Το «άλλο άκρο» για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι οι… Αντιμνημονιακοί!

SAMARAS-BENIτου Γιώργου Δελαστίκ
Σαφέστατος ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Ουάσιγκτον. Προσδιόρισε ποιους θεωρούν «άλλο άκρο» αυτός και η κυβέρνηση του:
«Από τη μια πλευρά η περίπτωση της Χρυσής Αυγής και από την άλλη πλευρά μια ακραία αντιπολίτευση, που ζητάει έξοδο από το ευρώ και έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρωθυπουργός σε αμερικανικό ακροατήριο, προσδιορίζοντας τα «δύο άκρα» εναντίον των οποίων επιτίθεται.
Αφού, δηλαδή, ο Αντώνης Σαμαράς είχε διαμηνύσει στον ελληνικό λαό διά στόματος του στενότατου συνεργάτη του Χρύσανθου Λαζαρίδη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εκτός συνταγματικού τόξου», τώρα ανέλαβε ο ίδιος ο πρωθυπουργός να μας ανακοινώσει ότι είναι ίδιο πράγμα οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής και όλοι οι Έλληνες που τάσσονται εναντίον του ευρώ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ!
Όλοι, δηλαδή, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς αλλά και κάποιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ -πιθανότατα η πλειοψηφία των Ελλήνων ή κάπου εκεί κοντά- συμπεριλαμβάνονται κατά τον Αντώνη Σαμαρά στο «άλλο άκρο»! Ο πρωθυπουργός τούς βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τους νεοναζιστές! Με άλλα λόγια, όποιος αρνείται να υποταχθεί στη μνημονιακή πολιτική υποτέλειας του Σαμαρά ανήκει στο «άλλο άκρο», πολιτικά ταυτόσημο με τους νεοναζιστές!«Σφαίρες» και «σκυλολόι»
Όχι και τόσο ταυτόσημο, πάντως, όπως μας πληροφορεί ο πρωθυπουργός διά της γραφίδος ενός άλλου στενότατου συμβούλου του, του Φαήλου Κρανιδιώτη, εκλεγμένου μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο οποίος ανέλαβε να διευκρινίσει στους χρυσαυγίτες, μέλη και ψηφοφόρους, τι ακριβώς εννοεί ο Αντώνης Σαμαράς.
Έγραψε, λοιπόν, ο Φ. Κρανιδιώτης στο facebook: «Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ, των αντιεξουσιαστών και τ’ αρχί…α μου τα δυο μου επιτίθενται με μίσος, γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στη βάση της Χρυσής Αυγής, γιατί δηλώνω και είμαι εθνικιστής, γιατί δεν νιώθω κανένα δέος γι’ αυτούς τους μαλά.,.ς».
Μετά τη σεμνή αυτή δήλωση, διατυπωμένη κατά καθόλου υβριστικό τρόπο, ο στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού στέλνει το μήνυμα προς τους χρυσαυγίτες: «Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές. Φυλάω τις “σφαίρες” μου για τον αληθινό αντίπαλο».
«Πατριώτες», λοιπόν, οι χρυσαυγίτες για τον πρωθυπουργικό σύμβουλο και «αληθινός αντίπαλος» ο ΣΥΡΙΖΑ και το «σκυλολόι» του. Την αλήθεια λέει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, αποκαλύπτοντας τον τρόπο σκέψης του Αντώνη Σαμαρά.
Πολύ λογικά το σκέφτεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που απειλεί να τον διώξει από την εξουσία, άρα αυτός είναι ο «αληθινός αντίπαλος»! Η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά μια δεξαμενή ψηφοφόρων για τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά.
Όσο περισσότερους «πατριώτες» της Χρυσής Αυγής κατορθώσει να κολακεύσει και να πάρει την ψήφο τους, τόσο περισσότερες ελπίδες έχει ο πρωθυπουργός -έτσι νομίζει ο ίδιος, αφελώς κατά την άποψη μας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα- να αποφύγει το μοιραίο, όταν γίνουν εκλογές.
Διαβάζοντας τις δηλώσεις Κρανιδιώτη, ο πειρασμός είναι μεγάλος να θέσουμε προς συζήτηση το εξής ερώτημα: Αλήθεια, φαντάζεστε τι θα είχε γίνει αν ένα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα στενός φίλος του Αλέξη Τσίπρα -ομόλογος, δηλαδή, του Φαήλου Κρανιδιώτη-, είχε γράψει κι αυτό στο facebook… «φυλάω τις “σφαίρες” μου για το σκυλολόι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τον αληθινό αντίπαλο»;
Το στίγμα του «δωσίλογου»
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ως αυτονόητο υπέρτατο πολιτικό στόχο να κατορθώσει με όλα τα μέσα να παραμείνει στην εξουσία και γι’ αυτό θεωρεί ως κύριο αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος όμως έχει ακόμη πιο δύσκολο στόχο. Παρέλαβε ένα ΠΑΣΟΚ διαλυμένο από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος «πέτυχε» το ακατόρθωτο: να κερδίσει τις εκλογές του 2009 με το εξαιρετικό ποσοστό του 44% και μέσα σε δύο χρόνια, με τη μνημονιακή πολιτική που ακολούθησε, να παραδώσει το κόμμα με ποσοστό… 13%!
Ο ακόμη χειρότερος Βενιζέλος βούλιαξε το ΠΑΣΟΚ βαθύτερα και θεωρείται θαύμα σήμερα να πάρει το κόμμα αυτό ποσοστό που να προσεγγίζει από τα κάτω το 10% στις επόμενες εκλογές. Η ουσία είναι πως το ΠΑΣΟΚ, με το στίγμα του κατεξοχήν μνημονιακού κόμματος, απειλείται να εισέλθει στο τελικό στάδιο του στροβιλισμού διάλυσης μόλις ο λαός κληθεί στις κάλπες.
Έτσι, το πρωτεύον ζήτημα για το ΠΑΣΟΚ είναι να εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο η θεμελιώδης στις μέρες μας διάκριση των πολιτικών δυνάμεων σε μνημονιακούς συνεργάτες των κατοχικών δυνάμεων και σε αντιμνημονιακούς που αντιστέκονται στην ξένη κατοχή της πατρίδας μας.
Αυτό αντανακλάται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ υποκρινόμενο την «αντιφασιστική» δύναμη, την ώρα που έχει πλήρη επίγνωση πως η δική του κατάπτυστη μνημονιακή πολιτική είναι αυτή που εκτόξευσε τη Χρυσή Αυγή από το 0,29% των εκλογών του 2009 στο 6,92% με τους 18 βουλευτές του Ιουνίου του 2012.
«Θυσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την προοπτική διάλυσης του νεοναζιστικού μορφώματος στο βωμό της συντήρησης ενός παρωχημένου και πια επικίνδυνου “αντιμνημονιακού μπλοκ”, το οποίο τελικά ως τώρα χρησιμοποίησε η Χρυσή Αυγή για το ξέπλυμα της;» αναφέρει με αγγελική αθωότητα η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Φυσικά, ακόμη και ηλίθια αν ήταν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπήρχε περίπτωση να συμπαραταχθεί με πολιτικούς δωσίλογους.
Πολιτικά «ρετάλια»
Να απαλλαγεί από το στίγμα της «μνημονιακής Αριστεράς» που απειλεί να την αφήσει ακόμη και εκτός Κοινοβουλίου επιδιώκει και η ΔΗΜΑΡ, η οποία προσπαθεί να προετοιμάσει τις συνθήκες προσκόλλησης της σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές και βεβαίως γι’ αυτό αποχώρησε από την κυβερνητική συνεργασία με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.
Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου απειλούν να δώσουν το πρώτο δείγμα εξοβελισμού της. Στο πλαίσιο αυτό, ο εντυπωσιακά αποτυχημένος, στα όρια της πολιτικής ανυπαρξίας, δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, προσπάθησε να προωθήσει την πολιτική αντεπίθεση της κεντροαριστερής συνιστώσας των μνημονιακών δυνάμεων.
«Να βγούμε από το ψευτοδίλημμα “Μνημόνιο – Αντιμνημόνιο”. Το δίλημμα αυτό γίνεται επικίνδυνο γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ένα κατεξοχήν αντιμνημονιακό κόμμα», δήλωσε με βαθυστόχαστο ύφος, ελπίζοντας ότι με τέτοιες ανοησίες μπορεί να τη γλιτώσει και να παραμείνει δήμαρχος της πρωτεύουσας.
«Ψευτοδίλημμα», λοιπόν, και κατά Καμίνη η τραγωδία που ζουν εκατομμύρια Έλληνες εδώ και τριάμισι χρόνια λόγω της πολιτικής των κομμάτων που τον στήριξαν και τον έβγαλαν δήμαρχο.
Ας ελπίσουμε ότι οι κάλπες θα μας απαλλάξουν από κάθε είδους πολιτικά «ρετάλια» μνημονιακής εκτροφής και βοσκής.
Ελευθερίες σε κίνδυνο
«Ετοιμάζουν και άλλες συλλήψεις δεξιά και αριστερά» ανέφερε ο τίτλος του τεύχους των «Επικαίρων» της προηγούμενης εβδομάδας. Τον επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.
«Εμείς καταστέλλουμε τη μία ανομία και πρέπει να καταστείλουμε και την άλλη», δήλωσε και εξήγησε τι εννοεί: «Υπάρχουν στο 3% που είναι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ θύλακες που τους έχουμε δει τι στάση τηρούν απέναντι στην ανομία που κάνουν οι διάφορες παραφυάδες της άκρας Αριστεράς, των αντιεξουσιαστών, με απαράδεκτες δηλώσεις, με επιθέσεις στην Αστυνομία».
Μία δηλαδή η ανομία της Χρυσής Αυγής και μία η ανομία των «θυλάκων» του ΣΥΡΙΖΑ του 3%!
Έχουν απόλυτο δίκιο στον ΣΥΡΙΖΑ να φοβούνται προβοκάτσιες και να προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση τους, αποδίδοντας στην κυβέρνηση τα αίτια της απειλούμενης εκτροπής από το πλαίσιο της συνταγματικής νομιμότητας.
Είναι πέρα για πέρα σωστή η θέση που διατύπωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, βουλευτής και στέλεχος της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «η εξομοίωση αριστερών απόψεων με απόψεις της Χρυσής Αυγής είναι βαρύτατο πλήγμα στη Δημοκρατία», υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι «αν συνεχιστεί αυτό, η χώρα θα οδηγηθεί σε ανώμαλες καταστάσεις».
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

27 σκέψεις σχετικά με το “Το «άλλο άκρο» για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι οι… Αντιμνημονιακοί!

 1. Oλη η βουλή διχάζει κ.Δελαστίκ, είναι απαραίτητο συστατικό της κοινοβουλευτικής ΄δημοκρατίας΄
  Θυμηθείτε τα αντίπαλα χρόνια εξουσίας νδ-πασοκ
  Οσο τρώει ο Λαός το παραμύθι, η ζωή γιά αυτούς συνεχίζετε….

  Μου αρέσει!

  1. ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΩΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ.
   Για αυτό γράφω συνεχως οτι ειμαστε παρτάκηδες και Κ@ΛΟΛΑΟΣ που ομοιος του δεν υπάρχει στον πλανητη γη.

   Μου αρέσει!

 2. Πύκτης

  Ὅταν καὶ ἌΝ ξυπνήση,τὴν χώρα θὰ τὴν κυβερνοῦν οἱ Ἰσλαμολάθρο λόγῳ πλειονοψηφίας.

  Υ.Γ

  Ὁ «πατριώτης» Σαμαρᾶς τοὺς ὑποσχέθηκε δικαίωμα ψήφου.
  Δλδ ὁ «πατριώτης» αὐτὸς βάζει ταφόπλακα στὸ Ἑλληνικὸ Ἔθνος.

  Μου αρέσει!

  1. Δεν τα λέτε σωστά κυρία Κόριννα, πολλοί ΄λάθρο΄ εξουσιάζουν εδώ και πολλά χρόνια τον ταλαιπωρημένο λαό σε συνεργασία με πολιτικό-οικονομικό-δημοσιογραφό σύστημα , πχ – ισλαμολάθρο, ναζιστολάθρο, αμερικανολάθρο, αγγλολάθρο, τουρκολάθρο, εβραιολάθρο
   Κανείς δεν μπορεί να βάλει ταφόπλακα στους Ελληνες , ΜΟΝΟ ο κακός εαυτός τους……

   .

   Μου αρέσει!

 3. ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΤΩΝΗ ΤΟΝ
  ΠΟΛΑΝ,ΣΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ,ΣΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ
  ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
  ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.
  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΕΦΘΕΙ.
  ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΙΝ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ.
  ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ,Ο ΜΠΕΝΥ Ο ΜΠΟΥ=
  ΧΕΣΑΣ,ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ
  ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΜΕ
  ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ
  ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.
  ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟ!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 4. «Δεν μπορώ να έχω κανένα σεβασμό ή συγκατάβαση για μια κυβέρνηση που πηγαίνει από λάθος σε λάθος, με σκοπό να διατηρείται στην αρχή.»
  Μαχάτμα (Μοχαντάς Καραμτσάντ) Γκάντι

  Μου αρέσει!

 5. Στην Δουλο.κρατια δεν μπορεις να εχεις απαιτηση αφου εισε ο επαιτης.!
  Στην Δημοκτατια ομως μπορεις και εχει ονομα # δημοψηφισμα #.!
  Ο Σαμαρωμενος παρεα με το σκυλο του (Bulldog Beni) γκαβος + κουφος και τις (extra large)υπερ.μεγεθους παρωπιδες τρεχει κατ’ευθειαν στο γκρεμο.!!!
  Μηπως η ΝΤΠ του εβαλε νεφτι καπου και δεν μας το λεγει.???

  Μου αρέσει!

 6. ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ Α.ΣΑΜΑΡΑ!
  Πολιτική συμμαχία «Επαναστατικού Αγώνα» και κυβέρνησης κατά ΧΑ
  12/10/13 – 02:29
  35

  Έναν ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε η κυβέρνηση στον αγώνα της κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: Την ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, το ζευγάρι των Νίκου Μαζιώτη και Πάολας Ρούπα, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί μετά την άδεια-φιάσκο που είχαν πάρει από τις φυλακές του Κορyδαλλού και φυσικά δεν επέστρεψαν ποτέ.

  Οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες στρέφονται με μανία στην προκήρυξή τους κατά της ΧΑ για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και μιλάνε για την «πρώτη δολοφονία των φασιστών μετά την χούντα των συνταγματαρχών».

  Σε αυτό παραδέxονται ότι οι ξένοι δανειστές επέβαλαν την σύλληψη των ηγετών της ΧΑ και τον εγκλεισμό στην φυλακή τριών βουλευτών και προτείνουν να αρχίσει ένοπλος αγώνας για να εκτελεστούν όλα τα στελέχη της ΧΑ (εννοεί πριν προλάβουν να εξοντωθούν στα γκουλάγκ της τρόικα από τη νεοταξική κυβέρνηση).

  Στην συνέχεια στηρίζουν την κυβέρνηση για την επιλογή της λέγοντας απλώς ότι «Άργησε να τους στείλει φυλακή» και το έκανε μόνο «όταν μεταβλήθηκαν σε απειλή κατά του συστήματος το οποίο θα το αποσταθεροποιούσαν»

  Εν τέλει υπόσχονται αίμα και πόνο στους εθνικιστές και υπόσχονται να δράσυον από κοινού με την κυβέρνηση για να μην μείνει «φασιστικό ρουθούνι»

  Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για τους νέους πολιτικούς της συμμάχους. Και εις ανώτερα…

  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

  Μου αρέσει!

  1. Το μάτι σου το αλοίθωρο (και του Τόνυ) που τρέχει στον κατήφορο…
   Αυτό δεν είναι καν είδηση που προβάλεις από τον Βούλγαρο…είναι ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ εσχάτης μορφής.

   ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ
   http://bluebig.wordpress.com/2013/10/12/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BF-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84/

   Μου αρέσει!

   1. μπετον αρμε η Χρυση Αυγη και σας κανει να παραμιλατε και να βγαζετε αφρους.

    Μου αρέσει!

 7. Μα αντιμνημονιακοί έγιναν πλέον -16 μήνες μετά τις τελευταίες εκλογές- και αρκετοί εξ αυτών που ψήφισαν το τρίο της συμφοράς.
  Αντιμνημονιακοί είναι πλέον οι περισσότεροι των Ελλήνων (70% και βάλε), πάμπολλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και αν εξέλθουμε από την ευρωζώνη, δεδομένου ότι δεν διαθέτουμε ευρώ στην τσέπη, αυξήθηκαν δε πολύ και οι «ευρωσκεπτικιστές».
  Διότι τέτοιαν Ευρώπη, νεοφιλελεύθερη και νεοταξική, που θέλει να μας εξομοιώσει με τους πλήρως εξαθλιωμένους Μπαγκλαντεσιανούς, Κινέζους κλπ., ποιός τη θέλει; Ή αλλάζει πραγματικά ή δεν χρειάζεται.
  Πάει το περιλάλητο «ευρωπαϊκό κεκτημένο» που ίσχυε ως το 1990, μας αφήνει χρόνους τους κοινωνικό κράτος, το μεταπολεμικό κράτος δικαίου. Μεταβάλλονται τάχιστα σε χώρο των πολυεθνικών, των τραπεζιτών, των χρηματιστών, των καρτέλ, των διαφόρων Σόρος, Ρότσιλντ κλπ.
  Η καλύτερη απάντηση στους υποτελείς είναι η «Αντιγόνη» του Σοφοκλέους.
  Σε τί διαφέρουν από τον Κρέοντα οι σαμαρέλοι και οι περί αυτούς;
  Οσο βλέπουν ότι χάνουν πολιτικά το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, τόσο πιο επικίνδυνοι γίνονται για τη χώρα, τη δημοκρατία, το λαό.
  Και τη στιγμή που δεν καταργούν τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, τη στιγμή που στενάζει ο Ελληνας, θέλουν να γίνουν μηχανοκίνητες παρελάσεις, λες και περισσεύουν τα φράγκα.
  Συντασσόμενοι με την κάθε JP MORGAN θέλουν να διχάσουν το λαό σε δήθεν καλά «άκρα» και σε δήθεν «κέντρο», «μέση» δημοκρατικής ευθύνης.
  Μόνον που αυτή η ηγεσία αυτής της δήθεν «μέσης» είναι που κατέστρεψε και καταστρέφει χώρα και λαό.

  Μου αρέσει!

 8. Όπως πάνε τα πράγματα το μόνο που θα μας απομείνει να πάρουμε θα είναι η εκδίκηση. Τον κόπο μιας ζωής δεν θα τον χαρείτε.

  Μου αρέσει!

 9. Πάντως από τη φωτογραφία εδώ του Σαμαρά βλέπουμε δύο σημεία άξια παρατήρησης:
  α. στο μέτωπο του ανεστραμμένο τρίγωνο, και
  β. το μακρύ αυτί που σημαίνει μακροζωϊα.

  Μου αρέσει!

 10. ………οπως παλια λεγαμε..

  Βενιζελικοι και Βασιλικοι…

  Γερμανοι και ανταρτες…

  χουντικοι και κομμουνιστες…

  πασοκοι και Νεοδημοκρατες…

  Μνημονιακοι αντιμνημονιακοι…

  και της Μιχαλους προσεχως το καγκελο!

  Αθανατε λαε!

  Βασανισμενε …κοπριτη!

  Μου αρέσει!

 11. κλασσικοι ελεεινοι ντοπιοι αριστερουληδες

  οτι δεν τους βαζει φυλακη ………..ειναι δημοκρατικο

  ολοι μαζιωτηδες και ρουπες

  το Δικαιον δεν τους απασχολησε ΠΟΤΕ

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.