Γιατί δεν παίζουν τα κανάλια από το πρωί;

mmeaperg17oktΑπό τις 9 έως τις 12 σήμερα το μεσημέρι, οι δημοσιογράφοι πραγματοποιούν στάση εργασίας. 

Οι εκπομπές δεν μεταδίδονται παρά μόνες αυτές που ήταν πριν την έναρξη της στάσης. 

Την ίδια ώρα, γενική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για σήμερα, Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων. 
Στις 11:30 το πρωί η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ξεχωριστή συγκέντρωση θα κάνει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 10:30.

Κλειστός θα είναι από τις 10 το πρωί και μέχρι την ολοκλήρωση των συλλαλητηρίων ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα.

7 σκέψεις σχετικά με το “Γιατί δεν παίζουν τα κανάλια από το πρωί;

 1. Φίλτατε οικονομικέ ας το δούμε από την πρακτική σκοπιά: όσες απεργίες και αν κάνουμε, όσες διαδηλώσεις και αν κάνουμε, όσο μαζικές και δυνατές και εάν γίνουν οι φωνές μας, ΕΦΟΣΟΝ περίπου 155 Εθνοπατέρες και Εθνομητέρες συνεχίζουν να λένε ΝΑΙ θα συνεχιστεί η οικονομική, ηθική και πολιτισμική ‘ελεύθερη πτώση’ μας στον Διεθνή καιάδα των κερδοσκόπων…After all, το σύρτη που ασφαλίζει την πόρτα από τη μέσα μεριά κάποιος που είναι ήδη μέσα στη χαροκαμένη Πατρίδα μας τον ‘τράβηξε’ αρχικά και εγένετο η άφιξη της τρόικα και οι Ηγέτες του γνωστού καταστροφικού ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ συνεχίζουν να τον κρατούν ‘τραβηγμένο…»

  Μου αρέσει!

 2. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ!!!!
  ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΑ!!!
  ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ;;;;
  Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ Ε;;;;;;

  Μου αρέσει!

 3. Χρόνια ,,από παλιά κυρίως , σε περιόδους κινητοποιήσεων απεργούσσαν τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ….όταν δε τα ΜΜΜ δεν απεργούσαν τότε έπαιρναν θέση τα ΜΜΕ και «έριχναν στη μάχη του αντιπερισπασμού τους ..γνωστούς -αγνώστους……..

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.