Φρίκη στη Συρία – Ισλαμοφασιστες ελεύθεροι σκοπευτές βάζουν στο στόχαστρο εγκύους και τα αγέννητα παιδιά τους

20131024-082807.jpg


Απο την Σοφία

Κι εδώ κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι «ευαίσθητοι» τους υποστηρίζουν ακόμα…

Η ανατριχιαστική ακτινογραφία δείχνει μία σφαίρα σφηνωμένη στο κρανίο ενός μωρού.
Η εικόνα θα ήταν τρομακτικά φρικιαστική και χωρίς να γνωρίζει κάποιος ότι το θύμα βρισκόταν ακόμη στην κοιλιά της μητέρας του όταν έγινε στόχος των ελεύθερων σκοπευτών στη Συρία. Η γυναίκα επέζησε. Το μωρό της όχι. Και δυστυχώς, δεν είναι το μόνο.
Ο εθελοντής γιατρός Ντέιβιντ Νοτ, ένας Βρετανός χειρουργός που έχει δουλέψει σε πολλά νοσοκομεία της Συρίας με ανθρωπιστικές οργανώσεις αποκαλύπτει πως οι σκοπευτές παίζουν ένα τραγικό παιχνίδι. Στο πλαίσιο αυτού, υπάρχουν ημέρες που προσπαθούν να
πετύχουν γυναίκες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
«Τα περισσότερα παιδιά που αφαιρέσαμε ήταν επτά, οχτώ και εννιά μηνών. Κάτι που σημαίνει πως ήταν αρκετά προφανές στον καθένα πως οι συγκεκριμένες γυναίκες ήταν έγκυες», λέει ο χειρουργός, που προσθέτει ότι και τα μικρά παιδιά είναι στο στόχαστρο.
Όπως λέει ο Νοτ, το 90% των επεμβάσεων που γίνονται καθημερινά είναι αποτέλεσμα τραυμάτων που προκάλεσαν ελεύθεροι σκοπευτές. Σταδιακά άρχισαν να παρατηρούν ανησυχητικές ομοιότητες.
«Μπορεί να είχαμε 10-15 τραυματισμούς από πυροβολισμό, από τους οποίους οι εννιά ήταν στο ίδιο σημείο. Για παράδειγμα, μία ημέρα είχαμε 15 λαβωμένους μόνο στον αριστερό προσαγωγό. Την επόμενη ημέρα, εμφανίστηκε ένας αντίστοιχος αριθμός τραυματισμών στον δεξί προσαγωγό. Οπότε αντιληφθήκαμε ότι οι σκοπευτές έπαιζαν κάποιου είδους παιχνίδι», λέει ο γιατρός.
Γυναίκες και μικρά παιδιά κινδυνεύουν καθημερινά καθώς βρίσκονται σε διασταυρούμενα πυρά. Πολλοί μένουν σε περιοχές που είναι υπό την κυριαρχία του καθεστώτος, αλλά τα καταστήματα βρίσκονται εκεί όπου έχουν την εξουσία οι αντάρτες. Προσπαθώντας να εξασφαλίσουν λίγα τρόφιμα για να ζήσουν, μπαίνουν στο στόχαστρο των σκοπευτών.
Πηγή: CΝΝ

8 σκέψεις σχετικά με το “Φρίκη στη Συρία – Ισλαμοφασιστες ελεύθεροι σκοπευτές βάζουν στο στόχαστρο εγκύους και τα αγέννητα παιδιά τους

 1. Η είδηση έπαιξε στην Ελλάδα πριν 4 μέρες και παρουσίαζε τους νεκρούς και τους τραυματίες ως θύματα του Assad…
  Πολύ προπαγάνδα. Να μην ξέρουμε στο τέλος τι να πιστέψουμε…

  Το youtube για την ώρα ακόμη ανεβάζει βίντεο από Συρία, ενάντια στην θέληση των Αγγλο-αμερικανών που ήθελαν να το σταματήσουν…

  Μου αρέσει!

 2. Ο παραλογισμός ενός πολέμου μεταξύ δυό πλευρών, προγραμματισμένου από τρίτους.

  Το δράμα ενός πανάρχαιου, Ιστορικού λαού, φορτωμένου με Παιδεία, Πολιτισμό και Φιλοσοφία.

  Οι καραγκιοζοπαίχτες του παρασκήνιου, γνωστότατοι στο προσκήνιο.

  Έμβρυα, βρέφη, παιδόπουλα και μανάδες, χάρτινοι στόχοι εκπαίδευσης, των υποκινούμενων.

  Ο εφήμερος κι επονείδιστος θρίαμβος του θανάτου, επί της αέναης δόξας της ψυχής.

  Και η Ιστορία, που πλέον δεν γράφεται μόνον απ’τους νικητές.

  Σέβας.

  Μου αρέσει!

 3. Οι γερμανοί σύντροφοι του Σύριζα υπέρ των επεμβάσεων των σιωνιστών στην Μέση Ανατολή
  Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 – 11:35 New

  Οι γερμανοί σύντροφοι του Σύριζα υπέρ των επεμβάσεων των σιωνιστών στην Μέση Ανατολή

  Η Rosa Luxemburg, η κόκκινη ιέρεια των γερμανών αριστερών, σίγουρα στριφογυρίζει στον τάφο της στο Βερολίνο ακούγοντας τους συντρόφους της από το κόμμα «die Linke» (η Αριστερά) να δικαιολογούν ως «ρεαλιστική πολιτική αναγκαιότητα» (realpolitische Notwendigkeit) τις επεμβάσεις των Αμερικανοσιωνιστών στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Ιδιαίτερα περήφανος πρέπει να αισθάνεται ο mister Alexis.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.