Προφυλακιστέοι Μιχαλολιάκος και Πατέλης

με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ξαναδιαβάστε το «τιπ» της olympias

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε… τι σημαίνει η μή προφυλάκιση των βουλευτών;

8 σκέψεις σχετικά με το “Προφυλακιστέοι Μιχαλολιάκος και Πατέλης

 1. όχι δεν μπορεί να τους κρατήσουν ….. ακόμη και εάν ο Μιχαλολιάκος έλεγε εκείνο το βράδυ με τον φονιά τί ωραία είναι η κάθετη δομή της οργάνωσης ….. δηλαδή μια μορφή καθετοποίησης της οργάνωσης όπως ο στρατός ….. η εισαγγελία Αθηνών δεν γνωρίζουν τι σημαίνει η κάθετη ιεραρχία των προσώπων, διότι η ιεραρχία των Δικαστικών λειτουργών είτε δεν έχουν υπηρετήσει είτε αποτελούν την εύκολη υπηρεσία των φερέλπιδων δικαστικών …… η δικαστική εξουσία δεν είναι ούτε απάνθρωποι αλλά ούτε και εμπαθείς …… άντε να σας δούμε ……

  Μου αρέσει!

  1. ναι μπορείς να κάνεις τυλεδικαστήρια είναι ωραία χωρείς αντίλογο παλιέ καλέ γνώστη του ποδοσφαίρου …. που εν μέσω πλην σαφώς ο μαοϊκός ο αξύριστος λέει την μαλακία του …. δημοσιογραφικά πάντα …… η γνωστή και ως δημοσιογραφική μαλακία …..

   βάλτε βρε βρομιάρηδες του κυνοβουλευτισμού στην μπουζού, τον μαμπουίνο Μιχαλολιάκο ώστε όχι μόνο να το ψηφίσω αλλά να τρέχω δεξιά και περιστερά και να τον πασάρω με μανία τον μπουλούκο Μιχαλολιάκο ….. έλεος πόση μαλακία μπορεί να δέρνει τελικά αυτές της αηδίες της αριστεράς ….. Μιχαλολιάκο θα σε κάνουμε οσιομάρτυρα και αρχηγό πάντα των αγανακτισμένων ….. τα όπλα μεγάλε αρχηγέ τα έχω περάσει μαζί με τα όπλα του στρατού που υπάρχουν σε κρύπτες του Βόρεια Βέρμιου ….. τα όπλα που έχουμε αποθηκευμένα για τον αγώνα κατά του κουμουνισμού θα φιλοξενούν κύριε Μιχαλολιάκο και τα όπλα της οργάνωσης μας ….ζήτω το Έθνος ….Ζήτω η Ελλάδα …. ζήτω ο Έλληνας …. έχουμε όπλα για όλους τους συμπαθούντες στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως που ετοιμάζουμε, με την συνεργασία της μαλακισμένης ΕΥΠ που μας έχει σπάσει τα αρχίδια στις συνακροάσεις των τηλεφώνων μας ….. σας εύχομαι να πάθετε καρκίνο ….. ωστόσο πάντα μα πάντα να προστατεύετε βρε ρουφιάνοι βρομεροί πράκτορες αλήτες τους δημοσιογράφους όπως τον Ευαγγελάτο που γνωρίζετε ότι έχει βρεθεί σε ποινικά παραπτώματα εδώ και χρόνια αλλά δεν λέτε τίποτε για αυτά ….. το 1996 ο βρομερός σκώληκας δημοσιογράφος Ευαγγελάτος στο λιμάνι της Μυκόνου έρχεται σε φυσική συμπλοκή με έναν άλλο πολίτη και χειροδικεί τελικά εναντίον του άγνωστου πολίτη …. μετά απο την διαμαρτυρία του Έλληνα πολίτη, ξεκινάει η διαδικασία του αυτοφώρου για επίθεση, εναντίον του Ευαγγελάτου απο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυκόνου …. το αποτέλεσμα ήταν ότι μετά απο πολιτική παρέμβαση ο τοπικός εισαγγελέας διαπράττει το αδίκημα της παράνομης απελευθέρωσης κρατουμένου, δηλαδή δίνει την διαταγή να απελευθερωθεί ο κύριος Ευαγγελάτος πριν δει την δικογραφία ….. τι να κλάσει η πουτάνα η δικαιοσύνη ;;;;; την γνωρίζουμε αυτή την δήθεν άμωμη και ανέγγιχτη παρθένα κόρη ….. την έχουμε δει εμείς οι άνδρες και γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας το τι κάνει τελικά …… δεν είναι η παρθένα κόρη η δικαιοσύνη Ελληνικέ λαέ ….. είναι και σοδομισμένη πουτάνα, που βάζει που και πού και τον μανδύα της παρθένας ……… σκατά να πετάτε στην πόρνη την δικαιοσύνη, που σε όλα τα σκάνδαλα των καθεστωτικών ελίτ δεν διέπραξαν το καθήκον τους έναντι του Ελληνικού Λαού …… ΣΚΑΤΆ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΔΕ ΤΑ ΔΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΎΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΑΣ ….. θάνατος στην βρομερή δικαιοσύνη …….

   Μου αρέσει!

   1. «…ακόμη και εάν ο Μιχαλολιάκος έλεγε εκείνο το βράδυ με τον φονιά τί ωραία είναι …»
    Γεωδέτη, ποιος τα λέει αυτά; Από που ακούς αυτές τις ανακρίβειες (για να μην πω τίποτε άλλο);
    Σιγά μη μίλησε ο Μιχαλολιάκος με τον φωνιά, όχι μόνο εκείνο το βράδυ αλλά ποτέ δεν έχουν συνομιλήσει, ούτε καν γνώριζε τον φονιά ο Μιχαλολιάκος.

    Μου αρέσει!

 2. Υπενθυμίζω τό σχόλιό μου, λίγες ώρες πρίν τήν προφυλάκισή τού Μιχαλολιάκου:

  Οκτωβρίου 2, 2013 στις 10:02 μμ

  Σάς μεταφέρω σημαντική καί εγκυρότατη πληροφορία:
  Ισως νά τήν κάνουν τήν γκάφα τους απόψε θορυβημένοι καί πανικόβλητοι καί ενδεχομένως νά προφυλακίσουν τόν Μιχαλολιάκο. Ευρίσκονται σέ κατάσταση πανικού καί αλληλοκατηγοριών. Στήν Ν.Δ. αυτή τήν στιγμή επικρατεί κατάσταση διάλυσης καί όλοι κατηγορούν τόν Σαμαρά…. ο οποίος ευρίσκεται μέ τό τηλέφωνο σέ απευθείας συνεχή επαφή μέ τά στελέχη τά οποία διαχειρίστηκαν (καί δημιούργησαν τό σκηνικό μέ δική του εντολή βέβαια…) τήν κατάσταση.
  Φωτεινός Παλααιολόγος

  Μου αρέσει!

  1. Και δίκιο είχες. Μετά από αυτό το «αναπάντεχο» τον ξεσηκωμό των ΜΜΕ κατά της «άδικης» απόφασης, έκαναν το σφάλμα οι ανακριτές να ακούσουν τους τηλεανακριτές.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.