Πόπη Τσαπανίδου: Πρώτη εκπομπή στο Star, με σκηνοθετικό σαμποτάζ. Έβαλαν «μαντζαφλάρι» σε πρώτο πλάνο!

star ποπη

Μπορεί κάποιος να έχει Πόπη Τσαπανίδου και να τα κάνει μαντάρα; Και όμως μπορεί. Πρώτο πλάνο στην καινούρια εκπομπή του Star με την κορυφαία μεταγραφή και όμως, κατάφερε να βάλει το «μαντζαφλάρι» να κλέψει την παράσταση.

Έτσι ακριβώς ξεκίνησε η παρουσίαση. Πρώτο πλάνο μια τηλεόραση «Sony» κρεμασμένη σε πτυσσόμενο τετράγωνο σωλήνα με μαύρο «μαντζαφλάρι» και δίπλα η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Τέτοιο fail, ούτε σε κανάλι τρίτης διαλογής με την Σούλα Μπούλα να παρουσιάζει Σώτη Βολάνη.

Ο Μαλέλης έφυγε, η μαλελίαση δεν λέει να το κουνήσει.

15 σκέψεις σχετικά με το “Πόπη Τσαπανίδου: Πρώτη εκπομπή στο Star, με σκηνοθετικό σαμποτάζ. Έβαλαν «μαντζαφλάρι» σε πρώτο πλάνο!

  1. ΕΊΣΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟΙ. ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΊ (ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ _) ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ, ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ….ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

    Μου αρέσει!

      1. ..ΙΣΩΣ
        ΝΑ ΝΙΩΣΑΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΄΄ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .. ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ..

        .. – ΓΙΑ 500.000 ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ , Κυρά μου .. ακούστηκε απά τα πΊΣΩ ΓΡΑΦΕΊΑ ..

        .. ΄΄ΑΛΛΑΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ Ο ΠΟΡΔΟΣ .. ΄΄ ΑΛΛΑΓΗ ΚΙ Ο ΄΄ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΙΕΡΑ .. ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ..

        .. ΣΑΜΑΤΑΣ .. ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ .. Είδε και απόειδε το Κορίτσι ..

        Μου αρέσει!

  2. Τί διάολο, ρέ,
    όλοι οι σαβουρογα…..,,,,,,, μμμμμμμμμ ……γαύροι,
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ???

    Η λεγόμενη ..Ποπάρα, χωρίς τά δεκαοκτάποντα, , σκουπίζει τό πάτωμα !!!!

    Η …..αντεστραμμένη κορυφαία Ποπάρα, , μόνον ΤΟΤΕ,, στήν ΕΡΤ,
    μέ τήν άάάάάλλη κορυφαία, τήν ψηλή Βαγιάνη,
    ΞΕΡΑΝΕ πώς κάθεσαι σταυροπόδι, ώστε νά εξελιχθής σέ Βούλα Δαμασκηνομηλά !

    Μου αρέσει!

  3. Οχι και μαντζαφλαρι ωρέ παίδες Ελλήνων. Θα το χε πιασει 2-3 φορές έστω εξ αμελειας απ την βασι του.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.