Να χαρώ τώρα «διεθνιστές»

20130827-082717.jpg

Το τριπτυχο της εμετικης κυβερνησης, ως συνηθως, ειναι ετοιμο να ανοιξει τα ποδια (της χωρας), στις γενοκτονικες επιθυμιες Ομπαμα, Καμερον, Μερκελ, Ολαντ και Ερντογαν. Τα αφεντικα μιλησαν. Οπως παντα, για τις αναγκες γενοκτονιων στη Μεσογειο και στη Μεση Ανατολη, η Ελλαδα θα χρησιμευσει ως βάση λογιστικής υποστήριξης, μεταφορών και επιχειρήσεων.
Η παγκοσμιως πρωτοποριακη ψυχοσυνθεση της ελληνικης πολιτικης, να μη χρειαζεται τη γνωμη ελληνων διπλωματων για εθνικα θεματα, καταληγει παντα στην ανευ ορων
παραχωρηση ευκολιων, με απουσια(;) αντιληψης μελλοντικων αρνητικων αντικτυπων για τη χωρα. Οσο για τη γνωμη του λαου για καθε εθνικο θεμα, ειναι περιττο να δωθει σημασια απο τους εκλεκτους του, εκτος αν προκειται για προεκλογικη περιοδο. Μιας ομως και εισερχομαστε σε τετοια περιοδο, οι συμμοριες που αυτοαποκαλουνται κομματικοι σχηματισμοι, αρχισαν να εμπλουτιζουν τα ραφια τους με προιοντα πατριδας, κατι που πιστευουν θα μαντρωσει την κινουμενη αμμο που δημιουργειται στα ποδια τους. Ειδικα δε για τις αριστερες παραταξεις, ο πατριωτισμος προσφατα βαπτιστηκε σε ταση, ωστε να συνυπαρξει σχηματικα με το διεθνισμο τους. Συνιστωσα. Να τους πληροφορησω οτι η πατριδα δεν ειναι συνιστωσα. Ειναι κεντρο. Εκει ξεκινα και τελειωνει η υποσταση του ατομου στο Εθνος.
Για να μην ειμαστε ομως πολυ σκληροι με κομματα, που μας ταιζουν σανο, θα τους δωσουμε ακομη μια ευκαιρια. Συντομα, θα κληθει η χωρα να «ανοιξει τα ποδια» στους δολοφονους του Συριακου λαου, για να εκτελεσουν την τελευταια πραξη. Την εκκαθαριση και του λαου αυτου. Το ελληνικο Εθνος ειναι αντιθετο.
Ωρα λοιπον για τις αριστερες δυναμεις, «της ευημεριας των λαων(!)», να δωσει τη μαχη του εναντια στο ΝΑΤΟ και τον καπιταλισμο, και να αφησει τη Βουλη στους Ελληνες, μαζευοντας τα τσιρακια του εξω απο τη Σουδα, αντι «περιμετρικα» της Βουλης.
Τελικα, εκτος απο πατριωτες, ουτε καν διεθνιστες;

Καθολου φιλικα.
Θεσσαλος

30 σκέψεις σχετικά με το “Να χαρώ τώρα «διεθνιστές»

  1. Πάντως στην Καλαμάτα ακούω συνέχεια τα πολεμικά αεροπλάνα να πετάνε, κάτι που δεν συνέβαινε πριν από ένα χρόνο, λόγω οικονομικής κρίσης όπως έλεγαν.
    Πάντως τέτοια κινητικότητα καιρό είχα να δω.
    Εδώ και μία εβδομάδα, πετούσαν και την νύχτα.
    Σήμερα δεν ακούγονται.

    Μου αρέσει!

      1. Τοnik, δεν σου φάνηκαν κι εσένα πολλές οι πτήσεις, το τελευταίο διάστημα;
        Μάλιστα εχθές, ένας υπάλληλος του αεροδρομίου γνωστός, μού είπε, ότι θα προσγειώνονταν πολλά ρώσικα αεροπλάνα στην Καλαμάτα.

        Μου αρέσει!

      2. Φωτεινή, εδώ μιλάμε για το στρατιωτικό αεροδρόμιο τής Καλαμάτας — που είναι ΝΑΤΟϊκή βάση — και όχι για το πολιτικό. Γι’ αυτό απόρησα.

        Μου αρέσει!

      3. Τονικ,η βαση του νατο,που υπηρχε παλια,εκλεισε ηξερα,γιατι υπηρχε επικινδυνοτητα λογω σεισμου.

        το πολιτικο αεροδρομιο ειναι το παλιο στρατιωτικο,νομιζω.
        και ο δρομος καλαματα μεσσηνη,λεγανε παλια ,οτι στην ουσια ειναι αεροδιαδρομος.

        Μου αρέσει!

      1. Τοnik δικό μου το λάθος.
        Στο πολιτικό θα προσγειώνονταν τα ρώσικα.
        Μου κάνει εντύπωση γι αυτό και το έγραψα, τέλος σαιζόν να έρχονται ακόμη τουρίστες και μάλιστα από την Ρωσία.

        Πάντως Φωτεινή η βάση παραμένει ενεργή, όπως έχω ακούσει.

        Επίσης χωρίς να υπονοώ τίποτα, γιατί δεν ξέρω και τίποτα, μου κάνει εντύπωση η κινητικότητα των στρατιωτικών αεροπλάνων αυτή την εποχή (όπως καλή ώρα τώρα, ακούω ένα) μιας και πέρυσι δεν κουνιόταν τίποτα, όπως και τον χειμώνα.

        Μου αρέσει!

  2. Kάτι μουλωχτοί δικηγόροι, με μόνιμο στασίδι σε κανάλια, έπιασαν τον σφυγμό του λαού και φόρεσαν τον μανδύα της «πατριωτικής συνιστώσας». Θα τον βγάλουν, αμέσως μόλις πιάσουν στασίδι στο βωμό της εξουσίας. Προς το παρόν, τους αμολύσανε να ψαρέψουν σε «πατριωτικά νερά» .

    Μου αρέσει!

  3. ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ…
    ΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΙΑ…
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑ..

    Μου αρέσει!

  4. Αγαπητέ Θεσσαλέ τώρα κατάλαβες ότι αυτοί δεν είναι καν διεθνιστές; Εννοείται. Μα δεν είναι ούτε καν άθεοι τα καθήκια, είναι κρυφοί ισλαμιστές!
    Και φυσικά είναι μέλη της διεθνούς συμμορίας ΗΠΑ-ΕΕ-Γερμανία-Ισραήλ-Ισλαμοφασίστες-Εμίρηδες -Τουρκία – Αλβανία – Μαφία…
    Για ξεκάρφωμα η αντιϊμπεριαλιστική ρητορική γενικά κι αόριστα αλλά στο ειδικό και το συγκεκριμένο πάντα θολώνουν τα νερά ή τάσσονται ευθέως υπέρ των γεωστρατηγικών και άλλων βρώμικων συμφερόντων της ως άνω συμμορίας.

    Μου αρέσει!

      1. Να συλλαμβάνονται από τον λαό, θέλεις να πεις, γιατί τελευταία πολύ ξεθάρρεψαν και σουλατσάρουν ανά την επικράτεια……!!!!

        Μου αρέσει!

  5. Καλημέρα Ελλάδα

    Τα είπες όλα !!!

    Ουδείς μπορεί να με πείσει (για τις αγνες) προθέσεις των διεθνιστών μέσα σε ένα τεχνηέντως παγκοσμιοποιημένο και τραπεζικά φτωχοποιημένο εξαθλιωμένο ….Σήμερα πλανήτη…. Τώρα τελευταία και………αεροχημικοψεκασμένο !!!!!

    Στην Ιστορία προθέσεις και γεγονότα επαναλαμβάνονται.
    Μέσα απο τα άρθρα μας ειχαμε αποτυπώσει πως οι γνωστές οικογένειες …κατήυθυναν και ήλεγχαν τον Α’ και Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

    Οτι ακόμη πριν απο τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο απο το 18 αιώνα οραματιζόντουσαν την υλοποίηση του πνεύματος και δόγματος της Συναρχίας η οποία ουσιαστικά ήταν το υπόβαθρο ο προπομπός το εφαλτήριο της ιδεολογίας των φαβιανών σοσιαλιστών και της σημερινής παγκοσμιοποίησης & Νέας Τάξης Πραγμάτων.

    Ο τρόπος σκέψης της Συναρχίας εχει τις αρχές της σε δύο φιλοσόφους….τον Λουί ντε Σεν Μαρτέν και τον Σεντ – Ιβ ντ’Αλβείντρ.
    Και οι δύο εγκωμίαζαν ενα όραμα της Ιστορίας μέσα απο την θέληση της «Θείας Πρόνοιας»…ενω ο άνθρωπος ειναι ενα απλό οργανο που διοικείται απο νόμους που βρίσκονται πέρα και πάνω απο αυτόν.!!!…….
    Η δήθεν νοημοσύνη του σύμπαντος αναθέτει σε ορισμένους «θεικούς επιτρόπους»…στον «ιερωμένο»….την εξουσία να γίνει ο εκπρόσωπος μιας θεοκρατικής διακυβέρνησης. Η ελίτ ειναι πνευματικά εναρμονισμένη με τους συμπαντικούς νόμους…ουσιαστικά ενα ιερατείο. Επομένως…η συναρχία ειναι μια μορφή θεοκρατίας….διοικούμενη απο τους ιερείς ή………..τους ιερείς-βασιλιάδες !!!!
    Ο Σέντ Ιβ ντ’Αλβέιντρ..ήταν ο πρώτος αποκρυφιστής – μεταρρυθμιστής ο οποίος σκεφτόταν με βάση την ..Ενωμένη Ευρώπη, αφου προωθούσε την συναρχία σαν τη φυσική μορφή κυβέρνητικης και κοινωνικής οργάνωσης του σύγχρονου κόσμου και οτι στον αρχαίο κόσμο ήταν το μοναδικό σύστημα οικουμενικής κυβέρνησης ….Επίσης ισχυριζόταν οτι οι κοσμικοί ηγέτες της Ευρώπης όφειλαν να ελέγχονται απο μιά και ………μοναδική εξουσία. !!!!
    Συναρχία και καθολικισμός δέν ήταν αντίπαλοι…ο ίδιος ο Σεντ – Ιβ ήταν πιστός καθολικός υποστηρικτής του ελευθεροτεκτονισμού και ειχε τιμηθεί απο τον πάπα !!

    Και ερχόμαστε σΤα πρώτα χρόνια του Β’Παγκοσμίου πολέμου και εν μέσω αμφίρροπων εξελίξεων σχετικά με το ποιός πραγματικά θα υπερισχυε .. οι Σύμμαχοι ή οι Ναζί… και ενω η Γαλλία ειχε καταληφθεί κατά τα 2/3 απο τις δυνάμεις των Ναζί…..

    «Στό εξαιρετικό βιβλίο του Τζόν Λάφλαντ Ο Θάνατος της Πολιτικής «The Death of Politics» ο συγγραφέας γράφει οτι:
    σχετικά με τα πολιτικά προγράμματα της Γαλλίας, η σχέση μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς, κατ’ουδένα τρόπο μπορούσε να συσχετιστεί με το Βρετανικό αντίστοιχο.
    Αποκαλύπτει ο συγγρ. οτι για να δημιουργηθεί αυτή η μορφή της «ανατρεπτικής δεξιάς», όπως την χαρακτηρίζει, έπρεπε να αντληθούν στοιχεία απο την «επαναστατική παράδοση», τόσα απαιτούμενα όσα αυτά που απορρόφησε – άντλησε και η Αριστερά.
    Το Βισύ λοιπόν: Η Κατάκτηση – αποδοχή της κατοχής, κατάληψης των 2/3 της επικράτειας απο τους ναζί το 1940, στοιχειοθέτησε την αποθέωση της παράδοξης γαλλικής συγχώνευσης και μίξης της Αριστεράς με την Δεξιά. επι κυβέρνησεως στρατάρχη Πετέν, εκτός βέβαια ίσως απο τους ναζί.

    Η κυβέρνηση του Βισί είχε αναγνωριστεί απο τον Ρούσβελτ…. και οι ΗΠΑ διατηρούσαν διπλωματικές σχέσεις μαζί της έως την Επιχείρηση Πυρσός. { κατάληψη της γαλλικής βόρειας αφρικής }.
    Ακόμη και έπειτα απο την απόβαση D-Day, στην Νορμανδία ορισμένα υψηλά ιστάμενα στελέχη αμερικανών αξιωματικών εξακολουθούσαν να επιθυμούν την παραμονή του Πετέν στην εξουσία………!!!!
    “εύλογο γιατί άραγε”.

    Η νομιμότητα της κυβέρνησης του Βισί είχε αναγνωριστεί ακόμη και απο τόν Τσόρτσιλ.!! Το Βισύ διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με την Βρετανία, όχι το αντίθετο.

    Ο Τσόρτσιλ μάλιστα διατήρησε μυστικές επαφές με τον Πετέν σε όλη τη διάρκεια του πολέμου, υποσχόμενος κρυφά να περιορίσει την πίεση στη Γαλλία του Βισί………..αν ο Πετέν μείωνε στο ελάχιστο τη συνεργασία του με το Χίτλερ.!!!

    Ο Πετέν και η κυβέρνηση του εν μέσω σχεδίων για την δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης………ήθελαν να περιμένουν ήσυχα ώσπου να φανεί προς τα που πήγαινε η κατάσταση.

    Και ιδού το ερώτημα γιατι πριν το πόλεμο την δεκαετία του 30 ο στρατάρχης Πετέν ειχε συνδεθεί με την τρομοκρατική δολοφονική οργάνωση καγκούλ…Cagoule ???………..τυχαία ?

    http://olympia.gr/2013/02/23/%CE%B7-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84/

    http://www.gauchemip.org/spip.php?article1337

    βιβλ……
    -Henry, Coston..Les juifs contre la France…Paris..June 1937
    -La finance juive et les Trusts..Jean – Renard..Paris …1942
    -ed…Je vous hais !!! Bureau Central de Presse..Paris..1944
    -Le retour des 200 familles …..Librairie Francaise..Paris 1960
    -Les technocrates et la Synarchie,,,special edition of Lectures francaises. Paris.Febr.1962
    -ed. with Jacques Isorni…Petain toujours present, special edition of Lectures francaises.Paris June 1964…
    -Dictionnaire de la politique francaise..4 vols,Publications Henry Coston,Librairie Francaise Paris 1967,1972,1979,1982

    Coudenhove-Kalergi, Count Richard N..Pan Europe..Alfred a.Knopf..New York..1926
    -Europe Must Unite,Paneuropa editions Glarus..1939
    -An Idea Conquers the World…Hutchinson London ,1953…

    Μου αρέσει!

  6. Θέλω να γίνω αριστερός. Να γδέρνω, να μαδάω.
    Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς, αυτό που …πολεμάω!

    ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,κάτι σαν τη Βάρκιζα και τη δοκλοφονία του Άρη!!!!!

    1.»Το ΚΚΕ βοήθησε και βοηθά τους λαθρομετανάστες».Γιατί; Γιατί οι μετανάστες, ακόμα και στην απόλυτη δυστυχία τους, είναι «θανατηφόροι» για την τοπική εργατική τάξη.Οι λαθρομετανάστες δεν διεκδικούν τις θέσεις των Πανεπιστημιακών ή των Αρεοπαγιτών, ώστε να απειλούν το σύνολο των εργαζομένων. «Λάθος»;
    2. «Το ΚΚΕ πρωταγωνιστεί στους αγροτικούς αγώνες» Στο τέλος ωφελήθηκαν οι μεγαλοκτηματίες και καταστράφηκε ο μικρός κλήρος. «Λάθος»;
    3.»Το ΚΚΕ πρωταγωνιστεί στις φοιτητικές κινητοποιήσεις» Φτάσαμε σήμερα που η Ελλάδα λεηλατείται, να μην υπάρχει φοιτητική διαδήλωση.
    4.» Το ΚΚΕ στις εργατικές κινητοποιήσεις πρωταγωνιστεί» Αυτοί που φαίνονται στη φωτογραφία στις πρόσφατες «αναγκαστικές» κινητοποιήσεις πήγαν και με τη βία «έκλεισαν» μεγάλο αριθμό παραγωγικών επιχειρήσεων …Τη βία όχι της «επανάστασης», του «πάθους» ή των «επιχειρημάτων», αλλά αυτήν της αστυνομίας. Τους παρακαλούσαν οι επιχειρηματίες να μην κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, γιατί δεν θα άντεχαν το κόστος της «αδράνειας» σε συνθήκες όπως οι σημερινές. Τους παρακαλούσαν οι ίδιοι οι εργάτες, εφόσον δεν είχαν την πολυτέλεια να στερηθούν το μεροκάματο. Οι κρατικοδίαιτοι «πατερούληδες» όμως ήταν αποφασισμένοι να «επαναστατήσουν» και ως εκ τούτου ήταν απόλυτα σκληροί. Η δική τους «επιχείρηση» προφανώς δεν είχε απώλειες κερδών και οι ίδιοι, ως «εργαζόμενοι» επίσης, προφανώς δεν θα στερούνταν το μεροκάματο.
    Πίσω από την αστυνομία …όπως στη φωτογραφία, που προστατεύουν τη Βουλή από μισθωτούς,εργάτες και ανέργους.Τολμούν και εμφανίζονται μπροστά μας, χωρίς να σέβονται τα προσχήματα. Ως γνήσιοι παρακρατικοί πάντα κινούνται με την «ασπίδα» του κράτους. Πάντα με τη συνοδεία της αστυνομίας, εφόσον, αν πάνε οι κρατικοδίαιτοι του ΠΑΜΕ σε εργοτάξια ή εργοστάσια μόνοι τους, θα φάνε πιο πολύ ξύλο απ’ όσο αντέχουν οι πλάτες τους.
    Το ΚΚΕ θα σβήσει μόνο του, όταν αποκλυφθούν οι χρηματοδότες του. Τότε θα αυτοκτονήσουν πολλά στελέχη και μέλη του, όταν αποκλυφθεί η Πρεσβεία που κρύβεται από πίσω…

    Θέλω να γίνω αριστερός, χρυσά να ‘χω κουτάλια
    κι όταν μαζί μου διαφωνούν να σπάω και κεφάλια.

    Μου αρέσει!

    1. Μια μπόμπα είπα και ‘γω να φτιάξω
      να βγω στους μπάτσους να την πετάξω
      όμως στον ύπνο αυτοί με πιάσαν
      τα σχέδια μου, μου τα χαλάσαν.

      Τ’ άσυλο πλέον των ιδρυμάτων
      χαρτί απόγινε των αποπάτων.
      Τέρμα κι’ η μάσκα που….
      με μια χάρη
      φορούσα κάποτε εις την Στουρνάρη.

      Ο δόλιος τώρα τι θ’απογίνω;
      για να σπουδάσω δυάρα δε δίνω,
      πάλι στους τοίχους θα βγώ να γράφω
      και να τη βγάζω με κανα “μπάφο”.

      Όμως ο φίλος μου ο μορφωμένος
      που’ ναι στο ΣΥΡΙΖΑ οργανωμένος,
      “θα σου γνωρίσω” λέει τον Αλέξη
      για βουλευτή να σ’ επιλέξει.

      Να που οι μολότωφ με ωφελήσαν
      κάποιοι με είδαν και με γνωρίσαν
      κι’ έτσι θα δω μια άσπρη μέρα και
      με τον ΣΥΡΙΖΑ πάω για καριέρα.”

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.