Ο Μητσοτάκης ζήτησε δίμηνη παράταση για το δεύτερο κύμα της διαθεσιμότητας

mitsotakis_1Παράταση για το «δεύτερο κύμα» της διαθεσιμότητας ζήτησε και επισήμως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης από την τρόικα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης ζήτησε χρονική παράταση δύο μηνών για ένταξη στο καθεστώς κινητικότητας 12.500 επιπλέον δημοσίων υπαλλήλων. Δηλαδή, ζήτησε αντί για το τέλος Δεκεμβρίου η προθεσμία να μετατοπιστεί στα τέλη Φεβρουαρίου. Η τριμερής επιτροπή θα απαντήσει την Παρασκευή, στη νέα συνάντηση που θα πραγματοποιήσουν στις 3 το μεσημέρι.

 

11 σκέψεις σχετικά με το “Ο Μητσοτάκης ζήτησε δίμηνη παράταση για το δεύτερο κύμα της διαθεσιμότητας

 1. Πέταξε… στο δρόμο… τα βύσματα… του Δημοσίου τώρα. Η οικογένειά σου Κούλη μόνο κακά έφερε στη χώρα μαζί με την οικογένεια του Γιωργάκη. Κάνε έστω και ένα καλό μπας… και το… γυρίσεις… έστω και αργά.

  Μου αρέσει!

  1. «Απολύσεις στο δημόσιο» ζητά ο Κούλης ο Δρακουλό-υιός.

   Ο Κούλης που έχει αναλάβει το έργο να σπάσει το ταμπού των απολύσεων στο Δημόσιο είναι ο γιος του πρωθυπουργού που έχει κάνει τα περισσότερα ρουσφέτια! …
   Φόρεσε την κουκούλα του και τρέχει να παραδώσει στην κατοχική διοίκηση τον κατάλογο 12500 συμπατριωτών του που πρόκειται να δολοφονηθούν.

   Το Mητσοτακεικο κόβει τους δεσμούς του με το παρελθόν…

   ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (ΕΑΜ Β.ΥΔΡΟΧΟΟΣ )
   (… Ο Κυριάκος αγωνίζεται για την «αξιοκρατία» μεταξύ των «πελατών». Αυτός, ο οποίος, από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του, θα δημιουργήσει συνθήκες αξιοκρατίας στην πατρίδα μας. Αυτός, ο οποίος από τώρα φροντίζει πού και πώς θα βολέψει τα παιδιά του, μόλις αυτά ολοκληρώσουν τις «στημένες» σπουδές τους στα Κολέγια της αθλιότητας, θα βάλει τα παιδιά των Ελλήνων στη «σειρά» …Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς» Έλληνες …Ο βλαξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο….
   Αυτός είναι που ανέλαβε «εργάτης» να «χτίσει» τη «Νέα Ελλάδα» με «μηχανικό» τον Σαμαρά.
   Ο δισέγγονος του Βενιζέλου ανέλαβε να χτίσει την Νέα Ελλάδα υπό τη διοίκηση του δισέγγονου του Μπενάκη … )

   Πρέπει να πούμε ασιχτίρ σε τέτοιους πολιτικούς και δέκα φορές ασιχτίρ στους οικονομικούς δολοφόνους και σε όλους εκείνους που καταλύουν εθνικές κυριαρχίες, εθνικά, κοινωνικά και ανθρώπινα δικαιώματα και κυρίως το νόημα της αξιοπρέπειας…

   Μου αρέσει!

  2. Ο “ Aγανακτισμένος” ζήτησε από την Τρόικα χρονική παράταση δύο μηνών για ένταξη στο καθεστώς του αποκλεισμού όλου του Δρακουλοσόι (πάτρωνα ,κορασίδων, υιών ,εγγονών ,γαμπρών ανιψιών και λοιπών υποτακτικών , συτζόμενων διαχρονικά από το δημόσια ταμεία τα οποία και αφαίμαξαν ).

   Αν δεν τεθεί σε αγρανάπαυση η σε ακινησία όλη η οικογένεια του Μήτσο-Ντόρα-Κούλα που αρμέγουν ασύστολα τα ταμεία του κράτους , η χωρά δεν πρόκειται να ανανήψει ούτε με είκοσι μνημόνια , ούτε σε εκατό χρόνια…

   Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΓΙΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ … ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟΤΑΤΑ ΤΟΥΣ … ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ

   ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ…ΤΟΥ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ…

   ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ…

   Μου αρέσει!

 2. Εκλασες πατατα κυριακο? τα πελατακια χανεις ? ο μπαμπας που ειναι ειδικος τι λεει τωρα???? βαλατε την ουρα στον κωλο??φοβαστε 12000 πελατες? οι ,λαλακες του 1400000 ανεργων στα παπαρια σας???

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.