ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ- ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, μια ζωή με τα λεφτά των άλλων.

Tου “Αλιέως”
Δεν έχουν τον Θεό τους οι ΄΄κρατικοδίαιτοι΄΄ τραπεζίτες, που παρά τον σκασμό κεφαλαίων, ρευστότητας, εγγυήσεων, ομολόγων

που έχουν λάβει εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν κράτος εν κράτει.

     Με τα χρήματα που πληρώνουν οι φορολογούμενοι τις δόσεις της Εφορίας τα golden boys των τραπεζών έχουν βρει άλλον έναν  τρόπο να παρακρατούν πολύτιμη για τα ταμεία τους ρευστότητα.

     Τι αποκαλύπτεται πως γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες;  Οι τραπεζίτες ΄΄ανακάλυψαν΄΄ το κόλπο της καθυστέρησης μέχρι και 15 ημέρες μεταφοράς των χρημάτων των φορολογούμενων στο Δημόσιο. Συγκεκριμένα χιλιάδες φορολογούμενοι ενώ έσπευσαν να πληρώσουν στην ώρα τους τη δόση της Εφορίας, είδαν το ΤΑΧΙS όχι μόνο να  μην ενημερώνεται για την καταβολή τους αλλά να τους έχει χρεώσει και με πρόστιμο.

  Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών ξεκαθαρίζουν, πως το μπέρδεμα οφείλεται στις τράπεζες που δεν έχουν στείλει έγκαιρα τα στοιχεία αλλά και τα χρήματα στη Γενική Γραμματεία. Ο γ.γ Εσόδων Χάρης Θεοχάρης διαβεβαιώνει πως οι φορολογούμενοι, που πλήρωσαν εμπρόθεσμα τις δόσεις τους δεν θα πρέπει να ανησυχούν. Το μπέρδεμα θα διορθωθεί και τα πρόστιμα, που τους έχουν επιβληθεί θα αφαιρεθούν.

     Άραγε ο υπουργός Οικονομικών ήταν ενήμερος για αυτή την λαθροχειρία των τραπεζιτών,

             πρόκειται περί παράνομης πράξης, εκουσίας παρακράτησης, νομικά, που επισύρει τουλάχιστον εισαγγελική παρέμβαση,

              εκτός από την αφαίρεση του προστίμου μήπως θα πρέπει να επιβληθούν τόκοι παρακράτησης υπέρ του Δημοσίου.

Και εν τέλει όλος αυτός ο στρατός καλοπληρωμένων μεγαλοστελεχών, παραγόντων, γραμματέων, ελεγκτών, διορισμένων στα δ.σ των τραπεζών κ.λ.π, κ..λ.π  τι στο καλό ελέγχουν, επιβλέπουν.

http://lobbystasgr.blogspot.gr/2013/09/blog-post_15.html#more

5 σκέψεις σχετικά με το “ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

 1. Συγκεκριμένα χιλιάδες φορολογούμενοι ενώ έσπευσαν να πληρώσουν στην ώρα τους τη δόση της Εφορίας είδαν το ΤΑΧΙS όχι μόνο να μην ενημερώνεται για την καταβολή τους αλλά να τους έχει χρεώσει και με πρόστιμο.

  ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ζωα συνεχιστε να πληρωνετε το σαπιο κρατος
  Να σας τα παρουν ολα , στον βλακα και τον ραγια δεν αξιζει οικτος

  Μου αρέσει!

 2. Εγω τον ιουλιο πληρωσα ρυθμισμενη δοση στην δεη απο το ΑΤΜ της πειραιως και μετα 25 μερες μου εκοψε το ρευμα η δεη , οταν πηγα με την αποδειξη στο χερι μου ειπαν οτι δεν ειχαν λαβει την πληρωμη. μου το συνδεσανε αλλα πληρωσα σα μαλακας την επανασυνδεση 20 ευρωπουλα για χαρη του κυριου σαλλα.

  Μου αρέσει!

  1. Αυτό αποδεικνύει,ότι οι τράπεζες παρακρατού γιά μέρες τίς εισπράξεις τών φόρων γιά νά έχουν ρευστότητα…….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 233 δισ.ανακεφαλαιοποίησης πού πήραν κρατικά λεφτά,πού γράφτηκαν στό δημόσιο χρέος…ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΝ καί τά σπίτια πού θά πλειστηριάσουν….οι τράπεζες είναι ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ…οι τράπεζες ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ….φωτιά καί τσεκούρι…….

   Μου αρέσει!

 3. Επειδή τα άσχημα Ελληνικά κουράζουν των αναγνώστη, ξαναγράφω σωστά την πρώτη πρόταση: «Οι κρατικοδίαιτοι τραπεζίτες, λόγω του σκασμού κεφαλαίων, ρευστότητας, εγγυήσεων, και ομολόγων που έχουν λάβει, συμπεριφέρονται σαν κράτος εν κράτει.»

  Βλέπετε ότι το «παρά» του αρχικού κειμένου μπερδεύει αφάνταστα.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.