Ω! αργυρώνητος (παρα)πληροφόρησις,

Βancassurance ….η Θεία Δίκη η αιώνια και η αξιοσέβαστος Νέμεσις, επί της κεφαλής και της κεφαλής των τέκνων σας ….θέλει επιδράμει ….είθε!

Πράξεις και ενέργειες -απροκαλύπτως- τιθέμεναι εις στο πλευρόν και την υπηρεσίαν της Θατσερο-Σιωνιστικής, νεοφιλελεύθερης, κλεπτοκρατικής, αντίληψης, ….της ιδιωτικοποιήσεως των πάντων -ακόμη και των νεκροταφείων(φτου-αχρείαστα), την Ύβριν και την Νέμεσιν ….προκαλούν και την "άστομον ρομφαίαν" της Θείας

Δίκης!

Ω ! Νέμεση, …. την αγαθοεργή σου βοήθεια δώσε στην ώρα της ανάγκης και άφθονη ισχύ στη δύναμη της λογικής, τις σκέψεις τις ασεβείς, τις αλαζονικές και τις χαμερπείς διώξε μακριά.

Ότι, …."ράκη ανακαθημένης" υφάρπαξαν/αρπάζουν το ψωμί -ότι απέμεινε- απ’ του πενόμενου Έλληνα το στόμα ….και των παιδιών του "ρουφάνε" ….το μέλλον!

[ΤΑ ΑΝΩΤΈΡΩ ….ΣΕ ΚΑΜΙΆ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΎΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ, Η ΟΠΟΊΑ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΌΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΌΣ, ΕΛΈΓΧΕΤΑΙ ΜΌΝΟΝ ΑΠΌ ΤΟ ΥΦΙΣΤΆΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΌ ΝΟΜΙΚΌ ΠΛΑΊΣΙΟ ΤΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΌΧΟΥΣ ΤΗΣ]

ΣΗΜ. Η ERGO Ελλάδας (θυγατρική εταιρεία της Γερμανικής ERGO) και η Τράπεζα Πειραιώς με τους Πασοκο-μάνατζερς ….διεκδικούν το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας ….από την ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης.

Βancassurance

H ERGO Ελλάδας και η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάζονται από την 1η Ιανουαρίου 2010 στον τομέα του Bancassurance. H αποκλειστική αυτή συνεργασία η οποία αποφασίστηκε να έχει ορίζονται 10 ετών έχει σαν βασικό ….


Αναγνώστης

7 σκέψεις σχετικά με το “Ω! αργυρώνητος (παρα)πληροφόρησις,

 1. Σοβαρά, τώρα, ρέ σείς,,

  ΔΕΝ βλέπετε ότι ΑΥΤΕΣ οι φάτσες είναι 100 % ΓυφτόΦατσες απ’ τόν Κάτω Μαχαλά ?

  Είναι ….ΑρχαιοΕλληνικές φάτσες αυτοί οι ΜΑΥΡΟΤΣΟΥΚΑΛΟΙ ??

  έμενα , πρός τό Αραβο-Γύφτο-Συριακό μου μοιάζουνε..

  Πάναγία μου ,,, Φύλαγέ μας…..

  Μου αρέσει!

   1. Οτι γεννηθηκε σ’ενα ουρανιο στερεωμα με το ονομα «Ελλας» προς τιμην των πρωτων κοσμοναυτων-ξανθων στην τριχα με φακιδες Αγγλοσαξωνικου τυπου,οταν καποιος προγονος μας σκαρωσε,υπογειως,στην Ατλαντιδα,προτου την καταστροφη της απο τους μελαχροινους,εισβολεις οι οποιοι ειχαν στον οργανισμο τους 60% σλαβικο αιμα,30% αραβικες μυικες ινες,10% αρβαντικο σκελετο,διαστημοπλοιο για ταξιδια στους πλανητες.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.