Στον δρόμο του Πούτιν ο πρόεδρος της Κένυας: «Δεν θα γλιτώσει ούτε ένας ισλαμιστής»

https://i0.wp.com/static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2013/3/8/1362770394148/Uhuru-Kenyatta-010.jpgΗ Κένυα ζει ημέρες σαν και αυτές που έζησε η Ρωσία με την τραγωδία του θεάτρου της Μόσχας ή την σφαγή παιδιών στο Μπεσλάν. Φαίνεται ότι ο πρόεδρος της Κένυας, αποφασίζει να ακολουθήσει τον δρόμο του Πούτιν στον χειρισμό αυτής της εθνικής κρίσης, παρά τις τραγικές στιγμές που ζει η οικογένεια του, αφού ο ανηψιός του είναι μεταξύ των νεκρών της ρατσιστικής επίθεσης.

Ο πρόεδρος της χώρας, Ουχούρου Κενυάτα, ένας ανιψιός του οποίου σκοτώθηκε κατά την επίθεση, ορκίστηκε ότι θα κρατήσει μια σταθερή θέση σε αυτό που χαρακτήρισε «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» στη Σομαλία και πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις της Κένυας κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την αιματηρή τραγωδία. «Διαβεβαιώνω τους Κενυάτες ότι οι πιθανότητες να εξουδετερώσουμε με επιτυχία τους τρομοκράτες είναι με το μέρος μας. Οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν αυστηρά» είπε.

8 σκέψεις σχετικά με το “Στον δρόμο του Πούτιν ο πρόεδρος της Κένυας: «Δεν θα γλιτώσει ούτε ένας ισλαμιστής»

  1. .. Καί Η Έλλάδα στο δρόμο που χάραξαν οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ !!

    .. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΄΄ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΩΝ .. !!

    .. 5 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !! .. Τελική Ευθεία !

    Μου αρέσει!

    1. .. ΥΓ.΄΄

      ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
      • ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
      ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ:
      > 1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΑΡΘΡΟ 22), ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

      > 2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ.
      > 3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΝΤΟΣ ΔΙΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

      > 4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ.

      > 5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

      > 6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΧΡΙ 25.000 ΕΥΡΩ.

      > 7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

      > 8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

      > 9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.
      10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (ΙΔΙΩΤΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΚΡΑΤΟΥΣ) ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ.

      >> 11. ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ <> (ΑΡΘΡΟ 4)

      >> 12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΣΩΝ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

      > 13. ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ.

      > 14. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

      > 15. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΟΥ 20% ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΩΝ.

      • Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

      • ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.

      • ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

      Μου αρέσει!

      1. «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013»
        ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η Διακηρυξη.Αλλα ρε παιδι μου πηγαν και συνεργαστηκαν σε σοβαρα θεματα με πρακτορισκους τυπου μιχαλολιακου/ντουλαπες πορτιερηδες/παρακρατικους/ποινικους/υποκοσμο.ΜΕΓΑ το λαθος.Καπακωθηκε ενας σημαντικος και ευαισθητος τομεας της Παλλαικης Αμυνας με ατομα του σχοινιου και του παλουκιου.Λες και εγινε επιτηδες και ευνουχιστικα και αυτο ,οπως πριν απο αυτους επιχειρηθηκε το ιδιο με αναξια ατομα στυλ κατατζαφερη κλπ.Καποιοι «προνοουν» πριν απο εμας να καπακωνουν ελεγχομενα τους ευαισθητους Ελληνικους Χωρους.

        Μου αρέσει!

  2. Καλα αντί να μιλάτε για διακήρυξη εκλογών για νέο Σύνταγμα ώστε ν΄’ αποκατασταθεί πραγματικά η Δημοκράτία, να ξεχωρίσουν οι διαπλεκόμενες εξουσίες και να εκφραστεί πραγματικά ο λαός πάτε και κάνετε πρόεδρο αρεοπαγείτη του βρωμοσυστήματος με την Ακαδημία της φορμόλης; Οι διαβόητοι «Άριστοι» θ αναλάβουν πάλι;

    Με την κατοχή τί θα γίνει;

    Δε θα τεθεί θέμα πολιτειακό; Με τέτοιο Σύνταγμα θα ξαναγίνουν τα ίδια πολύ γρήγορα
    Η Τρόϊκα δε θα φύγει απ τη χώρα; Αυτό θέλει ο λαός. Και να ξεκουμπιστούν ο Ράιχενμπαχ κ η παρέα του. Να μη μιλήσω για το ευρώ και την ‘ευρώπη’

    Είναι τέλος πάντων μια καλή αρχή αλλά να γίνουν τα πράγματα σωστά ειδάλλως…

    Μου αρέσει!

  3. Χρειαζεται να υπαρξει στην χωρα ενας πυρηνας απο αληθινους Πατριωτες-Γνωστες αλλα και δικτυωμενους με προσωπα της διεθνους πολιτικης.Αυτοι θα μπορουσανε να στηρηχθουνε και σε πατριωτικες ενωσεις απο εφεδρους των ενοπλων δυναμεων,ανθρωπων που και εκαιδευμενοι ειναι και τον πατριωτισμο τους εχουνε αποδειξει.Να παει στην παντα ο συρφετος του υποκοσμου της χρυσης αυγης.Οι ενωσεις αυτες με διακριτικοτητα να ειναι ετοιμες αλλα στην παντα και να φαινονται μονο σε οριακες καταστασεις σαν ετοιμοι για ολα αλλα οχι αντισυνταγματικα.Αυτοι θα μπορουσανε να καλυψουνε σε ωρα αναγκης το εσωτερικο της χωρας διοτι ο στρατος δεν ειναι για να επιβαλλει την εσωτερικη ταξη αλλα μονο για καταστασεις οπου ο επιδοξος εισβολεας νομισει οτι η χωρα ειναι ξεφραγκο αμπελι.Οι επικεφαλεις των παιδιων αυτων θα πρεπει να ειναι εφεδροι αξιωματικοι και κυριως πρωην μονιμοι αξιωματικοι των Ειδικων Δυναμεων.Πρει να καταλαβουν και οι ακρο-«δεξιοι» και οι ακρο-«αριστεροι» οτι οσες εντολες και αν παρουν απο υποπτα κεντρα οτι θα βρουνε εμπρος τους τους ,σε νομοταγη αναμονη μεχρι την στιγμη εκεινη,οργανωμενους Πατριωτες.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.