Εκτακτο: Για «ανταρσία» του Αμερικανικού στρατού μιλούν Γερμανικά μέσα!

20130901-163607.jpg

Τις αντιδράσεις ανδρών των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ τις είδαμε νωρίτερα. Αυτό όμως που μεταδίδουν Γερμανικά μέσα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
«Ο Ομπάμα έκανε πίσω και ζήτησε την άδεια του κονγκρεσου για επίθεση στην Συρία, μετά την λυσσαλέα αντίδραση των στρατιωτικών που του έστειλαν αυστηροτατο μήνυμα.»
Αυτό προφανώς ήταν το παρασκήνιο της τελευταίας στιγμής που οδήγησε ακόμα και το διάγγελμα σε καθυστέρηση, πράγμα πρωτοφανές για τον Λευκό Οίκο.
Το σενάριο είναι πάντως λογικό εάν αναλογιστούμε την απροθυμία των ΕΔ να πολεμήσουν στο πλευρό της… Αλ Κάιντα (!!!) όταν από την δράση της
έχουν θρηνησει τα περισσότερα θύματα τις τελευταίες δεκαετίες.
Σε λίγες ημέρες θα φανεί πόσο βαθιά θα είναι αυτή η ρήξη.

27 σκέψεις σχετικά με το “Εκτακτο: Για «ανταρσία» του Αμερικανικού στρατού μιλούν Γερμανικά μέσα!

    1. δεν το νομίζω. κάτι μαγειρεύουν. θα σου έλεγα πως ναι αν έκλειναν η σια ή η εν ες έι – ο Ομπάμα έχει πάρα πολλούς δακρύβρεχτους φαν, μα πάρα πολλούς όμως. πολύ φοβάμαι πως αυτό που έρχεται είναι υπεράνω πάσης υποψίας. αλλά όχι φαντασίας.

      Μου αρέσει!

  1. Το ότι κάτι περίεργο παίχτηκε στη Ουάσινγκτον τις τελευταίες μέρες είναι εμφανές.
    Πάντως ακόμα και αν το επεισόδιο θεωρείται λήξαν, οι διάφορες μηχανές προπαγάνδας θα συνεχίσουν να δουλεύουν στο φουλ είτε για ν’ απομυζήσουν είτε για να καλύψουν τα λάθη τους, και τα Γερμανικά ΜΜΕ δεν είναι ακριβώς όαση αξιοπιστίας, και τα περισσότερα ευθυγραμμίζονται με συγκεκριμένα λόμπι των ΗΠΑ.

    Μου αρέσει!

  2. O Lord Dannatt, πρώην επικεφαλής του βρετανικού στρατού, χαρακτήρισε την ψηφοφορία του Βρετανικού κοινοβουλίου
    ως «νίκη της κοινής λογικής και της δημοκρατίας».
    Είπε επίσης ότι ο πρόεδρος Ομπάμα πρέπει να το ξανασκεφτεί γιατί είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι μια επέμβαση στη Δαμασκό την παρούσα στιγμή θα επιδεινώσει την κατάσταση δε θα την καλυτερέψει..
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2407831/Bombing-Syria-make-civil-war-worse-Army-chiefs-praise-Parliament-voting-military-strikes.html

    Μου αρέσει!

  3. θα θέσουν ενα ψευτοδίλλημα στους Γερουσιαστές του τύπου «η κάνουμε πόλεμο και συνεχίζουμε να υπάρχουμε σαν Αμερική η δεν κάνουμε κ χάνουμε τα πάντα» και θα πάρει το ΟΚ.

    Μου αρέσει!

  4. Οι καραβανάδες πάντα θα κάνουν τη δουλειά του φονιά των λαών για να παίρνουν τα μισθουλάκια τους και τα προνόμιά τους. Έτσι έσφαξαν και τους Σέρβους.

    Μου αρέσει!

      1. Τι να κάνουμε… Γιαννάκη; Κάποιοι βγάζουν… τα λεφτά τους με το μυαλό τους (σπουδές) και κάποιοι άλλοι με το κορμί τους ως εντολοδόχοι και ως εκτελεστικά όργανα.

        Μου αρέσει!

  5. Ο μουσουλμανος μπαμιας χρησιμοποιει την εξουσια προς οφελος των ισλαμιστων
    ανατρεψτε τον , εσεις ,οι υγιως σκεπτομενοι αμερικανοι. χριστιανοι.

    Μου αρέσει!

  6. The Israel Lobby and the Organized Jewish Community Want Regime Change in Syria

    h–p://www.theoccidentalobserver.net/2013/09/the-israel-lobby-and-the-organized-jewish-community-want-regime-change-in-syria/#more-20513

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.