Ποιές είναι οι δημοτικότητες των «ακροδεξιών» κομμάτων στην Ευρώπη;

ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΠΟΣΟΣΤΑ - Δημοσκοπήσεις 2013-10-06Ακούσατε για κανέναν άλλο λαό, από αυτούς που έχουν και τριπλάσια ποσοστά «ακροδεξιάς» να συκοφαντείται διεθνώς κατ’ αυτόν τον τρόπο ως «ρατσιστής»; Όχι. Αυτό λέει πολλά.

Ο Πίνακας από τον Πόρτα – Πόρτα

68 σκέψεις σχετικά με το “Ποιές είναι οι δημοτικότητες των «ακροδεξιών» κομμάτων στην Ευρώπη;

    1. Το δικο μας ειναι ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ. Εχει διαφορα Σοφακι. Που μας το παιζες ανεξαρτητη ψηφοφορος περυσι….

      Μου αρέσει!

      1. ΝΑΙ ΡΕ ΕΠΑΜ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ.
        ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ; ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;

        ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΠ,
        ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ.
        ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ; ΟΙ «ΠΕΡΑΜΑ ΩΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ» ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Η ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ.
        ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 94 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ «ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ» ΟΤΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΤΑ ΠΙΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ!!!!!

        ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ.

        ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ… ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ ΒΛΕΠΕΙ.
        ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΙ Η ΜΑΡΟΥΠΑ Η ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ.
        ΑΡΙΣΤΕΡΗ! ΚΙ ΟΧΙ ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΚΟΤΑ!
        ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ»;

        Μου αρέσει!

      2. Προς Σοφια

        1) Εχασες την ψυχραιμια σου και αναδυει μποχα ο λογος σου.
        2) Οταν εγω σε ελεγα χρυσαυγητισα πριν 1 χρονο, μου το παιζες ανεξαρτητη ψηφοφορος. Τοτε δεν ελεγες οτι ψηφιζες χρυση αυγη. Και επειδη εισαι εξυπνη κοπελα, το εκανες προφανως εσκεμμενα για να προσεγγυσεις ψηφοφορους. Εκτος και αν ντρεποσουνα που ψηφισες χρυση αυγη, πραγμα ακομα χειροτερο.
        3) Βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα. Στο εχω ξαναπει και θα στο ξαναπω. Δεν ειμαι αριστερος, ουτε και πιστευω στην αριστερη πολιτικη.
        4) Οι αρχηγοι σου εχουν γραψει τα χιλια μυρια υπερ του Χιτλερ………….ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ;;;
        5) Στα περισσοτερα κρατη πας φυλακη αμα γραφεις αυτα για το Χιτλερ, η αμα χτυπας ζωντανα στο στουντιο βουλευτη. Μου ειναι αδιαφορο, αν δε συμπαθεις την καννελη. Απλα σε αλλο κρατος ο Κασιδιαρης θα ηταν εκτος Βουλης απο τοτε!!!
        6) Δεν ηταν δυσκολο να καταλαβω οτι εισαι ακροδεξια, ψηφοφορος ενος κομματος που οι αρχηγοι του εχουν εκφραστει γραπτως, δημοσια υπερ του Ναζισμου και του Χιτλερ. Βγαζεις φλυκταινες σε καθε τι αριστερο. Να το προσεξεις. Ξερεις, δε ζουμε στο 40, σε πληροφορω οτι καποιος με αριστερες ιδεες μπορει να κυκλοφορει ελευθερος χωρις να κινδυνευει να δολοφονηθει.
        7) Οταν αποκαλεις τρελη την Κανελλη και την Πιπιλη, γιατι εκευριζεσαι με τον Πρετεντερη που ως αλλος δικαστης εβγαλε ηδη το αποτελεσμα της δικης. Κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα με τον Πρετεντερη που βριζεις.

        Εχετε ξαμολυθει ολοι οι χρυσαυγιτες εναντιον των αριστερων και εχετε αφησει το πεδιο ελευθερο στον προδωτη σαμαρα, τον ελεεινο βενιζελο και τον αρουραιο κουβελη να ξεπουλανε τα παντα.
        Αυτο βεβαια εξηγειται, ακριβως επειδη, ολοι εσεις προερχεστε απο τη ΝΔ, οποτε εχετε και μια συμπαθεια στο μητρικο κομμα.
        Γι αυτο σου φωναζα απο τοτε, οτι ο εχθρος τωρα, ειναι αυτη η κυβερνηση και οχι ο τσιπρας. Μετα βλεπουμε. Αλλα δεν ακουγατε.
        Ξερεις, τα μυαλα φουσκωνουν. Σας φουσκωναν και με τις δημοσκοπησεις στην αρχη, για να δικαιολογησουν την πτωση καμμενου. Αλλα τοτε σας αρεσε. Σε λιγο που θα σας δειχνουν οι δημοσκοπησεις κατω του 3%, οσο και αν εχετε ως κομμα, τοτε μην κλαις για τις δημοσκοπησεις. Θα ειναι αργα.
        Σας το ελεγα απο τοτε. Θα σας χρησιμοποιησουν οσο εκεινοι θελουν και μετα θα σας πεταξουν σα στημενη λεμονοκουπα. Στοιχεια μαζευαν μαλον, γι αυτο καθυστερουσαν. Και θα σας πεταξουν με τη συσσωμη γνωμη ΕΕ, ΗΠΑ, Ισραηλ. Δε γκειμ ις οβερ!!!
        Πρεπει ο λαος να βρει αλλο δρομο/τροπο/κομμα να αντισταθει. Οσο για τους σκληροπυρηνικους της χρυσης αυγης, καλη τυχη.

        Μου αρέσει!

      3. @ Ανεξαρτητος Νικος
        Μάλλον συριζαίοι και δεξιοί νουδούλοι έχουν ξαμοληθεί εναντίον των χρυσαυγιτών και των εθνικιστών αποκαλώντας τους ναζιστές και προσπαθούν να εξαφανίσουν την εκπροσώπησή τους στη βουλή
        Ως μία ανθελληνική ομάδα παρέα προσπαθούν εναντίον όχι της χρυσής αυγής αλλά κατά αυτών που στήριξαν και αυτών που πρόκειται να στηρίξουν ΧΑ
        Και οι δύο τους έχουν ανθελληνική στάση. Οι μεν στηρίζουν το συριζα με εμφανείς κάποιες ανθελληνικές θέσεις και οι δε τη νδ που που κάνει πράξη τις θέσεις του συριζα και προβαίνει και σε άλλες ακόμη προδοτικές ενέργειες κατά της χώρας. Και γιατί να μην είναι και η πολιτική δίωξη κατά της ΧΑ μια ακόμη προδοτική ανθελληνική ενέργεια ανάμεσα στις τόσες άλλες;
        Και γιατί να μην είναι μια συνεννόηση κάτω από το τραπέζι ανάμεσα σε ΝΔ και συριζα με τον τελευταίο να έχει προσφάτως προσχωρήσει στο σύστημα του μνημονίου; (Συνταγματικό τόξο ονομάζεται τώρα πια)
        Ελπίζω εμείς οι πραγματικά αντιφρονούντες στο ξεπούλημα της πατρίδας μας στο εντός και εκτός Ελλάδας νεοφιλελεύθερο λόμπι να βρούμε εκπροσώπηση στις επόμενες εκλογές. Γιατί αγαπάμε την πατρίδα μας σαν ένα κομμάτι της ψυχής μας είτε είμαστε εθνικιστές, είτε είμαστε (και γιατί όχι) πατριώτες αριστεροί, είτε είμαστε ανεξάρτητοι πια έξω από κομματικές στάνες
        Εσύ έχεις ξεφύγει φίλε και αυτό φαίνεται από τον ποδοσφαιρικό κομματικό πατριωτισμό σου όταν αναφέρεσαι στα ποσοστά.
        Έχετε τυφλωθεί από το χρυσατγίτικο μίσος σας, χειρότερο από αυτό των χρυσαυγιτών προς εσάς

        Μου αρέσει!

      4. Έχετε τυφλωθεί από το χρυσατγίτικο μίσος σας, χειρότερο από αυτό των χρυσαυγιτών προς εσάς

        Ριρίνα!!Άν οι νεοναζί της ΧΑ δυναμώσουν λίγο ακόμη και φτάσουν οριστικά σε επίπεδα άνω του 20% επί των ψηφοφόρων,να μου το θυμηθείς ότι θα γενικευτούν οι δολοφονίες αριστερών πεποιθήσεων συμπολιτών μας και θα φοβόμαστε να εκφραστούμε κατά των χρυσαυγίτικων θέσεων!

        Μου αρέσει!

      5. ΟΙ χρυσαυγίτες που ξέρω (όχι και πολλοί 2) δεν είναι νεοναζί είναι ήσυχοι οικογενειάρχες ένας πρώην ΝΔ και ένας πρώην πασόκος. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα από αυτούς
        Εξάλλου υπάρχουν νόμοι που τιμωρούν το φονιά
        Και τι άποψη είναι αυτή που θεωρείς τους χρυσαυγίτες τέρατα και τους αριστερούς αρνία προς σφαγή.
        Στην περίπτωση που περιγράφεις θα έχουμε εμφύλιο, και οι δύο θα σφάζουν
        Προς το παρόν φοβούνται να εκφραστούν όχι μόνο χρυσαυγίτες αλλά και όποιοι εθνικιστές.
        Επίσης φοβούμαστε να εκφραστούμε στο χώρο της δουλειάς μας όσοι έχουμε αντίθετη άποψη για το χειρισμό της κυβέρνησης στο θέμα της ΧΑ ή θέλουμε να εκφράσουμε κάτι εθνικό φοβούμενοι μη στιγματιστούμε ως χρυσαυγίτες (και ποιός ξέρει ίσως μας συλλάβουν)
        Αν αυτό δεν είναι χούντα και φασισμός τότε τί άλλο μπορεί να είναι;

        Μου αρέσει!

      6. Ριρινα!!Οι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ νεοναζί χρυσαυγίτες ονειρεύονται καινουργιους εμφυλίους και Γράμμους,αλλιώς ΔΕΝ επικρατούν!!

        Ας συνέλθουμε και λίγο,τι στο καλό πάθαμε;;Υπάρχουν πραγματικοί ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που πραγματικά ενδιαφέρονται για ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ!!ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΠΟΤΕ;;

        Μου αρέσει!

      7. Τον εμφύλιο παλαιότερα τον έκαναν και οι δύο πλευρές για τον έλεγχο της εξουσίας. Κάποιοι θα ήταν οι ηττημένοι. Δε ισχύει ότι οι ηττημένοι καθαγιάζονται και οι νικητές είναι οι κακοί Θα μπορούσε να ήταν και αλλιώς η έκβαση του εμφυλίου
        Για ναζί δεν ξέρω αλλά για τη ώρα υμνητές και των απογόνων των ναζί και τσιράκια τους είναι οι κυβερνώντες
        Εννοείται πως δεν πρόκειται ποτέ να υποστηρίξω υμνητές και συνεργάτες των ναζί και των απογόνων τους
        Επιμένω όμως: φοβούμαστε να εκφραστούμε στο χώρο της δουλειάς μας όσοι έχουμε αντίθετη άποψη για το χειρισμό της κυβέρνησης στο θέμα της ΧΑ ή θέλουμε να εκφράσουμε κάτι εθνικό φοβούμενοι μη στιγματιστούμε ως χρυσαυγίτες. Αμφιβάλεις ότι τώρα νεοδημοκράτες και συριζαίοι βρίσκονται σε στοίχιση;

        Μου αρέσει!

      8. Ένας ΠΡΩΗΝ αριστερός είμαι και καταδικάζω πλέον ΚΑΙ τους διεθνιστές γιατί ΔΕΝ ζούμε σε αγγελικά πλασμένο κόσμο!!Οι φανατικοί ισλαμιστές πχ διψούν για αίμα!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!

        Το έχω ξαναπεί!!Το όλο τωρινό πολιτκό «σκηνικό» είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!!Θέλουν εθνικό διχασμό και κάποια στιγμή και αναξέλεγκτες αναταραχές ΚΑΙ η ΧΑ,μαζί με την ελληνική αριστερά είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!! Α και οι παράνομοι μετανάστες που μαζευτηκαν εδω Ελλάδα!!ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ και επίσης όχι κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να λοιδωρείται χωρίς λόγο!!

        Μου αρέσει!

      9. Εγώ από το δεξιό χώρο προέρχομαι χωρίς όμως να είχα ποτέ κάτι εναντίον των αριστερών. Και εγώ καταδικάζω το νεοφιλελευθερισμό που ισοπεδώνει την ανθρώπινη υπόσταση.
        Όσον αφορά το ισλάμ το θεωρώ συνώνυμο του φασισμού. Δεν μπορεί να εννοηθεί πολυπολιτισμική κοινωνία με ισλαμιστές στο εσωτερικό της ως συστατικό της στοιχείο. Εξάλλου οι ισλαμιστές διέλυσαν το πολυπολιτισμικό Βυζάντιο και έβαλαν τους πολιτισμούς που ζούσαν μέσα σε αυτό σε μακραίωνο σκοτάδι.
        Το ότι το τωρινό σκηνικό είναι στημένο είναι σίγουρο. Το ερώτημα είναι ποιοι μετέχουν στο στήσιμο, προς ποια κατεύθυνση έχει στηθεί και ποια θα είναι η σύσταση των πόλων του διχασμού. Ήδη οι πόλοι (μνημονιακοί – αντιμνημονιακοί) έχουν αλλάξει

        Μου αρέσει!

    1. Και μια άλλη εξήγηση είναι η εξής: Τα περισσότερα από αυτά πολύ απλά ΔΕΝ είναι εθνικιστικά. Άλλο ακροδεξιό και άλλο εθνικιστικό. Για μένα ακροδεξιό (με τον οικονομικό όρο) ειναι το κόμμα του Μάνου. Η Χ.Α. είναι λαϊκό εθνικιστικό. Αλλά ξέρει και κανείς τι σημαίνει δεξιό και αριστερό; Ελάχιστοι.

      Μου αρέσει!

      1. Ξέρω τι σημαίνει δεξιό και τι αριστερο .
        Δεξιό σημαίνει οτι είσαι δεξιό πρόβατο και αριστερο οτι είσαι αριστερό πρόβατο .
        Οπως βλέπεις η προβατιλα μένει .
        Εσύ ξέρεις τι σημαίνει πρόβατο ;

        Μου αρέσει!

    2. Oλες αυτές οι χώρες, Φωτεινή, στερούνται της δικής μας …ευτυχίας να ελεγχόμαστε από μια μικρή μεν ισχυρή χάριν της διαπλοκής δε μερίδα ανθρώπων χωρίς άλλη Αξία από το Χρήμα, που φέρουν τον ψευδεπίγραφο τίτλο του Αριστερού-προοδευτικού-αντιφασίστα-αντιρατσιστή και με βίαιο και αυταρχικό τρόπο κατευθύνουν χρόνια τώρα τις σκέψεις μας εκεί που αυτοί θέλουν, χρησιμοποιώντας το ισχυρώτερο για μένα όπλο σήμερα: τα ΜΜΕ.
      Αυτοί χρησιμοποιούν κατά το δοκούν τον «συνταγματικό κουβά» και δεν θα διστάσουν να γεμίσουν γήπεδα και φυλακές από άτυχους δανειολήπτες, πεινασμένους που ίσως κλέψουν λίγο ψωμί ή αντιφρονούντες πολιτικά, που θα τους βαπτίσουν φασίστες.

      Εύγε στον ΠΠ για την ανάρτηση τούτη.

      Μου αρέσει!

  1. Γιατί να «συκοφαντηθεί», πχ ο φινλανδικός λαός που έχει ένα από τα πιο ισχυρά ακροδεξιά κόμματα; Οι αληθινοί Φινλανδοί του Soini σήμερα φέρονται από την τελυταία, προ μηνός (6.9.2013) δημοσκόπηση ως δεύτερο κόμμα, με 19,3%, πίσω από τους Κεντρώους του Sipilä (23,8%) και πάνω από τους δεξιούς του πρωθυπουργού Katainen (18,3%) και τους σοσιαλιστές της υπουργού Οικονομικών Urpilainen (15%).
    Και δεν «συκοφαντείται» διότι μόλις πριν τρεις μέρες ο αρχηγός των Αληθινών Φινλανδών διέγραψε εν ριπή οφθαλμού βουλευτή του ο οποίος φωτογράφισε τον χαιρετίζοντα ναζιστικά προσκεκλημένο του στα θεωρεία της Βουλής, δηλώνοντας μάλιστα ότι «αυτό αποτελεί μήνυμα προς όλους τους Φινλανδούς».
    Είναι απλά τα πράγματα.

    Μου αρέσει!

    1. O χαιρετισμος ειναι Ρωμαικος
      Οποιος εχει κολληματα με αρχαια συμβολα και χαιρετισμους , δεν εχει καμμια διαφορα απο τους ταλιμπαν του αφγανισταν που κατεστρεψαν μνηνεια πολιτιστικης κληρονομιας 3000 ετων με το προσχημα μιας ανοητης ιδεολογιας – θρησεκιας

      Μου αρέσει!

      1. Προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει αν ο χαιρετισμός είναι ρωμαϊκός, αρχαιοελληνικός ή εξωγήινος. Αυτά είναι για τους τυπολάγνους. Εμένα με ενδιαφέρει η ουσία, δηλαδή τι πρεσβεύει η συγκεκριμένη χειρονομία. Και το σύμβολο αυυτό στην σύγχρονη ιστορία έχει ταυτιστεί με τον ναζισμό.
        Στο εξωτερικό όταν σου δείχνουν με τα χέρια τον αριθμό πχ 5, σου προτείνουν την παλάμη όπως εμείς την μούντζα. Τυπολαγνικά, θα έπρεπε να έχω πλακωθεί με όσους ξέρω. Ουσιαστικά, ξέρω ότι εννοούν τον αριθμό.
        Επαναλαμβάνω, είναι απλά τα πράγματα.

        Μου αρέσει!

      2. Κανένας βουλευτής στην Ελλάδα δεν έχει χαιρετίσει «ναζιστικά» στα θεωρεία της Βουλής!

        Είδες τι ωραία που είναι η τυπολαγνία και πόσο ωραία όταν κάποιος πάρει ένα αρχαίο σύμβολο και το αμαυρώσει και το μαγαρίσει πασαλείβοντάς το με την βρώμα και την γερμανίλα του μετά το οικειοποιείται και με αυτόν τον τρόπο κακοποιημένο και αμαυρωμένο αποσύρεται και έτσι φιμώνεται το πραγματικό του μήνυμα;
        Και μετά τι λέμε; Αντί να απαιτήσουμε να καθαριστεί αυτό το σύμβολο από την βρώμα αυτού που το λέρωσε κι αντι να κατηγορηθεί ο βιαστής κι ο κακοποιητής του συμβόλου, αποκαλούμε «τυπολάγνο» όποιον θυμάται ότι αυτό υπήρχε και πριν από τον βιασμό και ζητά να αποκατασταθεί.

        Αφού λοιπόν δεν είσαι «τυπολάγνος» να πας να ξηλώσεις τα γαμμάδια ή αλλιώς τετρασκέλια που κοσμούν την εξώπορτα του κτιρίου που στέγαζε τον Άρειο Πάγο πριν μεταφερθεί στην Λεωφ. Αλεξάνδρας.

        Ο κάθε ένας θα παίρνει λοιπόν ένα δικό μας σύμβολο θα το κατουράει και θα το χέζει όπως έκανε ο χίτλερ κι μ’ αυτόν τον τρόπο θα το οικειοποιείται και θα μας το στερεί.
        Και θα είμαστε και τυπολάτρες αν το διεκδικούμε πίσω.

        Αν δηλαδή εισβάλουν σπίτι σου καποιοι σε δέσουν και σε ρίξουν στην αποθήκε και του αλλάξουν έπιπλα και διακόσμηση και καταφέρουν να μείνουν μέσα για λίγο καιρό μετά το σπίτι σου θα το αναγνωρίζεις ως δικό τους για να μην είσαι τυπολάτρης!

        Και η Ισπανία παρουσιάζεται με οικονομική κρίση και η Πορτογαλία και η Ιταλία. Καμμία χώρα δεν βρίζεται και δεν συκοφαντείται όπως η Ελλάδα.

        Η Ελλάδα έχει κάτι άλλο και διασύρεται έτσι οργανωμένα και λυσσαλέα από τα διεθνή ΜΜΕ τα οποία κυριαρχούνται από συγκεκριμένες φασιστικότατες δυνάμεις και λόμπυ.

        Μου αρέσει!

      3. Αυτα πεστα σε 1,2 δις ανθρωπους που την εχουν γραμμενη την ΕΥΡΩΠΗ

        h@@ps://www.google.gr/search?q=%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=iDRRUtHALoP60gW9iIHgAQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=661&dpr=1#q=%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B1%CF%82+%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1&spell=1&tbm=isch
        Ο Ελληνικος αγκυλωτος σταυρος ειναι μερος της πολιτιστιμικης μας κληρονομιας
        Οποιος παραποιει αρχαια συμβολα ειναι ΤΑΛΙΜΠΑΝ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ
        Τελεια και παυλα

        Μου αρέσει!

      4. Σωστὰ.

        Ἐμπρὸς νὰ ξηλώσουμε ἀπίστευτης ὀμορφιᾶς μωσαϊκὰ ἀρχαίου Ἑλληνικοῦ Ναοῦ στὴν Νάξο γιατὶ εἶναι γεμᾶτος στὴν κυριολεξία μὲ τετρασκέλια(δὲν θὰ τὸ ξαναπῶ σβάστικα).

        Αὐτὸ μοῦ ἔφερε στὸν νοῦ,κάποιους κακοήθεις καὶ ἀμόρφωτους ἄγγλους ποὺ μοῦ ἔλεγαν ὅτι οἱ πρόγονοί μου,ἰδιαιτέρως οἱ Σπαρτιᾶτες,ἦταν φασίστες.

        Εἶναι ἀπίστευτο πόσες φορές ἤμουν μὲ σηκωμένα τὰ μανίκια γιὰ νὰ βάλω στὴν θέσι τους τά χονδροειδῆ στὸ μυαλὸ βλαμμένα τῆς Ἀγγλίας ποὺ δὲν ἔχαναν εὐκαιρία νὰ κατηγοροῦν γιὰ μύρια ὅσα τοὺς προγόνους μας.

        Βλέπεις ὅταν ἔχης πρόγονο τὸν Τζάκ τὸν ἀντεροβγάλτη,πρέπει καὶ τοὺς ἄλλους νὰ τοὺς χαμηλώσης καὶ νὰ τοὺς φέρης στὸ ἐπίπεδό σου.

        Μου αρέσει!

      5. ευτυχώς που οι Ναζίδες του Χίτλερ δεν έγραφαν Ελληνικά γιατί θα λέγατε και την Ελληνική γλώσσα Ναζιστική και φασιστική και θα απαγορεύατε την χρήση της…

        Μου αρέσει!

    2. Εδω θα προσθετα κι εγω για το Λαικο Κομμα της Ελβετιας πως ουδεμια σχεση δεν εχει με ναζιστικα συμβολς, χαιρετισμους και ιδεολογιες. Αυτα που αναφερει ο Θαλασσα για αρχαιους ελληνικους και ρωμαικους χαιρετισμους ειναι απλα δικαιολογιες για τους αδαεις.

      Μου αρέσει!

  2. Ποσοστά ακροδεξιού κόματος

    Ελβετία 26,6%

    Νορβηγία 16,3%

    Ρωσία 11,7%

    Ουγγαρία 16,7%

    Γαλλία 17,9%

    Τουρκία 13%

    Ελλάδα 6,92%

    Πορτογαλία 0,32% (χώρα με μνημόνιο)

    Βουλγαρία 7,3%

    Η Πορτογαλία που έχει μνημόνιο , το αντίστοιχο ακροδεξιό κόμμα , έχει ελάχιστο ποσοστό ψήφων.
    Η Ελβετία και οι άλλες χώρες που δεν αντιμετωπίζουν την εξαθλίωση της χώρας μας , γιατί υπάρχει τόσο μεγάλο ποσοστό των ακροδεξιών κομμάτων????

    Μου αρέσει!

      1. Αχθος Αρουρης

        ἔχεις χάσει πολλά ἐπεισόδια ἀφ᾿οὗ δὲν γνωρίζεις-γι᾿αὐτὸ καὶ δὲν ρωτᾶς-ὅτι καὶ τὸ Ἰσραήλ εἶναι στὴν Εὐρώπη,μιὰ ποὺ παίρνει μέρος στὴν eurovision.

        Ὅταν ἔχης τὰ μέσα,παντοῦ πᾶς σὰν τὸν μαϊντανὸ!

        Ἔχεις ποτὲ διαβάσει συνταγὴ χωρὶς μαϊντανὸ;

        Μου αρέσει!

    1. Προφανώς στην Πορτογαλία δεν θα έχουν ΤΟΣΟ προδότες πολιτικούς που μισούν κάθε τι πορτογαλικό. Αυτή είναι μια εξήγηση.

      Μου αρέσει!

  3. Τον ψυχολογικό πόλεμο εναντίον όσων ΄ψηφισαν την Χρυσή Αυγή συνεχίζει ο Κ.Μητσοτάκης, με συνέντευξή του, όπου κουνώντας το δάχτυλο «απειλεί» τους ψηφοφόρους της ΧΑ ότι τώρα δεν έχουν «άγνοια».

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο κ. Μητσοτάκης διαμηνύει ότι η Νέα Δημοκρατία «βρίσκεται απέναντι σε όλους όσοι αμφισβητούν την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Βρίσκεται απέναντι «στα άκρα». Ειδικά απέναντι στη Χρυσή Αυγή που δεν αποτελεί «άκρο», αλλά ένα εγκληματικό μόρφωμα έξω από το πολιτικό μας σύστημα».

    Κάποιος θα πρέπει να του πει ότι πρόκειται περί νόμιμου εκλεγμένου στη Βουλή κόμματος.

    Ο υπουργός εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην κρίση της Δικαιοσύνης σημειώνοντας πως η «μη προφυλάκιση ορισμένων βουλευτών δεν συνιστά αθώωση. Υπόδικοι παραμένουν οι τρεις βουλευτές και το δικαστήριο θα κρίνει την οριστική τους τύχη. Από εκεί και πέρα ο λαός είναι εκείνος που θα πρέπει να κλείσει με την ψήφο του αυτή τη μαύρη παρένθεση στην ελληνική κοινοβουλευτική ιστορία και να μην επιτρέψει ποτέ ξανά σε ένα νεοναζιστικό μόρφωμα με λούμπεν συμπεριφορές υποκόσμου να διαβεί το κατώφλι της Βουλής των Ελλήνων. Τώρα πια δεν υπάρχει κανένα άλλοθι ούτε μπορεί κανείς να επικαλεστεί το τεκμήριο της άγνοιας. Ο πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής έχει ακόμα πολλές μάχες με σημαντικότερη αυτή των επόμενων εθνικών εκλογών».

    Είναι εμφανές ότι στόχος πια του συστήματος πολιτικών και δημοσιογράφων είναι αυτοί που έδωσαν την δύναμη στην ΧΑ δηλαδή οι ψηφοφόροι, η δημοκρατία είναι καλή μόνο αν ψηφίζουν τους ίδιους.

    defencenet.gr

    Πανικος στο τετραγωνο , οσους και να φυλακισετε η Χρυση Αυγη θα ψηφιστει
    Δευτερο κομμα ειναι ηδη στις δημοσκοπησεις …

    Μου αρέσει!

    1. ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

      οι……….. μητσοτακηδες επρεπε να ειναι ΦΥΛΑΚΗ

      ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ

      ΤΕΛΟΣ

      Μου αρέσει!

  4. Γουστάρω! Ο ΠΠ πέρασε από τα economics στα core Politics!
    Εδώ είμαστε. Και μην το παρατήσεις το πινακάκι ορφανό. Να πάμε ένα-ένα τώρα, να ενημερωθούν οι συμπατριώτες μας για την εθνικιστική (εξτρεμιστική και όπου δη ναζιστική) πολιτική γεωγραφία της ευρύτερης Ευρώπης.
    Νομίζω ότι επιβάλλεται να αρχίσουμε από την καρδιά της Ενωμένης Ευρώπης, το Βέλγιο.
    Είναι δυνατόν να υπάρχει χρόνιος και τόσο ισχυρός εθνικισμός στο σπίτι της Ευρώπης; Κι όμως είναι! Και τι ακριβώς είναι αυτός ο εθνικισμός; Πρώτα απ’ όλα είναι ακραία αντι-ευρωπαϊκός, διότι το αίτημά του είναι η διάλυση του Βελγίου με απόσχιση της Φλάνδρας. Και όμως υφίσταται και δεν μας έχει πει ποτέ τίποτα γι’ αυτό ο Μπαρόζο, ο Ρεν, η Διαμαντοπούλου, η Δαμανάκη, κ.α.
    Τι λέει, εν ολίγοις, το Φλαμανδικό Μπλοκ/Συμφέρον (, απορρίπτοντας την πολυπολιτισμικότητα: «Αυστηρά όρια στην μετανάστευση και υποχρέωση των μεταναστών να υιοθετήσουν τον φλαμανδικό πολιτισμό και την φλαμανδική γλώσσα».
    Δείτε πως περιγράφεται το Vlaams Belang στην ιστοσελίδα h**p://www.parties-and-elections.eu/belgium.html

    Όχι με έναν, αλλά με τρεις ζόρικους χαρακτηρισμούς:
    Separatism
    Nationalism
    Right-wing extremism

    Στην ίδια σελίδα το καθ’ ημάς χρυσαυγήτικο περιγράφεται απλά ως «Right-wing extremism»

    Για να μας ταϊζουν παπαριές ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα εκτρέφουμε τον εθνικισμό και το ναζισμό και ότι απειλούμε την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο.

    h**p://en.wikipedia.org/wiki/Vlaams_Belang

    Και λίγο, από τα καλά όμως, background για τον εθνικισμό, για να πιάνουμε τα πράγματα από την αρχή και να τα βάζουμε στη σωστή τους θέση. Διότι καραδοκούν πολλά ευαίσθητα μισθοφοράκια και πουλημενάκια της διεθνοποιήσεως που δεν το ‘χουν σε τίποτα να πετάν κοσμητικά επιθετάκια.

    Μου αρέσει!

      1. Σὲ μᾶς ὑπάρχει κάτι τι τὸ ἰδιαίτερο.
        πρῶτον:
        40 χρόνια σχεδὸν ἔχουν τὴν κουτάλα καὶ νὰ τὴν χάσουν ἐπειδή ἕνας ἀριθμὸς Ἑλλήνων εἶναι ἐθνικιστές;

        Ἄσε πού οἱ περισσότεροι θὰ ἐλεγχθοῦν οἰκονομικῶς καὶ θὰ καταλήξουν στὸ ἄδειο κελὶ (διότι θὰ ἔχει βγῆ) τοῦ Μιχαλολιάκου.
        Π.χ γιὰ τὸ γουρλομάτικο βλῆτο τοῦ Μητσοτάκουλα θὰ ἰσχύση τοῦ σοφοῦ λαοῦ τὸ ρηθέν:οἱ γονεῖς τρῶνε τά ξινὰ καὶ τὰ δόντια τῶν παιδιῶν μουδιάζουν.

        Δεύτερον:
        Σκεφθῆτε το γεωπολιτικῶς.
        Πολλές χῶρες π.χ,οἱ γειτονικὲς,οἱ Ἀτλαντικές,κάποιες στὴν Μέση Ἀνατολή καὶ οἱ ἀγαπημένη μας culona(Μέρκελ)θὰ πάθουν ἐγκεφαλικὸ καὶ θὰ μείνουν σὲ ἀναπηρική καρέκλα.

        Ὁποία εὐτυχία!!!!!

        Μου αρέσει!

  5. Μα δεν μας συκοφάντησε κανείς! μόνοι μας το καταφέραμε. Βρίζουν οι μεν τους δε και το ‘συνταγματικό τόξο’ συνεχίζει τη δράση του ικανοποιώντας τους ξένους εκμεταλευομενο τη μιζέρια των ιθαγενών. Αυτοί και τα παιδιά τους να είναι καλά και οι άλλοι να πνιγούν. Η λύση είναι ομόνοια και αποδοχή της διαφορετικότητας του διπλανού μας. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα.

    Μου αρέσει!

  6. Αυστρια και Φιλανδια τα εθνικιστικα κομματα ειναι σε κυβερνητικους συνασπισμους.
    Η Ελλαδα των Σιωνιστων τους μπηκε στο ματι!!!!!!
    Μηπως αραγε φοβουνται επικειμενη αυτοδυναμη κυβερνηση των εθνικιστων,με οτι αυτο συνεπαγεται για τα αυταρχικα δημοκρατικα
    συστηματα της ΕΕ;;;;;;

    Μου αρέσει!

  7. Ξέχασες και το κόμμα της Μέρκελ που επί της ουσίας είναι υπερεθνικιστικό, αφού εφαρμόζει πολιτικές που θα ζήλευαν ακόμα και οι Ναζί πρόγονοι της και με τον μανδύα της «Δημοκρατίας»…

    Μου αρέσει!

  8. βλέπω να μπαίνουν σε λίγο οι γνωστοί-γνωστές και να σε αποκαλούν φασίστα,κρυφοναζί και χρυσαύγουλο και σένα….

    Μου αρέσει!

    1. Κάνε μια βόλτα από το lifo.gr. Εκεί θα δεις πολλούς ΠΑΣΟΚτζήδες (κυρίως νεαρά άτομα της ΠΑΣΠ) να μιλάνε αντιρατσιστικά βρίζοντας όμως την «χοντρή και άσχημη κόρη του Μιχαλολιάκου» και λέγοντας πως αυτό δεν είναι ρατσισμός αλλά η πραγματικότητα. Βέβαια δεν θα τολμούσαν να κάνουν το ίδιο για έναν χοντρό και άσχημο μαύρο/κίτρινο/μπλε/Γερμανό/Πακιστανό/Αλβανό. Αυτόν θα τον έβρισκαν συμπαθή και αρκετές από τις αναγνώστριες δεν θα είχαν πρόβλημα να κάνουν σχέση μαζί του ασχέτως αν στην πραγματικότητα δεν το εννοούσαν αλλά απλώς για να μην τις πουν ρατσίστριες. Επίσης τους χρυσαυγίτες, πούστηδες τους ανεβάζουν «αδερφές» τους κατεβάζουν όταν οι ίδιοι δηλώνουν πως είναι υπέρ των ομοφυλοφίλων. Μιλάμε για καθαρούς νεοελληναράδες υποκριτές του Κολωνακίου και των (προστατευμένων από την Ασφάλεια) Εξαρχείων.

      Μου αρέσει!

      1. Σωστα.Διπλος βιασμος της λογικης.Πρωτον ειναι πεντακαθαρος ρατσισμος το να κατηγορεις καποιον για την σωματικη του διαπλαση εφ’οσον δεν ευθυνεται γι αυτην, και δευτερον ενω οντως ειναι αλλο πραγμα να αποκαλεσεις εναν κλεφτη «κλεφτη»,κι αλλο εναν καλο ανθρωπο, αυτοι ταυτοποιουν δυο ασχετα μεταξυ τους πραγματα.Οχι με παντελη ιδιοτελεια νομιζω.25 χρονια τωρα εκαναν καλα την δουλεια τους τα βοθροκαναλα.Αλλα ρε παιδια, μην μας καιτε αλλο τα μυαλο με την βαστικα και τα …τετρασκελια.Συμφωνω οτι σε καμμια περιπτωση δεν χαριζουμε τιποτε, αλλα σε καθε κανονα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,κι εδω εχουμε μια τρανταχτη εξαιρεση, δεν ξεπλενεται παρα μονον με αντιστοιχη, και παραπανω, ποσοτητα αιματος απ’ο,τι χρειαστηκε για να καταλερωθει.

        Μου αρέσει!

  9. Δεν φοβούνται τον ναζισμο .
    Τον Εθνισμο φοβούνται .
    Τρέμουν μήπως ξυπνήσουν οι διάφοροι δημοκράτες φιλόσωοι και ανθρωπίνων ταχα δικαιωμάτων .
    Τα περί ΧΑ ειναι για καθυστερημενους.
    Ειδικά στην Ελλάδα . Είμαστε δημοκράτες απο κούνια και εκεί την πατησαμε και η κοινοβουλευτική ολιγαρχία των αγγλοσαξωνων μας κάθησε στο σβέρκο .
    Αλλά γύρισε ο τροχός και μέχρι να έλθουν τα πάνω κάτω , θα δούμε και θα ακούσουμε πράματα που δεν τα εχει δει και ακούσει άνθρωπος .
    Εκλεισα τα αυτιά μου και πέρασα . Ποτε δεν ασχολήθηκα με δήθεν υπουργούς και έγκριτους .
    Εχει πολλές παγίδες στημένες το σύστημα .
    Και ειναι παγίδες πονηρού . Αδύνατον άνθρωπος δίχως πνευματικό ύψος να τις αποφύγει .
    Διαβάζοντας τα τελευταία χρόνια τα σχόλια έχω να πω οτι πολλοί θα χαθούν .
    Αλλά η Ελλάς θα Αναστηθη , διότι υπάρχει μαγιά…..

    Μου αρέσει!

    1. Ἐθνικισμὸς=πατριωτισμὸς
      Ὅπως τὸν προσδιορίζουν τὰ λεξικά.

      Ἐθνισμὸς εἶναι νεολογισμὸς ποὺ τὸν χρησιμοποιοῦν ὅσοι θεωροῦν τὸν Ἐθνικισμὸ=ναζισμὸ,τεράστιο λάθος.

      Μου αρέσει!

      1. Ενταξει Κορινα, μπορουμε να χρησιμοποιουμε την λεξη εθνιστης για να τον ξεχωριζουμε ταπο ον εθνικιστη, που σιγουρα δεν ειναι παντα ναζιστης.Ο γκρουεφσκι ειναι εθνικιστης! ναι? κι ο Κολοκοτρωνης εθνικιστης,ισα κι ομοια με τον Γκρουεφσκι? Τι σε πειραζει να υπαρχουν δυο λεξεις? εσυ δεν καμαρωνεις για τον πλουτο της γλωσσας μας? Ας κανουμε τις λεξεις μας 6000001! Και εγω που ειμαι διεθνιστρια πως θα αποκαλουμε? διεθνιΚΙστρια μηπως? τρελλο δεν νομιζεις? υγ.οποιος θελει να μου τα χωσει βαζοντας με με τους καραγκιοζηδες που νομιζαν οτι ειναι διεθνιστες με το να επικροτουν τις ενεργειες του σαλτιμπαγκου εθνικιστη γκρουεφκι τα παραπονα τους στην Σοφια κλπ με τα τετρασκελια,και τις λεξεις που δεν τις χαριζουμε, και στην απαντηση μου.

        Μου αρέσει!

  10. Αὐτὸ μοῦ ἔφερε στὸν νοῦ,κάποιους κακοήθεις καὶ ἀμόρφωτους ἄγγλους ποὺ μοῦ ἔλεγαν ὅτι οἱ πρόγονοί μου,ἰδιαιτέρως οἱ Σπαρτιᾶτες,ἦταν φασίστες.

    Εἶναι ἀπίστευτο πόσες φορές ἤμουν μὲ σηκωμένα τὰ μανίκια γιὰ νὰ βάλω στὴν θέσι τους τά χονδροειδῆ στὸ μυαλὸ βλαμμένα τῆς Ἀγγλίας ποὺ δὲν ἔχαναν εὐκαιρία νὰ κατηγοροῦν γιὰ μύρια ὅσα τοὺς προγόνους μας.

    Βλέπεις ὅταν ἔχης πρόγονο τὸν Τζάκ τὸν ἀντεροβγάλτη,πρέπει καὶ τοὺς ἄλλους νὰ τοὺς χαμηλώσης καὶ νὰ τοὺς φέρης στὸ ἐπίπεδό σου.

    Oπως οι ταλιμπαν της βορειας συμμαχιας στο αφγανισταν το 1999 που διελυσαν βουδες 3000 ετων με το προσχημα της μαλακισμενης θρησκειας τους
    Αυτα τα ζωα δεν διαφερουν απο τα αντιστοιχα της Βορειας Ευρωπης
    Ο Νιτσε ελεγε για το κομπλεξ που εχουν ολοι αυτοι οι βαρβαρικοι λαοι εναντιον της Ελλαδας

    Μου αρέσει!

    1. Οι Ταλιμπάν δεν έχουν καμμία σχέση με την Βόρεια Συμμαχια.
      Οι Ταλιμπάν πράγματι κατεστρεψαν τους Βούδες,ενώ η Βόρεια Συμμαχία-κυρίως Ουζμπεκικές φυλές-τους πολεμούσαν.
      Συμμάχησαν με το ΝΑΤΟ,και σήμερα κατέχουν μέσω των οπλαρχηγών τους μεγάλο μερίδιο αυτονομίας.
      Ο Νίτσε έγραψε για τους Έλληνες και όχι για την Ελλάδα.
      Όσο για τους Άγγλους,δώσανε αίμα με τους Φιλέλληνες τους για την Ανεξαρτησία της Ελλάδας.
      Τα ¨επαναστατικά δάνεια¨,εστω και με απεχθείς όρους,ήταν εκ των ων ουκ άνευ.
      Η Ναυμαχία του Ναυαρίνου απηχεί ακόμη μία σελίδα στις σωτήριες δράσεις της Αγγλίας,μαζί βέβαια με τις υπόλοιπες
      Δυνάμεις της εποχής.

      Μου αρέσει!

  11. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΙΣΩ!!!! ΠΑΡ’ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΜΕ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

    Μου αρέσει!

  12. ΘΑΛΑΣΣΑ,
    «»ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!!!»»»
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΣΑΚΩΝΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ;;;; ΑΠΛΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!!

    Μου αρέσει!

  13. Στοχος ηταν η Ελλαδα…

    Στοχος ηταν ο Ελληνας…

    αργα θα το καταλαβουν τα κοιμισμενα…

    65% λιποτακτησαν τα παιδια .του..και δεν πηρε χαμπαρι!

    Οτι ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ!

    Ειλωτες στα ξενα κοτετσια…..

    Ουτε ανησυχει …που καθε ημερα …

    εκατονταδες ερχονται ..απο ολη τη γη…

    Περιμενει..να του το ειπουν και να του το δειξουν…στη τηλεοραση!

    Μου αρέσει!

  14. Γιατί εσύ το αναγνωρίσεις ;
    Εγω όχι , διότι κανένας δεν ξέρει πόσοι ομοεθνείς τους έπεσαν στον βππ αλλά όλοι γνωρίζουν τον αριθμό των 6.000.000 των οβριων .
    Αλλωστε δεν ζούσαν τόσα εκατ. στην Ευρώπη .
    Αλλά και οι καταδοτες τους , ήταν τις ίδιας φυλής .
    Ακόμη και οι φυλακές τους με τα ειδικά προνόμια που αποδείχθηκαν χιτλερικοτεροι τουνΧιτλερ , ήταν τις ίδιας παστας .
    Εγώ θα θρήνησω αιώνια τους Ελληνες που σφαχτηκαν απο αριστεροδεξιομαζωματα πιθηκια , με την ευλογία και των ναζίστων και του τότε συμμαχικου τόξου , που προκάλεσαν θέλητα χιλιάδες εκατοντάδες θύματα .

    Ολες οι αμπελοφιλοσοφιες των βαρβάρων ειναι για Ελληνες καθυστερημενους και ας έχουν χαρτια απο έγκυρα πανεπιστήμια .
    Διότι δεν μπορεί ο Γαπ να διδάσκει ! Και να λέμε οτι τα πανεπιστήμια ….διδάσκουν

    Μου αρέσει!

  15. Πάλι φασιστοσύναξις και πάλι η γνωστή λογοδιάρροια όταν βρίσκονται μοναχούλια τους!

    Πάμε από την αρχή:
    Δεν είναι η χρυσή αυγή κόμμα φιλοναζιστικό;
    (Και δεν εννοώ το σύνολο του κόσμου που την ψηφίζει αλλά το ΚΟΜΜΑ!)
    Τι είναι;
    Κόμμα «αγνό πατριωτικό»;
    Δεν είναι ΟΛΗ η ΗΓΕΣΙΑ του ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ;
    Δεν είναι ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ του, αυτός που ακόμα διαφεντεύει κατ’ αποκλειστικότητα το κόμμα, καθαρά ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ;
    Δεν έχουν εκφραστεί, αφήνοντας τα προσχήματα, οι μισοί τουλάχιστον από όσους χρυσαυγίτες γράφουν εδώ μέσα, ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ, ακόμη και τελείως απροκάλυπτα και ανενδοίαστα;

    Θα κατεβάσουμε για χιλιοστή φορά τα ντοκουμέντα;
    ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ;
    ——————————————————–

    Πάμε παρακάτω
    Το σύνδρομο της δίωξης και του κατατρεγμού
    (Νίκος Ξανθόπουλος – άτιμη κενωνία)

    Σας κυνηγάνε όλοι άδικα, μέσα κι έξω
    όλος ο «συνταγματικός κουβάς» που λέει και η ευφυής και όλοι οι «δημοκράταροι» και … όλο το παγκόσμιο σύστημα που από σας θα γίνει … Κούγκι (!!!!!!!!!!!)
    Πολιτική δίωξη στην ιδεολογία λέτε!
    Και έτσι είναι!

    Καθαρά και ξάστερα λοιπόν για να εξηγούμεστε:

    Στο δικό σας “όραμα”, στην δική σας “αναστημένη Ελλάδα”
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΆΛΩΝ
    ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΌΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ

    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!
    ————————————————–

    Αυτά τα δύο ερωτήματα είναι όλη η ΟΥΣΙΑ του πράγματος και εδω σας θέλω να απαντήσετε ευθέως αν τολμάτε!
    Και μη μας τα ξαναζαλίσετε με άλλα και τις αγαπημένες σας άρες-μάρες-κουκουνάρες!

    ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ και αφήστε τα γυναικουλίστικα!
    ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ … ΚΑΡΥΔΙΑ;

    Μου αρέσει!

    1. Πως; Τι; Ποιό;
      Τι έγινε ρε παιδιά;
      Μια ντουφεκιά στον αέρα και χαθήκανε όλα τα χαρωπά πουλάκια;
      Σφυριξιά ο πυρηνάρχης και τα μάζεψε όλα να πάνε σε άλλο δεντρί να τιτιβίσουν χαρωπά και αμέριμνα;

      Δεν τελείωσε όμως εδώ!
      Είμαι καλός κυνηγός!

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.