Γιατί δεν θα βγάλουν εκτός Βουλής τη Χρυσή Αυγή

6E4F4CA2F261F07F65EED6194AB2A516Πολύ κουβέντα γίνεται για να βγει η Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής. Και όλη η κουβέντα είναι άσκοπη και για τα μάτια του κόσμου.
Τη Χρυσή Αυγή ΔΕΝ θα την βγάλουν από τη Βουλή. Τουλάχιστον όχι με την αιτιολογία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Κι αυτό, επειδή δημιουργείται δεδικασμένο για το ΠΑΣΟΚ.

Μην ξεχνάμε το εκατομμύριο του Τσουκάτου που μεταφέρει ευθύνες στον Σημίτη
Μην ξεχνάμε τον ήδη φυλακισμένο Τσοχατζόπουλο
Μην ξεχνάμε την περίπτωση Μαντέλη
Μην ξεχνάμε τις μαύρες τρύπες στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ
Μην ξεχνάμε τις έρευνες που κάνει στο ΠΑΣΟΚ το ΣΔΟΕ

Για να γλιτώσει λοιπόν το ΠΑΣΟΚ, άρα και η σημερινή κυβέρνηση, θα κρατήσουν το «πανηγύρι» της αποπομπής της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή και μετά θα το προσπεράσει η… ειδησεογραφία.

Και καλά σαράντα που λέμε στον τόπο μας…

268 σκέψεις σχετικά με το “Γιατί δεν θα βγάλουν εκτός Βουλής τη Χρυσή Αυγή

  1. Ο Κασιδιαρης οταν δηλωσε την υποψηφιοτητα του για τον δημο Αθηναιων,δηλωσε οτι θα ζητηση να γινη λογιστικος ελεγχος των οικονομικων του δημου για τις δυο τελευταιες δεκαετιες τουλαχιστον.
    Ο εθνικος εργολαβος που τυγχανει να ειναι και κουκουες
    πηρε την εκμεταλευση των σκουπιδιων του δημου με απευθειας αναθεση.
    Ολως συμπτωματικως ,διαθετει και μια φυλλαδα με το ονομα εθνος.
    Σε αυτην την φυλλαδα λοιπον ενας “πρωην χρυσαυγητης”εδωσε μια συνεντευξη για το ποσο κακια ειναι η ΧΑ και οτι τα μεγαλοστελεχη και οι βουλευτες ειναι κακοποιοι και δολοφονοι.
    Ολως τυχαιως και συμπτωματικως,ο δολοφονος του νεαρου ειναι μελος απο νεαρης ηληκιας του τιμημενου ΚΚΕ ΑΕ.Στην ΧΑ πηγε γιατι πεινουσε ,και αφου το κομμα του λαου δεν τον βοηθουσε ,ζητησε βοηθεια απο τους κακους φασιστες.

    Πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν,πολυ περιεργες συμπτωσεις…

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Γιατι τα διεφθαρμενα ΜΜΕ δεν λεν οτι ο δολοφονος ειναι μελος του τιμημενου ΚΚΕ ΑΕ,και επειδη πεινουσε και το κομμα του λαου δεν του προσφερε καμια βοηθεια ,πηγε στην ΧΑ να τον βοηθηση;;
      Η μηπως συμβαινει κατι αλλο;;με τα προβληματα υγειας που αντιμετωπιζει η οικογενεια του,μηπως καποιοι του υποσχεθηκαν λαγους με πετραχηλια αν κανη μια μικρη δουλεψη γι αυτους;;Ας ψαξουμε λοιπον ποιος εχει οφελος απο αυτην την ιστορια.Παντως οχι η ΧΑ που ευρισκεται συνεχεια σε ανοδικη πορεια.

      Αρέσει σε 1 άτομο

      1. Διαλυθείτε απο μονοι σας. Κάνετε τεράστιο κακό στην χώρα, ο Παπανδρέου όμως σας έφτιαξε για να κάνετε ακόμα μεγαλύτερο. Εάν αγαπάτε την χώρα διαλυθείτε μόνοι σας.

        Μου αρέσει!

      2. Ωραία αντίληψη περί πλουραλισμού και δημοκρατίας έχουν τα ΜΜΕ. Με αφορμή το τραγικό συμβάν στην Αμφιάλη τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του καθεστώτος έχουν «ξεσαλώσει», μην κρατώντας το παραμικρό πρόσχημα. Οποιοσδήποτε ψίθυρος ή φήμη βαφτίζεται ως είδηση και πληροφορία, ενώ η άποψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποσιωπάται πλήρως στα πολυσέλιδα αφιερώματα των φυλλάδων. Το τι λένε και γράφουν, πραγματικά, είναι υπεράνω οποιασδήποτε περιγραφής.

        Παρουσιάζονται διάφοροι φαιδροί, λένε τα ψέματά τους (με το αζημίωτο;), προσπαθούν να ενοχοποιήσουν ένα ολόκληρο Κίνημα για μεμονωμένες πράξεις ασχέτων, αναβιώνοντας έτσι την σταλινικής έμπνευσης λογική της συλλογικής ευθύνης. Ξεπερνώντας και τον αλήστου μνήμης εισαγγελέα της Σοβιετικής Ένωσης Βισίνσκι, παριστάνουν τους δικαστές και δικάζουν αναλόγως, χωρίς να δίνουν το παραμικρό υπερασπιστικό δικαίωμα στην «κατηγορούμενη» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

        Πατώντας πάνω στην εκμετάλλευση ενός τραγικού γεγονότος, έχουν «ξεφύγει τελείως» και δημοσιεύουν οτιδήποτε αθλιότητα μπορούν. Διαγωνιζόμενοι αναμεταξύ τους για το ποιος θα δείξει περισσότερο το μένος τους εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα φερθεί αναλόγως ως πιστό υπηρετικό προσωπικό του Καθεστώτος δεν έχουν τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό να διαστρεβλώσουν πλήρως την πραγματικότητα. Έχουν το θράσος και την αναίδεια τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία εκπέμπουν εντελώς δωρεάν πάνω σε συχνότητες οι οποίες ανήκουν στον Ελληνικό Λαό και δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ γι΄αυτές, να κάνουν μαθήματα ηθικής, δικαιοσύνης και δημοκρατίας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

        Ποιοι, οι ανήθικοι προαγωγοί των πορνοεκπομπών και των μεταμεσονύκτιων αισχρών διαφημίσεων. Οι χρωστώντες εκατομμύρια ευρώ στο Κράτος, για τα οποία φυσικά δεν τους ενοχλεί κανείς, ενώ την ίδια στιγμή ταλαιπωρείται ο απλός Έλληνας ακόμη και για χρέη μερικών εκατοντάδων ευρώ. Οι χειρότεροι λογοκριτές και φιμωτές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που δεν συμφωνούν με τις προσταγές των νταβατζήδων της ενημέρωσης, αλλά ψηφίζουν και στηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ας γνωρίζουν οι οσφυοκάμπτες του καθεστώτος ότι με την στημένη όσο και επιλεκτική «πληροφόρηση», που σε μόνιμη βάση σερβίρουν στο κοινό τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται συνεχώς και να γελοιοποιούνται πλήρως.

        Η Αλήθεια θα θριαμβεύσει σαρώνοντας τα ελεεινά ψέματα του Καθεστώτος.
        I

        Αρέσει σε 1 άτομο

      3. αχ πόσο μικρό κ επικίνδυνο μυαλό έχεις Βασιλικούλα.Δε μασάμε από τέτοιο κακό ποδόσφαιρο το καταλαβαίνεις;
        Η αντίπαλες ομάδες είναι 2: Οι προδότες με την τρόϊκά τους και όλος ο λαός.Δε θα μας διχάσετε ανεγκέφαλοι κρετίνοι, αει σιχτιρ

        Μου αρέσει!

      4. κ.βουλγαρη
        προφανως εχεις κοντη μνημη.
        Αντε να το πω αλλη μια φορα,(δεν μπορει καποτε θα το εμπεδωσης.)…
        ποσως με ενδιαφερει η γνωμη που εχεις για μενα…αδικα κοπιαζεις..

        Μου αρέσει!

      5. αχ μυτη
        δεν εχεις καταλαβει ακομη ποσο επικινδυνο ειναι ενα σαπιο συστημα,οταν πναιει τα λοισθια…
        αφου δεν τους περπαταει η προβοκατσια εναντιον της ΧΑ ,θα σκαρφιστουν κατι αλλο ,ακομη πιο επικινδυνο…
        Ευχομαι με ολη μου την ψυχη να κανω λαθος…

        Μου αρέσει!

      6. και ποιός της είπε ότι με ενδιάφερει η απόψη της citizen of USA εγώ πλάκα σπάω μαζί της….
        ΥΓ πρίν το ξέχάσω η citizen of USA θα είναι η πρωταγωνίστρια στην κομώδια μου «η αλβανοβασιλώ φτυχιούχος ιστορίας» η οποία θα προβληθεί εδω στο ολυμπιά πρώτα ο Θεός τον Απριλίο του 2015,,,

        Μου αρέσει!

      7. Χωρίς να ανοίξει …: Οι αντίπαλες ομάδες μπορεί να είναι αυτές που είπες, αλλά οι γαλαζοπράσινοι μας λένε πως είναι οι αριστεροί και οι χρυσαυγίτες, διάβασε και αυτό

        http://olympia.gr/2013/09/21/%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%AE-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5/#comment-1324618

        Μου αρέσει!

      8. κ.βουλγαρη
        πως θα αντεξω τετοια τιμη εγω η αναξια….

        και δε με λες σε περικαλω..θα το γραψης εσυ ναι η ου;;
        αν ναι ,τοτε εχουμε ενα μικρο προβληματακι καθοτι εισαι δυσλεκτικος και δεν μπορεις να εκφραστης καταλληλως και θα με αδικησης ,λεκτικως εννοω…

        αν ου και το γραψη καποιος αλλος ,τοτε θα πρεπη να τον εγκρινω και εγω ,διοτι δεν μπορει να γινεται αναφορα εις το προσωπον μου απο τον πασα ενα χωρις να ξερη την μαυρη του την τυφλα…με το συμπαθειο δηλαδη…

        Μου αρέσει!

      9. Η δολοφονία ήταν Στητή. Κάποιοι του υποσχέθηκαν οτι θα σώσουν το τομάρι του αν κάνει οτι έκανε και πει αυτά που είπε με αντικειμενικό σκοπό να βλάψουν την Χ.Α.

        Η Χ.Α. δεν έχει ουδεμία σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα.

        Ο επίσημος εγκληματικός οργανισμός τη συνεργασία του συρφετού των διεφθαρμένων ΜΜΕ εργάζεται πυρετοδώς για να βλάψει την Χ.Α. Ο λαός βλέπει την αισχρή και προδοτική πραγματικότητα και θα δώσει την απάντηση στις κρατικές-πολιτικές και μεγαλων-συμφερόντων ληστο-συμμορίες στις επερχόμενες αναπόφευκτες εκλογές…Σάββατο κοντογιορτή!

        Μου αρέσει!

      10. ΟΛΑ ΚΑΛΑ .Η Χ.Α. ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΣΥΡΡΑΝ …
        ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΗΔΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ
        ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ …..ΟΜΩΣ
        Η ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ….ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΣΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΨΩΦΟΔΕΛΤΙΑ «ΕΘΝΙΚΙΑ»

        ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ??
        ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ????

        (ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΛΑ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ ΚΛΠ ….ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ …ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ …ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ …ΑΚΟΜΑ)

        Μου αρέσει!

    2. @citizen of USA το εργο είναι ΗΔΗ έτοιμο και είναι δικό μου καθώς αντίθετα με αυτήν δεν συνηθήζω να κάνω clopy paste .Ας ειναι ύσηχη καθώς δεν θέσω σε δοκιμάσια το ανύπαρκτο λεξιλόγιο της μόνο παρακαλείται να μην φύγη απο το ολύμπια μέχρι τότε γιατί δεν υπάρχη άλλη στον πλάνητη Γη που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου της ας λυπηθεί λοιπόν ένα δύσμοιρο καλλλιτέχνη σαν και μένα….
      ΥΓ για να είναι πιο δασκεδαστική όταν λέει το ποιηματάκι για την δυσλέξια ας προσπάθήσει να το επεκτείνει γραφώντας ΜΟΝΗ της εστω και 5 γραμμές και να βάζη εστώ ενα τόνο ανα 10.000 λέξεις,,,,

      Μου αρέσει!

      1. να σου πω την αμαρτια μου δεν βαζω τονους γιατι φοβαμαι πως θα τους βαλω σε λαθος σημειο.
        απ οτι φαινεται εσυ δεν εχεις τετοιου ειδους ενδοιασμους….

        και δε με λες …ποια θα ειναι τα ποσοστα μου εκ του φιλολογικου κειμενου σου;;
        εγω λεγω οτι καλο θα ειναι να υπογραψουμε ενα συμβολαιο απο τωρα διοτι δεν θελω να μαλωσουμε στην μοιρασια…

        Μου αρέσει!

        1. Επείδη εμείς οι Κερκυραίοι( ακόμα και οι ποπολάροι )είμαστε αρχοντάνθρωποι αντιθέτα με κάτι άλλους απέναντι μας, ας πάρει η citizen of USA το 100% των κέρδών έγω δεν θέλω ούτε σεντ για μένα καθώς η ψυχική ικανοποιήση είναι αρκετή αμοιβή ή οπώς λένε και στο αμερικά αλλά και στην αλβιώνα «on my word as a gentleman»
          Για να εξομολογήθω και την δική μου αμάρτια επειδή η citizen of USA θα εχει πρόβλημα με ένα αυστηρά φιλολογικό κείμενο λογω μικρής ικανότητας εκφοράς δομημένου λόγου και καθώς ο μοναδικός «raison d’etre» του έργου ειναι η προωθήση της καριέρας της citizen of USA στο χώρο της κομώδιας το εν λόγω έργο είναι βασισμένο πάνω στο Blair Witch Project αλλά επηρεασμένο απο την τεχνοτροπία ενος μεγάλου Γάλλου (κορσικάνου) «σκηνοθέτη» του τέλους του 18ου-αρχών 19ου αιωνα…Περισσοτέρες πληροφορίες εν καίρω,,,

          Μου αρέσει!

      2. …δινεις τον λογο σου ως κυριος…
        ασε με να το σκεφτω λιγουλακι…

        οσο για την δυσκολια περι αντιληψεως του φιλολογικου σου κειμενου,ε τι στο καλο,ολο και καποιος θα βρεθη να μου το εξηγηση με απλα λογια…

        βρε παιδια καποιος με φιλολογικες γνωσεις εις τα περιξ;;
        εθελοντες ψαχνω,,αντε και ισως σας δωκω κι ενα μικρο ποσοστο απο τα ποσοστα μου….

        Μου αρέσει!

        1. Επειδη κατά την άποψη μου τα «φιλολογικά κώμικα» έργα είναι πατάτες π,χ, η Candide του Βολταίρου προτιμώ να ανάδείξω το «κωμικό» στυλ της citizen of the USA «au naturel» αρα ΔΕΝ χρειάζεται φιλολογική βοήθεια…

          Μου αρέσει!

      3. λοιπον νταουν το μπιζνες…
        αυτο το » ἑχεις τον λογο μου ως κυριος»
        δεν με ενθουσιασε και πολυ,με το συμπαθειο δηλαδης,
        γι αυτο αν θελης ,εσυ που εχεις την ικανοτητα γραφης και εκφρασης,
        γραψε ενα συμβολαιο ,να το δωσω στον δικηγορο μου να το μελετηση,
        και θα σε ενημερωσω δια τα περαιτερω…..

        και οπως ειπα και πιο πανω ,απ οτι βλεπω δεν εχεις ενδοιασμους περι σωστης χρησης των τονων και τους κοπανας οπου λαχει να ουμε….

        Μου αρέσει!

        1. Μην ανησυχεί η citizen of USA ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ οπώς είπα Blair Witch Project ως κομωδία με το στύλ του Γάλλου (Κορσικάνου) «σκηνοθέτη» του 18ου-19αίωνα το οποίο θα παρουσιαστεί εδω στο Ολυμπία ,,,είμαι ΠΟΛΥ σαφής…
          Δεν έχω να πώ τιπότα άλλο και όπως έλεγαν και οι Κέλτες Δρυίδες «αφήνω τα λόγια μου ανειπώτα»Ειπάμε Απρίλιος 2015..

          Μου αρέσει!

      4. το θελω γραπτως απο δικηγορο και με την βουλα συμβολαιογραφου…
        και αν με συμφερει θα σε ειδοποιησω δια τα περαιτερω….

        Μου αρέσει!

        1. Και οι αυστριάκοι «ηθοποιοί» αυτα ελέγαν στον «σκηνοθέτη» που άνεφέρα αλλά τελικά επαίξαν σε μια «σκηνή» κοντά στην Βιένη ,,,Αουστρέ….ιτς

          Μου αρέσει!

      5. γυρω -γυρω το πας για να μην υπογραψουμε συμβολαιο,πας να με ριξης ε;;
        καλα εκανα εγω που δεν εδωσα βαση στον λογο σου και το ζητησα γραπτως…
        τα περαιτερω με τον δικηγορο μου….

        Μου αρέσει!

      6. Βούλγαρη
        Τουλάχιστον σταματα να καπηλεύεσαι την σημαία με τα 4 Β και κατέβασε την απο το προφίλ σου. Το Βυζάντιο δεν χρειάζεται κοκορόμυαλους…

        Μου αρέσει!

        1. Οπως έλεγαν και στο Βυζάντιο «η προσταγή του λάχανα και ο ορισμός του ΑΓΓΟΥΡΙΑ!» Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ χρειάζεται ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ σαν το τρόλλ Οργισμένη πέννα και την σημορία του…ΜΟΝΟΝ εγώ θα υποστείλω την σημαία μου και οποίος άλλος θέλει ας το δοκιμάσειι ΜΟΝΟΣ του…

          Μου αρέσει!

      7. Ρε Βούλγαρη, όλο μιλάς για τόνους και για ορθογραφίες, λες και αυτό προσδίδει κύρος στα λεγόμενά σου… 😀

        Άντε απάντα με το αγαπημένο σου, και λανθασμένα τονισμένο «βλακιές…». Α, και η λέξη γράφεται «συμμορία» (κάνεις και κριτική για ορθογραφία, τρομάρα σου… πυρέκβολο)

        Μου αρέσει!

  2. ht*p://stokokkino.gr/article/2340/Uparxei-mia-enotita-apo-tis-draseis-tis-XA-sto-Meligala-to-Perama-kai-ti-dolofonia-tou-Paulou-Fussa

    Συνεντεύξεις Ο δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ, μιλά στο Κόκκινο για τη δράση της Χρυσής Αυγής και τη στάση της κυβέρνησης μπροστά στα πρόσφατα βίαια γεγονότα. –

    Μου αρέσει!

    1. ΑΣΕ ΡΕ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

      ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΥΤΕ 1 (ΜΙΑ) ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ

      ΑΠΛΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
      ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ

      Μου αρέσει!

      1. ΔΕΝ είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ… βλέπε ΚΚΕ που ομιλεί την δια των όπλων επαναστάσεως …. άνοδο στην εξουσία….. το λέει το καταστατικό του … ακόμη δεν εχει υπογράψει το σύνταγμα….με προηγούμενο τον εμφύλιο, μετα την απελευθέρωση που δια της βίας ήθελε την εξουσία κλπ ..τώρα αν υπογράψει την υποταγή στο σύνταγμα και αποκηρύξει την δια των όπλων ….άνοδο στην εξουσία,….αλλάζει,
        όσο όμως υπάρχει …
        οργάνωση που απειλή στο διαρκές μέλλον, με ΣΚΟΠΟΎΜΕΝΗ επανάσταση και δια των όπλων κατάκτηση της εξουσίας, τότε άνετα μπορεί να χαρακτηρισθεί ΩΣ εγκληματική … και αν βάλουμε εμπρηστικές δηλώσεις και θεωρίες αυτής της οργανώσεως που αποκαλείται ΚΚΕ ….
        είναι αγκάθι και δεν μπορεί μια τέτοια πολιτική οργάνωση με ΕΠΙΣΗΜΗ καταγεγραμμένη εκλογική δύναμη …
        αν και μειοψηφία μέσα στην Ελληνική Κοινωνία των..
        277.179 ψηφοφόρων της αποτελώντας το 4,5%, του συνόλου επί εγκύρων ψηφοδελτίων 6.155.527

        φέρουσα σύμβολα και λόγο » ίδια » με αυτά που οδήγησαν σε έναν εμφύλιο….σε μια καταστροφή να βρίσκεται μέσα στην βουλή των Ελληνων,
        διοτι
        όταν μιλάμε για δικαιοσύνη, εννοούμε την δικαιοσύνη και όχι «μανάβη» που ψωνίζουμε ότι και όπως μας αρέσει …καπιτο !!!

        Μου αρέσει!

      2. Τι θέλεις να πεις Διονύσιε;;;
        Δεν αληθεύει η μη υπογραφή του Συντάγματος από το ΚΚΕ; Δεν αληθεύει ότι σκοπός του είναι η εκ βάθρον αλλαγή του πολιτειακού σκηνικού της Ελλάδος (άσχετα αν όλοι επιθυμούμε αλλαγές). Με τα ίδια μου τα μάτια και αυτιά το άκουσα από το στόμα της τότε γ. γραμματέας του κόμματος κα Παπαρήγα…

        Μου αρέσει!

  3. Την ΧΑ δεν θα την βγάλουν από την βουλή, γιατί έκαναν μεγἀλο κόπο για να την βάλουν.
    Η ΧΑ είναι το νόμιμο παρακράτος.
    Πίσω από την ΧΑ είναι οι εφοπλιστές. Είδατε να χτυπήσουν ποτέ κινέζο μετανάστη;
    Πίσω από την ΧΑ είναι ο ίδιος ο Τζώρτζ Σόρρος και αυτό το ξέρουν και τα παιδιά ακόμα.
    (Είχα γράψει κάτι τέτοια πριν από πολλούς μήνες και με σχολιάζατε για τραλαλά).
    Πλην όμως, έρχεται ώρα που σπάει ο διάολος το ποδάρι του, και τότε τον παίρνει και τον σηκώνει.

    Και το αίμα των αθώων πέφτει πάνω στα κεφάλια τους και των παιδιών τους…

    Μου αρέσει!

    1. Την καταστροφή της Ελλάδας απαίτησε ο Τσίπρας από τον Άσμουσεν

      Συνάντηση είχε ο Αλέξης με τα Burburry’s με τον κομιστή του νέου μνημονίου, Γέργκ Άσμουσεν, στην Γερμανία, όπου έχει πάει να συμπαρασταθεί στο «αδερφό» κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το Die Linke, που αρνείται ακόμα και την συζήτηση για επιστροφή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου στην Ελλάδα. Η συνάντηση αυτή έρχεται σε συνέχεια με τις αντίστοιχες συναντήσεις που είχε ο Τσίπρας με τον Σόιμπλε, αλλά και τον υπαρχηγό του ΔΝΤ, από τις οποίες βγαίνει κάθε φορά και πιο μνημονιακός.

      Στην συνάντηση αυτή ο Τσίπρας φρόντισε περισσότερο να διαδώσει τις συκοφαντίες των φίλων του εργολάβων και καναλαρχών εναντίον της Χρυσής Αυγής, παρά να μιλήσει για την κατάντια στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες από τις πολιτικές του ΔΝΤ, αλλά και της ΕΚΤ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της οποίας είναι ο Γέργκ Άσμουσεν.

      Αντί, λοιπόν, να θέσει τα ζητήματα της Ελληνικής Οικονομίας στον αρχιτοκογλύφο, ο Τσίπρας φρόντισε να του θέσει το «θέμα» της Χρυσής Αυγής, που από ότι φαίνεται είναι κοινό ανάμεσα στους εγχώριους πολιτικάντηδες και τους διεθνείς τοκογλύφους, αφού στους μεν πρώτους η Χρυσή Αυγή κόβει ψήφους και στους δεύτερους την ευκαιρία να αγοράσουν τους Έλληνες σε σκλαβοπάζαρο και την Ελλάδα έναντι πινακίου φακής.

      Το μοναδικό θέμα οικονομίας που έθεσε ο Τσίπρας στον Άσμουσεν ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί την περαιτέρω καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας. Όχι, δεν πρόκειται για αστείο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα διάφορα ρεπορτάζ των καθεστωτικών εφημερίδων σε κωδικοποιημένη οικονομίστικη γλώσσα, ο Τσίπρας απαίτησε από τον Άσμουσεν ένα γενναίο «κούρεμα» του Ελληνικού χρέους.

      Αν θυμηθούμε το προηγούμενο κούρεμα του χρέους, το περίφημο PSI, θα αντιληφθούμε επακριβώς τι είναι αυτό που απαιτεί να ξαναγινεί, ο Τσίπρας. Θυμίζουμε ότι τότε είχαν «κουρευτεί», δηλαδή είχε μειωθεί λογιστικά η αξία όλων των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου, με αποτέλεσμα την καταστροφή των μικροομολογιούχων, αλλά και των ασφαλιστικών ταμείων που ήταν οι, κατά κύριο λόγο, ιδιοκτήτες αυτών των ομολόγων. Έτσι κι αλλιώς οι μεγαλοκαπιταλιστές κάτοχοι τους είχαν τότε εξαιρεθεί από την όλη διαδικασία του PSI.

      Μπορούμε να αντιληφθούμε, οπότε, με σαφήνεια τι συζήτησε ο Τσίπρας με τον Άσμουσεν. Συζήτησε την καταστροφή της Ελλάδος δια της επέλασης των διεθνών τοκογλύφων και την ανάσχεση του μοναδικού εχθρού του καθεστώτος, της Χρυσής Αυγής. Αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη στην σειρά αποδείξεων για την συστημικότητα και τον βρώμικο ρόλο που διαδραματίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ή καλύτερα ΠΑΣΟΚ ΙΙ, στις πολιτικές εξελίξεις που απειλούν τους Έλληνες και την Ελλάδα.

      Μου αρέσει!

      1. Είσαι άρρωστη, όπως όλοι οι χρυσαβγίτες.
        Καλύτερα να πας να αυτοκτονήσεις τώρα που είσαι ακόμα ζεστή.
        Και μην ξανααπαντήσεις σε δικό μου ποστ, γιατί θα σου γαμήσω το μουνί που σε πέταγε

        Μου αρέσει!

      2. Θα σου απαντήσω εγώ λοιπόν, θα μπορούσα εγώ να σου γαμήσω τον κώλο, αλλά δε θα το κάνω επειδή θα σαρέσει. Και πρόσεξε γιατί θα σου στείλω τους εφοπλιστές μαζί τον Σόρρος, απ τον οποίο κινδυνεύεις γιατί και αυτός παλιόπουστας είναι.

        Μου αρέσει!

      3. Για πες μας κυρα φασιτρω ποτε η κλουβια αβγοι επιτεθηκε σε προδοτες του πασοκ και της νουδου;
        Εγω μονο κατι υποκλισεις του σκουροχρωμου εθνοχιμπατζη σας στη Θεοδωρα την βρυκολακοκορη εχω δει.
        Το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να επιτιθεστε σαν μια αγελη σκυλων σε καναν κακομοιρη πακιστανο, αυτα ειναι τα κατορθωματα σας.
        Α, και να φωναζετε ως γνησιοι γερμανοσποροι «ζητω οι χιτες και οι ταγματασφαλιτες»….
        Η καταληξη σας θα ειναι να συναντησετε τους προγονους σας.
        Στην πηγαδα που σας χωραει ολους.

        Μου αρέσει!

      4. Ενώ εσύ ΑΝΤΙ δεν θα συναντήσεις τους προγόνους σου τους γονείς και τους παπούδες σου, τους δωσίλογους

        Μου αρέσει!

      5. Πήγαινε πάρε τα χαπάκια σου βρε σκατόπουστα, άπουτσε που θέλεις και να γαμήσεις, φαλακρό εξάμβλωμα των φαλακρών αφεντικών σου, που είσαστε όλοι σαν να σας έχουν βουτήξει μέσα στα σκατά.
        Κοπρομηχανές, χαμένα κορμιά που ζείτε από το χαρτζηλίκι της ΧΑ όπως και ο σιχαμερός δολοφόνος.
        Άχρηστοι άνθρωποι, σκατόψυχοι, σατανάδες, γκοτζαμάνηδες, εχθροί του Θεού, νομίζετε ότι θα είσαστε για πολύ ακόμα;
        Μεταξύ σας θα σφαχτείτε, γιατί ποιός υγιής άνθρωπος θα λερώσει τα χέρια του με το βρωμερό υγρό που τρέχει στις φλέβες σας;
        Εραστές των υπονόμων, κολομπαράδες, σκατοσπρώχτες, λεσβίες, πανούκλα της χώρας, το αίμα του παληκαριού να σας πνίξει στον ύπνο σας…

        Μου αρέσει!

      6. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλα τα παραπάνω είναι πέρα για πέρα αληθινά.
        Λέξεις όπως »μονομερής διαγραφή, λογιστικός έλεγχος, επαχθές χρέος, σεισάχθεια» έχουν πάψει να ξεστομίζονται από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τη θέση τους έχουν πάρει το »κούρεμα, διαγραφή, επαναδαπραγμάτευση».
        Τέλος ο Τσίπρας δεν χάνει ευκαιρία να λέει (εντός και εκτός Ελλάδος) το »Δεν είμαστε μπαταχτσήδες, θα πληρώσουμε».

        Μου αρέσει!

      7. Πλάκα σου κάνω ρε Kaiser δε θα σε γαμήσω, δεν είμαι κωλομπαράς. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι εσύ δεν είσαι πισωγλέντης…
        Και χαρτζηλίκι δεν χρειάζομαι από κανέναν, έχω αρκετό δικό μου. Ούτε χρυσαυγίτης είμαι, απλώς βλέπω τους «δημοκράτες», γαλαζοπράσινους και συριζαίους.

        Μου αρέσει!

      8. Καιζερ
        ο δολοφονος μελος του τιμημενου ΚΚΕ ΑΕ δηλωνει,και ολοι οσοι τον γνωριζουν το ιδιο λεν.
        Στην ΧΑ πηγε επειδη πεινουσε ,αφου το κομμα του λαου δεν τον βοηθησε…
        πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν….περιεργες συμπτωσεις….

        Μου αρέσει!

      9. Βρε Βασιλική γιατί η Αυγούλα σου ,δεν λέει κουβέντα για τους εφοπλιστές? γιατί δεν συμμετέχει σε καμμιά απεργία ? από που χρηματοδοτείται ? με ποια κεφάλαια? απαντησέ μου

        Μου αρέσει!

    2. Λες ασυναρτησίες. Να χτυπήσουν κινέζο μετανάστη! Μου θυμίζει την ατάκα κάθε φορά που χρυσαυγίτες πήγαιναν στο νοσοκομείο από μαζικές και απρόκλητες επιθέσεις άπλυτων. Ποιά ήταν η ατάκα; «μόνο μετανάστες ξέρετε να μαχαιρώνετε»!! Φαντάσου να σου την πέσουν 30, να σε στείλουν στο νοσοκομείο και μετά να σου λένε «μόνο μετανάστες ξέρεις να μαχαιρώνεις». Ε δεν θα μαχαιρώσεις τον μετανάστη επειδή έτσι το θέλουν. Όμως την επόμενη φορά που θα στην πέσουν πάλι οι πράκτορες μπορεί να επιλέξεις να προστατεύεις τον εαυτό σου.

      Μου αρέσει!

    3. Ρε σεις, έχετε χάσει το μέτρο εντελώς.
      Πέρα από τα μπινελίκια, που δεν είναι να τα παίρνει κανείς σοβαρά γιατί πάντα λέγονται εν βρασμώ ψυχής,
      έχετε συνειδητοποιήσει ότι ένας άνθρωπος έσφαξε εν ψυχρώ κάποιον συνάνθρωπό του άνευ λόγου και αφορμής;
      Πέστε μου μόνο γιατί το έκανε; Ή μάλλον να πάτε να το πείτε στην μανα του.
      Ο άλλος έριξε τον 18άχτρονο από το λεωφορείο, και τον σκότωσε, και πολλοί είπαν ότι καλά του έκανε, επειδή ήταν λαθρεπιβάτης.
      Στο σημερινό, το μόνο πράγμα που σας απασχολεί, είναι ότι ο δολοφόνος ήταν χρυσαβγίτης, και πασκίζετε όλοι σας να βγάλετε λάδι την ΧΑ, κυρίως με ψέμματα.
      Δεν έχετε ρε λίγο ελληνικό φιλότιμο απάνω σας.
      Αν έισασταν άνδρες, θα λέγατε, ναι ήταν χρυσαβγίτης και δεν θέλουμε νά τον ξαναδούμε μετά από αυτό.
      Αντί αυτού έχετε πέσει όλοι σας να σπιλώσετε την μνἠμη του παληκαριού, για να βγάλετε λάδι την οργάνωσή σας.
      Άρρωστα υποκείμενα, δεν καταλαβαίνετε ότι κάνετε χειρότερη την θέση σας;

      Για τον αδικοσκοτωμένο, τον παλλήκαρο Παύλο Φύσσα, του οποίου το αίμα θα πνίξει και εσάς και τα παιδιά σας, δυο μέρες μετά τον χαμό του, και έγινε τραγούδι στην Αμερική. Τον μοιρολογάει ο Quadir Lateef, και ψάξτε στο UTube να βρείτε το βίντεο.
      Και θα τον τραγουδούν οι επόμενες γενιές, όπως και τόσους άλλους μέχρι τώρα.
      Τον μαχαιροβγάλτη όμως, φονιά θα τον φωνάζουνε, και τα παιδιά του θα τα λένε «τα παιδιά του φονιά»…

      Μου αρέσει!

      1. εγω εχω μια μικρη απορια….μου επιτρεπεις ε;;
        αφου ο δολοφονος δηλωνει μελος του τιμημενου ΚΚΕ ΑΕ ,και το επιβεβαιωνουν και οι γνωστοι του,γιατι η αστυνομια δεν εκανε ερευνες σε μερικα γραφεια του ΚΚΕ στα περιξ;;

        Μου αρέσει!

      2. Συνεχίζεις στο ίδιο βιολί έ;
        Τσίπα αρβανίτικη δεν σου έμεινε καθόλου έ;
        Είμαι και εγώ αρβανίτης και γιαυτό ακριβώς απορώ πολύ μαζί σου.
        Πρέπει να είσαι πολύ άρρωστη.
        Να πας να ρωτήσεις την μάνα του αδικοσκοτωμένου.
        Ή μάλλον την αρραβωνιαστικιά του που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ, και τώρα κλαίει μονάχη.
        Περίσεψε η αναισθησία σαυτόν τον τόπο.
        Αλλά πρέπει να σας τύχει μέσα στο σπίτι σας για να το καταλάβετε, να συναισθανθείτε.

        Και πούσαι, μην μου ξανααπαντήσεις σε παρακαλώ, έτσι για νάχεις καλό…

        Μου αρέσει!

      3. γιατι εξαπτεσαι;;
        εγω μια απλη ερωτηση εκανα για την αστυνομια και τις επιλεκτικες ερευνες που κανει……

        Μου αρέσει!

      4. Ωραία λοιπόν, να χώσουν το δολοφόνο όσο πιο βαθιά μέσα γίνεται, να τον τιμωρήσουν, να του κόψουν τον κώλο. Αίσχος, ντροπή, παλιοεγκληματίας.
        Να πάει στο διάολο και ο Χίτλερ, να παν να γαμηθούν και οι ναζί, 10 εκ. Έλληνες το λένε αυτό. Η ΧΑ όμως γιατί, επειδή ο δολοφόνος τώρα ακολουθούσε τη ΧΑ (και πριν άλλο κόμμα); Ή επειδή μας το λένε τα αξιόπιστα ΜΜΕ και οι κυβερνώντες μας. Εσύ σκέψου το αυτό και μην παπαγαλίζεις ότι ακούς

        Μου αρέσει!

      5. Δήθεν τάχα για 30-40 άτομα, ότι επικοινώνησαν τηλεφωνικώς και με μηνύματα και κάλεσαν και άλλους, ότι τους κυνήγησαν χρυσαυγίτες, ότι μαλακία και ψέμα θέλεις. Αλλά ποιος τους πιστεύει πλέον; Μόνο κάτι Kaiser.

        Μου αρέσει!

        1. Το τι σε συμφέρει να πιστεύεις εσύ λίγο μας ενδιαφέρει .. Αυτό που έχει σημασία είναι το τι πιστεύει ο Εισαγγελέας από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του … Τα χαρτζιλίκια τέλος ..

          Μου αρέσει!

      6. Kaizer είπε
        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 12:16 μμ…..

        μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια…. πριν αποφασίσεις να αντί – παρατηθείς ανοικτά και δημόσια… οι γνώμη του άλλου είναι σεβαστή και του ανταπαντάς αναλόγως με επιχείρημα,
        οι αποχή… αλλά η άποψη «σωστή η γνώμη του ενός …όπως καλλιεργείτε στα φασιστικά κόμματα και ιδεολογίες..αριστερών και δεξιών » ..δεν λένε τιποτα τιποτα πάρα μόνο θλίψη….

        //// διοτι όλα τα «σοσιαλιστικά»…. κόμματα συγγενεύουν πχ διάβασε η απάντησε την διαφορά,
        α) Σοσιαλιστικό…
        β) Εθνικό-σοσιαλιστικό …

        … πχ προσωπικά είμαι …Μπακούνιν, Μιχαήλ
        αλλά μη με μπερδεύεις με κουκούλες κλπ αλλά τέτοια..καθαρό πρόσωπο χωρίς μάσκα, αλλά ουτοπία δεν εχω στον σημερινό κόσμο δεν χωράω, επειδή η ωριμότητα του συνόλου και τέτοια…. πχ δεν χρειάζεται νόμος, αστυνομίες στρατός και τέτοια για να είμαι νομοταγείς απέναντι στην κοινωνία … τα όριά μου σταματούν εκεί, που μου λες ότι αρχίζω να σε ενοχλώ και …τέλος…
        νομιζω – θεωρό ότι ένας ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ και επανεκκίνηση της κοινωνίας είναι ποιο κοντά σήμερα, απο άβολα δοκιμασμένα πολιτικά λόγο-εύρηματα (πάντα για Ελλάδα ομιλώ)
        και θα σου φανεί παράξενο που θα σου πω ότι βρίσκομαι ποιο κοντά στην εκπλήρωση ενος στόχου μου, με την ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ (μηδενισμός( επειδή πέρασε το σκούντημα της, στην κοινωνία…

        …θα ήμουν μαζί με τον σοσιαλιστικό χωρο όταν του εδόθη η ευκαιρία -προ μηνών- να κυβερνήσει αλλά …τα γνωρίζεις ..ανέτοιμος να κυβερνήσει…
        και να ξέρεις στο κατεστημένο… μια φορά κάθε 100 χρόνια του ξεφεύγει ο έλεγχος να χάσει ,,, ο σοσιαλισμός έχασε την ευκαιρία…
        απομένει ο Εθνικό-σοσιαλισμός….
        και αποτυχει και αυτος ..άλλα 100 χρόνια το ίδιο παραμύθι…
        αδέρφια και ξαδέρφια…φίλοι γνωστοί …παρα τρεχάμενοι…η κλειστή ελληνική πολιτική «ελίτ» κοινωνία των εξουσιαστών θα επικρατήσει !!!!

        Μου αρέσει!

  4. Μας τα έχουν πρήξει εδώ και δύο μέρες με το πρώην στέλεχος – φάντασμα της Χρυσής Αυγής που κάθε λίγο και λιγάκι τσαμπουνάει και από ένα νέο παραμύθι…. Ανώνυμη καταγγελία στο…. ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα…!!! Ανώνυμη δηλαδή ρουφιάνικη σαν τους ρουφιάνους δημοσιογράφους… Γιατί δεν βγάζετε το όνομα του ρε κοπρόσκυλα; Τι φοβάστε; Μη τον καθαρίσει η Χρυσή Αυγή; Εάν υπήρχε τέτοιο πρώην στέλεχος στη Χρυσή Αυγή με πάρε δώσε απευθείας με τον Μιχαλολιάκο όπως ισχυρίζεται, δεν το ξέρουν ήδη μέσα στην ΧΑ ποιος είναι αυτός; Πόσα πρώην στελέχη υψηλόβαθμα μάλιστα έχουν αποχωρήσει;;;; 10; 20; Παραπάνω δεν είναι. Συνεπώς γιατί δεν λέτε το ονοματάκι του στελέχους; Τι φοβάστε; Αμ δεν το λέτε γιατί απλά δεν υπάρχει αυτό το πρώην στέλεχος και η φαντασία σας οργιάζει πούστικα…

    Διαβάστε τι μαλακίες είπε σήμερα το “στέλεχος”….

    “Για τη Χρυσή Αυγή εργάζεται και ένας χάκερ, στην ευθύνη του οποίου είναι κυρίως η λειτουργία και ο έλεγχος των προφίλ των μελών στο facebook, αλλά και οι διαδικτυακές επιθέσεις σε όσους αποφάσιζαν να αποχωρήσουν από την οργάνωση!!!!

    Όπως αναφέρει και στο ΕΘΝΟΣ το πρώην μέλος της Τοπικής Οργάνωσης στη Χρυσή Αυτή της Νίκαιας, ο χρυσαυγίτης χάκερ έχει ως δουλειά να ρίχνει τα facebook των μελών. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως όταν εκείνος έφυγε από τη Χ.Α. Ο χάκερ του έριξε το προφίλ. «Έκλεψε τους κωδικούς και διέγραψε το προφίλ μου. Κι εκεί μέσα είχα πολλές συνομιλίες με τον γραμματέα της οργάνωσης που τον ενημέρωνα για ό,τι συνέβαινε».

    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΟΙΟΝ ΧΑΚΕΡ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ FB ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΩΝ; ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΟΡΘΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FB ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

    Πόσες φορές έχει ρίξει το FB το προφίλ του Κασιδιάρη; Πάνω από 45.849 φορές! Ο Κασιδιάρης ελέγχεται και αυτός από τον χάκερ της Χρυσής Αυγής; Τουλάχιστον μάθαμε ποιος ρίχνει τα προφίλ των χρυσαυγιτών μπουαχαχαχαχαχα

    Μου αρέσει!

    1. To μπουαχαχαχαχαχα είναι δικό σου ή και αυτό κλεμμένο;
      To ξέρεις που σε πουλάνε οι μαύροι στο Μοναστηράκι με τα κάλπικα CD;
      Τι καλύτερο αποτελείς από αυτούς, κλεμένη μουσική αυτοί κλεμμένα κείμενα εσύ.
      Θα ψοφήσεις σαν μπαζού στην μπουζού, στο ξαναείπα!

      Μου αρέσει!

      1. Εντάξει να πιστέψουμε ότι έπαιζαν μπάλα με το κεφάλι του Πακιστανού και ζάρια με τα αρχίδ@α του, αφού δεν είμαστε μπροστά να το δούμε και συνεπώς το «πρώην μέλος της ΧΑ» λέει ότι θέλει χωρίς να χρειάζεται να το αποδείξει και φυσικά η εφημερίδα που φιλοξενεί τις αποκαλύψεις του δεν έχει καμία απόδειξη.

        Αλλά να μας λένε και μαλακίες ότι…
        χάκερ της ΧΑ του έκλεψαν το λογαριασμό στο Facebook όπου είχε όλες τις αποδείξεις (συνομιλίες στο chat και πλήθος φωτογραφιών από εκδηλώσεις), παραπάει και προσβάλει τη νοημοσύνη μας, αφού και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι ακόμα και να σου σβήσει κάποιος χάκερ το προφίλ σου στο Facebook, μπορείς να το επαναφέρεις και ειδικά οι φωτογραφίες δεν σβήνουν ποτέ… Έλεος λοιπόν με τις κοτσάνες της προπαγάνδας…

        Μου αρέσει!

  5. Τα καλά σαράντα ο τόπος μας τα έχει περάσει εδώ και χρόνια.
    Το πτώμα βρίσκεται σε αποσύνθεση και εμείς το νομίζουμε ακόμα ζωντανό.
    Βλέπουμε τα σκουλήκια του κατατρώνε το πτώμα να προσπαθούν να βγάλουν παράνομο ένα ανταγωνιστή τους, ενώ οι ίδιοι είναι όλοι τους παράνομοι από το 2001.
    Αν έβλεπα αυτούς τους ανεγκέφαλους νεαρούς που επιδίδονται σε καταστροφές για να βοηθήσουν τα σκουλήκια στο έργο τους, να κάνουν αυτές τις ενέργειες για να ρίξουν το καθεστώς της αντισυνταγματικής χούντας που κυβερνάει πραξικοπηματικά από το 2001, ίσως να χαιρόμουν.
    Ομως μου προκαλεί αηδία όταν οι πραξικοπηματίες το παίζουν δημοκράτες και προσπαθούν να βγάλουν εκτός νόμου ένα ανταγωνιστικό τους κόμμα που έχει δηλώσει πίστη στο σύνταγμα που οι ίδιοι έφτιαξαν.

    Μου αρέσει!

    1. ασχετα ποσο καποιος, συμφωνει η διαφωνει με την Χ.Α.,βλεπει αυτο που λες εσυ.
      προσπαθούν να βγάλουν εκτός νόμου ένα ανταγωνιστικό τους κόμμα που έχει δηλώσει πίστη στο σύνταγμα που οι ίδιοι έφτιαξαν.

      και παραμενουν αδιαφοροι μπροστα σε αυτα τα κομματα ,που πιστη στο Συνταγμα δεν δηλωσαν ποτε.

      Μου αρέσει!

      1. στο 4:52 βλέπουμε βουλευτή της ΧΑ να δηλώνει πίστη στο σύνταγμα, θέλει ο χουντικός να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.

        Μου αρέσει!

      2. στο 4:52 βλέπουμε τον βουλευτή της χρισεις αβγοις να δηλώνει πίστη στο σύνταγμα!
        θέλει να κρυφτεί ο χουντικός και η χαρά δεν τον αφήνει

        Μου αρέσει!

      3. Ταρζάν, ωραίο βίντεο δεν το είχα δει, τώρα θα ψηφίσω και εγώ ΧΑ. Είδα μάλιστα να τονίζει ο Λαγός πόσο χιτλερικός είναι από 3.03

        Μου αρέσει!

  6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
    Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332 e-mail: impireos@hotmail.com

    Ἐν Πειραιεῖ τῇ 20ῃ Σεπτεμβρίου 2013

    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

    Ἡ πλήρης καί ἀπόλυτος ὁμολογία τοῦ αὐτοαποκαλουμένου ἐθνικιστικοῦ κομματικοῦ σχηματισμοῦ «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αὐγή», παρά τό αὐταπόδεικτο γεγονός ὅτι ὁ ἐθνικισμός ἀποτελεῖ παθογένεια καί ἐκτροπή ἀπό τόν ἐθνισμό πού εἶναι ἡ ὑγιής φιλοπατρία, κατόπιν καταγγελίας μας, πού δημοσιοποιήθηκε στήν ἱστοσελίδα του στίς 22/4/2013 μέ τή φράση: «Ναι, κάποιοι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μία ημέρα ιερή της Παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια» ἐπικαιροποίησε ἀναποδράστως τά ὅσα ἔγραφε κατά τό παρελθόν ὁ Γεν. Γραμματεύς κ. Νικ. Μιχαλολιάκος προλογίζοντας τό βιβλίο τοῦ Ὀδυσσέα Πατεράκη, ἐκδ. Ἐλεύθερη Σκέψις 1982, «Τό ἀστραφτερό σκοτάδι τοῦ ἑωσφόρου», «Ἐθνική τῶν Ἑλλήνων Θρησκεία»: «Ἐκεῖνο ὅμως προσωπικῶς τό ὁποῖο περισσότερο τιμῶ εἰς “τό ἀστραφτερό σκοτάδι τοῦ ἑωσφόρου” εἶναι ἡ πνευματική τόλμη καί ἡ ἰδεολογική συνέπεια. Ἡ πνευματική τόλμη ἑνός νέου ἀνθρώπου νά μήν ὑπολογίζει τόν σκοταδισμό 20 αἰώνων καί νά τολμᾶ ἀναφοράς εἰς τούς παλαιούς ἀπωλεσθέντας παραδείσους, οἱ ὁποῖοι συγχρόνως εἶναι καί οἱ μελλοντικοί κόσμοι τῶν ὀνείρων μας τά ὁποῖα (sic) μέ τήν βούλησή μας θά γίνουν πραγματικότης. Καί ἡ ἰδεολογική συνέπεια ἑνός πνευματικοῦ ἀνθρώπου ὁ ὁποῖος προκειμένου νά παραμείνη πιστός εἰς τήν ἑλληνική του συνείδηση θυσιάζει τήν ἐπιθυμία του νά γίνει εἰς ὅλους γενικῶς ἀρεστός. Τελειώνω μέ τά ἑξῆς χαρακτηριατικά ἐπί τοῦ προκειμένου λόγια τοῦ γνωστοῦ Ἰρλανδοῦ ἀποκρυφιστοῦ καί ποιητοῦ W.B.Yeats…» καί στή δική του ποιητική συλλογή: «Ἡ ἐξομολόγηση ἑνός ἐθνικοῦ» πού ἐπανεξέδωσαν οἱ ἐκδόσεις ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ 2008 ὅπου περιέχεται τό ποιήμα «Ὁ μέγας Πᾶν», τό ὁποῖο παρατίθεται: «O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος. Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός, Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν. Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι οι ποιητές ξυπνούνε, Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες. Και αυτός στην μέση του ναού, Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας, Στο βάθρο του βωμού, Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας. Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν.», ἀλλά καί στό ὁμότιτλο ποίημα του: «Ἡ ἐξομολόγηση ἑνός ἐθνικοῦ» γράφει: «Ὑπέρτατε Κύριε τῶν ἀθανάτων καί τῶν θνητῶν, αἰώνιε πατέρα τοῦ κεραυνοῦ καί τῆς καταιγίδας… Νεφελεγέρτη καί μή στοχαστῆς πώς τό πνεῦμα ἐτοῦτο ἡ καρτερία ἐμόλυνε εἴκοσι αἰώνων. Μιά κατάρα βαθιά κυνηγᾶ τή γενιά μας καί σκοτάδι ἁπλώθη πάνω στής παγανῆς Σου λατρείας τό φῶς…».

    Ἀπό τά παραπάνω ἀποδεικνύεται, καί ἰδίως ἀπό τήν ἀναφορά τοῦ κ. Ν. Μιχαλολιάκου στόν Ἰρλανδό ἀποκρυφιστή σατανιστή ποιητή W.B.Yeats, διακεκριμένο στέλεχος τοῦ ἑρμητικοῦ τάγματος τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς, ὅτι τό ὄνομα πού ἐπέλεξε ὁ κ. Μιχαλολιάκος τό 1985, γιά τήν ἐπωνυμία τῆς κίνησής του καί τό ἰδεολογικό περιεχόμενό της εἶναι δάνειο ἀπό τό σατανιστικό, ἀποκρυφιστικό καί παγανιστικό ἑρμητικό τάγμα τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς στό ὁποῖο πρωταγωνίστησε δραματικά ὁ γνωστός σατανιστής Ἄλιστερ Κρόουλι, πού στηρίζεται στήν ἑρμητική Καμπάλα, ἡ ὁποία εἶναι ἔμπνευσις καί ἔργο τῶν Σιωνιστῶν σατανιστῶν Ραββίνων καί ὁ ὁποῖος ἐνοχοποιήθηκε καί κατεδικάσθη ἀπό τήν Ἰταλική δικαιοσύνη γιά τελετουργικές δολοφονίες ἀθώων θυμάτων.

    Στόν ἴδιο ἰδεοληπτικό χῶρο τοῦ ἑρμητικοῦ Τάγματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ἀνήκαν καί οἱ γνωστοί σατανισταί ἀποκρυφισταί Ἐντουαρτν Λῦτον, Ἄρθρουρ Μάχεν, Σάξ Ρόμερ, Ἄλτζερνον Μπλάκγουντ, Τσάρλς Οὐίλιαμς, Ὄστιν Σπέαρ, Οὐίλιαμ Χόρτον, Ἴσραελ Ριγκάρντι, Ζεράρ Ἀνκώς κ.ἄ. Τήν κίνησή του ὁ κ. Μιχαλολιάκος ἐμπλούτισε μέ τόν νεοπαγανισμό τῆς Νέας Ἐποχῆς καί εἰδικότερα τόν Ρουνικό παγανισμό τοῦ ναζιστικοῦ χώρου, τόν ὁποῖον πρωώθησε ὁ ἐσωτεριστής ἀποκρυφιστής Μιγκέλ Σεράνο μέ κυριώτερα σύμβολα τόν οὐροβόρο ὄφι τήν σβάστικα, τόν κεραυνό τοῦ Δία, τόν διπλοῦν πέλεκυ ἤ λάβρυ, τό γράμμα Υ, τό διπλό Ε καί ἄλλα. Ὁ παγανισμός, ὡς ἰδεοληψία καί ὁ ἀποκρυφισμός γενικώτερα ἑδράζονται στήν μανιώδη ἀγάπη τῆς δυνάμεως καί ὄχι ἀσφαλῶς στήν κατά Χριστόν δύναμη τῆς ἀγάπης καί γι΄ αὐτούς τούς λόγους τό σῶμα θεωρεῖται ὡς ὕψιστη ἀξία ἐκφράσεως ζωώδους δυνάμεως πού ἐπιβάλλεται μέ ὅποιον δυναμικό τρόπο ἀπέναντι στήν ὅποια ἑτερότητα. Ὁ παγανισμός στηρίζει καί «ἐξαγιάζει» τή βία, τήν ἀπόλυτη πειθαρχία καί ἀνελευθερία καί τροφοδοτεῖται μέ τήν ἰδεοληψία τῆς ἐπιβολῆς.

    Συνεπῶς ὅλο τό ἰδεολόγημα τοῦ κομματικοῦ σχηματισμοῦ Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ἀντιστρατεύεται urbi et orbi τό χριστιανικό Εὐαγγελικό μήνυμα τῆς ἀποδοχῆς τῆς ἑτερότητος, τῆς ἐλευθερίας τοῦ προσώπου, τῆς καταλλαγῆς καί συγχωρητικότητος, τῆς ἀρνήσεως τῆς βίας καί τῆς ἐξουσίας, τῆς κοινωνίας καί ἀλληλοπεριχωρήσεως τῶν προσώπων. Οἱ λόγοι τοῦ θείου ἱδρυτοῦ τῆς Ἐκκλησίας καί Σωτῆρος Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ ἀνατρέπουν ἄρδην τόν ἐγωκεντρισμό, τήν ἐγωπάθεια, τήν φιλοπρωτεία, τήν μνησικακία, τό ἔγκλημα μέ τίς μύριες μορφές. Εἶναι λόγοι αἰώνιοι πού ἐγκαινιάζουν ἕνα νέο Σύνταγμα καί διαγράφουν τίς συντεταγμένες μιᾶς νέας ἀνεπαναλήπτου Πολιτείας «Ἠκούσατε ὅτι ἐῤῥέθη τοῖς ἀρχαίοις, οὐ φονεύσεις· ὃς δ᾿ ἂν φονεύσῃ, ἔνοχος ἔσται τῇ κρίσει. Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν ὅτι πᾶς ὁ ὀργιζόμενος τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ εἰκῆ ἔνοχος ἔσται τῇ κρίσει· ὃς δ᾿ ἂν εἴπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ ῥακά, ἔνοχος ἔσται τῷ συνεδρίῳ· ὃς δ᾿ ἂν εἴπῃ μωρέ, ἔνοχος ἔσται εἰς τὴν γέενναν τοῦ πυρός. Ἐὰν οὖν προσφέρῃς τὸ δῶρόν σου ἐπὶ τὸ θυσιαστήριον κἀκεῖ μνησθῇς ὅτι ὁ ἀδελφός σου ἔχει τι κατὰ σοῦ, ἄφες ἐκεῖ τὸ δῶρόν σου ἔμπροσθεν τοῦ θυσιαστηρίου, καὶ ὕπαγε πρῶτον διαλλάγηθι τῷ ἀδελφῷ σου, καὶ τότε ἐλθὼν πρόσφερε τὸ δῶρόν σου» (Ματθ. 5, 21-24) καί «Ἠκούσατε ὅτι ἐῤῥέθη, ὀφθαλμὸν ἀντὶ ὀφθαλμοῦ καὶ ὀδόντα ἀντὶ ὀδόντος· Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν μὴ ἀντιστῆναι τῷ πονηρῷ· ἀλλ᾿ ὅστις σε ῥαπίσει ἐπὶ τὴν δεξιὰν σιαγόνα, στρέψον αὐτῷ καὶ τὴν ἄλλην· καὶ τῷ θέλοντί σοι κριθῆναι καὶ τὸν χιτῶνά σου λαβεῖν, ἄφες αὐτῷ καὶ τὸ ἱμάτιον· καὶ ὅστις σε ἀγγαρεύσει μίλιον ἕν, ὕπαγε μετ᾿ αὐτοῦ δύο· τῷ αἰτοῦντί σε δίδου καὶ τὸν θέλοντα ἀπὸ σοῦ δανείσασθαι μὴ ἀποστραφῇς» (Ματθ. 5, 38-42) καί «Ἠκούσατε ὅτι ἐῤῥέθη, ἀγαπήσεις τὸν πλησίον σου καὶ μισήσεις τὸν ἐχθρόν σου. Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν, ἀγαπᾶτε τοὺς ἐχθροὺς ὑμῶν, εὐλογεῖτε τοὺς καταρωμένους ὑμᾶς, καλῶς ποιεῖτε τοῖς μισοῦσιν ὑμᾶς καὶ προσεύχεσθε ὑπὲρ τῶν ἐπηρεαζόντων ὑμᾶς καὶ διωκόντων ὑμᾶς. ὅπως γένησθε υἱοὶ τοῦ πατρὸς ὑμῶν τοῦ ἐν οὐρανοῖς, ὅτι τὸν ἥλιον αὐτοῦ ἀνατέλλει ἐπὶ πονηροὺς καὶ ἀγαθοὺς καὶ βρέχει ἐπὶ δικαίους καὶ ἀδίκους. ἐὰν γὰρ ἀγαπήσητε τοὺς ἀγαπῶντας ὑμᾶς, τίνα μισθὸν ἔχετε; οὐχὶ καὶ οἱ τελῶναι τὸ αὐτὸ ποιοῦσι; καὶ ἐὰν ἀσπάσησθε τοὺς φίλους ὑμῶν μόνον, τί περισσὸν ποιεῖτε; οὐχὶ καὶ οἱ τελῶναι οὕτω ποιοῦσιν; Ἔσεσθε οὖν ὑμεῖς τέλειοι, ὥσπερ ὁ πατὴρ ὑμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς τέλειός ἐστιν» (Ματθ. 5, 43-48). Ἀντιλαμβάνεται κανείς εὐχερῶς τήν ἀπόλυτο σχάση, τό μέγιστο χάσμα μεταξύ τοῦ Εὐαγγελικοῦ μηνύματος ζωῆς καί ἀληθείας, πού μόνο αὐτό μεταβάλλει τόν σκληρό καί βάναυσο κόσμο σέ Βασιλεία τοῦ Θεοῦ καί τῆς παγανιστικῆς λατρείας τοῦ ἀλόγου καί ἀσυνειδήτου δῆθεν ἀνικήτου ἡλίου, πού ἀποτελεῖ τό ἐφαλτήριον τῆς ἰδεοληψίας γιά τήν λατρεία τῆς δυνάμεως, τῆς ἐπιβολῆς καί τῆς ἀρνήσεως τῆς ἑτέρας γνώμης, γνωρίσματα ἀποδεδειγμένα πλέον μέ πλῆθος πραγματικῶν περιστατικῶν, τοῦ Λαϊκοῦ Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Ἡ στρατιωτική συγκρότησις τοῦ χώρου καί ἡ παγανιστική ἰδεοληψία τό body building, ἡ θεοποίηση τοῦ σώματος κατά τό ἀρχαιοελληνικό πρότυπο καί ὁ νομιμοποιούμενος ἀπό τήν ἰδεοληψία «τσαμπουκάς» ἀποτελοῦν τό ἐφιαλτικό μεῖγμα πού ἀποδομεῖ τίς ἀξίες τοῦ Ἑλληνοχριστιανικοῦ πολιτισμοῦ, ὅπως ἀκριβῶς συμβαίνει ἀπό τήν ἑτέραν πλευράν τοῦ παγόβουνου, ὅπου ὁ ἀγνωστικισμός καί ἡ μή ἀναγωγή τοῦ ἀνθρώπου ἀπό τήν κτίση στόν κτίσαντα καί ἡ κατακρήμνισις ἀπό πρόσωπο σέ ἄτομο πού «εὐαγγελίζονται» οἱ δῆθεν ριζοσπαστικοί κομματικοί σχηματισμοί τῆς Ἀριστερᾶς καί ἡ ἀπόδοσις τῆς τελονομίας καί τῆς ὑπερμαθηματικῆς ἀκριβείας τοῦ σύμπαντος στήν δῆθεν τυχαιότητα καί τήν δῆθεν ἄλογη καί ἀσυνείδητη φυσική ἐπιλογή, καθώς καί ἡ στείρα ἄρνησις τῆς μεταφυσικῆς ὀντολογίας καί ἀνθρωπολογίας καί ὁ συμπνιγμός στήν προσκαιρότητα ἀναποδράστως ὁδηγοῦν στά αὐτά εἰδεχθῆ ἀποτελέσματα ὅπως τουλάχιστον γνώρισαν οἱ Ἀθηναῖοι μέ τό ἐξόχως τραγικό γεγονός τοῦ θανάτου τριῶν συμπολιτῶν μας καί ἑνός ἀγεννήτου στήν πυρκαϊά τῆς Marfin Bank τῆς ὁδοῦ Σταδίου.

    Ἡ πρόσφατος ὅμως τραγική δολοφονία στήν ὅμορη περιοχή τοῦ Κερατσινίου ἑνός νέου φερέλπιδος ἀνθρώπου, ἀποτελεῖ ἀπότοκο τῆς φρικώδους ἀνωτέρω καταγγελομένης παγανιστικῆς ἰδεοληψίας.
    Ταπεινῶς δεόμεθα ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς τοῦ μακαριστοῦ θύματος καί ὑπέρ μετανοίας τοῦ τραγικοῦ δολοφόνου καί τῶν συνοδοιπόρων του.

    Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
    + ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

    Μου αρέσει!

    1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΕ ΕΓΙΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ;;;

      ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;;;

      Μου αρέσει!

      1. Τα περί «εαμβούλγαρους» στον φίλο σας τον ντιφενές που σας πατρονάρει αλητάκο , που γνωρίζεις και τους προσωπικούς φίλους του Σαμαρά .. Από πού ξέρεις τους προσωπικούς φίλους του Σαμαρά ..?? Στην παρέα του είσαι και εσύ …?? Μάλλον …

        Μου αρέσει!

    2. Ἡ πρόσφατος ὅμως τραγική δολοφονία στήν ὅμορη περιοχή τοῦ Κερατσινίου ἑνός νέου φερέλπιδος ἀνθρώπου, ἀποτελεῖ ἀπότοκο τῆς φρικώδους ἀνωτέρω καταγγελομένης παγανιστικῆς ἰδεοληψίας.
      Ταπεινῶς δεόμεθα ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς τοῦ μακαριστοῦ θύματος καί ὑπέρ μετανοίας τοῦ τραγικοῦ δολοφόνου καί τῶν συνοδοιπόρων του.

      ΣΑΛΤΑΡΕ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

      »ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ….Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!
      ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ:

      «σηκωσε την αντενα γαμω τον φασισμο σου πουτανας γεννα/ναι καλα καταλαβες αυτο εδω ειναι για σενα/ ΔΙΑΛΕΞΕ, ΘΕΛΕΙΣ ΚΡΕΜΑΛΑ Η ΤΡΕΧΑΛΑ, γαμιεται καθε ειδους φασιστας μαλακα και παμε γι’ αλλα/ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ

      ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

      Μου αρέσει!

    3. Απο τα παραπανω Ερμητικα τι δεν θα του αρεσε του χριστιανου.Μαλλον ο ορος «Εωσφορος» (καμμια σχεση με «Διαβολος» η και «Σαταν»).Μα τον εωσφορο υποδυονταν και ο Θεος «Απολλωνας» ο φωτοδοτης αλλα και ο Προμηθεας Δεσμωτης που «τιμωρηθηκε γιατι εδωσε το φως-Γνωση στην ανθρωποτητα».Δεν θα παρω θεση αλλα θα συστηνα σε οσους μιλανε για «Ελληνισμο» και αρχαιολατρια να παιρνουν ολοκληρο το πακεττο και οχι ενα κομματι του με γλωσσα/φιλοσοφους/Περικλη αποσιωπωντας το αλλο μισο που βρισκεται περαν του υλικου κοσμου.

      Μου αρέσει!

      1. Ναι,Στεργακι, αν θεωρουσες χριστιανο τον εαυτο σου και οχι αποστασιοποιημενο,θα χρησιμοποιουσες τον πρωτο ενικο,ο «Εωσφορος» οπου κι αν απανταται,οπως κι αν ονομαζεται,ειναι ο διαβολος,σε οποιαδηποτε μορφη,ασχετως του τι ισχυριζονται οι αρχαιολατρες,οι δωδεκαθειστες.Κατα αντιστροφη της Π.Διαθηκης,υπαρχουν αυτοι οι μυθοι που μπορει να κομιζουν,παντως,κατι ωφελιμο,χωρις,να εχουν σχεση με την αληθεια εξ αποκαλυψεως.

        Μου αρέσει!

    4. Μάλλον εκτός θέματος κε Βούτε, πάντα ανωνύμως και εκτός τόπου – χρόνου και Πραγματικότητος.

      Βεβαίως ορθώς πράξατε να μας κοινοποιήσατε το άρθρο του Σεβασμιότατου εκπροσώπου της Εκκλησίας μας Πάτερ Σεραφείμ, άρθρο μέσω του οποίου ενεργείτε μιά προσπάθεια διάδοσης ατεκμηρίωτων στοιχείων και πληροφοριών και μέσου του οποίου δικρίνεται μια επαναλειπτικότης των ισχυρισμών, άρθρο το οποίο………….. κατά την άποψη μας Ουδόλως πείθει.

      Το συγκεκριμένο άρθρο μας απάντηση στον Σεβασμιότατο κυκλοφορεί εδω και ενα μήνα στο Διαδίκτυο

      Η Εκκλησία μας ομως που πάντα επιθυμεί να εχει βήμα και λόγο και ως εταίρος –Διαχειριστής στα Κοινά ……..οφείλει να συμμετάσχει πλέον πιο ενεργά και εθνικά και οχι μάλλον να εμφανίζεται ως κριτής – αναλυτής και εξιλεωτής εξ’αποστάσεως. Διότι ήδη έχει υποπέσει σε αμαρτήματα – ατοπήματα την χρονική περίοδο του αμαρτωλού Παρελθόντος εκτός τούτου , αλλά και ευλογώντας τους γάμους μεταξύ των ομοφυλοφύλων, κατά παράβαση των ρήσεων του Ιδρυτή της και κατά την ίδια παράβαση επιθυμεί την δημιουργία τζαμιών με ΕΣΠΑ του φορολογούμενου Ελληνα Χριστιανού πολίτη και μάλιστα στην περιοχή της Αθήνας που ήταν απο ανέκαθεν η πόλις του Πνεύματος.

      Το Αρθρο

      Τεκμηριωμένη Απάντηση μας στόν Σεβασμιότατο Πάτερ Σεραφείμ.

      Αγαπητέ Πάτερ….. την κίβδηλη πραγματικότητα την έχει αντιληφθή ο Ελληνικός Λαός, όλα αυτά τα χρόνια που βιώνει αυτή την Ενδεια….γιατί άλλο ?…… αφου….αποπληρώνει ΟΛΩΣ βαναύσως και ΑΔΙΚΩΣ… τα ποικιλοτρόπως δημιουργηθέντα Πολιτικά Οικονομικά Σκάνδαλα – λι(η)στες δις ευρώ, μιάς μειοψηφίας….!!!

      Ας επικεντρωθούμε όμως σχετ.με τις απόψεις – ενστάσεις σας αναφορικά με το κόμμα της Χ.Α.

      Δηλώνετε οτι

      1)ο πολιτικός τους χώρος αγωνίζεται για την επιβολή του νεοπαγανισμού της Νέας Εποχής και ότι εμφορείται απο τις ιδεοληψίες των σατανιστών αποκρυφιστών όπως ο Εωσφοριστής Αλιστερ Κρόουλι….κ.λ.π.

      2) Το όνομα που επέλεξε ο κος Μιχαλιολάκος το 1985, για την επωνυμία της κίνησης και το ιδεολογικό περιεχόμενο !! είναι δάνειο απο το σατανιστικό – αποκρυφιστικό – παγανιστικό – ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής …και ότι οι βουλευτές του δέν έχουν δικαίωμα να παραπλανούν τον Ελληνικό Λαό.

      Σχόλια.

      Αληθώς Πάτερ, πρίν απο 230 έτη το 1888 πράγματι υφίστατο τέτοια Μασονική Οργάνωση «Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής – Γκόλντεν Ντόουν», { και που ακολουθούσε την φιλοσοφική λατρεία της γνωστής Καμπαλά } προιόν της Στοάς ¨Κουάτορ Κορονάτι¨ { Αγγλική και μεγάλη στοά της Ανατολής } σελ.282 «Διάγραμμα ροής της Ιστορικής εξέλιξης των μασονικών στοών και μυστικών οργανώσεων». { Αγγλικός Σιωνισμός και Γάλλοι Ναίτες }.
      βιβλ.
      α) «Η Μυστική Σύσταση-Ιδρυση των ΗΠΑ», Η Μάχη για τόν Νέο Κόσμο και η πραγματική Ιστορία των Μασόνων.συγγρ.καθηγ.Νίκολας Χάγκερ.Λονδίνο Εκδ.Ουότκινς.
      β) σελ.226.κεφ.10. «Μυστικές Εταιρείες» συγγρ.Τζόν Λόρενς.
      γ) The Sion Revelation: By Lynn Picknett, Clive Prince..Στα άδυτα του ευρωπαικού αποκρυφισμού.

      Γνωρίζουμε ότι η έκφραση Χρυσή Αυγή έχει προέλευση απο τα αντίστοιχα τραγούδια, επειδή οι αντάρτες στο πόλεμο της Κατοχής ξύπναγαν με την χρυσή αυγή για να οργανώσουν τις πολεμικές επιχειρήσεις τους, εναντίον των γερμανών κατακτητών.
      Το να χορηγήσεις όμως όνομα σε άνθρωπο ή πράγμα….δέν σημαίνει ότι το πράγμα αυτό…. ή ο άνθρωπος αυτός…. ειναι το πρωτότυπο…. … Δηλαδή το να ονομάσω εγω την κόρη μου Κλεοπάτρα, τούτο αυτομάτως ……..δέν σημαίνει ότι ειναι και η Βασίλισσα της Αιγύπτου.

      Το σοβαρό περιοδικό του κου Χαραλαμπόπουλου, «Απολλώνιον Φώς», δέν αναφέρει πουθενά ότι η μασονική Στοά Χρυσή Αυγή σχετίζεται με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

      Επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλες οι μασονικές στοές έχουν ιδιαίτερη σχέση και υποτέλεια με το Εβραικό Εθνος – Εβραική Ιδεολογία – Τοκογλυφία – Ακρατον Κέρδος – Κοινωνική Απανθρωπιά – άλλωστε οι Εβραίοι ειναι μέλη και καθοδηγητές των μασονικών στοών. {βιβλ.Διαδίκτυο}.

      Περί Παγανισμού, γνωρίζουμε ότι, η Παναγία Παρθένος του Χριστιανισμού ειναι ευθεία απόγονος της Παρθένου Αθηνάς, της Παρθένου Αρτέμιδος, οι οποίες συμβόλιζαν {Παρθένος =Νικήτρια} την Αγνότητα και την Δυναμική της Μάνας Γαίας.

      Αυτο που ερχεται ομως στο μυαλό μας ειναι, οτι προφανως ο Χριστιανισμός αντέγραψε στοιχεία απο την Ελληνική παράδοση και..θρησκεία.
      Στον Παγανισμό θεοποιούνται και λατρεύονται τα στοιχεία της φύσης. Για παράδειγμα, η Θεά Μητέρα φύση – Γη (κατόπιν Δήμητρα)..
      Ο Παγανισμός ειναι μιά απλοποιημένη μορφή λατρείας, προερχόμενη κυρίως απο τους Βορειο-Ευρωπαικούς λαούς και που ατυχώς διαστρέφει και την ΑρχαιοΕλληνική Ιδεολογία, αλλά και την Ιδεολογία του Χριστιανισμού, αφου δίνει ιδιαίτερο βάρος στα γητέματα, στη μαύρη μαγεία, στα ξόρκια και ο…. κολοφών του υπήρξε με «απογόνους» η δημιουργία της Ναζιστικής Θρησκείας των υποχθονίων και ζενίθ την τωρινή ¨Νέα Τάξη Πραγμάτων¨ και εξαπλωθείσα παγκοσμιοποιημένη Ενδεια, ως εκφράζεται απο την αγαστή συνεργασία των Σιωνιστών με την πλευρά των υποχθόνιων και τους ναζί.

      Οχι μόνο κατά την προσωπική μας άποψη η Χ.Α. δέν αγωνίζεται για την επιβολή του Νεοπαγανισμού, αλλά αντιθέτως αγωνίζεται για την επαναδόμηση – ανασύσταση του Εθνικισμού – Εθνικιστικού στοιχείου, συνεπώς και του Ελληνισμού – Πατριωτισμού, διαφοροποιούμενη μάλλον όλων των άλλων κομμάτων. Ελληνισμού που ήταν ο οδηγός όλων, ακόμη και της Χριστιανικής Θρησκείας, γεγονός που προκύπτει και απο τα δηλωθέντα του Χριστού όταν είδε τους Εθνικούς Ελληνες Φιλοσόφους…ότι δηλ. { επιτέλους ήλθε η ώρα να δικαιωθώ } ….συνεπώς θεωρούσε Εαυτόν…………Ελληνικού τύπου φιλόσοφο.
      Εξάλλου, όντως καταδεικνύεται ότι η Φιλοσοφία του υπήρξε …Στωική Φιλοσοφία.
      Στην Αθήνα συζήτησαν με τον Απ. Παύλο Επικούρειοι και Στωϊκοί. Το σύστημά τους κυριαρχούσε κατά την εποχή του Απ. Παύλου στον ελληνορωμαϊκό κόσμο και μάλιστα στην Ταρσό, την πατρίδα του Αποστόλου, για θέματα, τα οποία προσέγγιζε ιδεολογικά η στωϊκή φιλοσοφία.

      Η αναφορά σας περι Σατανισμού εις το πρόσωπο της Χ.Α…ως ατυχής ούσα…αντικρούεται – καταρρίπτεται απλά, δεδομένου ότι η Χ.Α έχει υιοθετήσει τόν Ελληνισμό ως αναπόσπαστο και κύριο συστατικό της Υπαρξης – Δράσης της…και εμείς γνωρίζουμε ότι ο Ελληνισμός αποκήρρυτε και απεμπολούσε τόν Σατανισμό….και θεωρούσε μάλιστα τόν Σατανισμό – Παγανισμό…………Ποινικό Αδίκημα { βλ.π.χ Ποινικό Δίκαιο Αρχαίας Κορίνθου και Αρχαίας Αθήνας } και συνεπώς τιμωρούσε πολύ σκληρά, ακόμη και με θάνατο, αυτούς που ασχολιόντουσαν με μάγια – βασκανίες – δαιμονισμούς ..κ.λ.σχετ….. …………………

      Συνεπώς ο Ελληνισμός με το να Μη προσδίδει και τόσο μεγάλη αξία – σημασία στόν Σατανισμό – Δαιμονολατρεία, ουσιαστικά… τους καταβαράθρωνε, ενω αντιθέτως ο Χριστιανισμός με αυτήν την συστηματική τακτική αρνητικής επίκλισης του Σατανά, προσδίδει ιδιαίτερη σημασία – αξία – σπουδαιότητα σε αυτόν….Συμπεριφορά που λογικά μας θυμίζει την λεγόμενη……… Αρνητική Διαφήμιση.

      Αξιότιμε Πάτερ είμαστε οι Μόνοι………………………………………..
      Εμείς οι υπογράφοντες, οι μόνοι ανάμεσα σε αρκετά εκατομμύρια ποιμνίου των Αθηνών που ανιχνεύσαμε – εντοπίσαμε ένα παράταιρο ελλειπτικής μορφής Σατανιστικό υπαίθριο ναό, για άλλους της αντίθετης άποψης, κωφεύοντες αρμόδιους και επιμένοντες, γλυπτό, προφανώς άνευ οικοδομικής αδείας { εντός χαρακτηρισμένης δασικής εκτάσεως } ετους 1997…με { θυσιαστήριο – κονίστρα – πλαίσιο για την τοποθέτηση της εικόνας του ………..”γνωστού –αγνώστου” } ανάμεσα στις 2 υπάρχουσες και κεντρικές εκκλησίες του πολύπαθου Πεδίου του Αρεως των Αθηνών.
      Κατόπιν αναζητήσεων στοιχείων σχετικά με το χαρακτηρισμένο δασικό Πεδίον του Αρεως της γειτονιάς μας, το 2010, επισημάναμε, εντελώς τυχαία στο Διαδίκτυο, σε σχετική ιστοσελίδα της Εκκλησίας άρθρο αναφορικά με την εξομολόγηση μετανοήσαντος σατανιστού, ονόματι κου Κώστα. Απαντώντας σε ερωτήσεις του Πρωτοπρεσβύτερου εκληπόντως πάτερ Αντώνη Αλεβιζόπουλου {1931-1996} Μαχητού της Χ.Ορθοδοξίας και Μαχητού ενάντια στις αιρέσεις….ο κος Κώστας είχε δηλώσει ότι: ( τελετές πραγματοποιούνταν σε πολλά σημεία των Αθηνών……ακόμη και εντός του Πεδίου του Αρεως ). !!!!!!!!!
      Τούτο μας σοκάρισε, καθότι προ πολλών ετών είχαμε επισημάνει την ύπαρξη σατανιστικού ναού όπισθεν του παλαιού καθαιρεθέντος περιπτέρου.

      Αναφέραμε το σχετικό συγκεκριμένο γεγονός ανάμεσα στα πολυάριθμα έγγραφα μας όλων αυτών των ετών..στην τότε Υπερνομάρχη κα Μπέη, ως τότε αρμόδια.
      Αποτυπώσαμε το κτίσμα και το επιδόσαμε ενυπογράφως στην αρμόδια Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων. Αργότερα τούτο καθαιρέθηκε.
      Ενα διάστημα στο συγκεκριμένο σημείο φυτέψαμε λουλούδια και αργότερα η πρώην υπερνομαρχία, κατόπιν «αγνώστων» προτροπών, το επανακατασκέυασε!!!!
      Ο αρχικός ημιυπαίθριος ναός { του οποίου τα κατασκευαστικά υλικά εξαφανίστηκαν }…επιφάνειας 140 τετρ.μ. αποτελείτο απο μιά ελλειπτική σειρά 75 μαντεμένιων κολονών { 72 τα γένη της Αβύσσου + 3 της Επιφανείας ) και πλαίσιο «portale» πύλης 2.20μΧ1.10μ επίσης μαντεμένιο.
      Στό εσωτερικό του εδράζετο μαντεμένιο τραπέζι απο μία και μοναδική βάση.. διαστ. 2.50.μ Χ 1.20.μ κονίστρα στο δάπεδο και πλαίσιο μαντεμένιο για την εικόνα…. ως προαναφέραμε. βλ…

      http://kyameftopedioareos.blogspot.com

      Ακολούθησαν οι δικές μας έγγραφες – προφορικές επίμονες οχλήσεις – γνωστοποιήσεις..προς εκπροσώπους της Εκκλησίας… προηγηθείσης της μετά ακριβείας περιγραφής του περιστατικού εξομολόγησης και μετάνοιας του πρώην σατανιστή, προς στον εκλιπόντα πρωτοπρεσβύτερο πάτερ Αντώνιο Αλεβιζόπουλο……
      περι του λόγου το αληθές…

      Συνεπώς σκόπιμα η’ Μή το σοβαρότατο αυτό γεγονός
      { δεδομένων των γεγονότων του 1993 της Παλλήνης, όπου 2 γυναίκες τότε θυσιάστηκαν στο βωμό του σατανά } αγνοήθηκε απο την Εκκλησία, με αποτέλεσμα την άνοδο του Image …ίματζ του ….γνωστού – αγνώστου… και σαφέστατα την υποβίβαση του Ελληνισμού – Ορθοδοξίας και εν τέλει γενικότερα την ευόδωση των προσπαθειών του Σιωνισμού……να κυριαρχήσουν σε «άπαντα τα Εθνη» και σαφέστατα στην Ελλάδα, ώστε να εισπράτουν, με την βοήθεια της μαθηματικής σταθεράς «666» το μερίδιο εκάστου Εθνους εις χρυσόν.
      Επίκαιρο τεκταινόμενο συμβάν ειναι και η συγκέντρωση του Ελληνικού Χρυσού απο τα χέρια των πολλών Ελλήνων, στα χέρια των ολίγων Σιονιστών – Σατανιστών, ούτως ώστε λίαν συντόμως να ανεγερθεί μάλλον χρυσός ναός στην Ιερουσαλήμ.

      Εν κατακλείδι………………………………….
      Ερωτώμεν ποίος ειναι ο πραγματικός Εχθρός της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού ??;;;;;;;;;;
      αυτός που υποστηρίζει ή σιωπά τα περι αποφάσεων…ανεγέρσεως τζαμιών για τους λαθρομετανάστες – μουσουλμάνους ?!………………….
      ή ….αυτός που επανηλλειμένως εχει δηλώσει ότι δέν επιθυμεί κάτι τέτοιο ??;;;;;;;;;;;;;;;;;; Συνεπώς αυτοί που δέν επιθυμούν:
      Ούτε τα τζαμιά – ούτε τους μουσουλμάνους στη μικρή μας χώρα – ούτε τους ισλαμιστές – ούτε τους ιλουμινάτοι – ούτε τους τρομοκράτες – ούτε τους ντονμέ.???

      ΠΑΡΑΚΑΛΩ………….ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ……………ΟΛΟΙ ΜΑΣ !

      http://apollonios.pblogs.gr/tags/allodapoi-gr.html

      http://olympia.gr/2013/04/12/%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/#comment-1159904

      Γιώργος Παρασχάκης

      Πολύκαρπος Μαρκαράς

      Μου αρέσει!

  7. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
    Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332

    Ἐν Πειραιεῖ τῇ 20ῃ Σεπτεμβρίου 2013

    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

    Ἡ πλήρης καί ἀπόλυτος ὁμολογία τοῦ αὐτοαποκαλουμένου ἐθνικιστικοῦ κομματικοῦ σχηματισμοῦ «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αὐγή», παρά τό αὐταπόδεικτο γεγονός ὅτι ὁ ἐθνικισμός ἀποτελεῖ παθογένεια καί ἐκτροπή ἀπό τόν ἐθνισμό πού εἶναι ἡ ὑγιής φιλοπατρία, κατόπιν καταγγελίας μας, πού δημοσιοποιήθηκε στήν ἱστοσελίδα του στίς 22/4/2013 μέ τή φράση: «Ναι, κάποιοι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μία ημέρα ιερή της Παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια» ἐπικαιροποίησε ἀναποδράστως τά ὅσα ἔγραφε κατά τό παρελθόν ὁ Γεν. Γραμματεύς κ. Νικ. Μιχαλολιάκος προλογίζοντας τό βιβλίο τοῦ Ὀδυσσέα Πατεράκη, ἐκδ. Ἐλεύθερη Σκέψις 1982, «Τό ἀστραφτερό σκοτάδι τοῦ ἑωσφόρου», «Ἐθνική τῶν Ἑλλήνων Θρησκεία»: «Ἐκεῖνο ὅμως προσωπικῶς τό ὁποῖο περισσότερο τιμῶ εἰς “τό ἀστραφτερό σκοτάδι τοῦ ἑωσφόρου” εἶναι ἡ πνευματική τόλμη καί ἡ ἰδεολογική συνέπεια. Ἡ πνευματική τόλμη ἑνός νέου ἀνθρώπου νά μήν ὑπολογίζει τόν σκοταδισμό 20 αἰώνων καί νά τολμᾶ ἀναφοράς εἰς τούς παλαιούς ἀπωλεσθέντας παραδείσους, οἱ ὁποῖοι συγχρόνως εἶναι καί οἱ μελλοντικοί κόσμοι τῶν ὀνείρων μας τά ὁποῖα (sic) μέ τήν βούλησή μας θά γίνουν πραγματικότης. Καί ἡ ἰδεολογική συνέπεια ἑνός πνευματικοῦ ἀνθρώπου ὁ ὁποῖος προκειμένου νά παραμείνη πιστός εἰς τήν ἑλληνική του συνείδηση θυσιάζει τήν ἐπιθυμία του νά γίνει εἰς ὅλους γενικῶς ἀρεστός. Τελειώνω μέ τά ἑξῆς χαρακτηριατικά ἐπί τοῦ προκειμένου λόγια τοῦ γνωστοῦ Ἰρλανδοῦ ἀποκρυφιστοῦ καί ποιητοῦ W.B.Yeats…» καί στή δική του ποιητική συλλογή: «Ἡ ἐξομολόγηση ἑνός ἐθνικοῦ» πού ἐπανεξέδωσαν οἱ ἐκδόσεις ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ 2008 ὅπου περιέχεται τό ποιήμα «Ὁ μέγας Πᾶν», τό ὁποῖο παρατίθεται: «O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος. Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός, Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν. Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι οι ποιητές ξυπνούνε, Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες. Και αυτός στην μέση του ναού, Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας, Στο βάθρο του βωμού, Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας. Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν.», ἀλλά καί στό ὁμότιτλο ποίημα του: «Ἡ ἐξομολόγηση ἑνός ἐθνικοῦ» γράφει: «Ὑπέρτατε Κύριε τῶν ἀθανάτων καί τῶν θνητῶν, αἰώνιε πατέρα τοῦ κεραυνοῦ καί τῆς καταιγίδας… Νεφελεγέρτη καί μή στοχαστῆς πώς τό πνεῦμα ἐτοῦτο ἡ καρτερία ἐμόλυνε εἴκοσι αἰώνων. Μιά κατάρα βαθιά κυνηγᾶ τή γενιά μας καί σκοτάδι ἁπλώθη πάνω στής παγανῆς Σου λατρείας τό φῶς…».

    Ἀπό τά παραπάνω ἀποδεικνύεται, καί ἰδίως ἀπό τήν ἀναφορά τοῦ κ. Ν. Μιχαλολιάκου στόν Ἰρλανδό ἀποκρυφιστή σατανιστή ποιητή W.B.Yeats, διακεκριμένο στέλεχος τοῦ ἑρμητικοῦ τάγματος τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς, ὅτι τό ὄνομα πού ἐπέλεξε ὁ κ. Μιχαλολιάκος τό 1985, γιά τήν ἐπωνυμία τῆς κίνησής του καί τό ἰδεολογικό περιεχόμενό της εἶναι δάνειο ἀπό τό σατανιστικό, ἀποκρυφιστικό καί παγανιστικό ἑρμητικό τάγμα τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς στό ὁποῖο πρωταγωνίστησε δραματικά ὁ γνωστός σατανιστής Ἄλιστερ Κρόουλι, πού στηρίζεται στήν ἑρμητική Καμπάλα, ἡ ὁποία εἶναι ἔμπνευσις καί ἔργο τῶν Σιωνιστῶν σατανιστῶν Ραββίνων καί ὁ ὁποῖος ἐνοχοποιήθηκε καί κατεδικάσθη ἀπό τήν Ἰταλική δικαιοσύνη γιά τελετουργικές δολοφονίες ἀθώων θυμάτων.

    Στόν ἴδιο ἰδεοληπτικό χῶρο τοῦ ἑρμητικοῦ Τάγματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ἀνήκαν καί οἱ γνωστοί σατανισταί ἀποκρυφισταί Ἐντουαρτν Λῦτον, Ἄρθρουρ Μάχεν, Σάξ Ρόμερ, Ἄλτζερνον Μπλάκγουντ, Τσάρλς Οὐίλιαμς, Ὄστιν Σπέαρ, Οὐίλιαμ Χόρτον, Ἴσραελ Ριγκάρντι, Ζεράρ Ἀνκώς κ.ἄ. Τήν κίνησή του ὁ κ. Μιχαλολιάκος ἐμπλούτισε μέ τόν νεοπαγανισμό τῆς Νέας Ἐποχῆς καί εἰδικότερα τόν Ρουνικό παγανισμό τοῦ ναζιστικοῦ χώρου, τόν ὁποῖον πρωώθησε ὁ ἐσωτεριστής ἀποκρυφιστής Μιγκέλ Σεράνο μέ κυριώτερα σύμβολα τόν οὐροβόρο ὄφι τήν σβάστικα, τόν κεραυνό τοῦ Δία, τόν διπλοῦν πέλεκυ ἤ λάβρυ, τό γράμμα Υ, τό διπλό Ε καί ἄλλα. Ὁ παγανισμός, ὡς ἰδεοληψία καί ὁ ἀποκρυφισμός γενικώτερα ἑδράζονται στήν μανιώδη ἀγάπη τῆς δυνάμεως καί ὄχι ἀσφαλῶς στήν κατά Χριστόν δύναμη τῆς ἀγάπης καί γι΄ αὐτούς τούς λόγους τό σῶμα θεωρεῖται ὡς ὕψιστη ἀξία ἐκφράσεως ζωώδους δυνάμεως πού ἐπιβάλλεται μέ ὅποιον δυναμικό τρόπο ἀπέναντι στήν ὅποια ἑτερότητα. Ὁ παγανισμός στηρίζει καί «ἐξαγιάζει» τή βία, τήν ἀπόλυτη πειθαρχία καί ἀνελευθερία καί τροφοδοτεῖται μέ τήν ἰδεοληψία τῆς ἐπιβολῆς.

    Συνεπῶς ὅλο τό ἰδεολόγημα τοῦ κομματικοῦ σχηματισμοῦ Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ἀντιστρατεύεται urbi et orbi τό χριστιανικό Εὐαγγελικό μήνυμα τῆς ἀποδοχῆς τῆς ἑτερότητος, τῆς ἐλευθερίας τοῦ προσώπου, τῆς καταλλαγῆς καί συγχωρητικότητος, τῆς ἀρνήσεως τῆς βίας καί τῆς ἐξουσίας, τῆς κοινωνίας καί ἀλληλοπεριχωρήσεως τῶν προσώπων. Οἱ λόγοι τοῦ θείου ἱδρυτοῦ τῆς Ἐκκλησίας καί Σωτῆρος Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ ἀνατρέπουν ἄρδην τόν ἐγωκεντρισμό, τήν ἐγωπάθεια, τήν φιλοπρωτεία, τήν μνησικακία, τό ἔγκλημα μέ τίς μύριες μορφές. Εἶναι λόγοι αἰώνιοι πού ἐγκαινιάζουν ἕνα νέο Σύνταγμα καί διαγράφουν τίς συντεταγμένες μιᾶς νέας ἀνεπαναλήπτου Πολιτείας «Ἠκούσατε ὅτι ἐῤῥέθη τοῖς ἀρχαίοις, οὐ φονεύσεις· ὃς δ᾿ ἂν φονεύσῃ, ἔνοχος ἔσται τῇ κρίσει. Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν ὅτι πᾶς ὁ ὀργιζόμενος τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ εἰκῆ ἔνοχος ἔσται τῇ κρίσει· ὃς δ᾿ ἂν εἴπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ ῥακά, ἔνοχος ἔσται τῷ συνεδρίῳ· ὃς δ᾿ ἂν εἴπῃ μωρέ, ἔνοχος ἔσται εἰς τὴν γέενναν τοῦ πυρός. Ἐὰν οὖν προσφέρῃς τὸ δῶρόν σου ἐπὶ τὸ θυσιαστήριον κἀκεῖ μνησθῇς ὅτι ὁ ἀδελφός σου ἔχει τι κατὰ σοῦ, ἄφες ἐκεῖ τὸ δῶρόν σου ἔμπροσθεν τοῦ θυσιαστηρίου, καὶ ὕπαγε πρῶτον διαλλάγηθι τῷ ἀδελφῷ σου, καὶ τότε ἐλθὼν πρόσφερε τὸ δῶρόν σου» (Ματθ. 5, 21-24) καί «Ἠκούσατε ὅτι ἐῤῥέθη, ὀφθαλμὸν ἀντὶ ὀφθαλμοῦ καὶ ὀδόντα ἀντὶ ὀδόντος· Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν μὴ ἀντιστῆναι τῷ πονηρῷ· ἀλλ᾿ ὅστις σε ῥαπίσει ἐπὶ τὴν δεξιὰν σιαγόνα, στρέψον αὐτῷ καὶ τὴν ἄλλην· καὶ τῷ θέλοντί σοι κριθῆναι καὶ τὸν χιτῶνά σου λαβεῖν, ἄφες αὐτῷ καὶ τὸ ἱμάτιον· καὶ ὅστις σε ἀγγαρεύσει μίλιον ἕν, ὕπαγε μετ᾿ αὐτοῦ δύο· τῷ αἰτοῦντί σε δίδου καὶ τὸν θέλοντα ἀπὸ σοῦ δανείσασθαι μὴ ἀποστραφῇς» (Ματθ. 5, 38-42) καί «Ἠκούσατε ὅτι ἐῤῥέθη, ἀγαπήσεις τὸν πλησίον σου καὶ μισήσεις τὸν ἐχθρόν σου. Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν, ἀγαπᾶτε τοὺς ἐχθροὺς ὑμῶν, εὐλογεῖτε τοὺς καταρωμένους ὑμᾶς, καλῶς ποιεῖτε τοῖς μισοῦσιν ὑμᾶς καὶ προσεύχεσθε ὑπὲρ τῶν ἐπηρεαζόντων ὑμᾶς καὶ διωκόντων ὑμᾶς. ὅπως γένησθε υἱοὶ τοῦ πατρὸς ὑμῶν τοῦ ἐν οὐρανοῖς, ὅτι τὸν ἥλιον αὐτοῦ ἀνατέλλει ἐπὶ πονηροὺς καὶ ἀγαθοὺς καὶ βρέχει ἐπὶ δικαίους καὶ ἀδίκους. ἐὰν γὰρ ἀγαπήσητε τοὺς ἀγαπῶντας ὑμᾶς, τίνα μισθὸν ἔχετε; οὐχὶ καὶ οἱ τελῶναι τὸ αὐτὸ ποιοῦσι; καὶ ἐὰν ἀσπάσησθε τοὺς φίλους ὑμῶν μόνον, τί περισσὸν ποιεῖτε; οὐχὶ καὶ οἱ τελῶναι οὕτω ποιοῦσιν; Ἔσεσθε οὖν ὑμεῖς τέλειοι, ὥσπερ ὁ πατὴρ ὑμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς τέλειός ἐστιν» (Ματθ. 5, 43-48). Ἀντιλαμβάνεται κανείς εὐχερῶς τήν ἀπόλυτο σχάση, τό μέγιστο χάσμα μεταξύ τοῦ Εὐαγγελικοῦ μηνύματος ζωῆς καί ἀληθείας, πού μόνο αὐτό μεταβάλλει τόν σκληρό καί βάναυσο κόσμο σέ Βασιλεία τοῦ Θεοῦ καί τῆς παγανιστικῆς λατρείας τοῦ ἀλόγου καί ἀσυνειδήτου δῆθεν ἀνικήτου ἡλίου, πού ἀποτελεῖ τό ἐφαλτήριον τῆς ἰδεοληψίας γιά τήν λατρεία τῆς δυνάμεως, τῆς ἐπιβολῆς καί τῆς ἀρνήσεως τῆς ἑτέρας γνώμης, γνωρίσματα ἀποδεδειγμένα πλέον μέ πλῆθος πραγματικῶν περιστατικῶν, τοῦ Λαϊκοῦ Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Ἡ στρατιωτική συγκρότησις τοῦ χώρου καί ἡ παγανιστική ἰδεοληψία τό body building, ἡ θεοποίηση τοῦ σώματος κατά τό ἀρχαιοελληνικό πρότυπο καί ὁ νομιμοποιούμενος ἀπό τήν ἰδεοληψία «τσαμπουκάς» ἀποτελοῦν τό ἐφιαλτικό μεῖγμα πού ἀποδομεῖ τίς ἀξίες τοῦ Ἑλληνοχριστιανικοῦ πολιτισμοῦ, ὅπως ἀκριβῶς συμβαίνει ἀπό τήν ἑτέραν πλευράν τοῦ παγόβουνου, ὅπου ὁ ἀγνωστικισμός καί ἡ μή ἀναγωγή τοῦ ἀνθρώπου ἀπό τήν κτίση στόν κτίσαντα καί ἡ κατακρήμνισις ἀπό πρόσωπο σέ ἄτομο πού «εὐαγγελίζονται» οἱ δῆθεν ριζοσπαστικοί κομματικοί σχηματισμοί τῆς Ἀριστερᾶς καί ἡ ἀπόδοσις τῆς τελονομίας καί τῆς ὑπερμαθηματικῆς ἀκριβείας τοῦ σύμπαντος στήν δῆθεν τυχαιότητα καί τήν δῆθεν ἄλογη καί ἀσυνείδητη φυσική ἐπιλογή, καθώς καί ἡ στείρα ἄρνησις τῆς μεταφυσικῆς ὀντολογίας καί ἀνθρωπολογίας καί ὁ συμπνιγμός στήν προσκαιρότητα ἀναποδράστως ὁδηγοῦν στά αὐτά εἰδεχθῆ ἀποτελέσματα ὅπως τουλάχιστον γνώρισαν οἱ Ἀθηναῖοι μέ τό ἐξόχως τραγικό γεγονός τοῦ θανάτου τριῶν συμπολιτῶν μας καί ἑνός ἀγεννήτου στήν πυρκαϊά τῆς Marfin Bank τῆς ὁδοῦ Σταδίου.

    Ἡ πρόσφατος ὅμως τραγική δολοφονία στήν ὅμορη περιοχή τοῦ Κερατσινίου ἑνός νέου φερέλπιδος ἀνθρώπου, ἀποτελεῖ ἀπότοκο τῆς φρικώδους ἀνωτέρω καταγγελομένης παγανιστικῆς ἰδεοληψίας.
    Ταπεινῶς δεόμεθα ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς τοῦ μακαριστοῦ θύματος καί ὑπέρ μετανοίας τοῦ τραγικοῦ δολοφόνου καί τῶν συνοδοιπόρων του.

    Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
    + ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

    Μου αρέσει!

    1. Προφανως ο αγιος Πειραιως δεν ενοχλειται απο τους δηλωμενους αθεους που ευρισκονται εντος του κυνοβουλιου.

      Μου αρέσει!

      1. Μέχρι τώρα έχετε βαρέσει και έχετε επιτεθεί σε αυτούς που είναι στο αντιμνημονιακό μπλοκ .. Πες μας έναν του μνημονιακού μπλοκ που επιτεθήκατε ..?? Δεν βαρέσατε ποτέ κανέναν του πασοκ ούτε της νδ , κτυπήσατε μόνο του κκε του σύριζα και συνεχώς καταφέρεστε κατά των ανελ … Εντέλει είστε η πέμπτη φάλαγγα του μνημονίου …

        Δεν δολοφονήσατε έναν ράπερ , αλλά ένα εργατόπαιδο , έναν εργάτη του μετάλλου …. Ένα παλικάρι που αγωνιζόταν καθημερινά για να βγάλει το ψωμί του παλεύοντας με τα σίδερα …

        Στα τσακίδια βρωμιάρηδες .. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ .. αυτό να πεις στα αφεντικά σας και σους χρηματοδότες σας , τους εφοπλιστές και τους βούλγαρους σαν αυτόν του ντιφενές …

        Όσο πιο πολύ μιλάτε τόσο πιο πολύ σας σιχαίνονται ΟΛΟΙ .. Δεν θα έχετε καμία ανοχή από εδώ και μπρος , ούτε εσείς ούτε όσοι σας δίνουν βήμα και άσυλο , θα έχετε όλοι σας την αντιμετώπιση που σας αξίζει αμετανόητα σιχάματα … Είστε πάλι στο 0,29% που ήσασταν και το 2009 πριν σας αυξήσουν τεχνιτά τα πσοστά τα ξεπουλημένα δημοσιογραφικά τομάρια του μνημονιακού μπλοκ …

        Μου αρέσει!

        1. +1000000000000000000000
          Και κοψομεσιάζονται στην Μπακογιάννη…
          Και λένε ΝΑΙ στο ΧΑΡΙΣΜΑ της Αγροτικής στον Σάλλα.
          Και θέλουν ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ γιατί τάχα μου θα προσλάβουν Ελληνες ναυτικούς και θα βλάψουν τον ανταγωνισμό…
          Τα προνόμια τα έχουν ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ παρακαλώ από το 1967, από τη ΧΟΥΝΤΑ…!ΑΡΘΡΟ 107.
          Δεν τα κατάργησαν ποτέ…!!! ΠΟΤΕ…!!!

          Μου αρέσει!

      2. βρε παιδακια,ξερουμε ,εχετε πανικοβληθει γιατι χανετε την κουταλα…
        αλλα κρατηστε λιγο και τα προσχηματα,μη πεφτετε τοσο χαμηλα…
        λιγη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει…

        Μου αρέσει!

      3. γιατι ομως δεν απαντατε σε αυτο που σας ρωτω;;
        ο αγιος Πειραιως γιατι δεν ενοχλειται απο τους δηλωμενους αθεους
        οι οποιοι ευρισκονται εντος του κυνοβουλιου;;

        Μου αρέσει!

      4. Ἡ πρόσφατος ὅμως τραγική δολοφονία στήν ὅμορη περιοχή τοῦ Κερατσινίου ἑνός νέου φερέλπιδος ἀνθρώπου, ἀποτελεῖ ἀπότοκο τῆς φρικώδους ἀνωτέρω καταγγελομένης παγανιστικῆς ἰδεοληψίας.
        Ταπεινῶς δεόμεθα ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς τοῦ μακαριστοῦ θύματος καί ὑπέρ μετανοίας τοῦ τραγικοῦ δολοφόνου καί τῶν συνοδοιπόρων του.

        ΣΑΛΤΑΡΕ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

        ”ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ….Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!
        ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ:

        “σηκωσε την αντενα γαμω τον φασισμο σου πουτανας γεννα/ναι καλα καταλαβες αυτο εδω ειναι για σενα/ ΔΙΑΛΕΞΕ, ΘΕΛΕΙΣ ΚΡΕΜΑΛΑ Η ΤΡΕΧΑΛΑ, γαμιεται καθε ειδους φασιστας μαλακα και παμε γι’ αλλα/ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ

        ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

        Μου αρέσει!

      5. μίλησε για αξιοπρέπεια η ‘διχάζω γηγενείς,λευτεριά στα κιντερ εκπληξη’

        αν είχες αξιοπρέπεια εσυ το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να σταματήσεις να «σχολιάζεις»

        Μου αρέσει!

      6. μίλησε για αξιοπρέπεια η ‘διχάζω γηγενείς,λευτεριά στα κιντερ εκπληξη’

        αν είχες αξιοπρέπεια και λίγη τσίπα απάνω σου το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να σταματήσεις να «σχολιάζεις»

        τι σχέση έχουν οι άθεοι με τους σατανιστες-παγανιστές-δωδεκαθειστές μωρή πυροβολημένη;

        Μου αρέσει!

      7. Νικος Εθνικιστης είπε
        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 1:03 μμ

        Τι μας λέει τούτο εδω πέρα;;;
        Δηλαδή με την αφορμή τέτοιων στίχων,ευτυχώς που τον σκότωσαν τα νεοναζί πιθικοειδή!!!Ας εξοντωθούν λοιπόν και όλοι οσοι πάνε κόντρα στον χρυσαυγιτικο νεοναζισμό!!

        Μου αρέσει!

      8. Βούτο πόνταρες λάθος. Οι ναταβατζίδες, οι πολιτικοί, η τρόικα, οι αμερικανοσιωνιστές, η ΕΕ δεν ελέγχουν τα πάντα. Για την ακρίβεια στην Ελλάδα ελέγχουν μόνο το πολιτικό σύστημα. Ας πρόσεχες. Τώρα δεν προλαβαίνεις να κρύψεις τα ίχνη σου

        Μου αρέσει!

      9. Ταρζαν
        κατα την ταπεινη μου γνωμη ο αγιος Πειραιως ειναι θεοσεβουμενος και θεοφοβουμενος και ειναι ο εκπροσωπος του θεου επι της γης…λεμε τωρα…
        με το φτωχο μου το μυαλο εφτασα εις το εξης συμπερασμα…
        οτι ο αγιος Πειραιως ,ως εκπροσωπος του θεου επι της γης θα επρεπε να ενοχλειται απο αυτους που δεν πιστεουν εις την υπαρξην του θεου.
        για εναν περιεργο λογο ομως ,αυτο δεν τον ενοχλει…

        Διονυσιε
        τι εγινε το δημοκρατικο σου φρονημα;;
        γιατι καλε μου αφαιρεις το δικαιωμα να κανω ερωτησεις;;
        τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει….
        αααααααα,τον αειμνηστο Κουτσογιωργα..
        δεν εχετε το δικαιωμα δια να ομιλειτε…

        αααααααχ δεν αντεχω τοση δημοκρατια,
        ενας συνταγματαρχης βρε παιδια με ενα τανκ δεν υπαρχει;;

        Μου αρέσει!

      10. εμ φυσικά και φτάνει μέχρι εκεί το πτωχό σου το μυαλό, οι φανατικοί χρυσαυγίτες έχουν μόνο φαινομενική σχέση με τον χριστιανισμό, αν ήταν πραγματικοί χριστιανοί δεν θα υποστήριζαν την ΧΑ και τις μεθόδους της!

        “Το “αλοίμονο” το είπε ο Χριστός μονάχα στους Φαρισαίους και στον Ιούδα, μονάχα στους υποκριτές. Κι αυτός ο Αντίχριστος θε νάναι υποκριτής, αφού θα υποκρίνεται τον Χριστό. Και στον αιώνα, ανάμεσα στους αμαρτωλούς που θα λυπίζουνε τον Χριστό και θα τον τυραγνάνε, εκείνοι που θάναι οι πιο καταχθόνιοι γενίτσαροι θε νάναι οι υποκριτές.”
        κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο

        και τι υποκριτές που είστε, και χριστιανοί, και σατανιστές, και δωδεκαθειστές, απο ολα έχει ο μπαξες.

        οι άθεοι που λες δεν δηλώνουν κάτι άλλο απο αυτό που είναι, ούτε ξεφεύγουν απο τους κανόνες του χριστιανισμού μόνο και μόνο επειδή δεν πιστεύουν (σε αντίθεση με τους χρυσαυγίτες που πιστευουν), δεν είναι λύκοι μεταμφιεσμένοι σε πρόβατο και δεν είναι απειλή για τον χριστιανισμό (σε αντίθεση με τους οτι να,ναι παγανιστές λάτρεις του εοσφώρου της ΧΑ)

        Μου αρέσει!

      11. Ταρζαν
        και παλι δεν απαντας..
        ο αγιος Πειραιως που ειναι ο εκπροσωπος του θεου επι της γης ,γιατι δεν ενοχλειται απο τους αθεους που οχι μονο αμφισβητουν αλλα και αρνουνται την υπαρξη του θεου ,;(του οποιου εκπροσωπος ειναι ο αγιος).

        Εγω με το φτωχο μου το μυαλο το βλεπω ως υποκρισια εκ μερους του αγιου….
        με το συμπαθειο δηλαδη..

        Μου αρέσει!

      12. σου απάντησα.
        “Το “αλοίμονο” το είπε ο Χριστός μονάχα στους Φαρισαίους και στον Ιούδα, μονάχα στους υποκριτές. Κι αυτός ο Αντίχριστος θε νάναι υποκριτής, αφού θα υποκρίνεται τον Χριστό. Και στον αιώνα, ανάμεσα στους αμαρτωλούς που θα λυπίζουνε τον Χριστό και θα τον τυραγνάνε, εκείνοι που θάναι οι πιο καταχθόνιοι γενίτσαροι θε νάναι οι υποκριτές.”

        αλλά όταν δεν έχεις επαφή με τον χριστιανισμό, και συ και ο άλλος ο απο πάνω, που να καταλάβεις!
        Δεν τον πείραζαν οι άθεοι τον χριστό, το κατάλαβες τώρα; οι υποκριτές τον πείραζαν
        Και να διορθώσω το «απειλή για τον χριστιανισμό» και να το κάνω «απειλή για την ανθρωπότητα», όπως ήταν και ο γκουρου σας ο χιτλερ

        Μου αρέσει!

      13. σου απάντησα.
        “Το “αλοίμονο” το είπε ο Χριστός μονάχα στους Φαρισαίους και στον Ιούδα, μονάχα στους υποκριτές. Κι αυτός ο Αντίχριστος θε νάναι υποκριτής, αφού θα υποκρίνεται τον Χριστό. Και στον αιώνα, ανάμεσα στους αμαρτωλούς που θα λυπίζουνε τον Χριστό και θα τον τυραγνάνε, εκείνοι που θάναι οι πιο καταχθόνιοι γενίτσαροι θε νάναι οι υποκριτές.”

        αλλά όταν έχεις μηδέν επαφή με τον χριστιανισμό και τις αξίες του (και συ και ο άλλος ο απο πάνω) που να καταλάβεις!
        Δεν τον πείραζαν οι άθεοι τον χριστό, ούτε οι αλλόθρησκοι, το κατάλαβες τώρα; οι υποκριτές τον πείραζαν.
        Και να διορθώσω το «απειλή για τον χριστιανισμό» και να το κάνω «απειλή για την ανθρωπότητα», όπως ήταν και ο «γκουρου» σας ο χιτλερ

        Μου αρέσει!

      14. Ταρζαν
        δεν ρωτησα για τον Χριστο..
        για τον αγιο Πειραιως ρωτησα…
        εκτος αν εσυ το θεωρεις ενα και το αυτο,
        οποτε θεοποιεις εναν κοινο θνητο…

        Μου αρέσει!

      15. Ποιανού τα διδάγματα κυρήτει ο μητροπολίτης; του μωάμεθ; η του βούδα;
        Bάσει των διδαγμάτων του χριστού (τον οποίο εκπροσωπεί ο μητροπολίτης) οι άθεοι δεν είναι πρόβλημα!
        Eκτός και αν είσαι τόσο βλήμα που δεν καταλαβαίνεις…
        που δεν είσαι, απλα προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λόγια μου γιατί σε εχω στριμώξει.

        Kάτι άτομα σαν και σενα που επικαλούνται την θρησκεία μας μόνο οταν τους συμφέρει σπρώχνουν τον κόσμο στον αθεισμό, οχι οι άθεοι, νούμερο.

        Μου αρέσει!

      16. Ποιανού τα διδάγματα κυρήτει ο μητροπολίτης; του μωάμεθ; η του βούδα;
        Bάσει των διδαγμάτων του χριστού (τον οποίο εκπροσωπεί ο μητροπολίτης) οι άθεοι δεν είναι πρόβλημα!
        Eκτός και αν είσαι τόσο βλήμα που δεν καταλαβαίνεις…
        που δεν είσαι, απλα προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λόγια μου γιατί σε εχω στριμώξει.

        Kάτι άτομα σαν και σενα που επικαλούνται την θρησκεία μας μόνο οταν τους συμφέρει σπρώχνουν τον κόσμο στον αθεισμό, οχι οι άθεοι, νούμερο.

        Μου αρέσει!

      17. Ἡ στρατιωτική συγκρότησις τοῦ χώρου καί ἡ παγανιστική ἰδεοληψία τό body building, ἡ θεοποίηση τοῦ σώματος κατά τό ἀρχαιοελληνικό πρότυπο…κλπ…

        ποτε ακριβως ειπε ο Χριστος οτι οι αρχαιοι Ελληνες ηταν αμαρτωλοι επειδη γυμναζονταν;;

        Μου αρέσει!

      18. Μηπως ο αγιος Πειραιως,οταν με το καλο τον κανουν αρχιεπισκοπο( διοτι εκει παει το πραγμα) προτεινει να καταργησουμε και τους Ολυμπιακους Αγωνες,διοτι εχουν Αρχαιοελληνικες καταβολες,και προσβαλεται η αισθητικη του;;

        Μου αρέσει!

      19. για θεοποίηση του σώματος πήγαν να κάνουν τελετή στους δελφούς;
        για θεοποίηση του σώματος έγραφε ο φυρερίσκος σας για τον ‘μεγα παν’ και το «αστραφτερό σκοτάδι του εοσφώρου’;

        »
        Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
        Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
        Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
        Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
        Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
        Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
        οι ποιητές ξυπνούνε,
        Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
        Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
        Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
        Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
        Και αυτός στην μέση του ναού,
        Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
        Στο βάθρο του βωμού,
        Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
        Την ώρα δοξάζει της θυσίας
        Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
        Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν
        »
        και τέλος το μπλαμπλα μαζι σου γιατι ξεκίνησες να διαστρεβλώνεις και να αποπροσανατολίζεις, οτι έχει ειπωθεί μέχρι τώρα είναι αρκετό για σκεπτόμενους ανθρώπους να βγάλουν συμπέρασματα, και για τους τυφλούς να συμφωνήσουν.

        ΔΙΟΝΝΎΣΙΟΣ ΔΙΟΝΝΥΣΊΟΥ, ο εν Ψυχιατρείο

        εσυ, η βασιλική και τα χρυσαύγουλα είστε το φώς του ελληνισμού; σαν και το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου; αχαχαχ
        Τράβα να διαβάσεις κανα Πλάτων ρε αμόρφωτε που θα μου πουλήσεις και ελληνισμό, αυτά στους πιτσιρικάδες.

        Μου αρέσει!

      20. @ ταρζαν
        θα σε ξαναρωτησω γιατι δεν απαντησες…

        εφ οσον οπως ειπες πιο πανω ,ο αγιος Πειραιως διδασκει τα λογια του Χριστου,ποτε και που ακριβως ειπε ο Χριστος οτι οι Αρχαιοι Ελληνες ηταν αμαρτωλοι επειδη γυμναζονταν;;

        Μου αρέσει!

      21. ρώτησες γιατί δεν ενοχλείτε ο μητροπολίτης απο τους άθεους, σε αυτό σου απάντησα, και έπρεπε να στο εξηγήσω και με 4-5 σχόλια κιόλας, ακόμα μπερδεμένη είσαι η νομίζεις πως θα αποπροσανατολίσεις την συζήτηση;
        συνέχισε μόνη σου.

        Μου αρέσει!

      22. Kυρία Βασιλική , οι Αρχαίοι Ελληνες δεν γυμνάζονταν σε αίθουσες με διαδρόμους, βάρη, αναβολικά, γκομενιλίκι και πολύ, πάρα πολύ μόστρα…..το σώμα τους το σκληραγωγούσαν στον στίβο, την παλαίστρα , δηλαδή μέσα από άθλημα, εκεί έβγαζαν τον πραγματικά καλύτερο και τα σώματα ήταν αληθινά και όχι ψεύτικα , γεμάτα νερό, φουσκωμένα στην ντόπα για γρήγορα εντυπωσιακά αποτελέσματα….ξέρετε εσείς , εκεί έχετε μαζευτεί σχεδόν όλοι σας

        Σας είπε , ο φίλος Ταρζάν-την υποκρισία δεν θέλει ο Κύριος……

        Μου αρέσει!

      23. Εντάξει η Βασιλική που είναι σχολιαστής. Δεν το διάβασε και έχει μια απορία («Προφανως ο αγιος Πειραιως δεν ενοχλειται απο τους δηλωμενους αθεους που ευρισκονται εντος του κυνοβουλιου.») την οποία δε θα την είχε αν είχε διαβάσει όλο το ανακοινωθέν.

        Εσύ Διονύση πως αναρτάς ένα ανακοινωθέν το οποίο δεν έχεις διαβάσει προσεκτικά; Με βάζεις σε υποψίες ότι κάνεις αγώνα και όχι τίμιο. Δεν αναφέρεις απλά την άποψή σου αλλά καταφέρεσαι ενάντια στη Χρυσή Αυγή με όποιο μέσο σε εξυπηρετεί.

        Ιδού η αναφορά του σεβαστού Σεραφείμ Πειραιώς (προτελευταία παράγραφος):

        «ὅπως ἀκριβῶς συμβαίνει ἀπό τήν ἑτέραν πλευράν τοῦ παγόβουνου, ὅπου ὁ ἀγνωστικισμός καί ἡ μή ἀναγωγή τοῦ ἀνθρώπου ἀπό τήν κτίση στόν κτίσαντα καί ἡ κατακρήμνισις ἀπό πρόσωπο σέ ἄτομο πού «εὐαγγελίζονται» οἱ δῆθεν ριζοσπαστικοί κομματικοί σχηματισμοί τῆς Ἀριστερᾶς καί ἡ ἀπόδοσις τῆς τελονομίας καί τῆς ὑπερμαθηματικῆς ἀκριβείας τοῦ σύμπαντος στήν δῆθεν τυχαιότητα καί τήν δῆθεν ἄλογη καί ἀσυνείδητη φυσική ἐπιλογή, καθώς καί ἡ στείρα ἄρνησις τῆς μεταφυσικῆς ὀντολογίας καί ἀνθρωπολογίας καί ὁ συμπνιγμός στήν προσκαιρότητα ἀναποδράστως ὁδηγοῦν στά αὐτά εἰδεχθῆ ἀποτελέσματα ὅπως τουλάχιστον γνώρισαν οἱ Ἀθηναῖοι μέ τό ἐξόχως τραγικό γεγονός τοῦ θανάτου τριῶν συμπολιτῶν μας καί ἑνός ἀγεννήτου στήν πυρκαϊά τῆς Marfin Bank τῆς ὁδοῦ Σταδίου.»

        Μου αρέσει!

    2. Αξιότιμε πάτερ Σεραφείμ

      Σας υπενθυμίζουμε οτι {αν και Εμείς δέν ειμαστε αδελφοκτόνοι } ο αδελφοκτόνος Κάιν εμεινε ατιμώρητος……..Ελέω Θεού !!!

      Γιώργος Παρασχάκης

      Πολύκαρπος Μαρκαράς

      Μου αρέσει!

  8. Αν ηθελαν πραγματικα να διωξουν τη ΧΑ θα εδιναν πισω στον ελληνικο λαο τις δουλειες του την αξιοπρεπεια του και θα μειωναν τους φορους και τα χαρατσια

    Μου αρέσει!

    1. ..μα τι λες τωρα…..πως αλοιως θα αρπαξουν οι εμποροι των εθνων και παγκοσμιοι τοκογλυφες τον πλουτο της χωρας;;
      προκαλουν οικονομικες καταστροφες και υστερα βουρ για το πλιατσικο..

      Μου αρέσει!

    2. Την κλουβια αβγοι αυτοι την ανεβασαν, ειναι το επισημο τους παρακρατος.
      Ποιος ειπε οτι θελουν να την βγαλουν εκτος;
      Αφου ο εθνοπροδοτης Σαμαρας για να αποφυγει την κρεμαλα θα συνεργαστει μαζι τους, αλλωστε το ειπε ξεκαθαρα:
      «Δεν συγκυβερνω με νεοναζι» οπως » εγω επιστολες δεν υπογραφω» «δεν θα συγκυβερνησω με το πασοκ» δεν θα παρω αλλα μετρα κ.λ.π…

      Μου αρέσει!

      1. Η ΝΔ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;;;;;;;;;;;;;;

        ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
        ΡΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

        Μου αρέσει!

  9. Ακουσα τα τραγουδια του killah στο ΥΤ-παρκαδοροι και μου σηκωθηκε η τριχα. Βριζει χυδαιοτατα αστυνομία-κοινωνία και υμνεί Παλαιοκώστα.
    Το φονικό αφορά τελικά δυο κατακάθια της κοινωνίας, επιπέδου χαμηλότερου «θυρας 7» & «θυρας 13» και κακώς ασχολούνται τα ΜΜΕ μαζί τους.

    Μου αρέσει!

    1. ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΟΥ !
      ΚΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

      Μου αρέσει!

  10. Η ΧΑ δεν θα βγει εκτός βουλής ούτε θα κηρυχτεί παράνομη, για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν θα μπορούν να σχολιάζουν οι οπαδοί τους, με αποτέλεσμα να βρουν χρόνο να καταλάβουν πόσο ελάχιστα σκέπτονται σε σχέση με το πόσο θόρυβο κάνουν και πόση σκόνη σηκώνουν.
    Το αυτό ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα κόμματα και τους οπαδούς τους.

    Μου αρέσει!

  11. Καλά κομματόσκυλα , προσέξτε όμως γιατί θα έρθει η μέρα που θα σας πετάξουμε ΟΛΟΥΣ σας εξω από το μπουρδέλο σας….σιχαμένοι, βάζετε το κωλοκόμμα σας πάνω από την Πατρίδα για τα συμφεροντά σας….ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕ

    Μου αρέσει!

  12. Ζώα ζώα μια ζωή .Το σύστημα δουλεύει άψογα η ύπνωση αυτού του λαού είναι κάτι το ανεπανάληπτο …
    όλοι ασχολούνται με την Χ.α και κανείς με το πραγματικό πρόβλημα .Ρε ζώα η Ελλάδα ξεπουλιέται και εσείς προσπαθείτε να διχάσετε τον κόσμο με τα σχόλια σας .Βγήκαν και οι αντιφασίστες – αντιεξουσιαστές(αριστεροί φασίστες δηλ) ξαφνικά να κάψουν την Ελλάδα αλλά κανείς δεν μιλάει για αυτούς .Ποία είναι η δράση των αντιεξουσιαστών ενάντια στην εξουσία που καταπατάει τον λαό ?? να μπαίνει σε πορείες και να τις διαλύει ??Να σπάει τα μαγαζιά που δεινοπαθούν ??? μιλάει κανείς για αυτό ??οι αντιεξουσιαστές δεν είναι εγκληματική οργάνωση ???? από ποιους παίρνει εντολές ??? ποιοι είναι οι εγκέφαλοι αυτής τις οργάνωσης ??? σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση ότι έγινε ένα με την αριστερά και ονομάστηκαν αντιφασίστες ????και ύστερα οργανωθήκαν σε πορείες ενάντια στην χ.α σπέρνοντας τον πανικό σε κάθε περιοχή που περνάγανε ?? μίλησε κανείς για την δράση τους τις τελευταίες μέρες που κατάκαψαν την Ελλάδα??????μήπως ρε ζώα η σύγκρουση αυτών με την Χ.Α βολεύει το σύστημα γιατί σπέρνει φόβο στους πολίτες για να μην ξεσηκώνονται ??Μήπως η σύγκρουση αυτών των δύο φέρνει την ανάγκη περισσότερης αστυνόμευσης ???????????????????????????Μετά ποιος θα τολμήσει να κατέβει σύνταγμα ????? ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    Μου αρέσει!

  13. Το πράγμα είναι απλό.Όλα τα κόμματα της βουλής είναι μνημονιακά.Όλα εκτός(πιθανώς) από ένα.Τη χρυσή αυγή.Αν την αφήσουν και αν γίνουν μεθεπόμενες εκλογές θα ξεπεράσει το 45% καθώς όλοι οι ψηφοφόροι της προδοτικής ΝΔ θα μεταπηδήσουν στη ΧΑ.
    Την ψηφίζουμε λοιπόν όλοι και βλέπουμε αν είναι πατριώτες ή μαϊμούδες.
    Αν όμως είναι πατριώτες να είμαστε όλοι έτοιμοι να φέρουμε σε πέρας αγόγγυστα το ιστορικό βάρος της αντίστασης στον ξένο παράγοντα γιατί θα χρειαστούν βοήθεια για να κυβερνήσουν με αντιπάλους αλλοδαπούς-τούρκους-μυστικές υπηρεσίες.

    Μου αρέσει!

    1. Ωραίος είσαι εσύ , λες να την ψηφίσουμε πρώτα και μετά να δούμε αν είναι πατριώτες….και αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα ?
      Δηλαδή ρε φίλε , μας περνάτε τόσο ηλίθιους ?

      Μου αρέσει!

    2. χαχαχαχαχα… που το βρήκες το ανέκδοτο ? τo άλλο με τονΤοτό το ξέρεις ?

      Αυτά έλεγε και ο Χίτλερ στην Γερμανία το 1930.Για πατριωτισμό μιλούσε.
      Και ο Μουσολλίνι το ίδιο.
      Και ο Στάλιν επίσης έλεγε ότι ήταν η φωνή των Σοβιέτ και του Ρωσικού Λαού, και τους καθάρισε όλους τους συντρόφους…

      Μου αρέσει!

    3. ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

      ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

      Μου αρέσει!

      1. Ρε καημένε, πότε στράφηκε η ΧΑ ενάντια στους κλέφτες και τα λαμόγια. Πότε; Άσε θα σου απαντήσω εγώ. ΠΟΤΕ. Ούτε και πρόκειται. Τη ΧΑ τη φουσκώσανε και τη βάλανε στη βουλή γιατί είναι η τελευταία τους ευκαιρία να γλιτώσουν. Με τον ίδιο τρόπο που γλύτωσαν οι δοσίλογοι της κατοχής την εκτέλεση. Με τον εμφύλιο. Οι φυσικοί απόγονοι των δοσιλόγων που αιματοκύλισαν τη χώρα τότε για να γλιτώσουν, είναι έτοιμοι να ξανακάνυν τα ίδια.

        Μου αρέσει!

      2. δηλαδη πρεπει να ψηφισειs εγκληματιεs και μαχαιροβγαλτεs απο τη μια η κλεφτεs,λαμογια και μισελληνεs απο την αλλη δηλαδη αλλεs επιλογεs δεν υπαρχουν?

        Μου αρέσει!

      3. Βρε καψερε που το παιζεις και εθνικοφρονας εκτος απο μαχαιρωματα και πριονισματα σε γιαγιες τι αλλο εχετε προσφερει; μας εχετε ξεφτιλισει στη διεθνη κοινοτητα και μιλατε απο πανω.

        Μου αρέσει!

    4. αντιμνημονιακη η ΧΑ;;;;;;
      Τοσο χιουμορ ειχα να δω απο την αποψη της ομογενους,πιο πανω,»οτι προσπαθουν να ενοχοποιησουν την ΧΑ,με ΤΥΧΑΙΑ γεγονοτα»’….
      Καιαδας ,τα λεει ολα
      πρεπει να ναι κολλητικο
      Ενας χρονος με ΧΑ στη Βουλη ,ειδαμε μεγαλη διαφορα,ανατρεψατε τα παντα
      κρυφτειτε τωρα ,μην ρθει κατα δω καμια Ανγκελα,να μας δωσει την τελευταια δοση ζητιανιας
      ολοι διαπλεκομενοι του κερατα ειστε
      στο pay roll,μεγαλοι και μικροι
      στο Χαος,εμεις θα σκοτωνομαστε εξαιτιας σας @ωλοπαιδα,και σεις θα ξαναμοιραζετε τα ποσοστα απ την προδοσια σας….
      μνημονιακοι ,τραβεστι αντιμνημονιακοι ,επαγγελματιες τεμπεληδες–γιαλαντζι επαναστατες και απλα ζωντοβολα,ολοι σας υπηρξατε ,το λιγοτερο αανεπαρκεις…..

      Μου αρέσει!

  14. Μακροβουτια στα σκατα κανουν οιλοι τους ,ειναι κλεφτες και με τοσους σκελετους στην ντουλαπα τους οιλοι ειναι χεσμενοι,η μονη λυση κανενα κερατα αποτα κομματα της βουλης μην ξαναψηφισουμε ,οτι και να λενε παπαριες ειναι . ΕΞΩ ΟΛΟΙ. μονο μικρα και αγνωστα κομματα και ονοματα,αρκετα με τους μονιμους νταβτζηδες ουστ καθηκια.

    Μου αρέσει!

    1. να μην πάει κανείς να ψηφίσει από τους «θυμωμένους» για να πάνε οι διαπλεκώμενοι να ψηφίσουν και να βγάλουν ξανά κυβέρνηση τον Σαμαρά και τον Βαγγέλαρο … Ωραίος είσαι ..

      Πάλιωσε αυτό το κόλπο , από την εποχή που ο Ευαγγελάτος έκανε ολόκληρες εκπομπές για να μας πείσει πως είναι καλύτερα να πάμε για μπάνιο παρά να ψηφίσουμε ,δεν λειτουργεί πια και όχι μόνο δεν λειτουργεί αλλά αποκαλύπτει και αυτούς που το χρησιμοποιούν …

      Θα πάμε να ψηφίσουμε και θα στείλουμε στα τσακίδια ΟΛΗ την μνημονιοακή παρέα μαζί τα τσιράκια τους τα χρυσαύγουλα …

      Μου αρέσει!

        1. Αυτοί που πληρώνουν εσένα είναι αυτοί που θες να επανεκλεγούν στην εξουσία , για αυτό και βρίζεις αυτούς που λένε στον κόσμο να πάει να ψηφίσει για να τους στείλει στα τσακίδια …

          Μούργο ξέρουμε ποιός είσαι , δεν υπάρχει ανωνυμία στον διαδίκτυο , τσάμπα κρύβεσαι πίσω από ψευδώνυμα … και ποιός είσαι ξέρουμε και που μένεις ξέρουμε και τα πάντα για σένα ξέρουμε …

          Μου αρέσει!

      1. Αααα τι ….καλά
        εδώ ισχύει
        ____________________

        Διονύσιος Βούτος είπε

        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 1:36 μμ
        με απειλείς σίχαμα …??? Νομίζεις ότι δεν ξέρουμε ποιός είσαι ..??

        _______________________________
        Λοιπόν , αν σφαχτούμε μεταξύ μας θα λύσουμε το πρόβλημα
        Το πρόβλημα όμως ποιό είναι;
        Αγνοείται
        Θα το βάλουμε στις αναζητήσεις μέσω ερυθρού σταυρού.

        Μου αρέσει!

      2. ααααααααα,κυριε Βουτε δεν μας τα λες καλαααααααα

        για να γνωριζεις ποιοι ειμαστε συμβαινουν δυο τινα
        α) εισαι διαχειριστης εδω και εχεις προσβαση στα στοιχεια μας
        β) εισαι της ΕΥΠ ,οποτε τι να λεμε….
        αντε να βαλλω ενα ακομη
        γ) εισαι και το α και το β…

        Μου αρέσει!

      3. astillais είπε
        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 2:26 μμ

        Αααα τι ….καλά
        εδώ ισχύει
        ____________________

        Διονύσιος Βούτος είπε

        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 1:36 μμ
        με απειλείς σίχαμα …??? Νομίζεις ότι δεν ξέρουμε ποιός είσαι ..??

        _______________________________
        Λοιπόν , αν σφαχτούμε μεταξύ μας θα λύσουμε το πρόβλημα
        Το πρόβλημα όμως ποιό είναι;
        Αγνοείται
        Θα το βάλουμε στις αναζητήσεις μέσω ερυθρού σταυρού….
        οπως αγνοείτσι το μυάλο και η ΤΣΙΠΑ της άστυ ας πουμέ;
        Aυτά μόνον ο Θεός….

        Μου αρέσει!

      4. Βούλγαρης Χρήστος είπε

        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 2:44 μμ

        ______________

        Χαιρετίσματα στον ….. «Μακιαβέλλι» και τους συν αυτώ

        Και φίλους διαλ(ι)έεεεεεγω.

        Υγίαινε

        Μου αρέσει!

      5. Ζητείται:ΤΣΙΠΑ και γνώσεις,,,,τις χασάμε «μελετώντας τους προγόνους»
        αστύ,,,
        ο Θέος ας λυπηθεί την ψυχή της αν δεν την έχει δώκει ήδη του διαόλου

        Μου αρέσει!

      6. Τελικά η άστυ είναι ακόμσ πιο..άστυ από όσο εγω νομιζα….εντάξει την ψυχη της την έχει δώκει στο εξαπόδω… η «σιόρα» άστυ,,,

        Μου αρέσει!

      7. Διονύσιος Βούτος είπε

        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 3:40 μμ
        Το είπα και άλλη φορά , μεταξύ μας ΟΧΙ , μεταξύ σας ΝΑΙ …
        _______________________

        Ο διχασμός που επιθυμείς (εσύ γνωρίζεις τους λόγους ) ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ
        χώνεψέ το ή μάλλον χωνέψτε το εσύ και η ομάδα σου

        Μου αρέσει!

      8. @ Βουτος
        γιατι καλε δεν απαντας πως γνωριζεις την ταυτοτητα μας;;
        ετσι μας ανακοινωσες πιο πανω..
        η μηπως δεν επρεπε να το πης και σου ξεφυγε και τωρα κανεις τον χαζο;;

        Μου αρέσει!

      9. Α ωραία
        Πες λοιπόν γιατί καθυστέρησε το ασθενοφόρο;
        Γιατί δεν μετέφεραν τον Παύλο Φύσσα με άλλο αυτοκίνητο;
        Τι λέει ο ….πληροφοριοδότης;

        Μου αρέσει!

      10. Το πλεον τραγικο στοιχειο σε ολη αυτη την υποθεση ειναι ο ελληνικος λαος .Κατα προσωπο τον γρονθοκοπουνε ΔΝΤ/Ευρωπαικη ενωση/ΝΤΠ.Απο το δεξι του χερι τον τραβανε οι νταβατζηδες/πορτιερηδες/δολοφονοι της χρυσης αυγης ,του παρεχουνε νταβατζηλικη και ασφαλεια φουσκωτου να παει να παρει απο την τραπεζα την συνταξη του/να του αδειασει τον χωρο εμπρος απο το μαγαζι του για να πουλησει κατι.Και αυτα με το βαρυ αντιτιμο να του υποκλεψουνε την ανοχη και ψηφο για να την χρησιμοποιησουνε για τους ανομους σκοπους παλι της ΝΤΠ ασχετα το τι ισχυριζονται οι ιδιοι.Και απο το αριστερο του χερι τον τραβαει ενα συνοθυλευμα που στο ονομα του ιδιου του λαου παιζουν το ιδιο παιχνιδι απο την αλλη μερια.Επαναστατες της πενταρας/χουλιγκανς με κουκουλες που κανουν εκτονωση η εκδικουνται αυτους που υποχρεωσαν τον πατερα τους να πληρωνει πλεον το ΦΠΑ του που εκλεβε μεχρι τωρα απο τους υπολοιπους.Μαζι με αυτος απο τα αριστερα υπηρεσιες παντος ειδουςντοπιες και ξενες που εχουνε ετοιμο υλικο για να τα κανουνε μπαχαλο οποτε αυτοι θεωρουν αναγκαιο.Και στην μεση οι εντιμοι,οι μισθωτοι,οι συνταξιουχοι,οι απογοητευμενοι και καμμενοι απο χερι νεαροι ανεργοι,οι ηληκιωμενοι που δεν ξερουν απο που θα τους ερθει ο χαρος αναμεσα στα διασταυρουμενα πυρα.Αν δεν υπηρχαν αυτα τα θυματα αναμεσα στα πυρα απο δεξια και αριστερα θα μπορουσα να πω ετσι αντικειμενικα οτι προκειται για κατασταση που κινειται απο τσιρκο εως απεραντο φρενοκομειο με εκατονταδες χιλιαδες αγχωμενους για το τομαρι τους,παντα, κατασταση επαναλαμβανω αν δεν υπηρχαν τα θυματα ,μονο για χαμογελο.

        Μου αρέσει!

      11. Και εχω την εντυπωση οτι αυτη η σκοπιμα σχεδιασμενη κατασταση θα γενικευτει σε ολοκληρο τον κοσμο προκαλωντας τρομο και απογνωση και συγκαταθεση των μαζων σε απωλεια της αντιπροσωπευτικης του διακυβερνησης (οσο αυτη γινοτανε) που θα αντικατασταθει απο ολοκληρωτικες λυσεις που θα δωσουν χωρις συζητησεις την τελικη λυση που εχει απο αλλους σχεδιαστει.

        Μου αρέσει!

    2. Οι μόνοι που δρούν σε ομάδα η πιο σωστά ΑΓΕΛΗ -ΣΥΜΟΡΙΑ είναι η άστυ και οι δικοί της,,,ρε πώς πέφτουν οι μάσκες απο μια «σιόρα» -«ερευνήτρια της αλήθειας» ας πάει να μελετήσει τους «προγόνους» της

      Μου αρέσει!

      1. πρεζοδιονυσίος πρεζοδιονυσιου
        @Σχολιαστες βλέπουμε για αλλη μια φορα το το τρολλ διονύσίος εν δράση τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ

        Μου αρέσει!

  15. Χρυσαυγίτης ο φονιάς του Φύσσα. Να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
    Ολυμπιακός ο φονιάς του Φύσσα. Να καταργηθεί ο Ολυμπιακός.
    Από το Σκλαβενίτη ψώνιζε ο φονιάς. Να κλείσει ο Σκλαβενίτης.
    Αστυνομικός δολοφόνησε το Γρηγορόπουλο. Να καταργηθεί η Αστυνομία.

    Δημοσιογράφοι και πολιτικοί του συνταγματικού τόξου ή τοξικού συντάγματος πιο σωστά, προωθούν το διχασμό στην προσπάθειά τους να χειραγωγήσουν τη λαϊκή οργή μακριά από τους εαυτούς τους, που είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι, μαζί με τους δικαστικούς και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, για την κατάντια του πάλαι ποτέ τιμημένου Έθνους μας.

    Divide et impera.

    Μου αρέσει!

    1. Δεν έπεσαν 7 τηλέφωνα από τον Ολυμπιακό για να πάει να εκτελέσει τον φόνο ο εκτελεστής της χρυσής αυγής … Έπεσαν ..?

      Μου αρέσει!

      1. Μήν ασχολείσαι με δίποδα με μυαλό κορμοράνου ρε φίλε….
        Ο λαικός σύνδεσμος χρυσή αυγή είναι ο ανοιχτός βόθρος που καλωσορίζει ότι πιο προβληματικό σάπιο και μιασματικο κυκλοφορεί στα πεζοδρόμια της μητρόπολης και ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ ,ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!
        ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !

        Μου αρέσει!

      2. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το βρωμόσκυλο ο φονιάς πήγε με εντολή του κόμματος να εκτελέσει;
        Τέλος πάντων, ο καθένας δικαιούται να πιστεύει ότι θέλει.
        Προσωπικά δεν το πιστεύω.
        Εκτός βεβαίως και αν βγάλουν στις ειδήσεις ηχητικό με την εντολή από έναν από τους 18 βουλευτές της Χ.Α. ή του πολιτικού συμβουλίου της να τον καλεί να πάει να σκοτώσει.
        Που ούτε και αυτό το πιστεύω.
        Όποια τηλεφωνήματα έπεσαν, έγιναν με στόχο την ενίσχυση στη συμπλοκή.
        Ούτε πιστεύω επίσης ότι και όποιος τον κάλεσε, το έκανε με σκοπό να τον καλέσει να σκοτώσει.
        Ας είμαστε αντικειμενικοί.
        Δεν με εκφράζει η Χρυσή Αυγή, μόνο εξαιτίας των λόγων που αναφέρει ο Σεραφείμ Πειραιώς.
        Από την άλλη όμως, νομίζω ότι το ξεκαθάρισμα άπό την κόπρο του Αυγεία (όσους από τους πολιτικούς, κρατικούς αξιωματούχους, δικαστικούς, κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, πολίτες και λοιπούς που έχουν παρανομήσει) δεν θα επιτευχθεί από ανθρώπους του Θεού. Μιλάμε για περιπτώσεις καραμπινάτες στις οποίες μόνο μία ποινή αρμόζει.
        Για τώρα είναι απαραίτητοι για τη χώρα.
        Αυτά πιστεύω εγώ και παρακαλώ να γίνουν σεβαστά.
        Οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει.

        Μου αρέσει!

      3. Το προηγούμενο σχόλιο αναφερόταν στον κύριο Διονύσιο Βούτο.

        Εσύ αντι-σαμαροκούβελε να μάθεις τρόπους πρώτα και μετά να κατηγορείς τους άλλους.

        Μου αρέσει!

      4. Διονύσιος Βούτος είπε

        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 3:39 μμ

        Αν τα τηλέφωνήματα λένε αυτά που λες (κάτι θα ξέρεις για να το λες)
        κι αν το όλον είναι στημένο (από αυτούς που οφελούνται ) για διχασμό
        τότε εσύ γιατί ρίχνεις νερό στον μύλο τους;
        Οφελείσαι κι εσύ απ΄τον διχασμό;

        Μου αρέσει!

        1. Ναι γιατί ο κάθε «διχασμός» σας , που σας ξεβρακώνει και σας αναγκάζει να πετάξετε τις μάσκες του δήθεν που φοράτε είναι και ο «διχασμός» που θα λευτερώσει την χώρα μου , αφού επιτέλους ο λαός μου δει το πραγματικό σας πρόσωπο και το ποιοί είστε .. Σφαχτείτε λοιπόν ελεύθερα , εμείς παρακολουθούμε και περιμένουμε … Ή αν δεν θέλετε να σφαχτείτε μεταξύ σας , ενωθείτε τότε εναντίων μας αποκαλύπτοντας το πραγματικό σας πρόσωπο για να σας τελειώσουμε ΟΛΟΥΣ μαζί μια και καλή … Πολλες επιλογές τώρα πια δεν έχετε … Ο χρόνος σας τελειώνει …

          Μου αρέσει!

      5. Ας ανακοινώσουν τα ηχητικά των συνομιλιών στις ειδήσεις. Ολόκληρα και αμοντάριστα. Στο φως όλα. Είμαι αντικειμενικός. Αν υπάρχει κάτι μεμπτό θέλω να το γνωρίζω και να προφυλαχθώ. Αλλά όχι μισοδουλειές και καραμπινάτες διαμορφώσεις για να το πάνε εκεί που θέλουν (αυτές τις τακτικές (π@@στιές ας μου επιτραπεί) τις έχουμε μάθει πλέον τόσα χρόνια). Αλλά δεν πρόκειται να το κάνουν. Θα βγάλουν αποσπασματικά μόνο ότι θα μπορεί να μορφοποιηθεί ώστε να οδηγεί εκεί που θέλουν να το οδηγήσουν οι τοξικοί συνταγματιστές και εχθροί των μελλοντικών τιμωρών τους. Αν τους βγαίνει και αυτό, επειδή από την αργοπορία τους (την Τετάρτη μας λένε), υποψιάζομαι ότι ούτε αποσπασματικά και μορφοποιημένα δεν τους βγαίνει ειδάλως θα τα είχαν βγάλει στη φόρα από την πρώτη στιγμή. Περιμένω πάντως με αγωνία να δω τί άλλη γελοιότητα θα μας μοστράρουν.

        Προσωπικά αμφιταλαντευόμουν στο εάν θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή ή κάποιο μικρό κόμμα (π.χ. Κοινωνία ή Πατριωτικό Μέτωπο). Μετά και από αυτό το χειρισμό, στο δυστυχέστατο περιστατικό, του πολιτικού συστήματος και των φερεφώνων τους μμε, πήρα την οριστική απόφασή μου. Χρυσή Αυγή για όσο χρειαστεί. Μέχρι να ξεβρωμίσει η Ελλάδα μας.

        Μου αρέσει!

      6. Δεν έχω καμία σχέση αλλά τόσο παράξενο σου φαίνεται να έχουν δύο πρόσωπα την ίδια άποψη;
        Από τη μεριά μου πάντως το «για όσο χρειαστεί» δηλώνει ότι δεν είμαι απόλυτα σύμφωνος με την ιδεολογία τους (πιο συγκεκριμένα συμφωνώ με αυτά που αναφέρει ο Σεραφείμ Πειραιώς) αλλά τους θεωρώ απαραίτητους στη διαδικασία του ξεβρωμίσματος της χώρας από τους δολοφόνους του Έθνους και του Λαού μας.

        Μου αρέσει!

      7. Διονύσιος Βούτος είπε

        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 4:43 μμ

        Σφαχτείτε λοιπόν ελεύθερα , εμείς παρακολουθούμε και περιμένουμε

        ___________________

        Έμ πέστο ντε οτι παρακολουθείτε και περιμένετε
        Νέο διχασμό στην Ελλάδα, επιχειρήσατε απ΄την αρχή.
        Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε τον
        ακόμη μία
        Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε τον

        Μου αρέσει!

        1. Φυσικά σας παρακολουθούμε και σας περιμένουμε .. Ποιοί είμαστε όμως εμείς και ποιοί εσείς …??

          Εγώ είμαι αυτός που λέει ο Σούδας » Βούτος: ούτος τήν ίερωσύνη έσχε, καί οί άπ΄ αύτού Βουτάδαι έκλήθησαν. Καλούνται δέ ΄Ετεοβουτάδαι οί άπόγονοι του Βούτου. Το γάρ έτέον άληθές δηλοί.¨

          Εσείς ποιοί είστε και τι θέλετε στην χώρα μου …?? Κοντεύει η ώρα που θα λογαριαστούμε .. Δεν σας το έχουν μαρτυρήσει τόσοι και τόσοι στο παρελθόν ..?? Τους αγνοήσατε ..?? Οσονούπω λοιπόν …

          Μου αρέσει!

      8. @ Διονυσιος Παπατρεχας Παπαγαλος….

        απο το ενικος….

        21/9/13
        ΕΚΤΑΚΤΟ..!!! ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…!!! ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ…!!!

        ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ, ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ…!!!

        Σύμφωνα με κύκλους του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι ανακριβή σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διασυνδέσεις – ταυτοποιήσεις ατόμων με τηλεφωνικούς αριθμούς, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στο Κερατσίνι. Επισημαίνεται ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της δικαστικής έρευνας.

        Σημειώνεται ότι σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» αναφέρεται ότι «σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας» η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αποκάλυψε ότι υπήρξαν πριν το έγκλημα τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ του Ρουπακιά, του επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη και του βουλευτή Β’ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού.

        Μήνυση κατά Μπόμπολα, Χατζηνικολάου, Καψή, Πρετεντέρη και λοιπών συκοφαντών – ΒΙΝΤΕΟ
        Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 – 16:11
        Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print More Sharing Services 16

        ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

        Ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά του εκδότη της εφημερίδας «Έθνος» Γ. Μπόμπολα για σειρά συκοφαντικών δημοσιευμάτων, καθώς και κατά δημοσιογράφων που αναπαράγουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή θα κάνει χρήση κάθε νομίμου μέσου για να σταματήσει την παράνομη προπαγάνδα του Συστήματος.

        Αμέσως μετά την κατάθεση της μηνύσεως κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τα περί Τύπου αδικήματα. Η σύλληψη των μηνυομένων προσώπων είναι υποχρεωτική βάσει του Νόμου. Εάν δεν συλληφθούν αποδεικνύεται πως το ίδιο το κράτος συντονίζει και υποθάλπει την παράνομη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής. Την μήνυση κατέθεσε αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου σήμερα στο Α.Τ. Συντάγματος. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της μηνύσεως:

        ειναι μακροσκελες….

        Μου αρέσει!

  16. Για τους χιλιάδες νεκρούς του Μνημονίου δεν μίλησε ποτέ κανείς

    Οι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου χιλιάδων Ελλήνων καταστρώνουν τα σχέδια τους, προκειμένου να θέσουν εκτός νόμου το μόνο εμπόδιο στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελλάδος, την Χρυσή Αυγή. Από την στιγμή που η Ελλάδα τέθηκε υπό την «προστασία» του ΔΝΤ και των εγχώριων εντολοδόχων τους, χιλιάδες Ελλήνων έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία, εξαιτίας της φοροαρπακτικής πολιτικής του Μνημονίου.

    Γι’ αυτούς τους νεκρούς της μνημονιακής πολιτικής ουδείς μίλησε. Ουδείς διαδήλωσε τον αποτροπιασμό του. Σήμερα, μόλις, διαβάζουμε ότι «έκλεισε» η λίστα με τους 12.500 συμπολίτες μας που θα τεθούν υπό καθεστώς «διαθεσιμότητας», θα γίνουν δηλαδή τα επόμενα «υποψήφια» θύματα του Μνημονίου και της συμμορίας του Μεγάρου Μαξίμου.

    Γι’ αυτούς τους νεκρούς, όμως, ισχύει αυτό που ισχύει και για τους νεκρούς της κόκκινης τρομοκρατίας. Δεν θα γίνουν ούτε πρωτοσέλιδα, ούτε «σημαίες» των πολιτικών του «συνταγματικού τόξου», που εκμεταλλεύονται στο έπακρο το θάνατο ενός νέου ανθρώπου για να κάνουν πολιτική, η ποιότητα της οποίας αρμόζει μόνο σε ανθρώπους του υποκόσμου.

    Η Ελλάδα ματώνει από τις πολιτικές του Μνημονίου και τους παρακρατικούς δολοφόνους και τρομοκράτες που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό και να τον εξαναγκάσουν στην υποταγή. Κανένα από τα τσοντοκάναλα δεν έκανε ποτέ λόγο για τους χιλιάδες αυτόχειρες, ούτε επεχείρησε ποτέ να τους χρεώσει στην συγκυβέρνηση.

    Αντιθέτως επιχειρούν να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή βάσει μίας υποθέσεως με την οποία δεν έχει ουδεμία ανάμειξη. Αν οι εργολάβοι καναλάρχες και οι πάσης φύσεως παπαγάλοι της συγκυβέρνησης θέλουν να κάνουν πολιτική πάνω σε νεκρούς, ας κοιτάξουν πρώτα δικά τους ματωμένα χέρια και ας αφήσουν ήσυχη την Χρυσή Αυγή.

    και για να μη με ξαναμαλωση το «πνευματικο δικαιωμα»
    σας λεω οτι το εκλεψα απο την σελιδα της ΧΑ.

    Μου αρέσει!

    1. Κλοπή ομολογημένη επιδέχεται ελαφρυντικά.
      Συνεχίζεται η αναστολή σου

      Και να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις, να φαίνεται καλά το ΧΑ!
      Γιατί σε υποψιάστηκα και για Συριζαία!

      Αλήθεια πως τα πας με τα ελληνικούλια μήπως γράψεις και εσύ δυό γραμμές ολότελα δικές σου;
      Έχεις φτάσει στο πάρε Λόλα ένα μήλο;

      Μου αρέσει!

    2. Και τι σε νοιάζει εσένα για τους νεκρούς του μνημονίου .. Εσείς έτσι και αλλιώς κάνετε τεμενάδες στους μνημονιακούς και τη πέφτετε στους αντιμνημονιακούς ..

      ht*p://3.bp.blogspot.com/-TCSsfQ2XWkg/UOWavEgJSAI/AAAAAAAAAPk/U4dOGL2-gjo/s1600/ntora11.jpg

      Μου αρέσει!

      1. Ποιοι ειναι καλε οι αντιμνημονιακοι;;
        το σαπιο και αμαρτωλο συνταγματικο τοξο που ευθυνεται για την καταστροφη της χωρας;;
        ο τσιπρας ζητησε προχθες απο τους γερμανους να κουρεψουν το χρεος με οτι αυτο συνεπαγεται.
        χωρια που ο κολητος του σοσιαληστης γερμαναρας του ειπε οτι η Ελληνικος λαος δεν θα δη ουτε ενα ευρω απο το κατοχικο δανειο.

        Μου αρέσει!

        1. (..) Ποιοι ειναι καλε οι αντιμνημονιακοι;(..)

          Η Ντόρα , ποιός άλλος …

          ht*p://3.bp.blogspot.com/-TCSsfQ2XWkg/UOWavEgJSAI/AAAAAAAAAPk/U4dOGL2-gjo/s1600/ntora11.jpg

          Ρώτα και τον Μιχάλη τον Λιάκο που υποκλίνεται μπροστά της …

          Μου αρέσει!

    3. Και να θέλει να μιλήσει κάποιος για τους νεκρούς του μνημονίου, δεν τον αφηνει η ΧΑ και τα εγκλήματά της. Αυτή άλλωστε είναι και η αποστολή της. Αυτό είναι το project της. Ξαφνικά «ξεχάστηκαν» όλα. Για το σύστημα το πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι η καταστροφή την χώρας και η εξθλίωση του πληθυσμού αλλά η ο κίνδυνος για τη «δημοκρατία μας». Αυτός είναι ο ρόλος της ΧΑ. Να γίνει το πλυντήριο των δοσιλόγων και των προδοτών του μνημονίου. Πότε στράφηκε – έμπρακτα- η ΧΑ κατά της συμμορίας που μας κυβερνά. ΠΟΤΕ. Τη μαγκιά της τη δείχνει κλωτσώντας πάγκους στις λαϊκές και δέρνοντας τίποτα ξυπόλητους. Επειδή όμως το σύστημα παίζει τα ρέστα του την ώρα που μιλάμε, το παιγχνίδι έπρεπε να χοντρύνει. Κι αυτό έγινε. Πρώτα στο Πέραμα και μετά στο Κερατσίνι.

      Υ.Γ.

      Που βρίσκει τα λεφτά η ΧΑ και ανοίγει μαγαζάκια σε κάθε γειτονιά, ενώ χαρτζηλικώνει κιόλας τα μέλη της;

      Μου αρέσει!

    4. Σορρυ τι λεει ο Καμμενος 3 χρονια τωρα? ΓΙα την σουμαδα? ΓΙα το μνημονιο και τις καταστροφικες πολιτικες του που οδηγουν στην φτωχια την εξαθλιωση τις αυτοκτονιες το ξεπουλημα κλπ μιλαει. Για το Συνταγμα που το εχουν κανει κουρελι. Για την Εθνικη κυριαρχεια που την πεταξαν στα σκουπιδια. ΕΛΟΣ δηλ. Ειπαμε αλλα οχι και ετσι!!!

      Μου αρέσει!

  17. Οσο ο απλός Ελληνας πολίτης βλέπει την σαβουρα της μεταπολίτευσης να κυβερνά και να κυκλοφορεί ελεύθερη έξω χίλιες ΧΑ θα βγούνε .λερναια υδρα και εμείς θα τους ψηφίζουμε . Έτσι απλα . Οταν φύγουν αυτοι μια για πάντα τοτε η ΧΑ δεν θα έχει λόγω ύπαρξης .
    ΧΑ καργα μεχρι να ξεβρωμισει η χωρα .

    Μου αρέσει!

      1. Βλήτα είναι η καθυστερημένοι που πάνε και γράφονται στη ΧΑ. Στην ερώτηση θα απαντήσεις; Τι ενέργειες έχει κάνει η ΧΑ κατά της συμμορίας του μνημονίου θα μας πεις. Θα σου πω εγώ. ΚΑΜΜΙΑ.

        Μου αρέσει!

    1. Ξυπνά θανασακη , δεν χρειαζεται να γραφτεις σε καμία ΧΑ.
      Το ρίχνεις με τα 4 και ασε το συνταγματικό τόξο να βγάλει το φίδι απο την τρύπα .

      Μου αρέσει!

  18. Ουτε εγω πιστευω οτι θα βγαλουν εκτως την ΧΑ γιατι δεν μπορουν. Δεν υπαρχει τροπος να το πουμε πιο απλα. Απλα θα προσπαθησουν με νυχια και με δοντια να φοβισουν ενα μερος απο την ΝΔ που πηγε εκει για διαφορους λογους με σκοπο να το πανε πισω στην ΝΔ. Μεχρι εκει. Τωρα απο κει και περα οσα λεγονται για την ΧΑ δεν μπορει να ειναι ολα ψεματα. Ας πουμε το οτι εχει στρατιωτικου τυπου οργανωση αυτο δεν ειναι φανταστικο απλα γιατι σε βιντεο τους βλεπουμε παντα με παραλλαγη και αρβρυλα τους βλεπουμε ενα δυο εν δυο και λοχος προσοχη. Που σημαινει οποιοι ειναι σε τοπικες εκπαιδευονται στο να εχουν αυτη την εικονα. Φυσικα σε καποιους αυτο αρεσει. Ακομα αυτη η τελευταια καραμελα οτι η ΧΑ ορκιστηκε στο Συνταγμα δεν μου λεει κατι γιατι μπροστα μας εχουμε την Κυβερνηση που εχει κανει κουρελι το συνταγμα. Γενικα εγω ειμαι ανοιχτομυαλο ατομο και πραγματικα αν η ηγεσια της ΧΑ,ς ειχε κατι που να αξιζει δεν θα ειχα απολυτως κανενα προβλημα να το παραδεχτω και να το υποστηριξω.Δεν εχει ομως ρε παιδια. Πως να το κανουμε. Με το ζορι δηλ. Εγω τους παρακολουθω. Και στο site τους μπαινω και αυτη την εκπομπη που κανουν στο web βλεπω αλλα δεν. Μονο αλλαζονια επαρση τα ποσοστα μας Ζητω η νικη Ζητω το κομμα ζητω ο αρχηγος, ειμαστε τελειοι ειναι αχρηστοι κλπ. ΓΙα την ταμπακιερα τιποτε. Θα και αν αυτο η εκεινο τοτε τοτε αλλο κλπ.

    Μου αρέσει!

    1. απο την σελιδα της ΧΑ

      Τρίτος έλεγχος στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής σε ένα χρόνο! Κανένας στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

      Θα έπρεπε το θράσος να διαθέτει όριο, όμως από ότι φαίνεται αυτό δεν ισχύει. Η πρωτόγνωρη συκοφαντική επίθεση εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή καταδεικνύει πλήρως τον πανικό των πολιτικάντηδων, των καναλαρχών, αλλά και των αφεντικών στις μητροπόλεις της Σιών. Από την στιγμή που ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή εισήλθε στο ελλαδικό (ελληνικό θα είναι μόνο όταν θα περιέχει Χρυσαυγίτες σε συντριπτική πλειοψηφία) κοινοβούλιο ακούστηκαν πολλές και ποικίλες ασχήμιες και συκοφαντίες εναντίον της Χρυσής Αυγής, των στελεχών της, των μελών της, αλλά και των απλών ψηφοφόρων της.

      Με αφορμή τα γεγονότα του Κερατσινίου οι κλέφτες και οι απατεώνες του κλεπτοκρατικού τόξου αποθρασύνθηκαν εντελώς και έδωσαν εντολή στα παπαγαλάκια των καναλιών να λασπολογήσουν σχετικά με τα οικονομικά του Λαϊκού Συνδέσμου, ώστε να μπορέσουν να σπιλώσουν συνειδήσεις που είναι καθαρές σε αντίθεση με τις δικές τους, τις διαπλεκόμενες. Ακούστηκαν έτσι πολλά στο συγκεκριμένο ζήτημα, τα οποία κυμάνθηκαν από φαιδρά έως και εντελώς εξοργιστικά, αλλά σε κάθε περίπτωση παντελώς ανυπόστατα.

      Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα της βουλής που ελέγχθηκε για τα οικονομικά του. Στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης ουδείς έχει ελεγχθεί ακόμα και όταν αποδεικνύεται περίτρανα ότι πάκοι μαύρου χρήματος διακινούνταν από τους πολιτικούς απατεώνες του κλεπτοκρατικού τόξου. Ενώ οι απατεώνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διακινούσαν αφειδώς μαύρο χρήμα, η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που ελέγχθηκε από σειρά ορκωτών λογιστών και επί πολλές ώρες.

      Η συγκεκριμένη έρευνα, βέβαια, δεν έλαβε δημοσιότητα διότι οι ορκωτοί λογιστές βρήκαν τα βιβλία του Λαϊκού Συνδέσμου σε άψογη κατάσταση, ενδεικτική της τιμιότητας και του αισθήματος ευθύνης που διακατέχει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες. Όμως παρόλα αυτά τα παπαγαλάκια του μνημονίου συνεχίζουν την λάσπη τους απρόσκοπτα.

      Ως απάντηση σε αυτό τον οχετό λάσπης, εμείς τους λέμε ότι είμαστε έτοιμοι να ΞΑΝΑελεγχθούμε, αφού καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Η Χρυσή Αυγή δεν μοιάζει με τους απατεώνες που μονοπωλούν τον τηλεοπτικό χρόνο στα κανάλια. Ας στείλουν και έναν στρατό λογιστών. Οι τίμιοι άνθρωποι δεν φοβούνται τους ελέγχους. Μπορεί να πει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι κλεπτοκράτες; Προφανώς και όχι!

      Μου αρέσει!

      1. Αναμετάδοση του φασιστοσάϊτ μας κάνεις; Δικη σου γνώμη δεν έχεις; Κάποιο επιχείρημα;
        TI EXEI KANEI H XA KATA THΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;

        Μου αρέσει!

      2. γιατι δεν κανουν σε κανενα αλλο κομμα λογιστικο ελεγχο στα οικονομικα του;;
        επι του προκειμενου τι εχεις να πης;;

        Μου αρέσει!

      3. ;για να λες κατι θα ξερης…
        δε με λες ,εισαι ενας απο του ελεγκτες η αυτος που ριχνει το συρμα;;

        Μου αρέσει!

      4. Τι να σου πει φιλε Θαναση. Τιποτε δεν εχει κανει η ΧΑ. Το λεω και πιο πανω. Και για να ειμαι και δικαιος κανεις απο την αντιπολιτευση δεν εχει κατι κανει. Ολα περασαν ολα προχωρουν και εφαρμοζονται οπως εχουν σχεδιαστει. Τωρα τι να κανει και ο Συριζα που ειναι εχω 100 διαφορετικες αποψεις την μερα ,το ΚΚΕ που εχει κολλησει στον Καπιταλισμο και δεν λεει να παει ενα cm πιο μπροστα και τους ΑΝΕΛ που φαγωνονται αναμεταξυ τους για ανουσιους λογους. Κατι πηγε να κανει ο Καμμενος και εφαγε την αλλη μερα ξυλο με το τουλουμι. Δυστυχως η ευκαιρια χαθηκε στις εκλογες του Ιουνιου. Τωρα πολυ δυσκολα θα ξεφυγουμε απο αυτους. Βεβαια και η απουσια του Λαου τους κανει υπερβολικα δυνατους.

        Μου αρέσει!

  19. Ποιανού τα διδάγματα κυρήτει ο μητροπολίτης; του μωάμεθ; η του βούδα;
    Bάσει των διδαγμάτων του χριστού (τον οποίο εκπροσωπεί ο μητροπολίτης) οι άθεοι δεν είναι πρόβλημα!
    Eκτός και αν είσαι τόσο βλήμα που δεν καταλαβαίνεις…
    που δεν είσαι, απλα προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λόγια μου γιατί σε εχω στριμώξει.

    Kάτι άτομα σαν και σενα που επικαλούνται την θρησκεία μας μόνο οταν τους συμφέρει σπρώχνουν τον κόσμο στον αθεισμό, οχι οι άθεοι, νούμερο.

    Μου αρέσει!

    1. μα αυτο ειπα κι εγω…οι αθεοι δεν τον ενοχλουν τον αγιο Πειραιως αλλα τον ενοχλουν οι χρυσαυγητες και οι αρχαιοι Ελληνες.

      Μου αρέσει!

      1. Κυρια Βασιλικη μ’ ολο το σεβασμο στο προσωπο σου,να πω,οτι ο Σεβασμιωτατος Πειραιως καταφερθηκε,δια του ανακοινωθεντος,εναντιον και των θεωρουντων μονο σαρκα τον ανθρωπο,δε στεκεται στα ποδια του,συνεπως,ο ισχυρισμος σας,ασχετως και των προηγουμενων τοποθετησεων του,ολοκληρους μηνες,σε σχεση με την προσπαθεια καποιων να πληξουν την πιστη μας,αν και σας αρεσαν,ορθως,τα πατριωτικα κηρυγματα του,ωσπου να αγγιξει το ευαισθητο σημειο σας,τους αρχαιολατρες-δωδεκαθειστες,οχι τους αρχαιους Ελληνες,οπως,εσφαλμενα,συγχωρα με,ακολουθω,μονο τη συνειδηση μου,αναφερεις.Αν εσεις θετετε,εστω,το εθνος,μια εφημερη οντοτητα ενωπιον,μην προτρεχεις και το παρεξηγησεις,της επουρανιας πατριδος,υπερανω της ορθοδοξης εκκλησιολογιας,θα υποστειτε το βασανο της απολογητικης μας,περαν των συμπαθειων του ταδε επισκοπου στο προσωπο καποιου πολιτικου.

        Μου αρέσει!

  20. 21/9/13
    ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ! ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!

    απο το greekalert

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

    Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο, στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και παράλληλα (σύμφωνα με νέες εντολές) κάθε Έλληνα που φέρει τα διακριτικά της ελληνικής σημαίας στα ρούχα ή στο σώμα του! Επειδή η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί κατά κόρον την ελληνική σημαία, προφανώς από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως θεώρησαν ως έξυπνη ιδέα να σταματούν και να υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη φέρει την ελληνική σημαία στο πέτο, στα ρούχα ή και στο σώμα του (τατουάζ), ως εν δυνάμει ύποπτο για τέλεση κακουργηματικών πράξεων! Ακόμη και διαφημιστικό καπέλο με την ελληνική σημαία να φοράει, εκλαμβάνεται ως ύποπτος και η αστυνομία τον σταματάει για να τον υποβάλει σε σωματικό έλεγχο και να ερευνήσει ό,τι κουβαλάει πάνω του!
    Αυτές είναι οι εντολές που έχουν δοθεί στα αστυνομικά όργανα κι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στις 7.00 στη συμβολή της Λ. Κηφισίας και Φειδιπίδου. Νεαρός που φορούσε στολή παραλλαγής από αυτές που πουλούν στο Μοναστηράκι και καπέλλο με το εθνόσημο, περπατούσε αμέριμνος όταν ξαφνικά δίπλα του σταμάτησε ένα περιπολικό της Αστυνομίας. Λίγα μέτρα πιο πίσω του ερχόταν μεσήλικας κύριος ο οποίος φορούσε στο πέτο του το εθνόσημο.
    Από το περιπολικό εξήλθαν δυο άτομα κι έβαλαν στην άκρη τον νεαρό για να τον υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο. Ο κύριος που ερχόταν πίσω, ξαφνιάστηκε. Πλησίασε τα αστυνομικά όργανα και ρώτησε: «Τι έκανε ρε παιδιά και ψάχνετε τον νεαρό;». Αμέσως, δεύτερο περιπολικό ήρθε και σταμάτησε δίπλα στο προηγούμενο από το οποίο κατέβηκαν αστυνομικά όργανα και απευθύνθηκαν προς τον μεσήλικα κύριο: «Κάντε στην άκρη να σας υποβάλουμε σε σωματικό έλεγχο»!
    Ο κύριος αιφνιδιάστηκε: «Τι έκανα κύριοι;», ρώτησε. Η απάντηση ήταν άμεση: «Φοράτε το εθνόσημο στο πέτο και όποιος φοράει το εθνόσημο έχουμε λάβει εντολές να τον ελέγχουμε»!
    Ο κύριος σοκαρίστηκε: «Για ποιο λόγο, με ελέγχετε; Είναι κακό να φοράω το εθνόσημο;», ρώτησε. Η απάντηση που έλαβε ήταν ακόμη περισσότερο σοκαριστική: «Θεωρείστε ύποπτος για κακουργηματικές πράξεις»!

    Του έδιναν αυτές τις απαντήσεις την ίδια ώρα που τα αστυνομικά όργανα φορούσαν το εθνόσημο στα διακριτικά της στολής τους! Ο μεσήλικας κύριος τους ρώτησε: «Κι εσείς δεν φοράτε το εθνόσημο; Θεωρείστε ύποπτοι για τέλεση εγκληματικών πράξεων;».

    Ένα αστυνομικό όργανο απάντησε: ‘Κύριε, σας ζητούμε συγγνώμη. Δεν συμφωνούμε με αυτά που γίνονται αλλά τι να κάνουμε, αυτές είναι οι εντολές που έχουμε δεχτεί»!!! Ο μεσήλικας συνέχισε: «Ακόμη και αυτοί που έχουν ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους, θεωρούνται ύποτποι;»!
    Η απάντηση ήταν καταλυτική: «Ακόμη και αυτοί»!

    Καταλάβατε συνέλληνες; Εάν δεν θέλετε να θεωρηθείτε μέλος της Χρυσής Αυγής και κατ’ επέκταση ως ύποπτος εγκληματικών πράξεων, κατεβάστε την ελληνική σημαία από το μπαλκόνι σας!!!
    Υποκείμεθα στις νέες εντολές που εκπορεύονται από την πολιτική ηγεσία της χώρας!!! Εκεί μας έφτασαν οι πολιτικάντηδες.

    Τα στοιχεία του μεσήλικα κυρίου είναι στην διάθεσή μας. Μάλιστα μάς έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα: «Η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που καταδυναστεύει τον τόπο μας, διώκει κάθε τι ελληνικό, αρπάζει τις περιουσίες μας και ισοπεδώνει τα ιερά και τα όσια του Γένους μας. Όποιος φέρει την ελληνική σημαία θεωρείται ύποπτος εγκληματικών πράξεων!!! Η τρομοκρατία των διεφθαρμένων δεν θα περάσει. Όσοι ζωντανοί αντισταθείτε. Ή ταν ή επί τας».

    Μου αρέσει!

    1. Οταν περνεις την Ελληνικη σημαια σε κονταρι και τυλιγωντας της πας στις λαικες και σπας παγκους λες και κατεβηκες απο τις σπηλιες η σαν ο νταβας της περιοχης ε σοορυ στιγματιζεις το λαβαρο του Ελληνισμου. Τωρα μην κλαις. Δωσατε δικαιωμα και δεν ξερω αν ηταν ορος στα συμβολαια που υπογραψατε η το καναντε απο βλακεια. Καταφερατε να στιγματισεται ολους τους Ελληνες. Εσεις τους φερατε στο σημειο αυτο. Περαστικα σε ολους μας. Game over!!!

      Μου αρέσει!

      1. Φίλε Γιάννη με αφορμή το πολύ σωστό (όπως και τα περισσότερα) σχόλιο σου, σκέφτομαι πόσο πολύ δικαιώνεται ο Τραϊανού και για το κκε και για την χ.α. όπως το κκε καπέλωνε και μόλυνε κάθε σωστή διεκδίκηση του απλού κόσμου με το παμε (ντεμέκ το κκε απειλεί το σύνταγμα και εμείς οι καλοί δημοκράτες)έτσι και με την χ.α, όλοι εμείς που έχουμε τον ελληνισμό στο πνεύμα και την καρδιά μας, θα σκεφτόμαστε σε λίγο να λέμε και την γνώμη μας. Θα θέλουμε πχ να μιλήσουμε για λογιστικό έλεγχο του χρέους και το λερώνει και μόνο η επίκλιση της χ.α. Τίποτα δεν είναι τυχαίο ειδικά στην πολιτική σε αυτόν τον πλανήτη

        Μου αρέσει!

      2. Βασιλικη Ομογενης,Λευτερια Στην Βορειο Ηπειρο είπε

        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 3:32 μμ
        ———————————–
        Ιωάννης_Τ είπε

        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 11:33 μμ
        Για χαρα Διονυση. Σε ευχαριστουμε. Sieg Heil!!!

        Fan Του Ολυμπιου ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ είπε

        Σεπτεμβρίου 21, 2013 στις 11:34 μμ
        TO KAΛΎΎΎΎΎΎΎΎ΄ΤΕΡΟΝ ΣΟΥ ΣχΧχΌΛΙΟΝΝΝΝΝ ΔΙΟΝΝΎΣΣΙΕΕ>>>>>>>>>>>
        —————————————
        Λετε ρε παιδια να ειναι ετσι????Απο που συναγεται?Θελω να μου τσεκαρετε την ταυτοποιηση.Τετοια πονηρια απο γυναικα/Δεν το ….πιστευω….

        Μου αρέσει!

    2. Εσείς ξευτιλίζεται το εθνόσημο με τις ανοησίες σας τους τσαμπουκάδες σας και την συμπεριφορά σας.
      Μέχρι την εμφάνισή σας, όποιος φορούσε το εθνόσημο, δεν τον πείραζε κανείς.
      Και το φορούσε όποτε υπήρχε εθνική επέτειος.
      Δεν το φορούσε για να σπάει πάγκους και να μοιράζει σακούλες με τρόφιμα.
      Δεν είχε ανάγκη να δείχνει ότι είναι Έλληνας μέσα στην χώρα του.
      Ούτε ακόμα και τώρα που έχουν εισβάλλει χιλιάδες παράνομοι στην χώρα μας.
      Είναι σαν να δεχόμαστε ότι βρισκόμαστε σε ξένο έδαφος, ανόητοι.

      Εσείς δώσατε αφορμή στις ανθελληνικές κυβερνήσεις να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, εάν βέβαια είναι αλήθεια.
      Εσείς βάζετε το βούτυρο στο ψωμί τους, αφού πρώτα ακονίζουν το μαχαίρι τους πάνω μας.
      Εσείς και η απέραντη βλακεία και ο φανατισμός που σας διακατέχει, και που τον σερβίρετε σαν εθνικισμό.
      Αλλά που να το καταλάβετε ότι παίζεται το παιχνίδι της δοτής κυβέρνησης και της δοτής αρχηγίας του λαϊκού συνδέσμου της βλακείας;

      Μου αρέσει!

      1. Είναι σαν να δεχόμαστε ότι βρισκόμαστε σε ξένο έδαφος, ανόητοι.
        ______________
        Με αυτή την λογική γιατί να υψώνεται η σημαία σε δημόσια κτήρια;

        Μου αρέσει!

      2. Κατσε σε λιγο και αυτο στα δημοσια κτηρια θα το απαγορευσουν για τους ιδιους λογους!!! Γιατι βιαζεσαι? Δεν εχεις δει ουτε το 1% ακομα!!!

        Μου αρέσει!

      3. @Astillais, στα δημόσια κτίρια δεν μπορείς να κάνεις σωματικό έλεγχο….

        @Βασιλική, δεν είπα ότι για τον ανθελληνισμό των προδοτών φταίει η Χ.Α.
        Μάθε επιτέλους να διαβάζεις.
        Κατάλαβε όμως, αν και σου είναι δύσκολο, ότι με αυτές τις πρακτικές το μόνο που καταφέρνετε είναι να δίνετε επιπλέον δικαιώματα στους ανθέλληνες.
        Γιατί άραγε;

        Μου αρέσει!

      4. Κατι ειπε η Μπενακη στον Παπουλια πριν λιγα χρονια….
        μηπως και η απαγορευση της σημαιας ειναι μεσα στο σχεδιο ;

        Μου αρέσει!

      5. Μπορεί και να είναι έτσι.
        Αλλά λόγω του ότι τέτοια ενέργεια, δεν μπορεί να γίνει απροκάλυπτα, σιγά σιγά τους βοηθάτε να το κάνουν πράξη.
        Μαζί με τις έτερες βοηθητικές ρόδες….

        Μου αρέσει!

        1. Έχουν τα ρόπαλα στα χέρια και για να μην δίνουν στόχο ότι είναι ροπαλοφόροι τυλίγουν γύρω τους Ελληνικές σημαίες και μετά κάνουν παραπόδα την σημαία … Αυτός είναι ο σεβασμός που έχουν αυτοί οι ανεγκέφαλοι για την Ελληνική σημαία … Δουλεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί … Για αυτούς η Ελληνική σημαία είναι απλά άλλο ένα πατσαβούρι .. άκου η σημαία παραπόδα … από τα άγραφα .. το είδα και έφριξα …

          Μου αρέσει!

  21. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΕΝΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙ.
    ΧΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ;

    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ

    Μου αρέσει!

      1. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΜΕΛΗ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ.
        ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
        ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΛΑ, ΚΡΕΑΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΛΠ). ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

        Μου αρέσει!

  22. αυτο το θεατρο ειναι για πολλη αφελης σαν αυτους που υποστηρηζουν αυτη την απατη που εχει καταληση το ελληνικο εθνος ,και περημενουν την ανηπαρκτη αναπτηξη που του ταζουν ..απο απατεονες δεν νομηζω πως θα περημενουμε κατι θετικο στην χωρα μας ,οσο διατηρουμε αυτη την απατη αυτες τις σημοριες στην διακηβερνηση τις χωρας, κακα τα ψεματα ,απατες θα βλεπουμε, και υπεκφηγες του δηθεν …μα την ακροδεξια πιος την προοθησε τα ιδια τα κοματοσκηλα τους ,τουλαχηστον σε εμενα εχη πεση στην αντηληψη μου κοματοσκηλο που προοθουσε την ΝΔ χρονια ολοκληρα μετα οταν ο σαμαρας εκανε το βημα για κομμα προοθησε τον σαμαρα επεστρεψε και στις προηγουμενες εμαθα προοθουσε την ΧΑ ..μην ειμαστε αφελης ειναι σχεδιο πησοπατηνης η ακροδεξια γιατι ξερουν καπια στιγμη ο λαος θα αντηδραση δηναμηκα η με την ψηφο του ,τα περηθωρια στενευουν πολλη για τα σχεδια τους ,στο χερη του ελληνα ειναι να ανατρεψη τα σχεδια τους την απατη τους που εστησαν στην πλατη μας

    Μου αρέσει!

  23. Μυαλο δεν βαζετε!αντε σφαχτειτε μεταξυ σας φασιστο-αναρχοκουμουνια-πασοκονεοδημοκρατες να τελειωνουμε να μην μεινει κανενας απο σας μπας και γλυτωσει αυτη η ρημαδιασμενη χωρα,ο αλλος τροπος ειναι να πεταξετε οτι κομματικο υπαρχει πανω σας και βαλτε την ταμπελα του ελληνα και στειλτε καθε προδοτη οπου κι αν ανηκει εκει που του αρμοζει.

    Μου αρέσει!

  24. Τελείωσε ὁ ἐμφύλιος τοῦ διαδικτύου,ἤ θὰ συνεχίσετε;

    Τουλάχιστον ἐδῶ μέσα εἶναι ἀναίμακτος!

    Ἀ! ρὲ τοῦβλα!!

    Μου αρέσει!

    1. ο Μπετών μαζί με κάτι άλλα τούβλα έχουν φτιάξει πενταόροφη!
      έχουν σφάξει ίσα με μια χιλιάδα κομμουνιστάδες ανθελληνες, εμείς οι ψύχραιμοι κάνουμε διάλογο 😀

      Μου αρέσει!

      1. Ἀκριβῶς
        ψύχραιμε Ταρζὰν.

        Τοὺς χαιρετισμοὺς μου στὴν Τζέϊν στὴν Χουχοῦ καὶ στὸν Πόκοπίκο μολονότι ἔχω νὰ τοὺς διαβάσω κάποιες 10ετίες.

        😆 😆

        Μου αρέσει!

  25. Η θεωρία του ενός άκρου
    Ας το βάλουν καλά στο κεφάλι τους όσοι διαβάζουν αυτές τις λέξεις, να τελειώνουμε μια και καλή. Ο χρυσαυγίτης είναι φονιάς. Ο πασόκος μαζί με όλες του τις παραφυάδες, είναι κι αυτός φονιάς. Κι όλοι μαζί κάνουν το ένα και μοναδικό «άκρο», αυτό της Νέας Δημοκρατίας.

    Η Νέα Δημοκρατία αναγκάστηκε να γίνει «δημοκρατική παράταξη» γιατί της παραχωρήθηκε η Ελλάδα μετά την χούντα. Κι εκείνη αντάμειψε πλουσιοπάροχα τα καθάρματα της επταετίας.

    Η ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας είναι το παρακράτος του 1960: Της χώρας με τους περισσότερους μυστικούς αστυνομικούς ανά κάτοικο κι από το καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας.

    Οι πρόγονοι της σημερινής Νέας Δημοκρατίας σκότωσαν τον Λαμπράκη. Οι απόγονοί τους, τον Τεμπονέρα. Εξόρυσσαν, ρήμαξαν, δολοφόνησαν, πρόδωσαν.

    Η Νέα Δημοκρατία είναι το ΠΑΣΟΚ του 1981. Που κυβέρνησε ως ΠΑΣΟΚ για ενάμιση χρόνο και μετά ξανάγινε «δημοκρατική παράταξη». Το σοσιαλιστικό το πέταξε από το παράθυρο.

    Η Νέα Δημοκρατία είναι οι τιμές στο Μελιγαλά και οι όρκοι εκδίκησης στους «κομμουνιστοσυμμορίτες». Οι «νικητές» του εμφυλίου. Η παράταξη που δηλώνει φιλελεύθερη και διεθνιστική αλλά ταυτόχρονα και εθνιστική. Ρατσιστική. Ομοφοβική.

    Η χρυσή αυγή του σήμερα είναι η Νέα Δημοκρατία του ’70 και του ’80. Μαχαιροβγάλτες, φονιάδες, αμόρφωτοι. Είναι η παρακαταθήκη που άφησε ο Παπαδόπουλος κι ο Παττακός. Είναι ο Πλεύρης και ο γιος του. Ο «πατριώτης» που μισεί τα άντερά του.

    Η Νέα Δημοκρατία είναι ο Φαήλος και ο Λαζαρίδης. Είναι ο Βορίδης, ο Άδωνις και η υπόλοιπη παρέα των χουντικών.

    Η Νέα Δημοκρατία είναι η χρυσή αυγή. Και η χρυσή αυγή είναι η Νέα Δημοκρατία.

    Ένα είναι το άκρο κι είναι μονάχα αυτό. Όλα τα άλλα περιττεύουν.
    h@@p://polyfimos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9118.html

    Μου αρέσει!

  26. Ποιος εκλασε παλι?Και ελειψε μετα την δολοφονια 3 μερες κρυβομενος …απο χωριου εις χωριον.Καλως τον ….Τι βγηκες τωρα να πεις/ολα εχουνε γραφει και να δεις και στο μελλον τι θα βγει.Μια και ανοικεις στο «ΣΣΚΚΑΑΑΤΈΝΝΙΟΙ» και μοιριζεις και πολυ δρομο πισω να πλυθεις.

    Μου αρέσει!

    1. Καλα,βρε,Στεργακι,το Πικακι δικαολογειται,καπως,λογω πειραγμενου εγκεφαλου να μπερδευεται με τα φυλα και τον αντρα να τον περνα για γυναικα,εχει καιρο,μπροστα του,για να διορθωθει,αλλα εσυ στα γερονταματα τι παθαινεις,πες μου,η ανοια σε βαρεσε,κατευθειαν ,στα ματια,δες το λιγακι,μηπως χρειαστεις τη φροντιδα αποκλειστικου νοσοκομου,παντως,την εσκισες τη γατα,οσο ανηκω στη Χρυση Αυγη,κουτοπονηρουλη που σε βολευει να με καταταξεις εκει,αλλο τοσο και εσυ εισαι αντινεοδημοκρατης,ασε τα παραπλανητικα κολπακια,καποιοι αγρυπνουν εναντι των κυκλοφορουντων με προσωπεια.

      Μου αρέσει!

      1. Ενταξυ κοπελλα μου ,την χρυση μας αυγουλα και τα ματια μας.Πεντακοσαρικο εστω πεντακοσαρικο ,περναμε κουτσα στραβα αν εχουμε και δικο μας σπιτακι.Καλη σου συνεχεια πολυ(διχα)-(χε)σμενο μου.

        Μου αρέσει!

  27. ΠΑΝΛΟΓΙΏΏΏΤΑΤΕΕ~ ΣΕβΒβΆΆΆΆΣΜΙΕΕ~ ΕΛΛΗΝΟΠρΡρΌΌΌΜΑχΧχΕ ΔΙΟΝΝΎΣΣΙΕΕΕΕ>>>>>
    ΕΠΙΘΥΜΊΊΊΑΝΝΝΝ ΟΣΆΚΙΣΣΣΣ ΕΚ~ΔΗΛΏΣΑΣ ΕΠΙ~ΔΌΣΕΩΣ ΣΥΓχΧχΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ………..,,
    ΤΑΠΕΙΝΌΤΗΤΑΣ ΜΟΥ >>> ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟ~ΛΟΓΏΏΏΤΑΤΟΝΝΝ….,, ΕΛΛΗΝΟΜΑχΧχ~ΧΟΥΝΤΑ ~~~~~ ΥΠΕΡ-ΕΞΑΊΡΕΤΟΝΝ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΌΝ ………….>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    ………………………………………,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ΕΞ~ΑφΦφΑΝΊΖΖΖΖΖΕΣΑΙ ……….,,, ΔΙΑ ΘΕΊΟΥ ΘΑΎΜΑτΤτΟΣΣ +++++++++++++++
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΈφΦφΤΟΥΝΝ ΤΑ ΣΥΓ~χΧχΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΆΤΩ ….@#$%^&^%$#@!

    Ο ΠΝΕΥΜΜΑΤΙΚΌΣΣ ΜΟΥ ΕΡΩ~ΤΗΘΕΙΣ ΑΠ»ΕΦΆΝΘΗ ΟΤΙ >>>> ΙΊΊΊΣΩΣΣ ΕΊΣΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΎ~~~~~ ΑΜΉΉΉΝΝΝ~~~~~
    ΕΓΏ ΠΙΣΤΈΎΣΑΣΣ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΑΡΧΆΆΆΆΓΓΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ~~~
    ΘΕΡΜΌΌΌτΤτΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑλΛλΏΏΏ ΝΑ ΚΆΆΆθΘθΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟ~ΛΑΒΑΊΝΩ
    ΟΠΩςςς ΚΆΆΆΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΣ ΜΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ >>> ΤΟ 50ΡΙΚΟ >>> ΌΌΌΤΑΝΝΕ ΤΟΝΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΆΆΆΣΣΕΙ ……..<<<<<<<<<<<<<<<

    Μου αρέσει!

  28. Στη βουλή είναι τα κουρέλια της κομματοκρατιας με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς των φθαρμένων υλικών του συστήματο.ς

    Εκτός βουλής πρέπει να τεθούν ΚΑΙ ΟΙ 300 που συντηρουν την νεοφιλελευθερη ολιγαρχια σ ενα υποκρατιδιο των αγορων
    Που πέφτετε στην παγίδα των ψευδοδιλλημάτων για τα εργαλεία που σας εξουδετέρωσαν και σας χαύνωσαν όλα αυτά τα χρόνια και θα σας σκοτώσουν άμεσα εδώ και τώρα.

    Κάντε πλύση στομάχου γιατί τα ναρκωτικά των ΜΜΕ είναι θανατηφόρα οπως και του διαδικτυου

    Μου αρέσει!

  29. Ἐπειδή ντύνομαι καί βιάζομαι, ἔτσι στά…ὄρθια (σούζα οἱ…ἀγ@μητες τοῦ μπλόγκ, ΠΟΥ ἔτρεξ’ ὁ λογισμός σας;), ἕνα σπέσιαλ δωράκι στά ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΜΟΣΤΑΥΛΑ…ΣΚΑΤΑ Χρυσαυγή, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ κ σία καί στά σούργελα πού τούς ἀκολουθοῦνε καί ἐμπλουτίζουν τίς…γνώσεις μας μέ τίς…ὀξυδερκεῖς ἐπισημάνσεις – προβληματισμούς – σχολιασμούς τους…

    …ΓΤΠΚ.

    (γιά…σάμαλι, σαλέπι, τριαντάφυλλο…
    …Πλουτάρχου καί Lazard γωνία).

    Μου αρέσει!

    1. Προσεξε μονο,συνονοματε,ετσι,οπως,μαζεψες το χαρεμι σου,εκει,Πλουταρχου και γωνια,κοιτα,ρε,γυναικομανι που σφαζεται για τη γοητεια σου,το βλεπω,ολες τσακωνονται,ποια θα σε πρωτοπαρει,το εξωπραγματικο στοιχειο συν την ψυχεδελεια αποτελουν το αφροδισιακο του μελλοντος για τα θηλυκα,εισαι προχωρημενος,τελικα,κακως,σε θεωρουσα δυσπροσαρμοστο,κοινωνικα,υπερεβης την εποχη,ο δικος σου ρομαντισμος,ειδικα,γεμιζει εναν ωκεανο,να διαλεξεις,επιτελους,αλλο προσωπο διαφορετικου φυλου,μιας και στην Ν.Δ εχετε περιεργες συνηθειες,εδω,ο Σαμαρας συνευρεθηκε με την κεφαλη του,μην αντιγραψεις τον πρωθυπουργο,τι στο καλο,μεχρι το σπιτι μου ακουγονται οι κραυγες των θαυμαστριων σου,τετοια επιτυχια ονειρευοταν και ο Αλεν Ντελον,αλλα εσυ τον νικησες,κατα κρατος,στην πρωτη στροφη,κιολας,τον αφησες χιλιομετρα πισω.

      Μου αρέσει!

  30. to ιδιο ειναι ? το πασοκ δεν ειχε ταγματα μαχαιροβγαλτηδων που σε λιγο δεν θα αφηνουν Ελληνα ζωντανο που θα παει να σηκωσει κεφαλι στην τροικα. Τι μαλακιες ειναι αυτες ? Χειροτεροι απ το πασοκ και την νουδου ειναι οι αληταραδες γιατι παιζουν βρωμικα παιχνιδια

    Μου αρέσει!

  31. Αυτό με το άλλο κόμα και ειδικά με το ΚΚΕ…..

    Το είπε ο Στέφανος Χίος και τα ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΩΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.

    Χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!
    Μάλιστα ο Χίος το μάζεψε άρον αρον, μην φάει και καμιά μήνυση.

    Άσε που βγήκε και φωτό του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, πάλι μπροστά μπροστά σε πορεία της Χ.Α. από τον Φεβρουάριο…

    Εκεί στο ΚΚΕ ή στις πορείες, δεν τραβάνε φωτογραφίες ????
    Γιατί δεν είδα τίποτα, πουθενά……

    Εσύ «Βασιλική Ομογενής κτλπ»….είδες τίποτα ????
    ή το άκουσες κάπου….?

    Βασιλική Ομογενής κτλπ. Είσαι ο Γκέμπελς ε?
    Γιατί κρύβεσαι βρε?
    Πες πες, κάτι θα μείνει….

    ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ «ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!

    Μου αρέσει!

  32. Απάντηση ενός γύφτου στόν κο Βούτο και προς τους πάντας ομοιδεάτας.

    Απάντηση απο τον γύφτο της γειτονιάς

    Επιτέλους διαλιιιεεχτε….διαλλιεεχτεε…
    Επειδή γνωρίζουμε οτι δέν εισστε ρατσιστές και οτι συμπαθείτε τους γύφτους..πάντα πειθόμενοι τεις κείνων ρήμασι, θα καταθέσουμε και εμείς την γνώμη μας.

    Την μια ανακοινώνεται απο την κυβερνώσα τάξη και τα υποστηρικτικά της ΜΜΕ οτι απο ναζιστικό βιβλίο με τίτλο χρυσή αυγή εμπνεύστηκε ο κος Μιχαλολιάκος το όνομα του κόμματος του. Απο την άλλη προωθείται η άποψη ότι η μασονική στοά της Χρυσής Αυγής…χάρισε το όνομα της
    ( πράγμα που αντίκειται στις συνήθειες των Στοών ) στον κο Μιχαλολιάκο…..λές και του χρώσταγε κάτι !!

    Ας ξεδιαλύνετε πρωτίστως τις στοχευμένες κατηγορίες σας και κατόπιν ευχόμαστε ότι……… Ελέω Θεού θα βρούμε την άκρη……………. ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΔΟΘΕΙ………αφου ειναι ήδη γνωστό ότι…..όποιος εχει την μύγα μυγιάζεται..

    Ο γύφτος της γειτονιάς

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.