Η Ραχήλ Μακρή για την μήνυση των ΑΝΕΛ – σκάνδαλο ΛΑΡΚΟ.

20131019-085953.jpg

Αξιοποιώντας στοιχεία από τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο, επισκέψεις στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, συμμετοχή σε κινητοποιήσεις εργαζομένων και συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Σταϊκούρα στοιχειοθετήσαμε με τους Βασίλειο Καπερνάρο και Τέρενς Νικάλαο Κουίκ, Μηνυτήρια Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναφέροντας τα πραγματικά περιστατικά που υπέπεσαν στην αντίληψή μας.
Αναλυτικότερα στην συνάντηση με τον κ. Σταϊκούρα στις 10 Σεπτεμβρίου 2013, ζήτησα να υπάρξει κρατικός έλεγχος για τα
πεπραγμένα της παρούσας και των προηγούμενων διοικήσεων καθώς υφίστανται υπόνοιες κακοδιοικήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Ο κ Σταϊκούρα απάντησε ότι τον απασχολεί μόνο το παρόν της ΛΑΡΚΟ. Δεν μπορούσα να μην υπογραμμίσω ότι το παρελθόν προσδιορίζει το παρόν και προδιαγράφει το μέλλον και δεν μπορεί η Συγκυβέρνηση με πρόσχημα την πίεση των δανειστών να συγκαλύπτει τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Επιπρόσθετα οι διορισμένες διοικήσεις από τους κομματικούς στρατούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν σαφείς ευθύνες για την παρούσα οικονομική κατάσταση της επιχείρησης, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να παραβλεφθούν.
Για όλους του ανωτέρω λόγους ως εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού αιτηθήκαμε να προβεί η Ελληνική Δικαιοσύνη σε κάθε απαραίτητη νόμιμη ενέργεια προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα, με θετικές πράξεις ή παραλείψεις, από ιδιώτες ή δημοσίους λειτουργούς και να εντοπισθούν οι δράστες αυτών.

4 σκέψεις σχετικά με το “Η Ραχήλ Μακρή για την μήνυση των ΑΝΕΛ – σκάνδαλο ΛΑΡΚΟ.

  1. Οχι, αερολογίες και έπεα πτερόεντα πιστεύω να είναι η όλη κίνηση. Οι απαντήσεις και ερωτήσεις να είναι υπογεγραμμένες, όχι πως θα φοβηθούν να αναιρέσουν βέβαια, αλλά κάποια ….δέσμευση είναι.

    Μου αρέσει!

  2. Σας το είπα και σας το ξαναλέω, ποιος τέως διοικητής της λάρκο και πρώην βο(υ)λευτής είχε καπαρώσει με φιξ τιμή την παραγωγή νικελίου και όταν αυτή (η τιμή) αυξήθηκε τότε η χασούρα για την εταιρεία έγινε τεράστια…

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.