ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NEW STATESMEN: ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΗΝ BLACKWATER!

Εάν ισχύουν αυτά που γράφει το περιοδικό, οι άνθρωποι είναι παράφρονες. Εάν δεν ισχύουν, κάποιος εισαγγελέας θα πρέπει να καλέσει τον πρέσβη για να δώσει εξηγήσεις. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση που «φοβάτει» τον Ελληνικό στρατό και στον αντίποδα προσλαμβάνει… μισθοφόρους!

New Statesman .Ελλάδα.Επαφές πολιτικών με Στρατό, για εγγυήσεις ότι δεν θα επέμβει σε πιθανή εξέγερση

Greece: «A promise from the army has been obtained to not intervene against a civil uprising»
Explosive revelations from a former Greek diplomat.

By Leigh Phillips Published 24 February 2013

Ελλάδα: «Εχει δοθεί υπόσχεση από τον στρατό ότι δεν θα επέμβει κατά λαικής εξέγερσης»

Εκρηκτικές αποκαλύψεις από πρώην Έλληνα διπλωμάτη.

Το περιοδικό New Statesman δημοσιεύει ολόκληρες τις δηλώσεις του Πρέσβη Χρυσανθακόπουλου, ο οποίος μας πληροφορεί ότι έχει προσληφθεί η μισθοφορική Blackwater από την Κυβέρνηση και ότι υπάρχουν συνομιλίες συγκεκριμένων πολιτικών με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να δοθούν εγγυήσεις ότι ο Στρατός στην Ελλάδα δεν θα επέμβει σε περίπτωση κοινωνικής αναταραχής ή λαικής εξέγερσης.

Εδώ να δούμε τρια πράγματα.

Το πρώτο είναι ότι ενώ το New Statesman αναφέρει στον τίτλο ότι η εγγύηση από τον Στρατό έχει δοθεί, ο Πρέσβης Χρυσανθακόπυλος δηλώνει ότι το αποτέλεσμα των επαφών αυτών, νομίζει ότι πρόκειται να είναι επιτυχές, άρα οι συνομιλές συνεχίζονται.

Ο ίδιος ο Χρυσανθακόπουλος πάντως δηλώνει πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξει στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως έγινε το 1967.

 

Δεύτερον, δεν μιλαέι για ανάθεση στην Blackwater της ασφάλειας του Κοινοβουλίου, όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν αλλά για πρόσληψη της από την Κυβέρνηση. Ότι και αν αυτό μπορεί να σημαίνει.

 Και τρίτο θέμα είναι το γεγονός ότι ενώ κατακλυστήκαμε από την είδηση της συνέντευξης Χρυσανθακόπουλου προ ημερών, από διάφορά Μέσα, δυστυχώς κάποιοι “ξέχασαν” να αναφέρουν την παράγραφο σχετικά με τις ζητούμενες εγγυήσεις από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Και συμβαίνει συνέχεια με τα ξένα δημοσιεύματα και τις επιλεκτικές μεταφράσεις και αποδόσεις τους, σε βαθμό που σε πολλά ζητήματα, οι πολίτες ξένων χωρών να είναι πιο ενημερωμένοι για τα δικά μας ζητήματα, απο ότι εμείς οι ίδιοι.

Το New Statesman δεν είχε κανένα λόγο να πράξει το ίδιο και το LEFTeria-news είναι υποχρεωμένο να μεταφράσει και να αποδώσει επακριβώς, ολόκληρες τις δημόσιες δηλώσεις ενός μέχρι πρότινος, σημαντικού διπλωμάτη καριέρας.

Ακολουθεί το δημοσίευμα του New Statesman.

Είναι πάντα διαφωτιστικό να ακούς την ειλικρινή εκτίμηση ενός διπλωμάτη κατά την έξοδό του από την υπηρεσία, αφού έχει αποσπασθεί από «την πατριωτική τέχνη του ψεύδους για τη χώρα του», όπως περιέγραψε τον 19ο αιώνα ο Αμερικανός δημοσιογράφος Ambrose Bierce, την άσκηση της διπλωματίας.

Ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος ήταν ένας διπλωμάτης καριέρας του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ως κατώτερος αξιωματούχος στην δεκαετία του 1970, βοήθησε να εξασφαλίσει την ένταξη της, η τότε πρόσφατα δημοκρατική χώρα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση (την λεγόμενη τότε ΕΟΚ). Υπηρέτησε σε διαφορετικές χρονικές στιγμές πρεσβευτής της Αθήνας στην Πολωνία, την Αλβανία και τον Καναδά και, τέλος, γενικός διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο υπουργείο.

Πέρυσι, τελικά παραιτήθηκε από γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Μαύρης Θάλασσας  και εισήλθε στον ιδιωτικό τομέα και τώρα αισθάνεται ελεύθερος να μιλήσει ανοιχτά για την οργή του για ό, τι η Ευρώπη και οι διεθνείς δανειστές κάνουν στη χώρα του, όπως λέει.

«Σε κάποια στιγμή, πολύ σύντομα, θα υπάρξει έκρηξη κοινωνικής αναταραχής. Θα είναι πολύ δυσάρεστη », λέει, αναφερόμενος στα 15 ένοπλα περιστατικά των προηγούμενων δέκα ημέρών. Κατά τις τελευταίες εβδομάδες, τα γραφεία των κυβερνητικών κομμάτων έχουν δεχθεί βόμβες μολότοφ καθώς και τα σπίτια των φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων. Τα κεντρικά γραφεία του συντηρητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκαν πυροβολισμούς και μέρες αργότερα, μια βόμβα εξερράγη σε ένα εμπορικό κέντρο που ανήκει στον δεύτερο πλουσιότερο πολίτη της χώρας, αν και κανείς δεν τραυματιστηκε σοβαρά από τις επιθέσεις.

«Πρόκειται για μια κλιμάκωση των ενεργειών», ανησυχεί ο πρέσβης, προσθέτοντας ότι αναμένει οτι η «έκρηξη» θα συμβεί νωρίτερα παρά αργότερα. Ο ίδιος προβλέπει ότι η σπίθα θα είναι τα καινούργια, αναδρομικά και ευμεγέθη φορολογικά νομοσχέδια που έρχονται τους επόμενους μήνες καθώς οι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να πληρώσουν.

«Θα υπάρξουν περαιτέρω αυξήσεις των ένοπλων ενεργειών. Θα υπάρξουν αιματηρές διαδηλώσεις».

«Αυτές οι ενέργειες είναι καταδικαστέες, βέβαια, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτό το είδος της ένοπλης δραστηριότητας θα αυξηθεί όσο η κυβέρνηση συνεχίζει να επιβάλει καταπιεστικά μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού».

Ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Elio Di Rupo, δήλωσε στο Νταβός  ότι η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει την πορεία λιτότητας, εντός έξι μηνών, αλλιώς  δεν υπάρχει κανένα σημάδι ανάκαμψης. Αυτά είναι ελπιδοφόρα λόγια για τον Χρυσανθόπουλο, αλλά φοβάται ότι πλέον θα είναι πολύ αργά για την χώρα του.

«Δεν έχουμε έξι μήνες. Αν η ΕΕ πρόκειται να αλλάξει κάτι, πρέπει να το αλλάξει χθες. Έχουμε προβλήματα ακόμη και στην ταφή των νεκρών, επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα έξοδα κηδείας. » Τα ψυγεία στο νεκροτομεία είναι γεμάτα, μέχρι και η εκκλησία, δήλωσε ότι προτίθεται να προσφέρει δωρεάν ταφή για κάποιες οικογένειες.

«Οδεύουμε τον δρόμο της καταστροφής.»

Το περασμένο καλοκαίρι, ο σοσιαλδημοκράτικο-συντηρητικός συνασπισμός υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησε μια μεγάλη εκστρατεία καταστολής των παράνομων μεταναστών, προσάγοντας γύρω στα  60.000 άτομα, εκ των οποίων μόνο 4.200 συνελήφθησαν για παραβάσεις – μια κίνηση που έχει επικριθεί από την Διεθνή Αμνηστία και άλλες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων .

Ο Χρυσανθόπουλος λέει ότι η κυβέρνηση έχει προσλάβει την Blackwater, την αμερικανική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία, διαβόητη για τις δραστηριότητές της στο Ιράκ, που τώρα λειτουργεί υπο το όνομα «Academi», μαζί με πέντε άλλες διεθνείς μισθοφορικές εταιρείες ασφάλειας. Εξηγώντας μας γιατί αυτό έχει συμβεί, λέει ξεκάθαρα: «Η ελληνική κυβέρνηση δεν εμπιστεύεται την αστυνομία, οι μισθοί της οποίας έχουν επίσης κοπεί».

Υπάρχουν και κάποια καλά νέα, ωστόσο, που μαθαίνει από τις επαφές που διατηρεί με πρώην συναδέλφους του και πολιτικούς. Είναι πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξει στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως έγινε το 1967.

«Υπάρχουν επαφές ορισμένων πολιτικών με στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, για να εγγυηθούν, ότι σε περίπτωση μεγάλων κοινωνικών αναταραχών, ο στρατός δεν θα επέμβει».

«Δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες για αυτό, καθώς είναι ένα ευαίσθητο θέμα», συνεχίζει. «Όμως, το αποτέλεσμα των επαφών αυτών, νομίζω ότι πρόκειται να είναι επιτυχές».

Ο πρεσβης θρηνεί για το τι έχει συμβεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία πέρασε τόσο μεγάλο μέρος της καριέρας του: «Ήμουν μέρος της διαπραγματευτικής ομάδας ως κατώτερος διπλωμάτης που έφερε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ΕΕ που προσχωρήσαμε το 1981, δεν υπάρχει πια».

«Χρειαζόμαστε μια αλλαγή σχεδίου».

Μετάφραση: LEFTeria-news

108 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NEW STATESMEN: ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΗΝ BLACKWATER!

    1. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.. Όλο αυτο το φιάσκο με τις μαιμου κατηγορίες που τους φορτωνουν θα καταρρεύσει και μετά απο 18 μηνες προφυλακιση θα βγουν ηρωες.
      Με το που γινουν κυβέρνηση, ο Ερντογαν θα θεσει θεμα ασφαλειας της μουσουλμανικης μειονοτητας για να κοσοβοποιήσει την θράκη, θα φύγει και η Στρογγύλη και εκεί θα τελειώσει το θέμα. Όλη η Ευρώπη θα βρίζει τη ναζιστική Ελλάδα και δεν θα δώσουν δεκάρα όπως το 1974 με την Κύπρο. Γιατί κάνουν τόση δυσφημιση στην ΧΑ στο εξωτερικό νομίζετε; Το σχεδιο Παπανδρέου για παράδοση της θράκης γίνεται πραγματικότητα με το κόμμα που ο ίδιος φούσκωσε, γι’ αυτό και ακυρώθηκε ο αγωγός, ενώ για ακόμα μια φορά στο Γουδί θα πάνε οι μαλάκες (όχι προδότες, αλλά μαλάκες και άσχετοι) όπως το 1922 – 1974 κλπ. Για να επανελθουν οι προδοτες σαν σωτήρες. Ιδια ιστορία, ίδιος λαός.

      Μου αρέσει!

      1. PLYMMENOS

        18 μήνες;;;;;;

        είναι 1,5 χρόνος

        αλλιώς σκέπτεται η κυβέρνηση

        σου λέει, εδώ οι ΗΠΑ την πάθανε από τον στρατό, εμείς εδώ πρέπει να προσέξουμε

        4 στρατηγοί ήταν αυτοί που μπήκαν στο γραφείο του Κλίντον και τον υποχρέωσαν να υπογράψει την νομοθεσία ΝΕΣΑΡΑ

        και την υπέγραψε

        εμείς εδώ τι κάνουμε;;;;

        Μου αρέσει!

      2. ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ.

        Μου αρέσει!

      3. Άντε πάλι με την ΧΑ.
        Ρε συνάνθρωπε μου τυφλός είσαι; Όλα αυτά που λες είναι εν οδό, και αν δεν αλλάξετε την λέπρα κυβέρνηση που ψηφίζετε κατ’ επανάληψη, δεν θα υπάρχει κομματάκι Ελλάδα για τά παιδιά σας!!!!
        Κάποτε χτίζαμε σπίτια με τούβλα, τώρα γίναμε τούβλα, για να χτίζουνε οι λαθραίοι, οι Μογγόλοι, και τά κάθε λογής σπιρτόξυλα τά σπίτια τους πάνω στα Ελληνικά μας εδάφη!

        Μου αρέσει!

      1. θα αναμεταδοθεί στις 8:00 μμ από τους δωσίλογους των Γερμανών Τρέμη, Πρετεντέρη, Κώνστα, Σταύρο Θεοδωράκη, Χατζηνικολάου κλπ

        θα την ξανά ακούσουμε την ομιλία του Πάνου

        ΕΣΗΕΑ ΜΕ ΑΚΟΎς;;;;;;

        γιατί δεν κάνετε καλά την δουλειά σας ;;;;

        δεν ενημερώνετε τους Έλληνες πολίτες σωστά

        είστε και εσείς ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ

        Μου αρέσει!

    2. Κατι ασχετο με το θεμα παιδια …Προς το υπουργειο οικονομικων για ενα χαρτι περι οφειλων που στειλατε …οποτε θελετε περαστε απο το σπιτι να κερασω καφε και να σας δωσω τα @@ μου….

      Μου αρέσει!

  1. ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΡΕ ΖΩΑ
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

    Μου αρέσει!

    1. Τον καιρό της ειρήνης σε κλέβουν οι μισθοφόροι στρατιωτικοί και στον καιρό του πολέμου και σε κρίση, σε εγκαταλείπουν. Μακιαβέλι

      Μου αρέσει!

    2. έχετε πάρει είδηση ότι η Αμερική από σήμερα κατέβασε ρολά;;;;

      αναρωτηθήκατε γιατί;;;;;

      ή η Αμερική είναι μακριά και δεν σας ενδιαφέρει;;;;;;

      μπείτε στο blog

      Α;ΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

      να διαβάσετε

      η Ολυμπία θα ενημερώσει τους αναγνώστες της αφού πάρει εντολή , ακόμα αργεί

      Μου αρέσει!

      1. διορθώνω

        ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

        ο μόνος αγώνας που πρέπει τώρα να κάνουμε είναι να ενημερώσουμε όλους τους δικούς μας τι είναι ο ΝΕΣΑΡΑ νόμος που θα ισχύσει σε 182 χώρες του κόσμου μέχρι το 2016

        το Ανθρώπινο Γένος παίρνει την κυριαρχία του κόσμου

        βγαίνει το νέο δολάριο απόχρωσης πορτοκαλλί ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ

        συνδεδεμένο με χρυσό που το πήρε η Αμερική από ένα παγκόσμιο καταπίστευμα (γιατί υπάρχουν και άλλα)

        να δούμε η Γερμανία με τι θα συνδέσει το ευρώ

        η Γερμανία στα παγκόσμια καταπιστεύματα δεν έχει ούτε 1 δολάριο

        η Ελλάδα στα παγκόσμια καταπιστεύματα έχει 330 τρις δολάρια

        Μπείτε

        american political blogs

        και διαβάστε αν τα αγγλικά σας είναι επιπέδου

        πατείστε στο γμμν διαδίκτυο NESARA LAW έχει 85 500 άρθρα

        και διαβάστε καμιά δεκαριά να ξυπνήσετε

        Σε λίγο δεν θα έχουμε ανάγκη κανένα ΚΩΛΟ κόμμα

        θα εφαρμόσουμε την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

        ΠΡΟΣΟΧΗ μην σφαχτείτε τώρα

        Μου αρέσει!

      2. Manmacgr

        όχι πλέον δεν ασχολούμαστε με τα 600 δις του Σώρρα

        αλλά με τα 2.3 τρις του Σώρρα

        φίλε, έχεις μείνει πολύ πίσω

        φαίνεται ότι κυνηγάς τον σαμαρά και τον χοντρομπαλά γι αυτό δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα σοβαρά

        Μου αρέσει!

      3. Θάλασσα

        η νομοθεσία NESARA έχει 19 άρθρα υπέρ του ανρωπίνου γένους

        βρες την και διάβασέ την

        ναι καταργείται η FED και βγαίνει δολάριο με αντίκρισμα χρυσό

        η επόμενη ερώτηση είναι

        πού θα βρει τόσο χρυσό η Αμερική

        θα το βρει από 1 παγκόσμιο καταπίστευμα

        έμπα ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ

        ΚΑΙ

        ΝΕΟ ΕΛΛΗΝ

        Μου αρέσει!

      4. New World order…

        Τι λές για αυτό το βίντεο;
        Δεν γνωρίζω, και δύσκολα πιστεύω! Εδώ όμως ο Αρτέμης Σωρρας δεν παρουσιάζετε ως τίμιος!
        Αληθεύει, μήπως;

        Μου αρέσει!

      5. Δηλαδή να αγοράσει ο Σώρρας το ελληνικό χρέος και να χρωστάμε στα αφεντικά του Σώρρα. Να κάνει κουμάντο δηλαδή ο Σώρρας και τ’ αφεντικά του. Δε νομίζω…Το χρέος δεν το αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός. Κουμάντο στην Ελλάδα θα κάνει μόνο ο ελληνικός λαός. Τέλος

        Μου αρέσει!

      6. Demetres ο Αγγελετος και ο Γιαλτουριδης ειναι αυτοι που εχουν παρει εντολη κατ΄αποκοπη, να λενε ψεμματα και να εγειρουν κατα βαση απο ανοητα εως επικινδυνα ερωτηματικα στις ΗΠΑ εναντιον του Σωρρα και της END.Ειναι απο οτι εχω καταλαβει εντελως ασχετοι με αυτο που ασχολουνται . Στο τελος ολα οσα λενε ειναι τοσο επικινδυνα που θα καταληξουν Γκουανταναμο.Ξερεις τους αποτυχημενους κανεις δεν τους βαζει πλατη στα μερη που συχναζουν. Ο Σωρρας και η END εχουν βραβευθει απο τον ΟΗΕ για την οικονομικη βοηθει που παρεχουν σε πολλες χωρες με απιστευτους ορους-0,5 επιτοκιο για 50 χρονια.Ριξε μια ματια στον αλφειο ποταμο pblog.Οι εν λογω κυριοι προσπαθουν απελπισμενα να περισωσουν την «πιατσα»των τοκογλυφων με τα υψηλα επιτοκια.

        Μου αρέσει!

      7. Για όσους ενδιαφέρει να δουν τι ειναι το NASARA…

        Click to access nesara.pdf

        αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως τωρα θα συνδεθεί το NASARA με την στάση πληρωμών στη Γιουναιτεντ σταιτς οφ Αμερικα…

        Μου αρέσει!

      8. η μυνηση που υπεβαλε ο Αδωνης Γεωργιαδης (για ποιο λογο ομως….αυτο υπο διερευνηση…) κατα του Αρτεμη Σωρρα εκδικαστηκε και ο Αρτεμης Σωρρας αθωωθηκε
        το δικαστηριο εκρινε οτι το καταπιστευμα των 600 δις υπαρχει και οτι ειναι κατατεθημενο για τις αναγκες του Ελληνικου δημοσιου
        η προδοτικη σταση της κυβερνησης αλλα και ολου του κοινοβουλιου ειναι τετοια που αρνουνται να το χρησιμοποιησουν για να ξεχρεωθη το εθνος!!!!!!!
        μυστηριο παραμενει η σταση του Καμμενου οπυ δηλωνε οτι δεν ξερει τιποτα για την Ε.Ν.Τ
        Σοβαρες υπονοιες υπαρχουν οτι η κυβερνηση εχει παρει γραμμη απο την (ακατανομαστη κατ’εμε) ισραηλιτικη κοινοτητα
        υπο αυτο το πρισμα των γεγονοτων η Ελλαδα εχει παραδωθη και υποδουλωθη ανευ αντιστασεως σε ξενες ανθελληνικες οργανωσεις

        Μου αρέσει!

      9. Πάλι τα παπαγαλάκια του Σώρρα; Τα λεφτά να δούμε. Money talks, bullshit walks, όπως λέμε εδώ στο Αμέρικα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

        Μου αρέσει!

      10. @ georgios gialtouridis

        Bρε Τενεκε ξεγανωτε…Στην αρχη ,,,τρομαξαμε.. Και ΤΩΡΑ σε κανουμε ΧΑΖΙ…

        Εχε υπο οψη σου αυτη τη στιγμη τρεχει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στην ΕΛΛΑΔΑ
        Το Προκαλει Ο ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΩΡΡΑΣ…
        Ονομαζεται ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ…

        Ηδη 1,5 εκατομμυριο κοσμος το εχει υπογραψει…

        Εκει στο ..»αμερικα» βγαλτε τα «αριδια'» σας στο ηλιο να λιαστουνε…
        Και πειτε στ αφεντικο σας οτι ΨΟΦΑΕΙ…

        Μου αρέσει!

      1. SAS, την απόφαση του δικαστηρίου την είδες με τα ματάκια σου; Την διάβασες; Μέχρι να την διαβάσουμε, εγώ δεν πιστεύω την παραπληροφόρηση της END. Επειδή δεν τον έχωσαν στη φυλακή τον Σώρρα αυτό δεν σημαίνει ότι τα λεφτά υπάρχουν, όσο και εσείς να επιμένετε.

        Μου αρέσει!

      2. Και όσον αφορά τον μεγαλοτραπεζίτη Διαμαντόπουλο, αυτός που διαχειρίζεται τα μπίλιονς και τρίλιονς οβ ντόλαρς του Σώρρα, δες παρακάτω.

        From: ggialtouridis@hotmail.com
        To: diamondtrades@netscape.net; frminfo@gmail.com
        CC: comgatesa@yahoo.gr; elambrakis@yahoo.com; el.emman@hotmail.com; georgantzas@fordham.edu; metanianews@gmail.com; kostas@arxaiaithomi.gr; makeleio.xios@gmail.com; vrachiolidis@yahoo.gr; angelo@greekvoice.us; greekmitch@gmail.com; ind.observer@gmail.com; katohika@gmail.com; astron@astron.gr; info@astron.gr; avragioz@gmail.com; arvanitis.a.nikolaos@gmail.com; papadlaw@otenet.gr; aleioannis@yahoo.gr; vikychar@yahoo.com; yiayioula@yahoo.com; pyrron.helleios@gmail.com; tolis3000gtpower@yahoo.gr; amarantosnikos@facebook.com; info@aeraradio.com
        Subject: Προς τον μεγαλοτραπεζίτη Αντώνη Διαμαντόπουλο
        Date: Sat, 31 Aug 2013 03:53:40 -0400

        Προς τον μεγαλοτραπεζίτη Αντώνη Διαμαντόπουλο:

        Διαμαντόπουλε, τώρα τελευταία που στεγάζεσαι;

        Διότι η στεγαστική τράπεζα Elle Mortgage Corporation σου κατέσχεσε τον επαγγελματικό χώρο που είχες αγοράσει τον Οκτώβριο του 2010 στο κτήριο επί της οδού 18 Wynford Drive στο Toronto, Γραφείο # 502. Και τους χρωστούσες και 100 χιλιαρικάκια:

        REASONS FOR DECISION
        (Motion by plaintiff for summary judgment)

        [1] The plaintiff’s claim is for recovery of funds owing on a mortgage dated October 27, 2010 and registered on October 28, 2010 between the plaintiff as mortgagee and the defendants 1700589 Ontario Inc. and Anthony Diamond as mortgagor and guarantor respectively. The plaintiff also seeks possession of the mortgaged premises, which are located at #502, 18 Wynford Drive, Toronto. The amount owing on the mortgage as of the date on which the motion was argued was $102,353.27, exclusive of costs, which amount was not disputed by the defendants’ counsel.

        http://canlii.ca/t/frgjf

        Βλέπω ότι τώρα τελευταία ψάχνεις να νοικιάσεις χώρο για γραφείο αλλά όλοι σου έχουν πάρει χαμπάρι:

        —- Original Message —-
        From: m…@hotmail.com
        To: diamondtrades
        Sent: Sun, Jun 16, 2013 8:44 pm
        Subject: 469 Lawrence Ave. West

        Dear Anthony,
        I understand that you are interested to rent a space in my building.
        Please email me,
        Thanks
        M…

        To: m…@hotmail.com
        Subject: Re: 469 Lawrence Ave. West
        From: diamondtrades@netscape.net
        Date: Mon, 17 Jun 2013 07:45:46 -0400

        M…, good morning, I trust all is well.
        I am on my way to Europe today returning in a few weeks.
        I will try to have one of my co-partners make arrangements to meet with you – communicate with you about the office rental.
        Many thanks for your message.
        Anthony Diamond.

        From: m…@hotmail.com
        To: diamondtrades@netscape.net
        Subject: RE: 469 Lawrence Ave. West
        Date: Sat, 22 Jun 2013 19:45:07 -0400

        Thank you for your response.
        Just to clarify, I googled the name Anthony Diamond – Diamond and Diamond, and I think that it is probably someone else,
        but can you please confirm?
        M…
        see one of many …
        Mr. Anthony Diamond appears to have several judgments against him including contempt court wherein he has being given hefty fines and jail terms. He claims to be a banker worth 3 billion dollars but defaulted in a invoice for 757.00 dollars for which he was sued by me . I have been give n to understand from his landlords that he has defaulted in paying his rent and was therefore kicked out of his office at 18 Wynford drive, Toronto. I have a judgment against him which I am trying to enforce. I and am willing to give copies of the judgment to anyone who desires to use the copy.
        His current whereabouts are not known. He now claims to have to moved to Montreal. I would appreciate if anyone who has information on him to post it on line so as to enable people chasing him to track him down.

        Δεν την απάντησες. Η γυναικα σε ρώτησε εάν είσαι εσύ ο Anthony Diamond ο απατεώνας και εσύ έγινες Λούης.

        Μα τόσα λεφτά, τόσα μπίλιονς οφ ντόλαρς και εσύ ο μεγαλοτραπεζίτης του Σώρρα είσαι στους δρόμους;

        Αχ, αχ, αχ.

        Δε μου λες, η δικαστική υπόθεση 13-00482342 στο δικαστήριο επί της οδού 393 University Avenue περί τίνος πρόκειται;

        Αχ, αχ, αχ.

        ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

        ΥΓ. Χαιρετισμούς στον Aaron Herbert Stein.

        Μα τι λέω; Εσύ είσαι.

        Μου αρέσει!

      3. Βρε αρχικοπανε γιαλτουριδη ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ εφερε μαρτυρα ο αλλος ο μαλακοπιτουρας ,
        που εκανε τη μηνυση για να τον υπερασπισεις…?????
        Τσογλανια λιγδωσε το αντερο σας εκει περα, και πουλατε και τη μανα σας….
        2 χρονια τωρα Οι του Σωρρα ξοδευουν χρηματα…
        Εχουν βραβευθει απο τον ΟΗΕ…
        Και βγαινει μια μαιμου σαν εσενα να μιλησει..
        Εχεις αναστημα ενος ΛΑΜΠΡΑΚΗ ??ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ???ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ???
        Πιανεις στο στομα σου τον ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ??? Το ΠΑΠΑ ??
        Αρχιτσογλανε των εβραιομασονων, του σορος και των ροτσαιλντ..

        Μου αρέσει!

    1. «Academi have rejected Mr Chrysanthopoulos’s claim. According to a spokesperson for Academi, the firm «does not now, nor have we ever, provided security services to any entity of the Greek government.»»
      Ένας λέει ψέματα, είτε η Academi ή ο Χρυσανθόπουλος.
      Εγώ λέω μάλλον η Academi. Υποθέτω ο χρόνος θα μας δείξει!

      Μου αρέσει!

  2. δείτε το βίντεο με τις προσαγωγές των Ελλήνων Αγωνιστών και τους μισθοφόρους που τους κρατάνε και παρατηρήστε ότι μιλάνε αγγλικά και μάλιστα λέει ό ένας «let’s go»

    Μου αρέσει!

    1. Noname

      η επανάσταση εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων που εννοεί ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

      έγινε ήδη στην Αμερική

      όπου νάναι ανακοινώνεται η εφαρμογή του NESARA law , 19 άρθρα όλα υπέρ του Ανθρώπινου γένους

      ο Σιωνισμός στην Αμερική διαλύεται

      και μένει ο Σιωνισμός στην ΕΕ που στηρίζεται από μέρκελ, σόϊμπλε, ολάντ, ντράγκι και τα δικά μας απόβλητα

      γι αυτό υπάρχει τέτοια μούγκα στα ΜΜΕξαπάτησης

      μπείτε στον ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

      που δεν κάνει μούγκα

      Μου αρέσει!

  3. Μη στενοχωριεστε, αλλοι δουλευουν για σας. Οσο εσεις τσιμπατε κοθωνια και ασχολειστε με τις μαλακιες που σας σερβιρουν, αυτοι ανενοχλητοι προετοιμαζουν ριζωμα τηε Δικτατοριας τους. Και κοιταξτε να γεμισετε τις καφετεριες παλι σημερα. Δεν ειστε πλεον ικανοι για τιποτα αλλο.

    Μου αρέσει!

  4. αν γινει κατι στην Ελλαδα θα ειναι 100% στημενο και υπερ του μνημονιου!θα κανουν δικτακτορια αλα πινοσετ και οχι αλα παπαδοπουλου…πριν τις επομενες εκλογες και αν δε τους βγαινουν τα κουκια θα κανουν τη κινηση τους, οποια και αν ειναι αυτη. Προφανως ο εμφυλιος δε τους βγηκε(ακομα..)

    Μου αρέσει!

      1. Ραγιά

        αντί να έχεις θαυμασμό

        έμπα στον ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

        η ανθρωπότητα έχει σωθεί

        η επανάσταση έγινε στην Αμερική

        ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ

        πρέπει να ενημερωθούν σωστά

        πόσο καιρό σας ενημερώνω να ακούσετε την διαφώτιση των Ελλήνων από τον Μανώλη Λαμπράκη και τον Αντώνη Βαλσαμάκη;;;;;;;;

        αυτά που έλεγαν εδώ και 2 μήνες

        έγιναν σήμερα στην Αμερική

        μην μένετε στραβάδια και σας τραβάει από την μύτη η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο μπάμπης, ο κώνστας και η Ολυμπία (αφού και η τελευταία δεν αναφέρει τίποτα για την επανάσταση στην Αμερική)

        Μου αρέσει!

      2. Μεγαλο κολλημα εχεις NWO με το θεμα αυτο. Σταματα επιτελους να νομιζεις οτι ο Λαμπρακης ειναι το κεντρο του συμπαντος και οτι γνωριζει τα παντα (ακομα και τα μελουμενα ως «προφητης»).

        Μου αρέσει!

      3. ZONITIS

        όντως έχω μεγάλο κόλλημα με τον Μανώλη Λαμπράκη γιατί όλα όσα μας έχει εξηγήσει μας τα είχανε κρυμμένα οι εθνάρχες μαςς και οι ηγέτες μας

        γι αυτό κόλλησα στον Μανώλη Λαμπράκη και στον Σώρρα

        που πλέον πιστεύω ότι η ομάδα πίσω από αυτά τα άτομα είναι τα 100 εκ Αμερικανών που νικούν την επανάσταση εναντίον της ΝΤΠ

        δεν είναι και λίγο!!!!!!!για να μην κολλήσω σε αυτούς

        Μου αρέσει!

  5. ΕΙΜΑΙ 72 ΕΤΩΝ ΗΜΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΔ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ 60% ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΥ (ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΞΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΩ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠ. ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

    Μου αρέσει!

    1. Πάντα με τους λάθος ήσουν. Μαζί με τα καθάρματα ήσουν, δεν κατάλαβα γιατί τους λες καθάρματα; Ένας από τους δικούς τους ήσουν. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Τότε (έσφαζες) εθνικιστές, τώρα τι;

      Μου αρέσει!

      1. Φιλόλαε,

        γιατί εσύ είχες βρει καλύτερους και ψήφιζες;;;;;

        δεν καταλαβαίνετε ότι τον πολυκομματισμό τον είχε φτιάξει ο Ρόθτσάϊλντ και η παρέα του για να νομίζουν οι λαοί του κόσμου ότι έχουν δημοκρατία και μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από πολλούς;;;;;;

        τώρα πάμε για την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

        με σωστή ενημέρωση

        όχι στυλ τρέμη, πρετεντέρη κλπ

        Μου αρέσει!

      2. O άνθρωπος κάνει την αυτοκριτική του , που είναι δικαίωμά του. Αν εσύ γνωρίζεις πιοί είναι οι σωστοί , γράψε στην ανάρτησή του , να το μάθουμε και εμείς. Από τα λόγια των πολιτικών μας , έχουμε χορτάσει , από τα έργα τους καταστραφήκαμε. Από τα υπάρχοντα κόμματα υπάρχει κάποιο , που να έχει ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις , να βγούμε από τη κρίση και να σταματήσει η εξαθλίωση του απλού κοσμάκη????

        Οχι εκθέσεις ιδεών

        Μου αρέσει!

      3. Φιλολαε ολοι εχουμε κανει το ιδιο λαθος ψηφιζοντας καποιο απο τα διχαστικα κομματα,νομιμοποιωντας ετσι την κομματικοκρατια.Ο Παυλος εχει το θαρρος να το λεει. Τα κομματα διχαζουν τις κοινωνιες.Γιαυτο γεννηθηκαν. Οσον αφορα για την AKADEMY, μηνες τωρα το φωναζει ο Λαμπρακης της END και μαλιστα λεει οτι βρισκονται στην Ελλαδα και 17.000 της λεγεωνας των ξενων.Και ολοι αυτοι μας στοιχιζουν 5.000.000.000 Ευρω το χρονο.

        Μου αρέσει!

      4. Περί πρόσληψης της ‘blackrwater’΄το είχε πρωτοπεί ο Καζάκης απ τον Δεκεμβρη του ’12 όπου η συμφωνία έκλεισε επί Τρικομματικής.
        Γιαυτό η ανατροπή των πουλημένων έπρεπε να γίνει μια ώρα αρχίτερα γιατί θα φερναν ιδιωτικό ξένο στρατό αφού ο δικός μας δε θ ακολουθούσε και το ήξεραν:

        Δείτε τα 5-15′ πρώτα λεπτα

        Μου αρέσει!

    2. Παλι καλα, γιατι η βασιλικιά η πεθερά μου μου εχει «ψησει τα σηκωτια» με την στηριξη στο συστημα. Να σε εχει ο θεος των Ελληνων γερό και δυνατο.

      Μου αρέσει!

      1. Ο πατέρας του ΓΑΠ πόσο χρονών ήταν όταν αποσύρθηκε από την πρωθυπουργία και σε τι κατάσταση ήταν η υγεία του???

        κ. Σοφία
        Είναι από τις εξαιρέσεις , ο ανωτέρω άνθρωπος , που παρά τα 72 συμμετέχει σε μπλοκ. Θυμάμαι και κάποιον άλλον , με μεγάλη ηλικία , που σε μια ανάρτηση του έγραψα , πως να κάνει αντίγραφή και εκτύπωση από Site Εφημερίδων

        Να είναι καλά ο άνθρωπος

        Μου αρέσει!

      2. Σοφία πρός τί η απορία σου; Καί εγώ είμαι 70 καί άλλοι που γνωρίζω παλαίμαχοι αξιωματικοί κάνουν σέρφινγκ στό διαδίκτυο..!

        Μου αρέσει!

      3. Alexadros,Σοφὶα καί Dominique,

        νομίζετε πώς ἕνας 72 ἑτῶν εἶναι γέρος;

        Πόσων ἑτῶν εἶσθε; Κάτω ἀπὸ 30;

        Δὲν ὑπάρχει γῆρας ἀγαπητοί μου.

        Εἶναι αὐτὸ ποὺ λένε οἱ Ἄγγλοι:

        Οld age is a state of mind over matter,

        if you don’t mind it doesn’t matter!

        Μακάρι νὰ ζήσετε πολύ καὶ καλὰ καὶ γύρω στὰ 72 θυμηθῆτε τὴν Κόριννα ποὺ δὲν θὰ εἶναι ἐδῶ.

        Μου αρέσει!

      4. Κόριννα(ἡ πολυτονικὴ) είπε
        Οκτωβρίου 1, 2013 στις 4:08 μμ

        Δεν είπα ότι είναι γέρος ο άνθρωπος , ούτε άφησα τέτοιο υπονοούμενο . Και η μακαρίτισσα η γιαγιά μου πέθανε με βάση την ταυτότητα 95 χρονών αλλά θα ήταν περίπου 105 , αλλά τα είχε 400 , και λίγες μέρες πριν πεθάνει κατέπεσε , ενω αυτοεξυπηρετείτο και έκανε και δουλειές του σπιτιού και όταν κατέπεσε , μας ευχόταν να φθάσουμε τα χρόνια της.

        Μακάρι να φθάσουμε τα χρόνια της και να είμαστε στη κατάσταση αυτή.

        Από την στιγμή που γεννιόμαστε , αναγκαστικά μεγαλώνουμε . Δεν γίνεται να μείνουμε πάντα νέοι.

        Μου αρέσει!

    3. Χαίρε Παύλε.

      Γνωρίζω μέσω φίλων για την Ελλάδα κατά την Βασιλεία του Κωνσταντίνου και Φρειδερίκης.
      Και αυτοί οι φίλοι συμφωνούνε με εσένα, ότι η Ελλάδα χειροτέρεψε, και πηγαίνει κακήν κακώς…έκτοτε μετα την βασιλεία…
      Εγώ αλλά και οι φίλοι είμαστε ορκισμένοι να πάρουμε τά όπλα εάν εξεγερθεί ο λαός, διότι, και ιδιαιτέρως αν ο Ελληνικός Στρατός λιποταχτήσει , εμείς θα βρεθούμε στο πλάι της Πατρίδας και του Λαού μας!

      Μου αρέσει!

  6. Απορια.
    Πως ο κ. Πρεσβυς αφου εχει ολα τα στοιχεια δεν παει στον Εισαγγελεα να τα δωσει και αφηνει να σερνονται πολυ σοβαρα πραγματα οτι εχουν αναλαβει ηδη Ξενοι μισθοφοροι την ..προστασια της χωρας ?

    Πως δεν παει στον Εισαγγελεα του Αρειου Παγου να δωσει καταθεση για ολα αυτα και παραλληλα να δωσει συνεντευξη τυπου ..πχ οτι σημερα προσεκομισα στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου αυτα και εκεινα και τα αλλα .

    Οτι εχουν ερθει ξενοι και ρυθμιζουν τις ζωες μας το ξερουμε. Ειναι το ΔΝΤ αλλα οτι εχουν ερθει η περιμενει εξω Μισθοφορικος στρατος να μπουκαρει δεν το γνωριζα .

    Εφ οσον τα πραγματα ειναι ετσι αν ειναι ετσι πως δεν καλουνται οι αρχηγοι των επιτελειων να πουν τι ξερουν αν ξερουν κατι για ολα αυτα .

    Αυτα ειναι πολυ σοβαρα πραγματα και καλα θα κανει ο κ.Πρεσβυς να παει να τα καταθεσει στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου ετσι να μην πει κανενας μετα δεν γνωριζα .

    Μου αρέσει!

    1. Είσαι Αφελής καλέ μου. Η εισαγγελία είναι το παιδι για τις δουλειές του δένδια.
      Τους μισθοφόρους ποιος τους έφερε; Ο αφεντικος της εισαγγελίας, Όταν ο πολιτικός προϊστάμενος της δικαιοσύνης έχει καταντήσει μοδιστρούλα που κόβει και ράβει τροπολογίες για τους εφοπλιστόφιλους του καθεστώτος τι θα κάνει; ποια εισαγγελία; τι λες τώρα; δεν υπάρχει τίποτα!

      Μου αρέσει!

    2. Δεν ρωτας καλυτερα θα προλαβει να παει ετσι και το θελησει και εχει οντως στοιχεια…..? Θεριζουν τα «εμφραγματα» και τα «εγκεφαλικα»…..!

      Μου αρέσει!

  7. Οι εγγυήσεις δηλαδή είναι ότι ο στρατός δεν θα βοηθήσει τον κόσμο αν εξεγερθεί όπως στην Αίγπυτο γιατί οι κεφαλές του στρατού είναι πουλημένα κομματαρ@δια@, να υποθέσω.

    Αφού δεν έχει γίνει εξέγερση μέχρι τώρα δεν νομίζω ότι θα γίνει.

    Αυτά τα «ένοπλα περιστατικά» που αναφέρει δεν είναι ενδείξεις λαϊκής οργής αλλά οργανωμένης καθεστωτικής προβοκάτσιας.
    Οι πολίτες στην πιο έντονη έκφραση αγανάκτησης βρίζουν κάποιον άντε να του πετάξουν και κανα μπουκάλι νερό, δεν κυκλοφορούν με μολότωφ….
    Τις μολότωφ τις χρησιμοποιεί συγκεκριμένο είδος οργάνωσης που χαίρει χαϊδολογήματος από την «συντηρητική» και σοσιαλφασιστική εξουσία.
    Κάποια μέλη των ομάδων του συγκεκριμένου μολοτωφχώρου είναι τέκνα βουλευτών μελλοντικού κυβερνητικού «αντι»συστημικού κόμματος που λαμβάνει χρήματα κι απ’ τον αντισυστημικό Σόρος.

    ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ (όσων έχουν απομείνει) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    “Θα υπάρξουν περαιτέρω αυξήσεις των ένοπλων ενεργειών. Θα υπάρξουν αιματηρές διαδηλώσεις”.

    ΠΩΣ ΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;;;;;
    ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ Ή ΑΛΛΗΣ … ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ;;;;

    Μου θυμίζει την Τσόκλη που ψήφισε το μνημόνιο κάνοντας την τελευταία προδοτική εκδούλευση στο καθεστώς μετά έφυγε.

    Μου αρέσει!

  8. Η πρωταπριλιά αργεί ακόμα. Είναι δυνατόν με τις σημερινές συνθήκες να κάνει πραξικόπημα ο στρατός???? Μπορεί να συγκριθεί η χώρα μας με την Αίγυπτο , που είχε δικτατορικό καθεστώς???? Δεν αποκλείεται να έχουμε κοινωνικές εκρήξεις , λόγω λιτότητας , με απρόβλεπτα αποτελέσματα , αλλά το θεωρώ απίθανο να έχουμε στρατιωτικό καθεστώς. Τι προβλήματα θα μπορούσάν να επιλυθούν στη περίπτωση αυτή και πόσα άλλα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν????

    Ο καθένας έχει την άποψή του . Το ότι ο ανωτέρω , είχε εργασθεί στις θέσεις αυτές , δεν σημαίνει , ότι έχει και το αλάθητο. Ο καιρός θα δείξει

    Μου αρέσει!

    1. Ο Μόρσι εκλεγμενος πριν από ενάμιση χρόνο ηταν! Εκλεγμένη ήταν κι η δικτατορία στην Αίγυπτο.
      Απλώς εκεί έχουν στρατό ενώ εδώ δεν υπάρχει.
      Εκεί επίσης έχουν και λαό που αγαπά την χώρα, εδώ δεν υπάρχει.
      Πέρα από την εκλεγμένη δικτατορία όλες οι ομοιότητες σταματούν.

      Μου αρέσει!

      1. Κ.Σοφία
        Αλλα τα δεδομένα για την Αίγυπτο και άλλα για τη χώρα μας. Συμφωνώ για όσα αναφέρεις για τον Μόρσι. Αν ανατρέξουμε στην ιστορία της χώρας μας , θα βρούμε περιπτώσεις , που εκλεγμένες κυβερνήσεις ανατράπηκαν με πραξικοπήματα , με τελευταίο το 1967. Το ίδιο είχε συμβεί και σε άλλες χώρες, Ισπανία , Πορτογαλία κ.λ.π πριν από χρόνια.
        Σήμερα μια χώρα που είναι στην Ευρωπαϊκή ένωση και στην Ευρωζώνη , το θεωρ’ω απίθανο να έχουμε στρατιωτική κυβέρνηση , αλλά ο καιρός θα δείξει.
        Θα συνέφερε τους δανειστές μια στρατιωτική κυβέρνηση που θα ήταν χειρότερη και από της Συρίας???
        Αν ο λαός δεν αγαπά την χώρα , όπως αναφέρεις (δεν συμφωνώ μαζί σου όμως ) , ένας κούκος δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη , λέει μια παροιμία.

        Από την άλλη ο υπαρκτός σοσιαλισμός (δικτατορία του προλαιτεριάτου) κατέρευσε όταν ο κόσμος δεν είχε να φάει.

        Τα ψέματα τελειώνουν για την υπάρχουσα κυβέρνηση , ο κόσμος δεν αντέχει άλλη εξαθλίωση και υπολείπονται ελάχιστες σταγόνες , να ξεχοιλίσει το ποτήρι και να έχουμε κοινωνικές εκρήξεις , με απρόβλεπετες συνέπειες . Είναι δυνατόν να σταματήσει αυτό με την ανάμειξη του στρατού??? Αυτό θα σημαίνει εμφύλιο , κατά τη γνώμη μου.

        Μου αρέσει!

      2. Αυτό που ανέτρεψε τώρα ο στρατός ήταν εκλεγμένη δικτατορία.

        Πολλά από τα πραξικοπήματα εξυπηρετούσαν και κάποιους άλλους απ’ εξω.
        Ποτέ πριν δεν άκουσα να μιλάνε για πραξικόπημα από το οποίο κινδυνεύει το πολίτευμα (χα..χα…χα.. το πολιτευμα της κηδευμονευομένης Τροϊκανοκρατίας) από δήθεν πρωτοετείς της σχολής Ευελπίδων ή τους Εφέδρους και όλες αυτές οι ηλιθιότητες να βγαίνουν από συγκεκριμένη πρεσβεία.

        Αν γινόταν πραξικοπημα μη ελεγχόμενο, το πρώτο πραγμα που θα έκανε θα ήταν να συλλάβει τα τσιράκια του μνημονίου. Οπότε θα γινοταν μπορεί να έκανε δημοψήφισμα για την καταγγελία της δανειακής την παραμονή μας στο Ευρώ, την δίκη για εσχάτη προδοσία των υπαιτίων.

        Αλλά εγώ μίλησα για την περίπτωση που όπως στην Αίγυπτο ο στρατός βγήκε και βοηθησε τον Αιγυπτικακό λαό εναντίον του δικτάτορα.
        Εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί μια μεγάλη μερίδα άγεται και φέρεται από κόμματα που αποτελουν εφεδρείες του συστήματος και μάλλον πρέπει να φάμε κι άλλο ξύλο για να καταλάβουν ότι αυτοί που ακούν είναι ένα με τους προδότες.

        Ούτε αυθόρμητες ταραχες θα υπάρξουν.
        Διάβασέ με λίγο πιο πάνω

        Μου αρέσει!

  9. Ο Δικέφαλος

    Στην πόρτα της Αγια-Σοφιάς, που σφάλησεν
    ενός αγγέλου χέρι,
    διπλοσφαγμένος έπεσε ο Δικέφαλος
    απ’ τ’ άπιστο μαχαίρι.

    Στην πόρτα της Αγια- Σοφιάς, σπαράζοντας,
    με ματωμένα στήθη,
    τις δυο φτερούγες άπλωσε ο Δικέφαλος
    και πάλι ορθός εστήθη.

    Και στοίχειωσε και θέριεψε και πλήθυνε
    ο νεκραναστημένος
    κι έγιν’ ο ένας μύριοι Αετοί Δικέφαλοι
    στο δουλωμένο γένος.

    Και πέταξε στα πέρατα και φώλιασε
    όπου σκεπή τον κρύβει
    σε μοναστήρι, σ’ εκκλησιά και σ’ άρχοντα
    και σε φτωχού καλύβι.

    Στην πλάκα του μοναστηριού τον σκάλισε
    καλόγερος τεχνίτης,
    η καλομάνα φυλακτό το φύλαγε
    στ’ ανήμπορο παιδί της.

    Στον αργαλειό της καθιστή μερόνυχτα
    τον ύφανε η βοσκοπούλα.
    Περήφανος ο άρχοντας το έδεσε στο
    στο δακτυλίδι βούλα.

    Κρεμάστηκε απ’ τα νύχια του τ’ ακοίμητο
    της Παναγιάς καντήλι
    κι άγιασε στου Χριστού το τετραβάγγελο
    γραμμένο με κοντύλι.

    Τέσσερα μαύρα ατέλειωτα εκατόχρονα
    βουβός κι αποκρυμμένος
    κλωσούσε την εκδίκηση ο Δικέφαλος
    στο δουλωμένο γένος.

    Ξάφνου μια μέρα βρόντησε ο αντίλαλος
    «Ως πότε παλικάρια !».
    Και μύριοι αετοί Δικέφαλοι φτερούγισαν
    από σπαθιών θηκάρια.

    Γεώργιος Δροσίνης

    Μου αρέσει!

  10. Μονο οι υψηλοβαθμοι στρατιωτικοι ειναι μασωνοι και διορισμενοι απο τους εβραιομασωνους προδοτες.

    Ο Ελληνικος Στρατος ειναι με το μερος του λαου.
    Οι οικογενειες τους υποφερουν οπως ολων των Ελληνων.
    Ο στρατος ειναι με το μερος του λαου. Τα νιατα ειναι Ελληνες, ειναι δικοι μας, που υπηρετουν την πατριδα.

    Μου αρέσει!

  11. Πραξικοπήματα, ξένοι μισθοφόροι, NESARA, αεροψεκασμοί, τρις δολλάρια και δεν συμμαζεύεται.

    Η σοβαρότητα κινδυνεύει να χαθεί εντελώς σε αυτό το blog!

    Το επόμενο στάδιο είναι να δημοσιευτεί άρθρο που θα ισχυρίζεται ότι την Ελλάδα την διοικούν ήδη οι… εξωγήινοι.

    Σε κάθε περίπτωση, συνιστά λυπηρό φαινόμενο όλη αυτή η αφέλεια και η ευπιστία ορισμένων σε μπουρδολογίες που ούτε ένα παιδί του δημοτικού δεν παίρνει στα σοβαρά.

    Κρίμα…

    Μου αρέσει!

    1. Σωστά κατάλαβες.
      Πέσε και πέρνε τώρα γιατί η διαγαλαξιακή Γκουλάγκ περιμένει, θα σπάς πέτρες στον Νιμπίρου, τρελό γήινο αγόρι.

      Μου αρέσει!

    2. Ακη μου φαινεται οτι δεν βλεπεις πως αυτο το σαιτ και οχι μονο ειναι μια διαδικτυακη «Πολιτεια» και ολοι εμεις «Πολιτες» που ανταλλασουμε αποψεις και πληροφοριες.Πριν λοιπον υποτιμησεις καποιες πληροφοριες,καλο ειναι να το ψαχνεις. Οι αφορισμοι δεν βοηθουν κανενα.Αντιθετως δειχνουν προθεση γελοιοποιησης των συνομιλητων και αρνησης τις παραμικρης πιθανοτητας καποιος αλλος εκτος απο σενα να εχει την δυνατοτητα να καταλαβαινει περισσοτερα η και να ξερει περισσοτερα απο σενα. Ειναι καθαρα ελλειψη σεβασμου προς τους αλλους και πεισματικη ισως αρνηση να χαλασεις την εικονα που πιστευεις οτι υπαρχει,οπως εσυ την σχηματοποιησες στο μυαλο σου.

      Μου αρέσει!

    3. Δεν προσπαθώ να γελοιοποιήσω κανέναν. Τα καταφέρνουν από μόνοι τους οι συνωμοσιολόγοι.

      Προφανώς πολλοί γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμένα και συνεπώς είναι βέβαιο (όχι απλώς «παραμικρή πιθανότητα») ότι όλο και κάποιος θα εμφανιστεί που να ξέρει αυτά τα περισσότερα. Επίσης, ουδείς αλάνθαστος και δεν διεκδίκησα τέτοιες «δάφνες».

      Όμως, ορισμένα πράγματα φαίνονται εξ αρχής κραυγαλέες ανοησίες, όπως π.χ. αυτή η σαχλοϊστορία με τον… NESARA, την οποία έχει διαψεύσει αυτός που απεκάλυψε ότι υπήρξε τέτοια πρόταση νόμου (που ΔΕΝ έγινε νόμος)…

      Μου αρέσει!

      1. Ψαξετο λιγο Ακη.Ο κοσμος τοχει τουμπανο κι εμεις με τα σκοταδιστικα ΜΜΕ κρυφο καμαρι.Οσο για τη διαψευση!οποιος αποκαλυπτει πραγματα εχει μονο δυο επιλογες.α)να παθει εμφραγμα , καλπαζοντα καρκινο, η ατυχημα και β)να διαψεσει.Οσοι δεν διεψευσαν δεν ειναι πια αναμεσα μας.Ψαξτο!!

        Μου αρέσει!

      2. Δεν οδηγεί πουθενά αυτή η συζήτηση…

        Όποιος θέλει να «ψάξει», στο Διαδίκτυο ή αλλού, μπορεί να βρει πάσης φύσεως «αποκαλύψεις», από το ότι η Γη είναι… επίπεδη (ή κοίλη), μέχρι τους εξωγήινους που… ζουν ανάμεσά μας. Οι «αποκαλύψεις» αυτές έχουν ευάριθμα κοινά, εκτενείς «αποδείξεις» και ακόμα εκτενέστερη επιχειρηματολογία.

        Αν εσύ πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι υπάρχει κάποιος αόρατος νόμος, ο οποίος τάχα ψηφίστηκε και τάχα δεν μπορεί να… ξεψηφιστεί, ενώ θα εφαρμοστεί… αυτόματα σε 182 (!!!) χώρες του κόσμου (λες και 182 Κοινοβούλια τον έχουν επίσης ψηφίσει), μάλιστα ως το 2016, σου εύχομαι καλή υγεία μέχρι το 2.116 (και παραπέρα), καθώς και καλή υπομονή για να βλέπεις τη συγκεκριμένη θεωρία να διαψεύδεται ξανά και ξανά και ξανά, τους δε προωθητές της να αλλάζουν τις ημερομηνίες κάθε φορά, με κάποια αστεία δικαιολογία.

        Αντί επιλόγου, επαναλαμβάνω όσα έγραψα στο αρχικό σχόλιό μου:

        Σε κάθε περίπτωση, συνιστά λυπηρό φαινόμενο όλη αυτή η αφέλεια και η ευπιστία ορισμένων σε μπουρδολογίες που ούτε ένα παιδί του δημοτικού δεν παίρνει στα σοβαρά.

        Κρίμα…

        Μου αρέσει!

  12. NA KAI OI AΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ (ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ) BLACKWATER ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!…ΜΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΛΑΚΩΕΙΔΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ?? ΝΟΜΙΖΟΥΝΝΝΝΝΝ!!!!!!! … ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ…ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟΥ!!!

    Μου αρέσει!

  13. Είδα όνειρο πως ήμουν σε ένα μπαρ με τον Σαμαρά, μόνοι και οι 2, καθόταν στο διπλανό τραπεζάκι και μιλούσαμε, δεν θυμάμαι τι λέγαμε αλλά θυμάμαι πως περίμενα να κεράσει και δεν κερνούσε…μέχρι που έφυγα

    ίσως να είναι το πιο άκυρο όνειρο που έχω δεί ποτέ….η μήπως οχι;
    αχαχαχ

    Μου αρέσει!

  14. ….Αν φοβάστε το στρατό(κι’αυτός Λαός είναι)…Δεν θα έβλαπτε και λίγη αυτοκριτική,για τις μακακίες σας,από το να κάνετε πιό ασχημα τα πράγματα καλώντας μισθοφόρους!

    Μου αρέσει!

  15. Αναζητηστε το βιβλιο «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ»,το διαβασα το 2010, το εχει γραψει οχι συγγραφεας αλλα δημοσιογραφος,ονοματι Παναγιωτοπουλος,αν θυμαμαι καλα.Απο τοτε μου ειχε φανει προφητικο,με οσα ειχαν ηδη συμβει σχετικα με την κριση,αλλα αυτα που ελεγε οτι «θα συνεβαιναν»,συμβαινουν.Π.χ. ξενες δυναμεις καταστολης στην Ελλαδα,τους αντιμαχοντο Ελληνες ονομαζομενοι λογω της περιβολης τους «μαυροι» (Χ.Α.??) και μονον η ρωσικη μαφια ηταν μαζι με τους μαυρους,εναντι των αλλων μαφιων αλλοδαπων.Παραμυθακι,λετε? Μπορει.Αλλα αφου καθομαστε που καθομαστε αν μπορουμε ας το διαβασουμε!

    Μου αρέσει!

  16. Είναι τρομερά απογοητευτικό να ακούς έναν Πρέσβη να ΨΕΥΔΕΤΑΙ κατά της Χώρας του, όταν δήθεν την υπηρετούσε, και είναι φρικτό ανάθεμα για όλους, τώρα πού είναι πιά αργά να συμπαρασταθεί στην Ελλάδα και τους Έλληνες, να εξομολογείται για την Εφιάλτου στάση του…
    Δεν του αξίζει το όνομα, αλλά ούτε και υπάρχει έστω και μία σταγόνα ΦΙΛΟΤΙΜΟ στον Ελληνικό στρατό και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, εάν υπηρετούν στελέχη πολιτικών, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, τούς απατεώνες χωρίς ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, εφόσον τυραννούν τον Ελληνικό Λαό, και τον αφανίζουνε.
    Όποιος πειθήνια παρατάει του ΟΡΚΟΥ του να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, όταν παρατάει το ΚΑΘΗΚΟΝ του, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΝΗΘΙΚΟΣ, ΑΝΑΞΙΟΣ, και οι όποιες αιτίες δέν δικαιολογούν την ΑΤΙΜΙΑ του!
    Όπου και να στραφείς βλέπεις ΔΕΙΛΙΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΤΙΜΙΑ!!!!!
    Ο! Και με τις Blackwater, την αμερικανική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία, διαβόητη για τις δραστηριότητές της στο Ιράκ, που τώρα λειτουργεί υπό το όνομα “Academi», μαζί με πέντε άλλες διεθνείς μισθοφορικές εταιρείες ασφάλειας ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ όλοι τους.
    Μπαίνουν συνεχώς στην Πόλη οι ΕΧΘΡΟΙ…
    Χαρά στον Στρατό μας, που επιτρέπει σε βάρβαρους να ενισχύουν την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση δούλοι όλοι ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, και δένουν τά χέρια τους καθώς οι Blackwater και οι άλλες πέντε διεθνείς μισθοφορικές εταιρείες ΞΥΛΟΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που προσπαθούν να προστατέψουν μόνοι τους το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τις ΖΩΕΣ τους από την ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
    Άντε ρε κούνια που σας κούναγε ΔΕΙΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    Μου αρέσει!

    1. Γειά σου φραγκάτε Dragon…
      Χαζούλη δεν μπορείς να σκεφθείς είτε γιατί είσαι μικρούλης είτε γιατί είσαι τηλεόπληκτος χαχόλος είτε έχεις γενικώς πρόβλημα.
      Ούτε οι καραβανάδες ούτε οι μπάτσοι είναι οι εχθροί σου χαζούλη. Ολοι μαζί πρέπει νάμαστε χαζούλη ….
      Υπάρχουν και χαζοί καραβανάδες και χαζοί μπάτσοι σίγουρα , αλλά το μυαλουδάκι μας το χρησιμοποιούμε κάπου κάπου για να ξεσκουριάνει …

      Μου αρέσει!

  17. Την Πέμπτη κληρώνει για εκλογές; – Έκτακτη σύγκληση της ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου

    Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή την Πέμπτη μετά την «απολογία» αύριο του γ.γ. του κόμματος στον ανακριτή θα δώσει τις δικές της πολιτικές απαντήσεις κυρίως προς την κοινωνία και τον ελληνικό λαό σε έκτακτη σύγκληση της ολομέλειας της Κοινουβουλευτικής της Ομάδας (δηλαδή όσοι βρίσκονται εκτός φυλακής) με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά: Θεωρείται πολύ πιθανή η παραίτησή της μέρους ή συνολικά της ΚΟ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον διωγμό – που όπως υποστηρίζουν – δέχεται το κόμμα..

    Ήδη ζητήθηκε η αίθουσα της Γερουσίας προκειμένου την Πέμπτη να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική της Ομάδα και να ληφθούν οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του κόμματος.

    Υπενθυμίζεται πως μέχρι αύριο Τετάρτη θα έχει αποφασιστεί από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα αν ο γενικός γραμματέας της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος θα προφυλακιστεί οπότε δεν θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντα του ως αρχηγός κόμματος.

    Σήμερα εξάλλου θα κριθεί και η προφυλάκιση ή μη και των τεσσάρων βουλευτών της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου, Γιάννη Λαγού και Νίκου Μίχου, ενώ την Πέμπτη θα απολογηθεί ο υπαρχηγός της οργάνωσης Χρήστος Παππάς.

    Ένα άτυπο συμβούλιο στελεχών του κόμματος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους φυλακισμένους συντρόφους τους και θα αποφασιστεί από κοινού η πολιτική του κόμματος.

    Σήμερα πάντως οι 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός θα προχωρήσουν σε πολιτικές «απολογίες» στον ανακριτή

    Defencenet.gr

    Ειναι χρυση ευκαιρια να γινει μπαχαλο το συμπαν και να πανε στον αποπατο οι δοσυλογοι χωρις να ανοιξει μυτη
    Τα αμερικανα στο κοσμο τους σφαζονται με αλληλοκατηγοριες για το TEA PARTY , ο σιλβιο σερνει την ιταλια σε πολιτικη ασταθεια , η μερκελ στην παρουσα φαση παροπλισμενη λογω διαπραγματευσεων
    Tα πραγματα ειναι ακρως ευνοικα …

    Μου αρέσει!

  18. «Υπάρχουν και κάποια καλά νέα, ωστόσο, που μαθαίνει από τις επαφές που διατηρεί με πρώην συναδέλφους του και πολιτικούς. Είναι πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξει στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως έγινε το 1967.
    “Υπάρχουν επαφές ορισμένων πολιτικών με στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, για να εγγυηθούν, ότι σε περίπτωση μεγάλων κοινωνικών αναταραχών, ο στρατός δεν θα επέμβει”

    Λες και αν έχει κάποιος αυτά τα στελέχη τέτοιον σκοπό….θα το έλεγε στους πολιτικούς…
    ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ

    Μου αρέσει!

  19. Ο ένας περιμένει να ξεσηκωθούν οι καραβανάδες οι βολεμένοι ,ο άλλος περιμένει να ξεσηκωθούν οι μπάτσοι επίσης βολεμένοι , ο τρίτος περιμένει να ξεσηκωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι αυτοί κι’αν είναι βολεμένοι .Αυτοί όλοι υπηρετούν το υπάρχον σύστημα .Πέραν αυτού τσακωνόμαστε και μεταξύ μας δεξιοί, αριστεροί ,φασίστες ,αναρχικοί και δεν ξέρω γω τι άλλο ,ότι ταμπελίτσα θέλει βάζει ο καθένας (με τέτοια διάσπαση όχι απλώς κυβερνάς ανενόχλητος γ@@ης κιόλας) .Αν δεν σηκωθούμε απο τα πληκτρολόγια, ντιβάνια καναπέδες,καρέκλες που λέει και μια ψυχή προ πάντων πληκτρολόγια και δεν βγούμε έξω να γίνει η νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου προκοπή και χαΐρι αυτός ο λαός και αυτή η χώρα δεν πρόκειται να δει προπάντων ο λαός .Ο εχθρός δεν είναι ο συνάνθρωπος σου , ο εχθρός είναι αυτοί που κυβερνούν και μας κοροϊδεύουν κιόλας στρέφοντας τον έναν εναντίον του άλλου πότε θα το αντιληφθούμε αυτό?

    Μου αρέσει!

  20. Γιατι να ζηλευω…αλλους ευρωπαικους λαους?

    Γιατι αυτοι…και οχι εμεις?

    Πως ειναι δυνατον…

    ο στρατος να τους Ανηκει….και να μην ανηκει στον Ελληνικο λαο?

    Ασε που στρατος…δεν ειναι αφηρημενη εννοια…ουτε υπαλληλοι τους!

    Παιδια μας ειναι…αδελφια μας ειναι στο Στρατο!

    Και εκτος απο στρατιωτες…ειναι Και πολιτες…που εχουν τα ιδια προβληματα με το λαο….

    Να ενας στρατος ..που εγραψε ιστορια!

    Λακησε τοτε η..κλικα…..

    (κλικα παντα γινεται απο τους περιφημους επαγγελματιες πολιτικους,

    οταν ο λαος …ξεχνιεται ή κοιμαται!

    Παντα οριζει η Ιστορια ως Αναποφευκτο πλεον τη συσταση μεταξυ τους Κλικας!)

    Μου αρέσει!

  21. Το άρθρο είναι παλιό και αποδείχτηκε μούφα. Τίποτα δεν έγινε και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ. Γιατί είναι ηλιθιότητα να πιστεύεις ότι κάποιος θα βγει να πεθάνει για να ζήσει καλύτερα και με περισσότερα.

    Μου αρέσει!

  22. αν τοτε το εκαναν οι Συνταγματαρχες τωρα θα το κανουν οι Λοχιες, οι ανθυπολοχαγοι και Λοχαγοι, γιατι οι ανωτεροι ειναι κομματοσκυλα τελειως.

    Μου αρέσει!

  23. Ούτε ακαντεμι ούτε επαναστάσεις. Η αλήθεια είναι πεζή και επιβεβαιώνει ότι είμαστε άχρηστοι να διώξουμε με δημοκρατικά μέσα ένα δημοκρατικά εκλεγμένο σύστημα που δεν μας εξυπηρετεί.

    Μου αρέσει!

  24. ααα καλα εδω μέσα ειναι μερικοί πολυ ψεκασμένοι…. ακόμα με τα λεφτά της END συζητάνε που σα τα ζώα πιστεύουν οτι υπάρχουν….

    Μου αρέσει!

    1. Στα διαγαλαξιακά γκουλάγκ θα πας και εσυ, συγκεκριμένα στον Κρόνο, να συλλέγεις αέρια για να τους ψεκάζουμε μετά εδω στην Γαία

      Μου αρέσει!

  25. Αν θυμαμαι καλα,τα ιδια λεγατε και τον Αυγουστο του ’12 με την Βlackwater.
    Για καφετζουδες μεγαλη αποτυχια σας κοβω λοιπον.
    Δεν πειραζει παντως,εχει μπολικους LEFTόβλακες να χαψουν τα πρακτοριλικια σας.

    Μου αρέσει!

    1. Δικερουλη,παλι σου ξεφυγε το κερατο απο τον ελεγχο,χαπακωσου,πιο γερα,η δοση σου ειναι για τα πανηγυρια,και προσγειωθηκε σε καποιο πληκτρο,που στραβωσε,οσο να βγει το αγγλικο σου με τις ελληνικες λεξεις,εισαι γλωσσομαθης,τελικα,ας σε θεωρουσα τυχαιο ανθρωπο,βεβαια,γεμισαμε απο πρακτορες,πετυχες διανα,μια ακομη φορα,αν και απεφυγες να συμπεριλαβεις τον εαυτο σου σ’ αυτους,λογω μετριοφροσυνης.

      Μου αρέσει!

  26. οι αριστεροι δεν ειναι ελληνες,ειναι διεθνιστες γενιτσαροι μισελληνες
    οι ΜΗ αριστεροι (δεξιοι κεντρωοι ακραιοι) ειναι ελληνες
    στον μπολσεβικοπολεμο δεν πολεμησαν δεξιοι εναντιον αριστερων.
    πολεμησαν οι σχιζοφρενεις θρησκοληπτοι μεσιανιστες εαμοβουλγαροι κομουνιστες ενατιον ολου του ελληνικου λαου ενωμενου, ο οποιος χαρη στο βενιζελικο κεντρο τσακισε την κοκκινη πανουκλα, τους εαμοβουλγαρους αυτονομιστες, τους φονιαδες των λαων και γενοκτονους του λαου μας στο γραμμο βιτσι.

    σημερα οι αριστεροι φονιαδες (μαρξιστες κομουνιστες μπολσεβικοι αναρχικοι αριστεριστες κ.λ.π ) προτρεπουν και παροτρυνουν τους λαθρομεταναστες τους, να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο, χρησιμοποιωντας τους για τη διαλυση του εθνικου κρατους και τη δημιουργια πολυπολιτισμικου μπουρδελου τυπου usa.
    επισης σε περιπτωση τουρκικης εισβολης η πολεμου με αλο κρατος, οι αρισετροκομουνιστες διεθνιστες θα χτυπησουν πισωπλατα τον ελληνικο στρατο μαζι με τους λαθρομεταναστες τους, με σκοπο να χασει η ελλαδα, να καταρευσει το καθεστως και να αρπαξουν αυτοι τη εξουσια σε μια ακρωτηριασμενη ελλαδα εστω και κατω απο τον ολυμπο…

    ειναι δρομολογημενες οι εξελιξεις και ειλημμενη αποφαση της νεας ταξης πραγματων -του παγκοσμιου καπιταλιστικου σοβιετ -η βιολογικη εξοντωση ολου του παχυσαρκου ελληνικου λαου- και ολων των λευκων ευρωπαικων λαων- και η αντικατασταση τους με αλλους λαους αφρικης και ασιας (transformation). οι φανατικοι αναρχοκομουνιστες ειναι τα σκυλια του συστηματος,το αριστερο παρακρατος του, και θανασιμοι εχθροι του λαου μας και γενικα του ανθρωπου.
    μπειτε επιτελους στο νοημα αστικοπατριωτες…….δεν γινεται να κανει το προβατο επικληση ειρηνης και ενοτητας στον λυκο….

    Μου αρέσει!

  27. κάθε μέρα το ίδιο βιολί; copy paste το ίδιο κείμενο!
    πόσο καρφώνεσαι πως είσαι βαλτός;
    ουστ απο δω ρε προδότη/πράκτορα

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.