ποτε κανεις δεν ξερει τι προκειται να σου συμβει με το ξεθαρρεμα,παρα τις προειδοποιησεις των φιλων,εν πασει περιπτωσει,ελαλησα και ευθυνη ουκ εχω πλεον.

        Μου αρέσει!

      2. Oχι , βρε Δικέρατε θα διαλαλεί …είσαστε ο σπόρος …της μ@λ@κί@ς , γιατί σ΄ένα άδειο Ζάππειο έλεγε …..η λαοθάλασσα…..κ.λπ, κλπ , και η λαοθάλασσα ήταν όλη η πολιτική άνοιξη με τα φτερά και τα πούπουλά της .

        Μου αρέσει!

  3. Αν βγω αργοτερα θα παω να παρω τα Επικαιρα, αλλα αν μπορειτε δωστε μας το ονομα του Ελληνοαμερικανου να σας πουμε τι ρολο παιζει και τι κουμασι ειναι. Γιατι καμια φορα τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται ή οπως νομιζουμε λογω των προκαταληψεων μας…

    Μου αρέσει!

      1. Τι να κανουμε Φωτεινη μου, δεν ειμαστε ολες ανιστορητες, αστοιχειωτες και βλαμενες. Λυπαμαι που αυτο σε ενοχλει και σε τσουζει…αλλα ειναι μονο δικο σου προβλημα, οχι δικο μου!

        Πηγαινε τωρα να ανοιξεις και εσυ κανενα βιβλιο και καμια εφημεριδα για να μπορεις να γραφεις οπως εγω για να μην ζηλευεις.

        Τοσο κομπλεξ σε γκομενα με τοσο χαμηλη νοημοσυνη δεν εχω ξανασυναντησει. Σε λυπαμαι…

        Μου αρέσει!

      2. απαντησε σε αυτα που σου επισημαινω και ασε την συνηθη τακτικη σου, της προσβολης και μπουρδολογιας.

        «δωστε ΜΑΣ… να σας πουμΕ …»

        ποιΟΙ βρε …Κουλα θα μας πειτΕ;

        αντε…ΚουλΕς..

        Μου αρέσει!

      3. Φωτεινη, τι να σου πω κοριτσακι μου…εχεις σοβαρα ψυχολογικα προβληματα…πρεπει να βρισκεις καποιον εδω μεσα και να αρχισεις να τον τρολαρεις…πηγαινε να σε δει κανενας γιατρος. Κανε καμια ψυχαναλυση να δεις απο που ειναι τα κομπλεξ σου και εχεις τετοια ανταγωνιστικοτητα απεναντι στις γυναικες…βρες κανενα φιλο και πηγαινε εξω να πιεις κανενα καφε να ξελαμπικαρει ο εγκεφαλος σου γιατι ειναι προφανες οτι κατι σου λειπει στη ζωη σου και τα βαζεις με ανθρωπους που δεν ξερεις στο ιντερνετ. Δεν εισαι υγιες ατομο…

        Αντε μιλα μονη σου, αρκετα ασχοληθηκα!

        Μου αρέσει!

      4. το στυλακι σου ΚουλΕς,ειναι γνωστο για τους νοημονες.

        για αυτο σε ξαναρωταω:

        «δωστε ΜΑΣ… να σας πουμΕ …»

        ποιΟΙ βρε …Κουλα θα μας πειτΕ;

        και μια που σε βρισκω γνωστη, εκτος της Διεθνους Γεωστρατηγικης και της Ψυχιατριας.δυο υποθεσεις μπορει να κανω του… ΚουλΕς.

        1. εισαστε Ομαδα εδω μεσα και τρολαρετε ασυστολως.

        2.προκειται για πληθυντικο Μεγαλοπρεπειας,που χρησιμοποιεις για τον εαυτο σου,οποτε γραφεις απο καποιο Ψυχιατρειο.
        για αυτο και οι αναφορες…

        Μου αρέσει!

      5. Κούλα, χάνεις πολύ εύκολα την ψυχραιμία σου.
        ΓΙΑΤΙ;
        Τα γραπτά ως γνωστόν μένουν και αποδεικνύουν
        Αν η Φωτεινή είναι αστοιχείωτη, πρέπει να το αποδείξης (προς το παρόν απλώς της έβαλες ταμπέλα*)
        Μέχρι να το αποδείξης όμως για πες μου
        Προς τι το πρώτο πληθυντικό;
        Αισθάνεσαι πολλές;

        *Καλές οι ταμπέλες όταν προηγείται απόδειξη
        όταν δεν προηγείται (απόδειξη ) δείχνουν πανικό.

        Μου αρέσει!

      6. Αστιλλαις, αφου δεν εχει ιδεα τι συμβαινει ΓΙΑΤΙ παιρνεις θεση και λες οτι σου κατεβει;;;

        Η συγκεκριμενη με τρολαρει κατω απο πολλα αρθα αρκετες μερες τωρα χωρις εγω να της εχω δωσει κανενα δικαιωμα, βρισκει καποιον και κολλαει και τον τραλαρει, υπαρχουν πολλοι τετοιοι σε φορουμς στο ιντερνετ. Θα αναγκαστω να επικοινωνησω με οποιον επιβλεπει τα σχολια γιατι η κατασταση αυτη δεν μπορει να συνεχιστει!

        Αν εσυ δεν τολμουσες να αφησεις σχολια για οτιδηποτε και την ειχες να σε κυνηγαει απο πισω κυριολεκτικα και να σε τρολαρει θα σου ελεγα εγω αν θα τα ελεγες αυτα, λολ.

        Γι’αυτο σε παρακαλω, δωσε κανενα μαθηματακι στη φιλεναδα σου να μαθει να ειναι ευγενης και αξιοπρεπης συνομιλητης με δικη της γνωμη και να μην γινεται τσιμπουρι, και ασε εμενα…

        Μου αρέσει!

      7. ο πανικος ειναι ασχημο πραγμα ΚουλαρΕΣ.
        στο εχω ξναγραωει και παλια οταν αρχισες να βριζεις.

        ρωταω το πιο απλο πραγμα στον κοσμο.
        και περιμενω να απαντησεις.

        γιατι αλλο ΚουλΑ αλλο ΚουλαρΕΣ

        «δωστε ΜΑΣ… να σας πουμΕ …»

        ποιΟΙ βρε …Κουλα θα μας πειτΕ;

        Μου αρέσει!

    1. Κανάς Ρόντος ίσως….

      Λες να είναι κανα περιστέρι λευκό που περνούσε τυχαία και κατηγορείται άδικα; το χρυσό μου…

      υγ
      Έγκριση πλήζζ 14:12

      Μου αρέσει!

    2. Ναι βρε Κούλα, είμαστε προκατειλημμένοι και τους κατηγορούμε άδικα.
      Τι λες βρε κούκλα μου;
      Εδώ μιλάμε για εγκληματίες!

      Μου αρέσει!

      1. Σοφια, μην κρινεις απο αυτο το διαολο με τη Φωτεινη απο πανω, γιατι με τρολαρει σε πολλα αρθρα εδω και μερες και η απαντησεις δεν εχουν σχεση με το συγκεκριμενο αρθρο. Οποτε οι απαντησεις που δεχεται ειναι γιατι δεν ειναι συνομιλητρια αξια σεβασμου οπως εχω καταληξει, οποτε μην παιρνεις θεση σε παρακαλω, γιατι αρκετα πια να εχεις να εξηγεις και την καθε τελεια στο καθε κομπλεξικο που επιμενει στις βλακειες του (δεν εννοω εσενα εδω)!

        Μου αρέσει!

      2. Λυπαμαι Φωτεινη μου, δεν την εχω δει να με τρολαρει με βλακειες που μονο ενα 5-χρονο γραφει, οποτε γιατι να βγαλω αυτο το συμπερασμα;;; Μην φοβασαι δεν σου παιρνει καμια αλλη τα πρωτεια στην Ολυμπια!

        Μου αρέσει!

    3. εν τω μεταξύ είμαι σίγουρος ότι εσείς οι 2 δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε…Προσωπικοί εγωισμοί δεν δύναται ποτέ να φέρουν επιθυμητό συλλογικό αποτέλεσμα , σίγουρα ο δρόμος είναι μακρύς….αλλά ο μόνος σίγουρος.., αφήστε τα προσωπικά , μόνο τα συλλογικά υπάρχουν !

      Μου αρέσει!

      1. Apollo11, εγω δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν εδω μεσα, η συγκεκριμενη μου εχει γινει τσιμπουρι εδω και μερες, δεν μπορω να αφησω σχολιο ερχεται και με τρολαρει απο μονη της χωρις εγω να της εχω μιλησει. Το θεμα δεν ειναι σημερινο, λολ!

        Ας κανει κατι η Ολυμπια αν το κανει αυτο και σε αλλους σχολιαστες εδω μεσα, μπλοκαρετε την γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της. Δεν μπορω να αφησω σχολιο για οτιδηποτε, τσουπ κατευθειαν η κυρα Φωτεινη απο κατω να αφηνει προσβλητικα σχολια 5-χρονου. Τι να πω…το μυαλο της εχει κολλησει στα 6 που επαιζε μαζι με αλλα κοριτσακια στο δημοτικο και αν ζηλευε καμια της εριχνε καμια σφαλιαρα…

        Οποτε μην τα λες οπως ΔΕΝ ειναι, παρακαλω!

        Μου αρέσει!

      2. επειδη η εισοδος σου εδω μεσα,ως Τριτεκνη Χωρισμενη Πατριωτισσα,που μεγαλωνει τα παιδια της,με εντυπωσιασε,δεν ασχοληθηκα μαζι σου,μεχρι να δω «τι καπνο φουμαρεις»που λενε ΚουλαρΕΣ.

        γιατι το στυλακι σου,κατι θυμιζει,γνωστοαγνωσο…

        μια φορα σου απαντησα,μην συμφωνωντας μαζι σου και αρχισες να με αποκαλεις διεστρεβλωτρια,ασχετη,αν ειμαι χαζη κ.λ.π.,κ.λ.π.,.

        εννοειται οτι σου απαντησα,αν και οχι σε τονους που συνηθιζεις εσυ…

        και ξαναασχοληθηκα μαζι σου ,οταν αρχισες τα Πατριωτικα Γεωστρατηγικα.

        ασε λοιπον τα πολλα κλαψουρισματα,και απαντησε σε αυτο που σε ρωτησα:

        «δωστε ΜΑΣ… να σας πουμΕ …»

        ποιΟΙ βρε …Κουλα θα μας πειτΕ;

        ποιΟΙ εισασΤΕ;;;;;;;;;;;;

        και ποσΟΙ εισασΤΕ;

        *Προσεξε το ξεφτυλισμα,διοτι τα γραπτα μενουν,ε ΚολαρΕΣ;

        Μου αρέσει!

      3. εγω βλεπω οτι και οι δυο ειστε πολυ ισχυρες προσωπικοτητες και μαχημες ελληνιδες και σας εχει αναγκη η ελλαδα πανω απο ολα,προσπαθηστε την δυναμη σας και την θεληση σας να την προσφερεται προς ωφελος της πατριδας και μην την σκορπατε σε πεισματα,και παρεξηγησεις…την εκτιμηση μου και στις δυο.Ο χρονος ειναι αυτος που κρινει τους παντες.

        Μου αρέσει!

      4. αγαπητε Επωνυμε
        .
        αν ο ενικος, συγχεεται με τον πληθυντικο,οπως εγραψα πιο πανω στις ΚουλαρΕΣ,υπαρχουν δυο υποθεσεις.

        Ψυχιατρειο η Ομαδα Τρολλς, στο διαδικτυο.

        ουτε πεισματα ,ουτε παρεξηγησεις.
        και στην πρωτη περιπτωση,δηλ.Ψυχιατρειο υπαρχει και η εκτιμηση.
        Ψυχασθενειας.

        Μου αρέσει!

  4. Γιατί αποκλείουν μερικές, μερικοί, το να υπάρχουν ομάδες, παρέες, κάποιων σκεπτόμενων και έμπειρων Ελλήνων, οι οποίοι να ασχολούνται με Εθνικά θέματα, δεν το καταλαβαίνω. Κούλα, θα ήθελα το μαίηλ σου, ή να σου δώσω το δικό μου, μόνο που δεν γνωρίζω τον τρόπο.

    Μου αρέσει!

  5. βγάλε και το όνομα….διότι μάλλον Αμερικανοεβραίος ( δηλαδή εβραίος ) θα είναι και αυτός , διότι η λέσχη τους είναι κλειστή για μη περιούσιους

    επίσης μετά την παρέμβαση του Κολιοκ…σιγή ιχθύος…..η δικαιοσύνη ερευνά…με ρυθμούς χελώνας , βλέμμα αγελάδας & κάθεται στα 4 παρέα με τον Σαχλαμαρά και τις υπόλοιπες καμπαλίστικες ποδίτσες..

    κατανοητό..?

    Μου αρέσει!

  6. ΑΡ…..ΔΙ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΆΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 99% ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΕΧ,ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΤΙς ΤΑΒΕΡΝΕΣ…..

    Μου αρέσει!

    1. η ομάδες θα πρέπει να συντονιστούν….να επικοινωνήσουν αρχικά και κατόπιν να συντονιστούν….υπάρχουν σήμερα εργαλεία….αλλά το fatsabook και ο Σειρινάκης…έχουν ίσως τραβήξει την προσοχή…των κενοκέφαλων…

      Μην μασάς….αγαπητέ , και μην δίνεις σημασία…. σε κάποιους που η πυξίδα τους βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια τους και όχι στην κορυφή τους…!

      Μου αρέσει!

  7. Ἡ ἀπάτη τῆς παραποιήσεως στοιχείων τῆς ΕΛΣΤΑΤ,μέ σκοπό νά μπῆ ἡ Χώρα στήν δίνη τῶν μνημονίων-παράδοση ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ-εἶναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    Ποιοί εἶχαν ὅφελος….εἶναι πασίγνωστο!!!

    Μου αρέσει!

  8. APOLLO 11, μέσα είσαι, όχι τίποτα άλλο, αλλά από την άλλη βγαίνουν και κατηγορούν τηνΧ.Α. η οποία είναι η μόνη πολιτική δύναμη με δομή,η οποία έχει πατριωτικό λόγο.Και όταν τους λες, εντάξει αφού έχετε διαφωνίες με την ΧΑ, ελάτε συννενοηθείτε και φτιάχτε έναν άλλο πατριωτικό πόλο,πιο καθαρό όπως τον φαντάζεστε,τότε αρχίζουν οι διαφωνίες,τα αρχηγηλίκια, οι υποψίες, τα ωχ αδελφέ, κ.λ.π. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….και ποιός είσαι εσύ που θα μας πεις, και τα σχετικά.Δηλαδή για να κατσουν να ακούσουν έναν συνΕλληνα να μιλάει, θα πρέπει πρώτα να του έχει φτιάξει την εικόνα το MEGA.Tόσο γελοίοι….

    Μου αρέσει!

    1. Αγαπητέ είμαι παντού…. και όλοι πρέπει να είμαστε παντού….σε όλα όσα μας αφορούν , ( και δε εξαιρώ ούτε ένα μυρμήγκι που ζεί πάνω στη Γή )

      σχετικά με την Χ.Α. η οποία όντως έχει πατριωτικό λόγο ( αλλα ο λόγος…είναι αήρ…) όντως το σύστημα την έχει ως εμπόδιο αλλά…..η Ηγεσία βρωμάει αγαπητέ…αποτελεί δεκανίκι του Μητσοδράκουλα και της Ντόρας πλέον ( αφού ο λυκάνθρωπος των χανίων έχει μπεί σε safemode ) o Γενικός Γραμματέας της ΧΑ ( αλήθεια και το ΚΚΕ γραμματέα έχει και όχι Πρόεδρο…! προφανώς λόγω του ότι αποτελεί θυγατρική …η μέν ΧΑ έχει έδρα το Λονδίνο , το δε ΚΚΕ είχε την Μόσχα και μετά την πτώση… την γουολ street….) σε ΓΡΑΠΤΑ του ( 1988 ) αρθογραφώντας θεωρεί τον Αδόλφο ( τον γνωστό μπάσταρδο έβραίο ) ΙΣΟΘΕΟ !

      Τουτέστιν η Ηγεσία είναι καπελωμένη ( μαζί και το επιτελείο από κασιδιάρηδες μέχρι καμμένους deathmetalades ) η βάση είναι Αγνή – Δυναμική και αποτελεί πρόβλημα για τους σκοτεινούς νεοταξίτες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι όπως ο Καρατζαφέρης ( ο οποίος πριν ο Tsefry μιλήσει για ΔΝΤ αυτός τον στήριξε με χέρια και με πόδια !!!) έτσι και ο Αρειος Χιμπατζής που το παίζει και Ηγέτης τρομάρα του θα υπακούσει στην κρίσημη στιγμή…στα σκοτεινά αφεντικά του !

      ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ – ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ( και σε αυτό περιμένω περισσότερα από τους ΕΛΛΗΝΕΣ του Εξωτερικού , αφού όσο πιο μακριά είσαι από την Ελλάδα τόσο πιο πολύ βλέπεις και αισθάνεσε το μεγαλείο της ) με κάθε μέλος να είναι Ηγέτης του εαυτού του με μόνο σκοπό την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ , αυτή που έχει δεχθεί χιλιάδες επιθέσεις στα βάθη των αιώνων αλλά είναι ακόμη ΖΩΝΤΑΝΗ ! μην πεθάνει στα χέρια μας…!

      Μου αρέσει!

      1. Επειδή δεν εξαιρείς ούτε να μικρό μυρμηγκάκι που το μόνο που ξέρει είναι να μαζεύει την τροφή του ταπεινά, όταν οι άλλοι καλοπερνάνε ,θα του πω αυτό που ζητάς , είναι δύσκολο . Παρατήρησε εδώ μέσα , ο καθένας προσπαθεί να πείσει τον άλλο ότι το δικό του μαντρί έχει καλό αφεντικό , ο ένας προσπαθεί να πατρονάρει τον άλλο . Αν γίνει κάτι καλό , επειδή μπορεί να είναι από την απέναντι σ΄αυτό πλευρά θα το ειρωνευτεί , θα βάλει πέτρες για εμπόδια .
        Πατρίδα είναι αγώνας , είναι λατρεία στην ελευθερία , στην ανάπτυξη , στην αυτονομία του Εθνους ….είναι δικαιοσύνη στην αδικία , στην λεηλασία , στην προδοσία , τι λες θα μπορέσει ποτέ κάποιος να μπει μπροστάρης και να ενώσει τον λαό μας χωρίς υποσχέσεις τύπου λεφτά υπάρχουν αλλα ….νυν υπερ πάντων ο αγών ;

        Μου αρέσει!

    2. Γιατί η Χ.Α. είναι υπέρ του χτισίματος του Τεμένους στο Βοτανικό μπορείς να μου το εξηγήσεις;
      Γιατί όταν γιουχάραν τον Βορίδη στην Λαμία ο αρχηγός του κόμματος (Μιχαλολιάκος) τους έστριψε το αυτί;
      Γιατί η Χ.Α. δεν έχει βγάλει ολοκληρωμένη οικονομική πρόταση διεξόδου από την κρίση; (αυτά που λέει για πρωτογεννή παραγωγή και εθνικοποίηση και άλλα θέλουν χρόνια για να επιτευχθούν. Πως θα γίνει η απεμπλοκή από το μνημόνιο; Με τον hard τρόπο και όποιος αντέξει;

      Μου αρέσει!

  9. Στο τελευταίο που λες, ΜΑΚΑΡΙ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙ,είναι σαν να περιμένουμε κάποιους άλλους να πάρουν την πρωτοβουλία,κάποιοι άλλοι να δραστηριοποιηθούν,έτσι ώστε αν γίνει και παρει σάρκα,να βγαίνουμε οι υπόλοιποι και να τους αποκαλούμε πράκτορες και εκείνους.
    Κάθε μέλος,να είναι και ηγέτης του εαυτού του, λες.Εννοείς τα μέλη του συγκεκριμένου φορέα; Μήπως μιλάς για όλους μας;Γιατί εδώ προτείνεις να γίνουμε όλοι αυτοκράτορες.Παει καλά, αλλά και με την δική μας συμμετοχή,και εργασία πάνω και μέσα στον ίδιο μας τον εαυτό.Κάποιοι το έχουμε ξεκινήσει, οι πολλοί μας βρίζουν και μας ειρωνεύονται, άρα Μιχαλολιάκος προς το παρόν και πολύ τους είναι…Και τι χειρότερο φαντάζεσαι ότι μπορεί να κάνει ο Μιχαλολιάκος από αυτούς που ειναι στην εξουσία τόσα χρόνια. Αδελφέ μην ξεχνάς ότι όσα συμβαίνουν,είναι τα αποτελέσματα των θελήσεων των πολλων ατόμων.Ποιά η κεντρική ιδέα των θελήσεων; Το γνωστό επιχείρημα των άτακτων παιδιών:Ασε μη μου λες, τι και πως.Εγω θέλω να το πάθω για να μάθω.
    Πως θα γίνει αυτό; Δοκιμάζοντας Σύριζα, ΧΑ, κλπ έως ότου επέλθει η απόλυτη σιωπή, κάπου το έχει γράψει αυτό ο Τραϊανού. Τότε και μόνον όποιος έχει να προτείνει την ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ,λόγω του ότι θα έχουν αποκάμει θα κάτσουν και θα τον ακούσουν.Ως τότε, καλούνται κάποιοι να κρατήσουν το κερί ,την σπίθα ενεργή.

    Μου αρέσει!

  10. Ετσι, μέσα μας εκφράζεται το Θείον.Εμείς ζούμε κινούμαστε, μέσα στο Θείο.Μέσα στο μέσα, και στην μέση ποιός; ΕΓΩ-ΕΣΥ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΝ ΝΟΥ…Εάν δηλαδή πάθει βλάβη, ο εγκέφαλό σου, τότε δεν μπορείς να καταλάβεις-να εξελιγθείς,διότι όλα συμβαίνουν εκεί μέσα.Οπότε, εαν δεν ΕΙΜΑΙ-ΕΙΣΑΙ,τότε δεν υπάρχει τίποτα.Αρα εαν εγω δεν ειμαι, τίποτα δεν έχει αξία.

    Μου αρέσει!

  11. Πώς γίνεται σε μια τόσο σημαντική αποκάλυψη από τα Επίκαιρα και για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, να βγούμε όλοι τόσο πολύ εκτός θέματος δεν καταλαβαίνω.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.