Ανησυχίες αναγνωστη που προκαλούν τρόμο σε μεγαλο μέρος του πληθυσμού.

20131001-212456.jpg

Απορίες
Αγαπητή Ολυμπία,
Θα ήθελα τη γνώμη σου για ένα θέμα που με ταλανίζει.
Σήμερα το απόγευμα ανακάλυψα σε μια γωνία στο σπίτι μου ένα βαράκι 5 κιλών και άλλο ένα έξι κιλών ( στο δεύτερο μπορούν να προσαρμοστούν δύο δίσκοι, 1,25 κιλών ο καθείς, οπότε μπορεί να φτάσει τα 7,5 κιλά συνολικά). Δεν το είχα αντιληφθεί τόσο καιρό, αλλά όταν σκέφτηκα ότι μπορεί και να συνδεθούν με τη δράση της ΧΑ με έκοψε κρύος ιδρώτας. Εξηγώ: Οι Χρυσαυγίτες είναι γνωστό ότι είναι λάτρεις της γυμναστικής, μούσκουλα, πρωτείνες, διατροφές και διαστροφές κλπ. Το γεγονός ότι έχω βαράκια και αλτήρες στο διαμέρισμά μου το θεωρείς ύποπτο; Έχω καιρό να γυμναστώ και πίστεψέ με Ολυμπία από το πρωί έχω πιεί πάνω από δυο λίτρα κόκα
κόλα.
Εξάλλου: στο ράφι στην κουζίνα έχω αρκετές κονσέρβες με σαρδέλα. Ως γνωστόν, η σαρδέλα είναι πλούσια σε λιπαρά Ω-3, τόσο πλούσια ώστε να ανήκει στα αγαπημένα snacks των μποντιμπιλνταράδων. Θεωρείς ότι υπάρχει πιθανότητα, αν εισβάλει η ΕΥΠ μέσα, να το θεωρήσει αποδεικτικό στοιχείο για σαφή εμπλοκή μου σε εγκληματικές επιχειρήσεις της οργάνωσης;
Να σημειωθεί επίσης ότι όταν είχα διαβάσει πως κλείνουν τα γραφεία του Πασόκ στην Ιπποκράτους και ότι ο εξοπλισμός του γυμναστηρίου πωλείται σκέφτηκα για μια και μόνο στιγμή ότι θα μπορούσα να πλειοδοτήσω για το όργανο κωπηλασίας ( το οποίο σε μελλοντική πώληση και με την υπογραφή του ΓΑΠ επάνω θα μπορούσε να μου λύσει το βιοτικό πρόβλημα αλλά αυτό είναι άλλου Παππά ευαγγέλιο ). Θα ήθελα να πω ότι απλώς το σκέφτηκα – άκουσα πρόσφατα ότι οι σκέψεις δεν τιμωρούνται – και ότι το σκέφτηκα για μία μόνο στιγμή –το λέω ώστε αν ανακαλυφθεί ότι τελικά τιμωρούνται και οι σκέψεις να έχω τουλάχιστον ως αντεπιχείρημα ότι το έγκλημα σκέψης αγοράς κωπηλατικού οργάνου ΔΕΝ ήταν διαρκές.
Σκεπτόμενος όλα αυτά, αγαπητή Ολυμπία, ένιωσα τόσο ένοχος σαν να ήμουν κιόλας. Έτσι, πηγαίνοντας στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς έκανα το λάθος να αγοράσω ένα κοντάρι για σφουγγαρίστρα αλλά ξέχασα να πάρω και την πατσαβούρα. Βλέποντάς το πριν από λίγο, έτρεξα να αγοράσω και την πατσαβούρα αλλά έντρομος είδα ότι το μίνι μάρκετ είχε κλείσει. Το κοντάρι μου είχε μείνει αμανάτι!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχω και μια ελληνική σημαία στο διαμέρισμα την οποία κάλλιστα θα μπορούσε να υποθέσει ο έχων απόλυτη λογική ότι αυτή σκοπεύω να την βάλω στο κοντάρι ενόψει της εθνικής εορτής που πλησιάζει! Ειδικά αν είναι ο Σηφουνάκης.
Μην ξέροντας τι άλλο να κάνω – αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας την πει! – έψαξα στο google για εικόνες του παλιού παίχτη Νίκου Πατσιαβούρα – αν και γαύρος ο ίδιος, την τύπωσα γρήγορα και την κόλλησα ως αφίσα στο δωμάτιο, δίπλα στο κοντάρι ώστε με αυτό το τέχνασμα να δικαιολογηθώ στους γάτους των μυστικών υπηρεσιών ότι δεν έχω καθαρίσει ποτέ και ότι όταν μου είπαν ότι για να καθαρίσω πρέπει να έχω και πατσαβούρα θυμήθηκα κατ’ ευθείαν τα χαρτάκια πανίνι που μάζευα πιτσιρικάς.
Το ξέρω ότι αυτό ακούγεται κάπως σαν αστείο του Σεφερλή αλλά νομίζω ότι αν το πω και δεν με πιστέψουν ή γελάσουν λέγοντας «Καλό, ε;», αμέσως θα εξασφαλίσω τα αντι-φασιστικά διαπιστευτήρια που χρειάζομαι υπενθυμίζοντάς τους πόσες φορές έχει φιλοξενήσει η Τατιάνα το συμπαθή κωμικό. – Γιατί η Τατιάνα είναι ένα και το αυτό με τη Δημοκρατία: Μαριάννα οι Γάλλοι, Τατιάνα εμείς.- Ένα πράγμα όπως τότε, που όσοι μάχονταν τη χούντα, τους εξασφάλιζε η ίδια την ομαλή μετάβαση στο εξωτερικό ώστε από εκεί να μπορούν εύκολα να κάνουν τον αντιδικτατορικό τους αγώνα, κατά της χούντας που τους έστειλε η ίδια εκεί όπου βρίσκονταν κλπ.
Επίσης, και καθώς οι τελευταίες σκέψεις άρχισαν να με ηρεμούν σκέφτομαι και το άλλο: στο διαμέρισμά μου δίπλα στα βαράκια, βρίσκονται αρκετά μπουκάλια μπίρας. Μάλιστα, όχι Φιξ και αηδίες, όχι δηλαδή ελληνικών εταιριών. Κάιζερ, Χάινεκεν κλπ. Εντάξει, δεν είναι και τόσα όσα ήταν στη βίλα, αλλά αρκετά για να μπορώ να ισχυριστώ ότι σκόπευα να τα χρησιμοποιήσω ως μολότοφ. Ε, τι λες Ολυμπία; Δε θα θολώσω έτσι τα νερά; Από τη μια τα βαράκια από την άλλη οι μολότοφ; Όσο επιβαρυντικά και αν είναι τα βαράκια, δεν αποτελούν τεκμήριο αθωότητας οι μολότοφ;
Μάλιστα, αν δεν έχουν μπει ως αύριο, σκοπεύω να πάω να ξοδέψω τις τελευταίες οικονομίες μου σε μια σαμπάνια, να την αδειάσω και να ισχυριστώ ότι όχι μόνο ήμουν έτοιμος να πετάξω μολότοφ αλλά τι μολότοφ! Σαν Caviar gauche που σέβεται τον εαυτό της οι μολότοφ θα ήταν σε μπουκάλι σαμπάνιας!
Τέλος, αγαπητή Ολυμπία, πολύ μου άρεσε που διαδόθηκε ότι ο λαϊκός αγωνιστής, Ο Άκης Ο Τσοχατζόπουλος – όπως λέει και ο Πανούτσος – τον αφήσαν ελεύθερο λέει. Έστω και αν ήταν ψέμα έχω ήδη κρεμάσει μια αφίσα του Άκη πάνω από το κρεβάτι μου. Και όσο το συντομότερο δυνατόν θα πάω να αγοράσω από μοντελιστές ένα υποβρύχιο που θα συναρμολογήσω, αφού βέβαια σπάσω έντεχνα κάποιο κομμάτι του ώστε να γέρνει.
Αν όλα αυτά δεν πετύχουν Ολυμπία, σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το υπερόπλο: θα τους πω ότι είμαι πρώτος ξάδερφος του Μουζουράκη και της Σολωμού. Ο επαναστατικός αγώνας του Μουζουράκη είναι τόσο τεράστιος που σύντομα οι μπλούζες με τη φάτσα του νομίζω ότι θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις εκείνες του Τσε.
Τι λες Ολυμπία θα τη γλιτώσω;
Υ.Γ. : Ολυμπία, θα πεις για μένα στον Πρετεντέρη έναν καλό λόγο;

Bac7ch

56 σκέψεις σχετικά με το “Ανησυχίες αναγνωστη που προκαλούν τρόμο σε μεγαλο μέρος του πληθυσμού.

  1. -Νομίζω Φωτεινή μου ότι ο αρθρογράφος έχει πιάσει πλήρως την ουσία των τεκταινομένων…και που ακριβώς το «παει» η δοσίλογη «κυβέρνηση»μας!..Και δεν είναι καθόλου υπερβολικός στον χαρακτηρισμό μου,γιατί όλες οι κινήσεις της αυτό φανερώνουν!..Πήρε και την «άδεια» αλλά και την»στήριξη»από το μεγάλο αφεντικό!-Εκείνο που με στεναχωρεί αφάνταστα σαν Πολίτη είναι το ότι περιμένουν να πιστέψω ότι…κυβερνούν την Χώρα!

   Μου αρέσει!

   1. Οου μον και ντιέ
    δεν το …..πιστεύεις;
    Αφού στο ….αποδεικνύουν καθ΄εκάστην.
    Αααα δεν τα περίμενα αυτά από σένα.
    Ντγοπή θου, Ακέλα.

    Μου αρέσει!

  2. Ακελα,
   ο μιχαλολιακος στην συνεντευξη που εδωσε,πριν συλληφθει,
   ειπε οτι ψαχνουν εναγωνιως εκλογες,αλλα δεν θα τους κανει την χαρι.

   ψηφαλακια μαζευουνε απο τον συριζα και ενδεχομενως να πανε για την μεγαλη συγκυβερνηση…

   Μου αρέσει!

   1. ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΟΓΙΚΏΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ….
    ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ» ΈΛΕΓΑΝ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΌΤΙ Η ΧΑ ΕΊΝΑΙ «ΣΥΣΤΗΜΙΚΉ» ΠΟΎΝΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΈΡΗΔΕΣ ΣΉΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΛΛΆΡΟΥΝΕ;
    ΩΡΑΊΟ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΣΟΥ ΓΈΛΑΣΑ ΠΟΛΎ.
    ΑΣ ΞΑΝΑΜΕΙΔΙΆΣΩ.
    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

    Μου αρέσει!

   2. Τι να σου πω βρε Φωτεινούλα!…Μιά ζωή με την αντιπολίτευση(κατ’επιλογήν), έχουν δει τα μάτια νου…. !-Τελευταίως μάλιστα έγινα και…συμπολίτευση χωρίς να το καταλάβω!

    Μου αρέσει!

   1. «…από το πρωί έχω πιεί πάνω από δυο λίτρα κόκα
    κόλα.»
    Απο αυτο ειναι συντροφε χρυσαυγητη.Σε τρελλανε η κα(ο)φε(κα)ινη.Ακου 2 λιτρα ..

    Μου αρέσει!

 1. για κοιταχτε λιγο την εισαγωγη ελληνικες σημαιες,ελληνικες συμπλοκες,χαρτη την νοτιας ευρωπης.και επειτα ο προλογος made in hollywood,μια φορα τον χρονο οι φονοι θα ειναι νομιμοι…….,ο πλουσιος δηλαδη ο περισουσιος θυρευτης και ο φτωχος το θυραμα…..

  Μου αρέσει!

 2. Νέα εργκένεγκον, τώρα, θα συλλαμβάνονται παπάδες, στρατιωτικοί, και αστυνομικοί. Είμαστε τυχεροί, πέσαμε σε ενδιαφέροντες καιρούς…

  Μου αρέσει!

 3. Πραγματικά, από το πρωί, είχα μια πολύ χάλια διάθεση, χωρίς κάποιο προφανή λόγω. Η παραπάνω ανάρτηση μου έφτιαξε το κέφι. Όχι ότι υποτιμώ τη σοβαρότητα της κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, αλλά το χιούμορ δίνει μια αίσθηση ελπίδας. Αν μη τη άλλο μας θυμίζει ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί! Μπράβο λοιπόν στις δημιουργικές απορίες.

  Μου αρέσει!

 4. Πολύ ένοχος είσαι και κάτσε να πάρουν και μαρτυρίες ‘με το αζημίωτο’ από τον φούρναρη και τον περιπτερά! Άσε που κάποιος σου τηλεφώνησε 3 μήνες μετά τη δολοφονία του Καντάφι και το συζητούσατε.

  Μου αρέσει!

 5. Τις ξυριστικές μηχανές και τα ξυραφάκια Bic να πετάξετε…αυτά αποτελούν σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία χιτλερισμού…
  …όπως και τις αποδείξεις των συχνών επισκέψεων στον μπαρμπέρη για ξύρισμα…

  Επίσης όσοι έχετε Volkswagen, Mercedes, Audi κλπ να τα ξεφορτωθείτε άμεσα γιατί αποτελούν σοβαρό πειστήριο ναζιστικής σκέψης και πρόθεσης διαφυγής από την αστυνομία…Αλλωστε τα γερμανικά μεταφορικά μέσα έχουν κακό «κάρμα»
  (…βλέπε τα Υποβρύχια του Άκη…)

  Καλό θα ήταν επίσης να φοράτε σιέλ ή γαλάζια μπλουζάκια με στάμπα την μέρκελ ή το Σαμαρά (το ίδιο είναι..και είναι το μόνο γερμανικό «προιόν» που επιτρέπεται..)…έτσι μπορεί και να την γλιτώσετε…και είναι και πολύ «in» σύμφωνα με το ουράνιο δημοκρατικό-συνταγματικο-μερκελικό-τροικανό-προβοκατόρικο-τόξο…

  Μου αρέσει!

  1. και για να σε αγαπάει όλη η ΕΕ και όχι μόνο τα εδώ απόβλητα

   το μπλουζάκι θα πρέπει να έχει την φωτο της οικογενείας Ρόθτσάϊλντ

   όλη η ΕΕ αυτόν υπηρετούν

   Μία πρέπει να είναι η επιθυμία όλων μας να εφαρμοστεί στις ΗΠΑ η Νομοθεσία ΝΕΣΑΡΑ

   Μου αρέσει!

  2. Η Διάκριση μου ήταν πάντα καθαρή….(αν αναφέρεσαι σε εμένα…)
   ….το οτι δεν είμαι υπέρ της …»χρυσής πληγής» δεν σημαίνει αυτόματα οτι είμαι υπέρ του «ουράνιου τόξου»…

   Μου αρέσει!

  1. Ποιά ακριβώς σημαία δηλαδή;
   Με το παλιό ή με το νέο εμ-βλήμα;
   Δεν πιστεύω να μου την πέσουν τίποτις αγαναχτισμένοι
   διόοοοοτι
   το κρίμα στην σβερκαριά σου.

   Μου αρέσει!

 6. «πηγαίνοντας στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς έκανα το λάθος να αγοράσω ένα κοντάρι για σφουγγαρίστρα αλλά ξέχασα να πάρω και την πατσαβούρα. Βλέποντάς το πριν από λίγο, έτρεξα να αγοράσω και την πατσαβούρα αλλά έντρομος είδα ότι το μίνι μάρκετ είχε κλείσει. Το κοντάρι μου είχε μείνει αμανάτι!»

  να σαι καλά ρε παιδί, ψόφησα στο γέλιο! 🙂

  Μου αρέσει!

 7. ξέρει κανείς να μου απαντήσει υπεύθυνα αν οι μυγοσκοτώστρες θεωρούνται φονικά όπλα και αν κινδυνεύω να συλληφθώ;; τα άλλα όπλα μαζικής καταστροφής τα USB τα ξεφορτώθηκα πάντως καλου κακού…..

  Μου αρέσει!

  1. Αν συνυπολογίσεις οτι ως μυιγοσκοτώστρες μπορούν να λειτουργήσουν και οι παλάμες σου
   μμμμμ μάλλον την έχεις βαμμένη.
   Επίσης βαμμένη την έχεις αν πέσης σε σύλλογο ή Μ.Κ.Ο δια την προστασίαν τηνς εγκύου μυιγός
   Άντε απ΄εκεί βρε ….κτόνε.

   Μισό σου βρήκα ελαφρυντικό:
   Οι μυιγοσκοτώστρες που διαθέτεις, τι μυίγες είναι προγραμματισμένες να σκοτώνουν;
   Οι μυιγοσκοτώστρες είναι πρίν ή μετά ΔΝΤ;
   Έχει σημασία

   Μου αρέσει!

 8. φίλε μην το πολύ ψάχνεις είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ και αυτό αρκεί για να μας κατηγορήσουν .Όλοι είμαστε ύποπτη γιατί έχουμε σημαία στο μπαλκόνι (χειμώνα – καλοκαίρι) .Όλοι είμαστε ύποπτη διότι έχουμε κουζινομάχαιρα .Όλοι είμαστε ύποπτοι γιατί αναπνέουμε …

  Μου αρέσει!

 9. οι αριστεροι δεν ειναι ελληνες,ειναι διεθνιστες γενιτσαροι μισελληνες
  οι ΜΗ αριστεροι (δεξιοι κεντρωοι ακραιοι) ειναι ελληνες
  στον μπολσεβικοπολεμο δεν πολεμησαν δεξιοι εναντιον αριστερων.
  πολεμησαν οι σχιζοφρενεις θρησκοληπτοι μεσιανιστες εαμοβουλγαροι κομουνιστες ενατιον ολου του ελληνικου λαου ενωμενου, ο οποιος χαρη στο βενιζελικο κεντρο τσακισε την κοκκινη πανουκλα, τους εαμοβουλγαρους αυτονομιστες, τους φονιαδες των λαων και γενοκτονους του λαου μας στο γραμμο βιτσι.

  σημερα οι αριστεροι φονιαδες (μαρξιστες κομουνιστες μπολσεβικοι αναρχικοι αριστεριστες κ.λ.π ) προτρεπουν και παροτρυνουν τους λαθρομεταναστες τους, να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο, χρησιμοποιωντας τους για τη διαλυση του εθνικου κρατους και τη δημιουργια πολυπολιτισμικου μπουρδελου τυπου usa.
  επισης σε περιπτωση τουρκικης εισβολης η πολεμου με αλο κρατος, οι αρισετροκομουνιστες διεθνιστες θα χτυπησουν πισωπλατα τον ελληνικο στρατο μαζι με τους λαθρομεταναστες τους, με σκοπο να χασει η ελλαδα, να καταρευσει το καθεστως και να αρπαξουν αυτοι τη εξουσια σε μια ακρωτηριασμενη ελλαδα εστω και κατω απο τον ολυμπο…

  ειναι δρομολογημενες οι εξελιξεις και ειλημμενη αποφαση της νεας ταξης πραγματων -του παγκοσμιου καπιταλιστικου σοβιετ -η βιολογικη εξοντωση ολου του παχυσαρκου ελληνικου λαου- και ολων των λευκων ευρωπαικων λαων- και η αντικατασταση τους με αλλους λαους αφρικης και ασιας (transformation). οι φανατικοι αναρχοκομουνιστες ειναι τα σκυλια του συστηματος,το αριστερο παρακρατος του, και θανασιμοι εχθροι του λαου μας και γενικα του ανθρωπου.
  μπειτε επιτελους στο νοημα αστικοπατριωτες…….δεν γινεται να κανει το προβατο επικληση ειρηνης και ενοτητας στον λυκο….

  Μου αρέσει!

   1. Διονύσιος Βούτος είπε
    Οκτωβρίου 2, 2013 στις 12:18 πμ
    και όσοι τους θαυμάζουν τι είναι ..??

    ……………………………………..διονυσοβουτοι .
    απο παλια

    Μου αρέσει!

  1. Καλά… κοπέλα μου ακόμα είσαι εκεί;
   Να πας αμέσως να μπεις σ’ ενα φούρνο να γίνεις σαπούνι.
   Απορώ πώς δεν έχεις τρέξει. Μιλάμε είσαι νεοναζί…. δήλαδή γιατί αναπνέεις; Κράτα τη μύτη σου αμέσως.

   Μου αρέσει!

 10. Αν έχεις μαχαιροπήρουνα πέτα τα επί τόπου από το σπίτι.
  Αν έχεις μαύρα μπλουζάκια ή βρακιά πέτα γιατί άμα τα δει το δενδιόβουρλο τα χάθηκες, θα σου καταλογίσει όλα τα εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα (ποια Ελλάδα; Στην Ευρώπη) μετά τη σύλληψη του Κασιδιάρη.
  Ελπίζω να μην έχεις φίλους ή συγγενείς στις ίδιες περιοχες που μένουν οι απαχθέντες εεεε… οι κατηγορούμενοι γιατί αυτό ξέρεις τι σημαίνει.
  Προς επίρρωσιν του τεκμηρίου αθώοτητος κοντά στις «μολότωφ» άφησε και μια κιπά….
  Εκεί θα πέσουν στα τέσσερα όλοι, όπως ο άντωνης όταν πήγε στα αφεντικά του.

  Μου αρέσει!

   1. Τύπωσε μια φωτογραφία του Δενδιογυφτου με την κιπά εκεί που έχει την φάτσα του ηλίθιου. Βάλτην σ ενα τραπεζάκι να στέκεται όρθια και βάλει δίπλα της απ’ την μία πλευρά ένα κερί, καντήλι ό,τι θες κι απ’ την άλλη ένα λιβανιστήρι να φαίνεται ότι τον λιβανίζεις.
    Και μπροστά ένα χαλάκι προσευχής που κάνει multi culti. Και μη βρουν ελληνική σημαία…. ΕΝΟΧΟΣ! στα κάτεργα!

    Μου αρέσει!

 11. Μέρες και νύχτες καρδιοχτυπώ…Εφιάλτες ατελείωτοι με κυνηγούν στον ύπνο μου 3 νύχτες συνεχώς…η Ελλάδα στην καρδιά του Τυφώνα, χάος, παντού χάος.
  Δεήθηκα…Η πρώτη νύχτα ανακούφισης…
  Και τώρα διάβασα τά σχόλια σας…
  Γέλασα, και ξαναγέλασα…Μού θυμίσατε τι θα πεί Έλληνας.

  Μου αρέσει!

 12. Σε κοβω για χρυσαυγιτη γιατι τις παραπανω παπαργιες μονο καποιος με IQ κατω απο 40 θα τις έγραφε.

  υγ1. τον λαγό τον κρατήσαν γιατι υπήρχαν βασιμες υπονοιες οτι θα την εκανε με ελαφρα πηδηματάκια
  υγ2. Κατα την διαρκεια της ανακρισης μεσαιου στελεχους της ΧΑ, ενας αστυνομικος βαρεθηκε και σηκωσε τα χεργια του να τεντωθει.. Το χρυσαβγουλο νομισε οτι θα τον βαραγε και αρχισε να φωναζει «Μη με βαρατε για τι θα ξεχασω όσα θελω να σας μαρτυρησω»

  Μου αρέσει!

 13. A bre για τα μπαζα ειστε ελληναραδες του κωλου.Νουμερα ατελειωτα στην χιλιοστη.Δεν μετριεστε απο την αρχη του σχολιου οσον αφορα τα απιθανα που αραδιασατε.Τυφλα!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.