ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ! «ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ O…»

ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΟΚ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβει πριν από λίγο στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, όπου υπό την προεδρία Γιώργου Βλάχου έγινε πραγματική εξέγερση για την αίσχιστη τροπολογία που ανοίγει διάπλατα την πόρτα στη νομιμοποίηση της μίζας και του μαύρου χρήματος μέσω «αγοράς» μετοχών από εφοπλιστές!

Υπό το βάρος του σφυροκοπήματος για το «ποιούς επιχειρούν να ξεπλύνουν οι εμπνευστές της τροπολογίας», ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προέβη σε μία αποκάλυψη που εάν ισχύει τότε έχουν καταρρεύσει τα πάντα στην χώρα. Συγκεκριμένα, απουσία του κυρίου Στουρνάρα, ο κ. Χρυσοχοΐδης «ομολόγησε» τον εμπνευστή του ανοσιουργήματος: «Όχι, δεν μπορώ να σας απαντήσω, διότι δεν το εισηγήθηκα ούτε εγώ, ούτε ο Στουρνάρας, αλλά ο κύριος… Αθανασίου! Ο υπουργός δικαιοσύνης!!!»

Ακολούθησε πανδαιμόνιο και η διαδικασία διακόπηκε άμεσα προκειμένου να κληθεί ο υπουργός δικαιοσύνης και να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις, κυρίως όμως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν αυτός είναι όντως ο εμπνευστής του νοσηρού αποκυήματος. Δηλαδή, σε ένα νομοσχέδιο για …βοσκοτόπια, εμφανίζεται μία τροπολογία που επιτρέπει στον διεφθαρμένο πολιτικό, τον έμπορο ναρκωτικών, τον επίορκο τελωνειακό και βεβαίως τον μεγαλοεκδότη, να ξεπλύνει όλο το προϊόν εγκληματικής του δραστηριότητας μέσω «εφοπλιστικών επιχειρήσεων». Έπειτα, μέσω μίας οποιασδήποτε οφσορ, να επιστρέψει το χρήμα προκειμένου να ενισχύσει την εκδοτική του επιχείρηση, να αγοράσει δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, κοινώς να μετατρέψει το μαύρο χρήμα σε πεντακάθαρο.

Η εξέλιξη αυτή είναι σοβαρότατη, με δεδομένο ότι ο κύριος Αθανασίου σπάνια θα έκανε κάτι ερήμην του πρωθυπουργού. Ειδικά, κάτι τέτοιο. Τι συμβαίνει λοιπόν;

Αναμένουμε να δούμε την περιποίηση που θα του επιφυλάξουν κατά την εμφάνιση του στην επιτροπή. Αυτό το πράγμα πάντως αποκλείεται να περάσει, καθώς όποιος το ψηφίσει θα φέρει πάντα την ρετσινιά του εγκληματία.

Θα το παρακολουθήσουμε στενά, είναι άλλο ένα θέμα που αποκάλυψε το Ολυμπία και εμπόδισε την πραγματοποίηση του.

59 σκέψεις σχετικά με το “ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ! «ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ O…»

 1. το πρόβλημα της Ελλάδος είναι η ΧΑ
  μετά το ΚΚΕ
  μετά ο ΣΥΡΙΖΑ
  και μετά το ΠΑΣΟΚ

  οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με 1-2 κόμματα, και τα 2 μνημονιακά για να μη μπερδευόμαστε κιόλας!

  Μου αρέσει!

  1. εγώ πάντως λέω να ψηφίσουμε Σαμαρά και πάλι διότι αυτοί μας αξίζουν! να μας κυβερνάει ο Μπόμπολας και ο Τσίμας

   και κανενα φραπεδάκι και λίγο επανάσταση με καλόπαιδα κ μολότωφ κλπ.. για τέτοια είμαστε και για τπτ παραπάνω, δε μας αξίζει τπτ

   Μου αρέσει!

   1. οχι ρε φιλε μη σε παιρνει απο κατω ,μπορει να μην σηκωνομαστε απ τους καναπεδες,ομως οταν θα γινουν εκλογες ,θα τους στειλουμε στο διαολο.

    Μου αρέσει!

   2. NEW WORLD ORDER ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

    Μονο με Αμεση Δημοκρατια

    ουτε προεδρικη (οι »μικροι ηρωες» ειναι παραμυθια για να κοιμιζουν μικρα παιδια)

    ουτε σκυλοβουλευτικη για να ταιζουμε αδεσποτα ξενικα κοπροσκυλα…

    Μου αρέσει!

   3. Εσύ Σπαζοκεφαλιά,
    μπορεί να ΜΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ καλλίτερο, όπως λές,
    μά Η Μάνα Ελλάδα χρειάζεται τά παιδιά της να πολεμήσουνε, να σταθούνε στο πλάι της ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ!
    Σκύψε δουλικά και ψήφισε τους εξολοθρευτές της Πατρίδας.
    Τουλάχιστον έχεις το θράσος να υπερηφανεύεσαι για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ σου, Εφιάλτης ως και ο ΣΑΜΑΡΑΣ,…ΚΚΕ,…ΠΑΣΟΚ,..ΣΥΡΙΖΑ,…όλα τά σαπια πτώματα που ρημάξανε τήν Ελλάδα.

    Μου αρέσει!

   1. Άντε πάλι μέ το βέλασμα.

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    Εμ! πώς να ελευθερώσετε την Πατρίδα, να δείτε ξανά το Φώς, όταν περιμένετε Ελέω Κυρίου να δείτε ξαστεριά;

    Ποιόν Κύριο;
    Αυτόν πού έσφαξε τους προγόνους σας; Ω! πάτε χαθήκατε!
    Αυτόν που σας κράτησε ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ στους Τούρκους, και αβοήθητους για 400 χρόνια; Και ακόμα δεν έχετε ελευθερωθεί!
    Αυτόν που άφησε τους φασίστες Τούρκους να κατασφάξουν τους ΠΑΝΤΕΣ μέσα στο Μέγα Μοναστήρι; Άντε! Περιμένετε και βελάζετε!

    Δεν μαθαίνεται ποτέ από τά Παθήματα σας!!!!!

    Σκλάβοι θα μείνετε μέχρι αφανισμού για όσο Προσκυνάτε, ω! Δούλοι του θεού των Εβραίων, τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΣΑΣ!

    Μου αρέσει!

 2. Θέλουν να προφυλάξουν συγκεκριμένους μιζολήπτες για να μην τις δηλώσουν στα Πόθεν έσχες που για τον λόγο αυτό καθυστερούν να δημοσιεύσουν κάτι χρόνια.Βο(υ)λευτών κλπ.

  Μου αρέσει!

  1. Τώρα τα χρήματα της μίζας έφυγαν, και να το ακυρώσουν είναι άχρηστο το κακό έγινε. Ήταν όπως ο Καραμανλής όταν έκανε για αυτούς πάλι, τον νόμο για δωρεάν γονική παροχή και έδωσαν οι βουλευτές και οι δικαστές δισεκατομμύρια στα τέκνα τους, ακόμη και νησιά.

   Μου αρέσει!

  2. Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ: (EAM B YΔΡΟΧΟΟΣ)

   Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα… Είναι δικαστικό πρόβλημα.
   Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.
   …Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής. Θα ήταν τέτοιο, αν το χρέος ήταν πραγματικό και όχι προϊόν απάτης. Θα ήταν τέτοιο, αν ίσχυε η παγκάλεια ρήση τού …»μαζί τα φάγαμε». Όμως, επειδή αυτό είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει, αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα δικαιοσύνης και άρα ανήκει στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της δικαιοσύνης…
   Σε ένα πολιτικό σύστημα, το οποίο —ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας— οι πάντες υπηρέτησαν τους ίδιους ντόπιους διαπλεκόμενους και διεθνείς τοκογλύφους, είναι δυνατόν να περιμένουμε τη λύση από μια απλή αλλαγή του κόμματος, που ασκεί την εξουσία; Όχι βέβαια. Όλοι αυτοί από κοινού εγκλημάτησαν εναντίον του ελληνικού λαού και το τελικό αποτέλεσμα αυτού του εγκλήματος ήταν το χρέος που του φόρτωσαν…
   Αυτοί οι υπεράνω πάσης αμφισβήτησης «ηθικοί» άνθρωποι σήμερα προστατεύουν όλους τους ανήθικους Έλληνες. Εξαιτίας τους δεν πάει ο Τσουκάτος φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος «έπαιρνε» τα παράνομα χρήματα, θα «καταδικάσει» κι αυτόν που τα έδινε …και άρα τη Siemens. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Μαντέλης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος έπαιρνε «χορηγίες», θα «καταδικάσει» κι αυτόν που τις έδινε, για να «βελτιωθούν» οι τηλεπικοινωνίες. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Λιάπης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, θα «καταδικάσει» κι αυτόν που παρέδιδε «φαρδιά» βαγόνια. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πάει φυλακή ο κουφός με το αυθαίρετο. Γιατί, αν πάει φυλακή ο Σουφλιάς, θα «καταδικάσει» και τον Μπόμπολα, ο οποίος είναι συνέταιρος με τη Goldman Sachs…

   … Μόνον αν ο Μιζοφοράκος, ο Tσουκάτος, ο Ισι-δωρας και τα άλλα τα «παιδιά» πάνε φυλακή, θα έχουμε ελπίδες να σωθούμε ως κράτος, ως κοινωνία και ως οικονομία…

   … Μόνον αν καταδικαστούν αυτοί, μπορούμε ν’ απαλλαγούμε από το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού μας χρέους.

   Μου αρέσει!

   1. Με άλλα λόγια ο εχθρός είναι εδώ…εμείς τους συντηρούμε σ΄εμάς στηρίζονται…..
    Οι υπηρέτες πολιτικάντηδες των λαμογιών λοιπόν είναι αυτοί που τα αργυρώνητα παπαγαλάκια μας ντοπάρουν να ψηφίσουμε και δυστυχώς μας χαχολιάζουν …
    Κοινωνία χαχόλων λοιπόν που δύσκολα θα σταθεί στο ύψος της.

    Μου αρέσει!

   2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ; ; ;

    Ενώ η χώρα μας είναι στο κόκκινο, η Δικαιοσύνη , οι οικονομικοί εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ εξακολουθούν να αφήνουν ελεύθερους τους μεγαλοφοροφυγάδες, τους σπεκουλαδόρους και τους οικονομισάριους υποτακτικούς , χωρίς καθόλου τύψεις και χωρίς καμία ντροπή.

    Δυστυχώς δε μοιάσαμε στους αρχαίους Έλληνες, όπου ο νόμος ήταν πάνω και από τη θρησκεία.

    H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Μου αρέσει!

   3. Ποιοι να τους παραπέμψουν μάτια μου; οι συνεργοί τους;
    Ποιοι να τους δικάσουν; ο υπουργός δικαιοσύνης εισηγήθηκε την ντροπολογία του πόθεν έσχες των κομματο μιζαδόρων.
    ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ;;;

    Δεν μιλάμε πια για διαπλοκή. Στην διαπλοκή εγώ κι εσύ πολύ καλά ξεχωρισμένοι διαπλεκόμαστε.
    Εδώ η διαπλοκή έχει γίνει ένα παγιωμένο κουβάρι. Είναι ένα ΕΝΑ, πλέον ομοούσιο και αδιαίρετο, με σκοπό να επιβιώσει με κάθε τρόπο.
    Για αυτό, όλο αυτό το ΕΝΑ στρέφεται εναντίον του όποιου εχθρού όλο μαζί.
    Οι φυλλάδες, οι τηλεφυλλάδες, ο πολιτικός τομέας, ο πωλητικός τομέας κι ο παρακρατικός τομέας Ολα ΕΝΑ ορμάνε συλλογικά.
    Εδώ γίνονται μηνύσεις, το αδίκημα συνεχίζει να διαπραττεται και δεν συλλαμβάνεται κανείς.
    Δίκιο έχει ο τραϊανού αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ.

    Μου αρέσει!

   4. Χρόνια τώρα οι Ντορό-υποταχτικοί δικαστές τύπου Παναγιωτόπουλου, Αθανασίου, Ζαγοριανού και λοιπών εγκάθετων, γνωστών πραιτοριανών της δικαιοσύνης , εθελοτυφλούν διαβάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα για τα σκάνδαλα και τις Μίζενς της Ντορό-φαυλό-κρατίας.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ)…
    (….Αναρωτιόμαστε πώς κοιμούνται τα βράδια τόσοι καλοπληρωμένοι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς, όταν γνωρίζουν ότι με την αδράνειά τους προδίδουν τη Δικαιοσύνη …Όταν επιτρέπουν σε εγκληματίες πολιτικούς να τους απαγορεύουν ν’ ανοίξουν «φακέλους» και να διερευνήσουν υποθέσεις, οι οποίες έχουν άμεση σχέση με την επιβίωση του λαού και του κράτους …Πραγματικούς εγκληματίες, εφόσον πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι, όχι επειδή είναι αθώοι, αλλά απλά και μόνον επειδή είναι παραγεγραμμένα τα εγκλήματά τους…)

    === Τα εθνικά δίκαια δεν υπηρετήθηκαν ποτέ, όταν στο τιμόνι του τόπου βρέθηκαν εφιάλτες πρόθυμοι να συμβιβαστούν, να κιοτέψουν και να αφήσουν διάπλατα ανοικτές τις κερκόπορτες στους Δούρειους ίππους που επιβουλεύονται το μέλλον του τόπου ===.

    Ιωάννη Παπανικολάου επιτίμου Αντιπροέδρου Αρείου Πάγου

    Το παγιωμένο στη χώρα μας φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα,, το οποίο πρωτοστάτησε για να οδηγηθούμε σε εθνική ταπείνωση και χρεοκοπία, χειραγώγισε την Δικαιοσύνη,το ύψιστο τούτο οχυρό της Δημοκρατίας, προς…. εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.

    Μου αρέσει!

 3. ένα νομοσχέδιο για …βοσκοτόπια, εμφανίζεται μία τροπολογία που επιτρέπει στον διεφθαρμένο πολιτικό, τον έμπορο ναρκωτικών, τον επίορκο τελωνειακό και βεβαίως τον μεγαλοεκδότη, να ξεπλύνει όλο το προϊόν εγκληματικής του δραστηριότητας μέσω “εφοπλιστικών επιχειρήσεων”. Έπειτα, μέσω μίας οποιασδήποτε οφσορ, να επιστρέψει το χρήμα προκειμένου να ενισχύσει την εκδοτική του επιχείρηση, να αγοράσει δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, κοινώς να μετατρέψει το μαύρο χρήμα σε πεντακάθαρο

  ΡΕ ΣΕΙΣ. ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΡΕ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΤΕ? ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!

  Μου αρέσει!

 4. εγώ πάντως λέω να ψηφίσουμε Σαμαρά και πάλι διότι αυτοί μας αξίζουν! να μας κυβερνάει ο Μπόμπολας και ο Τσίμας

  Ρε τρολ του μουρουτη τα εχεις ξαναγραψει αυτα με αλλο ψευδωνυμο
  Ειστε για τα μπαζα εκει στο τραβελομαγαζο της Συγγρου

  Μου αρέσει!

  1. oxi…oxi Σαμαρα….ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ..για να τρωμε ξυλο απο τα πακιστανα και κανεναν βιασμο για τους αγ@@ητους!!!
   αυτο ειναι το σχεδιο τους για τους ελληνες.
   και μετα για γλυκο εισαγωμενους επαναστατες για να αποκαταστησουν την ταξη!!!
   ζητω ο Δενδιας της αμεσης σωτηριας… σε 20 ημερες ετοιμος ο φακελος της συστασης εγγληματικης συμοριας εχοντας στο πιατο τα κεφαλια δυο ανωτατων αρχηγων της αστυνομιας.
   αυτο θυμιζει και λιγο ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗ

   Μου αρέσει!

 5. Μίζα είναι η ΔΙΚΑΙΗ αμοιβή του σκληρά διαπραγματευόμενου υπουργού με τους επενδυτές, για το καλό μας.
  Άρα, κάποιος δίκαιος υπουργός έβαλε την υπογραφή του !!

  Μου αρέσει!

 6. Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, ο Αντωνάκης είναι χρόνια τρόφιμος και όμηρος του εφοπλιστικού λόμπυ.

  Αυτοί τον τάιζαν κυρίως όταν καθόταν σπίτι και κοιτούσε το ταβάνι (αυτό το γαμημένο που δεν έπεσε όταν έπρεπε).

  Μου αρέσει!

 7. Κι ο Αθανασίου;;;!!!
  Δυσκολεύομαι να το πιστέψω για έναν άνθρωπο που έχει κατ επανάληψη ορκιστεί στο όνομα της Πατρίδας (ως στρατιώτης, ως δικαστικός, ως δημόσιος υπάλληλος και ως υπουργός).

  Μου αρέσει!

  1. EXEI ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΙΣΙ-ΔΩΡΑ,ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΑΣ ,ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..

   ΑΡΕ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ…

   ΜΙΑ ΑΧΡΕΙΑ ΡΟΜΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ, ΣΥΖΥΓΟ ΕΝΟΣ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ ΤΟΥ «ΚΩΛΟ»-ΝΑΚΙΟΥ .

   Μου αρέσει!

   1. Μία προειδοποίηση για τους Ντορό-υποτακτικούς:

    Στους υπουργούς που “πιέζουν” ανακρίτριες.

    Στις ανακρίτριες που φυγαδεύουν μεγαλολαμόγια με τα εκατομμύρια στο εξωτερικό.

    Στους “θαρραλέους” που απειλούν (ακόμα) εισαγγελείς.

    Στους εισαγγελείς που συγχωνεύουν υποθέσεις για να τις “καθαρίσουν”.

    Επειδή όταν η τράπουλα ανοίγει, τα φύλλα έχουν ονοματεπώνυμο, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι:

    -Τα εγκλήματα της συμμορίας του μνημονίου, δεν παραγράφονται.
    -Τα εγκλήματα της λίστας Λαγκάρντ, δεν παραγράφονται.
    -Τα εγκλήματα της χάλκευσης των στατιστικών στοιχείων προς όφελος των τοκογλύφων, δεν συγκαλύπτονται.

    Πλέον κάθε ρόλος ταυτίζεται με πρόσωπο. Κάθε πρόσωπο πρέπει να επιλέξει εάν θα μείνει στην ιστορία ως εφιάλτης για να χαρεί μία θεσούλα ή μία βαλιτσούλα ή εάν θα υψώσει ανάστημα για να γίνει ιστορική προσωπικότητα.

    Μου αρέσει!

   2. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ “ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ” ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ “ΛΙΣΤΕΣ”…ΜΑΖΙ ME TOΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ

    Το σάπιο νομοθετικό μας σύστημα σύμφωνα με το οποίο όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν τιμωρείται είναι υπεύθυνο για την κατάσταση διαφθοράς, φόβου και απόλυτης παρακμής μέσα στην οποία ζει η ελληνική κοινωνία

    Μας πρόδωσαν οι δικαστικοί μας που μαζί με τους άπληστους πολιτικούς , το έχουν ρίξει στις μαφιόζικες αρπαχτές και δεν τιμωρούν τους προδότες ,τους κλέφτες και τα αρχιλαμόγια του γένους. .

    Όλοι θέλουν να έχουν στο «χέρι» τους δικαστικούς, για τη στιγμή που θα τους χρειαστούν.

    Γι’ αυτόν τον λόγο όλα μπορούν ν’ αλλάξουν στην Ελλάδα εκτός από τους δικαστές.

    Συμφέρει κάποιους να δικάζουν οι Παναγιωτόπουλοι, οι Αθανασίου, οι Ζαγοριανοί, γιατί μπορούν οι πάτρωνες-νταβατζήδες και τους παίρνουν «καθοδηγητικά» τηλέφωνα.

    Η δικαστική εξουσία πάντα κινείται «παράλληλα» από τις κοινωνικές ή άλλες εξελίξεις, γιατί δεν συμφέρει κανέναν από τους άπληστους , άρχοντες –πολιτικούς να χάνουν τα προνόμια των ….

    Αυτό ακριβώς συμβαίνει με το «αβύθιστο» ελληνικό δικαστικό σώμα, το οποίο είναι η μόνη μορφή εξουσίας που «επιπλέει», ακόμα και όταν όλες οι υπόλοιπες «πνίγονται».

    Με το «πυρίμαχο» ελληνικό δικαστικό σώμα, το οποίο σώζεται ακόμα κι όταν παίρνει «φωτιά» η πατρίδα μας.

    Είναι ένα σώμα, στο οποίο κάποιοι —εντός και εκτός Ελλάδας— φροντίζουν πάντα να βασιλεύει η αναξιοκρατία, η καμαρίλα και η δουλικότητα.

    Ένα σώμα, που ευνοεί τους Σούτσους, προκειμένου να μην έχουν προβλήματα με τους Πολυζωϊδηδες.

    Συμφέρει κάποιους να μαζεύουν στο δικαστικό σώμα τα ανθρωπάκια, για να φαίνονται «γίγαντες» οι καριερίστες Σούτσοι.

    Σε ποια δραστηριότητα εκτός του Δικαστικού θα μπορούσε να διακριθεί ένας Παναγιωτόπουλος, ένας Αθανασίου, ή ένας Ζαγοριανός ,η … ;;;

    Το Δικαστικό σώμα με τα χαρακτηριστικά αυτά ευνόητο είναι ότι θα έχει μια ανάλογη «παθογένεια».

    Μου αρέσει!

 8. Λέω τώρα …
  Μήπως το ξήλωμα της αστυνομίας κρύβει ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ του χρήσιμου ηλίθιου δολοφόνου και η αστυνομία ήταν στα ίχνη …
  Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η πρεμούρα όλου του σάπιου κατεστημένου δημοσιογραφοπολιτικάντικου συρφετού..
  Σας θυμίζω την δολοφονία του Βασιλάκη υπασπιστή του Χρυσοχοίδη που ήξερε πολλά…
  Ευτυχώς αυτά που γράφω τάχω πεί και αλλλού και όταν θα με καθαρίσουν και μένα θα βγούν πολλά στη φόρα με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

  Μου αρέσει!

 9. αυτος ο βλακας δεν ηταν που δε διαβασε το μνημονιο; φυσικα και ειχε πει ψεματα τοτε γιατι φοβηθηκε τον σαμαρα που ελεγε για εξεταστικες και ειδικα δικαστηρια. και σε μια τετοια περιπτωση να απαλλασοταν λογω βλακειας. που να ηξερε οτι ο σαμαρας θα τον κανει και υπουργο.

  Μου αρέσει!

 10. Ε, ποιός άλλος θα τόφερνε, αν όχι έμπιστος του Σαμαρά;
  Πώς ξαφνικά έγινε «πολιτικός», αν όχι για πάρει κρίσιμα και «χρήσιμα» πόστα;
  Ο Χρυσοχοϊδης μπορεί να μην διάβασε το μνημόνιο, μπορεί να είναι αυτός που είναι, αλλά δεν είναι τόσο χαζός για να φορτωθεί ο ίδιος αυτό το αίσχος. Καλά έκανε και «μαρτύρησε» το δράστη.
  Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία του «ΟΛΥΜΠΙΑ» η αποκάλυψη του σκανδάλου αυτού.
  Ετσι σχεδίασαν. Να μας εξαθλιώσουν εντελώς και μετά με τα «νομιμοποιημένα» μαύρα χρήματα να μας πάρουν κοψοχρονιά τα πάντα και να μας έχουν δούλους για ένα κομμάτι ψωμί, θέλοντας να τους λέμε κι ευχαριστώ από πάνω.
  Εισέπραξαν μήπως κανένα ευρώ από τις λίστες (Λαγκάρντ, Ζήμενς κλπ.);
  Μόνον εμάς, τους πληβείους, χτυπάνε σαν το χταπόδι.
  Ωρα να φεύγουν (όχι μόνοι τους, εννοείται).
  Καιρός να στείλουμε την κάθε «RASS», που δείχνει το Σαμαρά πρώτον και με διαφορά, αδιάβαστη.
  Να μην πάρουν οι δύο μαζί της παρούσας υποτελούς πάνω από 25% και ο φίλος τους ο Κουβέλης πάνω από 1%.
  Οσο τα αντιμνημονιακά δημοκρατικά κόμματα και πολιτικές κινήσεις δεν συντονίζουν τη δράση τους για την εκδίωξη των υποτελών, τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση.
  Ναι, η κοινωνία θα τους διώξει, αλλά κάποιοι (που έχουν τα μέσα και την οργάνωση) δεν θα πρέπει να πάρουν την πρωτοβουλία;
  ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΑΜ, Κοινωνία κλπ. δεν μπορούν να συνεννοηθούν σε κάποια πράγματα, ώστε να τεθεί .. χθές το επίδικο: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ. Χειμώνας (κάθε μορφής) έρχεται.

  Μου αρέσει!

  1. Αν και έχω επιφυλάξεις στη τελευταία σου πρόταση, συμφωνώ ότι στη πραγματικότητα είναι η μόνη διέξοδος με τα σημερινά δεδομένα. Οι επιφυλάξεις αφορούν κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ, γιαυτό χρειάζεται ενίσχυση των » μικρών » ΑΝΕΛ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ, κ.ο.κ.

   Μου αρέσει!

 11. ολα πλεον δειχνουν οτι μονο ο πανοσ καμμενοσ μπορει να μασ βγαλη απο τα δεινα που τραβαμε ολοι μασ και με την βοηθεια του παμε- συριζα και ολων των πατριωτικων κινηματων. διαβαστε το προγραμμα καμμενου στο διαδικτυο για να δειτε πωσ θα βγουμε απο την κριση,ευχομαι να ενωθουμε εμεισ οι πραγματικοι ελληνεσ για να σωθη η πατριδα μασ απο ξενοφερτα συμφεροντα.καλα μυαλα.

  Μου αρέσει!

 12. Ο πρωθυπουργός έχει την συλλογική ευθύνη επί των υπουργών του.
  Ασχοληθείτε με την χα ρε παιδιά να κάνουν την δουλειά τους οι άνθρωποι…

  Μου αρέσει!

 13. Εκτός από αδιάβαστος πιάνεται και μαρτυριάρης… Α ρε το ατιμούλικο που αν δεν έσκαγε η βόμβα στα χέρια του βλάκα τι θα έκανε τώρα;

  Μου αρέσει!

 14. θα ειναι ο δυσκολοτερος χειμωνας των τελευταιων δεκατιων και ξερουν οτι στην Ανοιξη παραμονη των εκλογων θα τους βρει η οργη του κοσμου.
  Βοιδοπτσα θα φανε

  Μου αρέσει!

 15. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ. – ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΟΝΚΑΡΔΑ

  ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΚ

  Η ΕΡΩΤΗΣΗ – ΤΟ ΟΝΟΜΑ * ΜΑΝΤΕΛΗΣ * ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ

  * ΝΤΑΒΕΛΗ Σ * ? ? ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ! ! !

  Μου αρέσει!

 16. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΩΣΕΙ!!!!!
  ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ……ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ,
  1) ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!
  2) ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!!!!
  3) ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΛΗΡΩΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!! ΠΑΛΙ ΒΑΣΗ ΚΛΗΡΟΥ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
  ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ, ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!

  Μου αρέσει!

 17. Καλά πάτε από τον καναπέ στο λάπτοπ και δεν με διαφώτισε κανένας. Τι θα ψηφίσουμε ωρέ αδέρφια όταν έρθει εκείνη η άγια ώρα ;;;

  Μου αρέσει!

 18. ΣΤΑΥΡΟ,
  ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!! «»ΑΥΤΟΙ»» ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ–ΣΥΡΙΖΑ!!!! Ε, ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΜΑΓΕΙΡΟΙ!!!

  Μου αρέσει!

 19. Δεν …ξαναγινεεεεεεκατι τετοι…

  απο την..προιστορικη εποχη!

  Ο..υπουργος Δικαιοσυνης?

  χαχα!

  Δεν παιζονται ..τα οντα!

  ο ..δικαιοσυνης?

  και ειναι ακομα ..δικαιοσυνης ..Αντωνιε …πολεμιστη και σωτηρα μας?

  Δεν πηγες με ενα ..ταξι….να τον ταραξεις στη κλωτσια????

  Να ποιοι σε κυβερνουν Ελληνα!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.