ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Σε μείζον θέμα έχει εξελιχθεί για την Κυβέρνηση, η πρόσφατη προτροπή του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. κ. Π. Καμμένου, προς ομάδα 3-4 αγανακτισμένων πολιτών της Ιερισσού και των Σκουριών, να λυντσάρουν «πολιτικά», όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος, τον νυν δήμαρχο Αριστοτέλη και πρώην Νομάρχη, βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ, κ. Χρ. Πάχτα, διότι καθυστέρησε επί εικοσαήμερο και πλέον να ενημερώσει τους κατοίκους του Δήμου του και ιδιαίτερα των συγκεκριμένων περιοχών, ότι το νερό της δημόσιας ύδρευσης περιέχει αρσενικό και είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, προτρέποντάς τους ταυτόχρονα να πίνουν νερό εμφιαλωμένο. Πάλι καλά που δεν τους συνέστησε, ως άλλη Μαρία
Αντουανέτα, να πίνουν σαμπάνια…
Οι κυβερνώντες και τα συνεργαζόμενα με αυτούς ΜΜΕ, δράττοντας κυριολεκτικά την ευκαιρία, επιτέθηκαν μαζικά εναντίον του κ. Καμμένου, προκειμένου αφενός μεν να «σώσουν» τον καθόλα «έντιμο» κ. Πάχτα από το δήθεν επερχόμενο λυντσάρισμα και αφετέρου και κυρίως, για να εξοντώσουν, κι’ αυτοί, «πολιτικά» αλλά και βιολογικά, όπως φάνηκε, τον κ. Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ., που τόση μεγάλη πολιτική ζημιά τους έχει δημιουργήσει, ώστε να μην τους βγαίνουν τα «κουκιά» για να ξανασχηματίσουν στις επερχόμενες εκλογές, μια ίδια λαομίσητη κυβέρνηση, ώστε να μην παρεκκλίνουν από τις υπογραφείσες υποχρεώσεις τους προς τους ξένους δανειστές-τοκογλύφους, κι’ ας αυτοκτονήσει ο μισός ελληνικός πληθυσμός. Άλλωστε, όπως έδειξαν δεν τους νοιάζει ούτε η χώρα, ούτε ο λαός της…
Ακόμη και «δικούς τους, ευαίσθητους δικαστικούς», «πρόθυμους» σκανδαλοθήρες δημοσιογράφους και ελεγχόμενα μέσα μαζικής δικτύωσης χρησιμοποίησαν, προκειμένου το ζήτημα να λάβει διαστάσεις μεγάλου σφάλματος του κ. Καμμένου και να επιτύχουν την πολυπόθητη μετακίνηση των ψηφοφόρων των ΑΝ.ΕΛ., προς την Ν.Δ.. Αμ’ δε…
Και το σύνθημα εδόθη στα «υπάκουα» αναρχικά, αλλά χρήσιμα, κατά περίπτωση, τσιράκια τους: Τσακίστε παντοιοτρόπως και όπου βρείτε τον Π. Καμμένο, ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά, δημοσιογραφικά, ακόμη και .σωματικά, ώστε να λάβει το μήνυμα ότι δεν αστειευόμαστε…
Έτσι, μετά την αναιδέστατη δημόσια απειλή της «τηλεκατευθυνόμενης» Τσομπανίδου, ότι θα πετάξει έξω από το στούντιο τον αρχηγό ενός κόμματος, σήμερα ήρθε ο προπηλακισμός και προειδοποιητικός ξυλοδαρμός του κ. Καμμένου, από τα συνήθη «υπάκουα» όργανα του παρακράτους.
Τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ, αφού καταδίκασαν «για τα μάτια» το επεισόδιο, έστειλαν και το απειλητικό τους μήνυμα, αναφερόμενοι ξεκάθαρα στο «λυντσάρισμα» Πάχτα:
Ν.Δ.: «Δυστυχώς» αυτό είναι συνέπεια της «ρητορικής της βίας και της στρατηγικής της έντασης». Πράγμα που σημαίνει ότι τον τιμωρούν για όσα είπε εναντίον του «φίλου» τους, πλέον, κ. Πάχτα.
ΠΑΣΟΚ: «ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του». Στο ίδιο μήκος κύματος και η Χαριλάου Τρικούπη, του επισημαίνει τί δεν πρέπει να λέει για τα πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ειδεμή.
Βλέπετε, το «σύστημα» σφιχταγκαλιασμένο, δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπό του και απειλεί πλέον ανοιχτά και ανεύθυνα κάθε λογιζόμενο εχθρό του, χωρίς να υπολογίζει το κόστος, ακόμη και για ανθρώπινες ζωές.
Ο απλός λαός, πρέπει να αντιδράσει ΑΜΕΣΑ, ενεργοποιώντας το άρθρο 120 του Συντάγματος και να «ξεκαθαρίσει» τους λογαριασμούς του με τους εθνοπροδότες που τον καταδίκασαν στην αφάνεια, στη μιζέρια, στη πείνα, στον εξευτελισμό του και στην οικονομική καταστροφή, στέλνοντάς τους στον αγύριστο.
Ήρθε πλέον η ώρα και είναι ήδη αργά…

Απλός Έλληνας πολίτης

103 σκέψεις σχετικά με το “ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ Ή ΚΑΙ «ΕΣΤΗΣΑΝ» ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ…
    Η έκθεση της ΕΥΠ που προφήτευε τα χθεσινά δραματικά γεγονότα στην χώρα
    19/09/13 – 05:22 27

    Τα χθεσινά γεγονότα που ακολούθησαν την δολοφονία του 34χρονου Π.Φύσσα υπό «θολές» συνθήκες σε ότι αφορά το πως έγινε το επεισόδιο, η αντίδραση των κομμάτων του πρώην «συνταγματικού τόξου» (λέμε «πρώην» γιατί χθες αποβλήθηκαν από το «τόξο» διά στόματος του στενού συνεργάτη, κουμπάρου του Α.Σαμαρά και βουλευτή Επικρατείας Χ.Λαζαρίδη, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) καθώς και οι ταραχές που ακολούθησαν, δείχνουν ότι είχαμε να κάνουμε με το χρονικό ενός «προαναγγελθέντος θανάτου».

    Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνώριζαν ότι «κάτι θα συνέβαινε τον Σεπτέμβριο» προς την κατεύθυνση της πρόκλησης κλίματος ανωμαλίας στην χώρα προκειμένου να καταστεί δυνατό «να φύγει η μπάλα στην εξέδρα» και να κερδίσει χρόνο η κυβέρνηση που εμφανίζεται εν συνεχεία ως «υπερασπιστής της ομαλότητας» και φυσικά η τρόϊκα που θέλει την κυβέρνηση σταθερή για να εκτελεί τις εντολές της.

    Το defencenet.gr είχε αποκαλύψει (διαβάστε εδώ) από τις 14 Αυγούστου την ύπαρξη σχετικής έκθεσης της ΕΥΠ η οποία προέβλεπε όλα τα χθεσινά γεγονότα και αυτά που έρχονται τις επόμενες ημέρες.

    Γράφαμε σχετικά στο ρεπορτάζ με τίτλο «Έκθεση της ΕΥΠ «προφητεύει» μεγάλες ταραχές στην Αθήνα το φθινόπωρο» ότι: Σε ένα «θερμό» από όλες τις απόψεις, φθινόπωρο, αναφέρεται έκθεση της ΕΥΠ σε ότι αφορά την πιθανότητα ξεσπάσματος κύματος βίας στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας λόγω της δημιουργίας εκρηκτικού κλίματος σε ότι αφορά το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών.

    Σύμφωνα με την απόρρητη αυτή έκθεση υπολογίζονται σε περίπου 150.000 οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε βίαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και ανάμεσά τους προεξάρχοντα ρόλο θα παίξουν λούμπεν αλλοδαποί οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα και θεωρούν ότι το πλιάτσικο είναι μια καλή λύση για να «ρεφάρουν» από τις δουλειές που έχουν χάσει.

    Στην έκθεση που πάντως κινείται στο πλαίσιο των όσων είπε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στις ΗΠΑ στην συνέντευξή του στην «Ουάσιγκτον Ποστ» περί φόβων για επικείμενο ξέσπασμα βίας λόγω της ανεργίας, αναλύεται η πιθανότητα οι ταραχές να σαρώσουν την Αθήνα σε πολύ μεγαλύτερη έκταση απ΄’ότι τα Δεκεμβριανά του 2008 ή το κάψιμο του κέντρου της 12ης Φεβρουαρίου 2012

    Η έκθεση ακούγεται ως προβοκατόρικα «προφητική» και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πολιτικά πράγματα, αφού κάτι μας λέει ότι το αν θα γίνουν εκλογές και το αν θα τεθούν διλήμματα σταθερότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το περιεχόμενο της εν λόγω έκθεσης».

    Και φυσικά τα χθεσινά γεγονότα δεν έγιναν λόγω της δολοφονίας, αλλά γιατί ο κόσμος πεινάει, ενώ άμεσα τίθενται διλήμματα σταθερότητας.

    Ένα μεγάλο παιχνίδι παίζεται πάλι στις πλάτες της χώρας…

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Μου αρέσει!

    1. Και η ΧΑ το ήξερε πιστεύω. Δεν θυμάμαι καλά πότε αλλά είχα ακούσει κάποιον απ’ αυτούς σε συνέντευξη να περιγράφει ένα σενάριο σαν αυτό που συνεβη το οποίο θα χρησιμοποιούσαν για να τους θέσουν εκτός νόμου προκειμένου να μην απειλείται η παραμονή τους στην εξουσία.

      Το ότι έχει δεν έχει μήνα που πέθανε ο Καναούτης που δεν ηταν πιασάρικος για τέτοιου είδους εκμετάλλευση κι ενώ οι πολιτικοί προϊστάμενοι των δραστών παρά την γενικότατη κατακραυγή προσέβαλαν την μνήμη του, αλλά δεν έγιναν διαδηλώσεις ή φασαρίες (εκτός από ελάχιστα ελάσσονος σημασίας τοπικά περιστατικά) δείχνει ότι όλη αυτή η «αντιδραση» είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ.

      Μου αρέσει!

    2. Τμήμα ειδήσεων Defencenet

      φαίνεται δεν ακούς καθόλου την ομάδα END (συνεντεύξεις διαφωτισμού των Ελλήνων) που μας έχει ενημερώσει εδώ και ένα μήνα να προσέχουμε γιατί κυκλοφορεί ένα non paper στην Αμερική που αναφέρει ότι θα γίνουν έκτροπα στην Ελλάδα από Σεπτέμβριο μέχρι και Δεκέμβριο και δυστυχώς αναφέρει ότι

      θα χαθεί το 1/4 των Ελλήνων

      Μου αρέσει!

      1. – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΝ PAPER ;
        .. ΄΄ΑΠΟ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ .. ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !! .. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ! ..

        .. – ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΄΄ΠΑΙΖΕΙ ..

        ..- ΓΙΝΕΤΑΙ ;

        Φιλολογικόs όΜΙΛΟS ΦΊΛΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΑΣ !!

        Μου αρέσει!

      2. .. να Θυμάμαι .. ;
        Χωρίs ΣΤΟΙΧΕΊΑ ; .. MIA Έπιταγή να δούμε ..άμα ΄΄σκάσει ;

        » Against New World Order είπε
        Σεπτεμβρίου 19, 2013 στις 9:54 πμ

        ..
        τα πετραχείλια όπου νάναι έρχονται
        και έρχονται για να μείνουν και δεν θα φύγουν ;

        Μου αρέσει!

    1. διάβασε την νομοθεσία ΝΕΣΑΡΑ να δεις πώς θα γίνονται οι εκλογές

      γιατί άλλους ψηφίζουμε και άλλους βγάζουν

      δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι Έλληνες ψήφισαν Καμίνη, Μπουτάρη, Πάχτα

      Μου αρέσει!

  2. ..

    Μιά Καλήμέρα είναι αυτή .. Βοήθα την να ΄΄ΦΤΙΆΞΕΙ ..

    – Μείζον θέμα , οι υποστηριχτέs τηs απάτηs / τΕτΑρΤη ΕξΟυΣία / βαφτίζουν την Συν-κάληψη .. Πολιτικό Σκάνδαλο ..

    Έπρεπε ; .. κι αν ‘Επρεπε .. κι η ΦανταΣία οργιάζει ..
    > ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΠΛΑΘΟΥΝ ..

    .. Κι ο Χρόνοs κύλησε σιγά .. κι ‘Εφυγε ο Φλεβάρηs .. στην Προσπάθεια για Δικαιοσύνη .. τη Δουλιά ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ :!

    .. ΚΙ ο Χρόνοs .. κύλησε ..

    . – θυμάσαι Μικρέ τι Έγινε στα ‘Ιμια ;
    .. – ΘΥΜΑΜΑΙ .. !!

    .. – Θυμάσαι το Ελικόπτερο που έπεσε Με πορεία προs TO ΑΓΙΟ OPOS ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ;
    .. – ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ .. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ .. ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ .. ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!

    Μου αρέσει!

    1. .. Τότε Ακέλα , αν η Ζωή μαs Οφείλει να είναι Συν-κοινωνούντα Δοχεία .. κατά ‘Αλλουs ΄ΔΟΧΕΙΑ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ ‘

      να Βρούμε ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ..
      ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ – ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ..άνοια .. να Κάνουμε ΕΜΕΙΣ .. Μετάνοια ..

      να διορθώσουμε τα κακώs ΚΕΙΜΕΝΑ ..

      .. και ο Μικρόs , συνεχίζει να ΘΥΜΑΤΑΙ 😉 😉 😉 = μνήμη , Συν-κοινωνούντων Δοχείων ..

      @ Σοφία .. Μπορεί να δημοσιοποιείται ΠΡΙΝ ; .. θΆ’ΠΡΕΠΕ προs γνώση του ΄΄ΚΟΙΝΟΥ΄;

      Μου αρέσει!

      1. Θα συμφωνήσω αν:-Με το «μετάνοια» εννοείς αλλαγή τρόπου σκέψης,και αντί νά βάζουμε «πρόσθετα»στα παντελόνια μας,αρκεστούμε σ’αυτά που διαθέτουμε και που έχουν το προσόν να είναι πραγματικά,γιατί μετάνοια συν αποδοχή της πραγματικότητας γίνονται ακαταμάχητο όπλο!

        Μου αρέσει!

  3. Εγω παντως αν ημουνα «Καμμενος» θα εβαζα να με δειρουν για να παρω ακομα 1% επανω σε ψηφοφορους.Ρε εσεις η χωρα αυτη εχει τρελλαθει,εγω πλεον απο αυτο το λαο και τους εκπροσωπους του δεν πιστευω τιποτα και κανενα (οχι «καμενα» αλλα κανενα)

    Μου αρέσει!

    1. Βεβαια «Στεργακι»,με σενα,τιποτε δεν ειναι απιθανο,εδω στηθηκες στα τεσσερα πολλες φορες,συμπαραστεκομενος στο φιλο σου Σαμαρα,στο ξυλο που θα δεχοσουν,θα κολλουσες,βρε,εδω, και αλλαγη φυλου,εισαι ικανος να κανεις για να εμπλουτισεις τη διασκεδαση των αφεντικων σου,ασε,κατα τα αλλα ψευτρακο,δεν πολεμας τον κ.Καμμενο,αν και την διεπραξες τη γκαφα σου,καθως εβαλες σε εισαγωγικα το ονομα,οντως,ο αρχηγος των Αν.Ελλ.δεν καηκε στο μυαλο,οπως την επαθες εσυ,δεν τρελλαθηκε,να καθησει,να τον δειρουν.

      Μου αρέσει!

      1. Καλως το χρυσαυγιτη πατρικιο-ανδρεαδη, μαλακα του ιστολογιου.Διαλογο μαζι μου επιδιωκεις αλλα σκατομαλακες εγω δεν αναβαθμιζω.αντε στα τσακιδια πορνιδιο.ΤΕΛΟΣ.

        Μου αρέσει!

  4. καποιοι σε αυτην την χωρα εχουν φαει εκατονταδες δισεκατομμυριων και τωρα στελνουν τον λογαριασμο στον λαο,εξαθλιωνοντα τον.

    καποιοι τα φαγανε,εις βαρος καποιων αλλων.
    αυτοι οι «καποιοι »λοιπον,προσπαθουν να δημιουργησουν εμφυλιοπολεμικο κλιμα,εναντιον αυτω που δεν τα φαγανε, μαζι.

    ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ,στην ΕΡΤ.
    με τους αναρχοαντιεξουσιαστες,να υποστηριζουν τους …κοπρους της ΕΡΤ.

    ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

    ληστεια με φονο στην Παρο,απο τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ αντιεξουσιαστη.

    Μανωλαδα,με τους Πασοκοσυριζαιους.

    Αλεξης εγγονος του Νασιουτζικ,μαρτυρας στην δολοφονια Γρηγοροπουλου,που δεν παραβρεθηκε να καταθεσει,πιαστηκε να κανει ληστειες με Καλασνικωφ,μαζι με αλλους του «ΑναρχοΑντιεξουσιαστικου »χωρου.

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ,ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ,η Λιανα Κανελλη,στην Βουλη.

    ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟς ΤΟΥ,ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ,Κουτσουμπας χθες στην Βουλη.

    συνεχεις αντιδιαδηλωσεις,στις εκδηλωσεις της Χ.Α, με φασαριες,ξυλοδαρμους

    βομβες στα γραφεια της Χ.Α.

    ξυλοδαρμοι στελεχων του κομματος,βαριοι τραυματισμοι,ακομα και ηλικιωμενων ατομων.

    Δολοφονια του μελους του ΑΝΤΑΡΣΙΑ,στο Κερατσινι,ενω Κυβερνηση, Αντιπολιτευση ,ΜΜΕ(των νταβατζηδων)προσπαθουν να περασουν ενα θλιβερο γεγονος ,Χουλιγκανικου τυπου,σαν Δολοφονια απο μελος της Χ.Α..

    καποιοι λοιπον τα φαγανε και τωρα,προσπαθουν να σταματησουν καθε ειδους αντιδραση απο αυτους που τους εξαθλιωνου,για να πληρωσουν τα κλεμμενα.

    φτωχοι,με δημευμενη ακινητη περιουσια,προετοιμαζουν την Νεα Φεουδαρχια στην Ελλαδα.
    και δεν θελουν φυσικα καμμια αντιδραση…

    ποιοι ειναι αυτοι που τα φαγανε και ποιοι ειναι αυτοι που δεν θελουν να πληρωσουν και δαιμονοποιουνται;

    Μου αρέσει!

    1. Φωτεινή μου καλημέρα!…Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που χτίζει το παρακράτος,είναι και η μόνη σανίς σωτηρίας που του έχει απομείνει!…Η συνταγή είναι δοκιμασμένη στο παρελθόν με απόλυτη μάλιστα επιτυχία!(κανείς από τους τότε πραγματικούς ενόχους δεν τιμωρήθηκε).Τότε την «νύφη» την πλήρωσαν οι «αριστεροί».Σήμερα οι «επικυρίαρχοι»φόρεσαν το»προοδευτικό»τους κουστουμάκι και έχουν βάλει στο μάτι την»δεξιά»,με προφανή στόχο,να έχουν,»μια από τα ίδια»,προς ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ όφελος και φυσικά εις βάρος του δικού μας!..Το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ θα τους κάνουνε την χάρη να βγάλουμε τα μάτια μας;…γιατί άμα μας ανοίξουν καμιά τέτοια φάμπρικα,το κακό με τα μίση που θα δημιουργηθούν δεν σταματάει πουθενά!

      Μου αρέσει!

      1. Ακελα,εχεις δικιο.
        ομως αυτο που καταλαβινω εγω,ειναι οτι το παρακρατος αυτη την στιγμη,εκπροσωπειται απο την «αριστερα».
        η παλαι ποτε «δεξια»,που εκπροσωποιοταν απο την Ν.Δ.,απεδειξε οτι μετα απο δεκαετιες εικονικων αντιπαραθεσεων,ηταν συνενοχη.
        και συνεχιζει να ειναι,διοτι εκπροσωπει πλεον μονο τον εαυτο της.
        τον βρωμικο εαυτο της.

        και κρυβεται πισω απο το παρακρατος της αριστερας.

        Μου αρέσει!

      2. Συμφωνώ κι εγώ. Μη τσιμπάτε και μη μιλάτε εύκολα για εμφυλίους. Δέστε πως αιματοκύλισαν όλη τη βόρειο Αφρική και τη Μέση Ανατολή μ’ αυτό τον τρόπο. Και 50 να σκοτώσουν δε μπορούμε να μιλάμε εύκολα για εμφύλιο… Την πατήσαμε μια φορά στο παρελθόν. Δυστυχώς πολλοί »ιδεολόγοι» ακόμη τσιμπάνε σ’ αυτά. Από εποχής Γρηγορόπουλου προσπαθούν να μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ μας. Εχθρός μας είναι ένας: κάθε πολιτική εξουσία που μας θέλει άνεργους, άστεγους, αμόρφωτους. ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ. ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ!

        Μου αρέσει!

      3. …Είδα την σημερινή κυκλοφορία τών «ΝΕΩΝ» του ΔΟΛ!…Νααά μια….»Αντιφασιστική» λεζάντα!…Από ποιούς αλήθεια;-Από αυτούς που φόρεσαν το τομάρι του»δημοκράτη»για να γλυτώσουν τις συνέπειες της συνεργασίας τους με τους Ναζί!….Γί’αυτούς μιλάω και μου γυρίζουν τ’άντερα!…΄Ανθρωποι για όλες τις καταστάσεις! -Χθες τους έλεγαν Εκδότες και Σια,σήμερα Καναλάρχες και Σία!(στο Σια βάλε ότι θέλεις,και πάλι θα έχεις αφήσει αρκετούς απ’έξω!).

        Μου αρέσει!

      4. Μα..νομίζω ότι ακριβώς αυτό είπα Φωτεινή μου!…Κράτος ή επί το ακριβέστερον»παρακράτος»είναι μόνο ότι αφήνουν να είναι οι επικυρίαρχοι!

        Μου αρέσει!

    2. Οταν το πρωτοδιάβασα, το μυαλό μου και εμένα πήγε αμέσως στο οπαδικό.
      Η περιοχή έχει πάμπολλα περιστατικά μαχαιρωμάτων «αντιφρονούντων», δλδ ΑΕΚτζηδων, Παναθηναϊκών και ο υπέροχος λαός του Ολυμπιικού δεν μπορεί να ζει με αυτούς μαζί… Βλέπε δολοφονία Φιλόπουλου, από 4 γαύρους, με παρόμοιο τρόπο.

      Αρα

      Αν ήταν Παναθημαϊκός, θα το ήξερα.
      Αν ήταν ΑΕΚτζής -που ακούστηκε και έχει βάση διότι η Ορίτζιναλ είναι και αντιφασιστική οργάνωση, αδελφοποιημένη με Λιβόρνο- θα έβγαινε ανακοίνωση ή θα υπήρχαν αντίποινα.

      Οπότε Φωτεινή μάλλον μια χώρα ολόκληρη παρατηρεί έναν 45 χρόνων δολοφόνο, με φασίζουσα συμπεριφορά, ο οποίος δήλωνε μέλος της ΧΑ και καθάρισε τον Π.Φ. για λόγους πολιτικού τσαμπουκά.
      Εκεί καταντήσαμε.

      Μου αρέσει!

      1. καλημερα, Χρηστο.
        Παναθα ειμαι κι εγω…

        Ανακοίνωση του «Παναθηναϊκού κινήματος» για το νεκρό οπαδό του

        h**p://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85

        Μου αρέσει!

      2. Τη διάβασα Φωτεινή.

        Τα random οπαδικά χτυπήματα δεν έχουν νεκρό, αλλά σκοπό έχουν την επιβολή της εξουσίας στο γκέτο.
        Τα οργανωμένα οπαδικά χτυπήματα έχουν βαριά τραυματίες μπορεί και νεκρούς, οπως στην περίπτωση Φιλόπουλου, με δράστες πάλι από τα «μανιάτικα».

        Το συγκεκριμένο δεν ήταν οπαδικό, αλλά πολιτικό και φαίνεται και από την ανακοίνωση του ΠΑΝΚΙ.
        Και να σου πω οτι η ΠΑΝΚΙ είναι κίνση που στηρίζει Αλαφούζο, έναν τενεκέ γαύρο που όλοι γνωρίζουμε αν είναι μνημονιακός ή όχι. Οπότε σκέψου τι σκοπό εξυπηρετεί…

        Καλημέρα

        Μου αρέσει!

      3. Και με την ευκαιρία, να σου πω, οτι πέρυσι οπαδοί του Παναθηναϊκού κάναν οργανωμένο πέσιμο στο Κερατσίνι σε γνωστό κλαμπ-στέκι Αλβανού γαύρου 3 τα ξημερώματα παραμονή αγώνα του Ολυμπιακού στο CL. Τρία αυτοκίνητα με οπλισμό μαζί τους και είχαμε και μαχαιρώματα. Αλλά νεκρό δεν είχαμε, και το πέσιμο ήταν πολύ δυνατό και από τις δύο μεριές, με όλα τα στελέχη της «7» μέσα.

        Μου αρέσει!

      4. Χρηστο,
        αφου το διαβασες,γιατι λες οτι δεν ανηκε σε Χουλιγκανικη ομαδα;
        γιατι ανηκε..

        πλακωνοντουσαν στο ξυλο.
        και σαν αντιδραση για να γλυτωσει,εβγαλε το μαχαιρι.
        δηλωσε αυτοπτης μαρτυρας,φιλος του θυματος..

        «τι θες εσυ εδω»;του ειπε.

        ενω ακουσαμε να λενε για ενεδρες,οτι ηταν μελος της Χ.Α.,οτι η γυναικα του παρεδωσε τα ενοχοποιητικα στοιχεια στον «τοπαρχη» της χ.α.,…

        ολα αυτα τα αποδεδειγμενα ψεματα,εσενα τι σου δειχνουν;
        εμενα μου δειχνουν οτι καποιοι,και ξερουμε πλεον ποιοι ειναι ,απο τις ανακοινωσεις τους,εβγαλαν αμεσως εναν οχετο παραπληροφορησης.
        κατεκλυσαν τα παντα.
        γιατι;

        Μου αρέσει!

      5. Χρηστο,
        « Αλλά νεκρό δεν είχαμε, και το πέσιμο ήταν πολύ δυνατό και από τις δύο μεριές, με όλα τα στελέχη της “7″ μέσα.»

        ε,καποτε ερχεται και ο νεκρος.
        αυτο ειναι γνωστο,απο τα απειρα θυματα,σε πανευρωπαικο επιπεδο,του Χουλιγκανισμου.
        βεβαια,ο χουλιγκανισμος,ειναι μια αποδεκτη μεθοδος,παντου,εξωτεκερικευσης της βιας,μεσα απο το ποδοσφαιρο.
        αυτη αλλωστε ειναι και η χρησιμοτητα του ποδοσφαιρου.

        Μου αρέσει!

      6. Φωτεινή μου είναι αστείο αυτό που λες, αν ήξερες πώς λειτουργούν οι χούλιγκαν..
        Σου παρέθεσα περιστατικό οργανωμένο, στο οποίο νεκρό δεν είχαμε.
        Πάντως ακόμη δεν αποκλείω τίποτα, όπως και να χει. Μπορεί όντως να είχαν προηγούμενα λόγω ομάδων.
        Αυτό όμως που κάνει μπαμ είναι η κίνησή του να κρύψει τα φυλλάδια της ΧΑ και τον εξοπλισμό του, όχι της «7» ή να καλύψει κάποιον άλλων συνδεσμίτη.
        Και δεν έγιναν έρευνες σε κλαμπ της «7», αλλά στην τοπική ΧΑ.

        Μου αρέσει!

      7. «Αυτό όμως που κάνει μπαμ είναι η κίνησή του να κρύψει τα φυλλάδια της ΧΑ και τον εξοπλισμό του, όχι της “7″ ή να καλύψει κάποιον άλλων συνδεσμίτη.»

        μα δεν εκρυψε τιποτα.
        Ψεμα ηταν,αυτο.
        κατηγορειται και η γυναικα του για …ψευδες πληροφοριες.

        Μου αρέσει!

      8. Να στο ξαναπώ. 14 οπαδοί «σκληροί του παναθηναϊκού την πέσαν 3 το πρωί σε άλλους τόσους της Θύρας 7 σε κλαμπ Αλαβανού με βαρύ οπλισμό και πέξαν μάπες.
        Πόσο πιο απλά να στο πω.
        Ακόμη και η δολοφονία Φιλίπουλο στην Παιανία, είναι ένα τραγικό περιστατικό και άτυχος ήταν ο «Αγγελος», μέχρι και αυτοκίνητο τον πάτησε μέχρι να ξεψυχήσει το παιδί.

        Μου αρέσει!

      9. Χρηστο ,τι θες να μου πεις;
        γιατι εγω δεν εχω καταλαβει…

        1.μου λες δεν ηταν οργανωμενος ομαδας γιατι θα το ηξερες.
        ε,ηταν οργανωμενο μελος Χουλιγκανικης ομαδας του Παναθηναικου.

        μου λες οτι το ειχες διαβασει…

        2.μου λες οτι εκρυψε τα στοιχεια που αποδυκνυουν οτι ηταν μελος της χ.α.
        ε,δεν ηταν μελος της χ.α. και αυτα που βγαλαν τα ΜΜΕ ηταν μπαρουφες
        κατηγορειται και η γυναικα του για αυτο.
        το λεει και η ανακοινωση της ΕΛΑΣ.
        το προσπερνας.

        3.
        μου λες για οπαδους του Παναθηναικου που την «πεσανε» ,αλλα νεκρο δεν ειχανε.
        σου απανταω ,οτι οργανωμενες ομαδες Χουλιγκαν εχουν δωσει πολλους νεκρους ,παντου..
        ητανε θεμα χρονου,να υπαρξει κι εδω.
        μου απαντας για την δολοφονια Φιλιπουλου στην Παιανια..
        αρα δολοφονιες υπαρχουν.

        4. μου λες:« δεν έγιναν έρευνες σε κλαμπ της “7″, αλλά στην τοπική ΧΑ.»
        μα αυτο σου λεω.
        συγκροτημενα ,με το που εγινε το επ[εισοδιο,αρχισε ο οχετος εναντιον της χ.α.
        η απαντηση εδω ειναι απο την ανακοινωση της αστυνομιας,οτι δεν προκυπτει καμμια χεση με την χ.α.
        τι μου το λες,λοιπον;

        δεν σου λεει τιποτα εσενα οτι ΟΛΟΙ ηταν ετοιμη να κατακλυσουν τον τοπο,απο γκεμπελικης φυσεως προπαγανδα;
        η οποια καταριπτεται την ιδια μερα;

        λεγε,λεγε,κατι θα μεινει.
        κι ας βγαλουμε και ολους τους αναρχοφαιστες να καψουν τα παντα,για να φοβησουμε τον κοσμο.

        Μου αρέσει!

      10. Και επειδή ποτέ δεν μου αρέσει το μονόπλευρο.
        Υπάρχουν τρία περιστατικά ποι μοιάζουν με το χθεσινό.
        Δύο στην Κρήτη και ένα στον Πύργο(ή Κέρκυρα δεν θυμάμαι) με 3 νεκρούς.
        Πριν από δύο χρόνια οπαδός του ΟΦΗ μαχαίρωσε οπαδό του παναθηναϊκού στον θώρακα έπειτα από λογομαχία, το ίδιο και σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος πάλι στην Κρήτη, πάλι «γνωστοί» μεταξύ τους.
        Και τέλος οπαδός του Παναθηναϊκού μαχαίρωσε οπαδούς του Ολυμπαικού έπειτα από κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων ακλοόλ.
        Και τα τρία έχουν ένα κοινό παρανομαστή: τα θύματα ήξεραν τον θύτη και είχαν προσωπικές διαφορές και καλύφτηκαν από οπαδικό μανδύα.
        Οπως δλδ το χθεσινό.

        Μου αρέσει!

      11. Χρηστο,
        οταν βγαινουν μαχαιρια,οπως γραφεις εσυ που ξερεις και πιο καλα τα οπαδικα και Χουλιγκανικα,νεκρος θα υπαρξει.
        δεν το καταλαβαινεις αυτο;

        τωρα οταν μιλας για «προσωπικές διαφορές »,τι θελεις να σου απαντησω;
        οτι αλλο οι προσωπικες διαφορες,αλλο οι πολιτικη δολοφονια;
        δεν ειναι αυτονοητο,αυτο;

        τωρα για προσωπικες διαφορες,θυμησου και τον ξυλοδαρμο του Παλλικογιαννη,του συνδικαλιστη του ΚΚΕ στο περαμα,που τον εκαναν μπλε-μαρε.
        ολοι για εφοδο της Χ.Α.,μιλαγανε.
        οταν εβγαλε η χ.α.,τις φωτογραφιες του, που κλωτσαγε πεσμενους στο χωμα,ανθρωπους,και τον εδειχναν με ροπαλα να προστατευει την βουλη,και τις αναρτησεις που εκανε το Ιντυμεντια για αυτον,κρυφτηκανε ολα τα παρασιτα των ΜΜΕ…

        καποιοι δεν θελουν να ακολουθησει ο λαος αυτον που λεει «να ξεβρωμισει ο τοπος».
        ειτε ειναι η χ.α. ,ειτε ειναι οποιοσδηποτε αλλος.

        το Ξεβρωμισμα,δεν θελουν.
        γιατι η Βρωμα ειναι αυτοι οι ιδιοι.

        εγω αυτο εχω καταλαβει.

        Μου αρέσει!

      12. Στο λινκ που σου δωσα λέει οτι ήταν ΑΕΚτζης ο Γιώργος Ρουπακιάς και μάλιστα φανατικός, άρα ΑΕΚτζης καθάρισε Παναθηναϊκό στη γαυροφωλιά του Κερατσινίου και μάλιστα και οργανωμένα;

        Ρε Φωτεινή τι άλλο να σου πω δλδ για να καταλάβεις οτι ήταν για πολιτικούς λόγους και μπορεί να είχαν και προσωπικές διαφορές, που να πήγαζαν από αυτό το κίνητρο;

        Μου αρέσει!

      13. Και φυσικα παρ’ολες τις φιλοτιμες προσπαθειες για αποπροσανατολισμο για το που ανοικει ο δολοφονος-μαχαιροβγαλτης με λεξεις και φρασεις για «ΑΕΚ/ΠΑΟ/Θυρα 7 ,17 107 και βαλε ενα ειναι γνωστοτατο πλεον τοις πασι.Ο δολοφονος εχει συμμετασχει με λαβαρα/στολες και δραση και πρωτο πλανο σε φωτογραφησεις της δρασης της χ.α.,σαν ενεργοτατο μελος της Χρυσης Αυγης,Επισης κατα δηλωση φιλου του ειχε το μπαρ σε γραφεια της χ.α.,η συζυγος του δολοφονου -μαχαιροβγαλτη ητανε καθαριστρια στα γραφεια της χ.α.,η κορη του ομοιως λες και ητανε σε ….οικογενειακη επιχειρηση στην χρυση αυγη,ο ιδιος συμπληρωνε το εισοδημα οδηγου.υπαλληλου ιχθυοπωλειου με χαρτζιλικι απο Χρυση Αυγη αναλογα με την δραση/»παρουσια» του σε συγκεντρω σεις-δρασεις της χ.α..Τωρα καλα θα κανωμε να ειμαστε πιο σοβαροι,να ζητησωμε συγγνωμη απο τους γονεις του θυματος,πραγμα που ξεδιαντροπα ακομα δεν εχει γινει απο τον ιδιο τον μιχαλολιακο και να κοιταξωμε να σενιαρουμε το σκυλολοι που μαζεψαμε απο τον υποκοσμο ,αλλα να προσανατολισωμε και την φτωχολογια που μπηκε στην χ,α, επειδη ητανε αηδιασμενη/απαγοητευμενη στην ζωη της απο το υπολοιπο μη χρυσαυγητικο σκυλολοι και να τους εξηγησωμε οτι ολα εχουν τα ορια τους και οτι καθε δραση θα εχει πλεον σκληρη αντιδραση και η χαμενη θα ειναι η ελλαδα και οχι ο μιχαλολιακος που θα συνεχισει να εισπρατει οπως παλαια που εισεπρατε σαν κυπατζης μαζι με τον πλευρη (αλλο νουμερο και αυτο) και τον πρωην τσεκουροφορο που αφησε το τσεκουρι και εβαλε κουστουμι και γραββατα και παριστα τον νεοδημοκρατη.Αι στο διαολο ολοι τους.ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΙΓΜΕς ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥς ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ.

        Μου αρέσει!

      14. Χρηστο,
        οχι να μου πεις,να το αποδειξες πρεπει.
        και αυτα που γραφεις,δεν το αποδεικνυουν,μην σου πω κιολας, οτι ουτε το λενε…

        εγω προσπαθω να καταλαβω.
        για αυτο και σου απανταω ,ενα προς ενα,σε αυτα που γραφεις.
        αν το εκανες κι εσυ,ισως να γινοσουνα κατανοητος.

        ξεκινωντας απο αυτο,για να βαλουμε μια αρχη.
        ΅«Αν ήταν Παναθημαϊκός, θα το ήξερα.».
        τελικα το ηξερες;
        ναι,το ηξερες,λες πιο κατω.

        εχω την εντυπωση οτι οι λογικοι συσχετισμοι,δεν ειναι ιδιαιτερα «δεμενοι»,σε αυτα που γραφεις.
        αντιφασκουν ,για την ακριβεια.
        η κατανοηση δεν ειναι δυνατη,διοτι δεν μπορω να καταλαβω, που θελεις να φτασεις..

        Μου αρέσει!

      15. για τον Πουλικακο στο Περαμα,εχουμε φωτογραφικο υλικο.
        και αναρτησεις του Ιντυμεντια.

        ελπιζω καποιος να μπορεσει να φερει και τα αντιστοιχα, για τον δολοφονο του ατυχου παιδιου,στο Κερατινι.

        Μου αρέσει!

      16. Είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις.
        Ημουν χρόνια στον συνδεσμιακό χώρο, έναν κόσμο που αν δεν τον ζήσεις δεν μπορείς να τον καταλάβεις, διότι δεν υπάρχει λογική. Νεανικά χρόνια 🙂

        α) Οταν σου πα οτι δεν το ξερα, αναφερόμουν σε πέσιμο Ολυμπιακών σε Παναθηναϊκό, δλδ του δολοφόνου(γαύρος) στον δολοφονημένο(παναθηναϊκός).
        β) Από μάρτυρες φαίνεται οτι ο δολοφόνος ήταν φανατικός ΑΕΚτζής και μάλλον λέω εγώ μπορεί να είχε σχέση και με τον Λαγό που έχει κλαμπ της ΑΕΚ στον Πειραιά, ή κάπου εκεί μέσα…
        Αρα δεν γίνεται ΑΕΚτζήδες να οργάνωσαν πέσιμο σε ένα random Παναθηναϊκό στην καρδιά του Πειραιά, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, δεν έχει λογική ούτε καν οπαδική.
        γ) Ο δολοφόνος δεν είχε σχέση με τον Ολυμπαικό άρα και με το ματς που παιζόταν, ώστε να είπε κάτι το παλικάρι και να πειράχτηκε επειδή ο γαύρος έφαγε το τετράμπαλό του. Αρα πάει και αυτό.

        Προφανώς και είπε κάτι για τη ΧΑ πάνω στην κουβέντα για τα ποδοσφαιρικά, επειδή είναι αλήθεια πλέον οι σύνδεσμοι οι οπαδικοί(ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ) έχουν γίνει ακροδεξιοί και ακροαριστεροί(και για αυτό αποχώρησα…).

        Καλύτερα;

        Μου αρέσει!

      17. διαβασα οτι παρακολουθουσαν τον αγωνα του Ολυμπιακου.
        εσυ λες οτι φαινεται οτι ηταν φανατικος Αεκτζης.
        ισως να εχεις δικιο,διοτι εγω δεν ξερω απο αυτα
        αναμενουμε να αποδειχτει,αυτο..

        ομως οι ληστειες,δολοφονιες μεχρι τωρα,(π.χ.ο Συριζαιος ληστης της Παρου που δολοφονησε τον ατυχο ταξιτζη),επεφεραν επιπτωσεις στον ΣΥΡΙΖΑ;

        θεωρηθηκε «πολιτικη»ληστεια και δολοφονια,με υπευθυνο τον Συριζα;

        Μου αρέσει!

      18. Ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν οτι ο πασοκάνθρωπος ανατράφηκε, έμαθε να κλέβει, έμαθε να μην αποδίδει ΦΠΑ, έμαθε να κάνει τον μάγκα με τα λεφτά του Κράτους. Και αυτοί ζουν ανάμεσά μας Φωτεινή ακόμη και σήμερα, απλά ανήκουν πλέον παντού, έχουν περάσει στον μύθο 😉

        Με αυτή τη λογική λοιπόν χρεώνω στη ΧΑ τον δολοφόνο, και με ό,τι έχει προηγηθεί από τους ναζιστές στη ΧΑ στον Μελιγαλά.
        Πες μου, Φωτεινή, τις μπλούζες του Λαγού με τον ναζιστικό γερμανικό αετό τις είδες; τις ναζιστικές γεμανικές νεκροκεφαλές των SS που φορούσαν άλλοι «σύντροφοι» στη συγκέντρωση;

        Υγ: Τι να λέμε τώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτη φορά με κάλυψε αριστερός(Λαζαρίδης) για «αριστερό».

        Μου αρέσει!

      19. Χρηστο,
        η ερωτηση μου ηταν αυτη.
        «ομως οι ληστειες,δολοφονιες μεχρι τωρα,(π.χ.ο Συριζαιος ληστης της Παρου που δολοφονησε τον ατυχο ταξιτζη),επεφεραν επιπτωσεις στον ΣΥΡΙΖΑ;

        θεωρηθηκε «πολιτικη»ληστεια και δολοφονια,με υπευθυνο τον Συριζα;»

        απαντησε μου,σε παρακαλω σε αυτο.

        παροτι συμφωνω απολυτα με το πρωτο μερος του σχολιου σου,δεν καταλαβαινω την συνδεση με το δευτερο μερος .

        τι δουλεια εχει η κλεψια και η κοπροσκυλιαση μπρος αγραν ψηφων(γραφε ψιχουλα που φαγανε οι Πασοκοι με τις «λοιπες»),με το τι μπλουζες φοραγαν;

        η λογικη συνδεση που βλεπω εγω,ειναι οτι οι δευτεροι ,σαν συνθημα τους ,εχουν την τιμωρια των πρωτων.
        να ξεβρωμισει ο τοπος.

        και σου εγραψα,ειτε με την χ.α.,ειτε με οποιονδηποτε αλλο,η ουσια ειναι αυτη.

        *οσο για τον αριστερο Λαζαριδη,εχει περασει την γνωστη προπαγανδα της Β.Πανελλαδικης,στην νεα δημοκρατια.
        τρομερο λαθος,κατα την γνωμη μου,διοτι ο κοσμος εχει μπουχτισει και ξερναει,με αυτου του ειδους τις πρακτικες.

        το θεμα ειναι αυτο που γραφω ,αρχικα στο σχολιο μου.
        και παραμενω αμετακινητη.

        «καποιοι σε αυτην την χωρα εχουν φαει εκατονταδες δισεκατομμυριων και τωρα στελνουν τον λογαριασμο στον λαο,εξαθλιωνοντα τον.

        καποιοι τα φαγανε,εις βαρος καποιων αλλων.
        αυτοι οι «καποιοι »λοιπον,προσπαθουν να δημιουργησουν εμφυλιοπολεμικο κλιμα,εναντιον αυτω που δεν τα φαγανε, μαζι.

        φτωχοι,με δημευμενη ακινητη περιουσια,προετοιμαζουν την Νεα Φεουδαρχια στην Ελλαδα.
        και δεν θελουν φυσικα καμμια αντιδραση…

        ποιοι ειναι αυτοι που τα φαγανε και ποιοι ειναι αυτοι που δεν θελουν να πληρωσουν και δαιμονοποιουνται;»

        η απαντηση εδω ειναι καθοριστικη.
        για οποια κατανοηση,επι της ουσιας.

        Μου αρέσει!

      20. Φωτεινή, η ληστεία με προσωπικό όφελος δνε μπορεί να θεωρηθεί «πολιτική», αλλιώς κανείς από τους Πυρήνες δεν θα ήταν φυλακή. Είναι οργανωμένο έγκλημα, κάτι που υποννόησε ο Λαζαρίδης χθες και συμφωνώ.
        Νομίζω οτι σου απάντησα.
        Για τον φόνο: αν θες να μου πεις οτι τον σκότωσε επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η άλλη όψη του νομίσματος της ΧΑ, ναι συμφωνώ.

        Εσένα ποια η γνώμη σου για τις ναζιστικλές μπλούζες των βουλευτών της ΧΑ προχθέςQ

        Μου αρέσει!

      21. Χρηστο,

        και που το ξερεις οτι ειχαν «προσωπικο οφελος»;
        δεν ειναι οι ληστειες,εκτος απο επαναστατικη γυμναστικη των χαμενων της Εκαλης και λοιπων προαστιων,και τροπος να χρηματοδοτουνται οι οργανωσεις αυτες;

        αν λοιπον ειναι οργανωμενο εγκλημα,γιατι οι ευθυνες ειναι συλλογικες,πολιτικες, στην περιπτωση την χθεσινη;
        γιατι δεν ειναι «προσωπικη»,οπως αυτου που κομματιασε την γιαγια του,στην Ραφηνα;
        η οπως οι ληστες για προσωπικο ωφελος;
        ο Αλεξης Ρωμανος ,ο εγγονος του Νασιουτζικ και «μαρτυρας»στην δικη του Γρηγοροπουλου,με την οργανωση του,για προσωπικο ωφελος,βγηκε με τα καλασνικωφ;

        και οχι,απλα λεω,οτι η δολοφονια του δυστυχου αυτου παιδιου,που βρηκε διεξοδο στην απελπισια,μεσω του χουλιγκανισμου και του χιπχοπ,δεν μπορει να αποδωθει σε πολιτικα κινητρα,.
        οπως τεχνιεντως,γινεται προσπαθεια.

        οι ναζιστικες μπλουζες,οπως τις αποκαλεις,διοτι δεν τις ξερω ποιες ειναι,αν ειναι ναζιστικες,μου προκαλουν φρικη,οπως μου προκαλουν φρικη γενικα οι Γερμανοι.
        και οτιδηποτε σχετιζεται μαζι τους,διαχρονικα.

        Μου αρέσει!

      22. *Χρηστο,
        περιμενω απαντηση στο βασικο ερωτημα που θετω απο την αρχη.
        αυτο που επανελαβα και στο προηγουμενο σχολιο μου.

        «το θεμα ειναι αυτο που γραφω ,αρχικα στο σχολιο μου.
        και παραμενω αμετακινητη.»

        Μου αρέσει!

      23. Φωτεινή, ήμαρτον…

        Ο μεγαλύτερος τρομοκράτης αριστερός(αντισιωνιστής παρακαλώ) και ληστής, ο Κάρλος, ζούσε ζωή και κότα και οι «σύντροφοί» του τον κατηγορούσαν για αυτό! Και αναφέρομαι στο πρότυπο των νεοτρομοκρατών πιτσιρικάδων του Ψυχικού, κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.
        Η τρομοκρατία δεν έχει ιδεολογία, έχει κονόμα και αφεντικά. Οπως το ίδιο έγινε και από δεξιές κυβερνήσεις στη Γαλλία με τη » συμμορία της Λυών» (φοβερή ταινία, τσέκαρέ τη).

        Εσύ γιατί λες μετακόμισε το Πασόκ στον ΣΥΡΙΖΑ; Επειδή θυμήθηκαν οτι είναι αριστεροί; Μύρισαν ξανά χρήμα και επιδοτήσεις. Δεν υπάρχει ιδεολογία εδώ, μόνο προπέτασμα καπνού είναι. Το ίδιο είναι και στα λόγια τα μεγάλα με τις ληστείες και «αγώνες ταξικούς». Παπαριές για τα πιστιρίκια από τους ινστρούχτορες…

        Από την άλλη η ΧΑ το λέει και το πιστεύει, είναι πορωμένοι, εκτός από 2-3 που ο ρόλος τους είναι γνωστός από τη δεκαετία του 80 και τους έχουν ξεμπροστιάσει ακόμη και πρώην μέλη της ΧΑ ως χαφιέδες της ΕΥΠ.

        Μου αρέσει!

      24. πως γινεται βρε Χρηστο,ομως,ολα τα τρομοκρατικα φυντανια,των βορειων και το τονιζω ,βορειων προαστιων,να προερχονται απο την αριστερα;
        οι« δεξιοι »,δεν θελουν καλοπεραση;

        και ιγουρα καποιοι τρωνε,αυτοι που αναφερω στο πιο πανω σχολιο.

        *παρεπιμπτοντως,δεν μου απαντησες.

        αν θελεις,απαντησε μου,παρακαλω,.

        Μου αρέσει!

      25. Οχι δεν θεωρήθηκε, αλλά ούτε και αποδείχθηκε, στο έχω πει ήδη.

        Αυτό όμως είναι από τους κρίκους στην αλυσίδα του εγκλήματος στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το κυριότερο ήταν ο γιός / βαποράκι / νεοτρομοκράτης σε αγροτική φυλακή.

        Αλλά αυτό δεν αναιρεί τη δολοφονική πράξη του μέλους της ΧΑ, η οποία από ό,τι μέχρι στιγμής δείχνουν τα στοιχεία είχε πολιτικό κίνητρο.

        Κοινώς, πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο…

        Μου αρέσει!

      26. Χρηστο,
        αυτη ειναι η ερωτηση που σου λεω,οτι δεν μου απαντησες,σε περιπτωση που δεν το εξηγησα σωστα.

        «καποιοι σε αυτην την χωρα εχουν φαει εκατονταδες δισεκατομμυριων και τωρα στελνουν τον λογαριασμο στον λαο,εξαθλιωνοντα τον.

        καποιοι τα φαγανε,εις βαρος καποιων αλλων.
        αυτοι οι «καποιοι »λοιπον,προσπαθουν να δημιουργησουν εμφυλιοπολεμικο κλιμα,εναντιον αυτω που δεν τα φαγανε, μαζι.

        φτωχοι,με δημευμενη ακινητη περιουσια,προετοιμαζουν την Νεα Φεουδαρχια στην Ελλαδα.
        και δεν θελουν φυσικα καμμια αντιδραση…

        ποιοι ειναι αυτοι που τα φαγανε και ποιοι ειναι αυτοι που δεν θελουν να πληρωσουν και δαιμονοποιουνται;»

        Μου αρέσει!

      27. Δεν διαφωνώ.

        Αν και δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας, ναι πιστεύω, οτι όσοι μιλούν για εμφύλιο είναι ύποπτοι. Ειτε από εδώ είτε από εκεί, όμως Φωτεινή.

        Στο παρελθόν είχε πιάσει αυτό, όταν πριν από τον Σημίτη αλλά και μετά όποιος μιλούσε για Τούρκους / Σκοπιανό / ΦΠΑ ήταν ή μαλάκας ή φασίστας…

        Για αυτό και πιστεύω οτι η ΧΑ είναι «λαγός» και εύκολα χειραγωγήσιμη, αλλά ένα κίνημα με τη μορφή των ΑΝΕΛΛ(αλλά με σοβαρό αρχηγό) έχει τα φόντα και τους υποστηρικτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη διαφθορά.

        Μου αρέσει!

      28. εγω Χρηστο πιστευω,οτι η ιδρυτικη γκρουπα της Χ.Α., πρεπει να ξεκαθαρισουν την θεση τους ,ως Ελληνες Εθνικιστες,(πραγμα που ηδη ο Μιχαλολιακος εχει κανει εν μερη) και να συνεχισουν δυναμικα.

        θα πρεπει εδω να σου πω,οτι κατα την γνωμη μου,θαυμασμος στις ηγετικες μορφες του εθνικοσοσιαλισμου,για μενα δεν σημαινει τιποτα.
        καθοτι ενθερμοι θαυμαστες υπηρξαν απο τον Κεννεντυ και Τρουμαν,μεχρι τον Γκαντι..

        το αν το δυναμικα ,ειναι και ειλικρινα,δεν μπορω να σου απαντησω.
        και δεν μπορω και να το εγγυηθω….

        ο Καμμενος,με τους ΑΝΕΛΛ.εγινε απο κομμα ιδεολογικης καθαροτητας,ενα ποτ πουρι,αναλογο του πολυπολιτισμου..
        κουλουβαχατα δηλαδη.

        καποιοι δεν θελουν το ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ .
        εγω απο εδω ξεκιναω και εδω τελειωνω.

        αυτοι αποτελουν την βρωμα και δυσωδια.

        Μου αρέσει!

      29. Χρηστο,
        εσυ που ξερεις απο οπαδικα,αυτος ο παιχτης που λεει εδω,για τον οποιο τσακωνονταν,ο Μπονγκ,ειναι στον ολυμπιακο,ε;
        αρα ειναι δυνατον να ηταν οπαδικος,καυγας;

        ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: «ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΗ Χ.Α ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ»-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ-ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ;

        Η είδηση είναι απολύτως διασταυρωμένη και προκύπτει σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ από αστυνομικές πηγές.

        Σε απολογητική του κατάθεση ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του αριστερού ακτιβιστή φέρεται να λέει σε μια αποστροφή του…:

        «Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ….Εγώ ανήκα στο ΚΚΕ και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών…».

        Ερώτημα: Θα μπορούσαν οι αριστεροί πολίτες του ΚΚΕ-ειδικά όσοι φύλαγαν το Κοινοβούλιο στα επεισόδια των αγανακτισμένων- να μας πουν εαν ο κ.Ρουπακιάς μετείχε και στην ομάδα περιφρούρησης της Βουλής το 2011, όταν ο κ.Πουλικόγιαννης και η παρέα του, τσαλαπατούσαν όσους πήγαν να «πάρουν» το Κοινοβούλιο;

        Αυτά μέχρι ώρας. Το θέμα δεν μπορεί να έχει μόνον μία διάσταση. Έτσι δεν είναι κύριοι του Περισσού;

        απο το μακελειο.
        h**p://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=26032:–q——q———————&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

        Μου αρέσει!

      30. @Καλημέρα, Ακέλα.

        @Φωτεινή, ο Μπονγκ είναι Αφρικανός ξανθομάλλης(!) παίκτης του Ολυμπιακού. Κάνε το συνειρμό…

        Μου αρέσει!

      31. ξανθομαλλης αφρικανος;
        εχω δει μια φορα εναν στην ζωη μου.

        μπορει ομως και να γνωριζοντουσαν απο οταν ο Ρουπακιας,με το ΚΚΕ,φυλαττε την Βουλη μαζι με τον Πουλικόγιαννη…
        αν ηταν εκει,οπως ρωταει το μακελειο..

        τοτε που απ οτι ειδα στις φωτογραφις,ο Πουλικογιαννης μαζι με τα ΚΝΑΤ,κλωτσαγε τους πεσμενους στο χωμα αναρχοαντιφαδες και τους κυνηγαγε με τα ροπαλα.
        διαβαζα οτι το ατυχο παλλικαρι, ηταν στον ΑΝΤΑΡΣΙΑ.

        Μου αρέσει!

  5. Τι είναι το συνταγματικό τόξο ρε παιδιά;
    Είναι όνομα μαγαζιού ιδιοκτησίας κάποιων που φιλοξενούν κάποιους άλλους και τους διώχνουν από το μαγαζί τους όποτε γουστάρουν, όπως η Κανέλλη θεωρεί την βουλή;
    Υπήρχε ένα κλαμπομπαράκι στην Κηφισιά (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) που το έλεγαν «ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ» είχα πάει κάποτε κι είχα περάσει τέλεια.
    Μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο μπαράκι που το λένε «ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» κι ο Λαζαρίδης είναι ο ιδιοκτήτης του, και διώχνει την καθαρίστρια που δεν σκουπίζει καλά ή τον μπαρίστα;

    Ο παλαιοκομμουνιστής Λαζαρίδης μου μοιάζει πολύ με τον Χαφιέ Σολάνα. Πού έκανε καριέρα κομμουνιστή για να καταλήξει μπινές του ΝΑΤΟ.
    Αυτό το φαιδρό πρόσωπο της φαιδρής συμμορίας περιφερόμενων τυχοδιωκτών και πάσης φύσεως εγκληματιών, που το μόνο που τους συγκρατεί μαζί είναι οι μίζες της εθνικής προδοσίας, και τα κοινά τους εγκλήματα εναντίον του ελληνικού συντάγματος, έχουν φθάσει στο άκρον άωτον του θράσους και του εμπαιγμού να αυτοαποκαλούνται «συνταγματικό τόξο».

    Νονός της συμμορίας, καθόλου τυχαίο, ο ίδιος ο Βενιζέλος που είναι ο άρχιτέκτονας των νόμων που παραβιάζουν το Σύνταγμα από το πρώτο του κιόλας άρθρο!
    Αυτό που λέει ότι Όλοι οι Έλληνες είναι Ίσοι Απέναντι στον Νόμο.

    Τιμή και δόξα για όποιον αυτοί οι Ηνωμένοι Συμμορίτες δεν τον αναγνωριζουν ως μέρος της συμμορίας τους.

    ΥΓ
    Έχω να πω ότι δεν ξέρω τι θα πει «πολιτικό λυτνσάρισμα».
    Αν είναι σαν τις «πολιτικές ευθύνες» είναι άδεια λόγια.
    Η λέξη «πολιτικό» χρησιμοποιούμενη ως επίθετο στην Ελλάδα ακυρώνει το νόημα και την ισχύ του ουσιαστικού το οποίο χαρακτηρίζει.
    Όταν πίνεις και λούζεσαι με αρσενικό και το πίνουν τα παιδιά σου επί σχεδόν έναν μήνα κι ο δήμαρχος που χάρη στην δικές του πολιτικές αποφάσεις έχει δημιουργήσει αυτές τις συνθήκες για σένα, και βάσει των νομοθετημάτων του «συνταγματικού» τόξου κυκλοφορεί ατιμώρητος και αόρατος από τον νόμο, ναι, μπορείς να φτάσεις και στην χειροδικία.
    Αν είχε κότσια ο Καμμένος αντί να ακυρώνει τον εαυτό του με μειωτικές υπαναχωρήσεις ας κρατούσε την θέση του, ας είχε ένα μπουκάλι νερό Νεοχωρίου κι ας έβαζε ένα ποτήρι στην Τσαπανίδου λέγοντας της «πιείτε κυρία μου, και δώστε και στα παιδιά σας». Ας ανεδείκνυε το θέμα κατηγορώντας τον Πάχτα και την ασυλία του, αντί να τρέχει να αποτίσει «φόρο τιμής σ’ αυτόν που σκότωσαν οι ναζιστές» στον Καναούτη είχε πάει; όχι εδώ ήταν το πιασάρικο.
    Κι εγώ λυπήθηκα για τον νέο άντρα που ήταν και ωραίος, αλλά δεν ήταν το αγλάισμα της δημοκρατίας που έχασε με τον θανατό του. για να τρέχουν οι πολιτικοί.
    Ένας φόνος ήταν, άσχημος όπως όλοι οι φόνοι.
    Αν στην θέση του ήταν ένας χρυσαυγίτης ή οποιοσδήποτε άλλος, πχ ο Καναούτης, δεν θα είχε κουνηθεί φύλλο.

    Μου αρέσει!

  6. Αν δεν ρίξουμε το φαύλο και προδοτικό καθεστώς μη περιμένετε αδέλφια να ορθοποδήσει η Χώρα.
    Τώρα ακούω τη φωνή του αρχικλέφταρου Τράγκα να παρακαλάει να μη χυθεί αίμα.
    Ρε λωποδύτη Τράγκα κάθε ΄μερα σκοτώνονται από τους ξένους εισβολείς Έλληνες.
    Οι Έλληνες υποφέρουν από τις κλεψιές του Τράγκα και των ομοίων του αλητοδημοσιογράφων.
    Ο Τράγκας, το γέρικο κοπρόσκυλο του προδοτικού κατεστημένου, σύντομα θα φάει τη φόλα του.
    Ουστ κοπρόσκυλο Τράγκα.

    Μου αρέσει!

  7. Μια ζωή τα ίδια ακούμε και βέπουμε !!!!!
    Πάντως η εμπεριά των ..62 χρόνων μου, λέει πώς το παρακράτος είναι διαχρονικό και χωρίς ιδεολογία. Καθαρά λεγεωνάριοι το αποτελούν, λές και είναι τα ίδια άτομα χωρίς να μεγαλώνουν ηλικιακά.
    Συμμετέχουν, υποκινούν αναλόγως του σκηνικού και της συγκυρίας.
    Αλλά ποτε δεν θα μάθουμε πιοί είναι …

    Μου αρέσει!

    1. Και πάντα υπάρχουν χρήσιμοι ηλίθιοι. Αυτοί είναι διακομματικό φαινόμενο.
      Σημασία έχει ότι αρχίζουμε να βλέπουμε πιο πίσω από κει που βλέπαμε παλιά και καταλαβαίνουμε πολύ περισσότερα, και δεν αντιδρούμε με τον προβλέψιμο για αυτούς τρόπο.

      Μου αρέσει!

  8. Χρυσή Αυγή: Γέννημα-θρέμμα και “μαντρόσκυλο” του Καπιταλισμού! (by Mαν.Αρκάς http://bluebig.wordpress.com/2013/09/19/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B8%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%83/#more-9599)
    Του Νικόλαου Μόττα
    «Ο Φασισμός είναι ο Καπιταλισμός σε σήψη»
    Βλάντιμιρ Ίλιτς Λένιν.

    Και τι δεν έχει γραφτεί για το “φαινόμενο Χρυσή Αυγή”. Ένα ζήτημα που παίρνει συνεχώς ολοένα και περισσότερο ανησυχητικές διαστάσεις έπειτα από τις τελευταίες εκλογές που έγιναν. Απ’ τη ρητορική του ρατσιστικού μίσους μέχρι τις δολοφονικές πράξεις βίας απέναντι σε μετανάστες και έλληνες, το νεοναζιστικό αυτό μόρφωμα έχει αποδείξει πως αποτελεί μια τερατογέννεση της μεταπολιτευτικής περιόδου. Δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ κανείς για να αντιληφθεί ότι ξεκάθαρες “ιδεολογικές πηγές” του μορφώματος αυτού είναι ο ναζισμός των δεκαετίων 1930 και 1940, ο εθνικιστικός λαϊκισμός και η ρατσιστική παράνοια: τα ίδια τα επίσημα έντυπα της Χρυσής Αυγής, ο λόγος – και κυρίως οι πράξεις – των μελών της αποτελούν τα καλύτερα πειστήρια.
    Πως προέκυψε όμως η Χρυσή Αυγή και – κυρίως – ποιούς εξυπηρετεί η εκλογική της άνοδος; Και τα δύο ερωτήματα είναι αλληλένδετα. Από τη δεκαετία του 1920 μέχρι και σήμερα, η ιστορία του φασισμού (σε οποιαδήποτε μορφή του, απ’ τον ιταλικό φασισμό του Μουσολίνι και τον χιτλερικό “εθνικοσοσιαλισμό” μέχρι το νεοναζισμό των ημερών μας) είναι συνυφασμένη με την προστασία του καπιταλιστικού συστήματος. Το ενδιαφέρον στοιχείο, που είναι άξιο μελέτης, αναφορικά με τις οργανώσεις τύπου “Χρυσής Αυγής” είναι η ικανότητα τους να εμφανίζονται, δήθεν, ως φορείς αντισυστημικών απόψεων. Και ασφαλώς σε στιγμές οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης ο πολιτικός χαμαιλεοντισμός του φασισμού καταφέρνει να εξαπατά πλατιά – μικροαστικά κυρίως – κοινωνικά στρώματα. Τι κρύβεται όμως πίσω απ’ το “προσωπείο” της αντισυστημικής ρητορείας, του δήθεν αντικαπιταλισμού και των υπερπατριωτικών κορώνων που προβάλει η οργάνωση αυτή;
    Κρύβεται μια απάτη πρώτου μεγέθους που στοχεύει στην οικειοποίηση της λαϊκής οργής, κυρίως αυτής των εργατικών στρωμμάτων, των ανθρώπων του μεροκάματου που έχουν πληγεί περισσότερο από την παρούσα κρίση. Η Χ.Α. όχι μόνο δεν αποτελεί κίνδυνο για τον Καπιταλισμό και τα μονοπώλια αλλά, αντιθέτως, λειτουργεί ως στήριγμα και θεματοφύλακας αυτών. Αυτό το σημείο χρίζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς η νεοναζιστική οργάνωση χρησιμοποιεί συχνά – και κατά το δοκούν – αόριστες και έντεχνα νεφελώδεις «αντικαπιταλιστικές-αντισυστημικές» κορώνες (π.χ. «διεθνείς τοκογλύφοι», «καθεστώς μεσαζόντων», «κερδοσκοπία», «αστικός κοινοβουλευτισμός» κλπ) με σκοπό να προκαλέσει σύγχυση. Στην πραγματικότητα, η Χρυσή Αυγή είναι τόσο “αντικαπιταλιστική” και “αντισυστημική” όσο ήταν και ο ιδεολογικός της πρόγονος, ο Χίτλερ.

    Αξίζει να θυμήσουμε την οικονομική βοήθεια που ο ηγέτης του ναζιστικού Τρίτου Ράιχ και το κόμμα του έλαβαν τη δεκαετία του ΄30 από πολυεθνικούς – γερμανικούς και αμερικανικούς – κολοσσούς: “Kodak”, “Hugo Boss”, “Standard Oil” [1], “Volkswagen”, “Bayer”, “Siemens”, “IBM”, “Ford” κ.α.. Εθνικοσοσιαλισμός και μονοπώλια πορεύτηκαν χέρι-χέρι στην προσπάθεια αφανισμού του εργατικού κινήματος, σφαγιασμού των – απεχθών για το ναζισμό – μειονοτήτων και διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης. Είχε προηγηθεί η ταπεινωτική για τη Γερμανία συνθήκη των Βερσαλλιών και ο χιτλερικός λαϊκισμός βρήκε πρόσφορο έδαφος στη λαϊκή αγανάκτηση. Είχε επίσης προηγηθεί το μεγάλο οικονομικό κραχ του 1929 – μια μεγάλη κρίση καπιταλιστικής υπερσυσώρρευσης – και το μεγάλο Κεφάλαιο (που προκάλεσε το κραχ) έψαχνε εναγωνιωδώς ευκαιρία για την καταστροφή εργατικού δυναμικού ώστε να επανακινήσει και πάλι τη μηχανή της καπιταλιστικής κερδοφορίας. Η έναρξη ενός δεύτερου γενικευμένου πολέμου συνέφερε προφανώς τόσο το καπιταλιστικό σύστημα της εποχής, όσο και τους γερμανούς εθνικοσοσιαλιστές. Είχαν άλλωστε έναν μεγάλο κοινό εχθρό: την εργατική τάξη και την πρωτοπόρα ιδεολογία αυτής, τον Κομμουνισμό.
    Τους ίδιους εχθρούς είχε και ο “έλληνας Μουσολίνι”, ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς, στο όνομα του οποίου πίνουν νερό τα μέλη της Χ.Α.. Το καθεστώς του Μεταξά αποτέλεσε μια αντιγραφή – σε μικρογραφία – του εθνικοσοσιαλιστικού μοντέλου του Χίτλερ [2]. Βασιζόμενη στο τρίπτυχο αντικομμουνισμός – αντικοινοβουλευτισμός – αστυνομοκρατία, η δικτατορία της “4ης Αυγούστου” δεν ήταν παρά η πολιτική έκφραση της τότε ελληνικής αστικής τάξης και των εγχώριων κεφαλαιοκρατικών ελίτ που επιθυμούσαν τη διαφύλαξη και ενίσχυση των συμφερόντων τους εν όψει του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Το μεγάλο Κεφάλαιο (αυτό που σήμερα προσποιείται πως “χτυπά” η Χρυσή Αυγή) άνθισε οικονομικά την περίοδο της δικτατορίας Μεταξά, λαμβάνοντας εργολαβίες για μεγάλα δημόσια έργα πολεμικών προπαρασκευών. Ο “πατριωτισμός” του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου ήταν απόλυτα ταυτισμένος με τα συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλίων της εποχής. Να θυμίσουμε πως μεγάλες εταιρείες (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Αθηνών, Λαναράς, ΑΓΕΤ Ηρακλής, Εταιρεία Λιπασμάτων, Καλυκοποιείο, καπνέμποροι κ.α) πρόσφεραν στήριξη στο δικτατορικό καθεστώς, ενώ σημαίνοντες κεφαλαιοκράτες (βλέπε Ανδ.Χατζηκυριάκος της ΑΓΕΤ) κατέλαβαν υπουργικές καρέκλες. Το αντικομμουνιστικό μίσος του Μεταξά και της πλουτοκρατίας είχε επιβεβαιωθεί άλλωστε με τον τραγικότερο τρόπο το Μάη του 1936, τότε που οι απεργιακές κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη βάφτηκαν με αίμα. Στην προσπάθεια του να να μην επιτρέψει “την διατάρραξιν της τάξεως” (μετάφραση: τη διατάραξη των συμφερόντων του εγχώριου Κεφαλαίου), το αστυνομοκρατικό καθεστώς Μεταξά δεν δίστασε να δολοφονήσει εν ψυχρώ τουλάχιστον 12 καπνεργάτες πνίγοντας στο αίμα τις διεκδικήσεις της εργατικής τάξης. Αμφιβάλει κανείς ότι, εάν είχε τη δυνατότητα, το ίδιο θα έκανε και η Χρυσή Αυγή σήμερα;
    Οι σημερινές “αντικαπιταλιστικές-αντισυστημικές” ρητορείες της Χρυσής Αυγής είναι κυριολεκτικά στάχτη στα μάτια ενός λαού που υποφέρει. Και αυτό διότι η νεοναζιστική οργάνωση είναι η ίδια γέννημα-θρέμμα του ελληνικού καπιταλιστικού συστήματος – είναι “σαρξ εκ της σαρκός” του ίδιου συστήματος το οποίο υποτίθεται πως πολεμάει. Πόσο, λοιπόν, “αντισυστημική” είναι η Χρυσή Αυγή όταν:
    − κυνηγά, ξυλοκοπεί και μαχαιρώνει σκουρόχρωμους μετανάστες που εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες για ένα κομμάτι ψωμί;
    − υπονομεύει διαρκώς κάθε προσπάθεια απεργιακής κινητοποίησης σε εργοστάσια και χώρους δουλειάς, παίζοντας το ρόλο του “μαντρόσκυλου” για εργοστασιάρχες και κεφαλαιοκράτες;
    − στοχοποιεί τους “ξένους”, είτε αυτοί είναι αβοήθητοι αλλοδαποί εργάτες είτε γενικά και αόριστα “οι ξένοι τοκογλύφοι”, σιωπώντας πλήρως για την υπερκερδοφορία ελληνικών μονοπωλιακών ομίλων και μεγαλοεπιχειρηματιών;
    − προωθεί την τρομοκρατία των “ταγμάτων εφόδου” ως αντίβαρο στην ταξική πάλη με σκοπό τον εκφοβισμό του εργατικού κινήματος προς όφελος του Κεφαλαίου;
    − στήνει δουλεμπορικά γραφεία εκμεταλλευόμενη την αγωνία και τον πόνο των ανέργων, δημιουργεί πελατειακές σχέσεις με εργοδότες και πουλάει “όσο-όσο” (15-18 ευρώ μεροκάματο) την εργασία όσων έχουν ανάγκη;
    − φέρεται να έχει “εκλεκτικές συγγένειες” με τον υπόκοσμο και ότι πιο βρώμικο υπάρχει στις παρυφές των παρακρατικών μηχανισμών;
    Ο “πατριωτισμός” της Χ.Α. είναι ουσιαστικά η αντανάκλαση των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου. Αντίθετα με όσα ισχυρίζονται ορισμένοι η αυξημένη εκλογική ισχύς της δεν ήρθε ως απότοκος της κρίσης που το πολιτικό σύστημα αδυνατούσε, δήθεν, να αντιμετωπίσει. Ήρθε ακριβώς επειδή το μεγάλο κεφάλαιο, σε αγαστή συμμαχία με το αστικό πολιτικό κατεστημένο, εντατικοποίησε τις επιθέσεις ενάντια στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώμματα, οδηγώντας σταδιακά ένα μέρος της μικροαστικής τάξης στα “βαλτόνερα” του εκφασισμού. Είναι δε εξόχως υποκριτικό το αστικό πολιτικό σύστημα – αυτό που πρόσφατα συγκυβέρνησε με τη λαϊκίστικη ακροδεξιά (ΛΑΟΣ) και που υπουργοποίησε πρώην τσεκουροφόρους υμνητές της Χούντας – να “διαρρηγνύει τα ιμάτια” του για ένα φαινόμενο που το ίδιο προκάλεσε.
    Σύμφωνα με τον μαρξιστή θεωρητικό Νίκο Πουλαντζά [3], χαρακτηριστικό αυτής της διαδικασίας εκφασισμού είναι το γεγονός ότι η πάλη της αστικής τάξης ενάντια στην εργατική παίρνει όλο και πιο πολιτικό χαρακτήρα ενώ η πάλη της εργατικής τάξης περιορίζεται προοδευτικά στον οικονομικό και διεκδικητικό τομέα. Οι ευθύνες της “αποριζοσπαστικοποίησης” και απονεύρωσης των διεκδικήσεων της εργατικής τάξης πρέπει να αναζητηθούν πρωτίστως στους “συνομιλητές” των μεγαλοβιομηχάνων (βλέπε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) και σε όσους υπόσχονται ανώδυνες λύσεις χωρίς ρήξη με το Κεφάλαιο, την Ε.Ε και τα μονοπώλια (βλέπε αξιωματική αντιπολίτευση του 27%).
    Η ρήξη με το σύστημα που γεννά τις οικονομικές κρίσεις και τα “χρυσά αυγά” του φιδιού δεν θα είναι εύκολη, όσο προχωρά ο εκφασισμός της κοινωνίας. Ο πόλεμος ενάντια στον φασισμό δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα εάν δεν είναι ταυτόχρονα και πόλεμος, αδιάκοπος και ανειρήνευτος, με το καπιταλιστικό σύστημα που τον εκτρέφει. Η διατράνωση της αντίθεσης μας στην παράλογη κοσμοθεωρία της Χ.Α – το ρατσισμό – δεν αρκεί. Απαιτείται ολομέτωπος ταξικός αγώνας: εκεί που Χρυσή Αυγή επιχειρεί να σπείρει διχόνοια μεταξύ ελλήνων και αλλοδαπών εργατών απαιτείται ισχυροποίηση της εργατικής αλληλεγγύης. Εκεί που η Χρυσή Αυγή “φοβερίζει” απεργούς χάρην των αφεντικών απαιτείται εντατικοποίηση του απεργιακού αγώνα. Εκεί που η Χρυσή Αυγή προσφέρει ψίχουλα δήθεν φιλανθρωπίας (μόνο σε έλληνες) απαιτείται κοινωνική αλληλεγγύη με ταξικά χαρακτηριστικά. Εκεί που η Χρυσή Αυγή και οι υμνητές του Μεταξά και του Χίτλερ μιλούν για “πατριωτισμό” και “ιστορία” απαιτείται ιστορική μνήμη και υπενθύμιση των δεινών που ο φασισμός και οι εγχώριοι συνεργάτες του έφεραν στη χώρα. Στις δήθεν “αντικαπιταλιστικές” ρητορείες των χρυσαυγιτών η απάντηση είναι η αποκάλυψη του πραγματικού ρόλου τους ως “μαντρόσκυλων” του μεγάλου κεφαλαίου. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος.
    Η ταξική πάλη και αλληλεγγύη είναι ο φόβος και ο τρόμος κάθε “Χρυσής Αυγής”. Ήταν άλλωστε ο φόβος κάθε ιδεολογικού προγόνου της νεοναζιστικής οργάνωσης, απ’ τον Μεταξά και τον Χίτλερ μέχρι τους απριλιανούς δικτάτορες. Οι ρίζες αυτές, λοιπόν, που «το σύστημα αγκαλιάζουν και χάνονται βαθιά στα περασμένα» [4] πρέπει να ξεριζωθούν, γιατί ο φασισμός και το σύστημα που αυτός προστατεύει – ο καπιταλισμός – δεν θα πεθάνουν μόνοι, αλλά οφείλει να τους τσακίσει ο ίδιος ο λαός.
    Υποσημειώσεις:

    [1] Ο αμερικανικός πετρελαϊκός κολοσσός Standard Oil ήταν ο βασικός προμηθευτής καυσίμων της διαβόητης ναζιστικής πολεμικής αεροπορίας “Λουφτβάφ娔. Μετά το τέλος του πολέμου, από τη διάλυση της Standard Oil προέκυψαν τρεις πετρελαϊκές εταιρείες που σήμερα αποτελούν γιγαντιαίους μονοπωλιακούς ομίλους: ExxonMobil, BP και Chevron.
    [2] Ενδιαφέροντα ντοκουμέντα για το δικτατορικό καθεστώς του Ι.Μεταξά και τις σχέσεις του με την χιτλερική Γερμανία περιλαμβάνοντα στο βιβλίο: Αννίβας Βελλιάδης, Ελληνογερμανικές σχέσεις στην Μεταξική δικτατορία, 1936-1941, Ενάλιος, 2003.
    [3] Νίκος Πουλαντζάς, Φασισμός και Δικτατορία: Η Τρίτη Διεθνής αντιμέτωπη στον φασισμό, εκδ. Ολκός, 1975.
    [4] Στίχος από το τραγούδι “Ο Φασισμός”, Στίχοι του Φώντα Λάδη και μουσική Μάνου Λοϊζου, Δίσκος “Τα τραγούδια της λευτεριάς” (1978).

    Ο Νικόλαος Μόττας είναι υποψήφιος διδάκτωρ (PhD) Πολιτικής Ιστορίας και Εξωτερικής Πολιτικής. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Γενάρη του 1984, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στις Διπλωματικές Σπουδές (Διπλωματική Ακαδημία Λονδίνου) και στις διπλωματικές διαπραγματεύσεις (Πανεπιστήμιο Τελ Αβιβ). Υπήρξε επί τριετία τακτικός συνεργάτης των εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» αρθρογραφώντας γιά διεθνή γεγονότα, ενώ κείμενα του περί ελληνικής, ευρωπαϊκης και διεθνούς πολιτικής έχουν δημοσιευθεί και σε αγγλόφωνες πηγές. Είναι ίδρυτής και διαχειριστής του ελληνικού αρχείου Τσε Γκεβάρα, http://www.guevaristas.net.

    Μου αρέσει!

      1. Που θα ηθελες να παω φιλε μου?Αυτη η καραμελα οπως την αποκαλεις εχει κατσει στον λαρυγγα ,αντι για οισοφαγο, του λαου μας και ακομα μας πνιγει.Ανασα,λιγη ανασα πια αυτος ο λαος.Ας αναλυουμε αντι να πιπιλιζουμε.Αναλυση σεβαστη η παραπανω για καθε καλοπιστο.Τιποτα παρα πανω τιποτα παρα κατω.Τα αιτια ψαχνωμε διοτι τα αποτελεσματα τα βλεπουμε καθαρα,δολοφονια εν ψυχρω και με πληρωμενο δολοφονο απο χρυση αυγη.

        Μου αρέσει!

      2. Φίλτατε Stergdoc ! -Δεν ξέρω αδελφέ…πάρα πολύ εύκολο το βλέπω για να είναι αληθινό!…Και δεν παίρνω το μέρος καμιάς πλευράς!..Κατά την γνώμη μου η μόνη αλήθεια(προς το παρόν)είναι ο φουκαράς που έχασε την ζωή του για τις αριστεροδέξιες μα-κακίες!

        Μου αρέσει!

      3. Φιλτατε Ακελα!-Μεταφερω ακομα πιο κοντα σου ενα αναρτημενο σχολιο μηπως και δεν το προσεξες.Τα γεγονοτα και οι αποκαλυψεις προχωρανε πλεον καταιφιστικα και ηρθε η ωρα να ξεκαθερισει αυτος και οποιος αλλος εγκληματικος βοθρος.Η ελλαδα ποναει και αυτοι οι εγκληματιες μια μονο θεση εχουνε στην φυλακη και οχι στην Βουλη.Λοιπον διαβασε=
        Πρώην στέλεχος της οργάνωσης, μιλώντας στην εφημερίδα «Εθνος» αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση που αναπτύσσουν οι συμμορίες της Χρυσής Αυγής.
        Ήταν στον Πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια για περίπου ενάμιση χρόνο, είδε πολλά και έζησε από κοντά τους ανθρώπους της τοπικής οργάνωσης, στην οποία ο δολοφόνος του 34χρονου Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ήταν υπαρχηγός όπως λέει στο «Έθνος» το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής.
        «Επρεπε να χτυπήσουμε για να αποδείξουμε την πίστη μας. Οι επιδόσεις μας καταγράφονταν σε βιβλίο» – Τα τάγματα ασφαλείας, ο «κλειστός πυρήνας», οι σχέσεις με το παραεμπόριο – Συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση των συμμοριών της ΧΑ
        Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το πρώην στέλεχος, τουλάχιστον 30 άτομα είχαν δοκιμαστεί και είχαν αποδείξει την πίστη τους στην οργάνωση, την οποία αποδείκνυες προχωρώντας σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών και αντιπάλων. Αναφέρει πάντως πως η οργάνωση δεν χρησιμοποιεί μόνο γυμνασμένους άντρες -«μόνο γυμνασμένα μπράτσα», λέει χαρακτηριστικά, αλλά AKOMA KAI XAKEΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK. ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ.Όσον αφορά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, είναι αποκαλυπτικός: «Ξέρω ότι τον είχαν στη μπούκα γιατί είχε αντιφασιστικά τραγούδια. Είχε κάποιους στίχους που βρίζει τους χρυσαυγίτες. Τέλος, είπε πως τα μέλη της οργάνωσης συμμετέχουν ακόμα και σε παρεμπόριο. «Δίνουν ρούχα που συγκεντρώνονται από τους πολίτες για τους φτωχούς σε Πακιστανούς οι οποίοι πωλούν τα ρούχα αυτά σε λαϊκές και στη συνέχεια δίνουν ποσοστό στα μέλη της Χρυσής Αυγής με τα οποία συνεργάζονται».
        h@@p://www.protothema.gr/greece/article/312318/ton-fussa-ton-eihan-stin-bouka-giati-eihe-adifasistika-tragoudia/

        Μου αρέσει!

    1. ὁ Μανώλης ὁ Ἀρκάς είναι ἀπό τούς πλέον ἔντιμους ἀνθρώπους πού ἔχω γνωρίσει καί φίλος, πάντα, ξεχωριστός καί ἀκριβός…
      ἀγωνίζεται νά καταλάβει καί μέσα ἀπό τούς προβληματισμούς του νά μᾶς βοηθήσει νά καταλάβουμε καί μεῖς…
      καί ἐπειδή ἀκριβῶς είναι ΤΙΜΙΑ, κατ’ ἐμέ, ψυχή καί δέν ἔχει καμιά σχέση, μέ τό ἀδιάβαστο, ἀπληροφόρητο, θρασύδειλο, ἀποτυχημένο, σεσημασμένο …ἀρσενικοθήλυκο κ@ραπουταναριό καί κ@ραπουσταριό τοῦ μπλόγκ καί ὄχι μόνο, πού είτε διακριτικά, οἱ πιό…Κ@ΡΙΟΛΕΣ/ΛΗΔΕΣ, είτε ξενδιάντροπα οἱ πλέον ξετσίπωτες/οι, ἐξακολουθοῦν νά λερώνουν τό μπλόγκ, τήν μνήμη τοῦ νεκροῦ παλληκαριοῦ καί νά σκυλλεύουν, κυρίως, τό ΠΛΗΓΙΑΣΜΕΝΟ κορμί τῆς Πατρίδας, στηρίζοντας, ὑποστηρίζοντας, τά ΓΛΟΙΩΔΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, τό Σιωνιστικό, ψευδο – ναζιστοπροσδιοριζόμενο ΧΑΧΑΜΙΚΟ κατασκεύασμα τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς, γι’ αύτό καί θά πάρω θέση γιά τό παραπάνω κείμενο ΤΙΜΙΑ καί ΠΑΣΤΡΙΚΑ…

      …για…ΦΤΥΣΙΜΟ.

      [..] «Ο Φασισμός είναι ο Καπιταλισμός σε σήψη»
      Βλάντιμιρ Ίλιτς Λένιν.[..]

      ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙ – ΤΖΑΜΙ γιά τό τί είπε ὁ κάθε ἑβραιο – μπολσεβίκος…
      ἤ ὁ κάθε…μαρξιστής (μή χέσω) Πουλαντζᾶς, ὁ κάθε Μόττας καί τό λουρί τῆς…χαχαμικιᾶς μάνας…

      «Η ταξική πάλη και αλληλεγγύη είναι ο φόβος και ο τρόμος κάθε “Χρυσής Αυγής”…
      οἱ…ἐργάτες…
      τά…λαϊκά στρώματα καί…
      …τά μπολσεβίκικα ΠΤΩΜΑΤΑ.

      Φτού σας μή σᾶς ματιάσω…»ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ»…

      Πόσες φορές ὠρέ, ΠΟΣΕΣ, γ@μῶ τὀμν Λένιν σας καί τόν Χίτλερ σας καί τόν Τσίπρα σας καί τή ΔΗΜΑΡ σας καί τόν ΑΝΤΑΡΣΥΑ σας καί τήν ΧΑΧΑΜΙΚΙΑ πουτ@να τήν ΧρυσΑυγή σας, ὑπάρχει ἡ λέξη «ΠΑΤΡΙΔΑ», «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ» στό παραπάνω διεθνο – φασιστο -υποκριτικό…ΚΟΥΡΕΛΙ;
      …ΠΟΣΕΣ;

      Ἕνας ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ὠρέ πού νά μήν ρίχνει νερό στόν…ΧΑΧΑΜΙΚΟ ἀνθελληνικό μύλο δέν ὑπάρχει;

      Πότε, «ΤΙ» ἀκόμη, πόσο ἑλληνικό αίμα ἀκόμη θά χρειαστεῖ γιά νά καταλάβετε ὅτι ΟΛΕΣ ἀνεξαιρέτως οἱ…ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΩΓΛΕΣ πού ἀπαριθμῶ παραπάνω ἔχουνε στόχο τήν Πατρίδα, έσᾶς καί τά παιδιά σας, τόν ἑλληνισμό στό σύνολό του καί νά ξυπνήσετε ώρε…ΣΟΥΡΓΕΛΑ;

      …Ἕνας καί πλέον αἰῶνας ἐμπειρίας δέν σᾶς ἔφτασε;

      Tό ξαναθυμίζω…
      Ἀφιερωμένο σέ ὅλους τούς ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ:

      Μου αρέσει!

      1. Ποτε δεν θα ελθει αυτη η μερα που λεει ο στιχουργος διοτι ο λαος αυτος βρισκεται 200 χρονια πισω και το βαρυ φορτιο του Ελληνισμου δεν ειναι αξιος να το κουβαλησει.ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΕ ΟΧΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ,ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟς ΑΥΤΟς ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
        ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ.ΤΟ …Κ Α Θ Ε ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΠΛΑ Δ Ι Α Χ Ε Ι Ρ Ι Ζ Ε Τ Α Ι Κ Α Θ Ε Φ Ο Ρ Α Μ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η .

        Μου αρέσει!

      2. Εισαι ο μονος φοβαμαι που κατανοησες σε βαθος το ποσο αληθινο ειναι το παρακατω
        «ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ.ΤΟ …Κ Α Θ Ε ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΠΛΑ Δ Ι Α Χ Ε Ι Ρ Ι Ζ Ε Τ Α Ι Κ Α Θ Ε Φ Ο Ρ Α Μ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η .».Καλη συνεχεια και σε εσενα αγαπητε μου Μιχαηλ

        Μου αρέσει!

      3. Πιθηκανθρωποι του ιστολογιου αυτου ανοιξατε παραπλανητικη συζητηση του κερατα ρουφιανου για ολυμπιακο και παναθηναικο σε σχεση με το θυμα και τον μαχαιροβγαλτη ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ του.Αντε να χαθειτε αθλιοι.ΟΥΣΤ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ.Ζητειστε απο τον αρχηγο σας ΚΥΠ ατζη ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ εσατω και καθυστερημενα να ζητησει εστω μια συγγνωμη απο τους γονεις του δολοφονημενου απο τον ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ που δολοφονησε μονο για το μηνιαιο «χαρτζηλικη» που εισεπρατε απο Χρυση Αυγη.

        Μου αρέσει!

      4. Ενω εσυ,ο ψαγμενος κυριε «Μιχαλη»,αρκεισαι στο να ακους τη λεξη απο τον πατριωταρα Σαμαρα και σε πιανουν τα δακρυα,ησυχια παιδια,νιωθω και εγω το σεισμο απο τα ριγη της συγκινησης σου,σταματα,θα μου γκρεμισεις το σπιτι,και αναρωτιομουν τι κοινο χαρακτηριστικο σε συνδεει με τον φωτισμενο αστερα μας,τον Δικερο,τωρα,το βλεπω,θα εισαι και του λογου σου,το αποτελεσμα καμμιας,περιεργης,διαγαλαξιακης συνευρεσης μεταξυ εξωγηινου και ανθρωπου,ο ψευτονταης,του γραβατωμενου υποκοσμου,ενα υβριδιο,δηλαδη,που περιλαμβανεται στα ειδη του ζωικου βασιλειου προς εξαφανιση,θα μενεις,σιγουρα,σε περιοχη,προστατευμενη απο τη λαθροθηρια,μη σκας μυτη,βαζεις σε πειρασμο τους κυνηγους και ειδικα τουτη την εποχη της οικονομικης στενοτητας,θα αξιζεις,ως τροπαιο προς πωληση,χρυσαφι,οποιος κερδισε τη φιλια σου,πρεπει να αισθανεται πολυ τυχερος.

        Μου αρέσει!

      5. Ρε χρυσαυγουλο πατρικιε-ανδρεαδη που χρωστας πολλα της….Μιχαλους δεν σκεφτηκες οτι αν θελησει θα σε κανει σπουπιδι ο Μιχαηλ μια και εισαι μια σαπια ανακυκλωσημη χαρτοσακκουλα? Ξυσου ξυσου στην γκλιτσα στο τελος θα στην βαλουνε στον …εκει που ξερεις.
        Παλι με τον Δικερως?παλι παραληρεις?κοιταξε το,στο ειπα ,δεν ακους.Απλη παρανοια.

        Μου αρέσει!

      1. Κοριννα
        Ητανε απο οτι γνωριζα,διοτι δεν ασχολουμαι πλεον με αυτους,υψηλοτατο στελεχος της Χρυσης Αυγης και μελος της Θουλη.Ο Ρουντολφ Ες οταν αρχισε να βουλιαζει το τοτε σχεδιο της νεας ταξης να προχωρησει η παγκοσμια κυβερνηση αλλα με πρωτους στην καθεδρια τους Γερμανους,εφυγε με αποστολη και επεσε με αλεξιπτωτο στην Βρετανια για να συναντησει ‘αδελφο» αγγλο βαρωνο και να συνομιλησει με αυτον για κοινο μετωπο αγγλιας-γερμανιας.Ελα μου ομως που επεσε σε αλλα χερια και ποτε δεν συναντηθηκε με τον βαρωνο αλλα απομονωθηκε και τα λοιπα τα γνωριζεις.

        Μου αρέσει!

  9. ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ!!! ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΧΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!! ΑΛΛΙΩΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ;;;;
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! ΜΕΤΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΙΚΡΑΤΙΑ;;;; ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ;;;

    Μου αρέσει!

    1. Αυτή είναι η δημοκρατία που έχουμε στην Ελλάδα σήμερα.
      Δεν θα πουν την γνώμη τους ούτε την θέση τους διότι δεν δικαιούνται να ομιλούν επειδή είναι φασίστες όπως τους λένε αυτοί που έχουν την εξουσία.
      Παλαιότερα σε έλεγαν κομμουνιστή, παλαιότερα ακόμα αιρετικό μάγο… διάβασε τι γινόταν στην ιερά εξέταση, αλλάζει ο χαρακτηρισμός ανάλογα με την εποχή αλλά το μοτίβο είναι το ίδιο η κυρίαρχη εξουσία ιδεολογική πολιτική οικονομική ή ό,τι άλλο φιμώνει με αυτόν τον τρόπο όποιον θεωρεί ότι την απειλεί. Ο κατηγορούμενος δεν είχε κανένα δικαίωμα να μιλήσει, ούτε τους ενδιέφερε να ακούσουν. Το θέμα ήταν να βρεθεί το άλλοθι για να τον εξοντώσουν.
      Φυσικά και δεν έχουν δικαίωμα να πουν τίποτα. Θα μιλάνε μόνον όσοι τους βρίζουν.
      Θυμάσαι με την Παπαχρήστου; Το ίδιο έγινε.
      Αν σκοτωθεί ένας ή δύο ή περισσότεροι κανένας δεν θα ενοχληθεί. Η ζωή έχει αξία μόνο όταν το σύστημα έχει να κερδίσει σε προπαγάνδα απ΄αυτήν. Του Καναούτη η ζωή δεν είχε την ίδια αξία. Αυτός επισήμως ήταν τζαμπατζής.
      Και δεν είδα κανέναν να βγαίνει να λέει ότι αυτές οι δηλώσεις είναι «μαυρο σκοτάδι».
      Στην Συρία η κυρίαρχη μισθοφόρικη εισαγώμενη «ιδεολογία» κόβει κεφάλια, σκοτώνει παιδιά καιεί ανθρώπους ζωντανούς κι οι τοπικοί μας εξουσιαστές και ομοϊδεατες τους αντιφασίστες τους υποστηρίζουν.

      Η Κανέλλη χθες από του βήματος της βουλής καλούσε σε φυσική (κι όχι πολιτική, πουθενά δεν το είπε αυτό) εξόντωση των ψηφοφόρων της χα από Πέραμα ως Κερατσίνι αποκαλώντας τους φασίστες, και μιλώντας λες και η βουλή είναι μαγαζί της που κρατάει και διώχνει όποιους θέλει.
      Την άκουσα και σοκαρίστηκα. Είναι δυνατόν να μιλάς έτσι για οποιονδήποτε; Και εγώ θεωρώ τους συριζαίους βλαμμένους και φανατικούς (όχι όλους αλλά πολλούς) αλλά δεν θα πω εξοντώστε τους κανένας δεν θα μείνει! τι είναι αυτά; Αισχος!

      Τι να λέμε τώρα….

      Μου αρέσει!

  10. Μήπως θα πρέπει να σκεφτεί η ελληνική κοινωνία πως η Ιστορία εκδικείται; Μήπως πρέπει όλοι να γυρίσουμε προς τα πίσω για να δούμε πως απλά όλα τα λάθη που έκανε η αστική δημοκρατία έναντι στον κόκκινο φασισμό του μεσοπολέμου, επαναλαμβάνει σήμερα έναντι στον μαύρο φασισμό; Η αστική Δημοκρατία κλονίζεται από την καθημερινότητα μας. Από την απόλυτη διάλυση του κοινωνικού κράτους, από τον μηδενισμό των εργατικών δικαιωμάτων που επέβαλε η …..σοσιαλιστική κυβέρνηση του Ζαβού, την αδρανοποίηση κάθε ανακλαστικού της κοινωνίας στην κάθετη αύξηση της εγκληματικότητας που δημιουργεί ανασφάλεια στον απλό κόσμο. Χτυπιέται ουσιαστικά η βάση, η δομή της αστικής δημοκρατικής κοινωνίας, με την εξαθλίωση όλων των χαρακτηριστικών που προάγουν την ομαλότητα! Βασικές δομές όπως η Υγεία, παιδεία, άμυνα, δημ. Ασφάλεια, έχουν γίνει βορά στα αδηφάγα στόματα των υπαλλήλων του Μνημονίου. Παραδοσιακές αξίες έχουν πια μηδενισθεί. Οι συνδετικές αξίες ολόκληρης της κοινωνίας έχουν χαλαρώσει. Όλα γυρίζουν γύρω από την μόνιμη πια διαταγή περί φόρων που ακούμε τα τελευταία χρόνια! Φόροι, φόροι, φόροι, χωρίς καμία επιστροφή κάποιων αγαθών ή υπηρεσιών από το κράτος! Απαξίωση, διάλυση και κυνήγι της επίτευξης των στόχων του Μνημονίου! Τίποτα άλλο.
    Εκεί που όλα πάνε προς διάλυση, εκεί που υποχωρεί η κοινωνία ως δομή, εμφανίζεται το άκρο, το δόγμα, το έτσι θέλω, οι σωτήρες, τα απολιθώματα, οι εχθροί της Δημοκρατίας, οι οπαδοί του Φασισμού, ανεξαρτήτου χρώματος! Εκεί που εμφανίζεται η πόλωση, τα διαφορετικά χρώματος καφενεία, η βία, το εγώ, το δίκαιο ή το άδικο, ανάλογα τον χρωματισμό των γυαλιών που βλέπουμε. Εκεί που η εκτελεστική εξουσία είναι τόσο πολύ λίγη που τα άκρα φαντάζουν τόσο πολύ ελκυστικά, τόσο πολύ πιθανές λύσεις. Τόσο πολύ πίσω!
    Το έδαφος έχει ήδη φτιαχτεί, έχει ήδη δώσει τον χαρακτήρα του! Ας φανταστούμε τι θα συμβεί αν έρθει και ένας νεκρός που να ανήκει στο μαύρο παρακλάδι του φασισμού! Ο ιστός υφαίνεται. Ο λαός εκπαιδεύεται, μαθαίνει να ζει και πάλι στο γνωστό δίπολο: Δεξιά και Αριστερά! Μοιράζεται και πάλι ο λαός! Και με τόσα όπλα που κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ελλάδα πια, μπορεί να οπλισθεί ολόκληρος στρατός! Για τα λοιπά ας δούμε το 1946, και θα καταλάβουμε.
    Το μόνο που είναι σίγουρα θα είναι οι ……υδρογονάνθρακες που περιμένουν τους …….επικείμενους σωτήρες που θα τους βγάλουν, έναντι πινακίου φακής! Άλλωστε θα έχουν προσφέρει στην ………ανοικοδόμηση της Χώρας, στην συντριβή του ……..κακού, στην αδελφοποίηση της Χώρας. Έχει ξαναγίνει!!!!!!!!!!!!!!!!
    Είπαμε: Λαός που δεν γνωρίζει την Ιστορία του είναι σίγουρο πως θα την ξαναζήσει! Τόσο απλά!
    ΥΓ. Από το 2010 το γράφω, εδώ στο Olympia…………. Ο πρίγκιπας της ελληνοαμερικανικής παροικίας, ο ζαβός της κ. Τσαντ, έκανε καλά την δουλειά που του είπαν. Όπως και το 1945 πάλι ένας Παπανδρέου έφερε την καταστροφή στην Χώρα! Τυχαίο;

    Μου αρέσει!

    1. Ο ανόητος Ελληνικός Λαός ψήφισε το «Λεφτά υπάρχουν» και τον Ζαβό της Μαργαρίτς για μπορέσει να τα φάει!
      Από εκεί ξεκινά η στρέβλωση, μην ξεχνιώμαστε!

      Μου αρέσει!

      1. Ο ανόητος ελληνικός λαός ψήφισε. Και θα ξαναψηφίσει… κι εγώ τι φταίω; Για αυτό σας βρίζω.. Πάνω από όλα ελλάδα πάνω από όλα ιδιοκτησία.. Το να είσαι μικροαστός δεν είναι άποψη… Μια είσαι μια δεν είσαι. Όταν δεν είσαι (αυτή την περίοδο π.χ) παλεύεις για να ξαναγίνεις. Δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις; ΕΙΣΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ. Δεν έχει έλληνας ή σουηδός. Δεν έχει μικροαστός. Ή θα παλέψετε για εργατική αυτονομία (ξέρετε αυτό που ζούν όλοι, τρώνε, πίνουν, δεν έχουν αφεντικά) και να είμαστε ΟΛΟΙ καλά ή θα είστε απέναντί μας.

        Μου αρέσει!

  11. ΟΛΟΙ οι βρώμικοι πόλεμοι και οι εμφύλιοι βεβαίως ξεκίνησαν από ΠΕΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. Αυτό δεν το καταλαβαίνει ο βλακας ο λαός και πέφτει στη λούμπα.

    Μου αρέσει!

  12. Στο τέλος θα με κάνουν χρυσαυγίτισα. Φυρί-φυρί το πάνε. Είναι τόσο εξώφθαλμη η κατασκευή αποδιοπομπαίου τράγου, τόσο οφθαλμοφανές και αποκρουστικό το αριστερό/ αντίφα παρακράτος της εποχής μας, τόσο μαύρο αυτό το ιερατείο του συνταγματικού τόξου, που τελικά η ΧΑ φαντάζει αθώα περιστερά!

    Μου αρέσει!

    1. Μιλάς σοβαρά τώρα; Αν είσαι πατριώτισσα γίνε και χρυσαυγίτισσα. Να ξέρουμε ποιος είναι τι στην τελική… ξέρεις,,, για τον εμφύλιο… ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΛΕΞΗ «ΕΛΛΑΔΑ»

      Μου αρέσει!

  13. Βρε Δικερουλη που συγχυζεσαι,παρε και αλλο χαπι για το ζαχαρο,θα ανεβει η πιεση σου,ωχ,βγαινουν ατμοι απο τα ρουθουνια σου,τι σου φταιει η κακομοιρη η ιστορια και την κακοποιεις,βαναυσως,ενταξει,εχεις ενστικτα εγκληματια,δειξε,ομως,σεβασμο στην επιστημη,ο Ρουντολφ Ες,υπερφιαλε στραβοσπουδαγμενε,αμα τη αφιξη του στην Αγγλια,συνομιλησε ωρες με τους Κιρπατρικ,Χαμιλτον(ο τρεφων φιλοναζιστικα αισθηματα δουκας),εξηγωντας τους τα αιτια της αποστολης του.Ο Ες,παντως,μαλλον,δεν υπαρχει,προς το παρον,το μελλον,το γνωριζει,μονο,ο Θεος,στο προγραμμα σου για να τον αναστησεις,κοιτα,ο γιος του ζηλεψε απο την περιπτωση Μεταξα,λαβε το υπ’ οψιν.

    Μου αρέσει!

  14. Πρώην στέλεχος της οργάνωσης, μιλώντας στην εφημερίδα «Εθνος» αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση που αναπτύσσουν οι συμμορίες της Χρυσής Αυγής.
    Ήταν στον Πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια για περίπου ενάμιση χρόνο, είδε πολλά και έζησε από κοντά τους ανθρώπους της τοπικής οργάνωσης, στην οποία ο δολοφόνος του 34χρονου Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ήταν υπαρχηγός όπως λέει στο «Έθνος» το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής.
    «Επρεπε να χτυπήσουμε για να αποδείξουμε την πίστη μας. Οι επιδόσεις μας καταγράφονταν σε βιβλίο» – Τα τάγματα ασφαλείας, ο «κλειστός πυρήνας», οι σχέσεις με το παραεμπόριο – Συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση των συμμοριών της ΧΑ
    Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το πρώην στέλεχος, τουλάχιστον 30 άτομα είχαν δοκιμαστεί και είχαν αποδείξει την πίστη τους στην οργάνωση, την οποία αποδείκνυες προχωρώντας σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών και αντιπάλων. Αναφέρει πάντως πως η οργάνωση δεν χρησιμοποιεί μόνο γυμνασμένους άντρες -«μόνο γυμνασμένα μπράτσα», λέει χαρακτηριστικά, αλλά AKOMA KAI XAKEΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK. ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ.Όσον αφορά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, είναι αποκαλυπτικός: «Ξέρω ότι τον είχαν στη μπούκα γιατί είχε αντιφασιστικά τραγούδια. Είχε κάποιους στίχους που βρίζει τους χρυσαυγίτες. Τέλος, είπε πως τα μέλη της οργάνωσης συμμετέχουν ακόμα και σε παρεμπόριο. «Δίνουν ρούχα που συγκεντρώνονται από τους πολίτες για τους φτωχούς σε Πακιστανούς οι οποίοι πωλούν τα ρούχα αυτά σε λαϊκές και στη συνέχεια δίνουν ποσοστό στα μέλη της Χρυσής Αυγής με τα οποία συνεργάζονται».
    h@@p://www.protothema.gr/greece/article/312318/ton-fussa-ton-eihan-stin-bouka-giati-eihe-adifasistika-tragoudia/

    Μου αρέσει!

  15. Ολα αυτά που επικαλείσε εχεις απτά στοιχεία που μπορείς να τα τεκμηριώσεις κ.Stardoc ???????????????????????????

    Η Χ.Α. όχι μόνο δεν αποτελεί κίνδυνο για τον Καπιταλισμό και τα μονοπώλια αλλά, αντιθέτως, λειτουργεί ως στήριγμα και θεματοφύλακας αυτών. !!!!!!!!!!!!!

    ΑΥΤΟ ΤΟ στημένο….ΘΕΑΤΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΒΑΡΕΤΟ.

    Κράτος – Παρακράτος: Συγκοινωνούντα δοχεία

    To παρακράτος (παρά του κράτους, δίπλα στο κράτος, λατ. status in statu) είναι ένας κρυφός μηχανισμός ανθρώπινης ομάδας που στέκει δίπλα στην πολιτική εξουσία (ή μέρος αυτής) και πράττει ακολουθώντας εντολές της, που συνήθως δεν υπόκεινται στον ηθικό κώδικα των νόμων (και πολλές φορές στους ίδιους τους νόμους), ώστε να………. χειραγωγείται η πολιτική ζωή ενός τόπου.

    Τέτοιες ομάδες συνήθως δρουν στην αστυνομία, τον στρατό ή τις μυστικές υπηρεσίες.
    Μία χαρακτηριστική περίπτωση δράσης παρακράτους στηνΕλλάδα ήταν η δολοφονία του βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη το 1963.
    Η δολοφονία του Λαμπράκη ήταν το αποκορύφωμα της ισχύος του παρακράτους, που δέσποζε στις μετεμφυλιακές κυβερνήσεις Παπάγου και Καραμανλή. [1] Κατευθυνόταν εν πολλοίς από τον Αντιστράτηγο Αλέξανδρο Νάτσινα, ιδρυτή και αρχηγό για δέκα χρόνια (1953 – 1963) της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ) αλλά και του ΙΔΕΑ, της οργάνωσης που ήλεγχε τις Ένοπλες Δυνάμεις. Υπήρχε και η μυστηριώδης Κόκκινη Προβιά, το ελληνικό παρακλάδι του νατοϊκού Gladio, που διαλύθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του ’80. [1]
    Το πρόγραμμα «Gladio» Ευρώπη – Ιταλία: Η δραστηριοποιηση της μασονικής στοάς P2,Propaganda Massonica Due, η δολοφονία του μέλους της, δημοσιογράφου Μίνο Πεκορέλι, αφου ειχε καταφέρει να πληροφορηθεί ότι η ΣΙΑ χρηματοδοτούσε μηνιαίως με δεκάδες εκατομμ.$$$$$.. { στοά στην οποία αρκετοί στρατιωτικοί – πολιτικοί οπως και ο καβαλιέρε ήσαν μέλη } με στόχο να ευνοήσει μια έξαρση της τρομοκρατίας στην Ιταλική χερσόννησο και να επιτύχει την συρρίκνωση των Κ.Κομ.. Ο ρόλος του Μάγιστρου Λίτσιο Τζέλι – ο μυστηριώδης θάνατος του Ρομπέρτο Κάλβι – η κατάρρευση – ληστεία της καθολικής Banco Ambrosiano Στην συγκεκριμένη υπόθεση ηταν τότε μπλεγμένος και ο πρωθ.Τζούλιο Αντρεότι. Βλ.Βικιπεδία – Διαδίκτυο.
    Εν Ελλάδι:.Δολοφονίες Τσαλικίδη…. κ.α.

    Ο ρόλος των κουκουλοφόρων, η είσοδος και η στοχοποίηση του πλήθους. http://www.fimes.gr/2011/06/ergazomenoi-ethel-mat-parakratos/

    Αναπάντητα ερωτήματα:

    • Μήπως συμβαίνει ότι οι μυστικές υπηρεσίες εσκεμμένα αποδιοργανώνονται?;;
    • Μήπως συμβαίνει ότι οι μυστικές υπηρεσίες είναι πολιτικά ανεξέλεγκτες….η πολιτική διοίκηση δηλ. δέν ελέγχει ως οφείλει την δράση των υπηρεσιών?;;
    • Μήπως η συγκεκριμένη μορφή δράσης τους καταστρατηγεί την θεσμοθετημένη διαδικασία εισαγγελικών εντολών και…..παραβιάζει συστηματικά το Σύνταγμα και τους Νόμους….θίγοντας τα δικαιώματα των πολιτών ??
    • Μήπως το ζήτημα των παράνομων υποκλοπών ειναι πλέον ενα παγκοσμιοποιημένο φαινόμενο μέρος του δόγματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων ??

    Οι παράνομες μεθοδεύσεις Κράτους και παρακράτους, ειναι ενα θεμελιωμένο – παγιωμένο – αποδεκτό φαινόμενο του συστήματος, που λειτουργεί και ως άλλο «εμφαλτύριο» – «αντίβαρο»..εδω και αρκετά ιστορικά χρόνια.
    Η σημερινή κοινωνία νομίζει οτι ειναι καλά πληροφορημένη και εμπιστεύεται τυφλά την επίσημη παράθεση της ιστορίας.
    Οποιος την αμφισβητεί, αυτόν τον αντιμετωπίζουν με ενα άκρως συγκαταβατικό ή ηρωνικό χαμόγελο ή και χειρότερα.
    Είναι γνωστό οτι οι κυβερνήσεις ψευδολογούν και αποκρύπτουν επανειλλημένως. Μέχρι σήμερα οι λαοί εχουν πέσει θύμα απόκρυφων δραστηριοτήτων, που μέσα απο σκοτεινούς και ύποπτους διάυλους οδηγούν στο ίδιο επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή……….στον σφετερισμό όσο το δυνατόν περισσότερης εξουσίας. Οταν τώρα η Παγκοσμιοποίηση λειτουργεί μέσα σε αυτόν τον πλανητικό ιστό του δόγματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων που φτωχοποιεί και εξαθλιώνει λαούς και θυσαυρίζει…”Οφσορικά” τις Ελίτ …….μέλη των Ελίτ που πολλάκις ειναι και μέλη των οργανώσεων όπως Μπίλντερμπεργκ – Τριμερή – Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων – ιδρυμάτων εξωτερικής πολιτικής και άλλων δομών και τα οποία ειχαν συσταθεί μετά το πέρας του Β’παγκ.πολέμου { με τίτλο “Running The World”… ο συγγρ. Σύμβουλος της εταιρείας του Κίσινγκερ, David Rothkopf…. αναφέρει οτι “ΕΜΕΙΣ ”…οι της “Νέας Τάξης Πραγματών”….αμέσως μετά το πέρας του Β’Παγκοσμίου Πολέμου, δημιουργήσαμε….. τον ΟΗΕ – Παγκόσμια Τράπεζα – ΔΝΤ – ΠΟΕ – ΝΑΤΟ – ΣΙΑ…Διεθνή Δικαστήρια κ.λ.π. ……Διαχειριστικούς φορείς του σχεδίου Μάρσαλ } και με πρωτοβουλία των γνωστών οικογενειών που πυροδότησαν τους Παγκόσμιους και μετέπειτα πολέμους.

    Οταν λοιπόν η παγκόσμια χρηματιστηριακή επιδρομή ενισχύεται με τον ρόλο του διαδικτυακού τζογαρίσματος – της τοκογλυφίας και υποβοηθείται – ενισχύεται απο την φτωχοποίηση των ιθαγενών λαών που του επιβάλουν τα μεταναστευτικά κινήματα, τότε…….ειναι σαφέστατα αντιληπτό και αδιαμφησβήτητο ότι, ως άλλος μοχλός – αντίβαρο…………η κυβερνητική εξουσία – αδιαλλαξία θα διάγουν βίον ανθόσπαρτον και…………………. ……………..θα ενισχύονται.

    Η στήριξη πολιτικών που ανέρχονται και ανέχονται να συντηρούν το παρακράτος δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερα καινούργιο… στο «φίλμ» της Ιστορίας.

    Το 1994 το βιβλίο του Πιέρ Πεάν “Un Jeunesse Francaise» ( Μία γαλλική νεολαία ). προκάλεσε στη Γαλλία αναστάτωση.
    Αποκάλυπτε πως ο σοσιαλιστής πρόεδρος Μιτεράν οχι μόνο υπήρξε ηγετικό στέλεχος των ακροδεξιών κύκλων την 10ετία του 30, αλλά κατείχε και σημαντική θέση στο καθεστώς του Βισί… της τότε κατεχόμενης Γαλλίας του Β’Π.Π. απο τους γερμανούς.

    Σχετ.βιβλ. Vichy’s Afterlife: History and Counterhistory in post war France.
    Το ύποπτο παρελθόν του Μιτεράν προκάλεσε σόκ στούς περισσότερους Γάλλους ψηφοφόρους.
    Εξ’αλλου ο Ανρί Κοστόν την 10ετία του 60, όλα αυτά τα βροντοφώναζε.βλ.σχετ.βιβλ.σχόλια στα links.

    Ο Ιστορικός Τζόν Χέλμαν παρουσιάζει την πολιτική προδοσία Μιτεράν και του γαλλικού κατεστημένου: «Κατάφερε ο Μιτεράν να διορθώσει το δεξιό του παρελθόν……ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν στην Αριστερά….όταν άρχισε να αμφισβητεί την επιρροή του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος.
    Ηταν μια αποκάλυψη, το να μπορεί να επιτυγχάνει η άρχουσα δημόσια προσωπικότητα της Γαλλίας να αποκρύψει…με επιτυχία το ξεκίνημας της.
    Οταν ήταν φοιτητής στο Παρίσι είχε γίνει μέλος του «Croix de Feu», της δεξιάς εθνικιστικής οργάνωσης του συνταγματάρχη Φρανσουά ντε λα Ρόκ, και η οποία αριθμούσε τότε 2.εκατομμ.μέλη.
    Ο Μιτεράν είχε ενεργεί δράσει στην ακροδεξιά πολιτική σε επίπεδο δρόμου, και συνεργαζόταν και με το δεξιό έντυπο ..Combat.!!
    Η κατηγορία πως ο Μιτεράν ήταν ενεργό μέλος της τρομοκρατικής – εγκληματικής – συναρχιστικής { Συναρχία = Παγκοσμιοποίηση = Νέα Τάξη Πραγμάτων } οργάνωσης Κουκούλας – Cagoule…εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1991 στο ακροδεξιό περιοδικό Le Choc du Mois.No.42.πηγή Διαδίκτυο. http://www.amazon.fr/CHOC-MOIS-POLITIQUES-MANOEUVRES-ALTERNATIF/dp/B00A0PXEXK
    Ο Μιτεράν ήταν στενός φίλος του Ζάν Μπουβιέ, που φύλαγε τσίλιες τη στιγμή της δολοφονίας των αντιστασιακών αδελφών Ροσέλι, ύστερα απο αίτημα της Ιταλικής κυβέρνησης του Μουσολίνι.
    «Το κίνημα του Μουσολίνι και το καθεστώς του Φράνκο αποτέλεσαν τα πρότυπα της Cagoule» .
    Το 1938 ο Μπουβιέ συνελήφθη για όλους αυτούς του φόνους. Η αδελφή του Μιτεράν, Μαρί Ζοζέφ υπήρξε ερωμένη του Μπουβιέ. Ενας άλλος φίλος και συνεργάτης της εποχής του Βισί υπήρξε ο Φρανσουά Μετενιέ, επίσης συνεργάτης του ιδρυτή της Cagoule, Ντελόνκλ. Αργότερα ο Μιτεράν χρησιμοποίησε την επιρροή του για να απελευθερώσει τους φίλους του που είχαν καταδικαστεί σε βομβιστικές ενέργειες.

    Τυπικά το περιληπτικό βιογραφικό του Μιτεράν στο “Nouveau Dictionaire Nationales des Contemporains”, ειναι απόλυτα ακριβές…. με κάποιες όμως παραλείψεις.
    Οταν ξέσπασε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο μελλοντικός πρόεδρος έγινε λοχίας πεζικού… το 1940 συνελήφθη αιχμάλωτος και στάλθηκε σε στρατόπεδο στην Γερμανία.
    Στο στρατόπεδο δημιούργησε μια εποικοδομητική φιλία με τον κομμουνιστή Ροζέ Πατρίς Πελά. Οι δυό τους δραπέτευσαν αργότερα και πέρασαν στην τότε κατεχόμενη ζώνη του Βισί.
    Στο Βισί ο Μιτεράν ανέλαβε την υπηρεσία τεκμηρίωσης της Λεγεώνας Αγωνιστών – Εθελοντών της Εθνικής Αντίστασης, μιά ομάδα πρώην στρατιωτών που υποστήριζαν τόν Πετέν { δεδομένου ότι ο στρατάρχης διατηρούσε επαφές με τους Συναρχιστές αρκετά χρόνια πρίν απο τον πόλεμο και μέσω της Cagoule }. Η Λεγεώνα ειχε ιδρυθεί απο τον Ξαβιέ Βαλά, τέως μέλος της Κουκούλας, πρώην δικηγόρο του Μπουβιέ.
    Ο Μιτεράν είχε βρεί αυτή τη δουλειά μέσω του συνταγματάρχη Καγιέ, πεθερού του αδελφού του, λίγους μήνες όμως αργότερα έγινε μέλος του Συμβουλίου Αποκατάστασης Αιχμαλώτων Πολέμου, που ειχε συστήσει το καθεστώς του Βισί, αυτή τη φορά χάρη στόν υπουργό Δικαιοσύνης Ραφαέλ Αλιμπέρ, ο οποίος οδόλως τυχαίως ήταν και πρώην μέλος της Cagoule.
    Ο Μιτεράν αργότερα ειχε γράψει το Προσκύνημα στη Θουριγγία, για την εφημερίδα του καθεστώτος του Βισί «France Renne de l’Etat Nouveau», που είχε ιδρύσει ο Γκαμπριέλ Ζαντέ διευθυντής του υπουργικού συμβουλίου του Πετέν, πρώην…….υπεύθυνος εφοδιασμού της Cagoule με …..όπλα !! Στο καθεστώς και στα πολιτικά γραφεία…….τα πρώην μέλη της Κουκούλας εξακολουθούσαν να κυκλοφορούν γύρω και μέσα στο «κλάν» του Μιτεράν.

    Ο Μιτεράν εξακολουθούσε να απολαμβάνει την συντροφιά των τέως μελών της τρομοκρατικής Cagoule στους οποίους χρωστούσε και του χρωστούσαν πολλές χάρες, ακόμη και μετά τον πόλεμο.
    Οταν χρειάστηκε δουλειά, ο Εζέν Σελέρ, ιδρυτής και επικεφαλής της L’Oreal, που χρηματοδοτούσε την Cagoule τόν έκανε αρχισυντάκτη του περιοδικού Votre Beaute !!
    Μετά την κατάρρευση του καθεστώτος του Βισί, πολλά τέως μέλη της Cagoule βοηθήθηκαν με τον ίδιο τρόπο.
    Ο Ζάκ Κορέζ π.χ.ένας απο τους συνεργάτες του Ντελόνκλ και ο οποίος παντρέυτηκε τη χήρα του, μετά τον θάνατο του…….έγινε αντιπρόσωπος L’Oreal στην Ισπανία.

    Αναρωτιόμαστε πόσα χρόνια ήταν ο Μιτεράν υποχείριο των τέως μελών της Cagoule και…..πόσο αυτό επηρέασε τις πολιτικές του αποφάσεις, τόσο για την Γαλλία, όσο και για την Ευρώπη συνολικά ??

    Μπαίνοντας μεταπολεμικά στην πολιτική…. σάν σοσιαλιστής….ο Μιτεράν εμφάνιζε εαυτόν ως αδιάλλακτο αντίπαλο των….κομμουνιστών, που εκείνη υποστηρίζοντο.

    Το 1946 έγινε μέλος του Συναγερμού της Δημοκρατικής Αριστεράς..ή RGR. Το 1954 – 1955 έγινε και υπουργός Εσωτερικών – Δικαιοσύνης.
    Απο τα πλέον εντυπωσιακά κόλπα του Μιτεράν ήταν το επεισόδιο που έμεινε γνωστό ως υπόθεση του Αστεροσκοπίου.
    Η έρευνα γύρω απο το στυγκεκριμένο συμβάν της απόπειρας δολοφονίας ενός απο τους γνωστότερους Γάλλους πολιτικούς, οδήγησε σύντομα στη σύλληψη του….υποτιθέμενου πληρωμένου δολοφόνου……του Αμπέλ Νταιρόν καθώς και του Ρομπέρ Πεσκέ, ενός δεξιού πολιτικού που υποτίθεται ότι βρισκόταν πίσω της. Ο Πεσκέ όμως εκίνη την εποχή, ήταν συνεργάτης του Ζάν Μαρί Λεπέν. Στην υπεράσπιση του ο Πεσκέ ανέφερε ως μοναδικό συνεργάτη του τον……..Φρανσουά Μιτεράν.!!

    Είναι απορίας άξιον πως ο Μιτεράν προσποιήθηκε….τόν σοσιαλιστή, τη στιγμή που ήταν γνωστές οι δεξιές πεποιθήσεις του και οι συχνές επαφές του με εθνικιστές, όπως ο Πεσκέ.

    Η υποψηφιότητα του για τις προεδρικές εκλογές του 1965 στηρίχτηκε απο την ακροδεξιά Δημοκρατική Συμμαχία, μέλος της οποίας ήταν ο Λεπέν.

    Ενας απο τους ισχυρούς φίλους του, που τον βοήθησαν να οργανώσει αρχικά τον συνασπισμό των αριστερών κομμάτων και αργότερα το Σοσιαλιστικό Κόμμα P.S….ήταν ο Ιμπέρ Μπέβ – Μερί, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Le Monde».
    Απο τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ευρωπαικής ένωσης….ο Μπέβ Μερί γευμάτιζε με τον Γκαίμπελς και τον Χίμλερ στο Βερολίνο το 1939.

    Σάν σοσιαλιστής και ηγεμόνας ο Μιτεράν διαφωνούσε κάθετα με το είδος της προεδρίας που είχε επιβάλει ο Ντέ Γκόλ…..όταν ομως εξελέγη, άλλαξε βιολί. Ξέχασε τις απαιτήσεις που πρόβαλλε ως τότε για μείωση της προεδρικής θητείας και άλλα τινά.

    Ο Τζόν Λάφλαντ στο βιβλίο του αποκαλύπτει:
    Στη διάρκεια της 14ετούς παραμονής του στο προεδρικό αξίωμα, η γαλλική βιομηχανία τελματώθηκε.
    Η αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας ισοσταθμίστηκε μόνο με τα ρουσφέτια και τα προνόμια που δίνονταν αφειδώς στους στενούς κύκλους και προσωπικούς του φίλους.
    Ολόκληρη η πολιτική του προσωπικότητα βασιζόταν στην εξασθένιση των διακρίσεων, πολιτικών και ηθικών, καθώς και στην αδυναμία – άρνηση να παραμείνει σταθερός σε κάποια συγκεκριμένη θέση… για οτιδήποτε.
    Ο πλέον διαβόητος απο τους συνεργάτες του υπήρξε ο Ρενέ Μπουσκέ, γενικός γραμματέας της αστυνομίας του καθεστώτος Βισί.!!!
    Σήμα κατατεθέν της προεδρίας του ήταν και η διαφθορά που συνοδευόταν απο συχνά συγκλονιστικές συγκαλύψεις και που συνέπιπταν πάντα με πολύ βολικούς για την περίσταση…..θανάτους.!!
    Για παράδειγμα ο Φρανσουά Ντέ Γκροσούβρ, φίλος απο την περίοδο της κυβέρνησης του Βισί χρηματοδότησε και τις 4 προεκλογικές εκστρατείες του Μιτεράν. Αργότερα όμως η σχέση χάλασε και ο Ντέ Γκροσούβρ πέρασε στα αζήτητα . Τόν Απρίλιο του 1944 αυτοκτόνησε, ενω έγραφε τα απομνημονεύματα του, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή. Υπάρχουν όμως υπόνοιες ότι δολοφονήθηκε!!

    Τα σκάνδαλα έφτασαν στο αποκορύφωμα.
    Το 1990 με την υπόθεση Urba. Οι συμβουλευτικές consultant…εταιρείες που είχε στήσει ο Μιτεράν, είχαν πάρει απο τους αναδόχους αμοιβές, οι οποίες εξαφανίστηκαν στα μυστικά κονδύλια του………. Σοσιαλιστικού κόμματος.
    Το 1992 μέσα στο σούσουρο και την Κοινωνική κατακραυγή διόρισε κατευθείαν απο το Σοσιαλιστικό κόμμα τόν Πιέρ Μπερεγκοβουά…πρωθυπουργό!!
    Ενα χρόνο όμως αργότερα ο Μπερεγκοβουά αυτοπυροβολήθηκε…πιθανόν για 3 διαφορετικούς λόγους: Ο Μιτεράν τον είχε παραμερίσει – το κόμμα στις εθνικές εκλογές είχε αποδεκατιστεί – ο κίνδυνος στοχοποίησης σε οικονομικά σκάνδαλα ήταν εμφανής.
    Και αληθώς έτσι ειναι.
    Το 1958 ο αμφιβόλου ηθικής αντιπρόεδρος Πελά… μαζί με τον Ρομπέρ αδελφό του προέδρου, ίδρυσαν μια εταιρία με την επωνυμία Vibrachoc. Ο Μιτεράν ήταν νομικός σύμβουλος και εισέπραττε αμοιβές………10δων χιλιάδων φράγκων.!! Ενα χρόνο όμως μετά την εκλογή του, την Vibrachoc..την αγόρασε μιά θυγατρική του κρατικοποιημένου γίγαντα ηλεκτρικής ενέργειας της G.E general electric…αγοραπωλησία που υποστηρίχτηκε σθεναρά απο τον Μιτεράν. Η αγοραπωλησία έκανε ζάμπλουτο τον Πελά, αφου απέφερε τότε 110 εκατ.φράγκα…τιμή μάλλον φουσκωμένη.

    Ενα επιπλέον οικονομικό σκάνδαλο, αφορούσε την εξαγορά μιας αμερικάνικης εταιρίας απο τον όμιλο Πεσινέ, το 1988.
    Και εδω ο Πελά ήταν αναμιγμένος, ορισμένοι δε φίλοι και συνεργάτες του προέδρου είχαν αγοράσει μετοχές. Επειτα όμως απο τον αιφνίδιο θάνατο του Πελά άρχισε η έρευνα για ύπαρξη εσωτερικών συναλλαγών – παροχή προνομιακών πληροφοριών απο τόν Μιτεράν.
    Μολονότι δέν ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για την υπόθεση της Πεσινέ, ούτε υπήρξαν ευρήματα ατασθαλιών, η…………………………………. οσμή διαχέετο παντού. !!!!

    Είναι γεγονός όμως ότι η υπόθεση Urba του 1990 έδωσε το απαραίτητο έναυσμα για την αλλαγή του Γαλλικού Συντάγματος, το οποίο εως τότε επέτρεπε στους πολιτικούς να ασκούν έλεγχο στο έργο της δικαιοσύνης…..ακόμη και αν η έρευνα στρεφόταν εναντίον τους !!!

    Η συνεχιζόμενη αυτή έρευνα για την υπόθεση Urba, έφερε 5 χρόνια αργότερα στο φώς το δάνειο το οποίο είχε χορηγήσει ο Πελά στον Πιέρ Μπερεγκοβουά, γεγονός το οποίο μετά την αποκάλυψη του στην εφημερίδα «Le Canard Enchaine» οδήγησε στην αυτοκτονία του Γάλλου Πρωθυπουργού.

    Σχετικά με τα Ευρωπαικά του σχέδια, ο Μιτεράν σταθεροποίησε τις γαλλογερμανικές σχέσεις, αφου γνωστή ήταν η στενή φιλία του με τον Γερμανό Καγκελάριο Χέλμουτ Κόλ.

    Οπως αποτυπώνει ο Τζόν Λάφλαντ στο βιβλ. Death of Politics…σε συμφωνία με τον καγκελάριο Κόλ, ο Μιτεράν πρότεινε……………. να διαλυθούν οι Εθνικές κυβερνήσεις της Ευρωπαικής Κοινότητας και να δημιουργηθεί μια Ευρωπαική Ενωση με κοινό νόμισμα..που θα ελέγχεται απο μία και μοναδική κεντρική τράπεζα. !!!!
    Αργότερα μετά την πτώση του τοίχους του Βερολίνου, το 1989 και με αφορμή ενα κοινό συνέδριο οδηγήθηκαν και μας οδήγησαν το 1992 στην συνθήκη …….του Μάστριχτ.

    Εάν τώρα παρατηρήσουμε με προσοχή τα υλοποιηθέντα μεγάλα έργα για τα οποία ο Μιτεράν μόνο για το Παρίσι δαπάνησε το ποσό των 30 δις.φράγκων και έχοντας αυτό ως δεδομένο, θα διαπιστώσουμε ότι αυτή η αυτοκρατορική αρχιτεκτονική “Megastructure”.. διέθετε περισσότερη σχέση με το προσωπικό πεπρωμένο και την γνωστή κλίση του προς τον αποκρυφισμό και τις ιερές επιστήμες, παρά με την πολιτική μιάς καθαρά……σοσιαλιστικής κυβέρνησης !!.

    βιβλ. Marie Delarne: Un pharaon republicain: Enquetres Jacques Grancher Paris 1999.

    Εν κατακλείδι, δέν υπάρχει ιδιαίτερη αμφισβήτηση ότι η ψυχοσύνθεση του – η πίστη του καθώς και το γεγονός ότι ήταν γεννημένος να κυβερνά αυτοκρατορικά καθώς και οι σχετικές ενέργειες του σε ότι αφορά το μέλλον της Ευρώπης, σίγουρα έφερναν το Συναρχιστικό όραμα για την δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτιών της Ευρώπης, ένα μεγάλο βήμα κοντύτερα στην υλοποίηση του.

    Βιβλ.

    Henry, Coston..Les juifs contre la France…Paris..June 1937
    La finance juive et les Trusts..Jean – Renard..Paris …1942
    -ed…Je vous hais !!! Bureau Central de Presse..Paris..1944
    Le retour des 200 familles …..Librairie Francaise..Paris 1960
    Les technocrates et la Synarchie,,,special edition of Lectures francaises. Paris.Febr.1962
    -ed. with Jacques Isorni…Petain toujours present, special edition of Lectures francaises.Paris June 1964…

    Dictionnaire de la politique francaise..4 vols,Publications Henry Coston,Librairie Francaise Paris 1967,1972,1979,1982

    John, Laughland: The Death of Politics: France under Mitterand, Michael Joseph,London,1994 “ “
    The Tainted Source: The Undemocratic Origins of the European Ideal, Little, Brown & Co,London, 1997

    http://poikilotropos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6526.html
    Το δόγμα…….της Συναρχίας…ήταν το υπόβαθρο, ο προπομπός, το εφαλτήριο της ιδεολογίας των φαβιανών σοσιαλιστών στην Ευρώπη…..της σημερινής παγκοσμιοποίησης & σημερινής Νέας Τάξης Πραγμάτων”.

    http://olympia.gr/2013/08/27/%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%8E-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/

    Αυτός που ζει από τη μάχη με έναν εχθρό, έχει προσωπικό συμφέρον να διατηρήσει τον εχθρό του ζωντανό.

    Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

    Εργασία ………Polykarpos

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.