Ο “φασισμός των γραβατοφόρων”, φυλάκισε τον “φασισμό των ροπαλοφόρων”

Όθων Ιακωβίδης

Το κατοχικό Ολιγαρχικό καθεστώς των Μνημονιοφυλάκων, έδειξε ότι διαθέτει ισχυρά αντανακλαστικά, προκειμένου να διατηρεί, όσο μπορεί καλύτερα, τη μάσκα της Δημοκρατίας που φορά, προκειμένου να παίζει ασφαλέστερα τον ρόλο του επιτηρητή των όρων της παράδοσης της Χώρας (διάβαζε “Μνημόνια”) στους πάτρωνές του.

Άδραξε την ευκαιρία από τη δολοφονία ενός άτυχου συμπολίτη μας από την επίσημη φασιστική εκδοχή της υπόστασής αυτού του καθεστώτος (τη Χρυσή Αυγή) και, με νομικές διαδικασίες αμφιβόλου εγκυρότητας (σύμφωνα με όλους τους έγκριτους εξωκομματικούς νομομαθείς που ρωτήθηκαν δημοσίως) εμφανίζεται στα βοθροκάναλα της κρατικής προπαγάνδας και προβάλλεται ως προασπιστής της Δημοκρατίας !!!

Ποιοί;


Αυτοί που σύστησαν και λειτούργησαν, όλα αυτά τα χρόνια της “μεταπολίτευσης” τις συμμορίες του Πα.Σο.Κ, της ΝΔ και των άλλων δημοκρατικών δυνάμεων” που ρήμαξαν εξαντλητικά τη Χώρα, μέχρι την πτώχευσή της, ή συνέτειναν με την αδράνειά τους για αποφυγή αυτής της πορείας, κατηγορούν άλλους για “σύσταση συμμορίας”..

Αυτοί που έχουν καταλύσει τη Δημοκρατία, εκχωρόντας την ίδια την Ελευθερία της Χώρας (με την παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας επί του πλέον ζωτικού εθνικού χώρου, αυτού της Οικονομίας) και (εντελώς φαασιστικά) σφετερίζονται τη νομιμοποίηση που τους περέχει η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών (Βουλή, Κυβέρνηση, Προεδρία Δημοκρατίας, Δικαιοσύνη, Δημ. Διοίκηση) προκειμένου να διατηρείται η πορεία προς την τέλεια και ολοκληρωμένη λεηλασία της Ελληνικής κοινωνίας, προς όφελος των έξωθι πατρόνων τους.

Αυτοί που ασκούν τον “φασισμό της γραβάτας”, που έχει οδηγήσει στην απελπισία το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας και στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας ότι αυτός ο κρατικός φασισμός είναι πολλαπλασίως καταστροφικότερος του φασισμού των ροπαλοφόρων.

Παρακαλουθούμε, έτσι, το εξής τραγελαφικό:

Ο μέν “φασισμός των γραβατοφόρων” βρίσκει την ευκαιρία να προβληθεί ως η πολιτική δύναμη που προστατεύει τη Δημοκρατία (αποκρύπτοντας όπως μπορεί την αλήθεια πως δεν μπορεί να υπάρχει Δημοκρατία όταν η Χώρα είναι κατεχόμενη από ξένες δυνάμεις) ο δε “φασισμός των ροπαλοφόρων” βρισκει την ευκαιρία να προβληθεί σαν η πολιτική δύναμη που βρίσκεται απέναντι στο πολιτικό σύστημα το ποίο, αφού δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις της πτώχευσης, επιτηρεί τώρα την εκτέλεση των όρων κατοχής της Χώρας, για λογαριασμό των επικυρίαρχων δυνάμεων.

Δηλαδή, ενώ η ύπαρξη και των δύο, εδράζεται στη φασιστική βία (εφαρμοζόμενη με διαφορετικό τρόπο απο τον καθ΄ένα τους) ο ένας κατηγορεί τον άλλο για φασισμό !!

Εν τω μεταξύ, η κοινή γνώμη αποπροσνατολίζεται από το κυρίαρχο πρόβλημά της (που είναι η επιβίωση του κάθε πολίτη μέσα από την επιβίωση της Ελληνικής κοινωνίας από τον όλεθρο στον οποίο την οδηγεί το “πρόγραμμα δάσωσης” της) και οι Μνημονιοφύλακες βρίσκουν περισσότερο θράσσος για να βαθύνουν και να επισπεύσουν αυτό το καταστροφικό για τη Χώρα, “πρόγραμμα δάσωσης”….

Ο Ελληνικός λαός, όμως, δεν είναι τόσο κοιμισμένος ή ηλίθιος, όσο τον νομίζουν.

Το ιστορικό ξυπνητήρι έχει ενεργοποιηθεί και δεν θα αργήσει να γίνει σειρήνα ξεσηκωμού.

Για να στείλει στον Καιάδα της Ιστορίας κάθε έκφανση φασισμού, είτε της γραβάτας, είτε του ρόπαλου.

27 σκέψεις σχετικά με το “Ο “φασισμός των γραβατοφόρων”, φυλάκισε τον “φασισμό των ροπαλοφόρων”

 1. Με συγχωρείτε αλλά εγώ σε επανάσταση με άπλυτους δεν κατεβαίνω.
  Προτιμώ να φύγω από την Ελλάδα. Καλή σας τύχη ελλεϊνήδες αν δεν γίνει Κυβέρνηση η ΧΑ

  Μου αρέσει!

  1. Θα γινει κυβέρνηση η χρυση αυγή φίλε. Να είσαι σίγουρος γι’ αυτό. Ποιός θα παραδώσει την Θράκη; Ο Παπανδρέου; Όλο αυτο το φιάσκο με τις μαιμου κατηγορίες που τους φορτωνουν θα καταρρεύσει και μετά απο 18 μηνες προφυλακιση θα βγουν ηρωες.
   Με το που γινουν κυβέρνηση, ο Ερντογαν θα θεσει θεμα ασφαλειας της μουσουλμανικης μειονοτητας για να κοσοβοποιήσει την θράκη, θα φύγει και η Στρογγύλη και εκεί θα τελειώσει το θέμα. Το σχεδιο Παπανδρέου για παράδοση της θράκης γίνεται πραγματικότητα γι’ αυτό και ακυρώθηκε ο αγωγός, ενώ για ακόμα μια φορά στο Γουδί θα πάνε οι μαλάκες όπως το 1922 – 1974 κλπ. Για να επανελθουν οι προδοτες σαν σωτήρες. Ιδια ιστορία, ίδιος λαός.

   Μου αρέσει!

   1. Καλά κόψε τα ναρκωτικά τώρα και αντιμετώπισε την αλήθεια.
    Το 70% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι λοβοτομημένες, οπότε αντί για επανάσταση θα πάρεις τα @@ μου.
    Θα την κάνουμε όλοι και θα μείνεις εσύ, οι πακιστανικές κοινότητες και η ΝΔ στην Ελλάδα. Μέχρι και ο Τσίπρας παίζει να την κάνει.

    Μου αρέσει!

   2. Ποιανού οι βουλευτές στη Θράκη λένε ότι είναι τούρκοι; των χρυσαυγιτών;
    Ποιος με το που έγινε πρωθυπουργός κατήργησε τα υπουργεία Μακεδονίας-Θράκης και Αιγαίου για να μην ακούγονται και να διεκδικούν απερίσπαστοι οι Τούρκοι; ο Μιχαλολιάκος;
    Σε ποιο κόμμα ανήκει η πρόεδρος βουλής που το 2005 είπε ότι θα συρρικνωθούν τα σύνορα της Ελλάδος για την ασφάλεια την Ειρήνη και την Ευημερία της ‘διευρυμένης’ Ευρώπης»; στο κόμμα της χα που δεν ήταν στην βουλή;
    Ποια κόμματα εξουσίας χαϊδολογάνε το τουρκικό προξενείο που αλωνίζει στην Θράκη;
    Ποιων κομμάτων οι βουλευτές κι οι εκπρόσωποι ανοιξαν σπίτι δήθεν που γεννήθηκε ο Κεμάλ προδρομος του χιτλερ στην Θεσσαλονίκη; οι βουλευτές της χα;

    Ποιος έχει δηλώσει από τη θέση του υπ. εξ. το 1999 ότι είναι διατεθιμένος να δώσει μερικά στρέμματα από το χωράφι που τουν ανήκει στον κακοβουλο γείτονα για να κοιμαται ήσυχος;
    Το χωράφι που πουλάει στον κακοβουλο δεν το ανήκει αλλά για να σε βοηθήσω με την δική μας ηλιθιότητα διετέλεσε και πρωθυπουργός.

    Ποιος ανακύρηξε την Στρογγύλη σε αρχαιολογικό χώρο για να γίνει ακατοίκητη και να μην έχει υφαλοκρηπίδα ο Κασιδιάρης;

    Με το που βγουν, με την λογική σου, θα μας βομβαρδίσουν κιόλας άρα το σωστό είναι να μείνουν μέσα να χάσουμε εδάφη όπως έχει συμφωνήσει ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα και ζήσουμε σαν κοτες στο κοτέτσι.

    Το αν θα μείνουν και πόσο εξαρτάται από το πόσο θα επιβιώσει το καθεστώς των ξενοκίνητων κομματαρχών.
    Οσο περιφέτονται στην εξουσια φασιστοειδή σαν τον Δένδια τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά, όποιος θέλει την Ελλάδα ελεύθερη κι ανεξάρτητη θα χαρακτηρίζεται ναζιστής και θα χώνεται στο γουαντάναμο.

    Μου αρέσει!

   3. Προς PLYMMENOS:
    Αυτά που λες έχουν βάση. (Μόνον αυτό)

    Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η κατάληξη της πολιτικής περιόδου που ζούμε θα είναι επανάληψη της δοκιμασμένης συνταγής του ’74 με το Κυπριακό: προδοσία και παραχώρηση εθνικών εδαφών από τους πολιτικάντηδες σε συνεργασία με τον ξένο παράγοντα, επίρριψη της ευθύνης σε Πατριώτες, και επιστροφή των προδοτών ώς ηρώων.

    Μου αρέσει!

  2. Η «Χρυσή Αυγή» τυχαίνει αδύνατον να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση,μιάς και η «δυναμική» της απέχει πολύ από το κρίσιμο 41% επί των ψηφοφόρων!!Εννοείται προς τα κάτω!!

   Παίζει όμως κάπως και το ενδεχόμενο,να σχηματιστεί στο κοντινό μέλλον συγκυβέρνηση ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που φυσικά θα καταργήσουν τις εκλογές και την δημοκρατία!!

   Μου αρέσει!

  3. Κυβέρνηση είναι «εθνικιστα». Χριστό δεν έχεις καταλάβει. Απλά καθαρίζονται οι χουλιγκάνοι για να μην εκτεθούμε.

   Μου αρέσει!

  4. Εγω αρχηγο στην επανασταση θελω τον Μακη ………μην παει το μυαλο σας στον στον Βοριδη ,ουτε στον Ψωμιαδη,σε καμια περιπτωση στον Ζουγκλα…….ενας ειναι ο αρχηγος Γιακουματος ο σεισμος.

   Μου αρέσει!

 2. Γεμισε το διαδικτυο αρθρα ειδικών επι του φασισμου. Σας εχουμε γραμμενους κανονικα. Παλι θα τους ψηφισουμε.

  Μου αρέσει!

   1. Άμα μασάς παπαρουνόσπορο μπροστά στο χαζοκούτι, τι να δεις; Πίσω σου περνάνε μαμούθ και προϊστορικοί δεινόσαυροι, κι εσύ κοιτάς την παπαρούνα να λυκνίζεται στην ιλουτρατιόν οθόνη. Τρέχα για τον αποκωδικοποιητή τώρα!

    Μου αρέσει!

   2. πολυ ψηλα γραμματα ρε τορικι…γιατι ρε μαμω το να μην διαβαζω στο σχολειο να μορφωθω και γω να μην εχω αναγκη τον αποκωδικοποιητη που ψωνησες εσυ μικρος….αντε και εβρεξε σημερα ….καλο χειμωνα…χωρις πετρελαιο…

    Μου αρέσει!

 3. Εύστοχος τίτλος, ακριβώς αυτό!

  Το ότι κάποιοι οπαδοι του φασισμού των ροπαλοφόρων μυξοκλαίνε σήμερα γιατί τους κλάδεψε ο φασισμός των γραβατοφόρων …
  Ε! Έπρεπε να το ξέρουν!
  Πάντοτε η γραβάτα ήταν ισχυρότερο όπλο από τα κλωτσομπουνίδια!
  Ήγουν το «μυαλό» του τσαμπουκά!

  Μου αρέσει!

  1. Ἡ γραβάτα δὲν ἔχει μυαλό περισσότερο.
   Ἄν εἶχε θὰ ἤξερε ὅτι «σφαῖρα εἶναι καὶ γυρίζει» καὶ θὰ θυμόταν τὴν κατάληξι τοῦ Ἰωαννίδη.

   Ἁπλῶς ἒχει τὰ μέσα καὶ κεφαλὴ ἄνευ περιεχομένου.

   Μου αρέσει!

   1. Ο Ιωαννίδης στους «γραβατωμένους»;
    Το πιό κρύο ανέκδοτο της χρονιάς!
    Ποιός περισσότερο «ροπαλοφόρος» από τον Ιωαννίδη;
    Και η κατάληξή του; Ότι του άξιζε!
    Όπως και οι προηγούμενοι «ροπαλοφόροι» και πρώην «συναγωνιστές» του που τους ξηγήθηκε γνήσια φασιστικά, δηλαδή γνησίως πούστικα!

    Μου αρέσει!

 4. Πίστεψες τον Βοριδη Μιχαλολιάκο.

  Περι κοινων συμφερόντων και άλλα τέτοια. Νόμιζες ότι θα επαναληφθεί το 44 που σας δώσανε αμνηστία και όπλα να υπερασπιστείτε το Κολωνάκι. Ε λοιπόν ρουφιάνε δεν είσαστε όλοι ίσοι. Ούτε κοινά συμφέροντα με το Κολεγιο Αθηνων έχετε. Αυτοί πίνουνε καφεδάκι στη πλατεία και εσυ στη ΓΑΔΑ. Οταν λοιπόν θα ξαναπάς όπως συνηθίζεις για «συμπληρωματική κατάθεση» να θυμάσαι ότι η «σοβαρή χρυσή αυγή» είναι κυβέρνηση. Εσείς, όπως έγραφε ο Καλλέντζης, θα είσαστε πάντα εργαλείο. Κορόιδα.

  Μου αρέσει!

  1. -Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;
   -Γιατί λάμπει ο ήλιος έτσι, γιατί φέγγει έτσι η μέρα;
   -Γιατί σαν αυτή παιδί μου, την ημέρα τη χρυσή
   που τη χαίρεσαι και συ,
   στέρεψε το μαύρο δάκρυ, κλείσανε πολλές πληγές.
   Αψηλώσανε τα στάχυα
   κι’ ένα γύρω όλα τα βράχια
   εγινήκαν ανθοβούνια και χρυσοπηγές.
   Μιαν ημέρα σαν κι’ ετούτη, την ολόφωτη κι ωραία
   ξεδιπλώθηκε και πάλι η γαλάζια μας σημαία
   που ’χει τ’ ουρανού το χρώμα
   και σκεπάζει τ’ άγιο χώμα
   που ελεύθερος πατάς,
   κι έτσι με χαρά κι ελπίδα
   για μιαν ένδοξη πατρίδα
   η σημαία κυματίζει μ’ ένα ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ.
   Μιαν ημέρα σαν ετούτη
   δοξασμένη κι ισχυρή
   κι έτσι σαν την αντικρίζεις
   έτσι πάλι την γνωρίζεις,
   «την γνωρίζεις απ’ την κόψη του σπαθιού την τρομερή».

   Μου αρέσει!

 5. Τον «φασισμό των ροπαλοφόρων» τον εφαρμόζουν χρόνια τώρα οι κουκουλοφόροι του τσύριζα και οι φρουροί της εργατικής τάξης του ΠΑΜΕ, κ. Ιακωβίδη.
  Στην Χρυσή αυγή δεν έχουν ρόπαλα, αλλά σημαίες με τα κοντάρια τους.
  Κι όταν έρριχναν και καμμιά μπούφλα στα λαθρο-σκουπίδια, είχανε και κάνα πεζοδρόμιο να περπατήσουν οι Ελληνες.
  Μια βδομάδα τώρα ξεχύθηκαν τα στίφη με τα πλαστά χαρτιά και τους πονετικούς δικηγόρους της Αριστεράς και έχουνε κάνει όλο το Κέντρο υπαίθριο βόθρο, ουρώντας κι αφοδεύοντας όπου βρουν.

  Οι γραβατοφόροι δεν έχουν όρχεις να σηκώσουν ρόπαλο, νάσαι σίγουρος. Είναι εντολείς ξένων συμφερόντων, έχουν διαλύσει Στρατό-Αστυνομία-ΕΥΠ και μας βάζουν να χορεύουμε χτυπώντας μας το ντέφι, όπως έκαναν οι γύφτοι με τις μαϊμούδες.
  Με ξένες πλάτες πορεύονται, κ. Ιακωβίδη.
  Εμείς, θα τους αντιμετωπίσουμε με τη λαϊκή σοφία – σύμφυτη σε όλους τους λαούς ιδιαίτερα στους σημερινούς που έχουν …πονηρευτεί απ΄όσα αισχρά βλέπουν και με το φιλότιμο και τη λεβεντιά που διακρίνει ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μόνον αυτό εδώ σε τούτη την άκρη.

  Μου αρέσει!

 6. το γραφω συνεχως…αλλα δεν το χωνευετε..

  επειδη δεν σας συμφερει..νεοελληνες….

  Μεταπολεμικα….

  εισαστε ΟΛΟΙ Φασιστες!

  Φασισταριο του κερατα…κουκουλοφοροι απο γεννα…

  Λιγοι…ελαχιστοι …οι αντικειμενικοι και Αληθινα δημοκρατικοι!

  Μου αρέσει!

  1. Φασισταριά, ναι αλλά κουκουλοφόροι όχι. Αφού οι αρχίοι ημών πρόγονοι διεκήρυτταν: πας μη Ελλην βάρβαρος, πώς να μην είμαστε φασισταριά;
   😆

   Μου αρέσει!

 7. Αναρωτιέμαι, εάν τελικά καταδικαστεί η χρυσή αυγή, δεν δημιουργείτε αυτομάτως δεδικασμένο τέτοιο ώστε, όποιων κομμάτων κάποια μέλη έχουν διαπράξει κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα τότε η δικαιοσύνη αυτομάτως και με συνοπτικές διαδικασίες (λογω δεδικασμένου) να τα οδηγεί στην ίδια μοίρα που θα έχει και η χρυσή αυγή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.