Στην Κύπρο διώχνουν τα λαμόγια με τις κλωτσές οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Στον ΟΤΕ δυστυχώς κάποιοι έτρωγαν κι’όλας…

20131010-075026.jpg

Με τις «κλοτσιές» έδιωξαν τον Στάθη Κιττή οι υπάλληλοι της CYTA από τα Κεντρικά Γραφεία στη Δασούπολη! Όταν ο πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού επισκέφθηκε την Τετάρτη το πρωί τα γραφεία της Cyta στη Δασούπολη κανείς δεν περίμενε το τι θα ακολουθήσει…

Οι υπάλληλοι της Αρχής
Τηλεπικοινωνιών, μόλις αντιλήφθησαν την παρουσία του άρχισαν να τον γιουχαΐζουν και με το σύνθημα «Περάστε όλοι έξω» του έδειξαν την έξοδο! Την αυθόρμητη διαμαρτυρία στήριξαν σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι του Οργανισμού εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την απαρέσκειά τους στο πρόσωπο του κ. Κιττή και κυρίως την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Δρομολαξιάς με το οποίο διέσυρε και το όνομα της CYTA. Ως αποτέλεσμα ο κ. Κιττής αναγκάστηκε να αποχωρήσει κακήν κακώς!

Χαρακτηριστική είναι και η τοποθέτηση των Συντεχνιών της Cyta για τον κ. Κιττή! Σύμφωνα με επίσημη κοινή ανακοίνωση των Συντεχνιών ΠΑΣΕ-ΑΤΗΚ (ΠΟΑΣ), ΑΣΕΤ-Cyta, και ΣΕΠ-ΑΤΗK, “Η μη ανανέωση του διατάγματος κράτησης του κ. Κιττή και η συνεπακόλουθη αποφυλάκισή του, δεν σημαίνει ταυτόχρονα και την αθώωσή του για όσα του καταμαρτυρούνται. Ισχύει βέβαια για τον κ. Κιττή, όπως άλλωστε και για κάθε συμπολίτη μας που κατηγορείται για ποινικά αδικήματα, το τεκμήριο της αθωότητας: «Καθένας είναι αθώος μέχρι της αποδείξεως της ενοχής του ενώπιον δικαστηρίου». Δεν παύει όμως ο κ. Κιττής να είναι ηθικά ένοχος στα μάτια του προσωπικού της Cyta και της κοινωνίας ευρύτερα για την καταρράκωση της αξιοπρέπειας του Οργανισμού μας.

Οι εργαζόμενοι στη Cyta δηλώνουν ότι ο κ. Κιττής είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο για τον Οργανισμό και τον προειδοποιούν να μην επιχειρήσει να επανέλθει στα καθήκοντά του. Οι εργαζόμενοι στη Cyta είμαστε αποφασισμένοι να εμποδίσουμε με δυναμικό τρόπο τον κ. Κιττή αν επιχειρήσει να συγκαλέσει Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.
Καλούμε τον κ. Κιττή να υποβάλει σήμερα την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως άλλωστε του είχε ο ίδιος υποσχεθεί ότι θα πράξει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Ταυτόχρονα καλούμε τα εναπομείναντα πέντε μέλη του ΔΣ της Cyta να υποβάλουν και αυτοί αμέσως τις παραιτήσεις τους διότι ούτε αυτοί είναι άμοιροι ευθυνών για την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Οργανισμός, αφού η συμπόρευση που είχαν με τον κ. Κιττή όλα αυτά τα χρόνια, η τουλάχιστον η ανοχή και/ή η συγκάλυψη που του έχουν προσφέρει στο καταστροφικό του έργο, αποτελεί συνενοχή.

Ταυτόχρονα καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δώσει τάχιστα μια συνολική και ξεκάθαρη θέση λύση στο θέμα διορισμού Διοικητικού Συμβουλίου στη Cyta για να σταματήσει ο Οργανισμός να βρίσκεται υπό ομηρία στην πιο κρίσιμη καμπή της Ιστορίας του”.

Cytoday

2 σκέψεις σχετικά με το “Στην Κύπρο διώχνουν τα λαμόγια με τις κλωτσές οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Στον ΟΤΕ δυστυχώς κάποιοι έτρωγαν κι’όλας…

  1. ΟΛΕΣ οι ΔΕΚΟ,στήν Ελλάδα,όπως ο ΟΤΕ…εδιοικούντο καί συνεχίζουν νά διοικούνται από πράσινα παράσιτα.,Στό διοικητικό συμβούλιο τού ΟΤΕ ήταν καί ο υπόδικος τέως υπουργός τού ΠΑΣΟΚ παπακωνσταντίνου.,καλόν θά
    είναι ή ανεξάρτητη δικαιοσύνη νά ερευνήσει καί τίς αποφάσεις,τού τότε,κρατικού ΟΤΕ,πού οδήγησαν στήν σαλαμοποίηση καί ξεπούλημα τού φιλέτου ΟΤΕ,σέ γερμανική τράπεζα,μέσω τής τράμπας τού επίσης υπόδικου
    βγενόπουλου….αυτού τής τέως ΜΑΡΦΙΝ τράπεζας…….γιατί σέ διαφορετική περίπτωση ή οργή τών πολιτών,πού πληρώνουν τούς προδοτικούς πολιτικούς…θά αυξήσει κι άλλο τά ποσοστά τής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ….

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.