Διαψεύδει η εταιρεία της Αλεξίας Μπακογιάννη ότι έλαβε 320 χιλιάρικα από τον Ερυθρό Σταυρό.

Δείτε ολοκληρη την επιστολή:

Κύριε διευθυντά,

Σε συνέχεια δημοσιεύματος που αφορούσε τη συνεργασία της εταιρείας αία relate με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2013, διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι η αία relate έχει ποτέ λάβει αμοιβή 320 χιλιάδων ευρώ από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την προώθηση του εράνου.

To δημοσίευμα αυτό παρουσιάζει μια απολύτως ψευδή και διαστρεβλωμένη εικόνα, που δημιουργεί απαξιωτικές εντυπώσεις και θίγει την υπόληψη της εταιρείας μας.

Με μοναδικό στόχο την ορθή ενημέρωση των συντακτών σας και δι’ αυτών και των αναγνωστών σας -προς τους οποίους τελικά απευθύνεται το όποιο αποτέλεσμα της όποιας έρευνας κάνατε- θέτουμε υπ΄ όψιν σας τα πραγματικά στοιχεία που αφορούν στη συνεργασία της αία relate με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τον έρανο.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, θα αναφερθούμε σε τρία θέματα:

1)                  Η πραγματική αποτύπωση της δαπάνης των 235.476,69 ευρώ που εμφανίζεται ως δήθεν «ανάθεση» στην εταιρεία αία relate αφορά στην αγορά ραδιοφωνικού χρόνου αξίας 164.913,02 ευρώ, τα οποία έχουν αποδοθεί στα μέσα στα οποία παρουσιάστηκε το ραδιοφωνικό σποτ για τον έρανο του ΕΕΣ. Αφορά επίσης στην  παραγωγή του συγκεκριμένου σποτ, η οποία κόστισε 5000 ευρώ. Σημειωτέον, το ποσό αυτό περιλαμβάνει ΦΠΑ 19% και αγγελιόσημο 18%, ποσά τα οποία έχουν αποδοθεί κατά το νόμο. Με δεδομένη τη μακρά εμπειρία που έχει η επιχείρησή σας στην πώληση διαφημιστικού χώρου και τις διαδικασίες της, η παρουσίαση του κόστους των μέσων σαν αμοιβή της αία relate είναι τουλάχιστον (αφελές;) ατόπημα.

2)                  Το τιμολόγιο αξίας 172.307,24 ευρώ που λανθασμένα παρουσιάζεται ως αμοιβή μας, αποτελεί κόστος αγοράς διαφημιστικού χώρου outdoor (στάσεις λεωφορείων και βαγόνια στο μετρό) για τον έρανο του 2008 που αυτονοήτως είναι κόστη τρίτων και όχι της αία relate. Επίσης περιλαμβάνει ΦΠΑ 27.511,24 ευρώ ο οποίος έχει δεόντως αποδοθεί κατά το νόμο. Για άλλη μια φορά εκπλησσόμεθα που αποδίδεται σε μας ως αμοιβή, λαμβάνοντας υπ’ οψιν  τη μακρά εμπειρία που έχει η επιχείρησή σας στην πώληση διαφημιστικού χώρου και τις διαδικασίες της.

3)                  Το τιμολόγιο των 21.000 ευρώ που όπως λέτε «πλήρωσε ο ΕΕΣ για να αγοράσει από την αία relate Α.Ε. πέντε τέντες»  και πάλι δεν αφορά σε αμοιβή υπηρεσιών, αλλά στην προμήθεια 5 πτυσσόμενων και επαναχρησιμοποιούμενων περιπτέρων αξίας 4200 ευρώ συν ΦΠΑ το καθένα, που χρησιμοποιήθηκαν στον έρανο του 2008 και πολλές φορές έκτοτε. Με δεδομένη τη μακρά εμπειρία που έχει η συντακτική σας ομάδα στη διασταύρωση πληροφοριών, μια απλή ερώτηση σε μας, θα σας είχε δώσει τις «σωστές διαστάσεις» της χρήσης των τεντών 3Χ3.

Σε ότι αφορά τη γενικότερη συνεργασία της αία relate με τον ΕΕΣ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όντως συνεργαστήκαμε με τον ΕΕΣ από το 2006 έως το 2011. Η συνεργασία αυτή περιελάμβανε μια σειρά δράσεων και ενεργειών με σταθερό στόχο την ενίσχυση της επικοινωνιακής δυναμικής του ΕΕΣ, της προβολής του έργου του στις νεότερες γενιές και την προαγωγή της εικόνας του, όχι μόνο ως εκπροσώπου του μεγαλύτερου διεθνούς ανθρωπιστικού δικτύου στον κόσμο, αλλά και ως οργανισμού με ενεργό ανθρωπιστική δράση. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ενέργειες ανάδειξης του ανανεωμένου προφίλ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με δράσεις που συνέβαλλαν στην ενημέρωση του ευρέος κοινού για τη δραστηριότητα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στην κινητοποίησή του για την υποστήριξη (υλική ή έμπρακτη) του έργου του. Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιήσαμε όλα τα διαθέσιμα επικοινωνιακά εργαλεία προκειμένου να επιτύχουμε τη μεγαλύτερη διείσδυση τόσο σε ειδικά κοινά όσο και στο ευρύτερο κοινό, αλλά και διατηρήσαμε καθημερινή επαφή με όλους τους τομείς ξεκινώντας τη διαδικτυακή παρουσία του ΕΕΣ, υποστηρίζοντας ενεργά εκδηλώσεις, οργανώνοντας παρουσιάσεις,  λειτουργώντας το Γραφείο Τύπου, διευρύνοντας τη βάση των χορηγικών συνεργειών και άλλα πολλά που δεν έχει νόημα να αναφερθούν εδώ.

Για άλλη μία φορά, διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι η αία relate έχει ποτέ λάβει αμοιβή 320 χιλιάδων ευρώ από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την προώθηση του εράνου, γεγονός που καθίσταται προφανές και από τα παραπάνω.

Η παρούσα απάντησή μας εδράζεται στην ακράδαντη πεποίθησή μας ότι  η όπoια «ευπώλητη επωνυμία» δεν μπορεί να λειτουργεί ούτε προνομιακά, ούτε ενοχικά, αλλά ούτε και να γίνεται άλλοθι για να αμαυρώνεται άκριτα μια επιτυχημένη εταιρεία σαν την αία relate η οποία μετριέται καθημερινά από το 2004 αμιγώς στον ιδιωτικό στίβο με αποτελεσματικότητα, συνέπεια και χωρίς την παραμικρή σκιά στις δραστηριότητές της.

ΥΓ: Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας αναφέρουμε ότι  η σύμβασή μας δεν τηρήθηκε από πλευράς ΕΕΣ, με αποτέλεσμα να έχουμε νομίμως προχωρήσει σε αξίωση του δεδουλευμένου και ακόμα εκκρεμούντος ποσού των 50.715 ευρώ.

Αθανασία Σουρμπάτη

Αντιπρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος

Αία Relate Α.Ε.

16 σκέψεις σχετικά με το “Διαψεύδει η εταιρεία της Αλεξίας Μπακογιάννη ότι έλαβε 320 χιλιάρικα από τον Ερυθρό Σταυρό.

 1. εγώ χαίρομαι με τους «ιδεολόγους» αρστερούς και πατριώτες

  όσο θα ασχολούνται με το γιατί ο μιχαλολιάκος έγραψε ένα άρθρο το 1986 για τον χίτλερ

  η τρόϊκα και όλο το πολιτικό σύστημα θα φροντίζει να μένουν χωρίς δουλειά, σπίτι, φαΐ και θα εκχωρούν εδάφη και πετρέλαια στους δανειστές και στους τούρκους

  ταυτόχρονα οι εργολάβοι θα ξεπλένουν ανομήματα κατά την βουλγαράκειο λογική, νόμιμο άρα και ηθικό, άσχετο αν τα νομοθετήματα είναι παράνομα….

  Μου αρέσει!

  1. Είδες τα χάπατα;
   Αντί να συνταχθούν με τον Μιχαλολιάκο στον τιτάνιο αγώνα του εναντίον της τρόϊκας και των τραπεζιτών … και εφοπλιτών … και μεγαλοεργολάβων!

   Μου αρέσει!

   1. ΑΠΌ ΑΡΧΑΙΩΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ Ο ΒΕΛΤΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΗ-ΒΙΑΣ

    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

    ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΛΗΠΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 5000 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ….ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

    Μου αρέσει!

   2. Ευτυχώς που υπάρχει και ένας εμβριθής ιστορικός και πολιτειολόγος εδώ μέσα και κάτι μαθαίνουμε!
    Σε πιό φροντιστήριο της χρυσαυγής πας να έρθουμε και μεις;

    Μου αρέσει!

 2. Εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Ο πατριός της ο κούνελος δεν είχε δηλώσει το εκατομμύριο και του εκλασαν τα @ρχίδια.Για τα 320 ψωροεκατομμύρια κάνετε έτσι; Εξάλλου αυτή ο Κυριάκος ο τσουκάτος ο μαντελης κτλ ανήκουν στο συνταγματικό τόξο. Δεν είναι παλιοναζιστές φασίστες οή αναρχικοί για να τους βάλουμε στη φυλακή.

  Μου αρέσει!

  1. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις σε ολές τις γνωστές υποθέσεις των σκανδάλων της τελευταίας εικοσιπενταετίας ,θα βρεις από κάτω την O-CIA Οικογένεια του Μητσό- Ντόρα- Κούλα

   Την αμέτρητη οικογενειακή περιουσία της Δρακουλό-οικογένειας ,ίσως κάποια στιγμή την ψάξει η εθελοτυφλούσα Δικαιοσύνη, των Ζαγοριανών,των Παναγιωτοπουλαίων και των λοιπών εγκάθετων Ντορό-υποτακτικών.

   Μου αρέσει!

   1. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΠΟΣΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΑΛΕΞΙΑ ;;;

    ΤΑ Ε9 ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΠΩΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ;;;

    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ;;;

    Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ;;;

    Η ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ -ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΣΣΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ;;;;

    ΠΟΣΟ ΜΑΖΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ Η ΔΡΑΚΟΥΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ;;;

    Μου αρέσει!

 3. ΕΓΩ ΞEPΩ OTI ΠAΛIA ΠEPNAΓE O EPANOΣ AΠO TO ΣΠITI MOY .TΩPA ΠOY H KYPA MΠAKOΓIANNAINA ΠΛHPΩNETAI XPYΣAΦI ΓIA NA TON ΔIAΦHMIZEI EXEI KAMMIA ΔEKAETIA NA ΠEPAΣEI. ΣTHN YΓEIA TΩN KOPOIΔΩN.

  Μου αρέσει!

 4. TΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ .ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  Μου αρέσει!

  1. Aπό παντού αρμέγει το Μητσοτακομπακογιαννεικο …
   Ακόμα και από τον Ερυθρό Σταυρό…

   Γι αυτό o παπους ο Δράκουλας, η μαμά Ντοράκουλα και ο θείος Κυριάκος είναι πάντοτε υπέρ της ιδιωτικής ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ…

   ( ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ ΚΑΤΑ ΓΥΙΟ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ …)

   Ποιος δεν θα πήγαινε εθελοντής με 320.000 ευρώ το χρόνο;

   Η Αλεξούλα κάνει την καλή Σαμαρείτισσα κι οι πραγματικοί εθελοντές τους καλούς μαλάκες με τεράστια επιτυχία….

   Μου αρέσει!

  2. ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!!!

   ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΕΙΚΟ ;

   ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚO-MΠΑΚΟΓΙΑΝNΕΙΚΟ…

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.