Αποφαση για την δήθεν παραγραφή των εγκλημάτων Παπακωνσταντίνου: Ήρθε η ώρα να αποδείξει η δικαιοσύνη ότι μπορεί να σώσει την πατρίδα.

Το Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει για το ζήτημα της παραγραφής ή μη των κακουργηματικών κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, στην οποία περιλαμβάνονταν ονόματα συγγενικών του προσώπων.

Έχουν προηγηθεί «περίεργα» δημοσιεύματα από ελεεινές φυλλάδες που σε κάθε ευκαιρία συκοφαντούν την δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της, με προφανή σκοπό να εκβιάσουν την φυγάδευση του άθλιου εγκληματία.

Εάν η δικαιοσύνη κάνει το ολέθριο λάθος να ενδώσει στις απειλές και τις πιέσεις, τότε δεν υπάρχει καμμία ελπίδα για την Ελλάδα. Η διολίσθηση στο χάος μπορεί να θεωρείται δεδομένη. Ας μην ξεχνάμε πως ιστορικά, οι καταστάσεις χάους στην Ελλάδα δεν επήλθαν από λαϊκές κινητοποιήσεις σε ομαλές καταστάσεις, αλλά ακολούθησαν την συνολική κατάρρευση των θεσμών.

Σήμερα που οι θεσμοί καταρρέουν, η δικαιοσύνη είναι το τελευταίο προπύργιο που ακόμα κρατά. Έστω και αν υπάρχουν κάποιες κραυγαλέες απόπειρες από μεμονωμένα στελέχη της που εξοργίζουν (ΕΛΣΤΑΤ, PROTON κλπ). Μπορεί η πολιτική διαφθορά να «ξεφορτώθηκε» τον ηρωϊκό εισαγγελέα Πεπόνη, τον εισαγγελέα που οδήγησε δεκάδες πολιτικών εγκληματιών (όπως και τον Παπακωνσταντίνου) ενώπιον της τιμωρίας, αυτό δεν σημαίνει ότι κατόρθωσαν να εξοντώσουν τον θεσμό για να γλιτώσουν. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε πως πίσω από κάθε έδρανο υπάρχει ένας Πεπόνης. Αποφασισμένος να προασπίσει την πατρίδα του, τους συνανθρώπους του και να αποδώσει δικαιοσύνη.

Τυχόν απόφαση για παραγραφή αυτών των εγκλημάτων, θα δώσει την ώθηση στο τελικό μέρος του σχεδίου που θα οδηγήσει την πατρίδα σε Εθνική καταστροφή. Αυτό επιδιώκουν οι αρχιτέκτονες του χάους.

Ο αρεοπαγίτης ειδικός ανακριτής Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, με έγγραφο του προς το Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, χωρίς να εκφράζει άποψη υπέρ ή κατά της παραγραφής, ζητεί να επίλυσει το καυτό θέμα της παραγραφής (εξάλειψη του αξιοποίνου) το επίμαχο Συμβούλιο του Ανωτάτου Διακστηρίου.

Ο Ιωσήφ Τσαλαγανίδης έκρινε αναγκαίο πριν ξεκινήσει ο ίδιος την ανάκριση να έχει επιλυθεί αυτό το σοβαρό νομικό ζήτημα, ώστε να αποφευχθεί η διενέργεια άσκοπων ανακριτικών ενεργειών.

Το νομικό ζήτημα που ανακύπτει συνδέεται με τη Βουλή της μιας μέρας που συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και αυτό γιατί σύμφωνα με άρθρο 86 του Συντάγματος «εάν έχουν παρέλθει δύο κοινοβουλευτικές περίοδοι χωρίς να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη επέρχεται αποσβεστική προθεσμία», γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι εξαλείφεται το αξιόποινο και η πολιτεία χάνει το δικαίωμά της να κινήσει οποιαδήποτε ποινική διαδικασία σε βάρος πρώην υπουργού.

Με βάση τα νέα δεδομένα η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εποπτεύοντα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλοπούλο, ο οποίος θα διατυπώσει την πρότασή του για το μείζον αυτό θέμα στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο στη συνέχεια με βούλευμα που θα εκδώσει θα αποφασίζει για το εάν έχει επέλθει ή όχι παραγραφή των αδικημάτων που βαρύνουν τον πρώην υπουργό Οικονομικών.

Δώστε τους διεφθαρμένους την απάντηση που πρέπει. Μόνον εσείς μπορείτε να «Ξεβρωμίσετε τον τόπο».

20131013-212131.jpgΑυτός που είναι σιωπηρός και σκύβει το κεφάλι πεθαίνει κάθε στιγμή που το κάνει. Αυτός που μιλάει δυνατά και περπατάει με το κεφάλι ψηλά πεθαίνει μόνο μια φορά.
—Τζιοβάνι Φαλκόνε

Διαβάστε επίσης: Κύριοι εισαγγελείς, οι έμμισθοι κονδυλοφόροι που εκβιάζουν την δικαιοσύνη μπορεί να μοιάζουν γραφικοί. Όπως οι δολοφόνοι του Φαλκόνε και του Μπορσελίνο.

51 σκέψεις σχετικά με το “Αποφαση για την δήθεν παραγραφή των εγκλημάτων Παπακωνσταντίνου: Ήρθε η ώρα να αποδείξει η δικαιοσύνη ότι μπορεί να σώσει την πατρίδα.

      1. Που είναι εκείνος ο ανεκδιήγητος εθελοντής της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ πούγραφε για Δημοκρατία και ρεπούσες και..και… και….
        Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι κατά το δοκούν μόνο στις μπανανίες , όπως καταντήσαμε εμείς …
        Οταν έρθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία ας έλθει ο εθελοντής ημιμαθής κ. Ματσικούδης να προσφέρει τις υπηρεςίες του , θάναι καλοδεχούμενος , όπως και τόσες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΩΝ…

        Το καταφύγιο των Δημικρατιών είναι η Δικαιοσύνη , αλλά η ΤΥΦΛΗ , όχι η κατευθυνόμενη…
        Εχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι , ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί ο ραγιαδισμός των κρατούντων μας ταπεινώνει….
        Λίγη τσίπα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

        Μου αρέσει!

    1. Η επί των ημερών μας «Δικαιοσύνη»,

      έχει σαν κύριο έργο της

      να αθωώνει τους κακούργους

      και να φυλακίζει τους έντιμους!

      Μου αρέσει!

  1. Εκτός της ετυμηγορίας της δικαιοσύνης υπάρχει και αυτή του ΛΑΟΥ μην σας διαφεύγει και αυτή δεν παραγραφεί έστω και αν περάσουν 100 βουλές.

    Μου αρέσει!

  2. το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου έχει ενημερωθεί για τα 2 παπικά έγγραφα που έχουν σταλεί στους αρχηγούς των 203 ωρών του κόσμου;;;;

    ότι τα οικονομικά εγκλήματα καταδικάζονται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από το Διεθνές δικαστήριο αν δεν καταδικαστούν στις χώρες που διέπραξαν το έγκλημα;;;;;;;

    δεν υπάρχει το «παραγράφεται» ή «έχει ασυλία»

    τα έγγραφα του Πάπα Φραγκίσκου έχουν ημερομηνίες 11-07-2013 και 08-08-2013

    Μου αρέσει!

    1. αν δεν δικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη θα οδηγηθεί στο Διεθνές δικαστήριο και θα γίνει ρεζίλι η ελληνική δικαιοσύνη

      όποτε τους συμφέρει θυμούνται ότι υπάρχει και ελληνικό Σύνταγμα

      ποιό Σύνταγμα;;;;;;

      αυτό που τις αποφάσεις πλέον τις παίρνει η τρόϊκα και η Γερμανία

      Μου αρέσει!

  3. Θα είναι θανατηφόρο κτύπημα , για την Ελλάδα, η…..παραγραφή αυτών των εγκλημάτων που κατέστρεψαν τη χώρα. Αν έτσι βεβαιωθούμε ότι δεν έχουμε ούτε Δικαιοσύνη, είμαστε πραγματικά χαμένοι. Χωρίς ελπίδα, χωρίς αύριο. Ελπίζω, βάσιμα, ότι η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της, όσες πιέσεις κι αν υφίσταται. Θα συμπαραταχθεί με τα συμφέροντα του λαού και όχι με αυτά των καταστροφέων, και θα τιμήσει τον όρκο της.

    Μου αρέσει!

    1. ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ… (ο Χαράλαμπος Αθανασίου πρώην πρόεδρος των Δικαστών) στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 στις 11/12/2011 ότι «οι πολιτικοί τους έχουν δεμένα τα χέρια, οπότε αυτό που απονέμουν δεν είναι δικαιοσύνη αλλά εντολές των πολιτικών»
      Σήμερα έπεσαν και οι μάσκες.
      Εξάλλου στην Ελλάδα η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης είναι ανέκδοτο για να γελάς ή να κλαις, από της συστάσεως του Ελληνικού κράτους.

      Από την καταδίκη σε θάνατο του Κολοκοτρώνη μέχρι τη νομιμοποίηση της Γερμανικής κατοχής, και της χούντας, την ανοχή στο δικαστικό πραξικόπημα του Γιαννόπουλου, το συνταγματικό πραξικόπημα του 2001, και σήμερα με τη σύλληψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής χωρίς άρση της ασυλίας τους και χωρίς αυτόφωρο αδίκημα στην πραγματικότητα.

      Πάντα η δικαιοσύνη με τις ενέργειές της μας δίνει να καταλάβουμε ότι είναι ένα με την εκτελεστική εξουσία. Εργαλείο της εκάστοτε κυβέρνησης.

      Η δικαστική δεν είναι πιά εξουσία, είναι υπηρεσία.
      Και έχει αντικατασταθεί ως εξουσία από τα ΜΜΕ.

      Μου αρέσει!

  4. Εδώ οι ξεφτύλες ακύρωσαν απόφαση για τις θηριωδίες τα εγκλήματα και τις γενοκτονίες των γερμανών,
    επέτρεψαν και συνόδευσαν τον χριστοφοράκο να δραπετεύσει κλπ., κλπ., κλπ., και ακόμα μιλάτε για δικαοσύνη.

    Για την απόκρυψη της λίστας Λανγκάρντ μαζύ με τον π»κωσταντίνου δεν θάπρεπε να δικάζεται και το διεφθαρμένο τομάρι ο βενιζέλος ? Μαζύ με τον ΄Ακη δεν θάπρεπε νάναι και ο Σημίτης ?
    πούναι η δικαιοσύνη και για ποιά δικαιοσύνη μιλάτε –
    ξυπνάτε όλα ειναι σικέ, παράγκα, μούφα, ουτοπία, συμφέροντα, εκβιασμοί, υποσχέσεις, κλπ., με ολίγον ψιλομασονία

    Μου αρέσει!

    1. Ποιος μπορει να πει του κ.Αριστειδη οτι εχει αδικο και ως ορος τα γεγονοτα και ως προς τους χαρακτηρισμους και ως προς τα συμπερασματα. Επι πλεον και τα ανωτερω σχολια δεν ειναι κολακευτικα για την δικαιοσυνη.Αρα? Τι απομενει???

      Μου αρέσει!

    2. Μόλις ακούστηκε ότι ο φίλος των ποιλιτικών Αθανασίου αποσύρει τον νόμο απάτης- ασυλίας για αγοραστές εφοπλιστικών μετοχών, δικαστές βουλευτές, δημοσιογράφους.

      Όλοι μας γνωρίζουμε τους κλέφτες και τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος, και κανείς δεν ανέχεται πλέον την άρνηση απονομής δικαιοσύνης μέσα από προσχηματικές και χρονοβόρες διαδικασίες, που αρνούνται τα οφθαλμοφανή, κάτω από διάτρητες δικαιολογίες περί της «νομιμότητας» των πράξεών τους, μιας «νομιμότητας» που οι ίδιοι μεθόδευσαν μέσα από κοινοβουλευτικές ρυθμίσεις παραγραφής των εκνόμων και ληστρικών ενεργειών τους.

      Μήπως κάποια Nτορό-κοπρό-σκυλα θάπρεπε όχι μόνο να πάρουν πόδι αλλά και να να κάτσουν στο σκαμνί για απιστία ???

      Μου αρέσει!

  5. Όποιος πιστεύει στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη είναι ηλίθιος.
    Οι ίδιοι εισαγγελείς που κυνηγούν την Χρυσή Αυγή είναι ένα μάτσο δημόσιοι υπάλληλοι που επιβλέπουν τις κάλπες και νοθεύουν τα αποτελέσματα.
    Τώρα απλά θα αφήσουν ελεύθερους Παπακωνσταντίνου και ΓΑΠ και μετά θα βγάλουν την ΝΔ πρώτο κόμμα.
    Δικαιοσύνη δεν υπάρχει και δεν υπήρξε από την αρχή της Μεταπολίτευσης.
    Για να έρθει η αλλαγή Χρυσή Αυγή ή επανάσταση.

    Μου αρέσει!

      1. Μοντεσκιε Το πνευμα των νομων κεφαλαιο 6
        οι κωλοδιαφωτιστες μας προκαθορισαν αρα οι δικαστες ειναι εκτοτε σαν τα μουτρα τους ητοι αψυχα οντα που απαγελουν τα λογια του νομου
        κι επιλεγονται από την εκτελεστικη εξουσια διοριζονται από αυτην
        γι αυτο δεν υπαρχει δημοκρατια

        Μου αρέσει!

    1. Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ: (EAM B YΔΡΟΧΟΟΣ)
      ( Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα… Είναι δικαστικό πρόβλημα.
      Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.
      …Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής. Θα ήταν τέτοιο, αν το χρέος ήταν πραγματικό και όχι προϊόν απάτης. Θα ήταν τέτοιο, αν ίσχυε η παγκάλεια ρήση τού …”μαζί τα φάγαμε”. Όμως, επειδή αυτό είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει, αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα δικαιοσύνης και άρα ανήκει στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της δικαιοσύνης…
      Σε ένα πολιτικό σύστημα, το οποίο —ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας— οι πάντες υπηρέτησαν τους ίδιους ντόπιους διαπλεκόμενους και διεθνείς τοκογλύφους, είναι δυνατόν να περιμένουμε τη λύση από μια απλή αλλαγή του κόμματος, που ασκεί την εξουσία; Όχι βέβαια. Όλοι αυτοί από κοινού εγκλημάτησαν εναντίον του ελληνικού λαού και το τελικό αποτέλεσμα αυτού του εγκλήματος ήταν το χρέος που του φόρτωσαν…
      Αυτοί οι υπεράνω πάσης αμφισβήτησης “ηθικοί” άνθρωποι σήμερα προστατεύουν όλους τους ανήθικους Έλληνες. Εξαιτίας τους δεν πάει ο Τσουκάτος φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος “έπαιρνε” τα παράνομα χρήματα, θα “καταδικάσει” κι αυτόν που τα έδινε …και άρα τη Siemens. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Μαντέλης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος έπαιρνε “χορηγίες”, θα “καταδικάσει” κι αυτόν που τις έδινε, για να “βελτιωθούν” οι τηλεπικοινωνίες. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Λιάπης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, θα “καταδικάσει” κι αυτόν που παρέδιδε “φαρδιά” βαγόνια. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πάει φυλακή ο κουφός με το αυθαίρετο. Γιατί, αν πάει φυλακή ο Σουφλιάς, θα “καταδικάσει” και τον Μπόμπολα, ο οποίος είναι συνέταιρος με τη Goldman Sachs… )

      Ιωάννη Παπανικολάου επιτίμου Αντιπροέδρου Αρείου Πάγου
      (Το παγιωμένο στη χώρα μας φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα,, το οποίο πρωτοστάτησε για να οδηγηθούμε σε εθνική ταπείνωση και χρεοκοπία, χειραγώγισε την Δικαιοσύνη,το ύψιστο τούτο οχυρό της Δημοκρατίας, προς…. εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.)

      Μόνον αν ο Μιζοφοράκος, ο Tσουκάτος, ο Ισι-δωρας και τα άλλα τα “παιδιά” πάνε φυλακή, θα έχουμε ελπίδες να σωθούμε ως κράτος, ως κοινωνία και ως οικονομία…

      … Μόνον αν καταδικαστούν αυτοί, μπορούμε ν’ απαλλαγούμε από το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού μας χρέους.

      Αν η Δικαιοσύνη σεβόταν τον εαυτό της, εκατοντάδες μιζαρπάχτρες πολιτικοί θα ηταν ήδη στην φυλακή.

      Μου αρέσει!

  6. …..Ήρθε η ώρα να αποδείξετε πως πίσω από κάθε έδρανο υπάρχει ένας Πεπόνης. Αποφασισμένος να προασπίσει την πατρίδα του, τους συνανθρώπους του και να αποδώσει δικαιοσύνη…

    Δεν βρέθηκε κάποιος , που να μην έχει εμπιστοσύνη , στους δικαστικούς σαν τον κ. Πεπόνη. Πόσοι είναι αυτοί????

    Άν υπήρχαν δικλείδες ασφαλείας και οι δικαστές να μην λογοδοτούν μόνο στη συνείδησή τους και στο Θεό , όπως είχε πει πριν λίγες ημέρες η πρόεδρος τους ,τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.π.χ Να υπάρχουν αδιάφθοροι όπως στην Αστυνομία και μετά από τεκμηριωμένη εσφαλμένη απόφαση ή ενέργεια του δικαστή , να αποκαθίσταται η αδικία , και ο δικαστής να έχει συνέπειες.

    Στις άλλες Ευρωπαϊκες χώρες και την Αμερική, η διακαιοσύνη έχει κάνει τέτοια σφάλματα , που αναφέρονται ανωτέρω???? Ενεργεί όπως η δική μας?? Οποιος γνωρίζει ας το αναρτήσει να το μάθουμε και εμείς (εγκυκλοπαιδική ενημέρωση)

    Στην προκειμένη περίπτωση εκτιμώ , ότι δεν υπάρξει παραγραφή. Δεν βλέπετε τι γίνεται με τη ΧΑ , που λένε για όπλα , τα οποία δεν βρέθηκαν κ.λ.π.
    Μια πιθανή απόφαση για παραγραφή θα απαξίωνε την Δικαιοσύνη.
    Ο καιρός θα δείξει.

    Μου αρέσει!

  7. ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ….!!
    ΤΟ http://www.demo-crazy.info/ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : «ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ». ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΟ ΜΕ ΤΟΝ JEFREY!!!

    Μου αρέσει!

  8. κυριοι που κυβερνατε…

    απορειτε μετα…

    γιατι η ΧΑ…εφθασε το 1 εκατομμυριο?

    που να δειτε στις εκλογες….

    εκει η εκπληξη…

    και οταν μπει και μας μπει….καλα ..και ευτυχες το νεο ετος..

    ετσι που μας τα κανετε….

    μαλλον βλεπω να αλλαζουν οι ..φυλακισμενοι!

    Εκτος και αν ετσι που ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ….

    ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ….

    Γιατι τοσο ..κωτσους …δεν σας εχω να μην καταλαβαινετε….ντιπ!

    Μου αρέσει!

    1. Οσο για δικαιοσυνη…

      καλα ..αστειευεσθε?

      Εδω ..ανακριτης ..εστειλε 90χρονη γιαγια για ….τρομοκρατισα!

      Ετσι του ειπαν…ετσι …εκανε!

      η ..ανεξαρτητη..δικαιοσυνη…

      Ω! τι ομορφα ακουγεται!

      Μονο που πλεον δεν …πειθει!

      Στις εξετασεις τους ετους…

      πηρε μηδεν!

      Να δουμε ..του χρονου πως θα τα παει!

      Μου αρέσει!

  9. H βουβαμάρα βρωμάει απαλλαγή και ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2062 ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ kαι συνενόχους.

    Μου αρέσει!

  10. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ END. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΩΝΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…..
    ΟΣΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΥΦΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ …ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΘΙΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΟΡΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ…..
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΓΑΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!
    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!
    ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΟΠΟΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΣΑΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΥΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΧΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!!!!
    ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ …………

    Μου αρέσει!

    1. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

      ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ

      182 χρόνια μας δουλεύουν οι κυβερνώντες την Ελλάδα

      καιρός για ΑΛΗΘΕΙΕΣ

      Μου αρέσει!

    2. Το σάπιο νομοθετικό μας σύστημα σύμφωνα με το οποίο όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν τιμωρείται είναι υπεύθυνο για την κατάσταση διαφθοράς, φόβου και απόλυτης παρακμής μέσα στην οποία ζει η ελληνική κοινωνία

      Με το πιστόλι στον κρόταφο η συγκυβέρνηση των «δύο άκρων» βλέποντας να εξανεμίζονται ελπίδες και όνειρα για παραμονή στην εξουσία, αποφάσισε να στείλει στην καθεύδουσα Δικαιοσύνη τα κλειδαμπαρωμένα (γιατί άραγε;) στοιχεία εκείνα που όλη Ελλάδα γνώριζε, αλλά κανένα από τους διοικούντες δεν ενοχλούσαν, επιδιώκοντας την καταδίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, ελπίζοντας έτσι στην επιστροφή στις τάξεις των ψηφοφόρων της ΝΔ των πεπλανημένων και απογοητευμένων νεοδημοκρατών που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή.

      Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ: (EAM B YΔΡΟΧΟΟΣ)
      (Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα… Είναι δικαστικό πρόβλημα.
      Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.)

      Επειδή όταν η τράπουλα ανοίγει, τα φύλλα έχουν ονοματεπώνυμο, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι:
      -Τα εγκλήματα της συμμορίας του μνημονίου, δεν παραγράφονται.
      -Τα εγκλήματα της λίστας Λαγκάρντ, δεν σβήνονται.
      -Τα εγκλήματα της χάλκευσης των στατιστικών στοιχείων προς όφελος των τοκογλύφων, δεν συγκαλύπτονται.
      -Τα εγκλήματα των φίλων και συμμαθητών του Μιζοφοράκου και οι μιζαρπάχτρες της ΜΙΖΕΝΣ δεν ξεχνιούνται .

      Μας πρόδωσαν οι δικαστικοί μας που μαζί με τους άπληστους πολιτικούς , το έχουν ρίξει στις μαφιόζικες αρπαχτές και δεν τιμωρούν τους προδότες ,τους κλέφτες και τα αρχιλαμόγια του γένους. .

      Πλέον κάθε ρόλος ταυτίζεται με πρόσωπο.
      Κάθε πρόσωπο πρέπει να επιλέξει εάν θα μείνει στην ιστορία ως εφιάλτης για να χαρεί μία θεσούλα ή μία βαλιτσούλα ή εάν θα υψώσει ανάστημα για να γίνει ιστορική προσωπικότητα.

      Μου αρέσει!

  11. Παψτε να πιστευετε και να περιμενετε απο την αποδεδειγμενα διατρητη δικαιοσυνη να δωσει λυση.

    Η λυση θα δοθει απο την ιδια την κοινωνια που εχει υποστει τις «ευεργεσιες» της μεταπολιτευτικης συμμοριας, οταν πεσει η πρωτη φαπα απο τους εξαγριωμενους αγροτες τους οποιους επιχειρουν να μετατρεψουν ξανα σε κολυγους με τους φορους επι των αγροτεμαχιων.
    Μονο οι αγροτες σαν εκπροσωποι των ιδιων τους μικρων επιχειρησεων σαν κοινωνικη ομαδα δεν μπορουν να χειραγωγηθουν και να καπελωθουν απο το εργατοπατερικο συστημα.
    Και μολις πεσουν οι πρωτες φαπες, θα ακολουθησει το ελα να δεις, απο ολες τις αλλες κοινωνικες ομαδες που εχουν καταποντιστει τα τελευταια 5 χρονια.

    Η ανασταση μαλλον θα περασει πρωτα απο την σταυρωση αλλα το σκηνικο πλεον εχει ξεφυγει απο δικηγοριστικες αγορευσεις και τηλεπαραθυρα…..

    Μου αρέσει!

  12. ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ;ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ;ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;

    Μου αρέσει!

  13. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως έχουν παραγραφεί τα πάντα.
    Αυτός που προκάλεσε χωρίς λόγο δεύτερες εκλογές το 2012, στην παραγραφή αυτή ποντάριζε και θα δείτε, έχει πέσει διάνα…Ύστερα αν καταδικαστεί ο Παπακωνσταντίνου, δεν τη γλιτώνει ο Γιωργάκης. Απίθανο μου φαίνεται.
    Ύστερα ο Βενιζέλος είχε μεριμνήσει από πριν, για να αθωώνονται όλοι!!!!

    Μου αρέσει!

  14. ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΝΟΜΟΙ
    ΠΕΡΙ ΔΕ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΝ ΤΩ ΠΛΗΘΕΙ ΜΕΤΕΔΙΔΟΝΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ – ΟΙ ΓΑΡ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΣΙΝ, ΟΠΟΤΑΝ ΤΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΑΔΙΚΗ, ΚΑΙ ΧΑΛΕΠΩΣ ΑΝ ΕΝ ΔΙΚΗ ΦΕΡΟΙΕΝ ΑΜΟΙΡΟΙ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ…..
    ΔΕΙ ΔΕ ΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΔΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΕΙΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΑΠΑΝΤΑΣ. Ο ΓΑΡ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ ΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΖΕΙΝ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΥ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ.
    Για δε τα δημοσια εγκληματα αναγκη κατα πρωτον ειναι να ανατεθει η κριση στο λαο διοτι οι αδικουμενοι ειναι ολοι οταν καποιος αδικει την πολη και δικαια θα το εφεραν βαρεως αν δεν συμμετειχαν σε τετοιες κρισεις….
    Πρεπει δε και στις ιδιωτικες δικες να συμμετεχουν κατα το δυνατον ολοι. Διοτι ο αμετοχος της εξουσιας του να συνδικαζει νομιζει οτι ειναι αμετοχος και στην πολη.(στερηται πολιτικων δικαιωματων)

    Ακομη και ο «αριστοκρατικος» Πλατωνας δεν μπορουσε να διανοηθει πολιτευμα που να μην αναθετει στους πολιτες του την ευθυνη και το δικαιωμα της απονομης της δικαιοσυνης ειδικα σε δημοσια θεματα..
    Στο σημερινο πολιτευμα μας οι πολιτες συμμετεχουν ως ενορκοι σε δικες οχι πολιτικου ενδιαφεροντος. Προφανως δεν θεωρουνται αξιοι να κρινουν τις πραξεις των εξουσιαστων τους.

    Ο επισης «Αριστοκρατικος» Αριστοτελης λεει στα Πολιτικα του.
    ΕΠΕΙ ΣΟΛΩΝ ΓΕ ΕΟΙΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΑΤΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΑΙ ΤΩ ΔΗΜΩ ΔΥΝΑΜΙΝ, ΤΟ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΑΙΡΕΙΣΘΑΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΙΝ (ΜΗΔΕ ΓΑΡ ΤΟΥΤΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΑΝ ΕΙΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ).
    Επειδη ο Σολων φαινεται οτι εδωσε την ελαχιστη δυνατη δυναμη στο λαο. Το να εκλεγει και να ευθυνει (δικαζει) τις αρχες. (διοτι αν ουτε αυτο δεν ειχε ο λαος θα ηταν δουλος και εχθρος )

    Να ευθυνει τις αρχες. Δηλαδη οι αρχοντες στο τελος της θητειας τους απεδιδαν «ευθυνες» για τα πεπραγμενα τους.

    Απο τον Αισχινη διαβαζουμε σχετικα τι ισχυε στην Δημοκρατια της Αθηνας.
    ο νομοθετης «τοσο λιγη εμπιστοσυνη εχει σ αυτους που δεν εχουν ακομη λογοδοτησει ωστε οριζεται απο την αρχη του νομου οτι δεν επιτρεπεται η αποδημια σε κατοχο εξουσιας πριν λογοδοτησει…. Επισης απαγορευεται να αφιερωνει την περιουσια του, να κανει αφιερωματα, να υιοθετηται, να διαθετει τα υπαρχοντα του και πολλα αλλα. Με μια λεξη, ο νομοθετης κραταει ενεχυρο τις περιουσιες των αρχοντων μεχρι να λογοδοτησουν μπροστα στο λαο».

    Η συγκριση με τα ισχυοντα στην σημερινη «δημοκρατια» νομιζω οτι ειναι διαφωτιστικη.

    Μου αρέσει!

  15. H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΖ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΨΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΕΡΥΣΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΦΕΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Η ΤΑ ΔΥΟ ΕΦΕΤΑΚΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ , ΕΝΟΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑ , ΕΝΟΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΙ ΕΝΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΕΒΔΟΜΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑ , ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΥΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Μου αρέσει!

  16. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ:
    1. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΟΛΗ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ.
    2. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
    3. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΟΣΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΕΣΜΟΥΣ, ΑΚΡΑ, ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ. ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΡΗΣ

    Μου αρέσει!

  17. Το αρχηγείο της αστυνομίας και ο δένδιας, σ’ ένα ρεσιτάλ πανκού και κατασκευασμένου ψεύδους κάτι να δείξουμε και κάτι να πούμε, βλέπουν παντού νεοναζιστικά φαντάσματα.

    Στο πλαίσιο αυτό, σερβίρουν προκάτ εικόνες στην κοινή γνώμη

    από την έπαυλη του εφοπλιστή Πάλλη.

    Και λέμε προκάτ γιατί. Το bloko.gr έχει πάει στην έπαυλη του εφοπλιστή Πάλλη. Κα συγκεκριμένα, στο ισόγειο που βρίσκεται το γκαράζ, στο υπόγειο και στον πρώτο όροφο τα οποία έχει μετατρέψει σε προθήκες μουσείου και επισκευαστήριο στολών. Στολών απ’ όλες τις περιόδους της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας, απ’ όλες τις εμπλεκόενες πλευρές.

    Στην πλευρά που επέλεξε να δείξει ο σκηνοθέτης – φωτογράφος της αστυνομίας υπάρχει αυτό που βλέπετε. Στην απέναντι όμως πλευρά ύπάρχουν προθήκες, εκθέματα και μοντέλα με στολές του σοβιετικού στρατού, του αμερικάνικου, του γαλλικού, του βρετανικού, του ιαπωνικού, του κινεζικού και φυσικά του ελληνικού.

    Υπάρχουν επίσης παρόμοια εκθέματα από τον ελληνικό εμφύλιο. Στολές του ΕΛΑΣ και στολές του εθνικού στρατού.

    Έλεος πια με την αδόλεσχη και ανούσια προπαγάνδα. Σταματείστε να λέτε ψέμματα στον κόσμο γιατί θα χαθεί η μάχη εναντίον του φασισμού από ντιλετάντες νεοφασίστες τύπου Δένδια που φορούν δημοκρατική προβιά.

    Αλήθεια, αφού όλα αυτά τα παράνομα γιατί δεν συλλαμβάνεται ή δεν βάζετε σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς της Κρατικής ασφάλειας που μόνο λίγο καιρό πριν έκαναν έρευνα στον ίδιο χώρο και αντίκρισαν αλλά δεν κατάσχεσαν ή δημοσιοποίησαν αυτό το περιεχόμενο που τώρα εμφανίζετε ως παράνομο; Σταματήστε πριν να είναι αργά. Και διώξτε επιτέλους αυτό τον επικίνδυνο νεοφασίστα από την Κατεχάκη. Κάνει κακό στη Δημοκρατία.

    Μου αρέσει!

  18. ΟΙ ΝΕΟΙ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΙ ΙΔ :

    Κατόπιν του πολιτικο – εισαγγελικού πραξικοπήματος , της σύλληψης και της διαπόμπευσης αρχηγού νομίμου πολιτικού κόμματος και βουλευτών εν ενεργεία , οι παρανομίες των εισαγγελέων συνεχίζονται και θα συνεχισθούν, αν δεν απομακρυνθούν από τη Δικαιοσύνη οι πραξικοπηματίες .

    Ούτω η εισαγγελέας των φυλακών Κορυδαλλού κατόπιν εντολής των πραξικοπηματιών , απεφάσισε και διέταξε . Καταργώ τη Βουλή και το Σύνταγμα ! Σε λίγο θα μας είπουν ότι : «Τα εγκλήματα της συμμορίας του ΠΑΣΟΚ και των Ευ. Τούρκογλου και Γ. Παπακωνσταντίνου είναι παραγεγραμμένα» . Αθώοι δηλαδή οι καταστροφείς της Ελλάδας , και θα μας είπουν τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, ότι αυτή είναι η απόφαση της Δικαιοσύνης την οποίαν δεν σχολιάζουν . Φυσικά δεν θα μας είπουν ότι αυτοί έδωσαν αυτή την εντολή στην κατευθυνόμενη από αυτούς Δικαιοσύνη .

    Διενεργούν επίσης εθνική προδοσία , και γι’ αυτό το σκοπό προέβησαν στην παράνομη σύλληψη αλλά και διαπόμπευση αυτών που αντιδρούν σ ’ αυτήν. Κι’ αυτό για να τρομοκρατήσουν και να αποθαρρύνουν αυτούς που θα τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτή την εσχάτη προδοσία .

    Δηλαδή όπως επανειλημένως έχω αναφέρει , αναγνωρίζουν τη διχοτόμηση της Κύπρου διά νέου σχεδίου Ανάν, κοσοβοποιούν τη Θράκη , και παραχωρούν το όνομα «Βόρεια ή Νέα Μακεδονία» στα Σκόπια. Οσο για το Αιγαίο ισχύει το εξής : «Εμπάτε σκύλοι αλέστε κι’ αλεστικά μη δίνετε».

    Αρχισεν λοιπόν γι ‘ αυτό το σκοπό ο αντιπερισπασμός της Τουρκίας σε συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση , για τη δήθεν καταπίεση των Τούρκων της Δυτικής Θράκης {ονομασία που ανεγνώρισε το προδοτικό ΠΑΣΟΚ δια των ΓΑΠ και Τούρκογλου}, και όχι των Ελλήνων μουσουλμάνων αυτής της περιοχής , όπως αυτοί αναφέρονατι με τη Συνθήκη της Λωζάνης .

    Επίσης ότι καταπιέζονται και οι … Τούρκοι των νήσων Κω και Ρόδου, με απώτερο σκοπό την εκβίαση για την Κοσοβοποίηση της Θράκης , αλλά και να θέσουν ένα ακόμα θέμα διεκδίκησης τουρκικής μειονότητας στα επίμαχα ελληνικά νησιά.

    Επισημαίνω για μιά ακόμα φορά στον κ. Α. Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ , ότι αν δεν παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές του άμεσα , θα συγκατοικήσουν σε λίγο με τους βουλευτές του Λ.Σ.Χ.Α.

    Εκτός αν είναι μέρος του σχεδίου και ο ΣΥΡΙΖΑ , να προορίζεται ως η εναλλακτική λύση για την πορεία της Ελλάδας μετά τον διαμελισμό της , και την παράδοση των πλουτοπαραγωγικών της πηγών στους εχθρούς της .
    Καταργήστε αυτή την δικτατορική κυβέρνηση που σας εκβιάζει για να ξεπουλήσει και να διαμελίσει την Ελλάδα, και κάντε εκλογές τις οποίες επί του ασφαλούς θα κερδίσετε . Εκτός κι’ αν περιμένετε να καταστραφεί πρώτα η Ελλάδα για να κυβερνήσετε τα ερείπιά της .

    Εδώ θα δείξετε αν είσαστε εγκάθετοι λακέδες της C.I.A. , της MOSSAD και των ερυθρόμαυρων νεοναζιστών της Μέρκελ και του Σόϊμπλε , ή Ελληνες κομμουνιστές μεν, πατριώτες δε ! Ούτω θα ξεπλύνετε και κάποιες παλιές προδοσίες και αμαρτίες των κομμουνιστών .

    Οποιαδήποτε άλλη λύση θα σας κατατάξει στην πορεία των συνοδοιπορούντων με αυτή την κυβέρνηση , που κατόπιν του αρχικού έξωθεν σχεδίου συνεχίζει το καταστροφικό πρόγραμμα των κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλου , για την εκχώρηση της Ελλάδας στους νέους ναζιστές κατακτητές της , και τους Ελληνες δουλοπάρικούς τους . 15-10-2013 Φ.Π.

    Μου αρέσει!

  19. Διονύση καλά τα λες αλλά αρκούσε μια φράση μόνο!»Η δικαιοσύνη λόγω γήρατος έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα»

    Μου αρέσει!

  20. ΕΡΩΤΗΣΗ προς ΔIOΝΝΎΣΙΟΣ ΔΙΟΝΝΥΣΊΟΥ ο εν ΟΛΎΜΠΩ

    Γιατί γονυπετως, και οχι όρθιος?

    Το προσκύνημα ειναι λατρευτικό η τιμητικό?

    Λύσε μου την απορία διονύση.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.