Η στιγμή που άναψε η φλόγα στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ Διαδώστε το!TweetΠερισσότεραΚοινοποίηση στο TumblrΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ !EmailWhatsAppΕκτύπωσηΜου αρέσει αυτό:Μου αρέσει! Φόρτωση... Σχετικά Δημοσιεύτηκε από economikos Προβολή όλων των δημοσιεύσεων από economikos
θα πέσει η Moody’s, Standard &Poors και Fitch να υποβαθμίσουν την Κύπρο ας κάνουμε υπομονή τα κανόνια της ΝΤΠ θα κλείσουν τέλος Οκτωβρίου 2013 Μου αρέσει!Μου αρέσει!
και φυσικά θα παραμείνει το φυσικό αέριο της Κύπρου διαφωιστείτε από Λαμπράκη, Βαλσαμάκη, Γεωργαντζά Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Καλορίζικο Κύπριοι το αξίζετε αυτό που δεν αξίζετε είναι ο Πρόεδρός σας και ο Αρχιεπίσκοπός σας που σας πρόδωσαν Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Μήν ξεχνάτε καί τούς Ελλαδίτες προδότες…είναι πολλοί περισσότεροι τών Κυπρίων… Μου αρέσει!Μου αρέσει!
εεεεεεεεε, αφού είπαμε…. ο Χαρδαβέλας με τον Καμένο ήταν… με γκαζάκια κάθεστε και ακούτε αυτά τα ψέματα…..και τα στημένα βίντεο με τις φλόγες….. το είχε πει και ο ΓΑΠ….ψέματα όλα ΔΕΝ υπάρχει τίποτα #χαχα Μου αρέσει!Μου αρέσει!
φωτια στα μπτζακια σας αναψε πετρεαλαιο θελατε εε?? παρτε τωρα δολλαριο (μηπως και σεκελ?αλλωστε το ιδιο ειναι) Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Αντε και στα δικα μας. Αντε παλικαρια εκει στην Κυπρο σε καλη μερια και καλη αρχη. Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Εντωμεταξύ στην Ελλάδα αυτοκουτσουρεύουμε την ΑΟΖ για να μην στεναχωρηθεί ο σουλτάνος Μου αρέσει!Μου αρέσει!
ρε ..πλουτο που ανακαλυψαμε ….. τι ειχαμε και δεν γνωριζαμε???? παει και αυτο….ψωροκωσταινεοι……. Πλουτος….για ενα αιωνα….να τρωμε και να μη δουλευει κανεις….. Θα φαμε…με ..χρυσα κουταλια….οπως μας υποσχονταν… Να ειναι καλα ..οι πολιτικοι μας… Κρατησαν το λογο τους…..! Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Το πρώτο ελληνικο φυσικό αέριο!Από αυτό που δεν υπήρχε και ήταν ονειροφαντασία! Απο εδώ και πέρα νομίζω αρχίζουμε να τρέχουμε! Μου αρέσει!Μου αρέσει!
θα πέσει η Moody’s, Standard &Poors και Fitch να υποβαθμίσουν την Κύπρο
ας κάνουμε υπομονή τα κανόνια της ΝΤΠ θα κλείσουν τέλος Οκτωβρίου 2013
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
και φυσικά θα παραμείνει το φυσικό αέριο της Κύπρου
διαφωιστείτε από Λαμπράκη, Βαλσαμάκη, Γεωργαντζά
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Reblogged this on Oxtapus *beta.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Καλορίζικο Κύπριοι
το αξίζετε
αυτό που δεν αξίζετε είναι ο Πρόεδρός σας και ο Αρχιεπίσκοπός σας
που σας πρόδωσαν
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Μήν ξεχνάτε καί τούς Ελλαδίτες προδότες…είναι πολλοί περισσότεροι τών Κυπρίων…
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
εεεεεεεεε, αφού είπαμε…. ο Χαρδαβέλας με τον Καμένο ήταν… με γκαζάκια
κάθεστε και ακούτε αυτά τα ψέματα…..και τα στημένα βίντεο με τις φλόγες…..
το είχε πει και ο ΓΑΠ….ψέματα όλα ΔΕΝ υπάρχει τίποτα
#χαχα
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
φωτια στα μπτζακια σας αναψε
πετρεαλαιο θελατε εε??
παρτε τωρα δολλαριο
(μηπως και σεκελ?αλλωστε το ιδιο ειναι)
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Αντε και στα δικα μας.
Αντε παλικαρια εκει στην Κυπρο σε καλη μερια και καλη αρχη.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Εντωμεταξύ στην Ελλάδα αυτοκουτσουρεύουμε την ΑΟΖ για να μην στεναχωρηθεί ο σουλτάνος
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
ρε ..πλουτο που ανακαλυψαμε …..
τι ειχαμε και δεν γνωριζαμε????
παει και αυτο….ψωροκωσταινεοι…….
Πλουτος….για ενα αιωνα….να τρωμε και να μη δουλευει κανεις…..
Θα φαμε…με ..χρυσα κουταλια….οπως μας υποσχονταν…
Να ειναι καλα ..οι πολιτικοι μας…
Κρατησαν το λογο τους…..!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Το πρώτο ελληνικο φυσικό αέριο!Από αυτό που δεν υπήρχε και ήταν ονειροφαντασία! Απο εδώ και πέρα νομίζω αρχίζουμε να τρέχουμε!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!