Θα μας τρελάνει ο Στουρνάρας: Δεν μπορούμε να λέμε: κανένα μέτρο!

acf4d-stournaraΜετά τις τελευταίες κυβιστήσεις από το όχι νέα μέτρα, σε όχι οριζόντια μέτρα, έπειτα σε στοχευμένα, ήρθε η διπλή πιρουέτα στον αέρα για τον Υπουργό Οικονομικών, που λέει ότι «δεν μπορούμε να λέμε κανένα μέτρο»!

Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν επίσης τοποθετηθεί κατά της λήψης νέων μέτρων, για να λάβουν και οι τρεις τους άκρως επικριτικούς σχολιασμούς από ευρωπαίους αξιωματούχους που τους άδειασαν.

«Δεν μπορούμε να λέμε κανένα μέτρο. Από το όχι σε νέα οριζόντια δημοσιονομικά μέτρα, το οποίο και εγώ υποστηρίζω, έως το όχι, κανένα μέτρο, υπάρχει τεράστια απόσταση», δηλώνει στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Εμείς δεχόμαστε ότι χρειάζονται μέτρα 500 εκατ. ευρώ, έναντι 2,5 δισ. ευρώ της τρόικας. Αυτά τα 500 εκατ. ευρώ, όμως, από κάπου πρέπει να προέλθουν. Και αφού το πρόβλημα του «κενού» οφείλεται στα ασφαλιστικά ταμεία, εκεί πρέπει να αναζητηθούν», εξηγεί ο υπουργός.

Ο κ. Στουρνάρας υποστηρίζει ότι αν πάμε στο «κανένα μέτρο» θα κινδυνεύσει να γκρεμιστεί ό,τι χτίστηκε, σταματώντας πρώτα κάθε συζήτηση για ρύθμιση του χρέους.

 

17 σκέψεις σχετικά με το “Θα μας τρελάνει ο Στουρνάρας: Δεν μπορούμε να λέμε: κανένα μέτρο!

 1. Τελικά ρε στουρνε εισαι μεγάλο καθηκι.Εχεις την εντυπωση οτι απευθυνεσαι σε μάου-μάου??? σε τι σκατα ανθρωπους πιστευεις οτι απευθυνεσαι σαν δεν ντρέπεσαι που μας λες για την μάνα σου ρε καθηκι την οποιαν ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΒΡΕ ΣΚΑΤΟΚΑΘΗΚΙ?????????
  Για πεςμας????

  Μου αρέσει!

 2. Και γιατί δνε ξεκινάει να κόβει τις απίστευτες φοροαπαλλαγές από τη βουλή εώς τις μεγαλοεπιχειρήσεις; Σίγουρα θα βρεί 2μησι δις και οχι 500 εκατομμύρια. Το πρόβλημα με τους ξένους είναι οτι δεν μπορούν να κάνουν οι ίδιοι τις σωστές περικοπές ενώ γνωρίζουν οτι υπάρχει πολύ λίπος σε κάποιες κατηγορίες…ναι υπάρχει και στους υπαλλήλους-συνταξιούχους ΔΕΚΟ-διαστικών. Γιατί δεν τα κόβουν να ησυχάσουμε; είναι πλέον ξεκάθαρο μετά από όλα αυτά τα μέτρα, που κάποιοι πραμένουν ανέγγιχτοι. Και αντί να κάνει τον κινέζο ο μογγόλος, καλά θα κάνει να μας πεί γιατί δεν κόβει το λίπος. Είναι άλλο να έχεις 10 εκ. έλληνες να πετσοκόψεις, και άλλο να έχεις πετσοκόψει τους περισσότερους και να παραμένουν ανέγγιχτοι κάποιοι άλλοι. Οι ανέγγιχτοι πλέον φωσφορίζουν σαν πυγολαμπίδες πάνω από το κούφιο κεφάλι του μογγόλου. Δεν μπορούν να πείσουν πλέον κανέναν, είναι πολύ λίγοι, πολύ ποταποί, πολύ τιποτένιοι. Μόνο περιφρόνηση και λύπηση…

  Μου αρέσει!

 3. ΤΩΡΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΥΤΙΑΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΠΕΡΙΚΟΠΗ 50% ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 65!!!
  .ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΚΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΛΙΚΙΑΣ; ΕΑΝ ΕΧΕΙ 1 ΜΗΝΑ ΠΑΝΩ Η ΚΑΤΩ ΧΑΝΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ; ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ; ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟ; ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ.ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ; ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ,ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΟΣΟΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΗΤΕΥΘΗΚΑΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.

  Μου αρέσει!

 4. Ύστερα από 4 περίπου χρόνια, που ακούμε να μας διαβεβαιώνουν «ότι δεν….», αλλά στη συνέχεια το «δεν» να γίνεται πάγια «ναι», θα έπρεπε να γνωρίζουμε πια ότι όλα όσα αρνούνται, έχουν ήδη αποφασίσει και δεσμευτεί να τα προχωρήσουν. Και, συνεπώς, να μη χάνουμε χρόνο «με το τι λένε» και «με το τι δε λένε».

  Μου αρέσει!

 5. ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.Παραβιάζεται το άρθρο 4 του Συντάγματος που κατοχυρώνει την ισότητα όλων των Ελλήνων ενώπιον του νόμου και ακόμη ορίζει ότι οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν, χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Γίνεται νέα επιδρομή, νέα επέλαση στους πιο αδύναμους, στους συνταξιούχους, στους μισθωτούς, στους ανέργους ακόμη-ακόμη, την ίδια ώρα που επιφυλάσσεται υπόθαλψη, συνέργεια, ανοχή και ασυλία σε εκείνους που είναι οι προνομιακοί συνομιλητές και αυτής της Κυβέρνησης και της προηγούμενης. Καμία ενέργεια δεν έγινε για τη φορολόγηση μεγάλων εισοδημάτων και μεγάλων καταθέσεων του εξωτερικού.
  • Παραβιάζεται το άρθρο 17 Συντάγματος που προστατεύει τα περιουσιακά δικαιώματα και την ιδιοκτησία, διότι στο άρθρο αυτό εντάσσεται και το συνταξιοδοτικό δικαίωμα.

  Μου αρέσει!

 6. Στουρνάρα άσε τίς μαλακίες μέ τούς φόρους μισθός σέ βουλευτές καί δημοσίους υπαλληλους 580 ευρώ μικτά όποιος δέν γουστάρει μέ συνοπτικές διαδικασίες σπίτι τους

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.