Μεγαλειώδεις δηλώσεις του Πούτιν για την Ελλάδα! (Την πατρίδα, όχι το κρατίδιο).

20131023-180739.jpg

«Η Ρωσία τιμά την παραδοσιακά στενή εταιρική σχέση με την Ελληνική Δημοκρατία», είπε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την επίδοση διαπιστευτηρίων είκοσι νέων πρεσβευτών στη Μόσχα
Για τις σχέσεις της Ρωσίας με Ελλάδα και Κύπρο μίλησε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, από το Κρεμλίνο νωρίτερα σήμερα, όπου πραγματοποιήθηκε η επίδοση διαπιστευτηρίων είκοσι νέων
πρεσβευτών στη Μόσχα.

«Η Ρωσία τιμά την παραδοσιακά στενή εταιρική σχέση με την Ελληνική Δημοκρατία, η οποία διαθέτει βαθιές ιστορικές και πνευματικές ρίζες», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ηγέτης, προσθέτοντας πως «τον Σεπτέμβριο γιορτάσαμε τα 185 χρόνια από την καθιέρωση των διπλωματικών σχέσεών μας».

«Ο διμερής πολιτικός διάλογος και η επιχειρηματική μας συνεργασία έχουν καλές προοπτικές, συνυπολογίζοντας μεταξύ άλλων και την επικείμενη ελληνική Προεδρία στην ΕΕ», σημείωσε ο Πούτιν.

Όσον αφορά την Κύπρο, ο κ. Πούτιν υπογράμμισε: «Οι σχέσεις με την Κυπριακή Δημοκρατία παραδοσιακά αναπτύσσονται σε φιλικό κλίμα. Θα συμβάλλουμε και στο εξής στην εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας στον οικονομικό και ανθρωπιστικό τομέα, θα συμμετάσχουμε στην αναζήτηση δίκαιης και βιώσιμης διευθέτησης του Κυπριακού προβλήματος».

Στη συνέχεια χαρακτήρισε την ΕΕ ως έναν από τους «εταίρους προτεραιότητας» για τη χώρα του, καθώς σε αυτήν αντιστοιχεί το 50% του ρωσικού εξωτερικού εμπορίου, φθάνοντας το 2012 το σεβαστό ύψος των 410 εκατ. δολαρίων. Επισήμανε, δε, τον σημαντικό όγκο των επενδύσεων, 64 δισ. δολάρια από πλευράς Ρωσίας και 86 δισ. από την ΕΕ με προορισμό τη Ρωσία.

«Ενδιαφερόμαστε για την ανάπτυξη των πολυμερών σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβαία επωφελούς ενεργειακής συνεργασίας, την προετοιμασία της νέας θεμελιώδους συμφωνίας συνεργασίας Ρωσίας- ΕΕ και προοπτικά τον σχηματισμό ενός ενιαίου οικονομικού και ανθρωπιστικού πεδίου από τον Ατλαντικό ως τον Ειρηνικό ωκεανό», κατέληξε ο κ. Πούτιν παραλαμβάνοντας μεταξύ άλλων τα διαπιστευτήρια της πρεσβευτού της Ελλάδας, Δανάης-Μαγδαληνής Κουμανάκου, του πρεσβευτή της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργου Κασουλίδη, και του καταγόμενου από τη Λιθουανία νέου επικεφαλής της διπλωματικής αντιπροσωπείας της ΕΕ στη Μόσχα, Βινγκάουντας Ουσάτσκας.

Στη γενική εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Πούτιν χαρακτήρισε την κατάσταση στον κόσμο «κάθε άλλο παρά σταθερή», υπογραμμίζοντας ότι η Ρωσία αποτελεί συνεπή υποστηρικτή της διπλωματίας και των επίμονων διαπραγματεύσεων για την αναζήτηση αμοιβαία αποδεκτών λύσεων με βάση «την προτεραιότητα του διεθνούς δικαίου και του κεντρικού ρόλου του ΟΗΕ».

Ο Ρώσος ηγέτης χαρακτήρισε «κοινή νίκη» με τους παρευρισκόμενους την προετοιμασία της διεθνούς διάσκεψης για το Συριακό «Γενεύη-2» και τάχθηκε υπέρ της υλοποίησης των συμφωνιών της «Ομάδας των Είκοσι» στην Αγία Πετρούπολη γύρω από τα κριτήρια ενθάρρυνσης της ανάπτυξης, την αύξηση των επενδύσεων στον πραγματικό τομέα της οικονομίας, καθώς και τη διασφάλιση της απασχόλησης με συνυπολογισμό συμφερόντων τόσο των ανεπτυγμένων όσο και των αναπτυσσόμενων οικονομιών.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

40 σκέψεις σχετικά με το “Μεγαλειώδεις δηλώσεις του Πούτιν για την Ελλάδα! (Την πατρίδα, όχι το κρατίδιο).

 1. ΟΙ “ΒΙΖΙΤΟΔΟΥΛΕΙΕΣ” ΤΟΥ “ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ” ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
  Δημοσιεύθηκε: 23/10/2013 16:08

  Ο υπογράφων γνωρίζει τον αναφερόμενο στη φωτογραφία και καταγγελλόμενο από τη Χ.Α, με την υπουργάρα του Μεσσήνιου, εδώ και 15 χρόνια.

  Από τότε που ερχόταν στα κανάλια-και στο Alter που εργαζόμουν- παρακαλώντας με μια κασσέτα στο χέρι που τραβούσε με δικές του κάμερες να του προμοτάρουμε το μαγαζί στο οποίο έκανε μικροδουλειές και δημόσιες σχέσεις. Ο ρόλος του Γιώργου Παπαγεωργίου στον κόσμο της νύχτας είναι γνωστός: Διαφημιστικά σε γκομενίτσες σε κλαμπ της παραλιακής ώστε να ανεβαίνουν οι τιμές τους και να πέφτουν πιο εύκολα στις αγκαλιές λεφτάδων με ανεβασμένο κασέ. Βιζιτοδουλειές του ποδαριού δηλαδή στο κυνήγι χοντρών πορτοφολιών γερομπαμπαλήδων που έψαχναν για φρέσκο αλλοδαπό “κρέας” για να το γεύονται. Έτσι Γιωργάκη;

  Για κάποιο διάστημα ο Γιωργάκης έκανε ανοίγματα -απ’οσα είχα μάθει -σε κάποια καταγώγια του Μπουρναζίου που έπαιζαν οριεντάλ και μετά προσάθησε να κάνει δικές του μπίζνες με αποτέλεσμα να φεσωθεί και να πάει φυλακή. Είχε καλά κονέ με τα τοπικά αστυνομικά τμήματα στα καταστήματα που εργαζόταν και πάνω απ’ολα είχε εξαιρετικές σχέσεις αβροφροσύνης και με δημοσιογράφους life style εκπομπών που προέβαλλαν γνωστές βίζιτες των Αθηνών. Χωρίς να θέλουμε να χαρακτηρίσουμε τον κύριο Παπαγεωργίου “βιζιτομπαμπά”, θα λέγαμε ότι εαν δεν ενθάρρυνε τουλάχιστον γνώριζε από τέτοιες δουλειές. Είχε πάντα την ατζέντα του και “έσπρωχνε” διαφημιστικά ότι εκινείτο.

  Αυτός λοιπόν κύριοι της αστυνομίας είναι ο ευυπόληπτος μάρτυρας; Τις απόψεις της Χρυσής Αυγής, γνωρίζει ο κόσμος ότι τις έχω γραμμένες. Εαν αποτελούν φωλιά εγκλήματος να πάνε όλοι φυλακή. Αλλά ο υπόδικος-και για άλλα αδικήματα-Παπαγεωργίου, αξιόπιστος μάρτυρας;

  Ε, αυτό πάει πολύ ρε λεβέντες. Καλά, την αστυνομία την πήρατε στο λαιμό σας. Τους δικαστές γιατί τους ξεφτυλίζετε;

  Σ.Χ

  ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΛΕΜΕ

  Μου αρέσει!

 2. Μην περιμένουμε σωτήρες ολυμπία…Και οι Ρώσσοι οτι είναι να κάνουν θα το κάνουν για τα συμφέροντα τους και ας συμφέρει και αυτο εμας…Εμείς έχουμε τον Καλύτερο και Δυνατότερο σωτήρα και τον έχουμε παρατήσει….Να δούμε πότε θα το καταλάβουμε αυτο…Οταν το νιώσουμε και Τον πιστέψουμε πραγματικά τοτε θα αλλάξουν τα πράγματα

  Μου αρέσει!

   1. Τον Χριστο εννοει ο Πτολεμαιος που τοσο Τον εχουμε εξοβελισει απο τη ζωη μας που ουτε που καταλαβαινουμε οτι Αυτος ειναι ο σωτηρας μας, ουτε που περναει απο το μυαλο μας. Κι ομως ολα γινονται οπως εχουν προειπωθει επακριβως, βημα βημα πλησιαζουμε.

    Μου αρέσει!

 3. απο το ντιφενς ποιντ

  δεκαετίες, μόνο καλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Αφορμή για το γεγονός αυτό αποτελεί η πολιτική της Μόσχας η οποία αποβλέπει ανοικτά στην ανάληψη της ηγεσίας της Ορθοδοξίας, με κάθε κόστος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την υποβάθμιση – μέχρι εκμηδένισης – του Οικουμενικού Πατριαρχείου, το οποίο, εδώ και πάνω από 1.000 χρόνια, αποτελεί την κεφαλή της Ορθοδοξίας ανά την υφήλιο.

  Γράφει ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

  Η Ρωσική Εκκλησία, υποβοηθούμενη, αν όχι υποκινούμενη, από την ρωσική πολιτική εξουσία, επιδίωκε πάντα να υποκαταστήσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι πρόσφατες παρεμβάσεις της σχετικά με την Μονή Εσφιγμένου, αλλά και η ιδιαίτερη σχέση με τον γνωστό ιερωμένο Εφραίμ της Μονής του Βατοπαιδίου.

  Ωστόσο, αυτό που επιδιώκει τώρα η Μόσχα είναι ακόμα σοβαρότερο, από μια απλή επέμβαση στα του Πατριαρχείου, στη δικαιοδοσία του οποίου υπάγονται οι Ιερές Μονές του Αγίου Όρους. Επιδίωξη της Μόσχας είναι να κερδίσει τον εκκλησιαστικό έλεγχο των Ορθοδόξων, επεκτείνοντας τα όρια της δικαιοδοσίας του Πατριαρχείου Μόσχας, ώστε να ελέγξει του Ορθόδοξους σε Κίνα και Ιαπωνία, με τα όποια πολιτικά πλεονεκτήματα, αυτό συνεπάγεται για το Κρεμλίνο, ειδικά στην περίπτωση της Κίνας.

  Η Ρωσική Εκκλησία ουσιαστικά θεωρεί ότι υπόκεινται στη δικαιοδοσία της οι ορθόδοξες εκκλησίες της Λετονίας, Λιθουανίας και Εσθονίας, της Μολδαβίας, της Ουκρανίας, της Λευκορωσίας, του Αζερμπαϊτζάν, του Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, Κιργιστάν, Τατζικιστάν, Κίνας και Ιαπωνίας. Ουσιαστικά λοιπόν στόχος των Ρώσων είναι ο εκκλησιαστικός έλεγχος των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών, στην Ευρώπη και στην Ασία και η επέκτασή του ελέγχου αυτού σε όλη την Ασία.

  Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αντέδρασε έντονα στις ρωσικές αξιώσεις τις οποίες αντιλαμβάνεται ως επιβουλές, οι οποίες τέθηκαν ουσιαστικά επί τάπητος από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν η Ρωσική Εκκλησία τέλεσε εκδηλώσεις για τα 1025 από τον εκχριστιανισμό των Ρώσων, αποσιωπώντας τον ρόλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του Βυζαντίου, γενικότερα, στην εξέλιξη αυτή, υποβαθμίζοντας, «αντικανονικά» – αφού βάσει της εκκλησιαστικής τάξης το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχει την πρωτοκαθεδρία – την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου στις εκδηλώσεις. Παράλληλα όμως η Ρωσική Εκκλησία προέβη και σε καθαρά πολιτικές διακηρύξεις.

  Στην ίδια εκδήλωση οι Ρώσοι, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ανέγνωσαν κείμενο πολιτικά στοχευμένο, «καταδίκης της βίας στη Μέση Ανατολή». Τέλος, σε μια ακόμα πιο προκλητική ενέργεια, η Μόσχα δημιούργησε δικής της, αυτοκέφαλη, μητρόπολη Αμερικής – η Ορθόδοξη Εκκλησία Αμερικής ανήκει στη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Θρόνου, από τη στιγμή της δημιουργίας της – προκαλώντας ήδη σχίσμα στους Ορθοδόξους της ηπείρου αυτής.

  Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αντέδρασε με σειρά επιστολών, οι οποίες όμως δεν έτυχαν απάντησης από τη Μόσχα, με αποτέλεσμα να βαίνει προς ναυάγιο και η σχεδιαζόμενη Πανορθόδοξη Σύνοδος, που προετοιμάζονταν.

  Το ζήτημα πάντως είναι κυρίως πολιτικό και πολύ λιγότερο εκκλησιαστικό. Η Μόσχα επεδίωκε, από την εποχή ανάπτυξης της Πανσλαβικής ιδεολογίας, τον έλεγχο των Ορθοδόξων ανά τη γη, έλεγχος που θα τις προσέδιδε και πολιτικό κύρος. Η παλαιά πολιτική των τσάρων και το ιδεολόγημα της «τρίτης Ρώμης», που θα αντικαταστήσει την Κωνσταντινούπολη, επανέρχεται στο προσκήνιο.

  Η Ρωσική Εκκλησία, υποταγμένη πάντοτε στο ρωσικό κράτος, είναι απλώς το όχημα επίτευξης των πολιτικών στόχων του Κρεμλίνου, το οποίο κατά τα άλλα επιμένει να εμφανίζει εαυτό ως φίλο των Ελλήνων, άποψη που συμμερίζονται, άκριτα και πολλοί, ρομαντικοί Έλληνες, αγνοώντας το γεγονός ότι στην πολιτική υπάρχουν μόνο συμφέροντα και όχι φιλίες.

  Στην πραγματικότητα η Ρωσία δεν υπήρξε ποτέ η αγνή φίλη και προστάτης του Ελληνισμού, όπως θέλει να εμφανίζεται, ενώ έχει συνδέσει το όνομά της με ουκ ολίγες ελληνικές εθνικές καταστροφές, από την εποχή των Ορλοφικών, τον Πανσλαβισμό, τη Μεγάλη Βουλγαρία και τον Μακεδονικό Αγώνα, τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την άρνησή της να ενταχθεί η Ελλάδα στην ΑΝΤΑΝΤ, εξ’ αρχής (γεγονός που οδήγησε στον Εθνικό Διχασμό), τη στάση της στην Μικρασιατική Εκστρατεία, την στάση της το 1940-41 (η οποία άλλαξε μόνο όταν και η ίδια δέχτηκε την επίθεση του Χίτλερ), ακόμα και τη στάση της στον ελληνικό Εμφύλιο όπου από Έλληνες που τελούσαν υπό την απόλυτη επιρροή της ΕΣΣΔ, διακινήθηκαν σχέδια αποκοπής μέρους του σημερινού εθνικού κορμού.

  Ακόμα και πιο πρόσφατα, σε διπλωματικό επίπεδο, αντιδράσεις προκάλεσε η στάση της στο ζήτημα των ελληνικών υδρογονανθράκων, επί του οποίου μετέβαλε άποψη, όταν «αποσαφηνίστηκε» το γεωπολιτικό παίγνιο, επιδιώκοντας – θεμιτά και όχι αντιβαίνοντας τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα – να έχει το δικό της μερίδιο στην «πίτα».

  Μου αρέσει!

  1. Πολυ στη γυρα το ‘ριξες,σημερα,Πικακι και θα ξοδεψεις,καθισμενος στον υπολογιστη της καφετεριας,ολημερις,τα λεφτα που σου ‘δωσε ο κηδεμονας για να αγορασεις τιποτε να φας,η αδενοπαθεια απο την ασιτια σε τριγυριζει,αλλα εσυ,οχι μονο,μπαινεις ανεπιτηρητος σε ιστοσελιδες,τις προαλλες αρπαχτηκες με ελληνομαθη Ρωσσο θαμωνα του μαγαζιου και σε απειλησε με τηλεφωνημα στους δικους σου ο υπαλληλος,μα φωναζοντας συνθηματα υπερ της Αμερικης,ο «Σουπερμαν» ειναι ψευτικη ιστορια,παιδι μου σκανδαλιαρικο,δημιουργεις και φασαριες,ενω ξερεις την κατασταση της δοκιμασιας σου μεχρι νεωτερας διαταγης.Αντε να δουμε,πως θα τα μπαλωσεις τα πραγματα κι αν εγω ο ελεγκτης σου δε βγαζω μιλια,ωστοσο,τα καμωματα σου θα φτασουν στα αυτια του κηδεμονα και τοτε τα λεμε,ξανα,με τα νταηλικια σου.

   Μου αρέσει!

  2. Έλα πίκο εντάξει, μιλάς τώρα για το defencepoint που κάθε μέρα διαφημίζει με κανά δυό άρθα του το ισραήλ και τις υπηρεσίες του.
   Δηλαδή πόσο πιο πράκτορες;

   Μου αρέσει!

   1. Πράκτορες;
    800 φορές το έχω κράξει το defencepoint, ειδικά για την αηδιαστική προπαγάνδα υπέρ Ρώσων, ένα διάστημα και κάτι άλλα άρθρα με τα Μ1.
    Εν προκειμένω όμως, που ειν το λάθος;
    Δε κοιτάνε να φάνε το πατριαρχειο κι έχουν ξεπατωθει στις ψε εδώ και 15-20 χρόνια;
    Δεν ήταν παντού σχεδόν εναντίων μας(πανσλαβισμοι κλπ);
    Δεν άφησαν την Κύπρο στα κρύα του λουτρού κ εμπασαν και τους Τούρκους, από την πίσω πόρτα, στα ενεργειακά; και τόσα άλλα…

    Ή μήπως να δώσω μεγαλύτερη βαρύτητα στο σλαβολύμπια και το σλαβονετ;

    Μου αρέσει!

 4. και ενα δευτερο απο εκει

  Κατάλαβε ο Πούτιν ότι έχει ενοχλήσει στην Ελλάδα…
  Με θερμά λόγια για την Ελλάδα, την Κύπρο και τον Ελληνισμό γενικότερα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης των διαπιστευτηρίων της πρέσβειρας της Ελλάδας, Δανάης-Μαγδαληνής Κουμανάκου και του πρεσβευτή της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργου Κασουλίδη, μαζί με άλλους νέους πρεσβευτές από διάφορες χώρες, στη Μόσχα.

  Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας έκανε λόγο για παραδοσιακά στενή «εταιρική σχέση» με την Ελλάδα, η οποία βασίζεται σε βαθιές ιστορικές και πνευματικές ρίζες: «Τον Σεπτέμβριο γιορτάσαμε τα 185 χρόνια από την καθιέρωση των διπλωματικών σχέσεών μας… ο διμερής πολιτικός διάλογος και η επιχειρηματική μας συνεργασία έχουν καλές προοπτικές, συνυπολογίζοντας μεταξύ άλλων και την επικείμενη ελληνική Προεδρία στην ΕΕ».

  Σημαντικές ήταν οι δηλώσεις του και για την Κύπρο, με την οποία οι σχέσεις επίσης αντιμετώπισαν δυσκολίες το τελευταίο διάστημα: «Οι σχέσεις με την Κυπριακή Δημοκρατία παραδοσιακά αναπτύσσονται σε φιλικό κλίμα. Θα συμβάλλουμε και στο εξής στην εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας στον οικονομικό και ανθρωπιστικό τομέα, θα συμμετάσχουμε στην αναζήτηση δίκαιης και βιώσιμης διευθέτησης του Κυπριακού προβλήματος», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

  Ταυτόχρονα, αποκάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση με την οποία διεξάγεται το 50% του ρωσικού εμπορίου, ως εκ των «εταίρων προτεραιότητας» για τη Ρωσία, ενώ στον τομέα των επενδύσεων, η Ρωσία έχει επενδύσει στην ΕΕ 64 δισ. δολάρια, οι δε χώρες μέλη της Ένωσης 86 δισ. δολάρια στη Ρωσία.

  Μακάρι όσα ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος να τα εννοεί και να εργαστεί για τη βελτίωση των σχέσεων. Η Ρωσία έχει σημαντική θέση στην ελληνική εξωτερική πολιτική, όμως θα πρέπει να γίνει κατανοητό το πλαίσιαο από το οποίο δεν μπορεί να παρεκκλίνει αυτή η σχέση.

  Ο Ρώσος πρόεδρος θα πρέπει να θυμάται, ότι Αθήνα και Λευκωσία, πάντα θα τάσσονται για ευνόητους λόγους υπέρ της όσο το δυνατόν στενότερης συνεργασίας Μόσχας-Ουάσιγκτον, ενώ ο ρωσικός λαός, φορέας θαυμαστού πολιτισμού, οργανικό τμήμα της ευρωπαϊκής οικογένειας, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος, με την αντιμετώπισή τους να είναι προνομιακή, λόγω των θετικών στερεοτυπικών αντιλήψεων εκατέρωθεν.

  Κατά συνέπεια, η βάση ανάπτυξης των σχέσεων υφίσταται. Αρκεί να αντιληφθούν οι δυο πλευρές το πλαίσιο εντός του οποίου θα αναπτυχθούν και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

  Μου αρέσει!

  1. Θα βρείς πολλά εκεί, είπαμε, είναι γραφείο τύπου συγκεκριμένης χώρας, όπως και το onlaert είναι γραφείο τύπου άλλης… πιο γειτονικής.

   Μου αρέσει!

 5. Ο Πούτιν πρέπει να γνωρίζει καλά ότι για να μπει υποψήφιος μέσα στην Ελληνική βουλή και να γίνει από βουλευτής μέχρι πρωθυπουργός πρέπει να είναι υποταγμένος στα δεσμα του Σιωνισμού του Rothschild

  ίσως και να γίνεις υπεύθυνος της καντίνας της βουλής πρέπει να έχεις πρώτα υποκύψει στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  ούτε τον καφετζή δεν αφήνουν να παρεκλίνει

  Μου αρέσει!

   1. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΟΠΗΚΕΣ ΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ. Ο ROCKEFELLER ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΝ ΠΑΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.

    Μου αρέσει!

 6. Ο Πούτιν προωθήθηκε στο πολιτικό προσκήνιο της μετακομμουνιστικής Ρωσίας από τον Εβραίο μεγαλοαπατεώνα Μπορίς Μπερεζόφσκι, ο οποίος τον εισήγαγε στον κύκλο του μέθυσου Γέλτσιν ελεγχομένου από τον Εβραίο Ανατόλυ Τσουμπάις.
  Ούτω πως ένας γκαγκεμπίτης ανεδείχθη σε δήμαρχο της Αγίας Πετρουπόλεως. Το προσωπικό του περιβάλλον γἐμει από Εβραίους, οι παιδικοί του φίλοι Μπόρις και Αρκάδυ Ρότενμπεργκ ευρέθησαν όλως αιφνιδίως πάμπλουτοι τα τελευταία χρόνια αποκτώντας θυγατρικές της Gazprom, αναδεικνυόμενοι μέσα στους πλέον πλουσίους της Ρωσίας μαζί με άλλους Εβραίους,σαν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, στον οποίο ο Πούτιν έδοσε 13 δις για να επαναγοράσει για λογαριασμό του ρωσικού κράτους την Gazprom, που την είχε σφετεριστεί ο Μπερεζόφσκι και την είχε «γράψει» στον ψυχογυιό του Αμπράμοβιτσ

  Μου αρέσει!

 7. Να μην πιάνουν ορισμέμοι εδώ στο στόμα τους τους Ρώσους και ειδικά τον ΄΄Πρόεδρο΄΄,,,σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με τους δικούς μας ΄΄Νενέκους΄΄…!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 8. Κοψτε το λιακοπουλο ρε , ο πουτιν πηρε μια διαλυμενη ρωσια και την εκανε αντιπαλο δεος των ηπα ως υπερδυναμη
  Αφηστε τις μαλακιες με τα ηλιθια ανθρωπακια – εβραιους , τσαμπα αξια δινετε στους ξυπολυτους
  Τραβατε στο ισραηλ να δειτε πως ζουνε , τα κεντρα εξουσιας – λομπυ που κυβερνανε ειναι αλλου (αγγλοσαξονες)

  Μου αρέσει!

  1. Η Ρωσία ήταν και είνα διαλελυμένη, δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι από τον Καύκασο έχουν συγκροτήσει συμμορίες στην Μόσχα και σε άλλες ρωσικές πόλεις.
   Φίλος και βουλευτής του Πούτιν ο νταγκεστανός Σουλτάν Κερίμωφ, δισεκατομμυριούχος, απώλεσε μόλις 1 δις στο κούρεμα των κυπριακών τραπεζών. Από πότε ο ψωμοζήτης έγινε πάμπλουτος και τίνι τρόπω;
   Ο Πούτιν επισκέπτεται το σιωνιστικό κράτος και φορώντας κιπά υποκλίνεται στα μεγαλύτερα καθάρματα του κόσμου.

   Μου αρέσει!

   1. Πηγες επισκεψη στο ισραηλ ποτε να δεις την κακομοιρια προσωποιημενη ?
    Αν αυτοι οι ξυπολυτοι κυβερνουν τον κοσμο , εγω ειμαι ο ΖΕΥΣ
    Τραβα μια επισκεψη και θα καταλαβεις τι εννοω

    Μου αρέσει!

   2. Eνοοω τα καθε λογης κεντρα που ειναι διασπαρτα σε ολο το κοσμο (ηπα , αγγλια , ρωσια , κινα , βατικανο , σ αραβια κλπ)
    Ως γνωστον το κεφαλαιο δεν εχει πατριδα ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ

    Μου αρέσει!

 9. Ο Πουτιν τα λεει αυτα γιατι ξερει οτι οι γερμανοδωσυλογοι ειναι καμμενα χαρτια
  Οποτε πιανει πορτα για συνεργασιες στο κοντινο μελλον απο το συριζα μεχρι την Χρυση Αυγη
  Την δουλεια του την κανει καλα και στα παπαρια του τι λενε οι υπολοιποι

  Μου αρέσει!

 10. Στο φυλαγα για εκπληξη,βρε Πικακι,μα βλεποντας σε,ετσι,αγριεμενο και βρωμοστομο,ανακρουω πρυμνη και φανερωνω,αμεσως,το γεγονος της παραλαβης μου,απο μαγαζι που πουλαει συνεργα για κυνηγους αγριων θηριων,τοσο κοπο εκανα να ανακαλυψω την καταλληλη πηγη της αγορας μου,ενος λιονταρισιου φιμωτρου,το σκυλισιο δεν αρμοζει στην περισταση,μπας και σταματησει αυτο το κακο,με σενα,να φερεσαι με αχαριστια απεναντι στον επιτηρουντα,οικοιοθελως,θα ζητησω λεφτα για τον κοπο μου,αν παραμεινεις ασυμμορφωτος στις υποδειξεις μου,την ολη συμπεριφορα σου εκτος σπιτιου.

  Μου αρέσει!

 11. Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ :

  Παραδοχή της κυβέρνησης της αντισυνταγματικής και παράνομης ενέργειας που διέπραξαν σε συνεργασία με τους εισαγγελείς του Α.Π. αυτή την παράνομη και βλακώδη ενέργεια κάποιοι υπουργοί της με εντολή του κ. Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλου {κατά πως ο ίδιος δήλωσεν}.

  Παραχρήμα άμεση αποφυλάκιση των φυλακισμένων παρανόμως βουλευτών , και σύλληψη των διενεργησάντων αυτό το αντισυνταγματικό δικαστικό πραξικόπημα . Εξυγίανση της Δικαιοσύνης και παραπομπή των κ.κ. Εισαγγελέως και αντισαγγελέως του Α.Π. που συνήργησαν με τους επίορκους υπουργούς σ’ αυτό το δικαστικό πραξικόπημα , για ιδιοτελείς λόγους .

  Αμεση επίσης σύλληψη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου , γιατί ο κ. Τούρκογλου φοβούμενος ότι θα μιλήσει , θα τον αθωώσει με το κόλπο των διπλών εκλογών, που μαζί με τον κ. Φ. Κουβέλη μεθόδευσαν. {Ο Φ.Π. από τότε επεσήμανε και δημοσίευσε τους λόγους της απάτης των διπλών εκλογών, πριν καν την πραγματοποιήσουν οι απατεώνες της τρικοματικής κυβέρνησης}.

  Οι Τούρκοι απλώς υλοποιούν τις κρυφές συμφωνίες με τους κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλο. Αυτός είναι ο λόγος της ανάθεσης του ΥΠΕΞ στον αρχιπροδότη Τούρκογλου. Αυτός όχι μόνο της Στρογγύλη ανεκήρυξε ως αρχαιολογικό χώρο , αλλά προφανώς και την Κάλυμνο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο κ. Τούρκογλου με τους συνεταίρους του κ.κ. Γ. & Ν. Παπανδρέου , Γ. Παπακωνσταντίνου και Ι. Σάφα , έχουν παροπλίσει τα εξωφλημένα υποβρύχια τύπου {214} με την παραλαβή μόνον του προβληματικού «Παπανικολή» κι’ αφού πλήρωσαν για την παραλαβή του και {200} εκατομμύρια ευρώ καπέλο. Αυτός ήταν επίσης και ο λόγος της υποβάθμισης του κ. Αβραμόπουλου με τον διορισμό ως συνυπουργού Εθνικής Αμυνας της κ. Γεννηματά . Για να μας υποχρεώνουν οι Τούρκοι να χορεύουμε καρσιλαμά στο Αιγαίο.

  Εδώ όμως ανακύπτει τεράστιο πρόβλημα για τη Ν.Δ. και τον αρχηγό της κ. Α. Σαμαρά. Κι’ αυτό διότι γνώριζαν τη σχετική νέα απάτη των ανωτέρω . Γνώριζαν επίσης και της κρυφές από τον ελληνικό λαό συμφωνίες των κ.κ. Παπούλια , Σημίτη , Παπανδρέου και Τούρκογλου. Ποίοι λοιπόν ήσαν οι λόγοι της ανάθεσης του ΥΠΕΞ στον κ. Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλο που ωθεί την Τουρκία στις προκλήσεις στο Αιγαίο ;

  Που έχει παραχωρήσει μαζί με τον ΓΑΠ εκτός από τα Ιμια και το «φαρμακονήσι» {Bulamac} στην Τουρκία ; Οσο για το Αγαθονήσι κι’ αυτό πιθανώς. Ο Φ.Π. έχει ενημερώσει τον ελληνικό λαό και την ηγεσία του για όλα αυτά από το έτος 2007 – 2010 δια της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» που σχολίαζε τότε , και από το 2010 μέχρι σήμερα από το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Επίσης και από τη διαδικτυακή «ΟΛΥΜΠΙΑ».

  Κι’ αυτό εκτός του γεγονότος ότι ο κ. Τούρκογλου διψάει για αίμα ελληνικό , για να εκδικηθεί τους Ελληνες που δεν ανεγνώρισαν το μεγαλειώδες έργο του , όπως π.χ. το άρθρο {86} του Συντάγματος , την παραοχή {900} εκατομμυρίων ευρώ στον «Λαυρεντιάδη, τα Υ/Β {214} κ.λ.π. ανδραγαθήματά του.

  Επίσης και γιατί πιστεύει ότι μόνον δια πολεμικής σύρραξης θα γλυτώσει τη φυλακή και τα κλοπιμαία . Ο κ. Α. Σαμαράς είναι υποχείριός του λόγω της λίστας του Μ. Χριστοφοράκου, από τότε που έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ., δήθεν για το Μακεδονικό όνομα , αλλά στην ουσία για προσωπικούς ανέντιμους λόγους . Siemens – Σ. Κόκκαλης Ψηφική Σύνδεση ΟΤΕ , με την προτροπή του Χαρίλαου Φλωράκη {Καπετάν Γιώτη Μέραρχου της 1ης Μεραρχίας του Δ.Σ.Ε. των συμμοριτών Να βοηθήσουν τον γιό του Πέτρου}.

  Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ο πατέρας του κ. Σωκράτη Κόκκαλη και ήταν ο υπουργός προνοίας της κυβέρνησης του Βουνού των συμμοριτών , όστις πρωτοστάτήησε στο «Παιδομάζωμα». Εν ολίγοις η λύση που μπορεί να σώσει την Ελλάδα από το Δ.Ν.Τ. και τους εγκάθετούς του ασπάλακες και προδότες που την κυβερνούν είναι μία :

  «ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ». 21-10-2013 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

  1. Τα σχόλια σου είναι τόσο πολύ καυστικά (τα διαβάζω όλα) και δεν μπορώ να καταλάβω ότι, αφού τα διαβάζουν (σίγουρα) υπουργοί, βουλευτές, εισαγγελείς κ.λοιποί «αρμόδιοι» γιατί δεν αντιδρούν;
   Τελικά υπάρχει τόσο μεγάλη σαπίλα σε όλο το πολιτικό φάσμα;
   Αλίμονο σε εμάς τους πολίτες που φταίμε, όσο μερίδιο ευθύνης έχει ο καθένας-μια από εμάς.

   Μου αρέσει!

 12. Τι λε ρε πούτιν……ανατρίχιασα!!!!!!
  Μιά χαρά «τζάμπα μάγκας» είσαι…….
  Αλλά βέβαια, οι Έλληνες ξεχνάνε γρήγορα, όπως είχε πει κι ο Κ.Μ. και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μόλις 2 μήνες πέρασαν απ’ αυτά που είπες στο Ροστόφ κι ακόμα τώρα περιμένουν την «σωτηρία» απ’ το «ξανθό γένος»……

  http://www.naftemporiki.gr/story/689358

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.