»Σκίζει» στον ΟΗΕ ο… μεγάλος »διπλωμάτης», αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ.


ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ: Αυτοδιαψεύδεται ο Ε. Βενιζέλος προσπαθώντας να διαψεύσει γιά τα περί »λύσης» στην Κύπρο και άθελά του »καρφώνει» τον »ναι-ναι-κο» πρόεδρό της, Ανα(ν)στασιάδη
»Καμία αναφορά δεν έγινε σε τετραμερή διάσκεψη ή οποιαδήποτε άλλη εμπλοκή της Ελλάδας σε συναντήσεις μεταξύ της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής κοινότητας» κατά τη συνάντησή του με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε (24 Σεπ. ’13) στη Νέα Υόρκη ο κ. Βενιζέλος.
ΑΛΛΑ, την προηγούμενη ημέρα -23 Σεπ.’13- απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, μετά την συνάντησή του με τον
Νταβούτογλου (αποδεικτικό KAI το email του Γραφείου Τύπου της ελληνικής Αντιπροσωπείας στον ΟΗΕ και σχετικά δημοσιεύματα στην Αθήνα) είπε ο κ. Βενιζέλος: «Προφανώς συζητήσαμε και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό… Μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα νέο μομέντουμ στο Κυπριακό, με βάση τις προτάσεις που έχει κάνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και επειδή η Κυπριακή κυβέρνηση μας έχει ζητήσει να συναντηθούμε με τον Τουρκοκύπριο διαπραγματευτή, εμείς είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε, εφόσον φυσικά και η τουρκική κυβέρνηση δεχθεί να συνομιλήσει με τον Ελληνοκύπριο διαπραγματευτή. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, είναι ένα νέο διαδικαστικό στοιχείο, που συμβάλλει στο να δημιουργηθεί αυτό το μομέντουμ στο Κυπριακό… ».
……………..

http://www.kalami.net

9 σκέψεις σχετικά με το “»Σκίζει» στον ΟΗΕ ο… μεγάλος »διπλωμάτης», αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ.

 1. αυτοί μας αξίζουν διότι είμαστε πολύ μικροί σαν Έλληνες

  σαν Έθνος είμασταν μεγάλο, πολεμούσαμε σαν ήρωες κλπ.. σαν νεο-Ελληνες ειμαστε για τέτοιους αρχηγούς

  Μου αρέσει!

  1. Απλά πράγματα!!
   Η τετραμερής σημαίνει πλήρη αναγνώριση των κατεχομένων!!
   Υπάρχει στο πρόγραμμα να έρθει αντιπροσωπεία των τουρκοκυπρίων στην Ελλάδα,, αυτό τι είναι??
   Ο Βενιζέλος αναγνώρισε και το Κόσοβο,, γιατί αυτό είναι επί της ουσίας η συνάντηση μαζί του. ….

   Η Ελλάδα αυτή την στιγμή έχει το πάνω χέρι στα ελληνοτουρκικά,, φυσικό αέριο, σχέση με Ισραήλ το οποίο δεν μπορεί να εμπιστευτεί τους μουσουλμάνους….. Τα προβλήματα στο εσωτερικό της Τουρκίας,, Κτλ Κτλ…
   Όλα είναι υπέρ της Ελλάδος,, αρκεί να μην είναι Βενιζέλος Σαμαράς στην κυβέρνηση.

   Μου αρέσει!

  1. Στο 1.50 λέει ο υπουργός,,, βλέποντας το κόστος των ανασφαλίστων [[ Δηλαδή το κόστος των λαθρομεταναστών]],,
   έτσι εγώ και εσύ ο έλληνας θα πληρώνω 25 ευρώ.
   Γιατί???
   Για το κόστος των ανασφαλίστων,,, των αλλοδαπών Δηλαδή.
   Γιατί οι Έλληνες,, ακόμη και αν είναι άνεργοι,, έχουν οι περισσότεροι ασφάλεια,, ΟΓΑ η οικογενειακή αν δουλεύει ένα μέλος της οικογένειας.

   Μου αρέσει!

 2. ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

  Εκτός των αεροβόλων όπλων συλαμβάνονται και οι Ελληνικές Σημαίες και οι κατέχοντες αυτές παραπέμπονται για οπλοκατοχή. Αυτό είναι σωστό διότι η Ελληνική Σημαία είναι όπλο εναντίον των ανθελλήνων που μας κυβενούν . Αυτός είναι ο λόγος που οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και γενικώς του δημοκρατικού τόξου τις καίνε .
  Κι’ αυτό διότι ο κ. Η. Κασιδιάρης σε δημοσκόπηση για το δημαρχιλίκι στην Αθήνα υπερκέρασε κατά πολύ τον κ. Ν. Δένδια . Δηλαδή η Χ.Α. πρέπει να κηρυχθεί εκτός νόμου. Ούτω έστησαν αυτή τη χονδροειδή προβοκάτσια , όπου ένα μέλος του Κ.Κ.Ε. Κερατσινίου που μετεπήδησε στη Χ.Α., δολοφόνησε για δήθεν πολιτικές διαφορές έναν ομοϊδεάτη του κομμουνιστή . Εν συνεχεία παρά τη στρατιωτική και συνωμοτική εκπαίδευσή του από τη Χ.Α. , κάθησε σαν κοτούλα για να τον συλλάβει μια δεσποινιδούλα που πήγε στο χώρο εκ των υστέρων.

  Και αυτό το παραμύθι έγινε σήριαλ , για να περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα και οι νέες προδοσίες που έχουν διαπράξει . Γι’ αυτό τα κόμματα του δήθεν δημοκρατικού τόξου, όπως οι κομμουνιστές της ΔΗΜΑΡ, που σε περίπτωση εκλογών δεν θα εισέλθει στη Βουλή , το Κ.Κ.Ε , αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ , στον οποίον συμπράττουν οι κομμουνιστές του, με τους λωποδύτες του βαθέως ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να τελειώσουν την αποστολή τους σε βάρος της Ελλάδας , ψευδολογούν και προβοκάρουν ασυστόλως.

  Επίσης δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από τον αυτοαποκαλούμενο ήρωα ερυθρό πράκτορα Μ. Γλέζο καταδικασθέντα για κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδας , που δήθεν κατέβασε τη Γερμανική Σημαία από την Ακρόπολη . Οπως είναι γνωστό το μεγάλο αυτό λάφυρο της δήθεν Εθνικής Αντίστασης των κομμουνιστών, -περιέργως όταν αυτοί ήσαν σύμμαχοι με τους ναζί κατακτητές της Ελλάδας- εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς . Κατόπιν μετά τέσσερα και πλέον έτη το {1945} ο «Ριζοσπάστης» δημοσίευσε ότι οι Εμ. Γλέζος και Απ. Σάντας ανερριχήθησαν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης νύχτα , κατέβασαν τη σημαία από τον ιστό της και την πήγαν σπίτι τους. Ξέχασαν να είπουν ότι ο Γλέζος ήταν τότε μέλος της Ε.Ο.Ν. του Ι. Μεταξά , όπως και ο Μ. Θεοδωράκης . Μάλλον την έκοψαν στη μέση και τη μοιράσθησαν. Ατυχώς όμως στην πορεία , την έφαγαν τα ποντίκια και εξαφανίστηκε .

  Ομως οι ήρωες δεν είναι ρουφιάνοι όπως αυτός και οι κομμουνιστές που δημοσίευαν στον «Ριζοσπάστη» {για να συλληφθούν από τις κατοχικές αρχές } τα ονόματα των πραγματικών αντιστασιακών, όπως της ομάδας «ΠΕΑΝ» {Πανελλήνιος Ενωσις Αγωνιζομένων Νέων} του αείμνηστου Κ. Περρίκου {αποταχθέντος αξιωματικού της αεροπορίας το 1935} που ανετίναξαν την ΕΣΠΟ των προδοτών του γιατρού Σπεροδήμου , που προσπαθούσαν να συγκροτήσουν την Ελληνική Λεγεώνα που θα πολεμούε υπέρ των ναζιστών .

  Επίσης ο Ν. Ζαχαριάδης μέσω του ραδιοφωνικού μηνύματός του από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ελεύθερη Ελλάδα , από το Σιδηρούν Παραπέτασμα που βρισκόταν κατόπιν της ήττας των κομουνιστών όταν προσπάθησαν να αποσπάσουν τη Μακεδονία από την Ελλάδα . Στις 24 Απριλίου 1955, κάρφωσε στους Εγγλέζους τα κατωτέρω , για να μην ξεχνιώμαστε : «Οτι δηλαδή ο «Διγενής είναι ο αντ/ρχης του ελληνικού στρατού «Γεώργιος Γρίβας».

  Συνοψίζω κατωτέρω τα μελλούμενα . Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. διά των κ. κ. Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλου και Ν. Δένδια προέβη στα εξής :

  α} Κατόπιν της δημοσκόπησης για τη Δημαρχία της Αθήνας , κατά την οποίαν ο κ. Η. Κασιδιάρης ξεπέρασε κατά πολύ τον κ. Ν. Δένδια τέθηκε θέμα εγκληματικής οργάνωσης για τον Λ.Σ.Χ.Α.

  β} Οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ δια των κ.κ. Μ. Γλέζου και Α. Τσίπρα παρέδωσαν στον τέως συναγωνιστή τους διορισθέντα πρόεδρο της Δημοκρατίας , {όταν απέτυχε να εκλεγεί βουευτής} φακέλους με φανταστικές κατηγορίες ότι η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση. Ακόμα κι’ αν εξαιρέσουμε την αντεθνική δράση του κ. Μ. Γλέζου , αναρωτούμεθα με θλίψη ότι στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβάνονται και τινές που τα τέκνα τους βρίσκονται στις φυλακές ή εξέτισαν χαριστικώς τις ποινές τους για τα αδικήματα της ένοπλης ληστείας , της εμπορίας και παροχής πολεμικών όπλων {Α Κ- 47} κ.λ.π. σε τρομοκράτες . Επίσης της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών κ.λ.π.

  γ} Προηγουμένως τέκνα επίσης αντιπροέδρου της Βουλής επί ΠΑΣΟΚ συνελήφθηαν ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης .

  δ} Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται ήδη στη φυλακή και αναμένονται και άλλοι . Ομως αυτά τα κόμματα με τις καραμπινάτες και αποδεδειγμένες εγκληματικές συλλογικές πράξεις τους {π.χ. Τσουκάτος και Ταμίες του ΠΑΣΟΚ} που η Δικαιοσύνη που κόπτεται για τις ψευδολογίες των πραγματικών εγκληματιών της Ελλάδας , κουκούλωσε τη σχετική υπόθεση με εντολή του κ. Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλου και των κομμουνιστών υπουργών Δικαιοσύνης που αυτός διόρισε.

  Δηλαδή ο εξευτελισμός των πολιτικών κομμάτων , της Κυβέρνησης , της Δικαιοσύνης και της ΕΛ.ΑΣ. σε όλο το μεγαλείο του.

  ε} Ο διορισθείς ΥΠΕΞ κ. Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλος ανεγνώρισε τη δημοκρατία του κράτους του Κοσσυφοπεδίου { Κοσόβου} και έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας με την Τσαμουριά {Θεσπρωτία} μέσα . Δηλαδή έδωσε πράσινο φως στην Τουρκία να πράξει το ίδιο για το {37%} της κατεχόμενης βιαίως Κύπρου.

  στ} Η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και εν συνεχεία της … Αιγαιατικής Μακεδονίας με τη Θεσσαλονίκη ως έπαθλο στους Σκοπιανούς είναι γεγονός .

  ζ} Επίσης παραιτήθηκε η Ελλάδα από την ΑΟΖ της νήσου Στρογγύλη την οποίαν παρεχώρησεν στην Τουρκία.

  η} Ούτω επειδή το κόμα της Χ.Α. αντιδρά γι’ αυτές τις προδοσίες πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. 24-9-2013 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.