ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ Η «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ (ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ) ΠΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ) ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ». ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 1
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 1
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 2
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 2
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 3
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 3
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 4
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 4
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 5
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 5
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 6
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 6
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 7
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΡΙΣΜΑ 7

249 σκέψεις σχετικά με το “ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ Η «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»

  1. Και οι ψηφοφόροι του Μαντέλα έτσι ένοιωθαν όταν τον έβαζαν φυλακή. Ντρέπονταν γιατί το κόμμα στο οποίο είχαν στηρίξει τις ελπίδες τους κατηγορείτο από το τοπικό Απαρτχάιντ.
   Κι οι ψηφοφόροι της χα που βλέπουν το καθεστώς του μνημονίου να κατηγορεί με μπαρμπούτσαλα αυτούς που ψήφισαν ντρέπονται.

   Εγώ ντρέπομαι και θλιβομαι για την κατάντια της χώρας μου, που έχει μια ηγεσία από χαφιέδες που είναι απολυτα μαριονέτες που εκτελούν εντολές κι έφτασαν να έχουν αφήσει να γίνει επιχείρηση φίμωσης ενός εκλεγμένου κόμματος εντός ελληνικού εδαφους από ξένους πράκτορες.

   Όπως επι Ιωαννίδη που είχαν έρθει πάλι και πυροβολούσαν τον κόσμο αυτοί με τις dum dum!

   Μου αρέσει!

 1. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ
  «Μπάζoυν από παντού» οι δικογραφίες για ΧΑ

  Συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία των δικογραφιών που έστειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

  Δικογραφίες που είναι σκέτες «εκθέσεις ιδεών» ή περιγράφουν την λειτουργία ενός πολιτικού κόμματος στο οποίο το μόνο που δεν τους φορτώνει ο υπουργός είναι η … απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο!

  Άλλωστε η συνεχής υπενθύμιση της περίφημης «ογκώδους» δικογραφίας στα ρεπορτάζ εντάσσεται στο ειδικό πλαίσιο των ψυχολογικών επιχειρήσεων με στόχο τον εντυπωσιαμό και πάλι της κοινής γνώμης.

  Η «ογκώδη» δικογραφία Δένδια στηρίζεται ουσιαστικά σε μη κατονομαζόμενο αριθμό (2-3) «προστατευόμενων μαρτύρων» την «αξιοπιστία» των οποίων αποδέχεται πλήρως και χωρίς όρους, αφού άλλωστε για αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια που θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

  Η «έκθεση ιδεών» ξεκινά με μια ιστορική αναδρομή λέγοντας πως «η Χ.Α. πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980-90 με τη μορφή κλειστής ολιγάριθμής ομάδας».

  (σ.σ. προσέξτε την προσεκτική φρασεολογία της κλειστής και ολιγάριθμης ομάδας που παραπέμπει σε τρομοκρατική οργάνωση χωρίς να το υποδεικνύει βέβαια. Εάν από την άλλη ήταν πολυάριθμη και ανοικτή ομάδα αυτό πιθανώς δε θα συνιστούσε πρόβλημα).

  «Στη συνέχεια η ομάδα αυτή μετεξελίχθηκε σε πολιτικό σχηματισμό».

  «Από το χρόνο αυτό διαχωρίστηκε το επιχειρησιακό και το πολιτικό τμήμα της οργάνωσης με το πρώτο να αναλαμβάνει την εκτός γραφείου δράση, δηλαδή τις βίαιες επιθέσεις εναντίον όσων η οργάνωση θεωρούσε εχθρούς».

  (σ.σ. Εδώ είναι πλήρης η προσπάθεια να συνδυαστεί η Χ.Α. με τη γνωστή φρασεολογία των επιχειρησιακού και μη σκέλους που παραπέμπει πάλι σε τρομοκρατική ομάδα χωρίς να το υποδεικνύει. Όσο για τις επιθέσεις επειδή τότε βέβαια δεν υπήρχαν παράνομοι αλλοδαποί το πόρισμα απλά αναφέρει όσους διαφωνούσαν με την οργάνωση. Συνεχίζει να την αποκαλεί οργάνωση παρά το γεγονός νωρίτερα είχε αναφέρει ότι είχε μετεξελιχθεί σε πολιτικό σχηματισμό).

  Και το πόρισμα συνεχίζει την εξιστόρηση:

  «Σύμφωνα με το καταστατικό της οργάνωσης, στο οποίο ρητά ορίζεται ο διαχωρισμός αυτός, η ηγετική ομάδα και των δύο τμημάτων (σ.σ. εννοεί επιχειρησιακό και πολιτικό) ήταν η ίδια με την εξουσία, όμως, του αρχηγού να είναι απόλυτη, κατά το χιτλερικό δόγμα Φίρερ Πρίντσιπ, η προσταγή του οποίου (του αρχηγού) ακόμα και σε ήσσονος σημασίας δράσεις ήταν ιερή και αδιαπραγμάτευτη.»

  (σ.σ. Αυθαίρετο συμπέρασμα παρομοιάζοντας για την δημιουργία εντυπώσεων και πάλι τον επικεφαλής της Χ.Α. με ένα δόγμα επί Γερμανίας 1933-1945, χωρίς να αναφέρει για πιο λόγο αυτό, ακόμη και στην περίπτωση που μπορεί να είναι έτσι, συνιστά εγκληματική δράση.)

  -«Κατά τη χρυσή αυγή όσοι δεν ανήκουν στη «λαϊκή κοινότητα» της φυλής είναι υπάνθρωποι. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν ξένοι μετανάστες, Ρομά, όσοι διαφωνούν με τις ιδέες τους, ακόμη και άτομα με νοητικά προβλήματα. Η βία για τη Χρυσή Αυγή είναι το μήνυμα και όχι το μέσο επίτευξης των επιδιώξεών τους».

  (σ.σ. Εδώ και να το κείμενο είναι σωστό ουσιαστικά λέει ότι η βία δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από την ΧΑ για την επιδίωξη των σκοπών της! Σε ότι αφορά την κατηγοριοποίηση των κοινωνικών ομάδων ουδέν προκύπτει από το καταστατικό του κόμματος)

  -«Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της οργάνωσης είναι η στρατιωτική δομή και ιεραρχία, η παραβίαση της οποίας μπορεί να επιφέρει σκληρές έως απάνθρωπες και εξευτελιστικές συνέπειες. Στις προτεραιότητες της οργάνωσης είναι η στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση των μελών της η οποία λαμβάνει χώρα σε Μαλακάσα, Μάνδρα και Σαλαμίνα. Για τις ανάγκες της οργάνωσης χρησιμοποιούνται διάφορα όπλα τα οποία πιθανότατα φυλάσσονται σε αποθηκευτικούς χώρους σε άγνωστες τοποθεσίες»

  (σ.σ. Εδώ τα στοιχεία του Δένδια «μιλάνε από μόνα τους»: Εικάζει ότι υπάρχουν πιθανότατα κρυμμένα όπλα σε αποθηκευτικούς χώρους και σε Άγνωστες τοποθεσίες! Που είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες να καταδείξουν τις τοποθεσίες αυτές; Και αν ήταν τόσο εμπλεκόμενοι με την Χ.Α πως δεν τις ήξεραν; Με τέτοιου είδους αυθαίρετες υποθέσεις στοιχειοθετείται κατηγορητήριο; Τα δε σε ότι αφορά περί τύπου στρατιωτικής πειθαρχίας και εκπαιδεύσεως που να ομοιάζει με στρατιωτική πότε αποτέλεσαν έγκλημα κακουργηματικού χαρακτήρα; Όσο για τις «απάνθρωπες και εξευτελιστικές συνέπειες» πότε έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από το 1980 μέχρι σήμερα για κακοποιήσεις πρώην μελών της Χ.Α; )

  -«Η στελέχωση των αποκαλούμενων «ταγμάτων εφόδων» γίνεται από άτομα που έχουν ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες και η εκπαίδευσή τους προσιδιάζει με αυτή των ενόπλων δυνάμεων»

  (σ.σ. Αποκαλούμενων «ταγμάτων εφόδων» από ποιους ; από τους δημοσιογράφους; Είναι στοιχείο δικαστικής έρευνας αυτό;)

  «Οι εντολές διαβιβάζονται από τον αρχηγό και στη συνέχεια στον κατώτερο στην ιεραρχία μέχρι και την τελική υλοποίησή τους»

  (σ.σ. Συνήθως οι εντολές σε ιεραρχικά δομημένα πολιτικά κόμματα έτσι διαβιβάζονται; Συνιστούν τα πολιτικά κόμματα εγκληματικές οργανώσεις; Ο αρχηγός για παράδειγμα της Ν.Δ που διαβιβάζει τις εντολές του; Στον ανώτερό του; Προφανώς όχι γιατί δεν υπάρχει ανώτερος. Στον κατώτερο στην ιεραρχία τις διαβιβάζει μέχρι και την τελική υλοποίησή τους. Συνιστά αυτό εγκληματική πράξη;).

  -«Το μένος κατά των μεταναστών δεν είναι το ίδιο αδιάκριτο έναντι αυτής της κατηγορίας των προσώπων αφού σε πολλές περιπτώσεις αναθέτουν την πώληση στους τελευταίους διαφόρων ειδών και λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος των κερδών εξασφαλίζοντας στους ανθρώπους αυτούς την ασφάλεια που έχουν ανάγκη»

  (σ.σ. Καταρχάς υπάρχουν «παράνομοι αλλοδαποί», καθώς μετανάστες και με την νομική έννοια του όρου δεν υπάρχουν επειδή η χώρα δεν υποδέχεται οικονομικούς μετανάστες βάσει συντεταγμένης διαδικασίας (βλ. Γερμανία, ΗΠΑ, Αυστραλία κ.α.). Που υπάρχουν μάρτυρες για τα ανωτέρω; Θα … βρεθούν εν καιρώ! )

  Όπως αναφέρεται στον Τύπο στην.. ογκώδη δικογραφία για την υπόθεση της ΧΑ περιλαμβάνεται μαρτυρία που φέρεται να ανήκει σε έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην οποία γίνεται λόγος για έναν νεαρό Αλβανό ο οποίος δρούσε ως στρατολόγος της Χρυσής Αυγής και στρατολογούσε παιδιά στην οργάνωση ηλικίας 14 έως 17 ετών.

  (σ.σ. Δηλαδή ολόκληρο το πόρισμα στηρίζεται σε μια μαρτυρία για κάποιον… Αλβανό ο οποίος στρατολογούσε παιδιά! )

  Τέλος αναφέρεται η ύπαρξη τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ ηγετικών στελεχών της οργάνωσης λίγο με την αποτρόπαια δολοφονία του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα. Εάν αυτό είναι εγκληματική πράξη, τότε την ίδια εγκληματική πράξη θα πρέπει να αναζητήσουμε και σε όλα τα άλλα κόμματα να διαπιστωθεί πόσες τηλεφωνικές συνομιλίες έγιναν μεταξύ ηγετικών στελεχών τους λίγο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα).

  Είναι αδύνατο να ασχοληθούμε άλλο με ένα πόρισμα «έκθεση ιδεών» και ιστορικού βιβλίου για τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας από τη μεταπολίτευση και μετά. Με τέτοιες κατηγορίες η υπόθεση είναι πολύ δύσκολο να σταθεί στα δικαστήρια

  Μου αρέσει!

  1. Μπα αυτα δεν ειναι τιποτα , χτυπουσαν τα πρωην μελη τους με κλωτσιες και καναν 30 καμψεις για πλακα
   Αυτη ειναι εκπαιδευση λεμε

   Μου αρέσει!

 2. Μια τεράστια – ηθελημένη από την πλευρά της κυβέρνησης – παρανόηση έχει γίνει σε ότι αφορά το περίφημο δήθεν «πόρισμα» του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη που οδήγησε στην σύλληψη και την ποινική δίωξη των βουλευτών και στελεχών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

  Κατ’αρχήν δεν υπάρχει «πόρισμα». «Πόρισμα» σημαίνει ότι έχει διερευνηθεί μια υπόθεση σε βάθος και βάσει των στοιχείων που έχουν προκύψει εξάγεται ένα σαφές συμπέρασμα.

  Κάτι τέτοιο όχι απλώς δεν συμβαίνει αλλά χρησιμοποιείται η φράση «πόρισμα» εξόχως παραπλανητικά από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που ρίχνουν στις πλάτες του αντεισαγγελέα ένα πολιτικό βάρος το οποίο δεν ανταποκρίνεται σε καμία νομική πραγματικότητα.

  Ο αντεισαγγελέας το μόνο που έκανε ήταν μια τυπική παραγγελία για άσκηση ποινικής δίωξης βάσει αυτών που του έστειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

  Με απλά λόγια είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ εκ του νόμου να «αντιστοιχήσει» νομικά τις υποθέσεις που του έστειλαν με την σχετική νομολογία ειδικά από την στιγμή που του τις έστειλε ένας υπουργός.

  Πήρε και μερικές καταθέσεις (των εκπροσώπων των κομμάτων!) όπως το τυπικό ορίζει και εν συνεχεία παρήγγειλε την άσκηση της ποινικής δίωξης βάσει των όσων του είχε παρουσιάσει ο Ν.Δένδιας.

  Ούτε εξέδωσε «πόρισμα», ούτε είχε τέτοιο ρόλο.

  Άλλωστε είναι σαφής και πολύ τυπικός μέσα στην παραγγελία του για άσκηση ποινικής δίωξης προς διερεύνηση των καταγγελομένων από τον Ν.Δένδια:

  «Σε εκτέλεση της από 22.9.2013 παραγγελία σας για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς διακρίβωση τυχόν τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ειδικότερα της προβλεπόμενης στο άρθρο 187ΠΚ περί εγκληματικής οργάνωσης εκθέτουμε τα εξής:

  Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με το υπ. Αριθμ. Πρωτ. 3342/19/09/2013 έγγραφό του μας διαβίβασε το υπ. Αριθμ Πρωτ. 4003/173/315661/19/09/2013 έγγραφο της Δ/νς κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και σειρά δημοσιευμάτων διαφόρων εφημερίδων που αφορούν τη δραστηριότητα μελών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» η οποία (δραστηριότητα) κατά την υπουργική ως άνω αναφορά εκτρέπεται των ορίων μεμονωμένων περιστατικών, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει την αυθεντία του κράτους δικαίου, προσβάλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και εσωτερική ασφάλεια της χώρας, εκθέτει τη δημοκρατική παράδοση και το νομικό της πολιτισμό, αλλά και τις απορρέουσες από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεσμεύσεις της.

  Προκειμένου να προέλθουν στη διακρίβωση της βασιμότητας των αναφερομένων περιστατικών και συνακόλουθα στην ενδεχόμενη υπαγωγή τους στις προβλέψεις της προειρημένης ποινικής διατάξεως ενεργήσαμε ό,τι κατά την κρίση μας θεωρήσαμε αναγκαίο για την ικανοποίηση των απαιτήσεων της προκείμενης διαδικασίας, η οποία εστιάζεται στη διαπίστωση των ενδείξεων εκείνων οι οποίες σε καταφατική περίπτωση δικαιολογούν την κίνηση του ποινικού κατασταλτικού μηχανισμού».

  Απόλυτα συγκεκριμένος o αντεισαγγελέας: «…κατά την υπουργική ως άνω αναφορά».

  Δηλαδή σε απλά λόγια «Αυτά μου είπε ο Δένδιας, ψάξτε να βρείτε αν είναι αλήθεια». Και εν συνεχεία παραθέτει απλά αυτά που του έστειλε ο υπουργός. Και μέχρι εκεί…

  defencenet.gr

  Μου αρέσει!

 3. Τους έχω πεί χίλιες φορές…με ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ σύμβολα δεν μπορείς να μιλάς για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

  Βγαλε τα κομματικα γυαλια και δες την αληθεια

  h@@p://www.madatoforos.com/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CF%84%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC/

  h@@p://www.axortagos.gr/kasidiaris-trava-plakakia-tis-voulis-pou-exoun-pano-tin-svastika.html

  h@@p://indobserver.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3521.html

  Μην ξεβρακωνεστε αλλο ανθελληνες , οι ΝΑΖΙ οι κλεφτες παραποιησαν ενα απο απο ιεροτερα συμβολα του Ινδουσμου και των Αρχαιων Ελληνων , στα παπαρια μας τι λεει η απολιτιστη Ευρωπη

  Μου αρέσει!

 4. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

  Δύο οι βασικοί παίχτες κι όπου κάτσει η μπίλια.

  Παγκοσμίως, το σύστημα εξουσίας θέλει… δύο, έναν να κυβερνά κι έναν να περιμένει τη σειρά του για να κυβερνήσει. Μία ο ένας, μία ο άλλος, δύο προς μία, όπου κι αν κάτσει η μπίλια, το σύστημα πάντα είναι κερδισμένο και η ζωή συνεχίζεται. «Δημοκρατικοί» και «Ρεπουμπλικάνοι» στις ΗΠΑ, «Χριστιανοδημοκράτες» και «Σοσιαλδημοκράτες» στη Γερμανία, «Συντηρητικοί» κι «Εργατικοί» στην Εγγλετέρα, «κεντροδεξιοί» και «κεντροαριστεροί» στην υπόλοιπη Ευρώπη, ή όπως αλλιώς λέγονται, το πράμα δουλεύει ρολόι. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι κομπάρσοι, μόνιμοι ή έκτακτοι (π.χ. οι Οικολόγοι), που κι αυτοί στο σύστημα ανήκουν και ενίοτε τους ανατίθεται ο ρόλος της «τσόντας» δίπλα σε κάποιον μεγάλο (π.χ. περιπτώσεις των «Φιλελευθέρων» και των «Πρασίνων» στη Γερμανία, των Κ.Κ. Γαλλίας και Ιταλίας, κ.α.), αλλά παντού οι βασικοί «παίχτες» είναι δύο.

  Η εναλλακτική λύση του συστήματος.

  Αχ, τι καλά που ήταν τα χρόνια τα παλιά, πριν από το 2012! Έβγαινε το ΠΑΣΟΚ, δεν τράβαγε, υπήρχε η εναλλακτική λύση της ΝΔ. Έβγαινε η ΝΔ και τα ’κανε θάλασσα; Υπήρχε το ΠΑΣΟΚ του «λεφτά υπάρχουν»! Μας έβαζε στο Μνημόνιο το ΠΑΣΟΚ, υπήρχε απέναντι ο Αντωνάκης ο… αντιμνημονιακός. Κι όταν το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε κι ο Αντωνάκης έγινε μνημονιακός, αμέσως βγήκε ο νέος λαγός από το καπέλο του συστήματος: ο ΣΥΡΙΖΑ του Alexi, που είναι… αντιμνημονιακός, είναι και νεαρός, είναι και πολύ… γλυκός, θα καταργήσει και τα… διόδια. Έτοιμη η εναλλακτική λύση του συστήματος!

  Το 20% (και βάλε…), αυτό είναι το πρόβλημα!

  Έγιναν και οι εκλογές του 2012, εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο η Χρυσή Αυγή, άρχισαν να ζώνουν τα φίδια τους συστημικούς και τους διεθνείς εντολοδότες τους, αλλά το 7% που πήρε δεν αρκούσε για να χαλάσει τη συνταγή της «ομαλής» εναλλαγής των συστημικών κομμάτων στην εξουσία. Οι δύο πυλώνες του δικομματισμού, ο παλιός κι ο νέος, βάσταγαν χαλαρά τα γκέμια, αλλά σημασία είχε ότι τα βάσταγαν. Υπήρχαν δε και βαρβάτοι κομπάρσοι, έτοιμοι… για όλα: ΠΑΣΟΚ με 12%, Καμμένος με 8%, Κουβέλης με τάλλαρο και ΚΚΕ με 4,5%. Η δουλειά άρχισε να χαλάει σιγά-σιγά από τον Σεπτέμβρη του 2012, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής όλο και αυγάταιναν, μέχρι που φτάσαμε έναν χρόνο μετά, να φτάνει και να ξεπερνά το 20%! Αυτό κι αν είναι πρόβλημα!

  Η αναγκαστική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

  Τρεις φορές μέχρι τώρα, ο… μαρτυριάρης Τσατσόπουλος μίλησε για μελλοντική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι τον άκουσαν, αλλά λίγοι εμβάθυναν στο σκεπτικό του, περί του αναγκαστικού μιας τέτοιας συγκυβέρνησης. Δεν είπε «θέλουμε να συγκυβερνήσουμε», είπε «θα αναγκαστούμε». Πράγματι, τα σενάρια των «μικρών» συγκυβερνήσεων δεν είναι πλέον εφικτά. Το ΠΑΣΟΚ έχει δεν έχει 5%, ο Καμμένος καταρρέει, ο Κουβέλης κατέρρευσε ήδη, το ΚΚΕ θέλουν να το προστατεύσουν για να μην καταρρεύσει (όπως κινδύνευσε να πάθει το 1989-1990 με τις τότε συγκυβερνήσεις του, της «κάθαρσης» και την «οικουμενική»), κι άλλος κομπάρσος δε φαίνεται στον ορίζοντα. Πλήρες αδιέξοδο! Τι μένει; Μόνο η «μεγάλη» συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με «τσόντα» όποιον κομπάρσο του συστήματος διασωθεί στις επόμενες εκλογές.

  Το σύστημα ξεμένει από εναλλακτική λύση!

  Τι θα γίνει τότε; Αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι η Χρυσή Αυγή, άρα, το σύστημα ξεμένει από εναλλακτική λύση! Αναπόφευκτα, ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Χ.Α. θα εισπράττει τη φθορά των κομμάτων της συγκυβέρνησης και θα γιγαντώνεται, μέχρι που θα φτάσει κάποια στιγμή –αργά ή γρήγορα- να κτυπά την πόρτα της εξουσίας. Ανεπίτρεπτον! Σκοπός, λοιπόν, του συστήματος είναι να περιορίσει κατά το δυνατόν τα ποσοστά της Χ.Α., έτσι ώστε να συνεχίσει να καλπάζει με τα δύο σίγουρα άλογα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως τα χρόνια τα παλιά. Έλα όμως που ο λαός έχει αντίθετη άποψη!

  Η «λίστα του Δένδια» και το άρθρο 120 του Συντάγματος.

  Όλη αυτή η λυσσαλέα εκστρατεία των τελευταίων ημερών –δοθείσης ευκαιρίας από το περιστατικό του Κερατσινίου- είναι η τελευταία μάχη του σάπιου συστήματος για να σταματήσει αυτό που έρχεται ολοταχώς. Μπορεί, όμως, να το σταματήσει; Κατ’ αρχάς, τα 32… κακουργήματα της «λίστας του Δένδια», με τα οποία ευελπιστούν να χαρακτηρίσουν «εγκληματική οργάνωση» το κόμμα που εμπιστεύονται 1 εκατομμύριο Έλληνες (και πλέον), είναι στην κυριολεξία για τα πανηγύρια. Κι αν –παρ’ ελπίδα- βρεθούν δικαστές να διαπράξουν τέτοιο ανοσιούργημα, υπάρχει το άρθρο 120 του Συντάγματος (ακροτελεύτια διάταξη), που μας προστάζει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

  Σ’ ότι λένε οι Πρετεντέρηδες, ο κοσμάκης κάνει το αντίθετο!

  Από κει κι έπειτα, αν νομίζουν ότι θα πλήξουν το εθνικιστικό κίνημα με το συνεχές και μονότονο προπαγανδιστικό αμόκ των καναλόβιων διαττόντων αστέρων, πλανώνται πλάνην οικτράν! Νομίζουν οι διάφοροι Πρετεντέρηδες, Χατζηνικολάου, Τσίμες και δε συμμαζεύεται, ότι ο κοσμάκης τους κοιτάει στο στόμα και περιμένει τι θα πουν για να… σπεύσει να υπακούσει. Το αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα προκαλούν και μακάρι να συνεχίσουν και να εντείνουν τον καταιγισμό της προπαγάνδας! Όσο περισσότερα λένε εναντίον μας, τόσους περισσότερους Έλληνες στρέφουν υπέρ μας!

  «Έτσι θέλουμε και δεν τους βγάζουμε»!

  Και το πιο εξοργιστικό απ’ όλα; Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα! Δε δίνουν ούτε για αστείο το λόγο σε κάποιον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής (γιατί θα τους κολλήσει στον τοίχο…) και το ομολογούν απερίφραστα. Π.χ., στέλνει μήνυμα τηλεθεάτρια στον ΣΚΑΪ και αναρωτιέται: «ακόμα και οι πιο ειδεχθείς εγκληματίες έχουν το δικαίωμα της υπεράσπισης. Γιατί δεν βγάζετε κάποιον της Χρυσής Αυγής να μας πει την άποψή του;». «Έτσι θέλουμε και δεν τους βγάζουμε», ήταν η εκνευρισμένη απάντηση του κομμουνιστή ινστρούχτορα-δημοσιογράφου! Νομίζουν τα καρακώλια του συστήματος ότι ο κοσμάκης τους λέει μπράβο! Έτσι να συνεχίσουν!

  Η Χρυσή Αυγή από δω κι από κει όλοι οι άλλοι!

  Έπειτα, είναι και τ’ άλλο. Απ’ όλη αυτή την ιστορία, και ο τελευταίος Έλληνας συμπεραίνει ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν δύο ειδών κόμματα: η Χρυσή Αυγή από τη μια κι όλοι οι άλλοι από την άλλη! Και πρωτίστως ξεβρακώνονται οι σταλινάτζες του ΚΚΕ, που παίζουν πλέον ανοιχτά το ρόλο του μπράβου του αστικού κράτους (ξεπληρώνοντας προφανώς τα γραμμάτια από τη σκανδαλώδη πώληση της δημόσιας συχνότητας του 902 σε off shore αγνώστου ιδιοκτήτη, με την ανοχή τρόικας και φον Αντωνάκη), καθώς επίσης και οι υπόλοιποι αριστεροί, που επιχειρούν (για λογαριασμό των αφεντικών τους) να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας, με επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και σε μεμονωμένους χρυσαυγίτες, ή σε όσους τους «μοιάζουν» για χρυσαυγίτες…), όπως την περίοδο πριν από το Δεκέμβρη του 1944. Αν νομίζει ο φον ότι με την κόκκινη τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει τα σκυλιά του θα φέρει πίσω στο «μαντρί» τους τίμιους πατριώτες, τι να του πούμε; Ο Θεός κι η ψυχή του!

  (ΥΓ) 1: Και κάτι τελευταίο. Ότι είναι να γίνει θα έχει γίνει μέχρι την 7η Οκτωβρίου, που ο φον επισκέπτεται το Ισραήλ. Γι’ αυτό, να είστε όλοι σε διαρκή ετοιμότητα…

  (ΥΓ) 2: Α, και μεγάλη προσοχή στις προβοκάτσιες!

  Μου αρέσει!

 5. οι αριστεροι δεν ειναι ελληνες,ειναι διεθνιστες γενιτσαροι μισελληνες
  οι ΜΗ αριστεροι (δεξιοι κεντρωοι ακραιοι) ειναι ελληνες
  στον μπολσεβικοπολεμο δεν πολεμησαν δεξιοι εναντιον αριστερων.
  πολεμησαν οι σχιζοφρενεις θρησκοληπτοι μεσιανιστες εαμοβουλγαροι κομουνιστες ενατιον ολου του ελληνικου λαου ενωμενου, ο οποιος χαρη στο βενιζελικο κεντρο τσακισε την κοκκινη πανουκλα, τους εαμοβουλγαρους αυτονομιστες, τους φονιαδες των λαων και γενοκτονους του λαου μας στο γραμμο βιτσι.

  σημερα οι αριστεροι φονιαδες (μαρξιστες κομουνιστες μπολσεβικοι αναρχικοι αριστεριστες κ.λ.π ) προτρεπουν και παροτρυνουν τους λαθρομεταναστες τους, να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο, χρησιμοποιωντας τους για τη διαλυση του εθνικου κρατους και τη δημιουργια πολυπολιτισμικου μπουρδελου τυπου usa.
  επισης σε περιπτωση τουρκικης εισβολης η πολεμου με αλο κρατος, οι αρισετροκομουνιστες διεθνιστες θα χτυπησουν πισωπλατα τον ελληνικο στρατο μαζι με τους λαθρομεταναστες τους, με σκοπο να χασει η ελλαδα, να καταρευσει το καθεστως και να αρπαξουν αυτοι τη εξουσια σε μια ακρωτηριασμενη ελλαδα εστω και κατω απο τον ολυμπο…

  ειναι δρομολογημενες οι εξελιξεις και ειλημμενη αποφαση της νεας ταξης πραγματων -του παγκοσμιου καπιταλιστικου σοβιετ -η βιολογικη εξοντωση ολου του παχυσαρκου ελληνικου λαου- και ολων των λευκων ευρωπαικων λαων- και η αντικατασταση τους με αλλους λαους αφρικης και ασιας (transformation)….. οι φανατικοι αναρχοκομουνιστες ειναι τα σκυλια του συστηματος,το αριστερο παρακρατος του, και θανασιμοι εχθροι του λαου μας και γενικα του ανθρωπου.
  μπειτε επιτελους στο νοημα αστικοπατριωτες…….δεν γινεται να κανει το προβατο επικληση ειρηνης και ενοτητας στον λυκο…

  Μου αρέσει!

  1. oi ariστεροι μπορει να μην ειναι ελληνες, αλλά ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ
   οι ναζιστόκοτες μπορει να το πα’ιζουν έλληνες αλλά είναι σκατάνθρωποι

   Μαλλον προτιμούν ναναι στα σκατά οι σατανοναζιστόκοτες, αλλα το 93% του Λαού δεν αντεχει αυτή την μπόχα

   Μου αρέσει!

 6. … η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη,τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων …

  με αυτόν τον τρόπο έγιναν όλα και κάποιοι δικηγόροι λένε τα δικά τους προς άγραν πελατείας

  Μου αρέσει!

 7. θα στισουν μια δικη ραμμενο και κομμενοστα μετρα τους με ψευτομαρτυρες και θα τουςχωσουν μεσαγια τα καλα,παραδειγματικα.για να μην δοκιμασει κανενας αλλος να τους αντισταθει.και ο λαος θα παρακολουθει ανημπορος. ο τι αφορα την καλπη ,θα μαζεψουν τα ποσοστα τους και θα συνκυβερνησουν οι ιδοιι που μας εφεραν εδω που ειμαστε.δεν περιμενω τιποτα καλυτερο.εχουμε φτασει στο τελος της υπαρξεις μας σαν εθνος .ειμαστε συνχρονοι σκλαβοι. θα ζουμε για να πληρωνουμε τους φορους και οποιος δεν μπωρει θα αυτοκτονει.

  Μου αρέσει!

 8. «Συγκρότηση της εγκληματικής οργάνωσης είναι η καθοδηγητική και κατευθυντήρια συμβολή στη δημιουργία της, ενώ ΈΝΤΑΞΗ είναι η ενεργητική συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της ομάδας, ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΗΣ. Η συγκρότηση είναι στιγμιαίο έγκλημα, ενώ η ένταξη στην ομάδα είναι διαρκές ένταλμα και διαρκεί όσο διαρκεί η ιδιότητα του μέλους και η ύπαρξη της ομάδας ως εγκληματικής οργάνωσης, με την έννοια ότι τελείται σε καθημερινή βάση και εξακολουθεί όσο συνεχίζεται η παράνομη κατάσταση της εγκληματικής οργάνωσης και παράγεται έτσι προσβολή με αφηρημένη διακινδύνευση των προστατευόμενων από την έννομη τάξη έννομων αγαθών»

  Τουτέστιν :

  1) Πρόκειται για καραμπινάτη πολιτική δίωξη. Κατ’ ουσίαν όλα τα μέλη της Χ.Α. κατηγορούνται για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση εφ’ όσον διαρκεί η ιδιότητα του μέλους και η ύπαρξη της «εγκληματικής οργάνωσης». Δεν μπορούν να ασκήσουν τον πολιτικό ρόλο που επιφυλάσσει το Σύνταγμα για τα κόμματα που είναι τα κύρια στοιχεία του Δημοκρατικού πολιτεύματος.

  2) Υφίσταται έμμεση κατηγορία κατά όλων των Υπουργών και των κυβερνήσεων που επέτρεψαν την ύπαρξη και δράση εγκληματικής οργάνωσης επί δεκαετίες

  3) Εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατόν να υφίσταται πλέον νομίμως το πολιτικό κίνημα Χ.Α.

  4) Για την Συνταγματική εκτροπή που έπεται η αριστερά θεωρείται πλέον ως συναυτουργός

  Μου αρέσει!

 9. θα τα ξερασει ολα ατην ασφαλεια ο Αρειος χοντροζουμπάς μιχαλό (τοχει ξανακανει 2-3 φορες) και θα βγει παλι εξω γιατι εχει και δουλειες στο τσοντοξενοδοχειο του. Να παει να χαιρετησει ναζιστικά (μπαρδον αρχαιοελληνικα) το γκιρίζι σε πραιμ ταιμ και με ολες τις τιβι εκει και να του κατεβασουν τα χερια οι ασφαλιτες ? Ουτε στο χειροτερο εχθρο του .. ο παππας προλαβε και χαιρετησε αρχαιοελληνικα και οι στατανοναζιστόκοτες απορουσαν τι εκανε και προκαλεσε

  Μου αρέσει!

   1. Εχω και την τουρκικιάν έκδοσιν με τίτλον
    Oglan, Tsoglan, Tsiou Tsiou

    Μου αρέσει!

 10. ΑΥΤΟ ΤΟ ‘LET’S GO’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΙ ΗΤΑΝ ? ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ.

  ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΤΙ ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΙΛΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ?

  ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΙΛΤΕΡ, ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ?

  ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΕΚΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ.

  ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΕΛΕΤΙΣΜΟΥ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ?

  ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ RANGERS ΕΠΙ ΝΔ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ? ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ?

  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΙΣΜΟΥ, Η ΧΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ, Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΝΩΣΤΗ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ….

  ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

  Μου αρέσει!

 11. Γιὰ νὰ λειτουργήσει ἡ τανάλια (ἡλάγρα) χρειάζεται νὰ ἔχει δύο ἄκρα, ἕνα δεξὶ καὶ ἕνα ἀριστερό.

  Μᾶς εἶναι δύσκολο νὰ διακρίνουμε τὰ προφανῆ λόγῳ τῆς συμμόρφωσης μὲ τὴν πραγματικότητα. Ἕνα εἶδος αὐτοματισμοῦ ἀποτρέπει τὴ συνείδηση ἀπὸ τὴν ἐπεξεργασία τοῦ προφανοῦς καὶ αὐτὸ ἔχει καθοριστικὲς συνέπειες, εἰδικὰ ὅταν δὲν ὑπάρχει χρόνος γιὰ σκέψη.

  Θεωροῦμε προφανὴ τὴν ὕπαρξη κομμουνιστικῆς ἀριστερᾶς μέσα στὸ ἀστικὸ πλαίσιο καὶ μάλιστα ἐπιρρωτικὴ τῆς Δημοκρατίας μας, δίχως νὰ ἀναρωτηθοῦμε ἂν συμβιβάζεται λογικά -καὶ ἂν ναὶ μὲ ποιὸν τρόπο- ἡ ὕπαρξη ἑνὸς κόμματος ποὺ κατ’ ἀρχὴν ἀρνεῖται τὸ σύστημα μέσα στὸ ἴδιο τὸ σύστημα. Ἕνα “φυσιολογικό” κομμουνιστικὸ κόμμα θά ‘πρεπε νὰ εἶναι παράνομο καὶ γιὰ νὰ μὴν εἶναι πάει νὰ πεῖ ὅτι ἐπιτελεῖ μιὰ κρίσιμη λειτουργία γιὰ τὸ σύστημα.

  Τὸ σύστημα πρέπει νὰ ἔχει ἀσφαλισμένα τὰ ἄκρα του, καὶ ἂν γιὰ τὸ δεξὶ ἄκρο ἡ κατασυκοφάντηση (πατριώτης = δεξιός = φασίστας) ἦταν ἀρκετή (καὶ αὐτὸ γιὰ ἱστορικοὺς λόγους), τὸ ἀριστερὸ ἄκρο χρειαζόταν πιὸ περίτεχνες μεθόδους : ἡ πρωτοπορεία θὰ ἔπρεπε νὰ ἐκπροσωπεῖται ἀπὸ ἕνα ἀραγῆ ἱεροκρατικὸ, ὑπερσυντηρητικὸ μηχανισμό, σκόπιμα ἀπωθητικὸ γιὰ τὸ λαό, μὲ ἐκλογικὴ ἀπήχηση ποὺ δὲν θὰ ὑπερβαίνει τὸ συμφωνηθὲν, τὸν Ὀκτώβριο τοῦ 1944 στὴ Μόσχα, ὅριο.
  Ἡ ἐλεύθερη πολιτικὴ διεργασία στὸ ἀριστερὸ ἄκρο θὰ μποροῦσε νὰ ἔχει απρόβλεπτες συνέπειες· τὴν ἀδιανόητη, καὶ αὐτὸ δὲν εἶναι τυχαῖο εἶναι νίκη τοῦ συστήματος, πχ, ἔννοια μιᾶς ἀριστερᾶς χωρὶς μαρξικοὺς προσδιορισμούς, ἡ ὁποία, ἂς ποῦμε, δὲν θὰ καταπίνει ἀμάσητο τὸν “θεωρητικὸ ἀντιανθρωπισμό” (κατὰ τὸν Ἀλτουσέρ) τοῦ Μάρξ.

  Καὶ τώρα ποὺ ἡ πολιτική μας τάξη ξεμπροστιάστηκε ὁλότελα, τώρα ποὺ βρισκόμαστε μπροστὰ στὸν ἔσχατο κίνδυνο τῆς ἱστορικῆς ἐξαφάνισης, μὲ τὴν πνευματικὴ -λαὸς ἀδιάφορος γιὰ τὴν ἰδιαιτερότητά του ὅπως διασώζεται στὴ γλώσσα, στὴ θρησκεία καὶ στὴν ἱστορία, δὲν ξέρω ἂν πρέπει νὰ λογαριάζεται γιὰ ζωντανός – καὶ τὴν ὑλικὴ ἔννοια τοῦ ὅρου, τώρα, λοιπόν, ἐνεργοποιεῖται τὸ δεξὶ μάγουλο τῆς τανάλιας, ὥστε νὰ ξεριζωθεῖ κάθε δυνατότητα ἐθνικῆς ἀφύπνισης.

  Οἱ ἄνθρωποι ποὺ κάνουν αὐτὲς τὶς δουλειὲς εἶναι ἐπαγγελματίες καὶ στὸ ἐνεργητικό τους ἔχουν μόνο ἐπιτυχίες (Εὐαγγελικά, Ἀπριλιανά, Ἰουλιανά, Νοεμβριανά (δις), Δεκεμβριανά (δις), κλπ)

  Μου αρέσει!

 12. ΑΚΟΥΤΟ ΛΑΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΟ ΚΑΛΑ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥΛΑ! Σε ποιούς; Σε εμάς, και σε όσους σκέφτονται να φτιάξουν κίνημα, κόμμα, με ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ Η Χ.Α.. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ. Εκείνο που φόβισε το σύστημα, είναι η οργάνωση της ΧΑ, διότι είναι το πιο αποτελεσματικό σύστημα διοίκησης, άλλωστε γι’αυτό εφαρμόζεται και στον στρατό….Αυτό που τους βολεύει, είναι το σύστημα μπάχαλο, που ο καθένας νομίζει ότι αυτός ξέρει μόνο, και δεν συννενοούνται ΠΟΤΕ. Το ίδιο συμβαίνει και στους ΑΝΝΕΛ, όπως λέει και ο ΙΩΑΝΝΗΣ Τ. , με την μόνη διαφορά ότι και οι ΑΝΝΕΛ, αρχηγικό κόμμα είναι, ότι θέλει ο ΚΑΜΜΕΝΟς, κάνει, χαχαχα, τους τα λέω καιρό εκεί, αλλά ποιός να ακούσει; Είναι άλλο να έχεις πυραμιδικό σύστημα με δημοκρατικό προσωπείο, και άλλο να έχεις, κόμμα μπάχαλο, και ενός ανδρός αρχή, με δημοκρατικό προσωπείο.

  Μου αρέσει!

 13. Yahoo! Ελλάδας – Ειδήσεις · 177,244 like this
  about an hour ago ·

  Οπλα και σφαίρες σε δύο αστυνομικούς – φρουρούς βουλευτών της Χ.Α.
  gr.news.yahoo.com

  Ρε από τις μαλακίες που διαβάζω όλη μέρα: π.χ. όπλο σε σπίτι Κρητικού χρυσαβγίτη (λες και υπάρχει Κρητικός χωρίς όπλο), μπαλωθιές ο Παναγιώταρος στην κηδεία ντερτιλή, Στρατηγός το 2005 ο πατέρας του Παππά, κλπ απίστευτες μαλακίες σαν την παρούσα, αντί να ακούω στα κανάλια τις φωνές των εντολέων υψηλόβαθμων χρυσαυγητών που δίνουν την εντολή τηλεφωνικά στο ρουπακιά να πάει και να σκοτώσει ώστε να πιστέψει όλος ο ελληνικός λαός ότι είναι δολοφόνοι και να τελειώνουμε, υποψιάζομαι ότι άνθρακας ο θησαυρός. Και αν έτσι έχουν τα πράγματα,κατήγοροι δημοσιογράφοι και πολιτικοί βρείτε λαγούμι να κρυφτήτε.

  Μου αρέσει!

 14. Σιγα μην ειναι και 10% μπροστα. Δυστυχως σε μια χωρα που εχουν ολα διαλυθει και ημαστε ακομα στην αρχη του ανήφορου (ιδιωτικοποιησεις νερων, πλειστηριασμοι κατοικιας, μισθοι 3-4 κατοσταρικα σε ολους – ακομα δεν εχουν ξεκινησει), και λογικα θα επρπεπ ενα αντιμνημονιακο κομμα να εχει 50-60% χαλαρά, εχουμε τον συριζα που δεν την παλεβει κυριολεχτικα. Δεν γινεται να αλλαζεις γνωμη καθε τρεις και λιγο και να τρεχεις αγαπητε Αλεξη στην γερμανια και να παρακαλας τον σοιμπλε να σε δεχτει για να κανετε μετα μια κοινη δηλωση : » διαφωνουμε αλλά πολιτσμένα !!»
  Tι σοι μαλακιες ειναι αυτες ? Αν δεν σπασεις αυγα (τα χρυσα ηταν κλουβια και καναν χαρακιρι απο μονα τους) ομελετα δεν κανεις.

  Μου αρέσει!

 15. Ετσι ακριβέστατα . Πόσο βλάκας και αμόρφωτος πρέπει να είναι κάποιος για να μην καταλάβει ότι όλα ήταν στημένα ??
  ο Δικαστής Τσάρλσς Βενέστρουμ στη Δικη της Νυρεμβέργης ειχε δηλώσει ……»Αν γνώριζα πριν απο μήνες τι επροκειτο να συμβει στο Δικαστηριο , δεν θα ερχομουν εδω. .
  βιβλ. Louis Marschalko , The World Conquerors, the Real War Criminals Joseph Sueli Publications London 1958…Transl.from Hungarian
  David Irving , Nuremberg , the Last Battle Focal Point publications London 1996

  Οποια εγκληματικη οργάνωση ?? Μηπως πρεπει να ααντρεξουμε στο παρελθον να ανακαλυψουμε ποιες υπηρξαν οι πραγματικες εγκληματικες οργανωσεις που ξεπου[πουλιασαν και εγκληματισαν στον τοπο ….σε συνδιασμο και με την τοποθετηση του καθ.Μπεη οτι εκεινη την χρονικη περιοδο η «Δικτατορια στην Ελλαδα ειχε αφησει μηδενικο χρέος» και μετα κατευφθασε το ΠΑΣΟΚ με τα εκατοντάδες Πολιτικα Οικονομικα του Σκανδαλα δανεικα απο τους Ροκεφέλλερς και γυρισμενα απο τις επομενες γενιές ……και αργότερα τις δηλωσεις του κ.Αεροπαγητου Λέανδρου Ρακιντζη Επιθεωρητου Δημοσιας Διοικησης »εστειλα χιλιάδες δικογραφα στην Βουλη ….αλλα μετα δεν ξερω τι εγιναν. …..και φυσικα μεχρι και επι των ημερών μας ποσα αλλες υποθεσεις που εχουν παραγραφει. ?. !!!

  «Σιγάν την αλήθειαν, χρυσόν εστι θάπτειν»

  Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

  ……………………….

  Η ώρα της Δικαιοσύνης

  Εκτιμώντας τις προσδοκίες της Χρυσής Αυγής από τις πρόσφατες εκλογές – όπως τις συνόψισα με άρθρο μου την τελευταία προεκλογική εβδομάδα – ιδίως σχετικά με την «ανοιχτή πληγή» των προφυλακίσεων του Αρχηγού και των βουλευτών του κόμματος, είχα σημειώσει τα εξής:………………επειδή δέν μπορούν να αναιρέσουν την απλή αυτή συνεπαγωγή της λογικής – και της δημοκρατίας – ότι δηλαδή ένα καλύτερο ποσοστό απο εκείνο των τελευταίων εκλογών θα σημαίνει ναυάγιο στα σχέδια τους, προτίμησαν να το αποφύγουν, χωρίς να μπορέσουν. Θέλησαν να το αποφύγουν και για ένα ακόμη λόγο. Επειδή μεταξύ μας, γνωρίζουν ότι με τον τρόπο αυτό, θα καταπέσει και στην ουσία και η θεμελιώδης βάση του κατηγορητηρίου τους: Οτι δηλαδή η Χρυσή Αυγή ( όσοι παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις της, όσοι συμμετέχουν ως υποψήφιοι, όσοι διαδίδουν τις θέσεις της κ.λ.π. ) αποτελούν εγκληματική οργάνωση.
  Γιατί αμέσως μετά………θα πρέπει να απαντήσουν, συνακόλουθα, και το εξής αναπάντητο ( σε δημοκρατία ) ερώτημα:
  Και αν ο λαός επιθυμεί να κυβερνάται απο «εγκληματίες» εμείς τι κάνουμε:;;;; ?
  Η στυγνή λογική των αριθμών που προέκυψαν από τις Ευρωεκλογές δικαιώνει την παραπάνω εκτίμηση. Οχι μόνο στην εκφορά του «μιντιακού» λόγου, στόν οποίο αίφνης παρουσιάζονται αναλυτικά τα ποιοτικά στοιχεία των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, αυτά που δηλαδή εμείς, εδω και χρόνια γνωρίζαμε: Αντίθετα με όσα ψευδώς διέδιναν, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δέν ειναι ούτε αμόρφωτοι, ούτε κοινωνικά απόβλητοι. Αντίθετα με όσα δολίως προπαγάνδιζαν μέσω των υπαλλήλων τους δημο(σ)κόπων, η Χρυσή Αυγή δέν ήρθε ούτε Πέμπτη πανελλαδικά, ούτε με ποσοστά γύρω στο 5%.
  Ήδη ο τρόπος με τον οποίο τώρα επιχειρούν να πολιτευτούν σε σχέση με το μείζον θέμα των διώξεων οι κυβερνώντες, αναμένεται να αλλάξει. Και αυτό θα γίνει γιατί οι συσχετισμοί στην κοινωνία δέν σηκώνουν καμία αμφισβήτηση.
  Ουδέποτε μια εγκληματική οργάνωση είχε παγκοσμίως μια ισχυρή πλειοψηφία του λαού να την στηρίζει, εκτός αν μιλάμε για τον ΙΡΑ ή την Χαμάς.
  Ουδέποτε σε μια δυτική δημοκρατία το τρίτο κόμμα ήταν αποκλεισμένο απο όλα τα μέσα και ουδέποτε αποτελούσε το μοναδικό θέμα συζήτησης όλων των ελεεινών «δημοσιογράφων» που έκαναν καριέρες λερώνοντας τη συνείδηση μας με κατασκευασμένες «ειδήσεις»….
  Θα μου πείτε, τι σχέση έχει η ψήφος με τη λειτουργία της δικαιοσύνης΄? Στις κανονικές δημοκρατίες δέν εχει καμία, στόν Ελλαδιστάν όμως, έχει άμεση. Γιατί σε καμία από αυτές τις δημοκρατίες δέν θα καταδεχόταν δικαστής να πάρει άμεσες ή έμεσες κατευθύνσεις για τόν χειρισμό υποθέσεων που καλείται να κρίνει, με πολιτικά κριτήρια. Σε όσους άσχετους τολμήσουν να αμφισβητήσουν το παραπάνω δεδομένο, δέν θα παραπέμψω στό γνωστό βίντεο Μπαλτάκου αλλά σε κάτι πολύ πιο στέρεο και αναμφισβήτητο: Στην απονομή της Δικαιοσύνης στη Σοβιετική Ενωση επι κομμουνισμού ή… για να έλθω πιο κοντά στην απονομή της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα επι δικτατορίας.. Οποιος ισχυριστεί πως και στις δύο αυτές περιπτώσεις δέν αποδιδόταν Δικαιοσύνη….εχει νοητικό πρόβλημα.
  Το ζητούμενο επομένως δέν ειναι το εάν απονέμεται «ποσοτικά» Δικαιοσύνη, αλλά τι είδους είναι αυτή και τι ποιότητα έχει.
  Εφόσον λοιπόν συμφωνούμε πως η Δικαιοσύνη είναι συνέπεια ενός συντεταγμένου δημοκρατικού κράτους ( ποιός εμπιστεύεται π.χ. να δικαστεί απο δικαστήριο των Ταλιμπάν ή της Ρουάντα ;;;) είναι προφανές ότι αυτή εκτός απο τυφλή οφείλει να είναι και κουφή η’ τουλάχιστον, αν δέν είναι, να μην ακούει μόνο Mega και ANT1……….Γιατί τότε εθίζεται στη μονομέρεια και την ηλιθιότητα των κυβερνώντων και απο τυφλή ( πλην τίμια ) ψηλή γυναίκα, μετατρέπεται σε σκυλάκι του καναπέ. Σκυλάκι που κουνάει την ουρά μόνο σε όσους ξέρει και γαυγίζει όλους τους «άλλους».
  Τέτοιες αποφάσεις που αποδεικνύουν «σκυλίσια» υποταγή Δικαστών στους κυβερνώντες έχω στην κατοχή μου αρκετές. Και όλες-τυχαίο?;; – αφορούν γνωστά πρόσωπα της Χρυσής Αυγής. Υποθέσεις που μπορεί να μην εντάσσονται στη μεγάλη ποινική κατηγορία της «εγκληματικής», αλλά αποτελούν είτε παρακλάδεια της είτε ακόμα και αστικές ή ποινικές υποθέσεις, στις οποίες τα πρόσωπα αυτά πρωταγωνιστούν ως μηνυτές ή ενάγοντες, δηλαδή σε απλά ελληνικά, είναι οι αδικημένοι. Οι κατάπτυστες αυτές αποφάσεις, που αν αφορούσαν οποιονδήποτε άλλον ( απο πικραμένο μπουζουκόβιο ΔΗΜΑΡίτη μέχρι λαθρομετανάστη ) θα είχαν σηκώσει ολόκληρο τον νομικό κόσμο στο πόδι, πέρασαν στο «ντούκου» επειδή αφορούν τους «φασίστες».
  Καταπάτησαν κάθε έννοια δικαίου και δικονομίας, έκαναν νομικούς ακροβατισμούς και παραβίασαν κάθε κοινό περι δικαίου αίσθημα, μόνο και μόνο για να είναι οι εισηγητές τους αρεστοί στους προισταμένους τους. Οι αποφάσεις αυτές υπάρχουν και είναι τόσο εξοργιστικές, όσο και νομικά απαράδεκτες. Και εν καιρώ θα χρησιμοποιηθούν για να εκθέσουν τόσο τους εξωνημένους δικαστές όσο και τους πολιτικούς πάτρωνες τους.
  Οπως άλλωστε είχε πεί και ο Ζαν – Ζακ Ρουσσώ, που πολύ αρέσει σε όλους τους «προοδευτικούς» κάθε μορφής. …..»Η υπομονή είναι πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός». Και όπως εχει αποδειχθεί απο τις εξελίξεις, αν μη τι άλλο έχουμε τεράστια υπομονή.

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
  Δικηγόρος – ΜΔΕ Ποινικού Δικαίου
  ΕΜΠΡΟΣ / 31/5/2014

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.