ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΑΦΕΛΗΣ» Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Ηχηρή παρέμβαση του Νίκου Κωνσταντόπουλου με συνέντευξη του στα Επίκαιρα, που μόνο «τυχαία» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε μία κρίσιμη συγκυρία.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος την ώρα που η Ελλάδα σέρνεται στον χορό του παρακράτους – αναπόσπαστο κομμάτι του ΔΝΤ, εξαπολύει πραγματικές βόμβες που θα πρέπει να προβληματίσουν κάθε Έλληνα για την σκοτεινή δράση υπηρεσιών από το 2004 και μετά, όταν έπεσε η φαυλοκρατία Σημίτη.

Συγκεκριμένα, ο τ. πρόεδρος του ΣΥΝ καταγγέλει ευθέως την ύπαρξη παρακρατικού μηχανισμού και την δράση των μυστικών υπηρεσιών κατά τα γεγονότα του 2008, τα οποία υποδαυλίστηκαν σε μέγιστο βαθμό ώστε η χώρα να συρθεί από τότε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Failed State δηλαδή, για να αλυσοδεθεί μία ώρα αρχύτερα. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί εντός και εκτός κυβέρνησης που καλούσαν ακόμα και για «εμπλοκή του στρατού στα γεγονότα», ήταν οι πρώτοι που στήριξαν την δολοφονικη πολιτική του Παπανδρέου ψηφίζοντας το μνημόνιο!

Σχέδιο αποσταθεροποίησης γιατί θέλουν την Ελλάδα σε οικονομικό στρατηγική αιχμαλωσία

«Ναι, υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας. Οι υποκλοπές ήταν ξεκάθαρη κατασκοπεία κατά της Ελλάδας και ο θάνατος Τσαλικίδη ήταν δολοφονία. Ο Τσαλικίδης δεν μπορούσε να αποκρύψει αυτό που ανακάλυψε και αυτοί που τον δολοφόνησαν το γνώριζαν. Μετά την δολοφονία του Τσαλικιδη σβήστηκε το λογισμικό που αποδείκνυε το έγκλημα και θα οδηγούσε στους ενόχους».

Ο Ν. Κωνσταντόπουλος δεν σταματά όμως εκαί, αφού μιλά ξεκάθαρα για βρώμικο παρασκήνιο κατά την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, ενώ καταλογίζει δολιότητα στην κυβέρνηση Παπανδρέου και όχι «πολιτική αφέλεια», ούτε αναγκαιότητα. Χαρακτηρίζει το μνημόνιο «Εθνικά επιζήμιο», πολιτικά διαβλητό και αντισυνταγματικό, ενώ κατακεραυνώνει όσους χειροκροτούσαν τις τότε κυβερνητικές αθλιότητες ως «εικόνα δημοκρατικής καταισχύνης», το να πανηγυρίζουν δηλαδή την παράδοση της χώρας.

«Ναι, ζούμε εφιαλτική Εθνική περιπέτεια ιστορικών διαστάσεων»

Ο Ν. Κωνσταντόπουλος όχι μόνον υπερθεματίζει την Εθνική επικινδυνότητα των στιγμών, αλλά δηλώνει ότι «ήδη ζούμε το χρονικό μίας ακόμα Ελληνικής τραγωδίας. Η Ελλάδα μικραίνει και φτωχαίνει. Η πατρίδα διασύρεται στα παζάρια των δανειστών και καταχρεώνεται, η εθνικη κυριαρχία παραμερίζεται, όπως και ο κοινοβουλευτισμός, η ίδια η δημοκρατία»!

Όλα αυτά σε μία εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, όπου ο διχασμός έρχεται ως φυσική συνέπεια του σχεδίου που θέλει την ολοκληρωτική υποταγή της χώρας, όπως διδάσκει η ιστορία. Οικονομική κατάρρευση, Διχασμός, Εθνική καταστροφή.

Να σημειωθεί ότι ο Ν. Κωνσταντόπουλος είχε στοχοποιηθεί και συκοφαντηθεί από κέντρα, αμέσως μετά την αντίδραση του στην γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου. Ο διάδοχος του, κύριος Αλαβάνος, διακρίθηκε για την λυσσαλέα μάχη του ώστε να έλθει ο Γιώργος Παπανδρέου μία ώρα αρχύτερα στην εξουσία. Χέρι – χέρι με την ακροδεξιά που σήμερα «όλοι καταδικάζουν».

23 σκέψεις σχετικά με το “ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

  1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ:

   «ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ -ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΝΤ» !!!
   Απλά παρατηρειστε πώς οι άνθρωποι που ενεπλάκησαν στην παράδοση Οτσαλάν στη ΜΙΤ σημερα υπηρετουν την κατοχή απο το ΔΝΤ στο πλευρό Μελιχανίδη -Ρόντος….

   Μου αρέσει!

 1. Κάτι που μόλις έμαθα και θεωρώ ότι κυμαίνεται στο ίδιο μήκος κύματος. Ο δολοφόνος, το «μέλος» της ΧΑ που «εκπαιδεύτηκε» για να σκοτώσει και έφερε με επιτυχία εις πέρας την «αποστολή που του ανέθεσαν», βρίσκονταν στη ΧΑ από τον ΙΟΥΛΗ του 2013. Ο κουκουές, ο πρώην συνεργάτης του ΠΑΜΕ, βρίσκονταν στη ΧΑ ούτε τρεις μήνες.

  Μου αρέσει!

   1. α τάγματα εφόδου του αντισυνταγματικού τόξου
    Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 – 21:15
    Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print More Sharing Services 132

    Τα τάγματα εφόδου του αντισυνταγματικού τόξου

    Η Χρυσή Αυγή καταθέτει στην Δικαιοσύνη ογκωδέστατους φακέλους με στοιχεία για την παράνομη δράση των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, της διαφθοράς και της τρομοκρατικής βίας.

    Τα στοιχεία αυτά αφορούν αξιόποινες πράξεις μελών – υποστηρικτών των κομμάτων «Νέα Δημοκρατία», «Πανελλήνιο Σοσιαληστικό Κίνημα», Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς» και «Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος», οι οποίες φαίνεται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άσκηση οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας. Η δραστηριότητα αυτή εκτρέπεται των ορίων μεμονωμένων περιστατικών, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει την αυθεντία του κράτους δικαίου, προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Η δραστηριότητα αυτή εκθέτει όχι μόνον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αλλά και την ίδια τη χώρα, τη δημοκρατική της παράδοση, το νομικό της πολιτισμό, τις δεσμεύσεις της υπό το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η αντιμετώπισή της, κατά συνέπεια, επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπει το Σύνταγμα, ο Ποινικός Κώδικας και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας.

    Παραθέτουμε ένα ελάχιστο τμήμα του φακέλου που σχηματίζεται από το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής και θα κατατεθεί στις αρμόδιες Αρχές. Το τμήμα αυτό αφορά τις πράξεις πολιτικής βίας και όχι τα οικονομικά εγκλήματα, όπου τα σχετικά στοιχεία είναι ακόμη περισσότερα:

    ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

    ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ
    ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ
    ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ
    ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ, ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ
    ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ
    ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ
    ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
    ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    ΕΓΚΩΜΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

    Μου αρέσει!

  1. Και μετα αναρωτιομαστε γιατι και πως εφτασε η Ελλαδα στο χειλος της καταστροφης.
   Ευπατριδης ο λεγαμενος που ηταν στα μεσα και στα εξω για πολλα-πολλα χρονια,
   εγκληματικη οργανωση η ΧΑ που δεν ευθυνεται για την κατατστροφη.

   Μου αρέσει!

   1. Και εσύ από τις φυλακές του Μπερίσα μας ήρθες?
    Αντε πάλι μέσα να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα ναζιστόνια….τρελή-τρελή ομογενή?????

    Μου αρέσει!

 2. Όπως λέει και ο Αγαπούλας, το «ευπατρίδης» για αυτό το υποκείμενο της πολιτικής και της δικηγορίας μόνο για ανέκδοτο κολλάει. Το «εφαπίδης» του πάει καλύτερα, από το ξύλο που είχε δώσει κατά καιρούς στην σύζυγό του.

  Μου αρέσει!

 3. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ Ο….ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ!!!!…ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

  Μου αρέσει!

 4. ΟΛΥΜΠΙΤΣΕΣ μου, ΔΕΝ σάς βγήκε…..
  Φάγατε τό κράξιμο τής Αρκούδας, γιά τόν ….Ευπατρίδη, (άκου διαστροφή φίλε μου)…
  Όπως σάς κράξανε τότε , τάλε-κουάλε μέ τήν άάάάλλλλη παντιέρα – γαλέρα,
  τήν ευπατρίδω, τήν Ακριβοπούλου……

  Μου αρέσει!

 5. ΡΕ ΣΕΙΣ…ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΛΛΑΝΕΤE ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;;;;;;;
  ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ;;;;……….EXEI «ΒΓΑΛΕΙ» Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΣ;;;;; (A..ΞΕΧΑΣΑ…ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΧΟΝΤΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΦΤΥΝΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ)
  ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΚ ΤΙΡΡΑΝΩΝ;;;;;;
  ΡΕ ΣΕΙΣ…Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ «ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΠΑΙΡΑΚΙ» ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΦΑΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ….ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;
  Υ.Γ. ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…

  Μου αρέσει!

 6. Α..ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ….
  ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ…..“Ναι, ζούμε εφιαλτική Εθνική περιπέτεια ιστορικών διαστάσεων”!!!!!
  ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΣΚΑΡΙΣΕ Η ΒΙΔΑ ΤΟΥ…ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο (ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ) ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ,!!!!!!!!!!!!!
  »ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ;;;;;;;;;»»» (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ…)

  Μου αρέσει!

 7. Εξαιρετική προσωπικότητα, έντιμος, αυτοδημιούργητος και εργαζόμενος πάντα. Φρικτά βασανισθείς επί δικτατορίας αν και κάθε άλλο παρά αριστερός. Αν είχε υποκύψει στον Ανδρέα και στη λαμογιά, σήμερα θα είχε φτάσει μέχρι τον πρωθυπουργικό θώκο. Προτίμησε την αφάνεια από την ανεντιμότητα, παλεύοντας μέσα από μικρά κόμματα.
  Ένας άνθρωπος με αταλάντευτες αρχές. Θα ήταν τιμή μας να γινόταν Πρόεδρος Δημοκρατίας, άλλωστε έχουμε ελάχιστους σαν τον Κωνσταντόπουλο.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.