Γιατί δεν ανεβαίνει δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ;

107966-95880-95740-tsiprasΤετριμμένη απορία, αλλά παραμένει απορία.  Με τέτοια καταστροφή που υφίστανται η χώρα και ο λαός, λογικά θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε απογειωθεί δημοσκοπικά. Όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Γιατί;

Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους δεν ανεβαίνει δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ, παρότι το κόμμα αυτό κατάργησε τις συνιστώσες του και παρότι κατέβασε τους τόνους του σε σχέση με την μονομερή κατάργηση του μνημονίου και την έξοδο από το ευρώ.

Δεν είναι λοιπόν εμπόδιο, τόσο η ανησυχία που δημιουργούν η τυχόν έξοδος από το ευρώ ή η μονομερής κατάργηση του μνημονίου. Εξάλλου ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Εκείνα που κατά τη δική μας έρευνα φοβίζουν τους πολίτες σε σχέση με την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι τρεις κυρίως λόγοι. Ακίνητα, φορολογία, αλλοδαποί και εθνικά θέματα.

1) Ο πρώτος λόγος είναι η ανησυχία για το τι θα γίνει με τα ακίνητα του κόσμου. Υπάρχουν φόβοι (και αυτό δεν το ξεκαθαρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ) ότι θα αυξηθούν τόσο πολύ οι φόροι των ακινήτων (ειδικά στις περιπτώσεις εκείνες όπου υπάρχει κυριότητα σε περισσότερα ακίνητα) που τελικά θα οδηγήσουν σε απώλεια των ακινήτων και θα κάνουν τη σημερινή φορολόγηση της συγκυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) να μοιάζει με παιδική χαρά. Αφετέρου υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να βγουν σε πλειστηριασμούς τα ακίνητα για χρέη προς το Δημόσιο ή ακόμα και να επιταχθούν ακίνητα, προκειμένου να μείνουν μέσα άστεγοι και αλλοδαποί.

2) Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τη φορολόγηση των εισοδημάτων και ειδικότερα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών. Ο κ. Μηλιός είπε χθες ότι η φορολογική κλίμακα θα αρχίσει από το 30% για τα κατώτερα εισοδήματα και θα ανεβαίνει προοδευτικά. Με τέτοιο οικονομικό πρόγραμμα δεν πρόκειται να πείσει τους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα ο πολίτης λαμβάνει το μήνυμα ότι η φορολογία θα πολλαπλασιαστεί προκειμένου να στηθεί νέα κρατικοδίαιτη πολιτική πελατεία.

3) Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με το τι θα γίνει με τους παράνομους μετανάστες και τα εθνικά θέματα και κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με τους μουσουλμάνους της Θράκης και την ονομασία των Σκοπίων.

Θα πρέπει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει πειστικές και δεσμευτικές απαντήσεις στα πιο πάνω τρία θέματα. Απαντήσεις τέτοιες που θα καθησυχάζουν τους πολίτες, διαφορετικά, ακόμα και αν έρθει πρώτο κόμμα, δεν θα μπορέσει να σταθεί στην εξουσία και να μακροημερεύσει.

Πέτρος  Χασάπης

 

 

130 σκέψεις σχετικά με το “Γιατί δεν ανεβαίνει δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ;

 1. οταν θα ξεζουμισουν τους ηδη κυβερνωντες οι τροικα και οι νταβατζηδες και θα τους ειναι αχρηστοι πλεον, τοτε να δειτε πως θα αναιβει ξαφνικα δημοσκοπικα ο συριζα. θα γινει και αυτο. ετσι και αλλιως πρεπει να περασουμε και απο διακυβερνηση τσιπρα, να δοκιμαστει και αυτος ν αδωσει αυτα που ειναι να δωσει στην τροικα και στους νταβατζηδες, οτι θ αεχει απομεινει δηλαδη, και μετα το χαος.

  Μου αρέσει!

   1. και υπηκοότητα στους υπόλοιπους λαθρο βεβαίως βεβαίως!!! θα ξεχάσουμε τις περσινές δηλώσεις επί των λαθρο? τώρα φυσικά τόχουνε κλείσει αλλά πέρσι τα λέγανε έξω από τα δόντια υπέρ των λαθρο… α και δεν είμαι ΧΑ φυσικά ούτε τίποτα άλλο από τους 300 ελληνόφωνους!

    Μου αρέσει!

   2. Ακριβως ολα οι κουμουνιστες θα τα κανουν……………….και τα σπιτια αυτοι θα τα παρουν !!!!!!!!!!!!!!

    Οι ψήφοι πρέπει να ζυγίζονται και όχι να μετριούνται.
    Σίλερ, 1759-1805, Γερμανός συγγραφέας & ποιητής

    Μου αρέσει!

   1. είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει και ίσως εξηγεί τον λόγο που ο κόσμος στην Ελλάδα παραμένει στις πολυθρόνες…
    Μιλώντας με ανθρώπους που υποφέρουν και αυτοί αλλά η ενημέρωσή τους προέρχεται αποκλειστικά από το mega, ant1, skai κλπ και εξηγώντας τα απίστευτα αντισυνταγματικά πράγματα που έχουν γίνει στη χώρα από αυτούς που κυβερνούν, η απάντηση που πήρα ήταν: Δηλαδή είσαι χρυσαυγίτης!!!!

    Τι έχουν καταφέρει (τα συστημικά κόμματα και τα δοσίλογα ΜΜΕ) με την προπαγάνδα τους: Ενα μεγάλο μέρος της κοινωνίας να θεωρεί ότι αν έχεις απόψεις που είναι αντίθετες με το σύστημα που έχει διαλύσει με αντισυνταγματικό τρόπο τα πάντα στη χώρα, τότε είσαι χρυσαυγίτης!!! Δηλαδή για αυτούς δεν υπάρχουν άλλες αντιμνημονιακές φωνές. Δεν υπάρχουν άλλοι φορείς που έχουν διαφορετική άποψη, διαφορετική κατεύθυνση, άλλη λύση.

    Για αυτούς, αν δεν συμφωνείς με όσα γίνονται τότε είσαι χρυσαυγίτης. Η Χρυσή Αυγή όπως έχει περάσει από όλο το συστημικό πάνελ είναι κατάπτυστο και φασιστικό κόμμα, άρα επειδή δεν δυμφωνώ ως πολίτης με φασιστικά κόμματα σε απορρίπτω!!!!

    Για αυτό και η Χρυσή Αυγή είναι συτημικό κόμμα, για να καλύψει όλες τις αντιμνημονιακές φωνές. Και άρα ο κόσμος που δεν συμφωνεί με την Χρυσή Αυγή παραμένει εγκλωβισμένος στα παλιά κόμματα!!1

    Είναι φοβερο!!!

    Μου αρέσει!

   2. Δεν ξέρω τι λέει ο τσατσόπουλος αλλά ούτε και ο σύριζα για μένα είναι λύση…

    Οσα κόμματα σήμερα είναι στο κοινοβουλιο προφανώς και είναι συστημικά. Αλλιώς θα ενημέρωναν τον κόσμο για το τι συμβαίνει και θα παραιτούνταν μη συμμετέχοντας σε αντισυνταγματικά και μη δημοκρατικά κοινοβούλια, δημιουργώντας ως οφείλουν πολιτικό και πολιτειακό θέμα, αφου αυτό δεν λειτουργεί με βάση το σύνταγμα

    Μου αρέσει!

  1. Είναι πολύ απλό.

   Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανεβαίνει γιατί δεν θέλει να ανέβει.
   Αν ήθελε θα ήταν στο 40% αλλά σου λέει θα φορτωθώ εγώ το μουτζούρη.

   Μου αρέσει!

   1. Ο κόσμος φοβάται την επέλαση, των νεολιγούρηδων για εξουσία και ακούραστο χρήμα. Αυτών πού επί χαμουροπασοκ βολεύτηκαν μεν, αλλά δεν κατάφεραν, τίποτα περισσότερο απο να γλύψουν τα γλυμμένα κόκαλα.

    Η περίπτωση θυμίζει βαρυποινίτη που βγαίνοντας από την φυλακή πέφτει πάνω σε μια συφιλιάρα… Αστα να πάνε…

    Μου αρέσει!

 2. Γιατί κ. Μηλιέ θα ξεκινήσεις φόρο 30% από τα κατώτερα εισοδήματα;
  Τι θα κάνεις με το δημόσιο; Θα το αυξήσεις πάλι σε βάρος μας;

  Μου αρέσει!

 3. γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η καταστροφή με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μεγαλύτερη από την σημερινή

  την στιγμή που θα κυβερνήσει ο άθεος που προστατεύει τους λαθρο, θα διαμελισθεί η Ελλάδα όπως λέει και ο Μανώλης Λαμπράκης

  επί πλέον ο Τσίπρας ποτέ δεν απάντησε αν είναι Χάζαρος ή όχι

  Μου αρέσει!

  1. Πίστη είναι κάτι για το οποίο θα πέθαινες, δόγμα είναι κάτι για το οποίο θα σκότωνες. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά.
   Tony Benn ( 1925- , Βρετανός πολιτικός, τέως υπουργός)

   Μου αρέσει!

 4. Και από αυτά τα τρία, ο μεγαλύτερος φόβος σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η στάση του απέναντι στους λαθρομετανάστες οι οποίοι αποτελούν φόβητρο απέναντι στους πολίτες.
  Αν αναθεωρήσει τη στάση αυτή, τότε θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων.

  Μου αρέσει!

  1. φίλε ΕΛΛΗΝΑ
   δεν μπορεί να αναθεωρήσει την στάση του γιατί οι υποσχέσεις έχουν ήδη δοθεί

   το σχέδιο του Rothschild είναι 300 εκ Ισλαμοφασίστες στην ΕΕ

   για να τους χρησιμοποιεί όποτε θέλει και όπως θέλει

   μόνο που η ιστορία Rothschild στην Αμερική λήγει

   και παραμένει ο Σιωνισμός στην ΕΕ που στηρίζεται από μερκελ, ολάντ, σαμαρά, βενιζέλο κλπ

   Μου αρέσει!

  2. Το θεμα ΔΕΝ ειναι τι θα πει και τι θα αναθεωρησει…
   Απο λογια εχουμε χορτασει απο ολους…..
   Το τι θα κανει το νιωθουμε….
   Γιαυτο υποστηριζεται η χρυση αυγη…..
   Απο αλλου ομως θα γινει το θαυμα….

   Μου αρέσει!

   1. νομίζω ότι ξέρω από πού θα γίνει το θαύμα

    ήδη ξεκίνησα και μοιράζω ενημερωτικά φυλλάδια για το θαύμα

    και σε λίγο θα μοιράζω τα έγγραφα για την συγκέντρωση των υπογραφών που χρειάζονται

    Μου αρέσει!

 5. ο Μανώλης Λαμπράκης είπε ότι ο οικογενειακός τάφος του Τσίπρα βρίσκεται στο εβραϊκό νεκροταφείο της Άρτας και ότι ο Τσίπρας δεν έχει βαπτιστεί

  γιατί δεν αντιδρά ο Τσίπρας;;;;;;;

  Φτάνει πλέον με τους εβραίους Χάζαρους που μας κυβερνούν τόσα χρόνια ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΑΤΟ

  Μου αρέσει!

 6. η Ιερά Συμμαχία πώς καταστράφηκε;;;;;;

  από 3 επαναστάσεις που έγιναν σε 3 χώρες

  1. Αμερική
  2. Γελλία
  3. Ελλάδα

  σας λέω λοιπόν για όποιον δεν γνωρίζει ότι στην Αμερική η επανάσταση ξεκίνησε το 1975 και τελειώνει όπου νάναι

  μπείτε στο site

  γράψτε http://
  και μετά γράψτε kiwi.6.com/
  και μετά γράψτε users/

  και στο τέλος γράψτε artfmradio

  και θα ακούσετε την διαφώτιση των Ελλλήνων

  Μου αρέσει!

 7. ο Τσίπρας άλλα λέει το πρωί και άλλα λέει το απόγευμα

  άλλα λέει αυτός και άλλα λένε τα στελέχη του κόμματος

  ένα μπάχαλο

  Μου αρέσει!

 8. ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΗ ΟΛΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ

  Μου αρέσει!

  1. Οι γραφικοί φασίστες της ΧΑ, αφού τους ανεβασαν περσι τα ΜΜΕ για να ανακοψουν την πρωτια του ΣΥΡΙΖΑ, σε λίγο θα αρχισει να γυρναει στα ποσοστα της που ειναι για τα πανηγυρια. ΣΥΡΙΖΑ μαζι με ΝΔ θα εξαφανισουν τη ΧΑ την κατάλληλη στιγμη. Να το θυμασαι αυτο. Ναζι δε κυβερνανε την Ελλαδα ποτέ.

   Μου αρέσει!

   1. Ναζί, νεοναζί, χιτλερικοί, νεοχιτλερικοί, φασίστες, βρε άει στο διάολο με αυτούς και με όλους όσους λένε τους εθνικιστές έτσι. Να πάνε να γαμηθούν χιτλερικοί και πραγματικοί φασίστες, γαλαζοπράσινοι, κουβελοκαρατζαφέρηδες, τσιπραίοι και παπουλιαίοι. Άει στο διάολο, 40 χρόνια είναι αυτά, ως εδώ και μη παρέκει. Ο John άδικο έχει, επειδή αυτή τη στιγμή ναζί κυβερνάν την Ελλάδα και μαζί θέλουν να μας κυβερνήσουν ΝΔούλες και συριζαίοι. Αρκετά. Πάρτο χαμπάρι ο Έλληνας σας κατάλαβε.

    Μου αρέσει!

  2. Αποφθέγματα ‘σπουδαίων’ δικτατόρων!

   Η πλειοψηφία δεν μπορεί να αναπληρώσει έναν άνθρωπο. Αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους ηλίθιους αλλά και τους δειλούς.
   Α. Χίτλερ, Ο Αγών μου

   Η πλειοψηφία δεν μπορεί να γίνεται σεβαστή από ένα κράτος γιατί το κατεβάζει στο επίπεδο της. Το κράτος οδηγείται από ολίγους ή ακόμα και έναν.
   Μ. Μουσολίνι, Ο ορισμός του Φασισμού

   Oι πολιτικοί, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλλοίμονο. Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις.
   Γιώργος Α. Παπανδρέου, ΚΛΙΚ 1999

   Μου αρέσει!

   1. ο παπανδρεου ειναι του συνταγματικου ΣΑΣ ……τοξου

    τα αλλα δυο ΑΛΛΟΔΑΠΑ ψοφιμια , ειναι στο βρωμερο τους ταφο

    ……………..περαστικα

    Μου αρέσει!

 9. FAIL το αρθρο. Είναι σα να λέτε οτι πιστελυετε τις δημοσκοπήσεις του Μερκελισταν και του Μαξιμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώστε το… με 35% θα το καθαρίσει το ματσάκι όταν γίνουν εκλογές.

  Μου αρέσει!

 10. Τι λες ρε παιδί μου; παρότι κατέβασε τους τόνους του σε σχέση με την μονομερή κατάργηση του μνημονίου και την έξοδο από το ευρώ, δεν ανεβαίνει δημοσκοπικά;
  ΠΑΡΟΤΙ κατέβασε τους τόνους για μονομερή κατάργηση του μνημονίου…
  Εμείς δηλαδή όλοι γουστάρουμε μνημόνιο και παρότι κατέβασε τους τόνους και μας είπε «όχι καλέ θα συνεχίσει το μνημόνιο μην ανησυχείτε! Αφού παίρνω και τις σαβούρες του πασοκ που το ψήφισαν, για να σας το αποδείξω» εμείς δεν πειθόμαστε….
  Τι λες ρε Χασάπη;

  Δημοσκοπικά ανέβηκε επειδή είπε ότι θα το καταργήσει μονομερώς (αν και δεν είπε ότι θα καταργήσει την δανειακή που είναι μονομερώς υπογεγραμμένη και ποτέ υπερψηφισμένη, αλλά ο κόσμος δεν καταλαβε την διαφορά) και μόλις άλλαξε αυτό και το κατάλαβαν άρχισαν να ξαναφεύγουν.
  Το «θα καταργήσω το μνημόνιο» τον έφερε στο 20% γιατί πολλοί δεν είχαν πάρει είδηση τις σκοπιανορουφιανιές και τις τουρκορουφιανιές του. Κι αν είχαν καταλάβει τι σημαίνει brookings θα την είχαν κάνει σχεδόν όλοι -υπάρχουν και εντελώς ηλίθιοι- με ελαφρά πηδηματάκια.

  Ξεσκίζεται για τους «μιτανάστες», ξεσκίζεται για το «δίκιο» των πλαστογράφων σκοπιανών εις βάρος της Ελλάδας, ξεσκίζεται για τα συμφέροντα των τούρκων εις βάρος της Ελλάδας, και μας είπε ότι το μνημόνιο θα συνεχίσει ως έχει, μας είπε μέσω δραγασάκη ότι ο εθνικός πλούτος για αυτούς είναι απλώς «κρατικός καπιτάλισμός» και η υπεράσπισή του δεν είναι ούτε όραμα ούτε στόχος τους.

  Τι διαφορετικό έχει από τα ΝΔουλοΠΑΣΟΚια για να ανέβει δημοσκοπικά;

  Μου αρέσει!

 11. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ. ΘΥΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ κ. ΧΑΣΑΠΗ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ? ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΗΔΗ ΟΙ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ. ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΝΔ.

  Μου αρέσει!

 12. τιποτα πατριωτικο ρε παιδια…οχι αλλο καρβουνο…πηξαμε τοοσα χρονια στο φουμαρο..και βρεθηκαμε ζητιανοι,τα ιδια συμφεροντα εξυπηρετει και αυτος,ενας φοβος παραπανω ειναι που εχει και το προσωπειο του προοδευτικου,ειναι τα ιδια μυαλα και χειροτερα με του γκιοργκο..ελλαδα στους 5 ανεμους παρε και συ τουρκε παρε και συ γερμανια παρε και συ αλβανια,παρεκαι συ σκοπια,ποιος αλλος θελει οτι παρετε ενα ταληρο,και μεις θα μεινουμε να πληρωνουμε χρεη…οχι ρε παιδια ας αλλαξει το μοτιβο,ας ξεμυτισει κανενα κομμα ετσι να μυριζει λιγο ελλαδα,λιγο οχι πολυ και τους πειραξει τους αλλους.

  Μου αρέσει!

 13. ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ…..

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΑΣΤΙΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΣΥΡΙΖΑ», ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ………

  ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ «ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ»!!!!!!!………..ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!!!!……..

  ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ…….ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΘΕΣΗ» , ΤΟΤΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ…….

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!….ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ…….ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ….

  ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ………..ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΝΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ) ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ……..

  ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ……..ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ……..

  ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ……..

  ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ………..Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ – ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗΣ – ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ……….

  ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ……….ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΩΝ ……ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΣΤΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ…….

  Μου αρέσει!

  1. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟΥ Κ Κ Ε(1919-1956) ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΓΙΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΛΩΡΑΚΙΚΟΙ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ ΖΗΤΩ ΛΕΝΙΝ-ΣΤΑΛΙΝ-ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ-ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΓΚ

   Μου αρέσει!

 14. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΩΣ.

  Μου αρέσει!

  1. Ποιος ειναι ρε Ελληνες αριστερος? Ο τσιπρας? χαχαχαχα!!! Υιος και ανηψιος του Παυλου και του ηρακλη τσιπρα του ΣΚΑΠΑΝΕΑ Α.Ε των δυο ((εθνικων εργολαβων επι χουντας!! και μα την Παναγια με την χουντα οπως εχουνε εξελιχθει τα πραματα δεν εχω τιποτα, επειδη με καταντησανε απο συνεπη ψηφοφορο του ΚΚΕ επειτα απο την προστυχη σταση που κρατησανε ολα τα κομματα αλλα ειδικα της αριστερας να τους θυμαμε με συμπαθεια, αλλα ((γινωμε τουρκος)) οταν ακουω και βλεπω ανθρωπους που ειχανε αγαστη συνεργασια και ((κονομα)) επι επταετιας να μου το παιζουνε αντιχουντικοι αριστεροι και δημοκρατες, επειδη μονο και μονο τυποι σαν τον υιο τσιπρα περασαν ενα φεγαρι απο το ΚΚΕ, και το ΚΚΕ(εσωτερικου) και ((εξαγνηστηκανε)) ταχα τες απο τις ((οικογενειακες αμαρτιες τους)) Ακομη και ο Παγκαλος και ο Στορναρας και η Βουλτεψη, περασανε και βαπτιστηκανε, στην κομματικη κολυμπηθρα της ΚΝΕ, Εαν ψαξετε το οικογενειακο τους δενδρο και την ιστορια τους σιγουρα θα βρειται κατω απο το ((κρεβατι του σπιτιου τους)) κανενα γερμανικο κρανος καμμια κουκουλα ενθυμιο του παππου η τους του πατερα τους απο την προηγουμενη γερμανικη κατοχη του ’41-44, και λεω προηγουμενη επειδη οι γερμανοι ξαναρθανε, και οι σημερινοι απογονοι τους πολιτικοι και μη, τους υπηρετουνε με την ιδια πιστη και συνεπεια οπως τους ειχανε υπηρετησει οι πατεραδες και οι παππουδες τους. Εδω εχουμε σοβαρο προβλημα, οχι εαν ειναι αριστεροι!! επειδη αριστεροι δεν ειναι κατα κανενα τροπο ασχετα με τις κραυγες και τα ξεφωνητα τους περι του αντιθετου!! το προβλημα ειναι εαν ειναι ελληνες, και σε πιον Θεο πιστευουνε.

   Μου αρέσει!

 15. Προς το παρόν η μόνη που ανεβαίνει είναι η ΧΑ.
  Τσιμπάει απ΄όλους. Στην ΝΔ ψάχνονται…., στο Σύριζα επίσης και όσο για τους ΑΕ, αυτούς κοντεύει να τους ισοπεδώσει τελείως….
  Πολύ περίεργο το πολιτικό σκηνικό μέχρι στιγμής.

  Μου αρέσει!

 16. Μπαα κατάλαβα, από τις απαντήσεις, καλύτερα να φυλάξω χρήματα για να φύγω εξωτερικό. Αν περιμένω από αυτόν τον «σοφό» λαό να ψηφίσει κάτι καινούργιο… χάθηκα!

  Μου αρέσει!

 17. Κυρ Πέτρο έχεις καταντήσει γραφικότατος.
  Είστε όλοι γελοίοι ρε. Δεν αξίζετε ούτε τον οίκτο μας.

  «Θα πρέπει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει πειστικές και δεσμευτικές απαντήσεις στα πιο πάνω τρία θέματα. Απαντήσεις τέτοιες που θα καθησυχάζουν τους πολίτες, διαφορετικά, ακόμα και αν έρθει πρώτο κόμμα, δεν θα μπορέσει να σταθεί στην εξουσία και να μακροημερεύσει.»

  😆 😆

  Γελοίοι…

  Μου αρέσει!

  1. Μα τον πρόσεξες τι γράφει;

   ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…
   Το να αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα κάνει τίποτα για το μνημόνιο της κόλασης που ζούμε θα έπρεπε να τον άνεβάσει δημοσκοπικά αλλά περιέργως δεν γίνεται αυτό και αναρωτιέται γιατί;;;;;

   Δεν πάει καλά το άτομο!

   Μου αρέσει!

  2. Δεσμευτικές απαντήσεις…. χα…χα….χα…. ή είναι ηλίθιος ή νομίζει ότι είμαστε εμείς εντελώς ηλίθιοι.
   Και από το κακό το πάει στο χειρότερο «…που να ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ τους πολίτες» αυτή είναι η πολιτική σκέψη του Χασάπη… Καθησύχασε τα μπεεεε και μετά κάνεις την δουλειά σου.
   Εμετός!

   Μου αρέσει!

 18. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΩΩΩΩΩ…ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???
  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥ΅ΤΟΥΡΚΟΥΣ ….ΩΩΩΩ ΤΙ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ????
  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΨΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑ…ΩΩΩΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

  Μου αρέσει!

   1. Γιατί κάνει ό,τι ακριβώς θα έκανε κι ο Αλέξης Μπρούκινγκς και αυτή είναι η αιτία που δεν απογειώνεται ο Αλέξης.
    Τι να τον κάνουμε άλλον έναν σαμαροβαγγέλη με όνομα Αλέξης;

    Μου αρέσει!

 19. John, ωραίο όνομα,αυτοι που κυβερνάνε σήμερα τι είναι; Πατριώτες,φασιστες, γερμανοτσολιαδες, μαυραγορητες, διάλεξε και πες μου, η ΧΑ φανερά και φώναχτα λέει ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, άντε προσευχή σου στον άμμο να τον Θεό του Τσίπρα, καληνύχτα.

  Μου αρέσει!

  1. Δημοσίευσε ο Δρακουμέλ σχόλιο,δίχως αναφορά στους στρατιωτικούς και στους δημόσιους υπαλλήλους;;;Δεν πάμε καλά,μάλλον κάποιος φούρνος ισοπεδώθηκε!!!

   Μου αρέσει!

  2. Κάθε δράκος γεννά και έναν Άγιο Γεώργιο που θα σκοτώσει τον δράκο.
   Χαλίλ Γκιμπράν, 1883-1931, Λιβανοαμερικανός ποιητής & φιλόσοφος

   Μου αρέσει!

 20. » Γιατί δεν ανεβαίνει δημοσκοπικά ο Σύριζα »; Εύλογη, η απορία.

  Πολύ δε περισσότερο, όταν έχει απέναντί του, μιά ΤΕΤΟΙΑ κυβέρνηση.

  Λογικά, τούτη την ώρα στις δημοσκοπήσεις, θά’πρεπε να ρίχνει άνετα

  δεκαπέντε μονάδες, στο δεύτερο κόμμα ( όποιο κι αν είναι αυτό, σήμερα).

  Ωστόσο, εδώ και μήνες ‘απολαμβάνει’ το μαρτύριο, του πρωτοδεύτερου.

  Όμως…. Ε! Αυτός ο καημός του »όμως», είναι που σαρακοτρώει τον Σύριζα.

  Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.

  Σέβας.

  Μου αρέσει!

  1. τι θελαν οι προγονοι μας και την εφευραν, αυτην την λεξη….
   ομως…
   τεσερα γραμματακια ,που δεν τους αφηνουν να κοιμηθουν..

   «τους»,διοτι δεν σαρακοτρωει μονον τον Συριζα,αυτη η λεξουλα.

   σαρακοτρωει κι αλλους…
   πολλους..αλλους.

   Μου αρέσει!

  2. μην θεωρείς Σπάρτακε απίθανο το γεγονός, ότι είναι έτσι δοσμένα τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, ώστε να αφομοιώνετε το δίλημμα απο τις πλατιές λαϊκές μάζες, μιας και κανένας δεν προηγείται αρκετά …. έχει το φόβητρο της ακυβερνησίας ώστε να διατηρείται μια διπολική τάση ….. η διπολική τάση δηλαδή που καταστράφηκε, μετά το σοκ των ψηφοφόρων κατά την διάρκεια των μνημονίων, στήνεται ξανά …… λίγο τους χάλασε την συνταγή η Χ.Α. αλλά γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί απο κοινωνική μηχανική και πιστεύω ότι δουλεύουν με στόχο να την κουρέψουν …. αν και το βλέπω δύσκολο τελικά ….. θα έχουμε έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, κάπου το Δεκέμβριο αρχές του νέου έτους βλέπω εξελίξεις και φοβερά διλήμματα …..

   Μου αρέσει!

   1. Καλημέρα φίλε μου GEODETIS.

    Τίποτε δεν θεωρώ δεδομένο. Υπάρχει εκτεταμένη ρευστότητα.

    Στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκα, τονίζοντας το ‘ΟΜΩΣ’.

    Και εξηγούμαι: Πιστεύω στη ΣΟΦΙΑ και την ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ

    του Λαού μας. Οπως επίσης βλέπω, πως είτε μέσω δημοσκο-

    πήσεων, είτε (ακόμη χειρότερα) μέσω ‘συζητήσεων’ από

    κραυγαλέα αγράμματους και νοικιασμένους παπαγάλους,

    επιχειρείται -όπως ΠΟΛΥ σωστά αναφέρεις- η ενεργοποίηση

    κοινωνικής μηχανικής (manipulation de masses). E, λοιπόν

    φίλε μου, ΑΥΤΟ ακριβώς είναι που δεν μπορούν να καπαρώσουν,

    πλέον. Την κοινωνική μηχανική. Γιατί;;; Μα γιατί μέσα στη λύσσα

    τους να μη χαθεί το παιχνίδι του διπολισμού, τους ξέφυγε η βασικότερη

    παράμετρος: Αναφέρομαι, στην κρίσιμη εκείνη μάζα (θέλεις 5%; , θέλεις 10%;)

    που έχει ΑΥΞΗΜΕΝΗ την αίσθηση της πραγματικότητας και κατά συνέπειαν.

    έχει και ψύχραιμα αντανακλαστικά. Πιστεύω, ότι αυτή η μάζα, είναι

    σκορπισμένη σε όλους τους σχηματισμούς. Τούτους τους καιρούς,

    ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απελπισίας. ΑΥΤΗ λοιπόν η κρίσιμη μάζα,

    ΓΝΩΡΙΖΕΙ πολύ καλύτερα απ’όλους μας, ΒΛΕΠΕΙ πολύ πιό καθαρά

    απ’όλους μας και ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ τις φόλες καλύτερα απ’όλους μας.

    Συνεπώς (είπαμε: τα λίγα λόγια, ζάχαρη και τα καθόλου, μέλι) το άρθρο,

    είναι στη σωστή κατεύθυνση.

    Οχι ότι δεν υπάρχουν σούργελα σ’όλα τα κόμματα, αλλά ρε παιδί μου,

    σ’ενα απ’αυτά, βγάζουν μάτι. ΑΥΤΟ ακριβώς εκμεταλλεύεται και η

    Κυβέρνηση, καλέ μου φίλε, πρός μεγάλη μας δυστυχία.

    Σέβας.

    Μου αρέσει!

   2. Καλημερα σας.
    Το 5% με 10% εχει την αυξημενη αισθηση της πραγματικοτητας και τα ψυχραιμα αντανακλαστικα. Mαλιστα…..
    Και ποιο ειναι αυτο το ποσοστο οι ψηφοφοροι του Καμμενου αγαπητε;;;;

    Μου αρέσει!

   3. Eleni, την καλημέρα μου και να είσαι καλά.

    Θα ήταν από μέρους μου απρέπεια, να υποτιμήσω την νοημοσύνη

    συν-σχολιαστών μου. Πολύ δε περισσότερο, τη δική σου.

    Οπότε, οδηγούμαι στο να αποδώσω την ερώτησή σου, σε βιαστική και

    επιφανειακή, ανάγνωση του σχολίου μου. Εξάλλου σεβαστή μου,

    δεν δηλώνω (και δεν είμαι) ούτε ψυχολόγος, ούτε και ψυχίατρος,

    μουδέ κάν κάποιες σκόρπιες γνώσεις, των επιστημών αυτών, κατέχω.

    Ενας μέτριος, μετριώτατος και ασήμαντος λειτουργός της υγείας, είμαι.

    Παρ’όλ’αυτά, ας το ξαναγράψω : » Πιστεύω ότι αυτή η μάζα,

    είναι σκορπισμένη σε ΟΛΟΥΣ τους σχηματισμούς».

    Υγίαινε, καλή μου.

    Σέβας.

    Μου αρέσει!

   4. Αφου λοιπον αυτη η κρισιμη και σκεπτομενη μαζα ειναι διασπαρτη σε ολα τα κομματα, τι ακριβως μπορει να κανει;;;;
    Αντε και ως δια μαγειας…. μαζευτηκαν ολοι μαζι (..λεμε τωρα), τι ειδους εξελιξεις μπορει να δρομολογησει το 5%, 7%, και 10%;;;;
    Παλι θα ενωνονται ολοι οι αλλοι μαζι και θα καθοριζουν τις εξελιξεις…. και αυτοι στην καλυτερη περιπτωση απλως θα φωναζουν….. και στην χειροτερη απλως θα κανουν την δουλεια τους πουλωντας «πατριωτισμο».
    Αγαπητε Σπαρτακε, τα διευθυντηρια που εκπονουν τα σχεδια ηταν…,είναι…, και θα ειναι…. αλλου…., εκτος απροοπτων και απροβλεπτων εξελιξεων.

    Μου αρέσει!

   5. Εμμμμμ ! Στην τελευταία σου φράση, πως να διαφωνήσω;

    Σ’αυτά τα απρόβλεπτα κι απρόοπτα, προσβλέπουμε.

    Όσο γιά το 5-7-10%, προσωπικά, δεν το υποτιμώ καθόλου.

    Επειδή ακριβώς, είναι το πιό ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ κομμάτι των ψηφοφόρων.

    Μάζευε κι ας είν’ και ρώγες………..

    Σέβας και υγίαινε.

    Μου αρέσει!

   6. Ναι.. αλλα το θεμα ειναι ποιος μαζευει ή ποιος θα μαζευει. .
    Γιατι αν ειναι απο τους γνωστους…. του 5-7-10% που πετανε διαφορα «τυρακια» (…τυπου ειμαστε Καραμανλικοτεροι… του Καραμανλη) για να τσιμπησουν αλλη μια φορα οι αφελεις, ε…..ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ…….

    Υγεια και σε σενα.

    Μου αρέσει!

   7. λιγη προσοχη σε αυτα που διαβαζεις ,δεν θα εβλαπτε.

    στο πρωτο σχολιο,δεν καταλαβες, οτι:«…είναι σκορπισμένη σε ΟΛΟΥΣ τους σχηματισμούς”.

    στο δευτερο σχολιο δεν καταλαβες, οτι «…είναι το πιό ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ κομμάτι των ψηφοφόρων.»

    γραφεις για να γραφεις η μηπως μαζευεις παρασημα ,«μιλωντας»,με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ;;;

    διοτι,ξερεις,υπαρχει και το παρασημο της ανοικτης παλαμης,ενιοτε.

    Μου αρέσει!

   8. Μην κρινεις εξ ιδιων…. καλη μου…
    Και επειδη τραβας χοντρο ζορι γενικοτερα, πες το μηπως και βρουμε καποια λυση.
    Αλλιως… σταματα να με κυνηγας απο πισω…. Εχεις καταντησει γραφικη…..

    Μου αρέσει!

   9. καλη μου,

    εσενα αποκαλεσανε Ψειρα του Σπαρτακου.

    και δεν εβγαλες κιχ…

    εγω,δοξα τω Θεω,ακομα,δεν εχω υποστει τετοια προσβολη…και να μην κανω κιχ(δις)

    Μου αρέσει!

   10. Ε… τι να σου πω ρε παιδι μου, οτι θα σου ειχα γινει τοσο πολυ εμμονη ιδεα, ομολογω δεν το περιμενα….
    Προσπαθησε καλη μου… να με ξεπερασεις… Νισαφι πια….

    Μου αρέσει!

  1. Όπως όλοι οι Εσκιμώοι αλιείς, όλοι οι Άραβες ιππείς, και όλοι οι αρχαίοι Πάρθοι τοξόται, ούτως και όλοι οι σημερινοί Έλληνες είναι πολιτευταί, όλοι ψηφοθήραι, όλοι κομματάρχαι και εκ τούτου και κάπως ρήτορες εξ ανάγκης!
   Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγ

   Μου αρέσει!

  2. Πίστη είναι κάτι για το οποίο θα πέθαινες, δόγμα είναι κάτι για το οποίο θα σκότωνες. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά.
   Tony Benn ( 1925- , Βρετανός πολιτικός, τέως υπουργός)

   Μου αρέσει!

 21. Οι δημοσκοπισεις ειναι στημενες οποτε απο αυτα που δημοσιευονται δεν πιστευω τιποτε και για κανενα κομμα. Ειδικα για την ΝΔ. Ενα αλλο ο κοσμος δεν ξυπνησε. Ο κοσμος ηταν ειναι και θα ειναι ντουβαρι. Η καλυτερη λυση ειναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οσο πιο συντομα το καταλαβουν τα νουβαρια τοσο καλυτερα. Ουτε ο Συριζα ειναι λυση μα ουτε και η ΧΑ. Ειδικα η ΧΑ δεν εχει πολιτικο λογο και οτι πολιτικη λυση και αν πορτεινει ειναι απλα copy paste απο τον Καμμενο!!!

  Μου αρέσει!

  1. Να υποθέσω οτι τον Καμμένο τον έχεις «εικόνισμα» πάνω από το κρεββάτι σου;;;
   Το μαγαζί μεταφέρθηκε στην ΧΑ. ;Aλλάξε διεύθυνση.
   Εσύ ακόμα δεν….;;;

   Μου αρέσει!

   1. Οχι εικονισμα δεν εχω τον Καμμενο πανω απο το κεφαλι. Κατακαθια χουνιτκων και λατρεις του χιτλερ εγω δεν προκειτε ποτε να υποστηριξω. Εσυ κανε οτι θελεις.

    Μου αρέσει!

 22. παροτι ο συγκεκριμενος αρθρογραφος ειναι προφανες οτι ειναι κομματι του μνημονιακου συστηματος στο αριρου του δεν εχει και πολυ άδικο :
  – καταρχην ο Τσιπρας αλλαζει συνεχως θεσεις αφορα την τυχη του μνημονιου, καταργηση, αναδιαπραγματευση κοκ….
  – ενω ειναι προφανες οτι αν καταγγείλει το μνημονιο οι δανειστες θα διακοψουν την χρηματοδοτηση της Ελλαδας (και δεν εννοω τα δανεια που αποπληρωνουν παλια δανεια αλλα την χρηματοδοτηση απο την ΕΚΤ) ακομα και αν προκληθει απο αυτη την ενεργεια τεραστια αναστατωση στην Ευρωπη για λογους παραδειγματισμου και των αλλων χωρων υπο μνημονιο, ο Τσιπρας δεν λεει καθαρα οτι αυτο θα σημανει εθνικο νομισμα, εθνικοποιηση τραπεζων κλπ. Αντ’ αυτου λεει διαφορα ηρωϊκα οτι δεν μπορουν να μας διωξουν απο το ευρω , βασιζόμενος σε συνθηκες. Απο που ομως θα προερχονται τα ευρω για να καλυψουν δανεια, χρηματοδοτηση εισαγωγων κοκ οταν υπαρχει ελλειμα στο ισοζυγιο εισαγωγων / εξαγωγων κοκ δεν λεει.
  – αναφερει οτι θα επιστρεψει συνταξεις και κατωτατους μισθους στα προ του μνημονιου επιπεδα. Αυτο εντος ευρω δεν γινεται γιατι απο την στιγμη που κανενας δεν μας δανειζει αυτο συνεπαγεται αγριοτερη φορολογια. Εκτος αν θα βρει τα λεφτα απο το περουσιολογιο την φορολογια επιχειρησεων οποτε ζησε Μαη μου…
  – τελος για το μεταναστευτικο επισης δεν εχει σαφη θεση. Τελικα τι ισχυει ? οι υπεραριθμοι μεταναστες αποτελουν απειλη η οχι? Κι αν ναι οπως πιστεω , τι σκοπευει να κανει ?

  Μου αρέσει!

  1. Γη και ύδωρ δίνει στον Σύριζα η μνημονιακή συγκυβέρνηση σαν δώρο για τον επικείμενο γάμο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές.

   Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα στην ατζέντα των διμερών συζητήσεων μεταξύ της κυβέρνησης και του εθνομηδενιστών ήταν η απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση, η οποία δυσαρέστησε και της δύο πλευρές του ανθελληνισμού, την δεξιά νουδούλα και τον Σύριζα.

   Οι συζητήσεις, λοιπόν, για ένα νέο νομοσχέδιο έδιναν και έπαιρναν, αφού η απόφαση του ΣτΕ δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα σε όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» που στους λαθρομετανάστες βλέπουν αυτούς που θα αντικαταστήσουν τους ψηφοφόρους τους, οι οποίοι φεύγουν τρέχοντας, τώρα που κατάλαβαν με τις πολιτικούς απατεώνες έχουν να κάνουν.

   Μου αρέσει!

  2. Μετά από μήνες, λοιπόν, μυστικών διαβουλεύσεων μεταξύ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και Σύριζα δόθηκε ανεπίσημα στους δημοσιογράφους το σχέδιο για τον νέο «Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης», ο οποίος θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

   Μέσα από τα άρθρα του μπορεί να αντιληφθεί κανείς τι εννοούμε όταν λέμε ότι η κυβέρνηση δίνει «γη και ύδωρ» στον ΣΥΡΙΖΑ.

   Το πρώτο σημαντικό στοιχείο που φαίνεται από το σχέδιο είναι ότι γίνεται πραγματικότητα το κεντρικό σύνθημα των συγκεντρώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αφού στα παιδιά των λαθρομεταναστών θα παρέχονται «τα δικαιώματα του επί μακρόν διαμένοντος εντός της ελληνικής επικρατείας και μειώνεται η γραφειοκρατία ως προς την ανανέωση των αδειών τους», όπως αναφέρει το καθεστωτικό «Βήμα».

   Μου αρέσει!

   1. αυτην που ηθελε να φερει τετοιο σχεδιο νομου,προς ψηφισιν στην Ιταλια,την απεκαλεσαν ουρακοτανγκο και στις ομιλιες της,αφηνουν τσαμπια με μπανανες…

    ο συζυγος της δε,ψηφιζει το κομμα που εκανε, ολα αυτα.
    τουλαχιστον ετσι δηλωσε ο ιδιος.

    Μου αρέσει!

  1. γιατί αν ψηφίσουμε Τσίπρα θα κάνει άλλα;;;; διαφορετικά από αυτά που κάνει ο Βαγγέλης και Σαμαράς;;;;

   μέχρι τις εκλογές θα εκπλαγείτε

   θα τρίβετε τα μάτια σας

   Μου αρέσει!

 23. Ολα ειναι μια καλοστημενη…παραγκα…

  Ποιος φιλαθλος…θα πληρωνε εισητηριο και θα πηγαινε να δει το ματς…των δυο αιωνιων αντιπαλων…

  οταν ηξερε απο την…ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΚΟΡ????

  λεωωωω….ποιος?

  Το παιχνιδι θελει και λιγο αγωνια…..!!!!!

  Μου αρέσει!

 24. Ισως και να μη χρειαστει να γινουν πια εκλογες σ’αυτον τον τοπο,μ’αυτον τον τροπο που μας εμαθαν.

  Η παρασταση του καθε εγωπαθη,(«βενιζελος»)του καθε εβραιου(σαμαρας,τσιπρας,γαπ,σημιτης κλπ …ειναι πολλοι αυτοι),του καθε «ναι σε ολα»

  ψευτοηγετη(καρα αμαν αλης),του καθε σατανιστη (συμμορια της χρυσης ευκαιριας-αυγης) καπου εδω λαμβανει ΤΕΛΟΣ! ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

  Μου αρέσει!

  1. κάτι ξέρεις που ξέρω και εγώ

   και συμφωνώ απόλυτα

   σε λίγο θα αλλάξουμε ονόματα και εσύ και εγώ

   η ΝΤΠ πάει περίπατο όπου νάναι

   Μου αρέσει!

   1. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ,αλλα η ΝΤ δεν πηγαινει και πολυ ευκολα περιπατο… (ειναι «παλιοσειρες» και με πολλα ποδαρια)

    Μου αρέσει!

 25. Αν υπάρχει κάτι περίεργο είναι το ότι κόμματα σαν το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ έχουν πάνω απο 0,5%. Επίσης, θα είναι παράδοξο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να πάρουν επίσης πάνω απο 5%.

  Μου αρέσει!

 26. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ…..ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
  ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ….ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ
  ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΩΣ! ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ!
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ..
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ…..ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ;;;;
  ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;
  ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ;;
  ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ;;
  ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΨΑΡΟΤΟΠΟΣ… ΓΙΑ ΟΟΟΛΟΥΣ;;
  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΥΡΙΖΑ….
  ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ
  ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Μου αρέσει!

 27. Το πασοκ διαλυθηκε…
  Ο συριζα εχει μαζεψει ολην την σαβουρα του πασοκ και παει για διαλυση…
  Σε τι διαφερει ο συριζα απο το πασοκ ?
  Σε τιποτα ! Μαλλον μονο στο ονομα….

  Ο Χασαπης γιατι ενδιαφερεται για τον μνημονιακο πασοκικο συριζα?
  Ποιος σε πληρωνει Χασαπη ? Μηπως ο σορος?

  Μου αρέσει!

  1. ο Σόρος είναι άφραγκος
   τα λεφτά που χρησιμοποιεί είναι του Ρόθτσάϊλντ

   τώρα που δεν θα υπάρχει η FED να δούμε αν μαζευτεί από τα έξοδα ο Ρόθτσάϊλντ

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.