ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

Η σκανδαλώδης παρέμβαση του Διεθνούς Στατιστικού Ινστιτούτου (ISI) στην Ελληνική κυβέρνηση και Δικαιοσύνη για την αρχειοθέτηση της δίωξης Ανδρέα Γεωργίου, προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ

Με το προσβλητικό και σκανδαλώδες θέμα ‘Εισβολή της Δικαιοσύνης στην διαδικασία της στατιστικής παραγωγής των επίσημων στατιστικών’ ξεκίνησε το 59ο διεθνές συνέδριό του το ISI στο Χονγκ Κογκ (26 – 29 Αυγούστου 2013). Η προγραμματισμένη παραπλάνηση των Συνέδρων επιστημόνων με ψεύδη και συκοφαντίες κατά της Ελλάδας και των επιστημόνων της ΑΠΑΙΤΕΙ την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για να σταματήσει ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ η χωρίς αρχές αβάσιμη υπεράσπιση του Γεωργίου και όσων επεξεργάστηκαν τις στατιστικές αλχημείες του δημοσίου χρέους και ελλείμματος με σκοπό την μόνιμη κατακυρίευση της χώρας μας από ξένες Δυνάμεις απομύζησης του πλούτου της Ελλάδας μας και των συμπολιτών και συμπατριωτών μας.

Καταδικάζουμε το ISI:

 • για την απόλυτη μονομέρειά του,

 • την προκατάληψη στην κρίση του,

 • την αντιεπιστημονική υποστήριξη του Γεωργίου με απλή διαβεβαίωση και όχι στην βάση επιστημονικά θεμελιωμένων θέσεων,

 • την ανήθικη συνεχή παρέμβασή του στα πολιτικά δρώμενα στην χώρα μας,

 • την εκ προθέσεως απόκρυψη των δικών μας επιστημονικά θεμελιωμένων θέσεων τις οποίες τους είχαμε στείλει όταν διαπιστώσαμε ότι απέστειλαν επιστολές στον Πρωθυπουργό της χώρας μας και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων πιέζοντάς τους να κλείσουν την ποινική δίωξη του Γεωργίου.

Σημειώνουμε ότι τους έχουμε διαμηνύσει τα εξής:

 • Οι επικεφαλής των Στατιστικών Υπηρεσιών, όπως η ΕΛΣΤΑΤ, δεν έχουν ασυλία, αλλά υπάγονται στον νόμο, όπως όλοι οι εργαζόμενοι.

 • Ο κ. Γεωργίου και οι συγκατηγορούμενοί του έχουν συμφέρον να υποστηρίξουν την αθωότητά τους ενώπιον του νόμου, αλλιώς το όνομά τους θα παραμείνει λερωμένο όπως θα παραμείνει λερωμένο και το όνομα όλων αυτών που βρίσκονται στην πυραμίδα των Ευρωπαϊκών στατιστικών και της Eurostat που προσπαθούν να τον αθωώσουν με απλή βεβαίωση.

 • Μετά από πολλά χρόνια που η Eurostat  έκανε «τα στραβά μάτια» στο κρύψιμο χρεών και ελλειμμάτων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών-μελών με την χρησιμοποίηση της δημιουργικής λογιστικής, στο πανικό τους με την οικονομική κρίση οι γραφειοκράτες της Eurostat χρησιμοποίησαν τον Γεωργίου για να διογκώσει ψευδώς το χρέος και το έλλειμμα του πειραματόζωου που λέγεται Ελλάδα και να οδηγήσουν την χώρα μας στο κρεβάτι του Προκρούστη.

 • Το ότι δεν κληθήκαμε, όπως ο κ. Γεωργίου, από το ISI για να αναπτύξουμε τις θέσεις μας, έχει κηλιδώσει το όνομα του Ινστιτούτου αυτού διότι έτσι αποδεικνύεται η προκατάληψή του και η έλλειψη αντικειμενικότητάς του. Αλλά το όνομα του ISI είναι ήδη υπό σοβαρή αμφισβήτηση και λόγω του γεγονότος ότι ο Μόνιμος Εκπρόσωπος της Eurostat στην ΕΛΣΤΑΤ, κ. Χάλγκριμουρ Σνόρρασον, είναι ταυτόχρονα και Αντιπρόεδρος του ISI, οι δε πιεστικές επιστολές προς την Ελληνική κυβέρνηση είναι σχεδόν αντιγραφή των παραπλανητικών και γεμάτων από ανακρίβειες επιστολών προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς και συνεντεύξεων, του Γενικού Διευθυντού της Eurostat, κ. Ράντερμάχερ, που είναι απόλυτα συνυπεύθυνος για την ψευδή διόγκωση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος της χώρας μας.

 • Ο κ. Η.Snorrason δεν ενήργησε με αμεροληψία κατά τη διάρκεια του 2010-2011, όταν το 7-Μελές Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ ήταν σε πλήρες νομικό καθεστώς. Αντίθετα, η αντιεπαγγελματική στάση του κορυφώθηκε με τη σχεδίασή του και τις μεθοδεύσεις του να βοηθήσει τον κ. Γεωργίου και τον κ. Radermacher για την κατάργηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ και ως εκ τούτου να θέσει τέλος στην ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, μετατρέποντάς την σε Ενός-Προσώπου-Αρχή, ένα μοναδικό φαινόμενο τουλάχιστον στην Ευρώπη.

 • Αν ο κ. Γεωργίου και όσοι τον υποστηρίζουν είναι βέβαιοι για την αθωότητά του, δεν χρειάζεται να φοβούνται τόσο πολύ τον  νόμο, τους προσκαλούμε δε να προσέλθουν ενώπιον μας για να μας δικαιολογήσουν επιστημονικά τις θέσεις τους, αντί να μαζεύουν υπογραφές από άσχετα διεθνή πρόσωπα για να στηρίξουν το στατιστικό έγκλημα κατά της χώρας μας, και αντί να απειλούν για επιβολή κυρώσεων κατά των Στατιστικών επιστημόνων οι οποίοι δημοκρατικά εκφράζουν την επιστημονική τους άποψη για τα στατιστικά στοιχεία που έχει εγκρίνει ο Γενικός Διευθυντής της EUROSTAT ο οποίος δεν λογοδοτεί ποτέ και σε κανέναν. Αν οι κκ Γεωργίου και Radermacher αρνηθούν την ανωτέρω πρόσκληση-πρόκληση, μπορούμε να εξάγουμε δικά μας λογικά συμπεράσματα για το ρόλο τους στην δημιουργία της εφιαλτικής κρίσης που περνάει η χώρα μας, και σε αυτή την περίπτωση, μια «Εισβολή της Δικαιοσύνης» φαίνεται να είναι πιο αναγκαία από ποτέ!

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Γεωργίου, που ήδη τελεί υπό την κατηγορία του κακουργήματος για ψευδή βεβαίωση σε βάρος της χώρας μας σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, αυτήν την εποχή καλείται προς απολογία από τις Δικαστικές Αρχές και για δύο άλλες κατηγορίες, συγκεκριμένα για: (α) παρότρυνση του προσωπικού της ΕΛΣΤΑΤ να διαπράξει το έγκλημα της ψευδορκίας, και (β) προσπάθεια πρόκλησης παράνομης βίας κατά του προσωπικού της ΕΛΣΤΑΤ. Μήπως το ISI «πιστεύει» ότι πρόκειται και πάλι για μια πρόσθετη ‘εισβολή της Δικαστικής εξουσίας’;

Ζωή Γεωργαντά

τ-Μέλος της ΕΛΣΤΑΤ

Νικόλαος Λογοθέτης

τ-Αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ

26 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

 1. Χθες το βράδυ η κ. Γεωργαντά μίλησε στο «ΚΕΝΤρικό Δελτίο» του ΑΡΤ. Ήταν καταπέλτης, δεν μάσησε τα λόγια της, μίλησε για τον Γεωργίου, τον Παπανδρέου, τον Παπακωνσταντίνου και άλλους.
  Να διατυπώσω μία απορία μου;
  Γνωρίζει κανείς αν κάποιος από όλους όσους αναφέρει η κ. Γεωργαντά προσέφυγε στη Δικαιοσύνη με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση; Απορία διατυπώνω μόνον…

  Μου αρέσει!

  1. ΒΟΡΕΙΟΣ
   όχι, κανένας δεν έκανε μήνυση στην κα Γεωργαντά

   εμείς οι πολίτες πρέπει να μηνύσουμε τα καμώματα της ανακρίτιας

   υπάρχει δικαιοσύνη ΝΑΙ ή ΟΧΙ

   στην χώρα του σαμαρ ass;;;;

   όπως βλέπεις ΒΟΡΕΙΕ και εγώ με ερώτηση καταλήγω

   Μου αρέσει!

 2. Ελα ρεεε… απο τοτε που η «Στατιστικη και τα Μαθηματικα» εγιναν «θρησκεια, μαζι με ολο τον «θρησκοληπτο καπιταλισμο», προτιμουν να το εχουν «κρυφο καμαρι» και ας το εχει ο «κοσμος ν-τουμπανο» !! 😀
  Εκεινοι εχουν παρει «συχωρεση» απο τον Θεο… μαντεψε ποιος ειναι !!

  Φερεται ο Ντ’ Ισραελι (απο τους πρωτους προθυπουργους της Αγγλιας) να ειπε :

  » Υπαρχουν 3 ειδη ψεματων : τα απλα ψεματα, τα χονδροειδη ψέματα και η στατιστικη»
  ..απο το ονομα και μόνον, καταλαβαινεις την εγκυρότητα της ρησεως 😉

  Μου αρέσει!

 3. να πείτε αυτού του …. Διεθνούς Στατιστικού Ινστιτούτου (ISI) πως το ξέρουν μόνο οι 5-10 που το απαρτίζουν και να του θυμίστε πως συμπτωματικά έχει βγάλει 2 ξεκάρφωτες αναφορές και μια για τον γεωργίου.
  Και ο νοών νοείτω …….

  Μου αρέσει!

   1. οι σπέιρες της ΝΤΠ θα τον βγάλουν λάδι

    γιατί κανονικά με την πρώτη δήλωση της Γεωργαντά έπρεπε να είχαμε φύγει από την ΕΕ και το σκατοευρώ τους

    αλλά τι περιμένεις από τον Καλαματιανό;;;;;

    Μου αρέσει!

 4. Οσο προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον καλύψουν , τόσο ξεβρακώνονται οι ίδιοι.
  Θα ξεβρακωθούν εδώ, θα ξεβρακωθούν στην Συρία , θα ξεβρακωθούν παντού.
  Αρκετά με όλους αυτούς τους άρρωστους καραγκόζηδες.
  Οχι μόνο θα αποτύχουν τα σχέδιά τους για παγκοσμιοποίηση αλλά θα έρθουν και πολύ καλύτεροι καιροί για την επόμενη γενιά.
  Ηρθε η ώρα να τους ξεράσει το ίδιο το σύμπαν .
  Και δεν με νοιάζει αν κάποιοι προσγειωμένοι με θεωρούν ανεδαφική αιθεροβάμωνα.

  Μου αρέσει!

  1. Πιστεύω στην φυσική διαδικασία «αποβολής» και εξόντωσης των ‘πλανητικών» παρασίτων, βέβαια υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει !!!!

   Μου αρέσει!

  2. Σιλάϊλα

   είναι πολύ κοντά το τέλος τους

   μέχρι τότε πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας

   και το ελεύθερο πνεύμα μας

   Μου αρέσει!

 5. Όταν οι δικαστές και οι εισαγγελείς κάνουν τα στραβά μάτια, λογικό και ο εγκληματίας να τους την βγει και από πάνω! Πονηρή και κακιά σκατόφατσα ο τύπος! Ελπίζω να φυλακιστεί σύντομα γιατί στα χέρια του έχει το αίμα πολλών και είναι συνυπεύθυνος μαζί με τους ΓΑΠ, Προβοπουλο, Παπακωνσταντίνου για την καταστροφή της χώρας και την υπαγωγή της στους μηχανισμούς των τοκογλύφων. Δεν μιλάμε για λάθη αλλά για προμελετημένα εγκλήματα, ας κάνει κάτι η δικαιοσύνη και οι εισαγγελείς!

  Μου αρέσει!

 6. Μα επικαλείται τους πράκτορες του δντ.
  Ο σκατήρ παπουλια κι ο τρομπαντώνης μπενακόσπορος είναι ένα με τους δολοφόνους.

  Μου αρέσει!

 7. .. Α ρε καλοκαίρι .. τί Σόί Ψάρια θα βγάλειs .

  η δικαιοσύνη αν Θέλει Nα γράφεται με Κεφαλαίο θα πρέπε να το διεκδικήσει Ξανά !

  Μέχρι τότε .. Ολυ και κάτι μαθαίνειs …. Πάλι εκτόs ΘέμAΤΟΣ .. 😉

  Μου αρέσει!

 8. Χά χά χά χά, έχουμε μεγάλη πλάκα ΕΜΕΙΣ εδώ στό ΟΛΥΜΠΙΤΣΕΣ :

  Τώρα πού τήν φά, φά, φά, φά φάγαμε τήν φόλα, αμάσητη, από διακόσιους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,

  αντί νά κάνουμε αιδήμον μώκο, καί τουμπεκί ψιλοκομμένο, βγάζουμε καί γλώσσα,
  ώς γνήσιοι Σκ@το-Βρωμό_Γυφτοι, θρασύτατοι, ασόβαροι ΚΑΙ αμπλαούμπλές,

  ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ , ότι θά στείλουμε εκεί, στό Συνέδριο στό στο Χόνγκ Κόγκ,

  ένα ειδικό Τάγμα από τίς ηρωϊκές κομμάντο – γιαγιούλες πού έχουμε εδώ μέσα,
  (Ξέρετε, αυτές μέ τήν ξεσσαλωμένη – αγράμματη – γλώσσα,
  πού σφάζουνε καί παλουκώνουνε Προδότες, αβέρτα πάγκα),

  γιά νά επαναφέρουνε, μέ τήν βία, στόν σωστό δρόμο, τούς καμμιά διακοσαριά «πεπλανημένους» συνέδρους – επιστήμονες……..,
  στό δρόμο πού χάραξε η …Σουργελο-Γεωργαντά,

  η Πασοκτζού, τής Βιομηχανικής Σχολίτσας Θεσσαλονίκης……. (Βλαμμένοι Παστόκοι, ούτε τί ρουσφέτια κάνατε ΔΕΝ νογάγατε, Αριστεριλό-Γυφτοι) !

  Ίτε, Γραίες Ελλήνων,

  βαράτε τους τούς …Ανθέλληνες Συνέδρους, τούς προδότες…..

  Μου αρέσει!

  1. Και αντί του ηρωικού «ίτε γραίες Ελλήνων», προτείνεις, το ακόμα ηρωικότερον, του να μπούμε στα καβούκια μας και να εξακολουθήσουμε, ες αεί, να είμαστε καρπαζοεισπράκτορες… Έτσι; Ή κάνω λάθος;

   Μου αρέσει!

   1. Κε Μαρη, μην δινετε σημασια στο υποκειμενο. Ειναι σαφές οτι «εκτελει αποστολη». Αφηστε τον ανυπαρκτο στον «φυσικο του χωρο» … στο τιποτα και στο πουθενα. ΚΑι εμεσως πλην σαφώς δηλωνει θαυμαστης της Δυτικης Σκεψης. Εγω στην θεση του θα ειχα μετακομισει «δυτικα»… θα ειχα καταθέσει αιτηση για Γερμανικη υπηκοοτητα… θα ειχα παραιτηθει απο την Ελληνικη και θα ειχα ζητηση «πνευματικο Ασυλο» στην Γερμανια (ή αλλαχου της Ευρωπης, φυσικα)… και στα @@ μου οι γνήσιοι Σκ@το-Βρωμό_Γυφτοι, θρασύτατοι, ασόβαροι ΚΑΙ αμπλαούμπλές,
    Οχι…. δεν κανετε λαθος.

    Για όλους τους υπολοιπους, πλην ανυπαρκτου (ή αν- υπ- αρκτου) :
    Ειχα ενα ανηψι με εκδηλα ψυχοσωματικα προβληματα και μαθησιακα. Απέτυχε στις πανελληνιες και οι ευποροι γονεις του τον εστειλαν στην Αμερικη. Σημερα ειναι Διδακτωρ της Ιστοριας σε καποιο Αμερικανικο πανεπιστημιο. Εντυπωσιακο και μπραβο του !!
    Αυτα… προς εκτιμηση των «γνωσιακων επιπεδων των μεγαλο-σχημονων»
    Η προσωπικη μου εμπειρια λεει : κάθε ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ στον πλανήτη με καποια ευρυτητα γνωσεων μπορει να συνομιλει με και να ΕΛΕΓΧΕΙ τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ «ΕΙΔΙΚΟ» οποιαςδηποτε «ΒΑΘΜΙΔΑΣ» !!
    Τέλειωσα.

    Μου αρέσει!

  2. Καλημερα, γειτονα. Το δικο μου ωράριο ειναι λιγο περιεργο.
   και κατι αλλο…
   Για καθε «μεγαλοσχημονα» αναζητω το βιογραφικο σημειωμα. Παρατηρω,
   1) χωρίς καμια εξέρεση, οτι ΟΛΑ -μα ΟΛΑΑΑ- δεν αναφέρουν Σε ποια Δημοτικα – Γυμνασια ελαβαν ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ (διαμορφωση συνειδησης, εννοω για οσους θελησουν να με ειρωνευτουν) αυτοι και αυτες οι κυριοι και κυρίες.
   2) Επισης, λιγοι αναφέρουν ημερομηνίες.
   3) Σχεδον ολοι επιδεικνύουν θεσεις ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, δηλαδη σχεδον κανένας δεν εχει ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ στην κοινωνια !!
   …με ότι σημαινουν αυτα.

   Μου αρέσει!

   1. Καλημέρα και σ’ εσένα.

    Βλέπεις πόσο σημαντικό πράγμα είναι η γειτονιά;

    Η ελληνική παιδεία…

    Αυτή προϋποθέτει τον διάλογο, διότι μέσω αυτού διορθώνει κανείς τις ατέλειες, αδυναμίες ή τις εσφαλμένες του εντυπώσεις. Μόνο ο παντογνώστης αρνείται να δεχθεί έξωθεν επηρεασμούς. Τέτοιος όμως δεν υπάρχει. Τουναντίον, οι γνώσεις μας είναι απειροελάχιστες και δια της συζητήσεως ισχυροποιούνται, αρκεί να είναι αυτός, που λαμβάνει μέρος, συζητητής και όχι καβγατζής. Παρακολουθώ εδώ ανθρώπους, οι οποίοι αρπάζονται για ψύλλου πήδημα. Πολλές φορές διαπιστώνω, πως πότε ο ένας, πότε ο άλλος έχει κάπου δίκιο. Αντί αυτό να γεφυρώνει τα χάσμα, το οποίο έχει δημιουργηθεί, αυτό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Ορισμένες φορές υπάρχουν απολαυστικοί διάλογοι αλληλοσπαρασσομένων, που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι φίλοι.

    Περίεργα πράγματα φίλε μου…

    Αυτά και καλό μήνα.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.